Majd beszamitjuk 7 millióért a Barcának Vidalért...
Kb.
Balotelli óta nem volt tartósan esélyt kapó utánpótlás játékosunk.
Ő 11 éve debütált...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Majd beszamitjuk 7 millióért a Barcának Vidalért...
Ez globális jelenség, egy-két kivételt eltekintve a top csapatokban nem igazán van a kezdőben saját nevelésű játékos. Az ifi bajnokságok színvonala elmarad a kisebb bajnokságok első ligájától, mint pl. a horvát, szerb (ahol esetleg ezt bevállalhatják az alacsonyabb színvonal miatt)... Akik már fiatalabb korukban hozzászoknak a felnőtteknél levő iramhoz sokkal inkább válhat top játékossá, az elmúlt évek tapasztalati alapján. Nem beszélve, ha egy kisebb csapat egy erősebb bajnokságban is helyet tud szorítani egy-egy fiatalnak. Van persze kivétel, de nem sok.BlueSky írta: ↑2019.07.02. 14:56 Viszont egy Inter ifi játékosnak rohadt nehéz dolga van, mennyi ügyesnek mondott gyerek Caldirola, Bardi, Siligardi, Crisetig stb lett évekig kölcsönadogatva minden évben máshova. Sehova nem tudtak így beilleszkedni. Az évek meg szépen teltek, megrekedtek.
Pinamontit nagyon sajnálom de lehet az lesz a legjobb neki ha végre elengedjük a kezét és normálisan tud fejlődni.
Pont ezt akartam mondani, hogy sok olyan játékosunk volt, aki folyamatosan más csapatokhoz lett kölcsönadva. Évente más edző alatt tanulni, fejlődni nem nagyon lehet. Viszont most azért van/volt egy Pinamontink, van egy Puscasunk (jól játszott nagyon az U21-es EB-n) és egy Espositonk. És ugye elment Zaniolo. Azért hosszú távon egy Pinamonti Zaniolo Esposito támadó hármasnak rohadtul örültem volna. Az lett volna az igazi olaszosítás!!!BlueSky írta: ↑2019.07.02. 14:56 Viszont egy Inter ifi játékosnak rohadt nehéz dolga van, mennyi ügyesnek mondott gyerek Caldirola, Bardi, Siligardi, Crisetig stb lett évekig kölcsönadogatva minden évben máshova. Sehova nem tudtak így beilleszkedni. Az évek meg szépen teltek, megrekedtek.
Pinamontit nagyon sajnálom de lehet az lesz a legjobb neki ha végre elengedjük a kezét és normálisan tud fejlődni.
Igen, Zaniolo lehet az első akin igazán nagyot bukhatunk.
Cseppet túltolod ezt a Contes dolgot .interfan írta: ↑2019.07.02. 07:33 Azert a Conte faktor mar most is latszik.
Mar az Appianoban torteno valtozasok, a felkeszules is ugye.
De most inkabb a piac teren ertem ezt.
Lazaro Conte miatt jott.
Oriali szinten Conte miatt tert vissza.
Barella Conte miatt akar idejonni, es vele akar dolgozni.
Lukaku szerint Conte a vilag legjobb edzoje, szinten miatta akar az Interbe jonni.
Ennyit szamit egy nemzetkozileg elismert, komoly edzo.
Ha tényleg eladjuk 50-60 millióért a Juvénak Icardit, akkor a világ madarai vagyunk. Úgy basznám be a tarcsiba ezt a köcsögöt, hogy csak pislogna. Sőt nem is a tarcsiba tenném, hanem a padra, nehogy valami jogi csűrcsavarral megszüntessék a szerződését. 2év múlva meg mehetne Isten hírével a mocskos merdához. Nekem a Dybala-Icardi 1vs1 vagy a Kean+40 = Icardi lenne a minimum.interfan írta: ↑2019.07.03. 08:11 Tegnap Barella ugynoke egesznap az Inter kozpontban volt, ahol targyalt a Marotta-Conte parossal.
