Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Gabosska
Kapcsolat:

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Húúúúú... a szezon derekán vagyunk és 6 ponttal el vagyunk maradva a listavezetőhöz képest...de dúúúúúúrva :o :o :shock:
Új edző van a padon, új játékstílust eröltetünk (sokak tévednek: nem Benítez kedve miatt, hanem mert Moratti a labdatartást kérte tőle...még Benitez első nyilatkozatainál lehetett ezt olvasni...amennyiben emlékeznék, hogy hol ovastam be is linkelném, csakhogy már nem kapom), télen a keret gyengült és nem erősödött, írgalmatlan sérüléshullám söpört végig a csapat háza táján...

Lecce, Brescia x, vereség a Bilány ellen, ez tutira azt jelenti, hogy a kiesés ellen fogunk küzdeni... Benitez nem ért a focihoz...Maicont, Militot el kell adni ( :lol: :lol: ).

Aki így látja a dolgokat, az ne nézzen több Serie A meccset, hanem üljön vissza a Fifa elé és ott játszodja végig veretlen szezonját...ez nem román bajnokság, ez a Serie A. Ez a világ egyik élbajnoksága, ami attól élbajnokság, hogy az Inter nem ver mindnekit 20-0-ra, hanem több csapat verseng a bajnoki címért illetve a bentmaradásért...
Ki a hátam mondta, hogy minden meccset fogunk hozni idén, csak mert az előző szezonunk valami embertelenül jol sikerült?

Werder elleni meccs után habzott mindneki szája...most meg mindneki támadja a csapatot...
Egy juvés haverom mondta Zaccheroni ideje alatt, hogy azt kívánom neked, Interistanak, hogy egyszer éld át, hogy milyen az, amikor saját csapatod ellen kell szurkolj: kapják már ki a meccseket, hogy cseréljenek végre edzőt...
Szerintem ettől mi nagyon messze állunk...nagyon :roll:

Volt egy rossz szezonkezdetünk, lesz egy jó mercatonk, fejben rendeződnek idővel a dolgok...és szezon végére behozzuk a kuzinok 12 pontos előnyét, nemzetközinn címet védünk... Mindenki ujjongani fog és gyarapodik a szurkolói tábor még több ezer divatdrukkerrel...
hogy várom :ugeek: :ugeek: :geek:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

horas írta:Ezzel a kerettel az átlagnál jobb olasz edzők zöme vezetné a bajnokságot.
Tavaly fárasztó szezon volt?
A Barcelona miért nem omlott össsze?

Moratti azt akarja hogy szépen és látványosan játszunk. ezzel a kerettel kis túlzással a forumozók fele vezetné a bajnokságot, de ahhoz nem kellett volna fenekestül felforgatni mindent. Ha Moratti engedte, engedte, de mostmár nem csinálhatja vissza, ha akarná sem.

Mert a Barceolona nem egy élete szeronját teljesítő Sneijderre épül, hanem kb 8-10 klasszis játékosra, akik közül ha egy kisesett, volt minőségi pótlása. Sneijder pedig az előző szezon után nem csoda, ha kipukkadt, mint egy béka.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

intertomega írta:Valószínűleg bele kell törődnünk abba , hogy a 2010/11 számunkra a 6. vagy 7. helyet fogja produkálni.
ahhh, azért ennyire nem sötét a helyzet, betenné ha bl helyre nem érnénk oda, biztos vagyok benne hogy dobogós helyen végzünk, ebben mind a hármat értem. :) Azt adom teljes mértékben, hogy mi szurkolók elkényelmesedtünk a sikerekben.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

Gabosska írta:Húúúúú... a szezon derekán vagyunk és 6 ponttal el vagyunk maradva a listavezetőhöz képest...de dúúúúúúrva :o :o :shock:
Új edző van a padon, új játékstílust eröltetünk (sokak tévednek: nem Benítez kedve miatt, hanem mert Moratti a labdatartást kérte tőle...még Benitez első nyilatkozatainál lehetett ezt olvasni...amennyiben emlékeznék, hogy hol ovastam be is linkelném, csakhogy már nem kapom), télen a keret gyengült és nem erősödött, írgalmatlan sérüléshullám söpört végig a csapat háza táján...

