Csatárok nélkül vezetünk és simán tartjuk a kb. legerősebb kezdővel játszó csalóbandát...igaz,hogy semmi tétje,csak a presztízs, de azért ez biztatóPortiere32 írta: ↑2019.07.24. 14:24 A kezdőnk "minősége" ellenére, elég jól mozgunk szerintem... Mondjuk ehhez kell azért a juve indiszponáltsága is.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- brecsinho
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
ricsinter
Valóban egészen tűrhető volt ez a félidő.
Viszont Perisic nem csak wingbackben nem elég jó, hanem támadóként sem, azért egy pontos passzt megejthetne legalább...
Viszont Perisic nem csak wingbackben nem elég jó, hanem támadóként sem, azért egy pontos passzt megejthetne legalább...
- Dan-i-nter
Egyébként Perisic-ben van fantázia szerintem ilyen szabadon mozgó árnyék-ék szerepében, csak akkor tényleg kellene egy erőcsatár középre, akihez be tudja adni. Más kérdés, hogy védekezésre beálló csapatok ellen kevesebb tere lesz mint ma. Conte is mondta, hozzáállásával nincs probléma, A Ninja, Icardi, Perisic trióból még mindig az ő maradása zavarna legkevésbé.
-
ibrahimovics
Perisic nagyon hanyagul lő kapura. Kb belerug, hogy lesz ami lesz.
-
Vik87
Ti nézitek a meccset? Szerintetek miért nem cserél Conte? már a 75.perc van és eddig kapust cseréltünk félidőben...
-
Vik87
- mike
Nem akarok Perisic és Politano féle árnyékékeket.Dan-i-nter írta: ↑2019.07.24. 14:32 Egyébként Perisic-ben van fantázia szerintem ilyen szabadon mozgó árnyék-ék szerepében, csak akkor tényleg kellene egy erőcsatár középre, akihez be tudja adni.
Ha már felállunk 3 bekkel, 5 kp-val, akik közül egyik sem támadó kp, akkor a 2 támadó poszton gólerős, gólpassz erős csatárok legyenek - a két P körül egyik sem az.
Conte biztos tudja mit akar, de ki fog itt gólt rúgni?
- PellerG
Ezt adom.mike írta: ↑2019.07.24. 15:22Nem akarok Perisic és Politano féle árnyékékeket.Dan-i-nter írta: ↑2019.07.24. 14:32 Egyébként Perisic-ben van fantázia szerintem ilyen szabadon mozgó árnyék-ék szerepében, csak akkor tényleg kellene egy erőcsatár középre, akihez be tudja adni.
Ha már felállunk 3 bekkel, 5 kp-val, akik közül egyik sem támadó kp, akkor a 2 támadó poszton gólerős, gólpassz erős csatárok legyenek - a két P körül egyik sem az.
Conte biztos tudja mit akar, de ki fog itt gólt rúgni?
Ez a 3-5-1-1 nekem untig elég volt Mazzarri idejében.
A masszív gyömöszöléssel a középpályán.
(Mai meccset nem látom).
- Festa
A középpályán jól tartottuk a labdát.Viszonylag jól védekeztünk.
Kapu előtt elfogyott a tudomány mert hát csatár nélkül nehéz.
Sensi nem volt rossz.Viszont én egy Dalbertben vagy egy Candrevában 1-2 jó mozdulat miatt már nem kezdek el hinni.
Kapu előtt elfogyott a tudomány mert hát csatár nélkül nehéz.
Sensi nem volt rossz.Viszont én egy Dalbertben vagy egy Candrevában 1-2 jó mozdulat miatt már nem kezdek el hinni.
- brecsinho
Ahhoz képest hogy mínusz 1 emberrel játszottunk (szegény Esposito teljesen súlytalan volt), egy megpattanó szabadrúgással tudtak pontot menteni az agyonsztárolt gobbok. 4 igazolás biztos, hogy kell (2 csatár, egy gólerős kp és balszélső) és kirakni a felesleget. Remélem Conte nem a Dalbert-Candreva szélsőpárral akar scudettora törni,és nálam Dambro is igen kevés belsővédőnek..ha összeáll a Godin-DeVrij-Skrini hármas a védelem jó lehet, de ha vki kidől lehetnek bajok. Van még munka bőven alakítani a keretet,most már tényleg virítani kell a kancsal mágusnak...
