Dirtylt írta: ↑2019.06.14. 07:56
Barellának én is szurkolok, olasz, fiatal, hátha nagy játékos lesz. Persze, ha lehetne választani, nekem Verratti lenne oda az álomnév.
Szerintem Dybala és Lukaku együtt túl sok lenne a mi büdzsénknek, ketten együtt majdnem 100 millióba kerülnének. És ha a Juve nézi a mostani játékosértékeket, akkor Icardi+20 is kevés lesz Dybaláért. Tegnap olvastam, hogy Dybalát 108, Icardit 61 millióra értékelik (Skrini megelőzte értékben Icardit).
Perisictől meg nem válnék meg mindenképp, csak egy jó ajánlat esetén. Szerintem belőle könnyen lehetne wing backet csinálni. Nekem pont az tűnt fel nála, hogy jobban védekezik, mint ahogy támad.
A legnagyobb pozitívum, hogy Conte meglátásom szerint csapatot akar építeni. Szerintem a jó edzők ismérve az, hogy nem csak a játéktudást figyelik, hanem a belső értékeket is. Alázatos csapatjátékosok kellenek, nem bohócok.
Barella szerintem kifejezetten Verratti stílusú játékos, keményen védekezik és előrefelé is bátran vállalkozik.
Nagy pénzt kérnek érte, ha ezt így megadjuk, akkor Conte nagyon számol vele.
Dybala 108 M, Icardi 61M --->> GIGALOL
Mauro jobb statokat hozott, az egyedüli ami miatt leértékelik, a problémák amik kiszivárogtak.
A két játékos egyforma korú, Dybala 30 serie A meccsen 5 gólt szerzett,. Az Icardi + 20 milla sztem még túl gáláns ajánlat is, főleg hogy a férgeket pumpáljuk fel még jobban pénzzel.
A védelemre alig költünk, RWB poszt 20 millió max, középre Barella 40, ha a Dybala-Icardi csere megtörténne - amit én továbbra sem hiszek - akkor Lukaku még simán bele kell hogy férjen.
Conte tényleg nem sokat fog tökölni a problémás emberekkel, az eddigi játékosuralomnak biztosan vége.
Nekem a Conte, Oriali, Marotta hármas garancia arra hogy nem fogunk nagy hülyeségeket csinálni.