Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- csak is inter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Nem láttam tisztán.
Nem volt 11-es Icardi?
Nem volt 11-es Icardi?
- csak is inter
Martinez melegít,kit fog lecserélni?
- drtie
Igen, az egész csapat hajtott, küzdött, de mivel egész évben (sőt évek óta) csak lazsáltak, ezért a 60. perc tájékán elfogytak teljesen. Tök jó lenne, ha valaki ki tudná hozni a játékosokból a maximumot, mert akkor az ilyen meccsek simán hozhatók lennének.
- vaskalap
Az utolsó fél órára teljesen elfáradtunk.Igazságos pont osztoszkodás.Holnap a Lazio,milan duó sincs könnyű helyzetben.
- Festa
Voltak nagyon profi teljesítmények ma és bizonyos játékosok büszkék lehetnek magukra.
Sajnos hiányoznak az icardi gólok és így ezt a meccset sem sikerült megnyerni.
Még mindig a mi kezünkben van a sorsunk.Viszont az egy kicsit gáz,hogy a Lazio,Atalanta,Róma,Juve négyesből senkit ne tudtunk megverni.
-
Dirtylt
Elméletileg erre lennének a cserék. Spalletti szerintem nagyon későn cserél, mintha azt gondolná, hogy a kezdő, amit kitalált szent és sérthetetlen. Remélem ma a Toro is odateszi magát!
- tabi.csaba
Ha Lautaro kezd,Chiellinit kiállítják
Vagy,ha előbb bejön,akkor is!
Icardi értékelhetetlen volt ismét,látványosan nem lehet neki passzolni.Egyszerűen elbújik a labda elől!
Nagyon sok támadásunk,főleg kontra támadás hiúsult meg miatta!
Perisic nagyot játszott,Spaletti nem mert kockáztatni,Keita és Martinez behozatalával.
Vagy,ha előbb bejön,akkor is!
Icardi értékelhetetlen volt ismét,látványosan nem lehet neki passzolni.Egyszerűen elbújik a labda elől!
Nagyon sok támadásunk,főleg kontra támadás hiúsult meg miatta!
Perisic nagyot játszott,Spaletti nem mert kockáztatni,Keita és Martinez behozatalával.
- interfan
Ertekelesek:
- FcInternews:
Nainggolan 7,5
DeVrij 7
Brozovic 7
Skriniar 6,5
Asamoah 6,5
Politano 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Icardi 6
Borja 6
Vecino 5,5
- TS:
Skriniar 7
DeVrij 7
D'Ambrosio 6,5
Asamoah 6,5
Brozovic 6,5
Politano 6,5
Icardi 6,5
Vecino 6
Perisic 6
Borja 6
Handanovic 5,5
- Corriere Dello Sport:
Nainggolan 7,5
Brozovic 7
Politano 7
Perisic 7
D'Ambrosio 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Asamoah 6,5
Vecino 6,5
Handanovic 6
Icardi 6
Borja 6
- Corriere Della Sera:
Nainggolan 7
DeVrij 6,5
Politano 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Asamoah 6
Vecino 6
Brozovic 6
Icardi 6
Skriniar 5,5
- Sky:
Nainggolan 7
Brozovic 7
Politano 7
Perisic 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Asamoah 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Vecino 6
Icardi 6
- Calciomercato:
Nainggolan 7
Politano 7
Perisic 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Icardi 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Asamoah 6
Vecino 6
Brozovic 6
- Gazzetta:
Nainggolan 7
DeVrij 6,5
Brozovic 6,5
Politano 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Asamoah 6
Perisic 6
Borja 6
D'Ambrosio 5,5
Vecino 5,5
Icardi 5,5
- FcInternews:
Nainggolan 7,5
DeVrij 7
Brozovic 7
Skriniar 6,5
Asamoah 6,5
Politano 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Icardi 6
Borja 6
Vecino 5,5
- TS:
Skriniar 7
DeVrij 7
D'Ambrosio 6,5
Asamoah 6,5
Brozovic 6,5
Politano 6,5
Icardi 6,5
Vecino 6
Perisic 6
Borja 6
Handanovic 5,5
- Corriere Dello Sport:
Nainggolan 7,5
Brozovic 7
Politano 7
Perisic 7
D'Ambrosio 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Asamoah 6,5
Vecino 6,5
Handanovic 6
Icardi 6
Borja 6
- Corriere Della Sera:
Nainggolan 7
DeVrij 6,5
Politano 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Asamoah 6
Vecino 6
Brozovic 6
Icardi 6
Skriniar 5,5
- Sky:
Nainggolan 7
Brozovic 7
Politano 7
Perisic 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Asamoah 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Vecino 6
Icardi 6
- Calciomercato:
Nainggolan 7
Politano 7
Perisic 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Icardi 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Asamoah 6
Vecino 6
Brozovic 6
- Gazzetta:
Nainggolan 7
DeVrij 6,5
Brozovic 6,5
Politano 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Asamoah 6
Perisic 6
Borja 6
D'Ambrosio 5,5
Vecino 5,5
Icardi 5,5
- mike
Felvételről tudtam csak megnézni.