Lecce, Brescia x, vereség a Bilány ellen, ez tutira azt jelenti, hogy a kiesés ellen fogunk küzdeni... Benitez nem ért a focihoz...Maicont, Militot el kell adni ( :lol: :lol: ).

Aki így látja a dolgokat, az ne nézzen több Serie A meccset, hanem üljön vissza a Fifa elé és ott játszodja végig veretlen szezonját...ez nem román bajnokság, ez a Serie A. Ez a világ egyik élbajnoksága, ami attól élbajnokság, hogy az Inter nem ver mindnekit 20-0-ra, hanem több csapat verseng a bajnoki címért illetve a bentmaradásért...
Ki a hátam mondta, hogy minden meccset fogunk hozni idén, csak mert az előző szezonunk valami embertelenül jol sikerült?

Werder elleni meccs után habzott mindneki szája...most meg mindneki támadja a csapatot...
Egy juvés haverom mondta Zaccheroni ideje alatt, hogy azt kívánom neked, Interistanak, hogy egyszer éld át, hogy milyen az, amikor saját csapatod ellen kell szurkolj: kapják már ki a meccseket, hogy cseréljenek végre edzőt...

Volt egy rossz szezonkezdetünk, lesz egy jó mercatonk, fejben rendeződnek idővel a dolgok...és szezon végére behozzuk a kuzinok 12 pontos előnyét, nemzetközinn címet védünk... Mindenki ujjongani fog és gyarapodik a szurkolói tábor még több ezer divatdrukkerrel...

ez szép volt. :lol:
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Szep volt es van benne igazsag,magam sem szamitottam fergeteges kezdesre,es tenyleg hihetetlen ez a sok serult es forman kivuli..lassuk kit huz elo a csodakalapbol Branca es Benitez csak behuzunk par meccset addig (szvsz Veronaban sem lesz egyszeru vasarnap :roll: ) De eddig volt kb 4 olyan meccs az idenyben ami fontos volt es vartam a csapattol,hogy harapjon akar toloszekben is (Atletico,Roma,Juve,Milan) es ezeken sikerult a nullahoz kozeli teljesitmenyt es eredmenyt felmutatni. A vasarnapi jatek es hozzaallas pedig kritikan aluli, evek ota nem lattam ilyen gyengen jatszani a csapatot a derbyn. Ez miatt kicsit duhos vagyok a csapatra,Benitezre es a nulla mercatonkra es ha nem valtozik surgosen a helyzet akkor csak egy megoldast latok...bizzunk benne,hogy elindulunk felfele, a szurkolokon nem fog mulni ezutan sem ;) Forza Inter !!!
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

versenyszellem írta:
horas írta:Mert a Barceolona nem egy élete szeronját teljesítő Sneijderre épül, hanem kb 8-10 klasszis játékosra, akik közül ha egy kisesett, volt minőségi pótlása. Sneijder pedig az előző szezon után nem csoda, ha kipukkadt, mint egy béka.

Nemá.
Ez most komoly?
Te láttál az elmúlt 3 évben Xavi nélkül komoly Barca tét meccset?
Xavi kb 5 éve mindig kezdő a spanyol válogatottban és a Barca-ban.
Sneijder-nek egyből összekell esnie mikor 25 évesen játszik egy megterhelőbb szezont?
-Nem.
A Barca-nak ugyanúgy volt 3-4 individualista húzójátékosa Messi,Xavi,Iniesta...a többiek meg a szürke eminenciások.
Azért nem omlottak így össze mert nem volt ez a katasztrófális sérüléshullámuk mint nekünk meg ilyen szar játékuk. amiket egy emberhez lehet kötni :Benitez-hez.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Gabosska írta:Húúúúú... a szezon derekán vagyunk és 6 ponttal el vagyunk maradva a listavezetőhöz képest...de dúúúúúúrva :o :o :shock:

