Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sly89

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Nem tudok megbarátkozni ezzel a 3-5-2 (5-3-2) felállással, még mindig olyan érzésem van, mintha emberelőnyben lenne az ellenfél (főleg Slavianal)

Asamoah nekem nagyon nem tetszik ebben a wing back pozicioban, teljesen veszélytelen, Dambro a kihagyott helyzet ellenére szerintem nem olyan rossz ott.
Lukaku meg csalódás, amennyire be volt harangozva, hogy leveri az olasz védőket, szépen eltűnik minden meccsen, ha meg esetleg labdát kap, szinte Handáig pattan vissza róla. Sokallom a kiadott 65M-t, pedig nagyon vártam.

Sensi még mindig jó, ő az egyetlen, aki váratlan megoldásokra képes, és látszik hogy esze is van hozzá. Helyzeteink voltak,jó lenne behúzni azért.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

B*zd meg ha ezt is érvényteleníti..

szerk.: végre!! mákos gól is gól :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Gól, Brozovic!

FORZA INTER!!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

LUKAKUUUUUUUU!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Barella és Lukaku ez eldőlt!!!
Ez a Milán szégyen lett volna ha pontot szerez..
Festa

Használt a Videozás!! Ez egy másik csapat mint kedden.
Barellát szerintem most már nem lehet kihagyni.
Politan kapufa..Ez is lehetett volna 4-0..
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Politano már lőhetett volna vagy 3 gólt a szezonban ha egy kicsi szerencséje is lenne.

Barella egyébként tényleg jol jatszik, szépen tekerte Lukaku fejére.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Nekem nagyon tetszenek ezek a próbálkozások átlövésből. Politano csak szerencsés lesz egyszer végre...
Festa

Nem kicsit ironikus,hogy a meccs góljait a héten egymással balhézó Brozo és Lukaku szerzik. :D :) ;)
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Jó kis meccs volt, igazából több is lehetett volna közte, volt 3 kapufa is, de nekem jó a 2-0 is.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: ↑2019.09.21. 22:36 Nem kicsit ironikus,hogy a meccs góljait a héten egymással balhézó Brozo és Lukaku szerzik. :D :) ;)
Jaja.😁 En mondtam gyozelmet varok.Szep volt.Lehett volna 5-1 is.Voltak hibak es boven kell meg fejlodni de ma unnepeljuk a csapatot.Derby gyozelem mindig jo 😉
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Ez a szegény kis egriviktor olyan szomorú volt. Majdnem elsírta magát a stúdióban. Olyan fátyolos volt angyalkámnak a hangja, hogy nyugodtan mehetett volna brazil szappanoperát szinkronizálni..
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Festa írta: ↑2019.09.21. 22:36 Nem kicsit ironikus,hogy a meccs góljait a héten egymással balhézó Brozo és Lukaku szerzik. :D :) ;)
Szerintem a meccs hőse Brozovic volt. Hatalmasat játszott ma, rengeteget futott,a labdáinak szeme volt. Lehet ,hogy balhés a horvát,de a csapatból mostanában nem szabad kihagyni. Remélem a mai meccs után végleg megbékélnek Lukakuval. ;)
Festa

https://sempreinter.com/2019/09/21/vote ... 0-2-inter/

Nekem még Godin és Barella játéka is tetszett.
Az uruguayi hozta azt a profizmust amit vártunk tőle.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Én sajna annyira nem voltam elàjulva ettől a maitól sem, ez a Milan iszonyat gyenge csapat, teljes homály amit eddig idén művelnek. Persze most volt azért több jó egyéni teljesítmény is, a legutóbbi meccshez képest, de túl nagy elképzelést, átütőerőt nem láttam ismétcsak.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- FcInternews:

Godin 7
Barella 7
D'Ambrosio 7
Brozovic 7
Asamoah 7
Lukaku 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Sensi 6,5
Candreva 6,5
Politano 6,5
Handanovic 6
Vecino 6
Martinez 6

Conte 7

- FcInter1908:

Godin 8
Barella 7,5
DeVrij 7
Skriniar 7
Brozovic 7
Asamoah 7
Lukaku 7
D'Ambrosio 6,5
Sensi 6,5
Vecino 6,5
Politano 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Candreva 6

Conte 8

- Tuttomercato:

Skriniar 7
Brozovic 7
Godin 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Sensi 6
Asamoah 6
Vecino 6
Politano 6
Martinez 6

- Calciomercato:

Godin 7
DeVrij 7
Barella 7
Brozovic 7
Lukaku 7
Skriniar 6,5
D'Ambrosio 6,5
Asamoah 6,5
Politano 6,5
Sensi 6
Vecino 6
Martinez 5,5

Conte 7
interfan

3 kapufa, 1 megnem adott gol, 2 rugott gol, 0 kapott.
Nincs ezen mit magyarazni, jok voltunk.

