Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta: ↑2019.09.14. 21:33Sensiiiiii
Eddig mind3 bajnokin ő volt a legjobb.
Nagy meglepetés az ő szereplése.
De Paulnak meg köszönjük meg,hogy hülye volt.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Godin szépen kiszolgálta Sensit.

FORZA INTER!!!
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Sensivel úgy néz ki nagyot fogtunk, nagyon penge a srác, és egy-két megoldásán látszik a zseni.
De Paulnak azért megköszönhetjük.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Most mákunk is volt mert az Udinese kb 10 perce jobb volt amikor jött a kiállítás. Jól jött, hogy De Paul hülye volt. :D
Első 20 perc oké volt utána viszont nagyon visszaestünk. Nem mindig lesz egy hülye az ellenfélnél, szóval erre figyelnünk kell. ;)
Sensi meg...az a durva még fiatal, ennél is jobb lehet. :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Tudom még korai,de ez a Sensi gyerek lehet a legnagyobb idei fogásunk.Én már most imádom.
Cupi

vaskalap írta: ↑2019.09.14. 21:49 Tudom még korai,de ez a Sensi gyerek lehet a legnagyobb idei fogásunk.Én már most imádom.
Igen. Igazi eszes játékos aki gondolkodik is. :) Én fanyalogtam amikor ide hoztuk, bevallom, ezt írtam korábban is. De nagyon jó tévedni ilyenkor. ;)
vaskalap

Ami kellett a győzelemhez,az megvolt,de semmivel sem több.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Dehogynem. Máris két pontot vertünk a zebrákra. :twisted: Az már egy másik kérdés, hogy ez mire (meddig) lesz elég.

FORZA INTER!!!
Cupi

Ez a második félidő...10 ember ellen....remélem ilyen nem sok lesz mert könnyen megszívhatjuk. :?
Sanchez önbizalmának nem tehetett jót ez a nagy helyzet amit kihagyott.
Gag meg néha passzolhatna is.
3 pont megvan. Ennek örülök. ;)
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Kontrolláltuk a játékot, nagyon nem hajtottuk szét magunkat. Kiállítás ide vagy oda, az udinese nagyon masszívan védekezett, ahogy kijöttek az utolsó percekre egyből helyzetecskéink is lettek. Gagliardini és Martinez szerintem jól szállt be, idény elején egynek elment. Vecino rápihent a keddi meccsre! 8-)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Sima meccs, nagyon jol mutat ez a csapat.
Sensi oriasi, de mindenki odatette magat. Latszik hogy mindenki kapar, olelkezik, nincs szethuzas, igazi csapat vagyunk.
Egyedul Gag idegesitett, rengeteg labdat elszort, onzozott, kicsit meg a Spalletti eraban ragadt.

egriviktor csupa kisbetuvel, te egy igazi gyoker vagy, undorito alak...
Festa

vaskalap írta: ↑2019.09.14. 22:45 Ami kellett a győzelemhez,az megvolt,de semmivel sem több.
Igazi takarékos győzelem volt.
Az emberhátrányban lehettünk volna támadóbbak is,de nagyon nem erőltettük.
Pozitívum Candreva játéka és az,hogy bemutatkozott Sánchez.
Ja és végre van egy normális szabadrúgáslövőnk Sensi személyében.
Jöhet a Prága és a Milán.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- FcInter1908:

Sensi 7
Handanovic 6,5
Godin 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Candreva 6,5
Politano 6,5
Martinez 6,5
Asamoah 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Gagliardini 6
Lukaku 5
Barella 5

Conte 7

- Calciomercato:

Sensi 8
Godin 7
DeVrij 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
Candreva 6,5
Politano 6,5
Brozovic 6
Martinez 6
Asamoah 5,5
Gagliardini 5,5
Barella 5,5
Lukaku 5

Conte 7

- Tuttomercato:

Sensi 7,5
Godin 6,5
Skriniar 6,5
Handanovic 6,5
Candreva 6,5
Politano 6,5
DeVrij 6
Brozovic 6
Asamoah 6
Sanchez 6
Martinez 6
Gagliardini 6
Barella 5,5
Lukaku 5,5
vaskalap

egriviktor csupa kisbetuvel, te egy igazi gyoker vagy, undorito alak...
[/quote]
Egy igazi tuskó,mit lovagolt a kiállításon? :?: Többet foglalkozott vele,mint az egész meccsel.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

A tegnapi meccsről egy két mondat részemről:

