Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: R9. »

1:2 hihetetlen gyengek vagyunk
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Megint Brozo hiba....
Cupi

Ezért nem kéne a BL-ben továbbmennünk...vékony a keret a 2 fronthoz...hatalmas küzdés által továbbjutunk a bajnokságba isszuk meg a levét. :( Ez most látszik...fejben többen fáradtak.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Most lehet újra dicsérni Brozovicot! Futhat minden meccsen 14 km.-t akkor is egy örök vesztes marad!
R9.

lucky0 írta: ↑2019.10.26. 18:36 Most lehet újra dicsérni Brozovicot! Futhat minden meccsen 14 km.-t akkor is egy örök vesztes marad!
csak faradt
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: ↑2019.10.26. 18:34 Ezért nem kéne a BL-ben továbbmennünk...vékony a keret a 2 fronthoz...hatalmas küzdés által továbbjutunk a bajnokságba isszuk meg a levét. :( Ez most látszik...fejben többen fáradtak.
Pontosan ahogy irod ez a baj.
Egyszeruen ez a keret keves a ket frontos harchoz.
Nem lehet birni 12-13 jatekossal egy ket frontos kuzdelmet.
Ahogy a Barca meccs a Juve ellen, most a Dortmund meccs a Parma ellen ut teljesen vissza.
Mintha ket kulonbozo csapatot latnak.
Fejben teljesen szetvagyunk esve, mert egyszeruen nem birjuk a kettos terhelest.
BL-t el kellene engedni, kulonben a Napolit is nehez lesz megfogni a bajnoksagban, nem hogy a Juvet.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Mondjuk a jogos 11-est adják meg...függetlenül a csapat teljesítményétől!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Tombi1986 írta: ↑2019.10.26. 18:46 Mondjuk a jogos 11-est adják meg...függetlenül a csapat teljesítményétől!
Igen, a két védőnek köze nem volt a labdához...teljesen nonsense. Még ha nem is játszunk jól, azt látni kell, hogy magunkat verjük meg, nem a Parma minket...
Cupi

X is csalódás lenne de ha kikapunk hazai pályán egy Parma-tól az nagyon ciki lenne. :? :cry: Ráadásul pont most amikor az élre ugorhatnánk. Mocskos juve megint szarrá röhögi magát majd, hogy ha botladoznak akkor sem kell tartaniuk tőlünk. :evil:
Valamit remélem kitalál Conte mert van még egy félidő és hozni kéne ezt a meccset.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Sajnos fáradtak vagyunk de bízom az x ben fontos lenne de tény h sokat kéne változnia a meccsnek
interfan

Cupi írta: ↑2019.10.26. 18:52 X is csalódás lenne de ha kikapunk hazai pályán egy Parma-tól az nagyon ciki lenne. :? :cry: Ráadásul pont most amikor az élre ugorhatnánk. Mocskos juve megint szarrá röhögi magát majd, hogy ha botladoznak akkor sem kell tartaniuk tőlünk. :evil:
Valamit remélem kitalál Conte mert van még egy félidő és hozni kéne ezt a meccset.
Pedig sajnos az X is bitang nehez lesz.

Faradsagra nem nagyon lehet kitalalni semmit.
Teljes faradsag az egesz csapat...
Igy kb eselytelen...
Cupi

interfan írta: ↑2019.10.26. 18:55

Igy kb eselytelen...
Pedig ki kell mert 3 nap múlva megyünk idegenben a Brescia ellen....ott is kikapunk akkor? :( :o Nem hiszem, hogy kipihentebben lesznek.
interfan

Cupi írta: ↑2019.10.26. 18:59

Igy kb eselytelen...
Pedig ki kell mert 3 nap múlva megyünk idegenben a Brescia ellen....ott is kikapunk akkor? :( :o Nem hiszem, hogy kipihentebben lesznek.
Sajnos ez az atka a ket frontos terhelesnek, es a rovid keretnek...

Ma Parma, kedd Brescia, szombat Bologna, kedd Dortmund, szombat Verona.
2-3 pihi napokkal meccsek...
13 nap = 5 meccs.