-
Lucifer
Hát eddig ez a tizenegyes párbaj rémes...
- brecsinho
-
Vik87
- interfan
FcInternews szerint legjobb/legrosszabb:
- Legjobbak:
Sensi
Skriniar
D'Ambrosio
- Leggyengebbek:
Perisic
Gagliardini
Dalbert
- Legjobbak:
Sensi
Skriniar
D'Ambrosio
- Leggyengebbek:
Perisic
Gagliardini
Dalbert
- drtie
Van aki szereti és van, aki utálja. A nyilatkozata viszont hízelgő a csapatra nézve.
https://keresztlabda.hu/2019/07/24/cris ... ivalisunk/
https://keresztlabda.hu/2019/07/24/cris ... ivalisunk/
-
ibrahimovics
Dambro a pót kapitány?
-
INTER-1908
Itt a fórumon korábban is divat volt szidni tény h nem egy Maicon de én szerintem egy nagyon jó kis játékos ( ráadásul minden évben nagyon sok pénzt költöttünk arra hogy hozzunk nála jobbat és minden évben buktuk)
Szerintem főleg ha a mentalitását nézzük teljesen megérdemli a pót kapitány címet ( a keretből max Skriniar lenne jobb szerintem)
-
ibrahimovics
Jól is játszott. Sokat mutatták. Néztem is, hogy rajta van a csk szalag. Még befuthat. Lengyel Feri a dunaferrbe 30 fölött volt, mikor elkezdett példásan és jól játszani.
- TibInter
Szerintem pont ez a jelenlegi Inter egyik legnagyobb problémája, hogy D'Ambrosio ebben a (illetve 2014 óta mindegyik) keretben jó játékosnak számít, ez mindent elmond a társaság értékéről. Azt gondolom, hogy akkor tudunk szintet lépni, ha Danilo maximum csere lesz.INTER-1908 írta: ↑2019.07.25. 00:24Itt a fórumon korábban is divat volt szidni tény h nem egy Maicon de én szerintem egy nagyon jó kis játékos ( ráadásul minden évben nagyon sok pénzt költöttünk arra hogy hozzunk nála jobbat és minden évben buktuk)
Szerintem főleg ha a mentalitását nézzük teljesen megérdemli a pót kapitány címet ( a keretből max Skriniar lenne jobb szerintem)
- Cupi
Ezzel egyetértek. Dambro hozzáállásával soha nem volt baj. Küzd hajt és ezt szeretem is benne. Viszont van egy szint amit nem tud meglépni és ami nekünk ahhoz kéne, hogy jobb csapat legyünk.
Neki egy erősebb csapatba cserének kéne lennie.
Persze jelenleg az ő posztja a legkevésbé kérdéses jelenleg. Nincs csatárunk....középpályára is jó lenne egy támadóbb játékos.
- TibInter
Igen, szerintem is vannak nagyobb problémáink, a védelmünk és a középpálya közepe rendben van, a többi poszton sok a kérdőjel. Az eddigi tapasztalatok (felkészülési meccsek, átigazolási pletykák) alapján nagyon úgy tűnik, hogy Conte egy rakkolós, az ellenfelet "izomból lenyomó" Intert akar, ami nem biztos, hogy a legjobb ötlet. Tartok tőle, hogy az új szezonban a Spalletti-féle 4-2-3-1-hez képest csupán annyi különbség lesz, hogy az eddigi 1 csatár helyett most 2 fogja várni a beadások garmadáját a tizenhatoson belül.Cupi írta: ↑2019.07.25. 08:30Ezzel egyetértek. Dambro hozzáállásával soha nem volt baj. Küzd hajt és ezt szeretem is benne. Viszont van egy szint amit nem tud meglépni és ami nekünk ahhoz kéne, hogy jobb csapat legyünk.
Neki egy erősebb csapatba cserének kéne lennie.