- Nagyobb arányú győzelmet illetve nagyobb hajtást vártam, kicsit csalódtam is, de így utólag belegondolva, a következő 6 meccsből talán csak a keddi BL és a Samp elleni meccs az, ami nem rangadó. És ez is csak félig állja meg a helyét, mert kedden akárhogy is de nyerni kell!
Ugyan ez lehetett tegnap Conte egyetlen kérése. Meg az, hogy senki ne sérüljön meg és ne legyen eltiltva. Régebben az ilyen meccseken rendre döntetlent játszottunk (vagy még ki is kaptunk), nem lehet mindig szép játékkal (vagy csak játékkal) nyerni. :)

- Barella mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Látszott rajta, hogy duzzog, amiért lecserélték. Sensi még vigasztalta is, ha jól láttam. Nekem egyik kedvenc érkezőm volt a nyáron, de remélem nem lesz ez nálra rendszeres, mert nem hiszem, hogy Conte tolerálni fogja. Értem én, hogy a Cagliariba ő volt az Isten, de fel kell nőni ehhez a mezhez. Szóval nincs még veszve persze semmi, de össze kell kapnia magát, mellesleg gondolom a sárga lapja miatt és a BL miatt jött csak le.

-Lukaku. Igen tegnap nudli volt. Gólszerzésben. Mentségére viszont, Conte nyilatkozta, hogy megsérült bemelegítéskor, még is vállalta a játékot. Azt a játékot, amit egy ilyen szintű csatárt nem 1, nem 2, de legalább 3 védő őriz, aprítja. 2 méter 120 kiló, igazi csupa szív játékos. Egy óriás. Még csak elbújni se tud. Megosztotta a figyelmet, vissza futott segíteni, hajtott, küzdött. Én kevésnek tartom ezt a gyenge értékelést tőle, de nyilván a gólszerzés a feladata, ez most nem jött össze. Fog ő még mester hármast szerezni. ;)

Nagyjából ezek voltak az észrevételeim, ha lehet annak nevezni, a győzelemnek örülök, Sensi kincs, védelem kezd össze állni erre a 3 védőre, Candreva nekem még mindig furcsa a kezdőben.. De Conte dolgozik és ez látszik!
Forza Inter!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Barella cseréje szerintem a narancssárga belépőnek szólt nem lett volna jó ha kipirosodik. + Gag szerintem nem játszott rosszul bár az tény hogy 1-2 esetben jobb lett volna ha társakat is nézi nem csak a kaput.
A játék tipikus Udinese elleni volt nem vagyok benne biztos h 11-11 ben meg lett volna a meccs...
A lényeg a győzelem a többit felejtsük el kedden jön a Prága
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

En nem lattam de akk megint a szenvedos makos gyozelmek utjan vagyunk ergo conte nem jobb mint spalletti :D
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

R9. írta: ↑2019.09.15. 09:49 En nem lattam de akk megint a szenvedos makos gyozelmek utjan vagyunk ergo conte nem jobb mint spalletti :D
Azért a játék szerintem ég- és föld. Nem ezt az értelmetlen oldalról gyomoszolest látjuk... Vannak lövések 16-oson kívülről is. Jobbak vagyunk, de sok az új arc, össze kell még szokni.
Cupi

Sensire van opciónk meghatározott összeggel? Remélem. ;) Mert ha így folytatja akkor a szezon végén pár gazdag klub tuti beájánl a Sassoulonak egy 60-70 milliót érte. :shock:
interfan

Cupi írta: ↑2019.09.15. 13:16 Sensire van opciónk meghatározott összeggel? Remélem. ;) Mert ha így folytatja akkor a szezon végén pár gazdag klub tuti beájánl a Sassoulonak egy 60-70 milliót érte. :shock:
25m-s opcionk van.
Szoval akar 225m-t is ajanlhat a PSG. :D :D
Teljesen mindegy es targytalan.

Es majdnem a Milan jatekosa lett...
De ekkor jott Marotta. ;)
Koszonjuk, valoszinu az ev uzletet. ;)
interfan

Conte egyaltalan nem pihentett a Slavia ellen, a legerosebb csapatot kuldi fel.
Visszater a kezdobe Martinez.
Valamint a formankivul jatszo Barella helyett Vecino kezd.

Varhato kezdo:

Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Candreva-Vecino-Brozovic-Sensi-Asamoah
Martinez-Lukaku
Festa

interfan írta: ↑2019.09.15. 15:14 Conte egyaltalan nem pihentett a Slavia ellen, a legerosebb csapatot kuldi fel.

Varhato kezdo:

Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Martinez-Lukaku
M4 adja?
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Festa írta: ↑2019.09.15. 15:58
interfan írta: ↑2019.09.15. 15:14 Conte egyaltalan nem pihentett a Slavia ellen, a legerosebb csapatot kuldi fel.