Az első félidőben csúszva mászva de elnyomtuk őket, sajnos a második félidőre elvesztettük ezt a fölényt. Minőségben kevesek vagyunk hogy 90 percig lenyomjuk a csalókat, be kellett volna rúgni a helyzeteket.
Egyébként ez rendben volt, mindenki odatette magát, örülök hogy legalább az X meglett.
Az első félidőben csúszva mászva de elnyomtuk őket, sajnos a második félidőre elvesztettük ezt a fölényt. Minőségben kevesek vagyunk hogy 90 percig lenyomjuk a csalókat, be kellett volna rúgni a helyzeteket.
Egyébként ez rendben volt, mindenki odatette magát, örülök hogy legalább az X meglett.
- Cupi
Tudom, hogy ebben mi nem vagyunk jók és az utolsó meccs utolsó percéig reszketést szeretjük de ha a következő 2 meccsen nyerünk akkor szerintem tuti megvan a BL hely.
Chievo ellen kötelező nyerni otthon de a másik kemény lesz. Valahogy hozni kell mert pl Nápolyba a mostaninál erősebb csapatunk se nyerni járt.
- alwin91
Nagyon örültem, hogy végre megfelelő mentalitással játszott a csapat, de a meccs végére a következők miatt keserű maradt a szám íze:
- Az első félidőben 3-0-ra kellett volna menni. Szerintem ezt nem is kell ragozni, látta mindenki, hogy volt ennyi helyzetünk.
- Nainggolan lehet nagyot játszott, de CR góljánál, hogy mi a fenéért állt mint fasz a lakodalomba, azt felfogni nem tudom. Teljesen elkerülhető lett volna, ha visszazár.
- Mentalitás: Nagyon örültem neki, de nekem ebből teljesen egyértelmű, hogy Spalletti nem tud semmilyen szinten motiválni. Juve, Milan, Napoli, Tottenham ellen láttam csak így küzdeni a csapatot kb. Vagyis olyan meccseken, amikor nincs szükség igazából arra, hogy a játékosokat külön motiválja az edző.
- A saját kezünkben van a sorsunk, de azért szorul a hurok, a Roma és az Atalanta ott van a nyakunkon és hozható meccseik vannak. A Napoli elleni meccset mindenképp egy döntetlenre kellene hozni, a többit meg meg kell nyerni nincs mese, csak akkor lesz biztos a BL indulás.
- Az első félidőben 3-0-ra kellett volna menni. Szerintem ezt nem is kell ragozni, látta mindenki, hogy volt ennyi helyzetünk.
- Nainggolan lehet nagyot játszott, de CR góljánál, hogy mi a fenéért állt mint fasz a lakodalomba, azt felfogni nem tudom. Teljesen elkerülhető lett volna, ha visszazár.