Persze jelenleg az ő posztja a legkevésbé kérdéses jelenleg. Nincs csatárunk....középpályára is jó lenne egy támadóbb játékos.
-
Interissimo
Nekem tetszik, hogy a középpályát komplex játékossal rakjuk tele. Brozo, Barella és Sensi amellett, hogy jól védekeznek, tudnak messziről is nagy bombát elereszteni, ezzel ki kell kényszeríteni a védőket a 16-osról, és akkor az erőcsatárnak is több helye lesz. Nagyon nem szeretem Vidalt, de ő is azok közé tartozik, akik jól összetudják kapcsolni a védelmet és a támadást.TibInter írta: ↑2019.07.25. 09:28 Igen, szerintem is vannak nagyobb problémáink, a védelmünk és a középpálya közepe rendben van, a többi poszton sok a kérdőjel. Az eddigi tapasztalatok (felkészülési meccsek, átigazolási pletykák) alapján nagyon úgy tűnik, hogy Conte egy rakkolós, az ellenfelet "izomból lenyomó" Intert akar, ami nem biztos, hogy a legjobb ötlet. Tartok tőle, hogy az új szezonban a Spalletti-féle 4-2-3-1-hez képest csupán annyi különbség lesz, hogy az eddigi 1 csatár helyett most 2 fogja várni a beadások garmadáját a tizenhatoson belül.
3 KH ad egy magabiztosságot hátul (bár DD-től féle kicsit, de az alapkezdőben nem ő lesz valószínűleg), így a szélsők rohangálhatnak és a támadásokat segíthetik, viszont ehhez pontosabb szélsők kellenének, mint Dalbert és Candreva. Előre megértem Conte Lukaku iránt táplált ragaszkodását. Gyors és tényleg egy tank, abból nem lehet engedni, ebben a taktikában.
Lukaku+egy elnyomhatatlan cserecsatár+két szélső+egy védekezni és támadni tudó KP (remélhetőleg nem Vidal, de csak a személye miatt ne), és én elégedett vagyok. KP-ra nem ragaszkodnék drága emberhez, Sensi eddig meglepetés, Gag is lehet hozná, amit Pioli alatt mutatott, Vecinonak mindenben erősödnie kellene, de Conte róla is szépeket mondott, hátha.
Tegnapi játékot nézve, ha a hiányzók visszajönnek és jön Lukaku, akkor igen szépen összeállhatna a csapat.
- TibInter
Remélem neked lesz igazad, nagyon hiányzik már egy nézhető Inter.Interissimo írta: ↑2019.07.25. 09:43 Nekem tetszik, hogy a középpályát komplex játékossal rakjuk tele. Brozo, Barella és Sensi amellett, hogy jól védekeznek, tudnak messziről is nagy bombát elereszteni, ezzel ki kell kényszeríteni a védőket a 16-osról, és akkor az erőcsatárnak is több helye lesz. Nagyon nem szeretem Vidalt, de ő is azok közé tartozik, akik jól összetudják kapcsolni a védelmet és a támadást.
3 KH ad egy magabiztosságot hátul (bár DD-től féle kicsit, de az alapkezdőben nem ő lesz valószínűleg), így a szélsők rohangálhatnak és a támadásokat segíthetik, viszont ehhez pontosabb szélsők kellenének, mint Dalbert és Candreva. Előre megértem Conte Lukaku iránt táplált ragaszkodását. Gyors és tényleg egy tank, abból nem lehet engedni, ebben a taktikában.
Lukaku+egy elnyomhatatlan cserecsatár+két szélső+egy védekezni és támadni tudó KP (remélhetőleg nem Vidal, de csak a személye miatt ne), és én elégedett vagyok. KP-ra nem ragaszkodnék drága emberhez, Sensi eddig meglepetés, Gag is lehet hozná, amit Pioli alatt mutatott, Vecinonak mindenben erősödnie kellene, de Conte róla is szépeket mondott, hátha.
Tegnapi játékot nézve, ha a hiányzók visszajönnek és jön Lukaku, akkor igen szépen összeállhatna a csapat.