Ujra kifejtette a jatekos ugynoke, hogy az Inter miatt mindenkit visszautasitottak.
PSG, Roma, Napoli.
Elorelepes tortent a Cagliarival is, akiknek az elnokuk es sportigazgatojuk tegnap ejjel Milanoba erkeztek, hogy lezarjak a Barella ugyet az Interrel.
Ahogy azt par napja a Cagliari elnok elmondta, 2 hete a fix osszegben megallapodtak az Interrel, csak a bonuszok kapcsan volt par reszlet.
Sky, DiMarzio, TS, Corriere, es a Gazzetta szerint is, ezeken a bonuszokon akarunk emelni, es 1-2 napon belul lezarni az uzletet.
36m + 4m bonusz volt az eddigi ajanlat.
Lapok egyontetuen irjak, Barella egy lepesre az Intertol, es lezarulhat az uzlet.
A Romaval kialakult rossz viszony miatt, mind Dzeko, mind Kolarov a hatterbe szorult.
TS szerint felmerult elore az ingyen Llorente a padra Lukaku moge.
Sky es DiMarzio szerint ujra komolyan kepbe kerult Darmian, mivel Kolarov a hatterbe szorult.
Darmian ugymond "jolly" posztra johetne.
Mert bal WB poszton szamitana ra Conte, ahogy Dalbert elmegy.
Viszont KH poszton is bevetheto lenne.
TS szerint minel elobb leakarjuk zarni Icardi eladasat.
O csak a Juvet akarja, es nincs is mas erdeklodo, csak a Juve.
Dybalat mivel nem adjak, Kean komolyan fel sem merult, ezert a legvaloszinubb a csak penz uzlet.
60m-t kerunk, a Juve 50m-t adna, de mivel Lukaku erkezeset is leakarjuk zarni, ezert hamar minel jobban sietjuk az uzlet lezarasat.
Paratici Milanoba utazik, ahol Ausilioval fog leulni targyalni.
Ausilio es Paratici mar nagyon sokszor targyalt ez ugyben, de most talan veglepes megallapodas szulethet.
DiMarzio ertesulesei szerint, Karamoh a Parma jatekosa lesz.
Mi veglegesen eladnank 8-10m-ert, viszont a Parma nem akar fizetni erte, sem kotelezo opciot, ezert csak sima kolcson v sima opcios uzletet szeretnenek.
Azert az gyonyoru hogy ez az ember volt a csapatkapitany!Dirtylt írta: ↑2019.07.03. 08:32Ha tényleg eladjuk 50-60 millióért a Juvénak Icardit, akkor a világ madarai vagyunk. Úgy basznám be a tarcsiba ezt a köcsögöt, hogy csak pislogna. Sőt nem is a tarcsiba tenném, hanem a padra, nehogy valami jogi csűrcsavarral megszüntessék a szerződését. 2év múlva meg mehetne Isten hírével a mocskos merdához. Nekem a Dybala-Icardi 1vs1 vagy a Kean+40 = Icardi lenne a minimum.interfan írta: ↑2019.07.03. 08:11 Tegnap Barella ugynoke egesznap az Inter kozpontban volt, ahol targyalt a Marotta-Conte parossal.
Ujra kifejtette a jatekos ugynoke, hogy az Inter miatt mindenkit visszautasitottak.
PSG, Roma, Napoli.
Elorelepes tortent a Cagliarival is, akiknek az elnokuk es sportigazgatojuk tegnap ejjel Milanoba erkeztek, hogy lezarjak a Barella ugyet az Interrel.
Ahogy azt par napja a Cagliari elnok elmondta, 2 hete a fix osszegben megallapodtak az Interrel, csak a bonuszok kapcsan volt par reszlet.
Sky, DiMarzio, TS, Corriere, es a Gazzetta szerint is, ezeken a bonuszokon akarunk emelni, es 1-2 napon belul lezarni az uzletet.