- Mentalitás: Nagyon örültem neki, de nekem ebből teljesen egyértelmű, hogy Spalletti nem tud semmilyen szinten motiválni. Juve, Milan, Napoli, Tottenham ellen láttam csak így küzdeni a csapatot kb. Vagyis olyan meccseken, amikor nincs szükség igazából arra, hogy a játékosokat külön motiválja az edző.
- A saját kezünkben van a sorsunk, de azért szorul a hurok, a Roma és az Atalanta ott van a nyakunkon és hozható meccseik vannak. A Napoli elleni meccset mindenképp egy döntetlenre kellene hozni, a többit meg meg kell nyerni nincs mese, csak akkor lesz biztos a BL indulás.
- Cupi
Azért lesz még egy Lazio - Atalanta és egy Juve - Atalanta. Szóval még van esély arra, hogy az Atalanta is bukjon meccset, meccseket. Roma - Juve is lesz még.alwin91 írta: ↑2019.04.29. 09:39
- alwin91
Juvéból kinézem, hogy leadják ezeket a meccseket a kárunkra.Cupi írta: ↑2019.04.29. 09:57Azért lesz még egy Lazio - Atalanta és egy Juve - Atalanta. Szóval még van esély arra, hogy az Atalanta is bukjon meccset, meccseket. Roma - Juve is lesz még.alwin91 írta: ↑2019.04.29. 09:39
- Cupi
Sajnos benne van. Lazio még küzd, szóval ott várok minimum egy döntetlent.
DE mind1 is. Ha 7 pontot szerzünk a hátralévő 4 meccsen akkor tuti a BL hely.
2 Gy, 1 D, 1 V
Figyelembe véve a sorsolást ez azért nem lehetetlen.
- interfan
Csak az az igazan szomoru, hogy tavalyhoz kepest nem tortent semmi elorelepes.
Tavalyhoz kepest gyengult a bajnoksag...
Roma, Lazio pontjaira is eleg ranezni...
Szoval hiaba 3.hely, iden egy gyengebb, joval gyengebb bajnosksagban, nem tudtunk tobb pont szerezni, sot...
Tavalyhoz kepest gyengult a bajnoksag...
Roma, Lazio pontjaira is eleg ranezni...
Szoval hiaba 3.hely, iden egy gyengebb, joval gyengebb bajnosksagban, nem tudtunk tobb pont szerezni, sot...
- Süti
- interfan
Dehogy nincs meg.
Egyik rivalisunk gyengebb mint a masik, egymast muljak alul.
Hihetetlen gyenge iden a Seria A...
Chievo meg Empoli Spalletti hazai palyaja lesz, es majd jon a "gala" 3 meg 4-0.
Napoli ellen valoszinu kikapunk, de ezt leszamitva is sima 9 pontot szerezhetunk a maradek 4 meccsen.
- interfan
Brutal gyenge ez az Udine, golokkal vezethetnek mar.
Elobb-utobb jonnie kell, ezt a ultra gyenge Udinet siman kell ma verni, tobb gollal.
Jatekunk ezt leszamitva kritikan aluli.
Gyomoszoles a negyzeten, csak a szokasos...
Semmi, de semmi elkepzeles, felepitett jateks, es semmi de semmi kreativitas.
SpalettiInter...
Elobb-utobb jonnie kell, ezt a ultra gyenge Udinet siman kell ma verni, tobb gollal.
Jatekunk ezt leszamitva kritikan aluli.
Gyomoszoles a negyzeten, csak a szokasos...
Semmi, de semmi elkepzeles, felepitett jateks, es semmi de semmi kreativitas.
SpalettiInter...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2019.05.04. 21:11-kor.
- Festa
- interfan
Az a baj, hogy a mi jatekunk mindig ultra gyenge.
Sot a legnagyobb problema az, hogy konkretan nincs jatekunk...
Ebbol eredmeny sosem lesz...
Egy dolgot varok, legyen vege ennek a kinszenvedes szezonnak.
