Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Corriere szerint a Napoli megis csak hajlando lenne Insignet ideadni Icardiert.
Csapathoz kozel allo forrasok szerint, mar ket egyeztetes is volt Wanda es De Lau kozott.
Icardi nyitott a Napolira is, a 10m-s fizu tetszik neki, viszont a Juveba szeretne tovabbra is menni.
Sky es DiMarzio is megerositette amit a Gazzetta, Vidal komoly jelolt a KP-ra.
De a Sky szerint a Barca messzire hajtott minket a Nainggolan-Vidal cserevel.
15-20m-t kernek, es nem kell nekik Nainggolan.
Szinten a Sky szerint, amennyiben Icardit a Napolinak adjuk el, a Juve azonnal ajanltatot tesz Lukakuert.
Viszont Lukaku eligerkezett Contenak, ezert mi vagyunk elonyben.
Conte pedig szinten a Sky szerint ertesitte a vezetoket, tegyenek meg barmit Lukakuert.
Minden mas uzlet a hatterbe szorulhat, mert Lukaku all a lista tetejen, es erte barmit meg kell tenni.
Ot akarja Conte a "grande colponak".
TS szerint ujra kepbe kerulhet Emerson Palmieri.
Ezen hirek szerint, Conte gondolkozik Perisic mint bal WB poszton.
De Perisic tovabbra is a tavozast helyezi elonybe, Conte pedig Emersont.
Lazaro-Emerson kezdoparos a TS szerint most az "alom".
Csapathoz kozel allo forrasok szerint, mar ket egyeztetes is volt Wanda es De Lau kozott.
Icardi nyitott a Napolira is, a 10m-s fizu tetszik neki, viszont a Juveba szeretne tovabbra is menni.
Sky es DiMarzio is megerositette amit a Gazzetta, Vidal komoly jelolt a KP-ra.
De a Sky szerint a Barca messzire hajtott minket a Nainggolan-Vidal cserevel.
15-20m-t kernek, es nem kell nekik Nainggolan.
Szinten a Sky szerint, amennyiben Icardit a Napolinak adjuk el, a Juve azonnal ajanltatot tesz Lukakuert.
Viszont Lukaku eligerkezett Contenak, ezert mi vagyunk elonyben.
Conte pedig szinten a Sky szerint ertesitte a vezetoket, tegyenek meg barmit Lukakuert.
Minden mas uzlet a hatterbe szorulhat, mert Lukaku all a lista tetejen, es erte barmit meg kell tenni.
Ot akarja Conte a "grande colponak".
TS szerint ujra kepbe kerulhet Emerson Palmieri.
Ezen hirek szerint, Conte gondolkozik Perisic mint bal WB poszton.
De Perisic tovabbra is a tavozast helyezi elonybe, Conte pedig Emersont.
Lazaro-Emerson kezdoparos a TS szerint most az "alom".
-
lisznyai
Látom, hallom, jönnek-mennek a nevek. Csatárban, wb-ben, jók a választások/esélyek. Na de mi van registra/fantasista pozícióval? Tényleg Brozo lesz? A 3-5-2 -őt értem/elfogadom. Elöl, hátul, szélen megleszünk hozzá. A közepéről nem hallani. Nyilván nem egy Pirlo 2.0-át várok/remélek, de egy vidal/ninja nem ez a fajta. Értem én, hogy kell verőember/labdaszerző oda, de ki lesz, aki stílust ad a játéknak? Minden tiszteletem mellett, ehhez Brozo kevés.
- interfan
Barella-Brozovic-MrXlisznyai írta: ↑2019.07.06. 08:57 Látom, hallom, jönnek-mennek a nevek. Csatárban, wb-ben, jók a választások/esélyek. Na de mi van registra/fantasista pozícióval? Tényleg Brozo lesz? A 3-5-2 -őt értem/elfogadom. Elöl, hátul, szélen megleszünk hozzá. A közepéről nem hallani. Nyilván nem egy Pirlo 2.0-át várok/remélek, de egy vidal/ninja nem ez a fajta. Értem én, hogy kell verőember/labdaszerző oda, de ki lesz, aki stílust ad a játéknak? Minden tiszteletem mellett, ehhez Brozo kevés.
