Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

CsaSzi9294 írta: 2019.12.10. 23:21

Egyet értek azzal, hogy belőhette volna. Nyilván, mert csatár. Engem csak az dühít fel, hogy egyből (nem te) lehúzzák, de ha meg berúgja, akkor Isten. Statok alapján messze a legjobb csatárunk hosszú évek óta és igen is klasszis. Ez ma neki így sikerült. Ahogy Lautaronak is, aki miután megcsinálta a gyönyörű esernyőt, nem rálövi, hanem lepasszolja, mondjuk a belgának, akkor nagy eséllyel gól.

Vecino is csak azért van pályán, mert nincs más. Biztos vagyok benne, nyáron le fog lépni. Valero szúrja nagyon a szemem már már Kuzmanovic szinten.
Igen, ez így van. Lukaku egy klaszsis csatár és én örülök annak, hogy itt van de ma csalódott vagyok a sok kihagyott nagy helyzete miatt.
Vecinonak meg már Conte érkezése után sem szabadott volna maradnia. Bármilyen kiscsapatból egy lelkes középszert szivesebben néznék ilyenkor mint ezt a balfaszt. :?
Cupi

Tombi1986 írta: 2019.12.10. 23:27 Valero, Vecino, Politano - tavaly azok játékosok voltak akik éppen hozták a BL-t. Úgy hogy több csapat is betlizett folyamatosan. Biraghi, Lazaro, Ambrosio a fenti listához tartozik. Idén kiemelkedik: Candreva, Asamoah amíg nem volt sérült, de a tudások alapján akik a fentiekhez van közelebb...
Na most velük kellett volna mai Barcelonát megverni ahol a fiatal védők labda biztosabbak.
Lukaku kihagyta a ziccereket de az egész őszi szezont kb csere nélkül nyomják együtt Martinezzel. Sajnos benne van a pakliban, hogy bizonyos helyzetekben nem annyira élesek, mint pár hete is voltak akár.
Sajnálom, hogy nem sikerült továbbjutni, de elfogadom, mivel a csapat aktuális állapota alapján nem alkalmas rá...
Igen csak ennek van felelőse is. Marotta és Conte akik elmérték nyáron a keret mélységét és a pad minőségét. De erről nyilatkoztak is és el is ismerték. Illetve Conte inkább hisztizett e miatt. :D Lényeg januárba igazolni kell és sajnos 1 ember nem elég. Tudom januárban nehéz de muszáj ha nem akarunk teljesen elfogyni rövid időn belül.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Cupi írta: 2019.12.10. 23:28
CsaSzi9294 írta: 2019.12.10. 23:21
Igen, ez így van. Lukaku egy klaszsis csatár és én örülök annak, hogy itt van de ma csalódott vagyok a sok kihagyott nagy helyzete miatt.
Vecinonak meg már Conte érkezése után sem szabadott volna maradnia. Bármilyen kiscsapatból egy lelkes középszert szivesebben néznék ilyenkor mint ezt a balfaszt. :?

Nincs mit szépíteni, röviden tömören: görcsösek és egyben bénák voltunk ma, sajnos ki kell mondani. Vecino-Valero kettős meg elmehet a p*csába. -2 ember volt így a pályán.Megint.
Remélem hétvégén Agoume kezd. Bár akkor megeszem a kalapom, de még ha csere lesz akkor is..
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Cupi írta: 2019.12.10. 23:32 Igen csak ennek van felelőse is. Marotta és Conte akik elmérték nyáron a keret mélységét és a pad minőségét. De erről nyilatkoztak is és el is ismerték. Illetve Conte inkább hisztizett e miatt. :D Lényeg januárba igazolni kell és sajnos 1 ember nem elég. Tudom januárban nehéz de muszáj ha nem akarunk teljesen elfogyni rövid időn belül.
Szerintem ez lenne a kulcs. A keret mélysége nem lett elmérve, mert reálisan ennyit lehetett egy nyár alatt kihozni, hanem az eredmények jöttek túl hamar, így pedig az elvárás is nagyobb lett, majd jöttek a hülye sérülések. Középpályára mindenképpen kell ember, életemben nem akarom Valerot látni (mert ha látom akkor tudom, hogy baj van) csak mikor megköszöni, hogy itt lehetett. Agoume valószínűleg még gyenge vagy fegyelmezetlen, ha csodálhatjuk a spanyolt nézni.