- drtie
A játéknál már csak a játékvezetés a rosszabb. Politano és Ninja visszahúzását nem látta a partjelző? Brozo lökése elég nagy butaság volt, mert simán adható lett volna...interfan írta: ↑2019.05.04. 21:14Az a baj, hogy a mi jatekunk mindig ultra gyenge.
Sot a legnagyobb problema az, hogy konkretan nincs jatekunk...
Ebbol eredmeny sosem lesz...
Egy dolgot varok, legyen vege ennek a kinszenvedes szezonnak.
A 2. félidőben remélem Ninja bombáz egy gólt, ami megroppantja az Udinét és lesz egy szép 2-3 gólos győzelem. (Sok happy endes amcsi filmet néztem
-
Dirtylt
Ekkora fasszopó alibi edzőnél szánalmasabbat az életemben nem láttam!!! Ezt a kókler ingyenélőt karóval kergetném el!!!
- sorger=giallo
Remek, gyűjtött a csapat újabb 1 pontot.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Festa
Ez nagyon lagymatag volt.
Mindenképpen az a szándék,hogy az utolsó percig izgalmas legyen a BL-ért folytatott harc?
Mindenképpen az a szándék,hogy az utolsó percig izgalmas legyen a BL-ért folytatott harc?
- Süti
- Cupi
- Cupi
Bejon Candreva es nem eri el a labdakat....ezt nem latja senki a stabbol ha mar a kopasz balfasz?
-
cuchu11
Spallettinek távoznia kell, ez nem is lehet kérdés.
-
Dirtylt
- hvmetal
Egyàltalàn nem lep meg az eredmény . Màsik 2 kis csapat ellen sem szàmítok sokkal jobbra .
Candreva helyett miért nem lehet berakni egy ifit , nem értem . Ez a pali brutàl ahogy leépűlt .
Necces még a Bl hely is . lehet ez olyan nehéz , mint tavaly. Ha ez sem győzi meg a vezetőséget , hogy szar az edző , szar a csapat akkor semmi. Ha egyàltalàn érdekli . Bl hely is veszélyben van.
De ez a csapat nem is odavaló ...
Candreva helyett miért nem lehet berakni egy ifit , nem értem . Ez a pali brutàl ahogy leépűlt .
Necces még a Bl hely is . lehet ez olyan nehéz , mint tavaly. Ha ez sem győzi meg a vezetőséget , hogy szar az edző , szar a csapat akkor semmi. Ha egyàltalàn érdekli . Bl hely is veszélyben van.
De ez a csapat nem is odavaló ...
- Kenji
Valamelyik újságíró megkérdezi ezekután a meccsek után a kopasztól, hogy mégis mi a f**t gyakoroltat edzésen? Vagy mi volt az ötlet amivel meg akartuk nyerni a meccset? Vagy csak a Contes Allegris kamu híreken agyalnak? Mert kurva kíváncsi lennék a válaszra...
- Cupi
Chievo hazai pályán kapott egy 4-est a Spal-tól...figyeljétek meg mi éppen, hogy nyerünk kb 1 góllal ellenük Milánóba...
Azért vicces, hogy a kínaiaknak /ha igazak a hírek/ a 3. legjobb edző a kopasz. Hisze csak akkor váltanak ha Conte vagy Allegri igent mond....ezek szerint 2 edzőt tartanak többre nála, más szóba sem jöhetne....
Szánalom ez az egész-...megint idegeskedhetünk az utolsó fordulóig....ha a Roma vagy a Lazio a tavalyi teljesítményüket hoznák akkor kb közünk nem lenne a BL helyhez....
Azért vicces, hogy a kínaiaknak /ha igazak a hírek/ a 3. legjobb edző a kopasz. Hisze csak akkor váltanak ha Conte vagy Allegri igent mond....ezek szerint 2 edzőt tartanak többre nála, más szóba sem jöhetne....
Szánalom ez az egész-...megint idegeskedhetünk az utolsó fordulóig....ha a Roma vagy a Lazio a tavalyi teljesítményüket hoznák akkor kb közünk nem lenne a BL helyhez....
- interfan
Szegyen es gyalazat volt ez mar megint.
