Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Injoc
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Azért szegény Castellazzit sajnálom...minden meccsen bemutat nagyobbnál nagyobb bravúrokat és mégse nyerünk így az ő megmozdulásai nem kapnak akkora visszhangot mint amit megérdemelne. Mai meccsen is volt nem is 1..a másik aki dicsérhető az Natalino...a többiekről inkább semmit...
- csak is inter
Na végre Pandev!!
-
Injoc
csak is inter írta:Na végre Pandev!!
Még jó h blokkolták az 1.lövést..mert am eléggé mellé ment volna
- bazsi
végre. gyerünk gyerünk gyerünk

- Tamas76
Gyorsan elégedetlenkedjünk még két emberrel!!! Vagy tőlem maradhat Pandev is, csak nyíljon ki a gólzsákja legalább erre a meccsre!
-
Injoc
Tamas76 írta:Gyorsan elégedetlenkedjünk még két emberrel!!! Vagy tőlem maradhat Pandev is, csak nyíljon ki a gólzsákja legalább erre a meccsre!
- hvmetal
hát ennyi
Grat a Lazionak!
Grat a Lazionak!
- csak is inter
Remélem pápá BENI....
- hvmetal
ez nem igaz... szerencsétlen holland a szívét kiköpi és ez sem megy be... pedig nagyon kéne egy magabiztos Sneijder
-
RenciDavid
A legdurvább, hogy úgy kapjuk a 2-3 gólokat, hogy Castelazzi minden meccsen bravúrokat is bemutat. Nagy mákunk, hogy ilyen második kapusunk van, mert különben a 4-5 gólokat kapnánk.
- Komax
Ha a milan hozza a meccsét 10 ponttal lesz előttünk, még egy bukta és vége a bajnokságnak. 10+ hátrányból nem nagyon lehet bajnokságot nyerni.
- Tamas76
Még van 4 perc, de gyanúsan eldőlt már minden. Gratula a Lazionak, ha szépíteni akarom a dolgokat, akkor azt mondom, hogy ennyivel tartoztunk nekik, hogy ne tőlük vegyünk el pontokat. Ha meg reálisan nézem, akkor meg teljesen jogos és megérdemelt a győzelmük. Még Wes kapufája is cak arra volt jó, hogy Muslera vizesebb legyen.
- hvmetal
10pont lesz a hátrány.félő,hogy idén csak a BL-t nyerjük meg
jó lenne hirtelen félévet öregedni.Kíváncsi vagyok mikor lesz ennek vége és mivel
jó lenne hirtelen félévet öregedni.Kíváncsi vagyok mikor lesz ennek vége és mivel
- intertomega
Most , ebben a pillanatban csak egyet tehet egy becsületes INTERES
....Gratulálni kell a Lazionak !
Amennyiben az idei kiírásban nem jön össze a bajnoki cím - most sajna úgy fest
-
akkor nyerjék meg a kék-fehérek !!!
FORZA INTER !!!
Amennyiben az idei kiírásban nem jön össze a bajnoki cím - most sajna úgy fest
FORZA INTER !!!
- Baggio85
Inkább most nem írok semmit a meccsről, a csapatról.
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
- Inter101
Azt gondolom ez a szezon ezennel elment. Amit meg kéne menteni belőle az a BL helyezés arra oda kéne érni! Mondjuk azt nem tudom hogyan! A klub VB-t ilyen játékkal nem fogjuk megnyerni! A következő bajnoki január 19. remélem addig felépülnek páran és talán jobb lesz valami. Benitezt el kéne küldeni de nem tudom hogy most vagy a szezon végén. Nem az én pénzem, majd Moratti eldönti. Forza INTER!!
- interfan
Újabb vereség, újabb kudarc, lehet itt bármire fogni beniteznek, sérülés, balszerencse, forma hanyatlás stb. De itt egyetlen probléma van, az pedig: rafael benitez. Ekkora hátrányban nem is tudom mikor voltunk, tényleg a 4-ik helyért fogunk harcolni. Ne feledjük már el hogy, mi vagyunk a bl címvédő csapat, bajnokságot pedig évek óta hozzuk. Idén esélyünk nem lesz a bajnokságban, a bl-ről meg ne is beszéljünk. Morattinak lépnie kell, de sürgősen. Felkel fogni hogy, itt rafaval soha nem lesz semmilyen eredmény, kudarc kudarc hátán jön majd, ha rafa itt marad. Lépni kell, és a lehető legjobb megszerezhető edzőt hozni.
- hvmetal
BL helyezés = 1.2.3. hely,németeknél indulhat jövőre 4 csapat,nem?
nagyon jól jön most a szünet a bajnokságban.remélem a klub vb-n nem sérül le senki.Tavasszal egy teljes kezdővel szép meccsek várhatnak ránk.Benitez elküldése oly sok dolgot nem old meg hirtelen.Ha Moratti mégis megveszi Messit akkor ezzel a labdatartogatós játékkal lehet esélyünk.nagyon nem fekszik 1-2 játékosnak.Persze Alibec,Biabiany,Natalino és talán még Santon sem az a szint. Más csapat sem szerepelne sokkal különben ilyen kezdővel.Nem mondom,hogy Benitez nem hibás,de nem kell naivnak lenni.Azért a calcio-ban egy teljes kerettel is sokszor van húzós meccs. Moratti tudja mi a jó az Internek
Forza!
nagyon jól jön most a szünet a bajnokságban.remélem a klub vb-n nem sérül le senki.Tavasszal egy teljes kezdővel szép meccsek várhatnak ránk.Benitez elküldése oly sok dolgot nem old meg hirtelen.Ha Moratti mégis megveszi Messit akkor ezzel a labdatartogatós játékkal lehet esélyünk.nagyon nem fekszik 1-2 játékosnak.Persze Alibec,Biabiany,Natalino és talán még Santon sem az a szint. Más csapat sem szerepelne sokkal különben ilyen kezdővel.Nem mondom,hogy Benitez nem hibás,de nem kell naivnak lenni.Azért a calcio-ban egy teljes kerettel is sokszor van húzós meccs. Moratti tudja mi a jó az Internek
Forza!