4/4, 12 pont, elso hely, 9 rugott 1 kapott gol.

Persze van meg min dolgozni, de vegre egy komoly csapat vagyunk.

Vegre kezdett Barella, es vegre kezdi megmutatni miert adtuk azt a majdnem 50m-t erte.

Nekem ami erteheteteln, az Martinez eroltetese, aki folyamatosan gyenge.
Ott lenne Politano, akik vegig jol jatszik.
Masik teljes erthetetlen, Sanchez totalis mellozese...
Valamint Lazarot is kilehet probalni vegre, es nem ertem miert nem teszi ezt meg Conte.
Szoval ezek a megmagyarazhatatlan dolgok nekem...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

[flash=]2[/flash]
interfan írta: ↑2019.09.22. 07:39 3 kapufa, 1 megnem adott gol, 2 rugott gol, 0 kapott.

Vegre kezdett Barella, es vegre kezdi megmutatni miert adtuk azt a majdnem 50m-t erte.

Valamint Lazarot is kilehet probalni vegre, es nem ertem miert nem teszi ezt meg Conte.

Ugye mindig van egy aktuális utálati célpont a fórumon... Aki most Vecino és Candreva mellett Martinez lett.

Tény, nem villog annyira mint a válogatottban. Sokszor esik ha nem kell akkor is...
Viszont a tegnapi meccsen pont hogy nem lehetett rá panasz. Direkt figyeltem a mozgását. Ment minden labdaert, letamadott, hajtott.. adott egy golpasszt Dambronak amit az olasz kapufara lőtt Donnarumma védés után... Majd lőtt egy meg nem adott gólt.
Nem azt mondom hogy villogott.. de tegnap igenis tett le annyit az asztalra hogy ma ne emlegesse senki negatív értelemben.

Más.

Láttátok??? Vecino labdát is szerzett😁😁😁
sorger=giallo

Derbit nyerni mindig eufória, de lesz még munkája Conténak bőven, a feladat adott. Ellenben Lautaro kapcsán van egy olyan érzésem, hogy a frusztráció egyre inkább kezd eluralkodni rajta (pedig szerintem tegnap érezhető volt, hogy akart és hajtott), ha nem áll be gyökeres változás a teljesítményében (és nem kezdi el rugdosni a gólokat), akkor talán a következő szezont már nem kék-feketében képzeli el. Én sajnálnám, ha így lenne, több van ebben a srácban, mint amit az eddigi szezonban mutatott.

FORZA INTER!!!
interfan

Szerintem itt nem az a lenyeg, hogy tegnap pontosan milyen volt Martinez.
Nalam pl atlag volt, nem tartozott a jok koze, de lefele se logott ki.

Itt a hangsuly azon van, hogy pl Politano barmikor jatszik, sokkal jobb, es tobbet tesz a jatekhoz.
Sanchez meg be kellene epiteni, mert tudasa alapjan nagyon kellene o a kezdobe.
Viszont ha 0 perceket jatszik, akkor az eletben nem fog beepulni.

Candreva meg Vecinot inkabb hagyjuk is, ok max cserenek, de lehet meg arra sem elegek.
Egy komoly csapatba ok nem valok...
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

internaZIOnaLe írta: ↑2019.09.22. 08:05 Ugye mindig van egy aktuális utálati célpont a fórumon... Aki most Vecino és Candreva mellett Martinez lett.

Tény, nem villog annyira mint a válogatottban. Sokszor esik ha nem kell akkor is...
Viszont a tegnapi meccsen pont hogy nem lehetett rá panasz. Direkt figyeltem a mozgását. Ment minden labdaert, letamadott, hajtott.. adott egy golpasszt Dambronak amit az olasz kapufara lőtt Donnarumma védés után... Majd lőtt egy meg nem adott gólt.
Nem azt mondom hogy villogott.. de tegnap igenis tett le annyit az asztalra hogy ma ne emlegesse senki negatív értelemben.

Más.