A mai után lehetnék ideges, de nem vagyok. A Róma elleni meccset naivan tartalékolásnak hittem, pedig csak holtpontra jutottunk, ami most folytatódott. Nem voltunk élesek, három lesgólt meg nem lehet szerezni, mert azzal csak azt bizonyítjuk, hogy a csapat nincs ott fejben egy sorsdöntő meccsen. Ugyanakkor nem tudok haragudni ma senkire, kicsi szerencsével máshogy alakulhatott volna a meccs, de a szerencsénket ellőttük szombaton Rómában. :mrgreen: Nagyon sok tennivaló van még. Őszintén ki a faszt érdekel, hogy bajnokságból félművelt újságírók milyen szenzációhajhász címet adnak az 5 soros bulvárjuknak? Ez a csapat 120% van járatva a sok hiányzó miatt, pihenés meg a klasszisoknak is kellene.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

A mai középpályás ötösből egy jó csapatban 1 lehetne kezdő, Brozo, esetleg 1-2 még időhúzó cserének.
Persze, Barellaval és Sensivel ez jó, de jövő nyárig kell még két középső kp, illetve két kezdő szélső.
Candreva, Asamoah, D'ambro sor cserének elmegy...
Kell erre az 5 posztra legalább 7-8 kezdőszintű, és 2-3 csereszintű ember.
Én Lukakut nem venném elő ma. Lövi a gólokat, ma kihagyott párat, de ez ilyen.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ez a cimlap mondja el teljesen es realisan a valosagot:

" A Barca B legyozte az Inter C-t".
interfan

Ertekelesek:

- FcInternews:

Martinez 6,5
D'Ambrosio 6,5
Skriniar 6
Lukaku 6
Handanovic 5,5
DeVrij 5,5
Brozovic 5,5
Borja 5,5
Esposito 5,5
Godin 5
Politano 5
Biraghi 5
Lazaro 5

Conte 6

- Tuttomercato:

Martinez 7
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Borja 6
Lukaku 6
Skriniar 5,5
Vecino 5,5
Brozovic 5,5
Biraghi 5,5
Lazaro 5,5
Politano 5,5
Godin 5

- FcInter1908:

Martinez 8
Handanovic 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Godin 6
D'Ambrosio 6
Esposito 6
Brozovic 5,5
Borja 5,5
Lukaku 5,5
Vecino 5
Biraghi 5
Lazaro 5
Politano 5

Conte 6
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

lukaku nem veletlen nem vilagklasszis
tnap kijott megint
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Interfan84 írta: 2019.12.10. 22:51 Bújjon el mindenki, aki ma pályára lépett és *****ra szégyellje magát!
Szerintem meg senkinek sem elbújnia, ebben a csapatban ennyi volt.
Majd a teljes kp állományunk kihullott, Candreva-Barella-Sensi-Gagiardini-Asamoah.
Ezzel a kp-val nagyon más lett volna, Brozo egyedül volt középen, így nem megy.
Pech hogy a játékosok egymás után lesérültek, és nyáron még nem volt annyi mozgásterünk hogy a padot is erősítsük.

Lukaku és Lautaro hetek óta a hátukon cipelik a csapatot, nem elvárható hogy minden egyes meccsen újra és újra brillírozzanak, nem is értem miért kell most őket elővenni. Csapágyasra van hajtva a csapat nagy része.