Ez nagyon felszínes és demagóg lett ne haragudj.
Szerintem te idén nem láttál Inter meccset.
Lehet,hogy szezon elején volt pár jó meccse a csapatnak de a 4ik forduló óta 2 meccset nyert emg a csapat a Genoa és a Cagliari ellenit mind kettő brutálisan szar játékkal mákos győzelem volt.Egy meccsen sem lőtt a csapat 1 gólnál többet.3 rangadónk volt idén Roma,Juve,Milan 1 pont NULLA rúgott gól.A tavalyi szezonhoz képest most -9 pont -16 rúgott gólt.

Mindenki hülye akinek ez nem tetszik?
Gratulálok.

Pont az a helyzet,hogy baj van és msot okosan kell dönteni.Felkell ismerni,hogy Benitez-t hiba volt kinevezni vagy korai még pálcát törni felette ami nem egyszerű kérdés,de csak a jövőben lehet ré választ kapni viszont az idő pénz és elmehet az egész szezon.

Probléma van kikell mondani és minden tényező Benitez felé mutat.
Itt az arcoskodó arrogancia nem fog segíteni,hogy "évvégére úgy is behozzuk a kuzinok 12 pontját" meg "címetvédünk" meg az ilyenek szövegek. meg a divatdrukkerezés...

Mről beszélsz ember?
A kiesőket nem vagyunk képes megverni a csapat a Milan hazai pályán különösebb megerőltetés nélkül megvert minket.
Milyen mercato?
Pont az a pláne,hogy tök mindegy ki játszik kilátástalanúl szarok vagyunk nincs játéka a csapatnak,nincs elképzelés,ötlet.Ez tipikus Real AMdrid ondolkodás,hogy majd igazolunk fazsa játékosokat aztán megoldódik a probléma.
Az Internek a legerősebb a kerete az olasz bajnokságban.
Kit akarsz te igazolni hova minek?
Nem itt van a kutya ellásva.
A Juve-nak Milan-nak jóval gyengébb a ekrete a Juve egy pontra mögöttünk a Milan 6 ponttal elöttünk.
Bajok vannak nem kicsik és nem is egyszerűek ezt látni kéne...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

tök felesleges a veszekedés meg minden.tény,hogy az a hiba,hogy a spanyol egy a csapathoz nem illő taktikát választott.az se biztos,hogy egyáltalán működne,nem hogy 2-3hónap alatt.tudnia kellett volna ennek,hogy nem fog menni,itt meg nem szarozhat évekig,harcolva az EL-ért.ha folytatta volna a Mourinho féle taktikát és folyamatosan építgette volna bele a saját elképzeléseit lazán 1-ők lehetnénk.2-3év alatt átformálhatta volna a csapatot új emberek beépítésével,érkezésével.az öregeket és azokat akik nem megfelelők a taktikájához eltávolíthatta volna.jó edzőnek tartom Rafát,ha egy Genoa-hoz ment volna 1-2év alatt beért volna a munkája,de itt nem fog remélem.igaz én szerintem ezzel a focival nem lehet Scudettot nyerni,"maximum" BL-t.szerezzök meg 4év alatt a 2.csillagot és majd hozzunk egy olyan edzőt akivel ismét felérhetünk a csúcsra.ökörség a mercatora,sérülésekre hivatkozni. a sérülések amúgy is valószínűleg a stábjának köszönhetőek.bár az érdekes,hogy ha Morattiék kérték ezt a focit miért nem igazoltak embereket...vagy Rafá tényleg ennyire hülye lenne,hogy... Chivu érinthetetlen a bal szélen,de mié
nehogy jól teljesítsen középen? Mátrixot nem lehet nem kedvelni,de nagyanyám is úgy állt volna fel a Milán ellen,hogy Santon- Lucio-Chivu(cordoba)- Zanetti és persze átengedve a labdát a Milánnak,hátrébb védekezve.mi a f.szt gondolt Benitez?Brescia,Lecce stb ellen nem megy ez a játék,lekontráznak,majd a Milán ellen menni fog?
Seedorfal vertek meg minket,nem egyszer látni lehetett,hogy átlövi a középpályát és Ibra futhat 2-védővel.
volt részem bőven calcio poli előtt a sikertelen időszakban,utóbbi évek ajándék,de nem volt törvényszerű,reális,hogy olasz trónról is lecsússzunk.jöjjön új edző aki nem ennyire fasz,de hogy a sérülésekkel mit lehet kezdeni..talán tavaszra új edzésmódszerrel kevesebb lesz a sérült,bár ha az alapozás lett elb.szva.
na bocsi
Forza Inter
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

