Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

kiscivis

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Új szabály: aki bántja az isteni Antoniot azt kirakom innen pihenni. :)
Nia, hvmetal már csak 1 lövésetek van. :D
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Komax írta:Hogyhogy csak pár perccel később jöttek be az ultrák. A kommentátor szerint valami drapi is volt az üres szektorban.
Digisport nagyon gáz. Cuchut lekétszínűzni nagyon durva volt.

Valami olyan volt hogy délben inkább ebédelnének, legalábbis a kommentátor szerint (én nem tudok olaszul de szeretnék tanulni).

És igen, ez a kétszínűzés... Még ha igaz is, most mért nem lehet Cambiassonak unszimpatikus Benitez (gyanítom nem csak neki...)? Ez nem kétszínűség... :evil:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Komax írta:Ismét egy furcsa meccs, az első negyed órában sehol sem voltunk. Azt lőttünk 3 gólt. Biabiany jól játszott. Pandev kritikán aluli volt. Sneijder kezd magához térni, remélem nem komoly a sérülése. Matrixon sajnos látszik a kor és a meccshiány. Középpálya kitett magáért. Tőlük is vártam a gólokat.
Hogyhogy csak pár perccel később jöttek be az ultrák. A kommentátor szerint valami drapi is volt az üres szektorban.

A Cambiasso-s rész nálam felnyomta a pumpát.De akik a bulvársajtóból csemegéznek...Valami tüntetés volt 12:30-tól,de nem a csapat miatt.De Tommy mondjuk biztos többet tud erről...

"Nia, hvmetal már csak 1 lövésetek van. :D"

Oh,nem tudtam,hogy nálad number one :) Akkor hanyagolom a Cassanos tréfáimat egy kis időre :)
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Motta visszatérésének elképesztően örülök, fantasztikusan passzol a brazil, annyira magabiztos, biztos vagyok benne, hogy nagy változás áll majd be az ő játékával a középpályánkon. Azért a Stanko Cuchu Motta hármas már elég jól hangzik és láthattuk ma is, hogy Sneidjerrel is remekül megértik magukat. Pandevnek adnék 1 labdát az üres kapuval szemben 5 méterről lövöldöztetném vele a gólokat edzésen. Nagyon bírom a macedónt, mert szerintem nagyon ügyes, de eddig "nem igazán" megy neki a játék. Összességében viszont jó meccs volt. a védelem gyatra, de elől már tudatosabbak voltunk és lelkesebbek is. Ja és végre Biabyani mutatott valami focira emlékeztetőt.:)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

PetR írta:
Komax írta:Hogyhogy csak pár perccel később jöttek be az ultrák. A kommentátor szerint valami drapi is volt az üres szektorban.

Valami olyan volt hogy délben inkább ebédelnének, legalábbis a kommentátor szerint (én nem tudok olaszul de szeretnék tanulni).

És igen, ez a kétszínűzés... Még ha igaz is, most mért nem lehet Cambiassonak unszimpatikus Benitez (gyanítom nem csak neki...)? Ez nem kétszínűség... :evil:

Azt a képet nem a Nord rakta ki, ha nem sudban lévő klubok, hogy inkább ebédelnének mint most meccset néznének, valami hasonló volt.

A Nord az első 10 percben tüntetett, addig teljesen üresen hagyták a kanyar, aztán bejöttek kirakták a drapikat és szurkoltak, ennyi volt. 12:30-as kezdés meg a tv ellen volt a tüntetés.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Izgalmas mérkőzés volt, néhány biztató momentummal, sok góllal, kis szerencsével és rengeteg hibával. A lényeg a 3 pont és eddig a miénk a forduló, már csak az kell, hogy este a Palermo elkapja a rómaiakat.

FORZA INTER!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tommy írta: ha nem sudban lévő klubok, hogy inkább ebédelnének mint most meccset néznének, valami hasonló volt.
12:30-as kezdés meg a tv ellen volt a tüntetés.
Van benne igazság. Inkább a péntek esti időpontot kéne erőltetni, akkor úgyis csak 1 bundesliga meccs van, ha a topligákat nézzük. Bayernen kívül nincs konkurencia a németeknél az olasz élcsapatok ellen. Tudom a kora délutáni kezdés a sárga piacnak szól.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Komax írta:Ismét egy furcsa meccs, az első negyed órában sehol sem voltunk. Azt lőttünk 3 gólt. Biabiany jól játszott. Pandev kritikán aluli volt. Sneijder kezd magához térni, remélem nem komoly a sérülése. Matrixon sajnos látszik a kor és a meccshiány. Középpálya kitett magáért. Tőlük is vártam a gólokat.
Hogyhogy csak pár perccel később jöttek be az ultrák. A kommentátor szerint valami drapi is volt az üres szektorban.