Mivel nincs pad, es Conte gyakorlatilag ugyanazt a keretet hasznalja, ezert szerintem abszolult ez varhato a kovetkezo napokban...
alwin91

A jó isten mondja meg, hogy ez les volt e vagy sem :D szerintem les volt egyébként. (most kompenzáltak a tiziért?)
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Ezt az Egrit úúgy lenyilaznám😅
lucky0

Ettől az Egritől hánynom kell! És nem a bikavérre gondolok! Hihetetlen amit művel... valahogy nem lehetne jelezni a Diginek?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Igy kb eselytelen...
Biraghi meg Bastoni szorgalmas gyerekek,de sajnos még nem tudják megfelelően pótolni a hiányzókat.
Ahogy a Sassulo ellen mst is volt egy 10 peres Blackout.
Ezzel kéne valamit kezdeni sürgősen.
interfan

Ertekelesek:

- FcInter1908:

Candreva 7
Skriniar 6,5
Lukaku 6,5
Martinez 6,5
DeVrij 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
Gagliardini 6
Barella 6
Esposito 6
Politano 6
Biraghi 5,5
Godin 5
Brozovic 5

Conte 6

- FcInternews:

Candreva 7
Skriniar 6,5
Gagliardini 6,5
Barella 6,5
Lukaku 6,5
Martinez 6,5
Esposito 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Biraghi 5,5
Godin 5,5
Brozovic 5

Conte 6

- Calciomercato:

Candreva 7
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Lukaku 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Gagliardini 6
Esposito 6
Bastoni 5,5
Biraghi 5,5
Godin 4,5
Brozovic 4

Conte 6
lucky0

Festa írta: ↑2019.10.26. 20:33

Igy kb eselytelen...
Biraghi meg Bastoni szorgalmas gyerekek,de sajnos még nem tudják megfelelően pótolni a hiányzókat.
Ahogy a Sassulo ellen mst is volt egy 10 peres Blackout.
Ezzel kéne valamit kezdeni sürgősen.
Nem Bastonin ment el a mai meccs maradjunk annyiban! Kapja csak a terhelést folyamatosan, jó lesz a srác szerintem! Biraghi már más tészta... ő már nem nagyon fog fejlődni de a Fiorban sem mutatott semmi különöset! Ilyenkor azért megkérdezném a vezetőséget Radjat télig miért nem lehetett volna itt tartani!? Bőven elfért volna a keretben!
Tombi1986

Sziasztok!
Sokakkal ellentétben nagyok örültem a hétköznapi Dortmund elleni sikernek! Parma ellen a fáradság miatt nem tudtunk győzni, de hosszabb távon a játékosokra jobb hatással lehet a Dortmund elleni a meccs! Igenis tovább kell menni a BL-ben, több okból is fontosnak tartom:
1) csapat nagyon sokat tudna meríteni belőle
2) Conte-nak is fontos lenne lelkileg, mert ellenkező esetben szerintem pszichésen a nemzetközi kupát egyre nehezebben tudja majd kezelni

A bajnokságban az ezüst érem szerintem meg lesz! Napoli-ban bőven benne van, hogy nem nyernek meg minden meccset!
Atalanta pedig szerintem nem fogja idén is úgy bírni, mint tavaly! BL-t leadták, de ennek nem is volt sok értelme...
INTER-1908

Szerintem is óriási butaság hogy engedjük el a BL-t pont h tovább kéne menni és januárban sokkal könnyebben lehet erősíteni mert + potencia (mondjuk egy Maticnál h játszhat a Bl-ben). A bajnokságban a Juve előttünk van sokkal a Napoli az igazi ellenfél. A jó rajt ne kábítson el minket nem a bajnokság megnyerése a cél mert oda még 3-4 játékosra szükség van. Viszont a presztízs miatt és azért h a jó játékosoknál újra képben legyünk nagyon fontos hogy jól menjünk a BL-ben. Bármikor benne van egy ilyen eredmény mint a tegnapi kell is a pofon h ne kényelmesedjen el a csapat.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Azért 2 meccsen öt gólt kapni....nem semmi!!! :roll:
Ja és nem egy Barca szintű csapatoktól!!!!!!!!! :cry:
Cupi

Én írtam olyat, hogy a BL-t elengedném. Ehhez pár gondolat.