Varhato kezdo:

Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Martinez-Lukaku
M4 adja?
Spíler 2
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

A szelsoinkkel tovabbra sem vagyok kibekulve, de ezt leszamitva nagyon rendben vagyunk kezdoileg :)
Interissimo

Hozzászólás Szerző: Interissimo »

versenyszellem írta: ↑2019.09.15. 21:18 A szelsoinkkel tovabbra sem vagyok kibekulve, de ezt leszamitva nagyon rendben vagyunk kezdoileg :)
Nagyobb célokhoz ott, illetve a padon vannak gondok Biraghi 2.0 és Lazaro remélem hamarosan kap szerepet. Asamoah piszok pontatlan, Candrevánál pedig mindig a szívemhez nyúlok. Most a Napolit kellene levadászni ebben az évben az én célkitűzésem szerint. (Sarriék majd szerintem tavaszra rázódnak bele, addig kell minél jobban elhúzni, de azzal a kerettel nagyon csúnya volna nem bajnoknak lenni)
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Interissimo írta: ↑2019.09.16. 08:53
versenyszellem írta: ↑2019.09.15. 21:18 A szelsoinkkel tovabbra sem vagyok kibekulve, de ezt leszamitva nagyon rendben vagyunk kezdoileg :)
Nagyobb célokhoz ott, illetve a padon vannak gondok Biraghi 2.0 és Lazaro remélem hamarosan kap szerepet. Asamoah piszok pontatlan, Candrevánál pedig mindig a szívemhez nyúlok. Most a Napolit kellene levadászni ebben az évben az én célkitűzésem szerint. (Sarriék majd szerintem tavaszra rázódnak bele, addig kell minél jobban elhúzni, de azzal a kerettel nagyon csúnya volna nem bajnoknak lenni)
Én nem vagyok elájulva a Juve keretétől. Matuidi-Khedira kiégett középpálya, elől pedig Higuain, aki messze van már a top csatártól, de szerintem CR is a kiégés felé tart. Közben botrány Emre Can meg Mandzukic miatt, nem hiszem, hogy jót tesz az öltözőnek. A szélsőik azok top szint, meg talán a védelem. Több nem.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

alwin91 írta: ↑2019.09.16. 09:45
Interissimo írta: ↑2019.09.16. 08:53
Én nem vagyok elájulva a Juve keretétől. Matuidi-Khedira kiégett középpálya, elől pedig Higuain, aki messze van már a top csatártól, de szerintem CR is a kiégés felé tart. Közben botrány Emre Can meg Mandzukic miatt, nem hiszem, hogy jót tesz az öltözőnek. A szélsőik azok top szint, meg talán a védelem. Több nem.
Egyetértek, én még abban sem vagyok biztos, hogy a csoportból tovább mennek, (és ezt nem az utálat mondatja velem) a Leverkusen bekavarhat nekik, de az Atletikotól oda vissza győzelmet várok. De szép is lenne.. :roll:
Interissimo

alwin91 írta: ↑2019.09.16. 09:45 Én nem vagyok elájulva a Juve keretétől. Matuidi-Khedira kiégett középpálya, elől pedig Higuain, aki messze van már a top csatártól, de szerintem CR is a kiégés felé tart. Közben botrány Emre Can meg Mandzukic miatt, nem hiszem, hogy jót tesz az öltözőnek. A szélsőik azok top szint, meg talán a védelem. Több nem.
CR még mindig a szűk elit tagja. Középpályán Matuidi és Khedira helyett kell beépíteni Ramseyt és Rabiotot. Bentacur sem rossz szerintem. Náluk a nagy kérdés, hogy Sarri mennyire és mikor tud erre a keretre megfelelő taktikát találni. Allegri alatt szerintem ebben az évben sem lenne kérdés a bajnoki első hely sorsa.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Nagyobb célokhoz ott, illetve a padon vannak gondok Biraghi 2.0 és Lazaro remélem hamarosan kap szerepet. Asamoah piszok pontatlan, Candrevánál pedig mindig a szívemhez nyúlok. [/quote]

Én csak most az Udinese elleni meccsünkön vettem azt észre, hogy a szögletrúgásinknál a komplett védősorunk előre megy fejelni. Ez így önmagában is gond lehet , de az pedig ,hogy őket Candreva és Asamoah próbálta meg hátul helyettesíteni több mint veszélyes :shock: Az olasznak volt hátul két olyan bénázása amelyektől akár a meccs is elmehetett volna. Nem szeretném ebben az életveszélyes szerepkörben viszont látni többé !
Festa