horas írta:
versenyszellem írta:
horas írta:Mert a Barceolona nem egy élete szeronját teljesítő Sneijderre épül, hanem kb 8-10 klasszis játékosra, akik közül ha egy kisesett, volt minőségi pótlása. Sneijder pedig az előző szezon után nem csoda, ha kipukkadt, mint egy béka.

Nemá.
Ez most komoly?
Te láttál az elmúlt 3 évben Xavi nélkül komoly Barca tét meccset?
Xavi kb 5 éve mindig kezdő a spanyol válogatottban és a Barca-ban.
Sneijder-nek egyből összekell esnie mikor 25 évesen játszik egy megterhelőbb szezont?
-Nem.
A Barca-nak ugyanúgy volt 3-4 individualista húzójátékosa Messi,Xavi,Iniesta...a többiek meg a szürke eminenciások.
Azért nem omlottak így össze mert nem volt ez a katasztrófális sérüléshullámuk mint nekünk meg ilyen szar játékuk. amiket egy emberhez lehet kötni :Benitez-hez.

ezek szerint nem láttam és Xavi ugyanolyan szerepet tölt be a Barcában, mint nálunk Sneijder?
végülis lehetséges, csak én ezt tényleg úgy látom inkább hogy mi Sneijder nélkül inkább egy félkarú óriás lehettünk, míg Xavi nélkül a Barca azért még mindig passzjátékban kiemelkedő játékosokkal volt/van tele.

valószínűleg az is közrejátszik Sneijder gyengébb formájában, hogy túl brutál edzések vannak idén. és valószínű a tavalyi szezon + az idei edzések kombinációja hat rá így együtt ennyire látványosan.

de Beniteznek miből kellett volna tudnia, hogy mennyire terhelhetőek a játékosaink?
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

versenyszellem írta:de Beniteznek miből kellett volna tudnia, hogy mennyire terhelhetőek a játékosaink?

Talán abból hogy ő az edző és nap mint nap látja a keretet edzés közben.

Mi csak azt halljuk, hogy most éppen Chivu sérült le izomhúzódás miatt, ez kb. az 5-6. húzódás idén.

Én ezt nem szeretem már Benitez-ben, hogy nem képes belátni hogy változtatnia kellene dolgokon.

Santon játékához az kell, hogy a teljes védelem romokban heverjen...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a Gazzetta dello Sport információi szerint, Benitez két meccset kapott a bizonyításra (Chievo és a Twente ellen), ha elbassza, repül.
most kiderül hogy a játékosok mennyire kedvelik, nem csodálkoznék, ha edzőbuktató meccsek lennének ezek.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Xavi és Messi nélkül a Barca egy 0 lenne :twisted:
Nia

intertomega írta:Valószínűleg bele kell törődnünk abba , hogy a 2010/11 számunkra a 6. vagy 7. helyet fogja produkálni.