36m + 4m bonusz volt az eddigi ajanlat.
Lapok egyontetuen irjak, Barella egy lepesre az Intertol, es lezarulhat az uzlet.
A Romaval kialakult rossz viszony miatt, mind Dzeko, mind Kolarov a hatterbe szorult.
TS szerint felmerult elore az ingyen Llorente a padra Lukaku moge.
Sky es DiMarzio szerint ujra komolyan kepbe kerult Darmian, mivel Kolarov a hatterbe szorult.
Darmian ugymond "jolly" posztra johetne.
Mert bal WB poszton szamitana ra Conte, ahogy Dalbert elmegy.
Viszont KH poszton is bevetheto lenne.
TS szerint minel elobb leakarjuk zarni Icardi eladasat.
O csak a Juvet akarja, es nincs is mas erdeklodo, csak a Juve.
Dybalat mivel nem adjak, Kean komolyan fel sem merult, ezert a legvaloszinubb a csak penz uzlet.
60m-t kerunk, a Juve 50m-t adna, de mivel Lukaku erkezeset is leakarjuk zarni, ezert hamar minel jobban sietjuk az uzlet lezarasat.
Paratici Milanoba utazik, ahol Ausilioval fog leulni targyalni.
Ausilio es Paratici mar nagyon sokszor targyalt ez ugyben, de most talan veglepes megallapodas szulethet.
DiMarzio ertesulesei szerint, Karamoh a Parma jatekosa lesz.
Mi veglegesen eladnank 8-10m-ert, viszont a Parma nem akar fizetni erte, sem kotelezo opciot, ezert csak sima kolcson v sima opcios uzletet szeretnenek.
Igazad van egyébként mert ezt érdemelné de én a tarcsiban sem szeretném látni. A most érte kapott 50-60 millió jóval többet ér mint a 2 év múlva ingyen elmegy dolog. + a fizuját is fizethetjük a gyökérnek még 2 évig....Dirtylt írta: ↑2019.07.03. 08:32
Ha tényleg eladjuk 50-60 millióért a Juvénak Icardit, akkor a világ madarai vagyunk. Úgy basznám be a tarcsiba ezt a köcsögöt, hogy csak pislogna. Sőt nem is a tarcsiba tenném, hanem a padra, nehogy valami jogi csűrcsavarral megszüntessék a szerződését. 2év múlva meg mehetne Isten hírével a mocskos merdához. Nekem a Dybala-Icardi 1vs1 vagy a Kean+40 = Icardi lenne a minimum.
Nem lehet és nem is szabad behódolni a csalóknak.Dirtylt írta: ↑2019.07.03. 08:32
Ha tényleg eladjuk 50-60 millióért a Juvénak Icardit, akkor a világ madarai vagyunk. Úgy basznám be a tarcsiba ezt a köcsögöt, hogy csak pislogna. Sőt nem is a tarcsiba tenném, hanem a padra, nehogy valami jogi csűrcsavarral megszüntessék a szerződését. 2év múlva meg mehetne Isten hírével a mocskos merdához. Nekem a Dybala-Icardi 1vs1 vagy a Kean+40 = Icardi lenne a minimum.
Ha ez igaz, akkor inkább Nápolyba adjuk el.
Dybalat a Juve ugysem fogja adni.
30-40 + Kean ez kb esélytelen. Fiatal olasz tehetség. Ha egy Sensi ér kb 30 milliót akkor Kean minimum 50-et.
Csak Keannek jövőre lejár a szerződése... És Inter szurkoló révén tarthatnak attól a juvénál,hogy jövőre ingyen csatlakozik hozzánk. (Egyébként azon sem lennék meglepődve,ha Marotta ezt már lezsírozta volna,ezekben az ingyen transzferekben tényleg nagyon jó.)
Ebben igazad van. Azt nem is néztem mikor jár le a szerződése.