Interissimo írta: ↑2019.09.16. 09:55
alwin91 írta: ↑2019.09.16. 09:45 Én nem vagyok elájulva a Juve keretétől. Matuidi-Khedira kiégett középpálya, elől pedig Higuain, aki messze van már a top csatártól, de szerintem CR is a kiégés felé tart. Közben botrány Emre Can meg Mandzukic miatt, nem hiszem, hogy jót tesz az öltözőnek. A szélsőik azok top szint, meg talán a védelem. Több nem.
CR még mindig a szűk elit tagja. Középpályán Matuidi és Khedira helyett kell beépíteni Ramseyt és Rabiotot. Bentacur sem rossz szerintem. Náluk a nagy kérdés, hogy Sarri mennyire és mikor tud erre a keretre megfelelő taktikát találni. Allegri alatt szerintem ebben az évben sem lenne kérdés a bajnoki első hely sorsa.
A keret erősebb mint a miénk ez vitán felüli.
Viszont az első 3 meccsen voltak kisebb motivációs gondok.
Lehet-e a megnyerni a bajnokságot már nem olyan felvillanyozó gondolat.
Csak a BL megnyerése a kihívás?
Ezt persze nem fogják kimondani,de ennyi zsinórban megnyert bajnoki után nehéz lehet motiválni a scudettoval.Aztán ott van még CAN és Mandzsukics esete is.
Persze lehet,hogy túlságosan is optimista vagyok az elején.
Interissimo

Festa írta: ↑2019.09.16. 10:29
A keret erősebb mint a miénk ez vitán felüli.
Viszont az első 3 meccsen voltak kisebb motivációs gondok.
Lehet-e a megnyerni a bajnokságot már nem olyan felvillanyozó gondolat.
Csak a BL megnyerése a kihívás?
Ezt persze nem fogják kimondani,de ennyi zsinórban megnyert bajnoki után nehéz lehet motiválni a scudettoval.Aztán ott van még CAN és Mandzsukics esete is.
Persze lehet,hogy túlságosan is optimista vagyok az elején.
Én ezt az egészet Sarrinak tudom be. Az már csak hab a tortán, hogy Chiellini sérülése miatt a piszok drágán hozott De Ligt sem stabil még. Én nagyon azt érzem, hogy Allegri után Sarri maximum C vagy D terv volt, és ezt idő míg megtalálja a bagós a megfelelő taktikát. Érdekes, hogy itt volt egy egész nyár, és még mindig Khedira és a francia kezd, Ramsey meg Rabiot a padon.

Én teljesen optimista vagyok, de van a keretnek olyan része, amivel még a dobogó is húzós (szélek, cserék). Cserébe viszont van, ahol még a zebráknál is erősebbek vagyunk (hátsó hármas). Még korainak érzem, hogy a Juevntusról beszéljünk (felelőtlen fizuk miatt viszont azt érzem, hogy hamarosan ez is eljön), de legyen igazatok. :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Én pont ellenkezőleg, meglepődtem hogy milyen jól muzsikálnak a wingbackjeink.

Candrevát már milliószor a pokolba kívántam, de látszik hogy ez az igazi posztja. Rakkol, küzd, hajt, és Conte leszoktatta az állandó beadogatásról. Lazaróval jó kis harcot vívhatnak majd.

Asamoah-nak is ez az igazi helye, jobban fekszik neki ez a rendszer, itt csak tényleg a pálya szélét kell levédekeznie. 4 védős rendszerben bent a 16-oson belül sokat hibázott. Támadásban meg hasznos, tud cselezni, beadni is, szerintem nem lehet panasz rá.

Én a védelem mélységétől tartok, mert van 3 extra bekkünk, de ha kiesik valaki akkor problémák lehetnek.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Sziasztok! Nem láttam a szombati meccset. Hogy muzsikált Alexis Sanchez?
interfan

Fan Gusto írta: ↑2019.09.16. 15:08 Sziasztok! Nem láttam a szombati meccset. Hogy muzsikált Alexis Sanchez?
10 percet jatszott.
Egy helyzete volt, amit a kapus bravurral vedett.
6-os osztalyzatott kapott.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Annyiból jó nekünk, hogy legalább nem csak a mi ultráink vannak porondon. Én nagyon félek attól, hogy Lukaku nem fogja tudni elviselni, hogy miközben szidják az ellenfél szurkolói, még a sajátjaink se állnak ki mellette. Nagyon nem kellett volna a nordnak kiállnia a cagliari szurkolók mellett. Főleg azok után, hogy Luka meghajolt előttük a Lecce elleni góljánál...
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

Sziasztok!
Tud valaki mobilos a streamet az esti meccshez?