Az 5 gól magáért beszél.Cambiasso és Sztanko számomra bizonyitotta ,hogy kék-fekete szív dobbog
bennük.Továbbra sem lesz kedvenc edzőm Benitez,de ma a csapat segítette.
Motta gólal tért vissza ez külön öröm.Viszont az,hogy Sneijder megsérült az egészen példanélküli.
Egyáltalán volt olyan meccs amikor nem sérült meg valaki a csapatból???
A Lazio ellen nagyon kemény meccs lesz.Ha ott nyernénk akkor az tényleg komoly bizakodásra ad okot.Az,hogy Samuel helyén Mátrix játszik az kicsit aggasztó.Szegény sosem volt egy usain bolt,de most már nem kell nagy sprinternek lennie,hogy gond legyen.

Ami külön pozitivum az ,hogy ilyen jó tartalékkapusunk van.Castelazzi nem tehet a kapott gólokról amit ő kapott eddig a ligákban.Ha ő véd a klubvébén remélem hasonló formában lesz.
Tommy

Castelazzi jobban véd mint Julio Cesar idén.. Hibátlanul gyakorlatilag, örülök hogy ilyen jó kapust találtunk Toldone helyére. Anno sampban is nagyon jól védett, nem egyszer védte ki a szemünket is. :) Mostanában jó sok olasz van a pályán, ma is 4 olasz játszott, ilyen se nagyon volt az elmult években, és ha jön Cassano és Ranocchia szinte "elolaszosodunk". :) Natalino egyébként tetszet, jó lenne ugy berobbana mint Santon. Felice Natalino szép neve van. :lol: Benitezt meg nem fogja Moratti kirúgni, bízok benne, és látszik hogy a játékosok is vele vannak, elmult 2 meccsen ezt bebizonyították, szó sincs itt edzőbuktatásról.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Julio-nak tavaly is voltak már hibái.világ legjobb kapusa között van,olyan bravurokra képes amire nem sokan.Remélem őt nem éri el a mostanában megfigyelhető "brazil kór".30évesen azért ne folytassa amit Dida-nak sikerült.Castelazzi pedig az egyik legjobb kapus az olaszok közül.Fontana volt még sokszor ilyen minőégi csere
régen volt már ennyi olasz a pályán,Cúper idején Di Biaggo,C.Zanetti,Marco,Adani,Toldo,Bobo stb. Jó látni,hogy 1-2 fiatalhoz hozzá lehet nyúlni.Azért ez a generáció erősebb,mint a Martins,Pandev,Della Fiore,Meggiorini,Pasquale féle.
sorger=giallo

sorger=giallo írta: már csak az kell, hogy este a Palermo elkapja a rómaiakat.
Megtörtént.

FORZA INTER!!!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Talán rátalálunk a helyes útra.Jó lenne :D
Egyébkén José feltűnően nagy tisztelettel beszél Rafárol most is meg mikor még mind2en angliába voltak

" Amikor van egy Mourinho-juk és egy Benitez-ük a bajnokságban, elmondhatják, hogy jó nekik. Mert ezek a fickók lehet, hogy adnak valami újat nekünk." Mourinho :D még londoniként
Nia

Tommy írta:Castelazzi jobban véd mint Julio Cesar idén.. Hibátlanul gyakorlatilag, örülök hogy ilyen jó kapust találtunk Toldone helyére. Anno sampban is nagyon jól védett, nem egyszer védte ki a szemünket is. :) Mostanában jó sok olasz van a pályán, ma is 4 olasz játszott, ilyen se nagyon volt az elmult években, és ha jön Cassano és Ranocchia szinte "elolaszosodunk". :) Natalino egyébként tetszet, jó lenne ugy berobbana mint Santon. Felice Natalino szép neve van. :lol: Benitezt meg nem fogja Moratti kirúgni, bízok benne, és látszik hogy a játékosok is vele vannak, elmult 2 meccsen ezt bebizonyították, szó sincs itt edzőbuktatásról.

Tény,hogy nem nagyon volt hibája.A gólok nem varrhatók a nyakába.julionak voltak idén.Jó,hogy van kire számítani.