Mostmár figyelhetünk a bajnokságra, az EL-t meg jó lenne megnyerni :D
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

mike írta: 2019.12.11. 08:16
Interfan84 írta: 2019.12.10. 22:51 Bújjon el mindenki, aki ma pályára lépett és *****ra szégyellje magát!
Majd a teljes kp állományunk kihullott, Candreva-Barella-Sensi-Gagiardini-Asamoah.
Pech hogy a játékosok egymás után lesérültek, és nyáron még nem volt annyi mozgásterünk hogy a padot is erősítsük.

Lukaku és Lautaro hetek óta a hátukon cipelik a csapatot, nem elvárható hogy minden egyes meccsen újra és újra brillírozzanak, nem is értem miért kell most őket elővenni. Csapágyasra van hajtva a csapat nagy része.

Nem értünk egyet....szerintem a Barcelona tegnap gyakorlatilag megadta magát és egyáltalán nem hajtottak egy cseppet sem. Nekem meg ne mondja senki, hogy egy ilyen fontos meccsen nem képesek a játékosok összeszorított fogakkal végigküzdeni/hajtani még egy utolsó 90 percet. Értem én, hogy "csapágyasra vannak hajtva", de akkor nem férfiak, hanem lányok...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nyilván fáj a kiesés és csalódottak vagyunk, de azért próbáljunk meg reálisan értékelni és nem egy-két játékos nyakába varrni a tegnapi vereséget és kiesést.

Hagyjuk ezt, hogy nyáron nem jól igazoltunk, meg elmértük a keret erősségét.
Conte kezdő 11-e: Handa-Skriniar-DeVrij-Godin-Asamoah-Sensi-Brozovic-Barella-Candreva-Lukaku-Lautaro.
Ebből tegnap 4(!!!) középpályás hiányzott, úgy, hogy az első cseréjük, Gagliardini is sérült. Az egész idényt két csatárral játszuk, mert Sanchez is sérült hónapok óta, a 17 éves Esposito meg nem alternatíva egyelőre előre. Politano-t talán lehetne többet játszatni, de a bokája neki sem 100%-os.

A Lukaku-Lautaro páros az utóbbi meccseken amibe belerúgott gól volt, sajnos az utolsó két meccsen ez most "visszaütött".
De óriási hibát követnénk el, ha most letargiába esnénk, bűnbakot keresnénk és túl nagy jelentőséget tulajdonítanánk a tegnapi kiesésnek.
Le kell zárni és menni kell tovább előre, mert jó úton járunk és csak magunknak tehetjük tönkre, amit eddig felépítettünk!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Minden szavaddal egyet értek!!
Ha nincs ennyi sérült és az alap 11 játszik, meg lett volna a tovább jutás, ebben 100%ig biztos vagyok. De már akkor is, ha csak Barella egészséges. Hihetetlen, hogy fél év alatt mennyire meghatározó lett.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Interfan84 írta: 2019.12.11. 08:37