MrX meg jo esellyel Vidal lesz.
Nainggolanra nem szamit egyaltalan Conte.
Jo esellyel Kinaba mehet, akar sima kolcsonnel is.
Pad meg is van:
Vecino-Sensi-Gagliardini
- alwin91
Fura nekem, hogy Nainggolanra abszolút nem számít - mondjuk szerintem ez újságírói pletyka csak. Ninja pont a 3-5-2 rendszerben tudna igazán jól teljesíteni, nem pedig amikor irányítóként próbálják használni. Persze egy balhés idióta, ebből a szempontból tökre megértem.
- PellerG
De Vidal sem jobb.alwin91 írta: ↑2019.07.06. 09:10 Fura nekem, hogy Nainggolanra abszolút nem számít - mondjuk szerintem ez újságírói pletyka csak. Ninja pont a 3-5-2 rendszerben tudna igazán jól teljesíteni, nem pedig amikor irányítóként próbálják használni. Persze egy balhés idióta, ebből a szempontból tökre megértem.
Semmivel.
Ha csak ilyen szinttel lehet pótolni, inkább maradjon ő.
Mondom ezt nem Radja-fanként.
- mike
Brozo a mi Pirlónk, a regista az igazi posztja, Spallettinek ez egy jó meglátása volt, hogy a védelem előtt kell játszatni. Ha Barellát megvesszük, Brozóval nálunk lesz 2 olyan kp aki olaszban top5-ben van futásteljesítményben és szerelésben is.lisznyai írta: ↑2019.07.06. 08:57 Látom, hallom, jönnek-mennek a nevek. Csatárban, wb-ben, jók a választások/esélyek. Na de mi van registra/fantasista pozícióval? Tényleg Brozo lesz? A 3-5-2 -őt értem/elfogadom. Elöl, hátul, szélen megleszünk hozzá. A közepéről nem hallani. Nyilván nem egy Pirlo 2.0-át várok/remélek, de egy vidal/ninja nem ez a fajta. Értem én, hogy kell verőember/labdaszerző oda, de ki lesz, aki stílust ad a játéknak? Minden tiszteletem mellett, ehhez Brozo kevés.
Eléjük nem egy vidal féle kőbunkó kellene, hanem egy kreatívabb ember, aki melózni is tud.
De Paul nagyon adná magát ide.
- PellerG
Remélem nem marad Perisic, azt meg végképp, hogy nem csinál belőle baloldali wingbacket Conte.
Nagyon kéne legalább egy jó bal lábas játékos a csapatba, főleg ha a wingbackek miatt ki lesznek emelve a szélek.
Nagyon kéne legalább egy jó bal lábas játékos a csapatba, főleg ha a wingbackek miatt ki lesznek emelve a szélek.
- interfan
ESPN es a TS szerint is felmerult Matic.
Vidal vagy Matic erkezhet a jelenlegi hirek szerint, a tavozo Nainggolan helyett.
Szinten a TS szerint Darmian is kepben van, ha mar MU-val valo targyalas.
Darmian lehet az Emerson Palmieri alternativa.
Vidal vagy Matic erkezhet a jelenlegi hirek szerint, a tavozo Nainggolan helyett.
Szinten a TS szerint Darmian is kepben van, ha mar MU-val valo targyalas.
Darmian lehet az Emerson Palmieri alternativa.
- sorger=giallo
Kicsit OFF, de az Atlético Madrid és Griezmann kapcsán egy az Icardi sztorihoz hasonló cirkusz van kialakulóban. Griezmann álítólag már nem szeretne a madridi gárdában szerepelni, az AM ellenben csak a komplett (tavasszal még érvényben lévő) kivásárlási ár ellenében akarja elengedni, mondván, hogy a támadó és a Barcelona a háttérben már tavasz óta tárgyalásokat folytat(ott) és titokban meg is egyeztek.
Micsoda "öröm", hogy nem csak az Inter esetében történhetnek hasonló anomáliák, igaz itt a történet egy kissé más utat jár be, de legalább annyira abszurd.
FORZA INTER!!!
Micsoda "öröm", hogy nem csak az Inter esetében történhetnek hasonló anomáliák, igaz itt a történet egy kissé más utat jár be, de legalább annyira abszurd.