"Benitezt meg nem fogja Moratti kirúgni, bízok benne, és látszik hogy a játékosok is vele vannak, elmult 2 meccsen ezt bebizonyították, szó sincs itt edzőbuktatásról."

Még ha sokan szeretnék is.És ezért meccseket áldoznának.
Nem szeretem és nem bízom benne(de nem is az edzőt kell szeretni:)),de abban igen,hogy bajnokok leszünk,és,hogy ez már az az ösvény ami kell.A fiúknak és a szurkolóknak is jót tett ez a győzelem.Ha mindenki felépül,sokkal jobb lesz még a csapat.És talán Benítez is belátta,hogy nem kell erőltetni ami nem megy.
Nagyon nehéz meccsek jönnek.Lazio,akik azért most már kicsit visszaestek,Napoli akik nagyon ott vannak annak ellenére,hogy Di Natale most kilőtte őket,Fio,nekik van hova még fejlődni,Cesena és a Catania "tavaszig".Kemény meccsek(+Olasz kupa és klub VB).Legalább 3at nyerni kell és a másik kettőn sem szabadna veszíteni!!!És ez azért nem lehetetlen!

7 pont nem előny biztos nem hozzák le hibátlanul és az ő nyakukba van a teher most.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Óriási örömöt okozott a csapat !!!

Valaki írta , hogy most már tudja , hogy ,,Sztanko meg Csucsu szíve kék-fekete"
na ők már-már - Zanatti szinten ;) tehát a legfanatikusabb interesek !
Viszont a szintén fanatikus Matrix elgondolkodtató. Ez amit mutat sajna nem fogható meccs hiányra. Ez valami egészen más... :oops: ..sajnos !

FORZA INTER !!!
intertomega

Jahh majd elfelejtettem : Garry ! Csupán 25 000 fő lett volna a Meazzaban ?
Csak a bérleteseink száma kb. 40 000 ! Jó nem jön mindig mindenki de a 25 az nagyon alábecsült ! Vagyis honnan az adat ? Köszi....

FORZA INTER !
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Biabiany amúgy tegnap 3 GÓLPASSZT ADOTT!!!! Stanko első két gólja és Cambiasso találatánál is ő csúsztatta meg a szöglet után a labdát!

ÖRÜLÖK A JÓ TELJESÍTMÉNYÉNEK!

Szerintem nagyon ügyes a srác, csak bátortalan... nem próbálkozik lövésekkel... inkább lepasszolja az idősebb, rutinosabb társnak.......
Tommy

intertomega írta:Jahh majd elfelejtettem : Garry ! Csupán 25 000 fő lett volna a Meazzaban ?
Csak a bérleteseink száma kb. 40 000 ! Jó nem jön mindig mindenki de a 25 az nagyon alábecsült ! Vagyis honnan az adat ? Köszi....

FORZA INTER !

Hát annál többen nem voltak pedig..

Ez a déli kezdés nem nagyon tetszik az olaszoknak, na meg az időjárás is közrejátszhatott, az olaszok lusta népség. :)
Tommy

Most nézem az inter.it szerint 49.787 néző volt.
hvmetal

azért majdnem 50ezer szurkoló, a csapat utóbbi 2hónap teljesítménye után,idétlen kezdés mellett nem kevés
intertomega

Tomy !
Köszi az infót , bár az 50 000-t, most meg egy picit túlzottnak érzem.
Nézve a stadiont ( és egy kicsit ismerve a szektorokat) úgy 35-40 000-re becsültem.
Szóval arról van szó , hogy mi szoktuk vezetni ezt a ,, versenyt '' a Milannal
felváltva . 2 napja a torinói Fio. ellenin pedig 35 000 lettek volna ? :shock:
Na ezt pedig szintén nehezen lehet elhinni. Juve mérkőzéseit 18-20 ezren látogatják és nem többen!
Persze a lényeg az eredmény ;) és az most végre bejött !
Benitez ? Marad ? Megy ? Maradjon ? Menjen ? De jó , hogy nem nekünk kell dönteni ;)
FORZA INTER !!!
Tommy

A juve 20-25 ezres stadionjában nem tudom, hogy voltak 35 ezren, mikor volt jó pár üres hely a lelátón.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Tommy írta:A juve 20-25 ezres stadionjában nem tudom, hogy voltak 35 ezren, mikor volt jó pár üres hely a lelátón.