- interfan
Hivatalos kezdo:
Handanovic
DeVrij-Bastoni-Skriniar
D'Ambrosio-Barella-Brozo-Sensi-Dalbert
Esposito-Perisic
Handanovic
DeVrij-Bastoni-Skriniar
D'Ambrosio-Barella-Brozo-Sensi-Dalbert
Esposito-Perisic
- PellerG
Valaki tud esetleg linket (TV-t?
) a meccshez?
Köszi!
Köszi!
- PellerG
-
Dirtylt
Esküszöm nem játszunk rosszul. Ez a kapu előtti letámadás nekem nagyon bejön.Esposito is ügyes és Bastoni is. Egyedül Perkó az, aki nem változik.
- interfan
- internaZIOnaLe
Pont nem a pesszimisták táborát erositem de nekem semmi nagy durranás nem volt a tavalyi évhez képest a mai produkció. Mondom ezt úgy hogy ez az első felkeszulesi amit nagyjából láttam is.
Persze biztos kozrejatszik az is hogy a keret harmada még nyaral... De akkor is
- interfan
Tolunk joval-joval erosebb, es keszebb csapatok ellen jatszottunk.internaZIOnaLe írta: ↑2019.07.27. 15:29 Pont nem a pesszimisták táborát erositem de nekem semmi nagy durranás nem volt a tavalyi évhez képest a mai produkció. Mondom ezt úgy hogy ez az első felkeszulesi amit nagyjából láttam is.
Mindezt ugy, hogy konkretan nincs csatarunk...
MU ellen 1-0, de abszolult egyenragu ellenfelek voltunk.
Juve ellen X, akiktol siman jobbak is voltunk vegig.
Ma meg PSG X, akik ellen szinten nem hogy egyenragu partnerek, meg sokszor jobbak is voltunk.
Szoval ez eddig, tobb mint biztato.
- FcInternews szerint meccs emberei:
Bastoni
Longo
Esposito
- Meccs legrosszabjai:
Perisic
Barella
Dalbert
Calciomercato ertekeles:
Handanovic 7,5
DeVrij 7
Brozovic 7
Longo 7
D'Ambrosio 6,5
Gagliardini 6,5
Barella 6,5
Esposito 6,5
Bastoni 6
Skriniar 6
Godin 6
Ranocchia 6
Sensi 6
Dalbert 5,5
Perisic 5
Candreva 4,5
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2019.07.27. 17:11-kor.
- vaskalap
Ez a qrva stream pont a gólunk elött akadt meg,így nem láttam.Tizi párbajt nyertük.
- bodimiki7
A Juve ellen és most is azért az első 60 percben voltak biztató jelek, ha nálunk van a labda akkor tudjuk hogy szeretnénk megjátszani, nem csak a ki szélre és baszd középre megy. A csapat mozgása főleg annak tudatában, hogy felforgatott a keret és gyakorlatilag nincs csatárunk. A góllövés hibádzik, de nem várom el a 17 éves Espositotól, hogy kirobbanthatatlan legyen és 60-80 milliót tartson a klub zsebében. Perisic meg nem fog ennyi idő alatt adaptálni a pozíciójához. Ami még tetszett, hogy rögzített helyzetből kaptuk a gólt, pedig a Juve elleni meccs előtt a kereteket látva örültem volna, ha 3 van csak közötte. Még egy, hogy nem félünk a kapu előtti szabadrúgásoktól sem, annak ellenére hogy tipikusan nincs jó szabadrúgáslövőnk. Masszívak lehetünk a szezonban, ha szépek nem is. Contéban egész kellemeset csalódnék, ha egy két hulladékot sikerülne hasznos szintre hozni.internaZIOnaLe írta: ↑2019.07.27. 15:29 Pont nem a pesszimisták táborát erositem de nekem semmi nagy durranás nem volt a tavalyi évhez képest a mai produkció. Mondom ezt úgy hogy ez az első felkeszulesi amit nagyjából láttam is.
- Abel15
Ilyen játékkal,mint a felkészülési meccseken nyújtottunk,én annak is örülnék,ha meglenne a BL.hely!!!