Aha az bebaszna de nagyon.Pár év múlva meg még 2 hely sem lesz a BL-ben úgy járunk.
Ne túlozzunk már ezek a fiúk nem felejtettek el május óta focizni.Valami nem stimmel e felett nem lehet elmenni,de hinni kell.Ez a keret még mindig a legerősebbek között van Olaszországban.
NAGYON JÓT TENNE EGY GYŐZELEM,ebben viszont biztos vagyok.Úgy hogy győzelemre fel Veronában:)
hvmetal

kezd ki lenni a f.szom,hogy az Intert mindenki lesajnálja.nem rátok célzok
buzi milánosok meg gobbósok jót röhögnek,hogy visszakerültünk a helyünkre.. BL győztes triplázó csapatról így vélekedni.hol volt a Milán berlu segg előtt? mi voltunk az első számú milánói csapat,eredményben mindenképp.1980,2006.. maximum annak örülhetnek,hogy a liga gyengült,ha mi idén szétesünk,mert csak az Interben van akkora erő,hogy szopassa Európát.
nagyon remélem,hogy nyerünk hétvégén.legjobb lenne egy Samp féle győzelem.mondjuk 2-0ra menjen a Chievo 80-ig percig.végeredmény 2-3. kéne egy felspanoló győzelem végre.sírva fakadok,ha a játékosok nem szégyenlik ezt a teljesítményt,hozzáállást az Inter mezében.
Forza Inter!
Süti

DSanton39 írta:nem csodálkoznék, ha edzőbuktató meccsek lennének ezek.

Én sem...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Én is azon a véleményen vagyok, hogy a veronai meccs sok mindenre választ ad. Főleg edzőkérdésben.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Süti írta:

Én sem...

Hát úgy néz ki Deki kiáll Benitez mellett
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Stankov írta:
Süti írta:

Én sem...

Akkor rúgjon két gólt a következő meccsen. Dumálni hiába dumál.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

hvmetal írta:milánosok meg gobbósok jót röhögnek,hogy visszakerültünk a helyünkre..

Majd visszakerülnek ők is. Nem mintha a Juve úgy sziporkázna idén. A Milan meg, nos majd ők is elkezdenek hullajtani pontokat. Ibra lesérül és végük is van. De ez már itt Off.
Nia

RenciDavid írta:
Stankov írta:

Akkor rúgjon két gólt a következő meccsen. Dumálni hiába dumál.

Azért Stankovic Eto'o után magasan a legjobb szerintem az idényben.Innen már felfele vezet az út.Sokat nyomna a csapaton egy holnapi győzelem.
Süti

Stankov írta:Hát úgy néz ki Deki kiáll Benitez mellett

Azt nyilván nem mondhatja, hogy "na most figyeljenek, edzőt buktatunk."

Holnap sok minden kiderül, lehet majd látni, hogy mennyire hajtanak Benitez-ért.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Süti írta:
Stankov írta:Hát úgy néz ki Deki kiáll Benitez mellett

Azt nyilván nem mondhatja, hogy "na most figyeljenek, edzőt buktatunk."

Holnap sok minden kiderül, lehet majd látni, hogy mennyire hajtanak Benitez-ért.

Jogos.Egy profi játékosnak mindig a jelenlegi edző mellett kell kiállnia.
Majd szidják ha elment.:)

Hihetelen ez a sok sérülés. Kiváncsi vagyok mikkor fogunk az Alibec-Suazo-Mancini támadó trióval kiállni.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Na pont Deki az aki nem szokott csak úgy dumálni,akkor inkább csöndbe marad :!:
RenciDavid

Benitezt a pályán kell megmenteniük nem a sajtótájékoztatón... Ha ott nem fonak tudni gókat lőni akkor nyilatkozhatnak bármit.
Gabosska
Kapcsolat:

A holnapi meccshez három reményt fűzök:
1. 3 pont ide
2. nem esik össze senki
3. kap 20 percet Alibec és hozza azt a formáját, amit lent képes nyújtani.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Gabosska írta:A holnapi meccshez három reményt fűzök:
1. 3 pont ide
2. nem esik össze senki
3. kap 20 percet Alibec és hozza azt a formáját, amit lent képes nyújtani.
Így legyen!