Olyan kicsi az olimpiai stadion? Nagyobbnak gondoltam, nem sokkal, de azért ezt nem hittem, h még 30ezres sincs.
sorger=giallo

Úgy tudom, hogy durván 26-27 ezer ember fér be a torinói Olimpicóba.

FORZA INTER!!!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

bár nem egy hivatalos forrás, de az olasz wikin, 27.994-et írnak.
ezeket a nézettségi adatokat szerintem sokszor feltornásszák hogy jó legyen a statisztika, a mi meccsünkön se volt csak kb fél ház.
Nia

sorger=giallo írta:Úgy tudom, hogy durván 26-27 ezer ember fér be a torinói Olimpicóba.

FORZA INTER!!!

Valami olyasmiről tudok,hogy 25 és fél ezer körüli,azt hiszem most hétvégén is ezt mondták.
hvmetal

hősies csatában ma nyerünk 2-3-ra.
nyerni kell,kár,hogy pont a Lazio-tól vennénk el így pontokat,de tartani kell a lépést.Van egy olyan érzésem a Brescia a Meazza-ban nem fog pontot szerezni.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Jó lenne ha ma Materazzi és Pandev nem kezdene. Most nem fér bele a bénázásuk ha Pandevet nem is tudjuk kispadra ültetni akkor legalább ne középen játszon.

--------------Castelazzi
Zanetti-----Lucio----Cordoba-----Santon
--Stankovic-Cambiasso-Motta
-----Biabiany-----------Sneijder
----------------Alibec

Ezt a kezdőt szivesen látnám ma a pályán :D
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Hogy mennyire fontos a mai meccs: az utóbbi 9 évben(csak eddig néztem vissza) az a csapat, amelyik 4-nél többször kikapott, nem lett bajnok!!!!

FORZA INTER!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nálam félidőben Muntari-Alibec csere!
Szerintetek ha ma kikapunk, elküldi Moratti Benítezt, mert ha igazolódik a papírforma, a Milan nagyon elmegy majd?
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

PellerG írta:Nálam félidőben Muntari-Alibec csere!
Szerintetek ha ma kikapunk, elküldi Moratti Benítezt, mert ha igazolódik a papírforma, a Milan nagyon elmegy majd?

Nálam meg Pandev-akárki csere, nem igaz h egy labdát se tud átvenni, nem h lőni. :evil:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ez eddig kritikán aluli!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Totál reménytelen eddig...
Pandevet már annyit szidtam, kifogytam a jelzőkből szóval most inkább nem mondok rá semmit.
Ki fog itt gólt rúgni? Alibecet ki lehetne próbálni, más opció nem nagyon van.
PellerG

Csak a szokásos idei produkciónk....
Ami ebben a szezonban kivételvolt: Bremen meccs, és Twente elleni 1-0-s győzelem
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Én is lecserélném Pandevet és megérdemelne a következő fordulóban egy lelátót is büntetésből mert ezt rossz nézni.

Szerintem ki fogunk kapni de kétlem, hogy Rafát kirúgja. Most megint kell majd egymás után legalább 2-3 vereség a két győzelem miatt, hogy lépjen valamit Moratti.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ugy gondolom hogy ma az Inter pont egy ilyen gollal tudott volna nyerni mint amilyet kaptunk. Egyszerüen nem látom hogy ki fog itt golt szerezni? Olyan mintha 2-ös emberhátrányban lennénk Pandevvel és Biabianyval. Én az utobbit még egyszer sem láttam jol játszani igaz ez elmondhato Pandevről is. Beigazolodni látszik hogy csatárok nélkül nagyon nehéz játszani ezt a játékot, ráadásul ugy hogy nyerni kéne!! Remélem a 2. félidőben tudnak a fiuk legalább 2 golt szerezni valahogy, és jo lenne még Muntari kiállitása elött előnybe kerülni mert utána biztosan nem fog menni!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Én szeretem meglátni a pozitívumot a csapatban...de hát ez vmi borzalmas amit ma nyújtunk. Nem hiszem el h nem tudunk lehozni úgy 1 meccset h vki meg ne sérülne..komolyan mondom hihetetlen!
Nem akarok megbántani 1etlen Pandev drukkert se, de komolyan mintha macedon középcsapatban játszana ebben a szezonban...Biabiany azt se tudom találkozott e a labdával...
Azt akartam még kérdezni tőletek, h Natalino nem középhátvéd alapvetően? Csak mert nagyon jól védekezik, viszont a támadásokat egyáltalán nem támogatja.
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Ez a gól tökéletesen jellemzi az idei Intert. Ha nem lenne kék-fekete a szívem, még jobban tudnék mosolyogni rajta, mint a Markos-Nádason. Remélem nem lesz igazam, de ha ez így megy tovább, akkor leküzdjük magunkat középcsapattá, ott sem az erősek közé. Hihetetlen, hogy mennyire nincs játékunk, csapatunk. Van egy nagyon jó barátom, aki tényleg jó fej srác, csaka focihoz nem ért (Milan drukker). Már ő is azt mondja, hogy sajnál engem, minket, mert azért abban ő is bízott, hogy gyengébbek leszünk, mint az elmúlt években, de ekkora orgazmusra még ő sem számított.
diego33