FORZA INTER!!!
-
Dirtylt
Május környékén írtam azt, hogy szerintem csapatjátékosokat kell venni, a balhés játékosokat pedig el kell küldeni. Ezeknek a játékosoknak soha nem a csapat, a klub, a címer lesz az első, hanem önmaguk. Ebbe a sorba tökéletesen beleillik a Perkó Icardi Naiggolan sor. És szerintem Vidal is. Sajnálom Rafit, mert ő tökéletes lenne Barella és Brozovic elé, de a sérülékenysége engem is elrettentene. Conténak látnia kell azt, hogy egyelőre túl defenzív a csapat.PellerG írta: ↑2019.07.06. 09:12De Vidal sem jobb.alwin91 írta: ↑2019.07.06. 09:10 Fura nekem, hogy Nainggolanra abszolút nem számít - mondjuk szerintem ez újságírói pletyka csak. Ninja pont a 3-5-2 rendszerben tudna igazán jól teljesíteni, nem pedig amikor irányítóként próbálják használni. Persze egy balhés idióta, ebből a szempontból tökre megértem.
Semmivel.
Ha csak ilyen szinttel lehet pótolni, inkább maradjon ő.
Mondom ezt nem Radja-fanként.
- Stankov
Nem kell felülni a hangulatkeltésnek hogy mi vagyunk a világ balfaszai....
Ilyen bárhol előfordulhat és elő is fordul Griezmann mellett ott van még Neymar,Bale vagy Hummels esete is csak a németeknél pl okosabban, elegánsan oldották meg
Ilyen bárhol előfordulhat és elő is fordul Griezmann mellett ott van még Neymar,Bale vagy Hummels esete is csak a németeknél pl okosabban, elegánsan oldották meg
- Cupi
Kicsit mégis azok vagyunk mert mi nem tudtuk okosan és elegánsan kezelni
- Cupi
Az a baj ebbe a 3-5-2-ben nincs helye klasszikus irányító középpályásnak. Sajnos a velünk akár pletyka szinten is szóba került nevek is ezt támasztják alá. Szerintem Conte nem is akar ilyen. Pedig jó lenne mert ez megint védekezőbb előre játékban gyenge középpálya lesz. Ha már 3 védős rendszer akkor tolhatnánk inkább 3-4-1-2-t. Ott lenne helye egy ilyen játékosnak.
Azt még el tudom képzelni ha Insigne jönne netán Icardi helyett akkor ő játszana Lukaku mellett de hátrébb kicsit. Én ezért fogadnám őt el simán cserébe Icardiért mert gyors, jól cselez, képes a váratlanra, jól lát a pályán.
Azt még el tudom képzelni ha Insigne jönne netán Icardi helyett akkor ő játszana Lukaku mellett de hátrébb kicsit. Én ezért fogadnám őt el simán cserébe Icardiért mert gyors, jól cselez, képes a váratlanra, jól lát a pályán.
- interfan
Ahogy irod.Cupi írta: ↑2019.07.06. 13:34 Az a baj ebbe a 3-5-2-ben nincs helye klasszikus irányító középpályásnak. Sajnos a velünk akár pletyka szinten is szóba került nevek is ezt támasztják alá. Szerintem Conte nem is akar ilyen. Pedig jó lenne mert ez megint védekezőbb előre játékban gyenge középpálya lesz. Ha már 3 védős rendszer akkor tolhatnánk inkább 3-4-1-2-t. Ott lenne helye egy ilyen játékosnak.![]()
Insigne jo lenne, Conte ismeri, olaszban evek ota kiemelkedo, agilis, gyors, jol cselez, nem is kell tobb.
Fenyevekkel jobb mint ilyen Dzeko...
Masik nagyon jo lenne, ha esetleg Emersont eltudnank hozni.
Barella
Emerson
Lukaku
Insigne
Ha ez a sor meglenne, en mar Vidalt is alairnam.
Persze nem hoznam, nagyon nem.
En egyebkent DePault hoznam.
De ha meglenne legalabb Insigne, meg esetleg Emerson, en mar extra elegedett lennek.