FORZA INTER!!!
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Forza Inter!!!!Tépjük szét a Chievot!!!! :evil: :evil:
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Nem akarok hülyeséget kérdezni, de Santon nem jobb lábas? Vagy most a Diginél véletlen nem beszélnek hülyeséget.
Festa

MA gyakorlatilag kispad nélkül leszünk:Alibec.Natalino,Rivas,mancini.:)
A kezdő nem olyan gyenge azzal is nyernünk kéne.
Egy kiszenvedett 0-1 tökéletes lesz.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Pandevnek követelem az aranylabdát...
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Szedjük már össze magunkat és rúgjuk be a helyzeteinket!!!

Forza Inter!
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Éreztem, h a semmiből fognak gólt lőni...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

:D
jipppiii lehet nem az x-t kellett volna megtegyem 10 ronggyal hanem a chievo győzelmet :D
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Annyira tudtam geci, hogy találnak 1 gólt a faszom kivan........ :evil:
Festa

Nem hiszem el!!!!! Egyszer eljutnak a kapunkig és máris gól....
Nem csak,hogy szar formában vagyunk de még szerncsénk sincs...
Kiváncsi vagyok Benitez mikor hozza be Mancinit.:)
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

A nagy Santonotok,hát ezért nem játszik!
hvmetal

szerencse,hogy az írást lehet törölni...
mi kell,hogy gólt tudjunk rúgni?13rúgott gól,helyzetek most még voltak is,de egyszerűen nyomorékok vagyunk elől.hajj
Forza Inter!
kiscivis

tabi.csaba írta:A nagy Santonotok,hát ezért nem játszik!

Mert a nagy Chivu akinek minden meccsen összejön egy gólt eredményező hiba sokkal jobb, ugye?
hvmetal

Eto'o eltiltással is számolhatunk.
kiscivis

Eto'o-nak is elszállt az agya...
RenciDavid

Ez sima vereség lesz.
R9.

gondolom te is ilyen kis divat drukker lehetsz, aki most látja először játszani santont...

közben a háttérben megy a ETO'O IO DI IBRA MENE FREGO PERCHE' E' UNO ZINGARO :D:D
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Remélem elküldik Benitezt :evil: Eto'ot tuti eltiltják
kiscivis

Végre felépülhetne már Motta, h Stankovic mehessen szépen vissza a padra ahova való...
Gabosska
Kapcsolat:

Gyerekek, ez puccs...
Lucio, Zanetti sétálnak a labdával, a csapatra amblokk az jellemző, hogy ha megvan a labda, akkor továbbadás előtt egyet még altatunk a játékon...Etoo megnyilvánulás...
Ennyire gyengék vagyunk, vagy edzőváltó meccset játszunk? :D
R9.

kiscivis írta:Eto'o-nak is elszállt az agya...

szerintem jelentsük vmelyik moderátornak, nem olvasta el a szabályzatot sajna :D
hvmetal

mit vársz Santontól? Benitez alatt szinte mindenki gyenge ebben az évben.a jövő embere
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Komolyan mondom, hogy már majdnem földhöz vágom a tv távirányítóját, vagy azt, ami a kezembe akadna. Nem bírom nézni ezt az alibi játékot. Az a legrosszabb, hogyha elküldjük Benítezt, akkor sem biztos, hogy jobbak leszünk. És itt nem a sérültekre utalok. Egyszerűen erősítések kellenek előre. Pandev nemhogy Dzsudzsák szintjén van, hanem sztem még Coutinho-én sem.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Na csak most kapcsolódom be, de látom hogy a szokásos kaki játék megy.
meddig kell ezt még tűrnünk nem tudom :cry: :evil:
Festa

kiscivis írta:Eto'o-nak is elszállt az agya...

Érik Alibec kezdőbe kerülése.:)
Eto'o nem szokott ilyenekt csinálni.Látszik,hogy fejben ő is elfáradt..
Pedig nem kezdtünk rosszul.Pandev kapufa meg ilyenek...
Az akarás önmagában kevés.Jön Benitez utolsó félideje??
Reméljük. ;)
Válasz küldése