Láttátok??? Vecino labdát is szerzett😁😁😁
Ezért írtam tegnap hogy ez pszichológiai szempontból kulcsmeccs. Még szerencse, hogy győztünk... Ha megadják Lautaro gólját, akkor senki nem fanyalogna a teljesítménye miatt. Dehát ez a csatársors. Amúgy Vecino teljesen jól szállt be a meccsbe, több labdát is szerzett. Viszont Gagliardini úgy tűnik elásta magát Conténál, előbb jött Candreva középpályásnak... A középpályásainknak minden meccsen hatalmas melót kell teljesíteni, muszáj lesz rotálni őket. Tegnap ez a cserékkel meg is történt. Nagyon-nagy szükségünk van egy elfogadható teljesítményű Vecinora, különben a kp.-n gondok lesznek. Ami Lazarot és A.Sanchezt illeti, Conte figyeli őket az edzéseken, ha kiérdemlik, akkor biztos játszani fognak.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem értem ezt a Martinez fanyalgást.3 bajnoki ment le eddig.Szezon végén vonjunk mérleget,és ez igaz mindenkire.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Militonak is volt anno 11-ben írtó szar időszaka, amikor semmi nem sikerült, pedig ő klasszis volt. Lautaron azt látom hogy nagyon akarja már a gólt, szinte görcsösen akar bizonyítani, de még nincs meg az áttörés, vagy épp pechje van. Persze hogy ettől tök frusztrált lesz. Elengedni hiba lenne, de lehet hogy néha csereként jobban kijönne a lépés neki.
Politano tényleg mindig jól száll be (azért ő is peches eddig) de a meccs utolsó harmadában a frissességével már a megfáradt védőkre vezetheti a labdát. Lehet fordított esetben is hasonló történne, ha Lautaro áll be. Mindenesetre a Lazio ellen Polit tenném a kezdőbe, meglátjuk. :)
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Ez a Milán nagyon gyenge volt,ezzel nem a GYŐZELMÜNK értékét akarom csökkenteni!!! :D
Olyan jó ránézni a tabellára!!!!!!!! :) :D ;)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

interfan írta: ↑2019.09.22. 08:32 Szerintem itt nem az a lenyeg, hogy tegnap pontosan milyen volt Martinez.
Nalam pl atlag volt, nem tartozott a jok koze, de lefele se logott ki.

Itt a hangsuly azon van, hogy pl Politano barmikor jatszik, sokkal jobb, es tobbet tesz a jatekhoz.
Sanchez meg be kellene epiteni, mert tudasa alapjan nagyon kellene o a kezdobe.
Viszont ha 0 perceket jatszik, akkor az eletben nem fog beepulni.

Candreva meg Vecinot inkabb hagyjuk is, ok max cserenek, de lehet meg arra sem elegek.
Egy komoly csapatba ok nem valok...
4 meccs 12 pont, mindegy ki mit akar latni, ez a stat Contenak az igazat ;)
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Kiváló meccset hoztunk le tegnap. Néhány észrevétel a részemről alább, pontokba szedve:
- Hátulról kezdve; Godín. Egészen elképesztő volt, hogy milyen rutinnal oldotta meg a nála sokkal dinamikusabb, gyorsabb Leao semlegesítését. Döbbenetes volt nézni, hogyan előzi meg, hogyan kényszerít ki olyan helyzeteket, amik neki kedveznek. Egyszer került sor futóversenyre, de abból is ő jött ki jól. Öröm volt nézni ezt a klasszis védőmunkát.
- Brozovic: Na, ez az. Ezt tudja ő és ez az, ami a Slavia elleni meccsen nagyon hiányzott tőle. Akkor csak kitette a mezt, amolyan horvátosan, tegnap viszont odatette magát. Sokat mozgott, minden támadás rajta futott át, jól forgatta a játékot. A gól pedig a hab volt a tortán. (Lukaku góljánál nem úgy szaladt oda ünnepelni, mint aki egy hete verekedett a belgával... :D)
- Lukaku: Az első félieje felejthető volt, viszont ahogy múlt az idő, egyre több párharcát nyerte meg, aztán a végén már az összeset. Feltételezem, a védői elfáradtak az állandó vele való küzdelemben. Nekem nagyon tetszett, amit csinált. A góljánál különösen kidomborodott a fizikai fölénye az egyébként nem gyenge Romagnoli-val szemben, aki hiába próbálta őt odébb taszítani.
- Lautaro: megvannak a helyzetei és jól mozog. Ha ezek a helyzetek bemennek, márpedig előbb-utóbb be fognak menni, akkor remélem a most károgók belátják majd, hogy tévedtek vele kapcsolatban.
- Politano: egyre inkább hajaz Robben-re. Tavaly ezek a lövései még fölé-mellé mentek, idén már a kapufákat rugdossa. Reméljük nem kell megvárni a következő szezont, hogy még jobban mellé álljon Fortuna és beakadjanak a löketei.