Handanovic
DeVrij-Godin-Skriniar
Lazaro-Barella-Brozo-DePaul-Emerson
Lukaku-Insigne
- Baggio85
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... one-312225
Ez mondjuk tiszta beszéd, de vagy óriási profi Marotta vagy hatalmas amatőrök vagyunk. Az egyértelmű számomra is, hogy a 2 játékosnak + Perisicnek nincsen helye az INTER-ben, de vajon mennyi pénzt fogunk kapni értük, ha mindenki tudja, hogy ezeknek a játékosoknak a jelenléte a csapatban csak a púp hátunkra? Hát nem tudom...
Ez mondjuk tiszta beszéd, de vagy óriási profi Marotta vagy hatalmas amatőrök vagyunk. Az egyértelmű számomra is, hogy a 2 játékosnak + Perisicnek nincsen helye az INTER-ben, de vajon mennyi pénzt fogunk kapni értük, ha mindenki tudja, hogy ezeknek a játékosoknak a jelenléte a csapatban csak a púp hátunkra? Hát nem tudom...
- mike
Sajnos szinte kizárólag védekezőbb típusú játékosok merültek fel középpályára, vidal, Matic félék.Cupi írta: ↑2019.07.06. 13:34 Az a baj ebbe a 3-5-2-ben nincs helye klasszikus irányító középpályásnak. Sajnos a velünk akár pletyka szinten is szóba került nevek is ezt támasztják alá. Szerintem Conte nem is akar ilyen. Pedig jó lenne mert ez megint védekezőbb előre játékban gyenge középpálya lesz. Ha már 3 védős rendszer akkor tolhatnánk inkább 3-4-1-2-t. Ott lenne helye egy ilyen játékosnak.![]()
Brozo és Barella eleve 50-50-es játékosok, melléjük csalódott lennék ha még egy ilyen érkezne.
Lukaku+Insigne nem rossz elöl, de ketten 3 box-to-box kp-val mögöttük az úgy kevés lenne.
Persze lehet hogy érkezni fog kreatívabb ember is, csak eddig nem nagyon forgott ilyen a sajtóban.
Az Icardi dolog bíztatóbb most azért, én mindenképp a Napoliba eladást forszíroznám, és szerencsére Marottáék is ezt tolják elsősorban. Én Insignéhez sem ragaszkodnék, ha adnának 70 millió kp-t az jobban megérné.
Ez az Emerson elég porcelán nem ? Az is lehet hogy rosszul emlékszem. Ő is amolyan Éder féle olasz:D
- interfan
Ezek utan eleg tiszta minden.Baggio85 írta: ↑2019.07.06. 14:27 https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... one-312225
Marotta bejelentette, sem Nainggolan, sem Icardinak nincs jovoje az Internel.
Innentol azert mindenkinek tiszta a kep.
Mondjuk az ujsagirok honapok ota irjak mar ezt...
De innentol mar hivatalos is ez.
- mike
Ez szerintem inkább kifelé szól, mintegy demonstrálva hogy lejárt a problémások, balhésok, önmagukat a klub elé helyezők ideje az Internél.
Ezt régóta vártuk már, de elég bátor dolog ezt így elővezetni még az eladások előtt.
- alwin91
Az biztos, most már senki sem fog normális ajánlat adni egyik játékosért sem. Az a baj, hogy alapvetően mindkettő nagy játékos és nagyon jó lenne, ha nem olaszban kelnének el.
Elvileg Karamoh hamarosan csatlakozik a Parmahoz 12 millió Euróért. Én nagyon úgy látom most, hogy csak annyi pénz van a mercatora, mint amennyit el tudunk adni, másképp nem akarnánk szabadulni minden valamire való tehetségtől...
- Süti
Insigne ikon Nápolyban, nem tudom mennyire szeretne ő onnan elmozdulni, szerintem semennyire.
Én inkább arra fogadnék, hogy Napoli-ból szeretne visszavonulni.
És ha mégis érkezne, számomra nagy kérdés lenne, hogy hogyan tudna beilleszkedni?
Teljesen más a város a közeg, Nainggolan-nak sem jött be a váltás, sokat panaszkodott, hogy visszavágyik Roma-ba.