De mit lepodik meg barki, folyamatosan ez van, ez a SpallettiInter.
Komolyan agyrem, hogy ezt az ember valaki itt tartana.
Oriasi "elorelepes" tortent tavalyhoz kepest, meg a tavalyi 72 pontunkat sem tudjuk meghaladni.
Olasz bajnoksag szegyene, hogy ilyen teljesitmennyel, es ennyi ponttal a 3.helyen lehetunk.
Ez nem a mi dicseretunk, hanem a bajnoksag oriasi kritikaja.
Isteni szerencse, hogy a Roma es a Lazio fenyevekre vannak a tavalyi onmagukhoz.
Mert ha nem estek volna brutal mod vissza, akkor nekunk ezzel amit nyujtunk, kozunk nem lenne a BL helyhez...
Es nem csak hogy pontugyileg semmi elorelepes nincs, jatekban sincs.
Sot alapbol nincs is jatekunk.
- Utolso 13 meccsunk merlege:
4 GY, 6 X, 3 V
- Bajnoksagban utolso 15 meccses forma:
9. hely, 15 meccs = 23 pont
- Utolso 10 meccses forma:
9.hely, 10 meccs = 16 pont
- Utolso 5 meccses formank:
9.hely, 5 meccs = 7 pont
Egyszeruen tenyleg ezek utan, es nezve az "fejlodest" tavalyhoz kepest, mind "jatekban, mind "pontszamban", nem tudom felfogni hogy merulhet fel Spalletti maradasa...
Nem jon Allegri vagy Conte mert nincs penzunk top jatekosokra, es nem kapjak meg Lukakut, Sanchezt, Milinkovicot, Kroost, akkor mivan?
Semmi...
Ott lenne Jardim, Conceicao, Tuchel, Blanc, AVB, akar Pellegrini, Bielsa, DiFrancesco, es meg lehetne folytatni.
( Mourinhot meg sem emlitem)
Valami tortenjen, mert ez igy kinszenvedes, es mindennek a legalja ami itt van...
De mit lepodik meg barki, folyamatosan ez van, ez a SpallettiInter.
Komolyan agyrem, hogy ezt az ember valaki itt tartana.
Oriasi "elorelepes" tortent tavalyhoz kepest, meg a tavalyi 72 pontunkat sem tudjuk meghaladni.
Olasz bajnoksag szegyene, hogy ilyen teljesitmennyel, es ennyi ponttal a 3.helyen lehetunk.
Ez nem a mi dicseretunk, hanem a bajnoksag oriasi kritikaja.
Isteni szerencse, hogy a Roma es a Lazio fenyevekre vannak a tavalyi onmagukhoz.
Mert ha nem estek volna brutal mod vissza, akkor nekunk ezzel amit nyujtunk, kozunk nem lenne a BL helyhez...
Es nem csak hogy pontugyileg semmi elorelepes nincs, jatekban sincs.
Sot alapbol nincs is jatekunk.
- Utolso 13 meccsunk merlege:
4 GY, 6 X, 3 V
- Bajnoksagban utolso 15 meccses forma:
9. hely, 15 meccs = 23 pont
- Utolso 10 meccses forma:
9.hely, 10 meccs = 16 pont
- Utolso 5 meccses formank:
9.hely, 5 meccs = 7 pont
Egyszeruen tenyleg ezek utan, es nezve az "fejlodest" tavalyhoz kepest, mind "jatekban, mind "pontszamban", nem tudom felfogni hogy merulhet fel Spalletti maradasa...
Nem jon Allegri vagy Conte mert nincs penzunk top jatekosokra, es nem kapjak meg Lukakut, Sanchezt, Milinkovicot, Kroost, akkor mivan?
Semmi...
Ott lenne Jardim, Conceicao, Tuchel, Blanc, AVB, akar Pellegrini, Bielsa, DiFrancesco, es meg lehetne folytatni.
( Mourinhot meg sem emlitem)
Valami tortenjen, mert ez igy kinszenvedes, es mindennek a legalja ami itt van...
