Tommy írta:Ezért kell név nélküli mez.vagy olyan amire saját nevedet nyomatod rá.. Nekem összes eredeti mezem név nélküli. Bár egy copy adrianos nekem is van.
Mondjuk hol azt már nem tudom..
Vagy Zanettis mert ő örökre Interes lesz.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Tommy írta:Ezért kell név nélküli mez.vagy olyan amire saját nevedet nyomatod rá.. Nekem összes eredeti mezem név nélküli. Bár egy copy adrianos nekem is van.
Mondjuk hol azt már nem tudom..
INMATE írta:Na akkor lehet nagyon beégne a Real ha Pellegrini lenne az új edző és sikeres lenne az Interrel. Akkor nem csak hogy lemondanának, de szerintem a teljes Real vezetői hozzáállás megváltozna. Felvennék az angol módit, hogy minden döntést az edző hozhasson meg. Egyébként szerintem ez a spanyol foci legnagyobb hiányossága, hogy mindenbe beleütik magukat az öltönyös üzletemberek, akik annyira értenek a focihoz mint bárki más. Moratti ebben viszont jó, hogy hallgat az edzőkre (gondolom ő is rájött, hogy másképp nem megy).
Del Nerivel jó lesz a juve, abszolút 1. számú kihivóink lesznek. Milannál továbbra is adom, hogy nem az edző személye fogja megváltani a világot, legyen az bárki. Allegri mennyire biztos a Milannál?PellerG írta:Del Neri-Juve; Allegri-Milan;
DSanton39 írta:tiszta napiszar
Komax írta:Del Nerivel jó lesz a juve, abszolút 1. számú kihivóink lesznek. Milannál továbbra is adom, hogy nem az edző személye fogja megváltani a világot, legyen az bárki. Allegri mennyire biztos a Milannál?PellerG írta:Del Neri-Juve; Allegri-Milan;
http://www.youtube.com/watch?v=CdFuw1vPTswkiscivis írta:Cannavaro Dubaiba igazolt. Bravó Fabio!
kiscivis írta:Cannavaro Dubaiba igazolt. Bravó Fabio!
DSanton39 írta:rájátszás elődöntő első meccs:
Torino 1 - 1 Sassuolo
Cittadella 0 - 1 Brescia
Esti Kornél írta:Martinez komoly eséllyel a Lazióé, közben Kolarov már napok óta nyilatkozza, hogy megígérték hogy elmehet, de Lotito nem hajlandó engedni az árból, a Real Madrid 15 milliós ajánlatára azt mondta, oké, annyiért vihetik a cipőjét. Remélem megadják a 18 milliót, mert máskülönben lesz egy csalódott, elvágyódó játékos, valamint 0 pénz. Floccari és Mauri 2014-ig aláírt.
Végül pedig az Oddo-Brocchi csere szerződéséről már csak a játékosok aláírása hiányzik, 95%.
Tommy írta:Hát a jó öreg lotito biztos nem fog engedni, inkább nem adja el, és száműzi a csapatból, aztán fél vagy 1 év mulva féláron vagy ingyen megy Kolarov.. Sajnállak titetket hogy egy ilyen barom elnökötök van, ritka egy idióta ember ez a Lotito, elég csak videokat megnézni róla neten, olyan össze-vissza beszél néha, mintha belenne baszva.
Crespo írta:Esti Kornél írta:Martinez komoly eséllyel a Lazióé, közben Kolarov már napok óta nyilatkozza, hogy megígérték hogy elmehet, de Lotito nem hajlandó engedni az árból, a Real Madrid 15 milliós ajánlatára azt mondta, oké, annyiért vihetik a cipőjét. Remélem megadják a 18 milliót, mert máskülönben lesz egy csalódott, elvágyódó játékos, valamint 0 pénz. Floccari és Mauri 2014-ig aláírt.
Végül pedig az Oddo-Brocchi csere szerződéséről már csak a játékosok aláírása hiányzik, 95%.
Ugye Oddot cserének veszitek Lichtsteiner mögé?
kiscivis írta:Lenne egy kérdésem Borcchival kapcsolatban. Hogy játszhatott pár hete a Milanban Amerikában?
(másik kérdés: most Faraonival mi van?)
horas írta:Milan megkezdte a fiatalítást,Brocchi 1976...
horas írta:Kornél!
Már megint mit keversz itt!:):)
Faraoni az új Nesta vagy,hogy volt?
Milan megkezdte a fiatalítást,Brocchi 1976...
PellerG írta:Az összes kölcsönjátékosát visszahívta most a Milan, pl. most aki beugrik h játszott: Brocchi, Storari, Di Gennaro, Diniz. Biztos megnézik kire tarthatnának igényt jövőre.
Még Tassotti irányítja a Milant. Allegri csak júl.1-től veheti át őket hivatalosan, mert Cellino pert indítana ellene a szerződés szegés miatt.
PellerG írta:A Juve leigazolta Pepét az Udinesétől, gazzetta írja.
D'Agostino meg a Fiorentinához igazolt.
Tommy írta:Flachi 12 éves eltiltást kapott.![]()
Ennyi erővel Mutunak is kijárna 5-6 év eltiltás, erre ősszel már játszhat.