Ettől függetlenül, Icardi out valahova, lehetőleg el a Serie A-ból, Nainggolan-ért kár.
- mike
A GDS szerint Icardiért az Atletico is harcba szállna.
Bár most vették meg Joao Felixet 126 millióért (atyaég), de Griezmann mellett Diego Costa is távozni fog, így érdekelheti őket Mauro is. Jó lenne egy csalók - Napoli - Atletico licitverseny érte:)
Szintén GDS, Barellát és Lukakut 10 napon belül le akarjuk igazolni.
Nainggolan távozása esetén Milinkovic-Savic is képben lehet, Gagliardinit és pénzt adnénk cserébe. Viszont a szerbet az MU is vinné, így kevés esélyünk van rá.
Dani Alves is képbe került, szépen haladunk, lassan Maicon vagy Roby Carlos is képbe kerülhet:)
Bár most vették meg Joao Felixet 126 millióért (atyaég), de Griezmann mellett Diego Costa is távozni fog, így érdekelheti őket Mauro is. Jó lenne egy csalók - Napoli - Atletico licitverseny érte:)
Szintén GDS, Barellát és Lukakut 10 napon belül le akarjuk igazolni.
Nainggolan távozása esetén Milinkovic-Savic is képben lehet, Gagliardinit és pénzt adnénk cserébe. Viszont a szerbet az MU is vinné, így kevés esélyünk van rá.
Dani Alves is képbe került, szépen haladunk, lassan Maicon vagy Roby Carlos is képbe kerülhet:)
- interfan
Tegnapi Marotta-Conte nyilatkozatbol tobb dolog is kiderult.
Lukaku, Dzeko, Barella mind-mind fo celpontkent szerepel a listankon.
Dybala-Icardi csere jelenleg csak hipotezis, de mindekivel hajlandok az Inter vezetes targyalni, es barmi megtortenhet.
Dybala ertekevel es tudasaval tisztaban vagyunk, ami kimagaslo.
A jelenlegi feltetelek kizarjak Icardi Juveba tavozasat.
Sky szerint egyertelmu Marotta szavai, az Inter vezetes tovabbra is Dybalarol almodik.
Es amennyiben a Juve megnyitja az utat fele, hajlandok vagyunk veluk targyalni.
Elozetes hirek szinten bebizonyosodtak, Conte mint bal Wing Back szamit Perisicre.
Eto peldajat hozta fel, aki hajlando volt a csapatert feladozni magat, es egy uj vedekezobb posztra atallni.
Amennyiben ezt Perisic elfogadja, maradhat az Internel.
DiMarzio es a Sky szerint a Napoli hivatalos ajanlatot tett Icardinak.
7,5m + bonuszok.
Az Internek pedig 60m-s ajanlat keszen all.
De mi itt inkabb az Insigne-Icardi cseret szeretnenk.
A Napolinal ez "ertekeles alatt" van.
Lukaku, Dzeko, Barella mind-mind fo celpontkent szerepel a listankon.
Dybala-Icardi csere jelenleg csak hipotezis, de mindekivel hajlandok az Inter vezetes targyalni, es barmi megtortenhet.
Dybala ertekevel es tudasaval tisztaban vagyunk, ami kimagaslo.
A jelenlegi feltetelek kizarjak Icardi Juveba tavozasat.
Sky szerint egyertelmu Marotta szavai, az Inter vezetes tovabbra is Dybalarol almodik.
Es amennyiben a Juve megnyitja az utat fele, hajlandok vagyunk veluk targyalni.
Elozetes hirek szinten bebizonyosodtak, Conte mint bal Wing Back szamit Perisicre.
Eto peldajat hozta fel, aki hajlando volt a csapatert feladozni magat, es egy uj vedekezobb posztra atallni.
Amennyiben ezt Perisic elfogadja, maradhat az Internel.
DiMarzio es a Sky szerint a Napoli hivatalos ajanlatot tett Icardinak.
7,5m + bonuszok.
Az Internek pedig 60m-s ajanlat keszen all.
De mi itt inkabb az Insigne-Icardi cseret szeretnenk.
A Napolinal ez "ertekeles alatt" van.