Amikor Candreva oda ment tizenegyest rúgni,elröhögtem magam (nem tudom miért,csak úgy jött)...intuíció?
Lehet,hogy kéne lottóznom???

Amikor Candreva oda ment tizenegyest rúgni,elröhögtem magam (nem tudom miért,csak úgy jött)...intuíció?
Lehet,hogy kéne lottóznom???
-
Dirtylt
Én a Psg ellen több olyan középen történt modern európai focit követő akciót láttam, mint a tavaszi szezonban összesen. Látszik, hogy rohadtul hiányzik egy jó csatár, de maga a játék nekem tetszett. Volt a meccsnek olyan szakasza, ahol 5ből 5labdát szereztünk az ellenfél térfelén, magyarul a PSG nem tudta áthozni a labdát a térfelünkre úgy, hogy 5 lehetősége volt rá. Még kellene 3 jó játékos, és a BL nem lenne kérdés.
- interfan
Holnapra nevezett keret:
Portieri: Handanovic, Padelli, Berni;
Difensori: De Vrij, Skriniar, Ranocchia, D'Ambrosio, Dalbert, Dimarco, Pirola;
Centrocampisti: Brozovic, Sensi, Borja Valero, Joao Mario, Gagliardini, Candreva, Agoume, Barella;
Attaccanti: Politano, Perisic, Longo, Esposito, Puscas.
Serules miatt hianyzik:
Godin, Lazaro, Bastoni.
A most visszateroket nem nevezte meg Conte.
Asamoah, Vecino, Martinez.
Icardi pedig tovabbra is a mercato miatt nincs nevezve.
Portieri: Handanovic, Padelli, Berni;
Difensori: De Vrij, Skriniar, Ranocchia, D'Ambrosio, Dalbert, Dimarco, Pirola;
Centrocampisti: Brozovic, Sensi, Borja Valero, Joao Mario, Gagliardini, Candreva, Agoume, Barella;
Attaccanti: Politano, Perisic, Longo, Esposito, Puscas.
Serules miatt hianyzik:
Godin, Lazaro, Bastoni.
A most visszateroket nem nevezte meg Conte.
Asamoah, Vecino, Martinez.
Icardi pedig tovabbra is a mercato miatt nincs nevezve.
- brecsinho
Handa
Danilo-DeVrij-Skrini
Candi-Barella.Brozo-Sensi-Dalbert
Perisic-Esposito
Kb.ezt a csapatot fogjuk felküldeni,mondhatjuk,hogy a fele kezdőnk hiányzik. Viszont Godin a rajtra se épül fel,Lazzarro mióta itt van kb sérült,nagy kérdőjel. Kezdek megbarátkozni, hogy Dambro és Candreva fog kifutni kezdőként a Lecce ellen és a balszél is Dalbert/Asamoah egyikéből fog állni. Elől Lautaro talán kezdő lesz na meg a titokzatos új csatárunk,de lehet ő még nem lesz itt AUG 26-án sem és Perisic vezeti ki a csapatot...Van mit dolgozni a vezetőségnek,remélem jövő héten megindul valami.
Forza Inter!!!
Danilo-DeVrij-Skrini
Candi-Barella.Brozo-Sensi-Dalbert
Perisic-Esposito
Kb.ezt a csapatot fogjuk felküldeni,mondhatjuk,hogy a fele kezdőnk hiányzik. Viszont Godin a rajtra se épül fel,Lazzarro mióta itt van kb sérült,nagy kérdőjel. Kezdek megbarátkozni, hogy Dambro és Candreva fog kifutni kezdőként a Lecce ellen és a balszél is Dalbert/Asamoah egyikéből fog állni. Elől Lautaro talán kezdő lesz na meg a titokzatos új csatárunk,de lehet ő még nem lesz itt AUG 26-án sem és Perisic vezeti ki a csapatot...Van mit dolgozni a vezetőségnek,remélem jövő héten megindul valami.
Forza Inter!!!