-
Interfan84
Szerintem nem feltétlen az edző hibája ez az egész, hanem szarok a játékosok. Akit tudott pályára küldött előre, csak egyik támadónak vagy szélsőnk se ér egy kiló krumplit se...
- interfan
Ne vicceljunk mar...Interfan84 írta: ↑2019.05.05. 07:44 Szerintem nem feltétlen az edző hibája ez az egész, hanem szarok a játékosok. Akit tudott pályára küldött előre, csak egyik támadónak vagy szélsőnk se ér egy kiló krumplit se...
25 meccses format nezve, a Torino, Atalanta megeloz minket.
15 meccsnel meg el sem kezdem, mert Bologna, Spal szintu csapatok is eloznek.
Ott jobbak a jatekosok?
Hat nem...
Csak legalabb egy valamire valo jatekot feltudot epiteni az adott edzo.
Nem a jatekosoktol fugg az, hogy egy csapatnak legyen jateka, elkepzelese, stb.
Na Spalletti erre keptelen...
2 ev alatt nem tudott semmit felepiteni, nem hogy jatekot...
Az viszont szinten igaz, hogy ez a keret szanalmasan gyenge ahhoz, hogy barmit is elerjunk vele.
Van kb 4-5 normalis jatekosunk, tobbi mind-mind sulyos kozepszer, vagy a total selejt kategoria.
-
Interfan84
Ezeknek a rövid távú összehasonlításoknak mi értelme? Stramaccioninál meg kb fél év alatt vezettük a tabellát...a teljes év számít, ez a keret meg ennyit tud.
- interfan
Hosszutavon sincs jatekunk...Interfan84 írta: ↑2019.05.05. 07:54 Ezeknek a rövid távú összehasonlításoknak mi értelme? Stramaccioninál meg kb fél év alatt vezettük a tabellát...a teljes év számít, ez a keret meg ennyit tud.
Sot semmi elkepzeles sincs...
2 eve...
Tokmindegy rovidtav, vagy hosszutav, semmi nem letezik Spallettivel.
Azert mert szar a keret, egy jatekunk lehetne, elkepezles lehetne, legalabb valami latszana.
Ez meg egyaltalan nincs meg, semmilyen formaban.
Ez az edzo felelosege 1000%-ban.
Nezd meg kisebb csapatoknal, joval gyengebb keretekkel feltudnak epiteni jatekot edzok.
-
R9.
Hozzuk el az atalanta edzojet
Ja varj o volt nalunk 5 meccs 0 gyozelsm?
Ja varj o volt nalunk 5 meccs 0 gyozelsm?
- interfan
Hat kosz nem...
De azert nem csak Allegri es Conte van.
Mourinho, Jardim, Conceicao, Blanc, Tuchel, Pellegrini, AVB, Bielsa, DiFrancesco.
Ertem en hogy torekszunk az altalunk gondolt legjobbra (Allegri v Conte), de hogy alternativa nincs, az vicc.
Ez olyan mintha Mbappe v Mane lenne a uj szelso jeloltunk, de ha ok nem sikerulnek, akkor maradjon Perisic.
Megakarok venni egy Ferrarit, de ha nem
sikerul, jo lesz a Suzukim is...
- hvmetal
interfan írta: ↑2019.05.05. 08:04Hosszutavon sincs jatekunk...Interfan84 írta: ↑2019.05.05. 07:54 Ezeknek a rövid távú összehasonlításoknak mi értelme? Stramaccioninál meg kb fél év alatt vezettük a tabellát...a teljes év számít, ez a keret meg ennyit tud.
Sot semmi elkepzeles sincs...
2 eve...
Tokmindegy rovidtav, vagy hosszutav, semmi nem letezik Spallettivel.
Azert mert szar a keret, egy jatekunk lehetne, elkepezles lehetne, legalabb valami latszana.
Ez meg egyaltalan nincs meg, semmilyen formaban.
Ez az edzo felelosege 1000%-ban.