Nem értünk egyet....szerintem a Barcelona tegnap gyakorlatilag megadta magát és egyáltalán nem hajtottak egy cseppet sem. Nekem meg ne mondja senki, hogy egy ilyen fontos meccsen nem képesek a játékosok összeszorított fogakkal végigküzdeni/hajtani még egy utolsó 90 percet. Értem én, hogy "csapágyasra vannak hajtva", de akkor nem férfiak, hanem lányok...
Az elbújás valóban erős, akárhogy is látja az ember az eseményeket, de az nekem is feltűnt, hogy a meccs végefelé mennyire szart már bele a Barca, gyakorlatilag csak ténferegtek és kb 20%-on "pörögtek", mint akik várják, hogy "rúgjatok már légyszi egyet", ennek ellenére sem sikerült egy gólt begyötörni, nekem emiatt fáj nagyon ez a meccs.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Én tegnap egy jó meccset játszó Intert láttam. Pozitívan álltunk hozzá a meccshez, helyzeteket alakítottunk ki, amiket sajnos - egy kivételével - kihagytunk.
A kezdőnk korlátaihoz képest úgy érzem, hogy felülmúltuk a Barcát, amelyet szerintem - álljon fel bármilyen csapattal - nem szabad lefitymálni. Nem tudom láttátok-e, hogy nyúlt a labdához Alena, Todibo, Perez vagy éppen Fati? Lehet, hogy az NSO (szenzációhajhász cikkében) leírja, hogy a Barca "fakó" pofozott le minket, de ezek a "ZS" csapatos játékosok jobban kezelik a labdát és értik a játékot 17-21 évesen, mint Vecino vagy Biraghi a maga X éves rutinjával.
Ami szerintem fájó, az az, hogy egy olyan karakterű csapat, mint amilyen az Inter is, nem kaphatna ki ennyi kidolgozott helyzettel. Egyszerűen 4-5 százszázalékos ziccerrel meccset kell nyerni, ha ez nem megy, akkor megbüntetnek minket. Ez történt ma is.
Összességében viszont a papírforma érvényesült a csoportban. A Barca és a Dortmund nagyobb nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, ez tükröződik a csoport végeredményén is. Persze, lehet mondani, hogy, ha a Prága ellen itthon vagy, ha a Dortmund és a Barca ellen idegenben, de azt gondolom, egyik eredmény sem a véletlen műve volt.
Jövőre mi is érettebbek leszünk 1 esztendővel, tovább erősítjük a keretünket, nem kerülünk megint halálcsoportba és akkor beszélhetünk reális esélyekről.
Cupi

Fan Gusto írta: 2019.12.11. 11:17
Jövőre mi is érettebbek leszünk 1 esztendővel, tovább erősítjük a keretünket, nem kerülünk megint halálcsoportba és akkor beszélhetünk reális esélyekről.
Csak az fáj tavaly is ezt mondtuk és idén 1 ponttal kevesebbet szerezve estünk ki. Ezek a tények. Természetesen az is tény játékban előreléptünk és a kezdőnk is jobb. /feltételezve mindenki egészséges/ ;)
Hello

Hozzászólás Szerző: Hello »

Sziasztok!

Tartalékos középpálya ide vagy oda, a tegnapi meccset egy ilyen Barca ellen simán hoznunk kellett volna. Nem sikerült, nem is érdemli meg így a csapat szerintem a továbbjutást. Egy kicsit szerintem Conte is benne van, hogy nem sikerült a továbbjutás, sajnos ő a BL-ben a Juve-val és a Chelsea-vel is 0 volt, úgy tűnik egyelőre itt sem tud kilépni az árnyékából. Hátha majd az EL-ben:)
Arról viszont nem Conte tehet, hogy tegnap ennyi helyzetből nem tudott a csapat gólt lőni. Szerintem se Lukakut se Martinezt nem lehet hibáztatni, ahogy valaki fogalmazott előttem tényleg csapágyasra vannak hajtva, kész csoda, hogy még bírják, így is attól félek mindig le ne sérüljenek.
A láthatatlan embertől (Vecino) iszonyatosan kivagyok, neki normális esetben kb Pakson kellene fociznia. Se nem szerel, se nem passzol, csak komótosan kocog ide-oda MINDEN ÁLDOTT MECCSEN. Azt hittem Kuzmanovic-nál nagyobb alibi "focistát" nem fogok látni Inter mezben, de tévedtem.
Szerencsétlen Lazaro, meg azt se tudta merre van előre. A 20 perc alatt szerintem ha volt 3 pontos passza, meg mellette vagy 10 eladott labdája, meg ki tudja mennyi amit le sem tudott venni...
Azért szerintem így se lehet okunk panaszra, erőn felül teljesít a csapat, ha visszatérnek a sérültek még jobbak leszünk. Csak ne jöjjön a szokásos januári összeomlás, de Conte miatt nem tartok ettől.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Én úgy gondolom hogy ez a realitás, minden téren, jelenleg itt tartunk közel vagyunk a legjobb 16-hoz de még dolgozni kell rajta igazolni fejlődni. Ami nem realitás az a bajnokság! Ha valaki nyáron azt mondja hogy ezzel a kerettel 15 forduló után 12Gy 2D 1V állunk azért azt óriási trollnak néztem volna. És itt már sokan a scudetto-ról álmodnak ami jó legyen így de ne legyen ez az elvárás mert akkor a 3.hely óriási csalódás lesz viszont az a realitás ezzel a kerettel (szerintem még mindig) És azért gondoljunk bele télen igazán komoly erősítést nem lehet igazolni kiegészítő játékosokat (Giroud) tudunk csak megszerezni vagy kisebb csapatból tehetséges fiatalokat akikből lehet Sensi v Lazzaro...
Az irány jó az edző és a játékosok között van összhang látszik h akarunk és küzdünk de ettől még Borja nem lesz gyorsabb a szélsőink nem fognak beadni. Nekünk ha mindenki egészséges 9-10 extra játékosunk van. A Juvenál 15 ilyen van. Ezt 1-1 meccsen el lehet tüntetni akarattal de egy egész szezonban ez a különbség ki fog jönni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem kell ezt túl misztifikálni.Ezt a játékot gólra játszák,helyzeteink voltak csak épp nem sikerült gólra váltani,ez lett az eredménye.Contét meg kár szídni,abból főz,ami van,és a végén4 csatár volt fent.
interfan

