Eddig mind3 bajnokin ő volt a legjobb.
Nagy meglepetés az ő szereplése.
De Paulnak meg köszönjük meg,hogy hülye volt.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Igazi takarékos győzelem volt.
Azért a játék szerintem ég- és föld. Nem ezt az értelmetlen oldalról gyomoszolest látjuk... Vannak lövések 16-oson kívülről is. Jobbak vagyunk, de sok az új arc, össze kell még szokni.
25m-s opcionk van.
M4 adja?interfan írta: ↑2019.09.15. 15:14 Conte egyaltalan nem pihentett a Slavia ellen, a legerosebb csapatot kuldi fel.
Visszater a kezdobe Martinez.
Valamint a formankivul jatszo Barella helyett Vecino kezd.
Varhato kezdo:
Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Candreva-Vecino-Brozovic-Sensi-Asamoah
Martinez-Lukaku
Spíler 2Festa írta: ↑2019.09.15. 15:58M4 adja?interfan írta: ↑2019.09.15. 15:14 Conte egyaltalan nem pihentett a Slavia ellen, a legerosebb csapatot kuldi fel.
Visszater a kezdobe Martinez.
Valamint a formankivul jatszo Barella helyett Vecino kezd.
Varhato kezdo:
Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Candreva-Vecino-Brozovic-Sensi-Asamoah
Martinez-Lukaku
Nagyobb célokhoz ott, illetve a padon vannak gondok Biraghi 2.0 és Lazaro remélem hamarosan kap szerepet. Asamoah piszok pontatlan, Candrevánál pedig mindig a szívemhez nyúlok. Most a Napolit kellene levadászni ebben az évben az én célkitűzésem szerint. (Sarriék majd szerintem tavaszra rázódnak bele, addig kell minél jobban elhúzni, de azzal a kerettel nagyon csúnya volna nem bajnoknak lenni)versenyszellem írta: ↑2019.09.15. 21:18 A szelsoinkkel tovabbra sem vagyok kibekulve, de ezt leszamitva nagyon rendben vagyunk kezdoileg![]()
Én nem vagyok elájulva a Juve keretétől. Matuidi-Khedira kiégett középpálya, elől pedig Higuain, aki messze van már a top csatártól, de szerintem CR is a kiégés felé tart. Közben botrány Emre Can meg Mandzukic miatt, nem hiszem, hogy jót tesz az öltözőnek. A szélsőik azok top szint, meg talán a védelem. Több nem.Interissimo írta: ↑2019.09.16. 08:53Nagyobb célokhoz ott, illetve a padon vannak gondok Biraghi 2.0 és Lazaro remélem hamarosan kap szerepet. Asamoah piszok pontatlan, Candrevánál pedig mindig a szívemhez nyúlok. Most a Napolit kellene levadászni ebben az évben az én célkitűzésem szerint. (Sarriék majd szerintem tavaszra rázódnak bele, addig kell minél jobban elhúzni, de azzal a kerettel nagyon csúnya volna nem bajnoknak lenni)versenyszellem írta: ↑2019.09.15. 21:18 A szelsoinkkel tovabbra sem vagyok kibekulve, de ezt leszamitva nagyon rendben vagyunk kezdoileg![]()
Egyetértek, én még abban sem vagyok biztos, hogy a csoportból tovább mennek, (és ezt nem az utálat mondatja velem) a Leverkusen bekavarhat nekik, de az Atletikotól oda vissza győzelmet várok. De szép is lenne..alwin91 írta: ↑2019.09.16. 09:45Én nem vagyok elájulva a Juve keretétől. Matuidi-Khedira kiégett középpálya, elől pedig Higuain, aki messze van már a top csatártól, de szerintem CR is a kiégés felé tart. Közben botrány Emre Can meg Mandzukic miatt, nem hiszem, hogy jót tesz az öltözőnek. A szélsőik azok top szint, meg talán a védelem. Több nem.Interissimo írta: ↑2019.09.16. 08:53Nagyobb célokhoz ott, illetve a padon vannak gondok Biraghi 2.0 és Lazaro remélem hamarosan kap szerepet. Asamoah piszok pontatlan, Candrevánál pedig mindig a szívemhez nyúlok. Most a Napolit kellene levadászni ebben az évben az én célkitűzésem szerint. (Sarriék majd szerintem tavaszra rázódnak bele, addig kell minél jobban elhúzni, de azzal a kerettel nagyon csúnya volna nem bajnoknak lenni)versenyszellem írta: ↑2019.09.15. 21:18 A szelsoinkkel tovabbra sem vagyok kibekulve, de ezt leszamitva nagyon rendben vagyunk kezdoileg![]()
CR még mindig a szűk elit tagja. Középpályán Matuidi és Khedira helyett kell beépíteni Ramseyt és Rabiotot. Bentacur sem rossz szerintem. Náluk a nagy kérdés, hogy Sarri mennyire és mikor tud erre a keretre megfelelő taktikát találni. Allegri alatt szerintem ebben az évben sem lenne kérdés a bajnoki első hely sorsa.alwin91 írta: ↑2019.09.16. 09:45 Én nem vagyok elájulva a Juve keretétől. Matuidi-Khedira kiégett középpálya, elől pedig Higuain, aki messze van már a top csatártól, de szerintem CR is a kiégés felé tart. Közben botrány Emre Can meg Mandzukic miatt, nem hiszem, hogy jót tesz az öltözőnek. A szélsőik azok top szint, meg talán a védelem. Több nem.