Nezd meg kisebb csapatoknal, joval gyengebb keretekkel feltudnak epiteni jatekot edzok.
[/qkellene.
Melyik kis csapatnak làttad a meccseit ?
Ki a tökömre gondolsz? Atalanta , Torino . Nem érzed az öngólt ?
Ellenünk beàllnak 18an védekezni , ez jàték ? Ami gàz , hogy még ezeknél a csapatoknàl is van , amelyiknél jobban össze van rakva a keret .
Àmítjuk magunkat , hogy jó a keret , ez 30 milliót ér , az 35 közben . Brozovic tegnap 3 x olyan hibát csinàlt, amiből egy jó csapat 3 gólt vàg. Rafinha nagyon kellene . De nekünk még egy Cossu szint sincs oda. Régebben is szakadékok voltak a tàmadók és a kp között (Sneijderes időt kivéve) , csak akkor volt minőség ..
Szögleteinket egyszerűen nem tudom felfogni .
- hvmetal
Vagy nekik alapból príma a Suzi , és a Ferrari csak a lapok eladàsa miatt jött szóba .interfan írta: ↑2019.05.05. 08:39Hat kosz nem...
De azert nem csak Allegri es Conte van.
Mourinho, Jardim, Conceicao, Blanc, Tuchel, Pellegrini, AVB, Bielsa, DiFrancesco.
Ertem en hogy torekszunk az altalunk gondolt legjobbra (Allegri v Conte), de hogy alternativa nincs, az vicc.
Ez olyan mintha Mbappe v Mane lenne a uj szelso jeloltunk, de ha ok nem sikerulnek, akkor maradjon Perisic.
Megakarok venni egy Ferrarit, de ha nem
sikerul, jo lesz a Suzukim is...
- vaskalap
Kegyetlen,hogy minden évben ez van,várjuk a szezon végét,hátha nyáron történik valami,de nem.Illetve változások vannak,előre lépés nincs.Végre komoly pénzeket kéne befektetni,mert ez a szokásos kölcsön+opció nem a spílerek leigazolási módszere.Ez a 3. hely egyben az egész olasz futball szégyene.Tegnap párhuzamosan néztem az Inter és a Pool meccset,hát mit mondjak,ég és föld a tempó a két bajnokság között.Lehet érvelgetni,hogy az olasz foci más,de a tempó,a küzdés a hajtás nem stílus függő elemek a fociban.
- Cupi
Pochettino sem lesz elerhetetlen.TH kezd alatta szetesni.Ha netan lecsusznak a BL helyrol akkor eselyes elkuldik 
- hvmetal
13 vereségük van és 1 meccsen mi is megvertük őket. Szerintem ha van pénz , neki előrelépés lenne az Inter . ott sosem fog nyerni semmit .
Lazio - Atalanta , Genoa - Roma .
Tök jó , hogy a végén a Napolit is verni kell majd .
-
Tombi1986
Spaletti az edző nem vagyok hajlandó Inter meccset nézni! Candreva a csoda csere, ahogy olvastam! Egyszerűen nem értem, hogy miért mindig ugyanaz a menetrend...
Tottenhamnek most úszik el a szezonja, csak nehogy a mienk is...
Tottenhamnek most úszik el a szezonja, csak nehogy a mienk is...
- Süti
Az legutolsó 5 mérkőzésből egy győzelem, és négy döntetlen.
Tegnap be kellett volna biztosítani a BL helyek egyikét, de nem ment.
Nagyon komoly gondok vannak elöl, meg Spalletti elképzeléseiben is.
Az Atalanta, Roma is előzhet, ha ez így megy tovább.
Szerintem elszúrjuk a végét.
Tegnap be kellett volna biztosítani a BL helyek egyikét, de nem ment.
Nagyon komoly gondok vannak elöl, meg Spalletti elképzeléseiben is.
Az Atalanta, Roma is előzhet, ha ez így megy tovább.
Szerintem elszúrjuk a végét.