-
ibrahimovics
Insigne az életben nem jön hozzánk, nem kell erőltetni. Fikárdit jövőre a napoliból viszik a birkák 100-ért. Kivan ez találva.
Ám, ha mégis jönne EZ a kis Lorenzo gyerek, akkor én hagynám lukakut is a francba és 60-70miot ajánlanék kicsi csiróért. Komoly lenne egy Lorenzo-Ciro-Lautaro sor elől, gyors, preciz és halálos.
Pogba gyerek 120-ért menni fog a csalókhoz, mi eközben egy Barellát nem tudunk megvenni.......
Ám, ha mégis jönne EZ a kis Lorenzo gyerek, akkor én hagynám lukakut is a francba és 60-70miot ajánlanék kicsi csiróért. Komoly lenne egy Lorenzo-Ciro-Lautaro sor elől, gyors, preciz és halálos.
Pogba gyerek 120-ért menni fog a csalókhoz, mi eközben egy Barellát nem tudunk megvenni.......
-
Dirtylt
Nem érdemes minket összehasonlítani a Juvéval. Ők ezt az építkezést 9éve kezdték el, mi 2-3éve. A játékosok értéke pedig nagyon sok dologtól függ. Pogbának már csak a marketing értéke több, mint Barella. És bár 5millió euró kevésnek tűnik, 1,5milliárd forintról beszélünk. Egy 500milliós költségvetésnél 1%. Úgyhogy el kell fogadnunk, hogy nem esztelen költekezők leszünk a piacon, ami hosszú távon úgyis nekünk fog kedvezni. Hidd el, ha Lazarot tényleg megkereste volna a PSG, nem 22 lett volna az ára, hanem 35. Tudom, hogy általában a szurkolót csak az érdekli, hogy jöjjenek a világsztárok, de én 22 éve szurkolok az Internek, és sokkal fontosabbnak tartom, hogy legyen rendben gazdaságilag, legyen rendben a vezetőség, legyen koncepció és utána jönni fognak az eredmények is. Az elmúlt 9 év megtanított jópár szurkolót arra, hogy a nem jól megalapozott sikereknek bizony komoly ára van!ibrahimovics írta: ↑2019.07.08. 07:36 Insigne az életben nem jön hozzánk, nem kell erőltetni. Fikárdit jövőre a napoliból viszik a birkák 100-ért. Kivan ez találva.
- Cupi
Dani Alves-t alapból én sem hoznám. 36 éves, stb. De a csávó 40.!! trófeáját nyerte tegnap.
Szinte minden csapatával nyer valamit. Már csak kabalának is ingyen elhoznám.

- interfan
Cagliarihoz kozel allo forrasok szerint, a heten lesz Giulini es Marotta kozt.
Ezen forrasok szerint emlejuk az eddigi ajanlatot.
Uj ajanlat 40m + 5m bonusz lehet.
Cagliari viszont 40m + Bastonit akarja.
De Conte szamit Bastonira, es o semmilyen korulmenyek kozt sem elado.
Egy 40m + 5m bonusz + Dimarco telje jatekjoga, meg szinten erdekli a Cagliarit.
-
Dirtylt
Szerintem egy Icardi+Bastoni+Esposito+40millió is érdekelné a Cagliarit.interfan írta: ↑2019.07.08. 13:40 Cagliarihoz kozel allo forrasok szerint, a heten lesz Giulini es Marotta kozt.
- vaskalap
Ezek most le akarnak jól rántani,mert Barella mindenképp ide akar jönni.Remélem a vezetők nem hagyják magukat.
- mike
- tabi.csaba
Icardi -Barella csere 1-1-ben !
Úgyis délre akar menni,Nápolyt látni és.......!
Úgyis délre akar menni,Nápolyt látni és.......!
- PellerG
Jó lesz ha már elmegy végre, talán más témához is hozzá fogsz szólnitabi.csaba írta: ↑2019.07.08. 18:18 Icardi -Barella csere 1-1-ben !
Úgyis délre akar menni,Nápolyt látni és.......!![]()
- hvmetal
Off :tabi.csaba írta: ↑2019.07.08. 18:18 Icardi -Barella csere 1-1-ben !