Összességében egy szokatlanul sima derby volt az utóbbi 10 év vitathatatlanul leggyengébb Milanja ellen. Éppen ezért nem szabad túlértékelni a sikert, na de akkor is, csak egy városi rangadót hoztunk le gond nélkül, úgyhogy grat a srácoknak. Jónak tűnik az irány!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: ↑2019.09.22. 07:39 3 kapufa, 1 megnem adott gol, 2 rugott gol, 0 kapott.

Én vitatkoznék veled egy kicsit.
Szerintem Martinez minden meccsen nagyon agilisen játszott eddig lehet nem rúgott gólt v kapufát de mindig ment mint a bika és Lukakuval ha összeszoknak ez nagyon jó páros lesz. Politanonak amikor csereként beáll 20-30 percre úgy h megvan az előny mint tegnap azért könnyebb dolga van hiszen van előtte terület és van olyan jó játékos hogy ezt kihasználja (szerencséje eddig sajnos kevesebb van) Sanchez nálam ebbe a formációba nem fér be és Lazzaro sem (sztem ő kuka a slavia ellen 20 perc alapján :D )
Más:
Ez egy olyan derby volt amiben (különösen a második félidőben) nem éreztem azt hogy a Milan meccsben lenne ok ez egy gyenge Milan volt de ez az ő bajuk mi a második félidőben a gól után esélyt sem adtunk nekik az egyenlítésre. Tegnapi meccs teljesen oké volt most először tudom dicsérni Contét jó volt a kezdő időben jöttek a cserék jó volt a taktika.Csak így tovább!
Forza INTER!
Cupi

Szerdán este Lazio hazai pályán. :) Nehezebb lesz mint a Derby, ebben biztos vagyok de győzelmet várok. Otthon ezt valahogy be kell húzni.
interfan

Gazzetta szerint 3 kerdes van holnapra:

Barella vagy Vecino
Asamoah vagy Biraghi
Politano vagy Sanchez

Tobbi poszton minden marad az alap, kiveve hogy Candreva visszater D'Ambrosio helyett.

Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Candreva-Ba/Ve-Brozovic-Sensi-Asa/Bir
Lukaku-Sanc/Poli
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: ↑2019.09.24. 08:46 Gazzetta szerint 3 kerdes van holnapra:

Barella vagy Vecino
Asamoah vagy Biraghi
Politano vagy Sanchez

Tobbi poszton minden marad az alap, kiveve hogy Candreva visszater D'Ambrosio helyett.

Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Lukaku-Sanc/Poli
Félek ettől a Lazio meccstől, jó lenne tartani magunkat, főleg hogy nemsokára jönnek a rabok, nem kellene addig pontot vagy pontokat veszíteni, mert ha ne adj Isten ellenük és holnap is kikapunk, akkor akár 4 pontot is ránk verhetnek a derbin.
Szóval mindenképpen Barella kezdjen középen!
Egyébként én egy X-et várok holnap. :?
Mazzola

Barella vagy Vecino
Asamoah vagy Biraghi
Politano vagy Sanchez

Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Lukaku-Sanc/Poli
Véleményem szerint D'Ambrosiot kell kezdetni, vele sokkal stabilabb a középpályás védekezésünk. Helyette Candreva csak akkor lehetne jobb megoldás, ha hátrányba vagyunk és erősíteni kell a szélső támadójátékot. A bal oldalon Asamoah szintén biztos pont aki előre is és hátra be tud segíteni ha erre van szükség. Biraghit csak valamilyen kiscsapat ellen és biztos vezetésnél próbálnám ki. Elől a formájuk alapján én is Politano - Lukaku párost kezdetném.
Talán jelenleg ez látszik a legerősebb kezdőnknek, de bőven van lehetősége Contenak az aktuális helyzethez igazodó taktikának megfelelő változtatásokra.
Mazzola