INTER-1908 írta: 2019.12.11. 17:55 Én úgy gondolom hogy ez a realitás, minden téren, jelenleg itt tartunk közel vagyunk a legjobb 16-hoz de még dolgozni kell rajta igazolni fejlődni. Ami nem realitás az a bajnokság! Ha valaki nyáron azt mondja hogy ezzel a kerettel 15 forduló után 12Gy 2D 1V állunk azért azt óriási trollnak néztem volna. És itt már sokan a scudetto-ról álmodnak ami jó legyen így de ne legyen ez az elvárás mert akkor a 3.hely óriási csalódás lesz viszont az a realitás ezzel a kerettel (szerintem még mindig) És azért gondoljunk bele télen igazán komoly erősítést nem lehet igazolni kiegészítő játékosokat (Giroud) tudunk csak megszerezni vagy kisebb csapatból tehetséges fiatalokat akikből lehet Sensi v Lazzaro...
Az irány jó az edző és a játékosok között van összhang látszik h akarunk és küzdünk de ettől még Borja nem lesz gyorsabb a szélsőink nem fognak beadni. Nekünk ha mindenki egészséges 9-10 extra játékosunk van. A Juvenál 15 ilyen van. Ezt 1-1 meccsen el lehet tüntetni akarattal de egy egész szezonban ez a különbség ki fog jönni.
Tokeletes iras, ettol jobban nem lehet leirni a jelenlegi helyzetunket.
Minden szavaddal egyetertek.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Én úgy gondolom, hogy lenne helye a csapatnak akár most is a legjobb 16-ban, ha nem a halál csoportba kerültünk volna. Ez így kemény volt, de szerintem volt 3-4 olyan csoport ahonnan gond nélkül tovább jutottunk volna.
Cupi

vaskalap írta: 2019.12.11. 18:22 Nem kell ezt túl misztifikálni.Ezt a játékot gólra játszák,helyzeteink voltak csak épp nem sikerült gólra váltani,ez lett az eredménye.Contét meg kár szídni,abból főz,ami van,és a végén4 csatár volt fent.
Szerintem ez a 4 csatár hiba volt....elhiszem,. hogy nyerni akart/ahogy mi is azt akartuk/ de utána megszűnt a középpályánk létezni. Ok előtte sem volt túl acélos de utána teljesen eltűnt. Hiába volt 4 csatár nem nagyon ment már nekik labda a középpályán meg átfutottak simán. Politano behozatala még ok de Esposito már szerintem felesleges volt. Nem csak azzal lehetsz offenzívebb, hogy behozol minden támadót...lehet szerkezetet is váltani a pályán lévőkkel. Emlékeztek Mou Siena elleni meccsére? 3-3-nál Samuel ment fel csatárnak....ő lőtte a győztes gólt. ;)
Cupi