Pont ez a baj, hogy nincs ajanlat erte...
Milyen érdekes, hogy a Juve bezsákol pár ingyen játékost (Olaszországhoz képest) horror fizetéssel, ami után csökkentik az adóterheket. Nem semmi kapcsolatrendszer lehet a háttérben.Inter101 írta: ↑2019.07.04. 19:34 Fél éve azon dolgozik hogy letornazza a saját árát! Az a szomorú hogy ilyen lehetséges, a másik szomorú hogy azért ilyen nagy értékű játékos ilyet nem csinált még, ez a maga módján egyedülálló!
Ezt olvastátok:
https://index.hu/sport/futball/2019/07/ ... edvezmeny/
Akár még segithetne is!!
Sajnos minden edzonek megvannak a hulyesegei, es a jo oldala is.Interfan84 írta: ↑2019.07.05. 08:35 Ha ez igaz, akkor ez a Conte ugyanolyan hülye, mint Spalletti. Az is hozta vezérnek a korábbi "sztárját" totál irreális áron, hogy bukjunk rajta egy óriásit, most a másik idióta is ragaszkodik Vidal barátjához.
Ja nem tudom mit lát ebbe az alkeszbe...remélem nem jön.Interfan84 írta: ↑2019.07.05. 08:35 Ha ez igaz, akkor ez a Conte ugyanolyan hülye, mint Spalletti. Az is hozta vezérnek a korábbi "sztárját" totál irreális áron, hogy bukjunk rajta egy óriásit, most a másik idióta is ragaszkodik Vidal barátjához.
Ezek szerint Icardi mégiscsak érdekel más csapatot is, hogy mik vannakinterfan írta: ↑2019.07.05. 08:05 Sky, DiMarzio, es a Corriere szerint is, a Napoli nagyon komolyan erdeklodik Icardi irant.
Viszont azt minden formaban elutasitottak, hogy Insigne az uzlet resze legyen.
60m + bonuszok, Icardinak pedig evi 10m-s fizetes.
Mi ezt az ajanlatott elfogadnak, de Icardiek varnak a Juvera.
Vidalert a Barca 20m-t ker, amit mi meg is adnank.
Szerintem itt azt kell megnezni, mibol mire megyunk.mike írta: ↑2019.07.05. 13:30Ezek szerint Icardi mégiscsak érdekel más csapatot is, hogy mik vannakinterfan írta: ↑2019.07.05. 08:05 Sky, DiMarzio, es a Corriere szerint is, a Napoli nagyon komolyan erdeklodik Icardi irant.
Viszont azt minden formaban elutasitottak, hogy Insigne az uzlet resze legyen.
60m + bonuszok, Icardinak pedig evi 10m-s fizetes.
Mi ezt az ajanlatott elfogadnak, de Icardiek varnak a Juvera.
Vidalert a Barca 20m-t ker, amit mi meg is adnank.![]()
A Napoli 60M + bónuszok ajánlata rendben van, annyit nem ér meg Insigne, jobb a pénz.
Vagy megy ennyiért Nápolyba, vagy bekussol, és leül a padra, a juvéba csak komoly túlfizetéssel engedném el, vagy Dybaláért.
Megint Vidal......tróger juve tetkós patkány, merem remélni hogy nagyon messzire elkerül minket. Nagyobb férget nehezen tudnék jelenleg, max csiellinit.
De Pault kellene hozni, simán meg tudnánk szerezni.
Még a hideg is kiráz a gondolattól, hogy az a féreg Vidal felhúzza a Juve tetkós mocskos bőrére ezt a szép mezt. Radjat sikerült fejben helyre tenni és ha fizikálisan is rendben lesz akkor az eredeti posztján játszva sokkal hasznosabb lenne a következő szezonban mint az ideiben ebben biztos vagyok. Megérdemelne még egy esélyt! Főleg, hogy ez a paraszt jönne a helyére....nem is értem!Interfan84 írta: ↑2019.07.05. 08:35 Ha ez igaz, akkor ez a Conte ugyanolyan hülye, mint Spalletti. Az is hozta vezérnek a korábbi "sztárját" totál irreális áron, hogy bukjunk rajta egy óriásit, most a másik idióta is ragaszkodik Vidal barátjához.