Úgyis délre akar menni,Nápolyt látni és.......!![]()
Cagliaris fórumon mit fognak szólni a Recobàs profilképhez ?
Elég gyenge ez a mercato . Fasza , hogy Conte a föld alatt 20 méterrel tartja az edzéseket , de egy Marottàval és jó pàr millióval gazdagobbak vagyunk , de eddig ez az elmúlt időkre emlékeztett . Próbàlkozàsok , kifogàsok akkor is voltak .
Nem tudom honnan a belső infó , mindent félredobni Lukakuért , de , ha igaz , az elég gàz . Nem Rivaldoról , Messiről beszélünk . Szerintem nem is arról a posztról , amivel minőségben igazàn előrelépnénk , felgyorsulnànk .
- hvmetal
Dimarcot nem kéne elengedni . Eddig csak tehetségesnek mondott fiataloktól szabadultunk meg . Karamoh ennyire elcseszte Franciaorszàgban ? Nem követtem , de nàlunk biztató volt . Sőt . Pinamonti , Dimarco , Karamoh .
- drtie
Nekem jó érzéseim vannak az itt maradt játékosokkal kapcsolatban is. Szerintem egy-két játékos szintet fog lépni Conte és szakmai stábja alatt, illetve 1-2 fiatal is be fog épülni, így melléjük tényleg csak az igazán minőségi játékosra van szüksége a csapatnak. Hogy Lukaku ilyen-e, vagy sem, nem tudom, de Conte látta már játszani a csapata ellen, én még nem...hvmetal írta: ↑2019.07.08. 19:05 ...
Elég gyenge ez a mercato . Fasza , hogy Conte a föld alatt 20 méterrel tartja az edzéseket , de egy Marottàval és jó pàr millióval gazdagobbak vagyunk , de eddig ez az elmúlt időkre emlékeztett . Próbàlkozàsok , kifogàsok akkor is voltak .
Nem tudom honnan a belső infó , mindent félredobni Lukakuért , de , ha igaz , az elég gàz . Nem Rivaldoról , Messiről beszélünk . Szerintem nem is arról a posztról , amivel minőségben igazàn előrelépnénk , felgyorsulnànk .
- hvmetal
Icardi ígyis úgyis bukó. Hàla neki , nőjének és a kancsalnak . Nem ér annyit , de Lukaku helyett egy Icardi plusz kis pénz / Insigne cserét jobban elfogadnék . A maradék 50-55 millióból még lehetne jól igazolni . Ezzel szerintem előrébb lennénk , mint csapat . Leragadtunk a 2000-es években .
-
R9.
Irjak h Conte scudettot akar elso evben
Sztem nagyot leptunk vele de juve kerete annyira elottunk van h scudetto eselytelen, az o keretuk top3 a vilagon a mostani igazolasokkal es nagyon mely is
Viszont 2.hely az sima
Sztem nagyot leptunk vele de juve kerete annyira elottunk van h scudetto eselytelen, az o keretuk top3 a vilagon a mostani igazolasokkal es nagyon mely is
Viszont 2.hely az sima
- mike
Eddig valóban az, de elvileg a nagyobb és nehezebbb igazolások csak most jönnének.
Nehéz év lesz, a csalók tudjuk hogy erősek, de a Napoli az lesz.
Megvették Manolast, ha igaz James Rodriguez is oda megy, ha még Icardit is megszerzik, akkor nagyon durván megerősödnek.
Jó hogy érkezett Lazaro, Godin és Sensi, de nagyon kell még legalább 3-4 nagyon minőségi játékos.
Egy Barella, Emerson, De Paul, Lukaku négyessel ki is egyeznék + Miranda maradjon.
- interfan
DiMarzio es a Sky szerint nagyon kozel a megegyzes, sot jo esellyel mar meg is szuletett Barella ugyben.
Giuntoli es Marotta ma este targyaltak.
Di Marzio hirei szerint 45m + bonuszok a megallapodas.
50m lehet ennek ertelmeben az uzlet vege.
24-48 oran belul hivatalos lehet Di Marzio szerint az uzlet.
Giuntoli es Marotta ma este targyaltak.
Di Marzio hirei szerint 45m + bonuszok a megallapodas.
50m lehet ennek ertelmeben az uzlet vege.