Köszi előre is! 😎
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Don Vittorio írta: ↑2019.09.17. 13:41 Sziasztok!

Köszi előre is! 😎
Múlt héten fedeztem fel, hogy van Androidra is Acestream illetve Sopcast app, előbbi a store-ból tölthető, utóbbi meg innen, és gyönyörűen lejátszották a LiveTv-s streameket. Ide meccs előtt 15-30 perccel fel szoktak kerülni a linkek.

Nekem ezen az oldalon egyébként a webes streamek is szoktak menni mobilon, többször néztem már út közben meccset, csak idegesítő a sok hírdetés amit vagy sikerül bezárni, vagy feldob egy új ablakot, illetve nekem stabilabbak szoktak lenni az említett két alkalmazással lejátszott streamek.
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

PetR írta: ↑2019.09.17. 14:37
Don Vittorio írta: ↑2019.09.17. 13:41 Sziasztok!

Köszi előre is! 😎
Múlt héten fedeztem fel, hogy van Androidra is Acestream illetve Sopcast app, előbbi a store-ból tölthető, utóbbi meg innen, és gyönyörűen lejátszották a LiveTv-s streameket. Ide meccs előtt 15-30 perccel fel szoktak kerülni a linkek.

Nekem ezen az oldalon egyébként a webes streamek is szoktak menni mobilon, többször néztem már út közben meccset, csak idegesítő a sok hírdetés amit vagy sikerül bezárni, vagy feldob egy új ablakot, illetve nekem stabilabbak szoktak lenni az említett két alkalmazással lejátszott streamek.
Köszi, kipróbálom valamelyiket. 🙂
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Don Vittorio írta: ↑2019.09.17. 14:52 Köszi, kipróbálom valamelyiket. 🙂
Remélem sikerül. :)
interfan

Hivatalos kezdo:

Handa
D'Ambrosio-DeVrij-Skriniar
Candreva-Gag-Brozovic-Sensi-Asamoah
Lukaku-Martinez

Szamomra rejtely, es egyben erthetetlen, hogy miert nem kap lehetoseget a Lazaro, Barella, Sanchez sor.
De nyugodtan kezdhetne Politano is, a Milan ellen ugysem fog.
Sot meg akar Biraghit is felehetne hozni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Eddig mukodik ez a keret minek nyuljon bele
Hassel1984

Hozzászólás Szerző: Hassel1984 »

Miket csinálunk hátul?!? 5 percenként megáll a szívem......
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

R9. írta: ↑2019.09.17. 18:09 Eddig mukodik ez a keret minek nyuljon bele
Az erős tulzás, hogy működik, de nyertunk 3 meccset.

Abban viszont igaza van Contenak, hogy felesleges a 4. meccsen rotálni, inkább szokja az első csapat a felállást mert ez a 3 védős felállás még mindig nagyon idegen a csapatnak. A Középpálya nagyon gyenge Sensi kivételével és Lukaku sem tűnik egy 30milliós csatárnál többnek eddig.
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Ezt eddig rossz nézni...semmi elképzelés és sétálgatnak a pályán.
Cupi

Ez sajna tavalyi meccs....0 szinvonal...0 elkepzeles...kenyelmes tempo.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

A középpálya volt a leggyengébb az utóbbi 2 meccsen, és most is. Brozo kritikán aluli. Gagliardini meg helyezkedni se tud. Be kell hozni Barella-t.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Huu ez eddig nagy csalódás, kp tényleg nagyon gyenge és elképezlés nélküli, de legalább védekezésben sem brillíroznak. Ez a csatárpáros sem tetszik, valahogy a korábbi meccseken sem igazán láttam, hogy jól működne, át kéne állni 3-4-3-ra, jöjjön Sanchez vagy Politano, mert Sensin kívül nincsen váratlanra képes játékos.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

a 3 védősnél nagyon erzodik a -1 ember a kp/tamado szekciobol.
Ahogy mindenki mondja, a kp botrany, mintha emberhatranyban lennenk. Nem tudom ez a 3-5-2 hogyan fog mukodni modern szelsos focit jatszo csapatok ellen, a szelen valakinek mindig 2 embert kellene fognia.

A csatárok alig talalkoznak a labdaval, erre a taktikara kár volt Lukakut is leigazolni.

Sok munkaja lesz még itt Contenak, és a jatekosoknak is valtoztatni kell a hozzaallason mert ez nagyon keves - BL-ben ebbol igy csunya eges lehet, scudettorol meg nem is érdemes beszelni ilyen jatekkal.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

ha 5 -öt lehetne cserélni az is kevés lenne... itt gólt max találni fogunk lőni nem nagyon....
Válasz küldése