Most nagyon fáj de az a nyomorult Atalanta első évében továbbjut a csoportból. :O Mindezt úgy, hogy 3!! vereséggel kezdtek és valami 1-10-es gólkülönbséggel. Mindenki köztük én is arról beszélt égetik magukat csak a BL-ben erre most tovább menetelnek mint mi. :O Bassza meg lesz még kieséses meccs a Meazzaba ezek szerint. :( De nem nekünk. Fájdalmas.
interfan

A Fior ellen tovabbra is kerdeses Candreva, Asamoah, es Gagliardini jateka is.
Legoptimistabb joslatok szerint, mindharman tudjak vallani a jatekot.
Genoa ellen viszont mar biztosan lesznek mindharman.
alwin91

Cupi írta: 2019.12.11. 20:29
vaskalap írta: 2019.12.11. 18:22 Nem kell ezt túl misztifikálni.Ezt a játékot gólra játszák,helyzeteink voltak csak épp nem sikerült gólra váltani,ez lett az eredménye.Contét meg kár szídni,abból főz,ami van,és a végén4 csatár volt fent.
Szerintem ez a 4 csatár hiba volt....elhiszem,. hogy nyerni akart/ahogy mi is azt akartuk/ de utána megszűnt a középpályánk létezni. Ok előtte sem volt túl acélos de utána teljesen eltűnt. Hiába volt 4 csatár nem nagyon ment már nekik labda a középpályán meg átfutottak simán. Politano behozatala még ok de Esposito már szerintem felesleges volt. Nem csak azzal lehetsz offenzívebb, hogy behozol minden támadót...lehet szerkezetet is váltani a pályán lévőkkel. Emlékeztek Mou Siena elleni meccsére? 3-3-nál Samuel ment fel csatárnak....ő lőtte a győztes gólt. ;)
Vitatható döntés, de legalább van töke. Spalletti hamarabb hozott volna fel mégegy kapust, mint hogy 4 csatárral játszon. Fájdalmas tényleg, hogy csak az Inter nem jutott tovább az olasz csapatok közül, de azt is látni kell, hogy kik voltak az ellenfelek.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Tegyük hozzá, hogy a Slavia egységesebb és jobb focit játszott, mint sok sok csapat itt a BL mezőnyben, pl a Sahtarnál!
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Egy jó dolog lehet az Európa Ligában, mégpedig az ún. UEFA koefficienspontok gyűjtése. Ugyanis az egyenes kieséses szakaszban a BL-ben ill. az Európa Ligában szerzett győzelmek ill. továbbjutások meglepő módon ugyanannyi koefficienspontot érnek. Egy jó szereplés nagyban elősegítené, hogy 2-3 év múlva már a 2.kalapból várhatnánk a BL csoportkör sorsolását.
Sorsolás hétfőn!
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

cuchu11 írta: 2019.12.13. 19:43 Egy jó dolog lehet az Európa Ligában, mégpedig az ún. UEFA koefficienspontok gyűjtése. Ugyanis az egyenes kieséses szakaszban a BL-ben ill. az Európa Ligában szerzett győzelmek ill. továbbjutások meglepő módon ugyanannyi koefficienspontot érnek. Egy jó szereplés nagyban elősegítené, hogy 2-3 év múlva már a 2.kalapból várhatnánk a BL csoportkör sorsolását.
Sorsolás hétfőn!
Meg kell nyerni a bajnoksagot es akkor biztosan az első kalapban leszunk jovore. :D 8-)
mike