24-48 oran belul hivatalos lehet Di Marzio szerint az uzlet.
- Festa
Nagyon helyes.A legnagyobb kaliberű középpályás válhat belőle a ligában.
Következő pont Icardi eltakarítása.
Következő pont Icardi eltakarítása.
- Kenji
Mi van Parteyval? 
- Cupi
Ez egyértelmű. Egy ilyen mentalitású edző nem fogja azt mondani cél a biztos BL hely...neki az nem kihívás. Akarja is a scudettot és ezt közvetítse a játékosoknak is. Aztán majd meglátjuk ez mire lesz elég.
- Festa
- interfan
Barella ugyben minden kesz.
A Sky es Di Marzio utan, megerositette ezt a TS, SportItalia, Corriere is.
45m + bonuszok, ezt a Cagliari elfogadta.
Barella pihenoje hamarosan lejar, es csatlakozik a kerethez az Azsiai turnera.
Nainggolan kapcsan Kinai csapatok erdeklodnek Di Marzio, es a csapathoz kozel allo forrasok szerint.
A Dalian Yifang, es a Shanghai Shensua.
20-25m kozott kerunk erte.
Icardi kapcsan ujra beprobalkoztunk a penz + Icardi = Dybala uzlettel.
De a Juve ujra elhajtott minket.
Corriere szerint vegleg le kell mondanunk Dybalarol.
Tovabbra is a csereuzletek reszesitjuk elonyben.
Ezert Dybala mellett, Insigne a masik nagyon komoly cel.
A Sky es Di Marzio utan, megerositette ezt a TS, SportItalia, Corriere is.
45m + bonuszok, ezt a Cagliari elfogadta.
Barella pihenoje hamarosan lejar, es csatlakozik a kerethez az Azsiai turnera.
Nainggolan kapcsan Kinai csapatok erdeklodnek Di Marzio, es a csapathoz kozel allo forrasok szerint.
A Dalian Yifang, es a Shanghai Shensua.
20-25m kozott kerunk erte.
Icardi kapcsan ujra beprobalkoztunk a penz + Icardi = Dybala uzlettel.
De a Juve ujra elhajtott minket.
Corriere szerint vegleg le kell mondanunk Dybalarol.
Tovabbra is a csereuzletek reszesitjuk elonyben.
Ezert Dybala mellett, Insigne a masik nagyon komoly cel.
- alwin91
Nagyon helyes, még ha nem is a miénk a legerősebb keret, akkor is úgy kell odaállni, másképp nézzük azt a lagymatagot, mint tavaly. Már decemberben arra készült a csapat, hogy 4.-k lesznek...Festa írta: ↑2019.07.08. 21:48Oké,de ez a keret kevés hozzá.
Akkor igazoljunk is hozzá.
- Cupi
- interfan
Kozben a Gazzetta is megerositi, osszesegeben 50m-ert erkezik Barella, minden kesz az ugyben.
Gazzetta szerint Conte mindenkeppen akar meg egy KP-t Barella utan is.
Egy labdaugyes, elorefele kreativ kozepalyast akar.
Megjegyzi a Gazzetta Vidal nevet, de szerintuk is nem az o egyetlen jelolt.
Szoval elokerulhet a KP-ra, mint kreativ, labdaugyes kozeppalyas, "MrX" neve.
Szinten a Gazzetta szerint, a heten hivatalos ajanlatot teszunk Lukakuert.
-
Fan Gusto
Vidal, mint labdaügyes, előrefele kreatív középpályás?! Itt valami félreértés lehet...interfan írta: ↑2019.07.09. 10:16 Kozben a Gazzetta is megerositi, osszesegeben 50m-ert erkezik Barella, minden kesz az ugyben.
- PellerG
Remélem olyan nevek közül, mint Van de Beek, Draxler, Isco, Br. Fernandes, Ziyech, De Paul.interfan írta: ↑2019.07.09. 10:16 Kozben a Gazzetta is megerositi, osszesegeben 50m-ert erkezik Barella, minden kesz az ugyben.
-
ibrahimovics
Nem fiatalba kell gondolkodni 30-35 éves lesz az a mr x pirlo mintára
- Cupi