Félreértések elkerülése végett én is örültem a Dortmund legyőzésének és egyetértek abban is, hogy mind tapasztalat mind pénz és presztízs szempontjából is jó lenne továbbjutni. Ami miatt mégis azt írtam feladnám az az, hogy sokakkal ellentétben én érzek lehetőséget a bajnoki címre ebben a szezonban is. ;) Juvénál új edző van, ők is hibázgatnak és szerintem fognak is még. Viszont a vékony keret miatt a kettős terhelés belőlünk rengeteget kivesz. Szerencsés esetben eljutunk a BL-ben egy negyeddöntőbe és az annyit kivesz a bajnokságba a dobogóról is lecsúszunk és megint megy majd a számolgatás mint a kopasz alatt? Ezt nagyon nem szeretném. :(
Sajnos a pad nagyon el lett számolva, Marotta ide Marotta oda. Pihentetésre is alig van lehetőség. Erről már sokat beszéltünk de ijesztő, hogy a Brozo - Barella - Sensi kezdő hármasnak a Borja - Vecino - Gag az alternatívája. :?
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

9 forduló ment el,hozunk 22pontot és engedjük el a BL-t? Ne vicceljünk már srácok :shock: Sajnos tegnap nem sikerült behúzni, de simán meglehetett volna a fordítás, 2.félidőben nagyon benyomtuk őket. Nyilván fáradtabbak a lábak és a fej,ha 3 naponta meccs van, de ez a nagy csapatok világa. Brozonak minden meccsen van 1-2 ilyen labdaeladása, tegnap mindkettőből gól lett,ez most nagyon nem jött jól, de menni kell tovább. A keret mélységéhez meg annyit:

1. Sensi,Sanchez,Dambrosio,Vecino mind sérültek voltak tegnap, ez azért reméljük nem lesz mindig így
2. Van a keretben 3 ember (Borja,DiMarco,Lazzaro),akik eddig perceket kaptak,nem értem minek tartottuk itt őket,ha esélyt sem kapnak
3. Mindenki középpályást akar hozni télen,sőt már 25millás ajánlatok repkednek Vidalért vagy Rakiticért (akik 30felett vannak és max 1-2 szezon lehet bennük), miközben nyáron ingyen odaadtuk Nainggolant,akiben buzgott a bizonyítási vágy és pont ezen a poszton vagyunk lyukasak

Jövő héten megyünk Bresciába és Bolognába,jó lenne a 6pont,de 4 minimum kéne,hogy tartsuk a lépést a csalókkal. Aztán elmegyünk Dortmundba ki-ki meccset játszani, ahol ha nem kapunk ki jó eséllyel saját kezünkben a továbbjutás. Szerintem mindkét frontot nyomni kell, a továbbjutás a BL-ben hatalmas lelkierőt,önbizalmat és presztízst adna,a bajnokságban meg tapadni a gobbókra,ők se játszanak világszínvonalon, sőt..ha tartjuk a lépést januárig és télen jön erősítés,bármi lehet még ebből. Akkor kell őket megfogni,amikor lehet, nem 2év múlva ;)

Forza Inter!!
alwin91

Ha a BL-ben kiesünk, jó eséllyel az EL-ben folytatná a csapat. Szerintem messze ez lenne a legrosszabb forgatókönyv, mert csütörtöki meccsek lennének. Ha utolsóként esne ki a csapat, az morálisan padlóra küldené őket.
Tény, hogy ez a keret nem 3 frontra lett kitalálva, de ettől még ne dőljünk kardunkba. A Juvét is megcsapta a hétközi BL meccs, pedig nekik elvileg könnyebb dolguk is volt.
Én akkor is egyet értek Nainggolan elküldésével, hogyha most rövid ott a kp névsor. Hosszú évek óta mentek a pletykák arról, hogy gáz van az öltözőben. A vezetőség végre rájött, hogy oldja ezt meg és akármilyen áron is, de sikerült nekik, szerintem ez volt a legfontosabb lépés a nyáron. Úgyhogy a partiállat Nainggolan akármilyen jó játékra is képes, szerintem csak rontotta volna itt a levegőt, nagyon jó helyen van Cagliariban.
Cupi

alwin91 írta: ↑2019.10.27. 09:52 Ha a BL-ben kiesünk, jó eséllyel az EL-ben folytatná a csapat. Szerintem messze ez lenne a legrosszabb forgatókönyv, mert csütörtöki meccsek lennének. Ha utolsóként esne ki a csapat, az morálisan padlóra küldené őket.
EL-es dolog jogos. Az tényleg nem lenne jobb. :D Conte mentalitását ismerve komolyan venné azt is és nem lenne semmi pihentetés.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Szerintem nem kell tragédiának felfogni a tegnapit.Oké,hogy én is jobban örültem volna a győzelemnek,de ez van innen kell menni tovább,és harcolni minden fronton.
Cupi

vaskalap írta: ↑2019.10.27. 10:35 Szerintem nem kell tragédiának felfogni a tegnapit.Oké,hogy én is jobban örültem volna a győzelemnek,de ez van innen kell menni tovább,és harcolni minden fronton.
Nem tragédia de amit Abel15 kolléga írt is elgondolkodtató. 2 meccsen 5 gólt kaptunk a Sassuolo Parma kettőstől. :( Előtte meg nagyon jó volt a védelmünk.
Cupi

Conte is nyilatkozta tegnap, hogy sajnos a nagy terheléses sorozat igénybe veszik őket és a sérülés veszélye is nagyobb és nem nyugodt ha arra gondol jön 4 meccs 2 héten belül.