- interfan
Ertekelesek:
- Gazzetta:
Asamoah 7
DeVrij 6,5
Nainggolan 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Brozovic 6
Icardi 6
Candreva 6
Keita 6
D'Ambrosio 5,5
Borja 5,5
Martinez 5,5
Politano 5
Perisic 5
- Corriere Della Sera:
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Asamoah 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Nainggolan 5,5
Martinez 5,5
Icardi 5,5
Perisic 5,5
Borja 5
Politano 5
- TS:
Asamoah 7
Skriniar 6,5
Brozovic 6,5
Nainggolan 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
DeVrij 6
Martinez 5,5
Candreva 5,5
Icardi 5,5
Perisic 5,5
Keita 5,5
Borja 5
Politano 5
- Corriere Dello Sport:
Asamoah 6,5
Nainggolan 6,5
Handa 6
D'Ambrosio 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Brozovic 6
Martinez 5,5
Keita 5,5
Icardi 5,5
Perisic 5,5
Candreva 5,5
Borja 5
Politano 5
- Gazzetta:
Asamoah 7
DeVrij 6,5
Nainggolan 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Brozovic 6
Icardi 6
Candreva 6
Keita 6
D'Ambrosio 5,5
Borja 5,5
Martinez 5,5
Politano 5
Perisic 5
- Corriere Della Sera:
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Asamoah 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Nainggolan 5,5
Martinez 5,5
Icardi 5,5
Perisic 5,5
Borja 5
Politano 5
- TS:
Asamoah 7
Skriniar 6,5
Brozovic 6,5
Nainggolan 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
DeVrij 6
Martinez 5,5
Candreva 5,5
Icardi 5,5
Perisic 5,5
Keita 5,5
Borja 5
Politano 5
- Corriere Dello Sport:
Asamoah 6,5
Nainggolan 6,5
Handa 6
D'Ambrosio 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Brozovic 6
Martinez 5,5
Keita 5,5
Icardi 5,5
Perisic 5,5
Candreva 5,5
Borja 5
Politano 5
- mike
Dolgoztam az este, sajnos - vagy nem sajnos - megtudtam az eredmenyt, igy inkabb nem neztem meg felvetelrol sem.
Nem erdekel mar ez a kinlodas, ez van.
Oltari nagy gondok vannak. Az elmult 2 honap alapjan a kozepmezonyben lennenk.
Ha Spalletti marad, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat.
El kellene kolteni vagy 150 milliot hogy ebbol csapat legyen, de ne a kopasz tegye......
Nem tennek ra sok penzt a BL helyre..
Nem erdekel mar ez a kinlodas, ez van.
Oltari nagy gondok vannak. Az elmult 2 honap alapjan a kozepmezonyben lennenk.
Ha Spalletti marad, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat.
El kellene kolteni vagy 150 milliot hogy ebbol csapat legyen, de ne a kopasz tegye......
Nem tennek ra sok penzt a BL helyre..
- Cupi
- internaZIOnaLe
Nem tudom miért hiányoljátok a játékot..hisz van játékunk...beiveljük középre eszetlenül és kész is. Írónia még mielött valaki belém kötne. 
Abba amugy nem gondoltok bele, hogy esetleg már Spal menesztése a háttérbe ée van zsírozva és ö is sz.rik bele az egészbe már? Persze három hónappal ezelött se brillíroztunk. De én bizom benne hogy a nagy Conte és Allegri vonal mellett van alternatíva. Akár lehet meg is egyeztünk már valakivel a háttérbe. Anno Mou is a semmiböl robbant be...semmi hir nem volt rola csak a kész tények jöttek.
Bizakodok.
Abba amugy nem gondoltok bele, hogy esetleg már Spal menesztése a háttérbe ée van zsírozva és ö is sz.rik bele az egészbe már? Persze három hónappal ezelött se brillíroztunk. De én bizom benne hogy a nagy Conte és Allegri vonal mellett van alternatíva. Akár lehet meg is egyeztünk már valakivel a háttérbe. Anno Mou is a semmiböl robbant be...semmi hir nem volt rola csak a kész tények jöttek.
Bizakodok.