Új edző van a padon, új játékstílust eröltetünk (sokak tévednek: nem Benítez kedve miatt, hanem mert Moratti a labdatartást kérte tőle...még Benitez első nyilatkozatainál lehetett ezt olvasni...amennyiben emlékeznék, hogy hol ovastam be is linkelném, csakhogy már nem kapom), télen a keret gyengült és nem erősödött, írgalmatlan sérüléshullám söpört végig a csapat háza táján...
Lecce, Brescia x, vereség a Bilány ellen, ez tutira azt jelenti, hogy a kiesés ellen fogunk küzdeni... Benitez nem ért a focihoz...Maicont, Militot el kell adni (
Aki így látja a dolgokat, az ne nézzen több Serie A meccset, hanem üljön vissza a Fifa elé és ott játszodja végig veretlen szezonját...ez nem román bajnokság, ez a Serie A. Ez a világ egyik élbajnoksága, ami attól élbajnokság, hogy az Inter nem ver mindnekit 20-0-ra, hanem több csapat verseng a bajnoki címért illetve a bentmaradásért...
Ki a hátam mondta, hogy minden meccset fogunk hozni idén, csak mert az előző szezonunk valami embertelenül jol sikerült?
Werder elleni meccs után habzott mindneki szája...most meg mindneki támadja a csapatot...
Egy juvés haverom mondta Zaccheroni ideje alatt, hogy azt kívánom neked, Interistanak, hogy egyszer éld át, hogy milyen az, amikor saját csapatod ellen kell szurkolj: kapják már ki a meccseket, hogy cseréljenek végre edzőt...
Szerintem ettől mi nagyon messze állunk...nagyon
Volt egy rossz szezonkezdetünk, lesz egy jó mercatonk, fejben rendeződnek idővel a dolgok...és szezon végére behozzuk a kuzinok 12 pontos előnyét, nemzetközinn címet védünk... Mindenki ujjongani fog és gyarapodik a szurkolói tábor még több ezer divatdrukkerrel...
hogy várom