Durva 2 hét lesz.

Brescia - Inter 10.29. Kedd
Bologna - Inter - 11.02. Szombat
Dortmund - Inter - 11.05. Kedd
Inter - Hellas - 11.09. Vasárnap

Ami a szerencsénk a Dortmund kivételével mind verhető ellenfél. Persze nem lesz könnyű, főleg azért mert pihentebbek is lesznek az ellenfelek de valahogy meg kell lépni. 10 ponttal elégedett lennék de nagyon nehéz lesz. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Felvételről láttam csak, és nagyon dühítő hogy 2 pontot leadtunk az első félidő miatt.
Karamoh pont ellenünk nyomta le a szezon meccsét, és több klucsjátékosunk is fáradtnak látszott.

Az első félidőről kár beszélni, tragédia volt, buta hibákkal.
A másodikat úgy kezdtük ahogy az elsőt kellett volna, valszeg Conte fenékbe rúgta a bagázst a szünetben.

Gag Sensi helyén nálam nettó emberhátrány, és Politano is rohadtul idegesített, mert oké hogy nagyon akar, de eszetlenül szállt be. Kedden pihentetni kell Brozót, szerencsétlen mindig játszik.

Nincs tragédia, de a csalók elé léphettünk volna, egy nyerhető meccsen, csúnyán elszalasztottuk.
Cupi

Legalabb a Napoli se hozott rajtunk.Atalanta viszont egy vicc...BL-ben 0 pont es 11 kapott gol a bajnoksagban meg ők lottek a legtobb golt es ma is vagtak egy hetest....utalom oket. 😮
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Cupi írta: ↑2019.10.27. 18:03 Legalabb a Napoli se hozott rajtunk.Atalanta viszont egy vicc...BL-ben 0 pont es 11 kapott gol a bajnoksagban meg ők lottek a legtobb golt es ma is vagtak egy hetest....utalom oket. 😮
Igen, valóban nehéz szavakat találni az Atalanta teljesítményére :? Nekem az az érzésem ,mintha ők a felvették volna a csoportköri indulásárt járó zsetont ,majd a BL meccseket áldoznák be a jó bajnoki szereplés érdekében.A csoportjukba a pofozógép szerepét töltik be,de a Serie A-ban rendszeresen kiváló játékkal és nagy különbségű győzelmekkel rukkolnak elő.Miközben az olasz nagy csapok ( Inter, Napoli , Juventus) a hétközi BL győzelmeiket követően egyaránt csak szenvedtek a fáradtság miatt és csak döntetleneket értek el az amúgy könnyen verhető kis csapok ellen , addig az Atalanta kiváló játékkal rukkol elő (az MC elleni keddi 1:5 után) és rúgnak egy laza 7-est annak az eddig masszívan védekező Udinesenek akik az előző összesen 8 forduló alatt összesen 6 ( !!) gólt ( az összes csapat közül a legvesebbet) kapott. :o
Tombi1986

Azért az ne felejtsük el, hogy Udinese-ből ki lett állítva egy játékos 1:1-nél!
Persze ettől még nem kellett volna 6 gólt kapni...
Atalanta a BL-ben katasztrófa, nincsenek nehéz csoportban sem! Oké, hogy bajnokság miatt beáldozzák, de egy Zágrábtól akkor sem kellett volna 4 gólt kapni!
interfan

Visszater a kezdobe DeVrij es Asamoah.
Egyetlen kerdes van mara, Bastoni v Godin.
Tobbi poszt tiszta.