cuchu11 írta: 2019.12.13. 19:43 Egy jó dolog lehet az Európa Ligában, mégpedig az ún. UEFA koefficienspontok gyűjtése. Ugyanis az egyenes kieséses szakaszban a BL-ben ill. az Európa Ligában szerzett győzelmek ill. továbbjutások meglepő módon ugyanannyi koefficienspontot érnek. Egy jó szereplés nagyban elősegítené, hogy 2-3 év múlva már a 2.kalapból várhatnánk a BL csoportkör sorsolását.
Sorsolás hétfőn!
Szívemből szóltál, és remélem komolyan vesszük majd az EL-t, mert a bajnokság nyilt lesz végig, a bírók meg a gyuvét tolják majd. EL sikerekkel biztosíthatjuk hogy jövőre végre ne a legnehezebb csoportba kerüljünk a BL-ben. Az Atalantának óriási mázlija volt a BL sorsoláskor, ez a továbbjutás legkevésbé rajtuk múlott:D

Az UEFA kupát háromszor is megnyertük a 90-es években + 1 vesztes döntőnk is volt, illene az utódligában is vitézkedni.
A 98'-as döntőt sosem feledem, Ronaldo, Zamorano, Zanetti, Simeone, Pagliuca, Djorkaeff stb.
Top 5 Inter meccsem evör ;)

Remélem úgy fogunk igazolni a télen, mintha a BL-ben továbbmentünk volna.
Én nagyon tudnék lelkesedni egy EL döntőért is:)
Cupi

mike írta: 2019.12.14. 07:04

Remélem úgy fogunk igazolni a télen, mintha a BL-ben továbbmentünk volna.
Én nagyon tudnék lelkesedni egy EL döntőért is:)
Most, hogy kiestünk már én is de ehhez kell, hogy igazoljunk januárban mert annak nem látom értelmét szenvedve eljussunk egy elődöntőig de a bajnokságba meg csúszunk majd vissza mert a vékony keret miatt nem bírjuk a terhelést. ;)
Ám tényleg jó lenne megnyerni az EL-t. :)
interfan

Sok varatlan mas sem varhato.
Sem Candreva, sem Asamoah, sem Gagliardini nem epult fel.
Az alap hianyzokat nem is kell emliteni (Sanchez, Barella, Sensi).

A KP tovabbra is marad ami eddig vegig.
Godint faradsag miatt a hirek szerint pihentetjuk, ezert ott Bastoni kezdhet.

Varhato kezdo:

Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
D'Ambrosio-Vecino-Brozovic-Borja-Biraghi
Lukaku-Martinez

Hat fel van adva a lecke...
Sorozatban mar azt sem tudom hanyadik meccs ezzel a csodalatos Vecino-Borja-Biraghi sorral.
Ezek a jatekosok ha kipihentek is nullat ernek, hat meg sorozaterhelessel par naponta meccsekkel.
Sokkal-sokkal erosebb csapatokkal is megjartuk mar Firenzeben.
Roppant nehez meccs lesz...
INTER-1908

Varhato kezdo:

Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez

Ezzel a kp-val sok jóra nem számítok, de tény h nincs más. Nagyon nehéz lesz... Őszintén szólva én egy X-et nem utasítanék vissza de reménykedjünk h a két csatárunk megvillan és behúzzuk a meccset
alwin91

Valóban ez lett a kezdő. Én azért bízom abban, hogy Montella hozza a szokásos kókler énjét.
Alapból nem értem, hogy ezt a szerencsétlen Chiesa gyereket miért csatárként akarja játsztatni, amikor borzasztó jó szélső, meg igazából Boateng sem az a tipikus befejező csatár, inkább visszavont támadó. Bízom benne, hogy a védelmünknek nem okoznak gondot. D'Ambro vs Dalbert csatát is szerintem lehozza az olasz. A középpálya középső része az tényleg necces, de bízzunk a legjobbakba.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

INTER-1908 írta: 2019.12.15. 16:31 Varhato kezdo:

Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez

Ezzel a kp-val sok jóra nem számítok, de tény h nincs más. Nagyon nehéz lesz... Őszintén szólva én egy X-et nem utasítanék vissza de reménykedjünk h a két csatárunk megvillan és behúzzuk a meccset
Sajnos a közeppalyáról nem várhatunk nagyon gòlt,de a Fiorentina Ribéryt sérülés után nagyon visszaesett.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Festa írta: 2019.12.15. 20:29
INTER-1908 írta: 2019.12.15. 16:31 Varhato kezdo:

Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez

Sajnos a közeppalyáról nem várhatunk nagyon gòlt,de a Fiorentina Ribéryt sérülés után nagyon visszaesett.
Ez nagyon bejött! ;)
Festa

Borja mint gòlszerző.Hm ez érdekes.
Montellát kirugatjuk.Remélem.
mike

Borja gol, el sem hittem : DD

Azert Sensi es Barella piszkosul hianyzik, a 2 wingbackunk is csereszint.
De igy is be kell huzni vhogy.

Handa hihetetlen:)
mike

Nahat akkor a kov meccsre Brozo is Out.
Kisargazodott....
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Hogy utálom ezt a Chiesa gyereket!! Olaszországban van pár nagy színész de a srác simán megkapná az Oscar díjat!
mike

Chiesa egy nagy nulla, kis b*zi primadonna.

Lautaroooooo

Szerk.
Ezt is elvettek. Iden kb ezredszer.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

mike írta: 2019.12.15. 21:27 Chiesa egy nagy nulla, kis b*zi primadonna.

Lautaroooooo

Szerk.
Ezt is elvettek. Iden kb ezredszer.
Én sem látok benne semmi extrát, átlagon felül hempereg a fűvön, ennyi. Egyébként kicsit fura a mozgás, nem tudom mi pluszt adna a csapatnak. Nem passzol rosszul, de kérdéses, hogy megér-e annyit amit kérnek érte.
INTER-1908

Castorvilit kérjük Politanoért 1/1 ben ;)
mike

Xarban leszunk igy, ennyire nem lehet bekkelni.
Gol + Lesgol + Lukaku fejese, ezeken kivul szenvedes.
A kp nem letezik, igy nehez lesz.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért érdekes ez az olasz VAR,mutatnak egy tök homályos állóképet,majd egy kis kockában az éppen ívelő játékost.Ebből ki mit vesz ki....k.b. semmit.
Festa

mike írta: 2019.12.15. 21:17 Nahat akkor a kov meccsre Brozo is Out.
Kisargazodott....
Én azt mondom inkább a Genoa ellen legyen eltiltott mint a Napoli vagy a Genoa ellen.
Borja ma nagyon akar bizonyítani volt csapata ellen.
Nagy kár az elvett gòlért .
Lezárhattuk volna a meccset.Remélem nem fog ez pontokba kerülni.
sly89

Azt meg tudja valaki mondani, hogy most már a sokadig meccsen, miért huzodik ki teljesen szelre a bal és jobb oldali belso kozeppalyas? Igy senki nincs kozepen akit meg lehetne jatszani.

ELég nehéz meccs lesz, nem vagyunk a topon, és a fior bármikor villanhat egyet, nagyon kellene egy talált gól.
mike

Mekkora gyoker ez a biro, meg ez a szineszkedos okadek Fio is.

Reg el kellett volna donteni a meccset.
alwin91

Okádék egy meccs. Azt nem értem, hogy miért kifelé fújnak minden esetet, amihez köze van a kapusnak. Lautarora egy vedo csimpazkodott, aztán a kapus is elütötte a 16osnal és kifelé szabi. Felfoghatatlan számomra, hogy lehetett Ő szabálytalan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alwin91 2019.12.15. 22:35-kor.
alwin91

Én mondjuk most tuti nem hoztam volna le Borjat.
mike

alwin91 írta: 2019.12.15. 22:34 Én mondjuk most tuti nem hoztam volna le Borjat.
Sztem 60 perces jatekos, nagyon max.
Itt tartunk, a teljes kp elhullik lassan.

Huzzuk be vhogy ezt a meccset.

Tudtam bazmeg, a fasz kivan.
sly89

Nem igaz, hogy nem lehet felrugni azt a nyomorult csatárt.....
Válasz küldése