Insigne nem ér annyit?
Én nagyon remélem, h ez csak újságírói kreálmány, Conte 2 éve nagyon akarta Nainggolant a Chelseahez.lucky0 írta: ↑2019.07.05. 14:11Még a hideg is kiráz a gondolattól, hogy az a féreg Vidal felhúzza a Juve tetkós mocskos bőrére ezt a szép mezt. Radjat sikerült fejben helyre tenni és ha fizikálisan is rendben lesz akkor az eredeti posztján játszva sokkal hasznosabb lenne a következő szezonban mint az ideiben ebben biztos vagyok. Megérdemelne még egy esélyt! Főleg, hogy ez a paraszt jönne a helyére....nem is értem!Interfan84 írta: ↑2019.07.05. 08:35 Ha ez igaz, akkor ez a Conte ugyanolyan hülye, mint Spalletti. Az is hozta vezérnek a korábbi "sztárját" totál irreális áron, hogy bukjunk rajta egy óriásit, most a másik idióta is ragaszkodik Vidal barátjához.![]()
Egyik paraszt a másik helyére...
Szerintem ez a Vidal sztori nagyon hasonló, mint a Rakitic/Modric/Sanchez sztori volt. Én úgy gondolom, hogy ez az átigazolási taktikánk része lett az elmúlt fél évben, hogy minél több emberrel vegyük fel a kapcsolatot azonos poszton azért, hogy a tényleges kiszemeltre tudjunk alkudni, vagy legyen reális B-terv. Látjuk, hogy Lazaro Sensi Barella posztjára is be volt dobva 3-4 név. Amúgy tényleg vérszegény ez a csapat, legalább egy igazi fazonszabász kellene hozzá. De abban biztos vagyok, hogy Conte tisztában van ezzel. Tudja, hogy annak idején a Juventusban volt egy Pirloja, és most is kell neki egy. És abban is biztos vagyok, hogy nem Vidalban látja a megoldást!hvmetal írta: ↑2019.07.05. 15:49 Mondjuk Deco akkoriban érthetőbb lett volna , mint ez a patkàny most . 20 milliót kiadni egy 32 éves senkihàziért aki 1 - 2 év múlva Valero szinten lesz fizikàlisan.. Közben szaros 2-3 milliós bónuszok miatt szarakodunk fiatal tehetségekkel . Remélem kint nem ekkora a Juve ( Conte -Marotta ) szerelem és ez ellen lesz vélemény .
Ha ennek Auselio a szülőatyja akkor elmebeteg , ha a kancsal , akkor hm , legyen , minden edző hülye . Szakmailag , gazdasàgilag is egy szar üzlet .
Interfan àltal leírt kezdő elég vérszegény . Ez nem egy jól összerakott csapat.
Radjat ne emlegessük Vidallal egy lapon! A belga utàlja a Juvét aminek hangot is adott még mikor a Romaban tolta (piros pont) Vidal pedig egy igazi Juventino (ülj le fiam 1-es) ergo paraszt!mike írta: ↑2019.07.05. 15:33Egyik paraszt a másik helyére...
Én annak örülnék ha 1-2 év múlva sem Nainggolan, sem Vidal, sem Icardi féle agyontetovált, balhés, egysejtű IQ-jával rendelkező ember sem lenne a csapatban.
Sokkal szívesebben látnék, Lukaku, Barella, és De Paul (állítólag) féléket, akik képesek mindenáron hozzánk ragaszkodni, és más kérőket elpasszolni az Inter miatt.
Igen, végre egy jó hír.