Varhato kezdo:

Handanovic
Bastoni/Godin-DeVrij-Skriniar
Candreva-Barella-Brozovic-Gag-Asamoah
Lukaku-Martinez
Cupi

Nehéz meccsre számítok de győzelmet várok. Sőt muszáj nyerni mert ennél csak nehezebbek jönnek. /pl a Bologna elleni is nehezebb lesz szerintem/
interfan

Cupi írta: ↑2019.10.29. 09:32 Nehéz meccsre számítok de győzelmet várok. Sőt muszáj nyerni mert ennél csak nehezebbek jönnek. /pl a Bologna elleni is nehezebb lesz szerintem/
Valahogy ezt a mait be kell huzni.
Hetvegen szerencsenk volt, hogy a Napoli is bukott.
De nem lesz ez mindig igy.
Es ahogy irod, a Bologna ellen sokkal-sokkal nehezebb meccs lesz.
Ot sajnos nagyon benne hogy nem nyerunk.
Ezert barhogyan is, de a mait be kell huzni.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: ↑2019.10.29. 09:00 Handanovic
Lukaku-Martinez
Brozot pihentetni kellene, meccsenkent 12-13 kilometereket zakatol, a terden jar lassan, nem csoda ha hibazik.
Bar Sensi es Brozo egyuttes hianya gazos lenne, valszeg Conte is igy gondolkodik.

Godin is pihenjen, Bastoni meg kapja csak a meccseket sorban
Lazaro....mi lesz veled..
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

mike írta: ↑2019.10.29. 10:11
Lukaku-Martinez
Brozot pihentetni kellene, meccsenkent 12-13 kilometereket zakatol, a terden jar lassan, nem csoda ha hibazik.
Bar Sensi es Brozo egyuttes hianya gazos lenne, valszeg Conte is igy gondolkodik.

A múltkori meccs előtt Conte elmondta, Borjára is számíthat Brozovic posztján.
Nem lepne meg, látva Brozovic fáradtságát, ha ma a spanyol a kezdőben találná magát a védelem előtt.
Cupi

Brozo ha nem hagyja ki vagy a mai vagy a Bologna ellenit akkor szerintem Dortmundban már lépni alig tud majd. :?
alwin91

PellerG írta: ↑2019.10.29. 12:04
mike írta: ↑2019.10.29. 10:11
Lukaku-Martinez

A múltkori meccs előtt Conte elmondta, Borjára is számíthat Brozovic posztján.
Nem lepne meg, látva Brozovic fáradtságát, ha ma a spanyol a kezdőben találná magát a védelem előtt.
Ha nem is ma, de legalább a Bologna ellen pihentetni kellene szerencsétlent, mielőtt a pályán esik össze.
R9.

brozo kezd
Cupi

INTER (3-5-2): 1 Handanovic; 2 Godin, 6 De Vrij, 37 Skriniar; 87 Candreva, 5 Gagliardini, 77 Brozovic, 23 Barella, 18 Asamoah; 9 Lukaku, 10 Lautaro Martinez.
INTER-1908

Ma mindenképpen nyerni kell mert holnap Napoli vs Atalanta lesz jó lenne hátradőlve nézni ahogy ölik egymást
R9.

Lautaro gol utan egesz nord
balotelli figlio di puttana :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nekem nagyon adja Tonali.
Egy Barella, Brozovic, Sensi, Tonali négyes nagyon ülne.
alwin91

Gagliardini egy igazi agyhalott...
INTER-1908

PellerG írta: ↑2019.10.29. 21:40 Nekem nagyon adja Tonali.
max 15 millióért nem 50 ért :D
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Egyértelműen látszik Brozovic túlterheltsége. Szinte csak vissza passzai és oldalpasszai vannak. Amint Barellahoz kerül a labda néha, akkor történik valami váratlan, de amúgy küzdünk a betömörülő embertömeggel. Gag pedig egyszerűen visszafejlődik és nagy messze van az Atalanta-s korszakától. Candreva tényleg fénykorát éli. Sensivel ez a középpálya teljesen máshogy nézne ki. Brozo akkor osztogathatna folyamatosan hátrafelé, mert a szélsők úgy is megtalálnák Sensit ,vagy Barellat.
Cupi

Nagyon kéne még egy gól mert így a végéig remegés lesz.
Gag helyett ha Sensi lenne mennyivel jobb is lenne a középpályánk. Jöhetne már vissza. ;)
Emperor10

Hozzászólás Szerző: Emperor10 »

alwin91 írta: ↑2019.10.29. 21:48 Gagliardini egy igazi agyhalott...
Miert lenne agyhalott? Mit kepzel magarol ez a kis takony Tonali? Tojashej a seggen van, es egesz meccsen pofazik.. megerdemli ha valaki vegre lefenyiti egy picit, hogy magahoz terjen..
Válasz küldése