Mazzola írta: ↑2019.09.24. 09:14

Barella vagy Vecino
Asamoah vagy Biraghi
Politano vagy Sanchez

Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Lukaku-Sanc/Poli
Véleményem szerint D'Ambrosiot kell kezdetni, vele sokkal stabilabb a középpályás védekezésünk. Helyette Candreva csak akkor lehetne jobb megoldás, ha hátrányba vagyunk és erősíteni kell a szélső támadójátékot. Középen egyértelműen Barella a jobb megoldás ,helyette Vecino vagy a Gag csak vészmegoldásként jöhet szóba.A bal oldalon Asamoah szintén biztos pont aki előre is és hátra be tud segíteni ha erre van szükség. Biraghit csak valamilyen kiscsapat ellen és biztos vezetésnél próbálnám ki. Elől a formájuk alapján én is Politano - Lukaku párost kezdetném.
Talán jelenleg ez látszik a legerősebb kezdőnknek, de bőven van lehetősége Contenak az aktuális helyzethez igazodó taktikának megfelelő változtatásokra.
Cupi

Barella vagy Vecino
Asamoah vagy Biraghi
Politano vagy Sanchez

Handanovic
Godin-DeVrij-Skriniar
Lukaku-Sanc/Poli
Ha nem is holnap de Sensit is kéne pihentetni. Milan ellen már látszott fárad.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Lazarót és Alexis szívesen látnám a csapatban.
Középre meg egyértelműen Barella.
Festa

mike írta: ↑2019.09.24. 12:42 Lazarót és Alexis szívesen látnám a csapatban.
Azt azért nem gondoltam,hogy Alexis ennyire nem fog beférni.
Cupi

Festa írta: ↑2019.09.24. 13:00
Conte látja őket edzésen. Bízom benne. Biztos megvan az oka mindennek. Lazaro pl lehet sajna mégse olyan jó ha előbb kezd ott Candreva majd ha ő nincs Dambro? Persze én is megnézném már. Ha már Conte kérte. ;)
Festa

Cupi írta: ↑2019.09.24. 13:06
Conte látja őket edzésen. Bízom benne. Biztos megvan az oka mindennek. Lazaro pl lehet sajna mégse olyan jó ha előbb kezd ott Candreva majd ha ő nincs Dambro? Persze én is megnézném már. Ha már Conte kérte. ;)
Vagy csak ennyire nem értik az olaszos taktikát..
Bízom benne,hogy látjuk még Alexis gólt szerezni.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Festa írta: ↑2019.09.24. 13:08
Cupi írta: ↑2019.09.24. 13:06

Vagy csak ennyire nem értik az olaszos taktikát..
Bízom benne,hogy látjuk még Alexis gólt szerezni.

Szerintem Alexisnek még időre van szüksége, hogy belerázódjon a dolgokba. Én december környékén várok tőle nagy robbanást, amikor telítődik a naptár és a többiek már fáradnak. Aztán persze cáfoljon rám és vágjon holnap kettőt a Lazionak.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Sky szerint
INTER (3-4-2-1): Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; Candreva, Vecino, Brozovic, Biraghi; Politano, Sensi; Lukaku.
mike

R9. írta: ↑2019.09.25. 18:43 Sky szerint
INTER (3-4-2-1): Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; Candreva, Vecino, Brozovic, Biraghi; Politano, Sensi; Lukaku.
Már megint Vecino, de minek.......tehát győztes gólt fog szerezni :)
Pedig Barella jó volt, gólpasszt is adott, és nekem a megtalált Lautaro is tetszett. Gólpassz értékű labda Lukakunak, a lövése utáni kipattanóból Dambro kihagyta a kihagyhatatlant, és végig agilisen játszott, de Politano is jól szállt be. Alexis meg ott van mögöttük, kellemes gondok:)
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

A hivatalos kezdő elég defenzívre sikeredett. Nincs Sensi, széleken D’Ambro - Biraghi, nem várok túl szemet gyönyörködtető játékot.
Mikusz123

Hozzászólás Szerző: Mikusz123 »

Van Sensi
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

valakinek van egy jó linkje köszi előre is :)
mike

4 olasz a kezdőben, mikor volt ilyen utoljára ? 8-)
Ráadásul Sensi és Candreva most csak csere.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Túl sok a B kategóriás játékos van a pályán egyszerre...nehogy gond legyen belőle!
mike

Góóóóll
Dambrooo, a 2 wingback akciójából:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2019.09.25. 21:25-kor.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Dambro úgy jött mint egy szélső támadó :)
Nem láttam ki adta be, talán Biraghi?
lisznyai

Hozzászólás Szerző: lisznyai »

Handa nagyot megy ma...
sorger=giallo

Nem kellene erre az 1:0-ra ráülni...

FORZA INTER!!!
lisznyai

Hozzászólás Szerző: lisznyai »

nem rossz a bíró, egyformán téved mindkét csapat javára/ellen.
Válasz küldése