Hozzászólás Szerző: diego33 »

A helyzet az hogy hiába két 3pontos meccs a játék ugyanaz a fos mint eddig és ez már így is marad a szezonban ill. míg Beni marad. A Liverpoolnál ugyanez ment és itt folytatja. Tönkreteszik a csapatunkat de hát ez van. A BL-ben meg megkapjuk a Barca-t, Chelsea-t, Real-t stb. aztán kivégzés. Hiába van nálunk a labda ha nem tudunk mit kezdeni vele mert nincs csapat. Eto'o is a fasznak vágja a fát alattunk, elmegy a bajnokság baszki. HITEHAGYOTT CSAPAT! Fáj, mert mindörökké INTER!
PellerG

Azért hitehagyott a társaság, mert nincs az élén egy igazi vezér, pl: Hiddink, vagy akinél egyszerűen rend van.
Benítez úgy motivál, hogy minden meccs után kijelenti hogy már megint mennyit fejlődtünk, már minden sokkal jobb. De mindenki látja, hogy nem így van
diego33

Cseréljük már le Pandevet, teljesen 0 a csávó!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ennyi volt, ez a meccs elment. A kérdés, hogy hányat kapunk még... Talán egy nagyobb vereségnél menne Rafa...
hvmetal

most kellene a széleket erőltetni csak hát nincs kivel. a csapatnak jelenleg a 16osig is nehéz elküzdenie magát.Sajnálom Dragot,így Muntari fent marad és félő,hogy elveszti a fejét.Felesleges rinyálni,ettől még nem épülnek fel a sérültek. Natalino ügyes
Közben látom már 2-0..
nem baj,hogy nem nyerünk hendivel és elúszik a pénzem csak fordítsunk!!!
Forza INTER!
hvmetal

RenciDavid írta:Ennyi volt, ez a meccs elment. A kérdés, hogy hányat kapunk még... Talán egy nagyobb vereségnél menne Rafa...

nyerünk!pár órája írtam,hogy hősies csatában 2-3.
Forza Inter!
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

diego33 írta:Cseréljük már le Pandevet, teljesen 0 a csávó!

Ez nemcsak a macedónra igaz... Már 2:0, és lassan jön a reményhez az atya feladni az utolsó kenetet. Nem látom az alagút végén a fényt. Sajnos azért, mert nagyon messze van. Basszus, a BL címvédő csapatunknak csak a neve ugyanaz!!!
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

valamelyik inter meccsen mondta a kommentár,hogy cambiasso milyen 2szinű
nem tudom hallottátok-e? Morattihoz jár h küldje el benitezt meg hasonló
meg a játékán is látszik hogy leszarja az egészet,most is jön a lazio kontra sneijder meg zanetti sprintel vissza,mikor meg megszerzik cambiasso csak akkor kocog vissza...
ő volt mindig aki a lelkét kihajtotta most meg sétálgat
az se lepne meg ha az 1.gólnál direkt rúgta volna rá biava-ra,mer azt még nagyanyám is kib.szta volna a picsába..
diego33

Beszopunk még vagy kettőt a végéíg de remélem 6-0 lesz akkor talán megy Beni.
Komax

18éves gyerekekkel nem fogunk meccse(ke)t nyerni.
Komax

Csatársor nulla, középpálya nem tud minden meccset megnyerni. :| Szerencse hogy több bajnokit már nem játszunk az idén.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

ismét lefociznak minket. :cry: az a legcsúnyább hogy ezt már annyira megszoktam hogy meg sem lep. :evil: :evil: gratula a lazionak. :cry: megérdemelten fogják megnyerni a találkozót. :(
diego33

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!
Válasz küldése