- interfan
Varhato kezdo:
Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Skriniar
Candreva-Barella-Brozo-Sensi-Dalbert
Esposito-Perisic
Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Skriniar
Candreva-Barella-Brozo-Sensi-Dalbert
Esposito-Perisic
-
INTER-1908
ha ez lesz a bázis a bajnokságban is akkor max 4. hely lehet a cél de ezzel a kerettel még az is bravúr lenne.
Ott vagyunk ahol eddig 4-5 játékos kell még mert ez így kevés
- internaZIOnaLe
mikor kezdődik a meccs? adja valamelyik csatorna.. link esetleg?
- interfan
Igazabol 1-2, max 3 kezdo kell.INTER-1908 írta: ↑2019.08.04. 09:17 ha ez lesz a bázis a bajnokságban is akkor max 4. hely lehet a cél de ezzel a kerettel még az is bravúr lenne.
Vedelem adott:
DeVrij-Godin-Skriniar
KP is kb kesz:
Lazaro-Barella-Brozo-Sensi-Asamoah
Es akkor elol, na ott van a gond.
Oda kell ketto jatekos, mert jelenleg Martinez-Politano van.
-
R9.
Ez a kozeppalya katasztrofa sztem
- interfan
Brozovicot ismerjuk.
Barella a legnagyobb olasz bizonyitott tehetsegnek van mondva, akit pl a PSG elol hoztunk el.
Sensi a felkeszules legkiemelkedobb jatekat hozta, ha igy folytatja hatalmas jovo allhat elotte.
Szoval szerintem messze van a KP attol, hogy katasztrofa.
Engem az aggaszt, hogy elol mi lesz...
Mert Martinez nagy tehetseg, de egymaga nem fogja tudni vinni az Intert.
Politano cserenek jo, de ettol nem tobb.
Dzeko nekem a teljes K.O, felfoghatatlan miert akarjuk.
Es akkor a "grande colpo", akirol fogalamunk sincs ki lesz...
- interfan
16:00.internaZIOnaLe írta: ↑2019.08.04. 09:35 mikor kezdődik a meccs? adja valamelyik csatorna.. link esetleg?
SportItalia adja, mint az eddigi meccseinket.
-
INTER-1908
- mike
Szerintem R9 ugy ertette hogy ez egy szurke kp.
Felallunk 3 bekkel 2 wingbackkel, meg 3 BTB kp-val.
Nyilvan Conte jatekszervezessel, csapatjatekkal akar epitkezni, de sajnos tamado szellemu jatekos alig lesz a palyan
Ez nekem is nagyon nagy csalodas, kreativ FUTBALLISTAKAT is vartam a csapatba. Meglatjuk.
- alwin91
Brozovic azért tud előrefele játszani. Vecino is, habár Ő maradjon csak csere.
- interfan
Sajnos Contenal ez jellemzo, eleg megnezni a Juve fele 3-5-2-es taktikat.mike írta: ↑2019.08.04. 12:23Szerintem R9 ugy ertette hogy ez egy szurke kp.
Felallunk 3 bekkel 2 wingbackkel, meg 3 BTB kp-val.
Nyilvan Conte jatekszervezessel, csapatjatekkal akar epitkezni, de sajnos tamado szellemu jatekos alig lesz a palyan
Ez nekem is nagyon nagy csalodas, kreativ FUTBALLISTAKAT is vartam a csapatba. Meglatjuk.
En is nagyon vartam egy Draxlert, DiMariat, DePault, Oscart a KP-ra, de sajnos ilyen Contenak nem kell.
Remeljuk Vidalt meguszuk, es ne adj isten kapjuk Rakiticet, en mar azt siman alairnam.
Sot Vidal helyett Sensit is alairnam a kezdobe.
- alwin91
Meccs nézéssel kapcsolatban. Én eddig a https://www.livefootballol.me/ oldalról szedtem a streameket, de úgy látom ezt is kinyírták. Valaki egyszer említette, hogy elő lehet fizetni csak olasz focira valahol és legálisan, jó minőségben lehet streamelni. Erről tudna valaki infót adni? Magyar csatornák közül, gondolom a digi adja majd, igaz?
- Festa
- alwin91
Lamela-Lucas Moura-Kane vs Esposito -Perisic
Gl&hf

Gl&hf