A keret erősebb mint a miénk ez vitán felüli.Interissimo írta: ↑2019.09.16. 09:55CR még mindig a szűk elit tagja. Középpályán Matuidi és Khedira helyett kell beépíteni Ramseyt és Rabiotot. Bentacur sem rossz szerintem. Náluk a nagy kérdés, hogy Sarri mennyire és mikor tud erre a keretre megfelelő taktikát találni. Allegri alatt szerintem ebben az évben sem lenne kérdés a bajnoki első hely sorsa.alwin91 írta: ↑2019.09.16. 09:45 Én nem vagyok elájulva a Juve keretétől. Matuidi-Khedira kiégett középpálya, elől pedig Higuain, aki messze van már a top csatártól, de szerintem CR is a kiégés felé tart. Közben botrány Emre Can meg Mandzukic miatt, nem hiszem, hogy jót tesz az öltözőnek. A szélsőik azok top szint, meg talán a védelem. Több nem.
Én ezt az egészet Sarrinak tudom be. Az már csak hab a tortán, hogy Chiellini sérülése miatt a piszok drágán hozott De Ligt sem stabil még. Én nagyon azt érzem, hogy Allegri után Sarri maximum C vagy D terv volt, és ezt idő míg megtalálja a bagós a megfelelő taktikát. Érdekes, hogy itt volt egy egész nyár, és még mindig Khedira és a francia kezd, Ramsey meg Rabiot a padon.Festa írta: ↑2019.09.16. 10:29
A keret erősebb mint a miénk ez vitán felüli.
Viszont az első 3 meccsen voltak kisebb motivációs gondok.
Lehet-e a megnyerni a bajnokságot már nem olyan felvillanyozó gondolat.
Csak a BL megnyerése a kihívás?
Ezt persze nem fogják kimondani,de ennyi zsinórban megnyert bajnoki után nehéz lehet motiválni a scudettoval.Aztán ott van még CAN és Mandzsukics esete is.
Persze lehet,hogy túlságosan is optimista vagyok az elején.
Én pont ellenkezőleg, meglepődtem hogy milyen jól muzsikálnak a wingbackjeink.versenyszellem írta: ↑2019.09.15. 21:18 A szelsoinkkel tovabbra sem vagyok kibekulve, de ezt leszamitva nagyon rendben vagyunk kezdoileg![]()
Annyiból jó nekünk, hogy legalább nem csak a mi ultráink vannak porondon. Én nagyon félek attól, hogy Lukaku nem fogja tudni elviselni, hogy miközben szidják az ellenfél szurkolói, még a sajátjaink se állnak ki mellette. Nagyon nem kellett volna a nordnak kiállnia a cagliari szurkolók mellett. Főleg azok után, hogy Luka meghajolt előttük a Lecce elleni góljánál...vaskalap írta: ↑2019.09.16. 19:54 https://pestisracok.hu/rasszista-dalokk ... -a-klubot/ és még ez is![]()
Múlt héten fedeztem fel, hogy van Androidra is Acestream illetve Sopcast app, előbbi a store-ból tölthető, utóbbi meg innen, és gyönyörűen lejátszották a LiveTv-s streameket. Ide meccs előtt 15-30 perccel fel szoktak kerülni a linkek.Don Vittorio írta: ↑2019.09.17. 13:41 Sziasztok!
Tud valaki mobilos a streamet az esti meccshez?
Köszi előre is!![]()
Köszi, kipróbálom valamelyiket.PetR írta: ↑2019.09.17. 14:37Múlt héten fedeztem fel, hogy van Androidra is Acestream illetve Sopcast app, előbbi a store-ból tölthető, utóbbi meg innen, és gyönyörűen lejátszották a LiveTv-s streameket. Ide meccs előtt 15-30 perccel fel szoktak kerülni a linkek.Don Vittorio írta: ↑2019.09.17. 13:41 Sziasztok!
Tud valaki mobilos a streamet az esti meccshez?
Köszi előre is!![]()
Nekem ezen az oldalon egyébként a webes streamek is szoktak menni mobilon, többször néztem már út közben meccset, csak idegesítő a sok hírdetés amit vagy sikerül bezárni, vagy feldob egy új ablakot, illetve nekem stabilabbak szoktak lenni az említett két alkalmazással lejátszott streamek.
Remélem sikerül.
Az erős tulzás, hogy működik, de nyertunk 3 meccset.