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Nagyon szép győzelem volt, visszahozta azoknak a napoknak az érzését, mind a játék, mind az eredmény, amit a 2000-es évek elején lehetett érezni. Nagy köszönet ezért a fiúknak és igazán sajnálom, hogy sztrájk lesz jövő héten, ilyen meccs után kell Torinóba utazni! Az Internek azt kívánom hogy tápászkodjanak fel, Benitez nélkül és év végén ünnepeljünk mindketten a dobogón!
Nincs tragédia, ti sokkal nagyobb csapat vagytok annál, hogy egy ilyen Benitez, vagy helytelen igazolások, illetve éppenséggel nem igazolások tönkretennének. Tavasszal a dobogón legyetek, szívből kívánom nektek!
Nincs tragédia, ti sokkal nagyobb csapat vagytok annál, hogy egy ilyen Benitez, vagy helytelen igazolások, illetve éppenséggel nem igazolások tönkretennének. Tavasszal a dobogón legyetek, szívből kívánom nektek!
- Baggio85
Esti Kornél írta:Nagyon szép győzelem volt, visszahozta azoknak a napoknak az érzését, mind a játék, mind az eredmény, amit a 2000-es évek elején lehetett érezni. Nagy köszönet ezért a fiúknak és igazán sajnálom, hogy sztrájk lesz jövő héten, ilyen meccs után kell Torinóba utazni! Az Internek azt kívánom hogy tápászkodjanak fel, Benitez nélkül és év végén ünnepeljünk mindketten a dobogón!
Gratulálok a győzelemhez!
-
diego33
pápá scudetto. Küldjük a picsába Benit és kezdjünk el építkezni a következő szezonra mert az idei elúszott a mutatott játék alapján. egy cél a bl helyezés és az is veszélyben ez azért nagyon 0. kettészakadt a csapat az öregek nagyon kiégtek a fiatalok még sehol sincsenek. Morattiéknak okosan kellene koordinálni mert különben jönnek a szűk esztendők.
- sorger=giallo
Amíg van esély a scudettora, addig bíznunk kell benne! Viszont egy ilyen mérkőzés (és sorozat) után ez sajnos elég nehéz.
A Lazionak gratulálok a győzelemhez!
FORZA INTER!!!
A Lazionak gratulálok a győzelemhez!
FORZA INTER!!!
-
hazafi
Figyeljetek, én nem védem, de azon kevesek közé tartozom, akik szerint nem biztos az, hogy jobbak leszünk más edzővel. Pl ma mit tudtunk volna mi csinálni. Én pl Alibec teljesítményét sokkal értékelhetőbbnek tartom, mint Pandev-ét annak ellenére, hogy gólt szerzett. Pandev ezzel, hogy csak dobálta magát nálam örökre leírta magát. Én lehet inkább Alibecet játszatnám ha nincs más. Ilyen játékot én még nem láttam Inter mezben, mint amit ő csinál idén.
- mike
Benitezzel ez lesz, vele nem fogunk jobban játszani, és motivátabb sem lesz a csapat.
Az év elején bíztam benne, hisz vannak nagy eredményei, de 3 hónap alatt mindent lerombolt itt amit ez a csapat 3-4 év alatt felépített.
A sérülésekre sem foghatja, mert mindegy milyen összetételben játszottunk, teljesen motiválatlan a csapat, és hulladék a játékunk.
Ez az edző felellőssége
Húzzon a picsába innen, ha nincs más legyen Zanetti az edző !
Az év elején bíztam benne, hisz vannak nagy eredményei, de 3 hónap alatt mindent lerombolt itt amit ez a csapat 3-4 év alatt felépített.
A sérülésekre sem foghatja, mert mindegy milyen összetételben játszottunk, teljesen motiválatlan a csapat, és hulladék a játékunk.
Ez az edző felellőssége
Húzzon a picsába innen, ha nincs más legyen Zanetti az edző !
- hvmetal
félelmetes,hogy már 4szer kapunk ki idén. Iszogatást hagytam ki a meccsért.Jobb lett volna ha másnaposan nézem meg az eredményt.szépen eltudja venni az életkedvemet egy Péntek esti vereség. Kicsit elvoltunk látva sikerekben,főleg azok akik még a sok éven keresztül semmit nem nyerő Interen "nőttek" fel. Jelen állapot szerint annak is örülni kell,ha már annyit "fejlődik" a csapat,hogy nem sérül le meccsenként valaki.Ha nem is tudnánk megnyerni a teljes bajnokságot,jó lenne ha a tavaszit már mi nyernénk jelezvén,hogy csak kölcsön adtuk a Lazionak a Scudettot.
Szerintem Benitez már marad a klub VB-ig.Semmi értelme nem lenne hozni egy Gasperinit csak,hogy leváltsuk azt nem nézve,hogy azért a spanyol jobban ért a nemzetközi focihoz és bár nem tűnik úgy,hogy összecsiszolódik a csapattal,de 3hónap alatt nagyobb rálátása van a dolgokra,mint 1 új arcnak.nem tartom elképzelhetetlennek viszont egy Klub VB győzelem mellett sem,hogy nem éli meg a szezon végét.
Úgy hallottam megegyeztek a fejesek,hogy évente 5ször fogják cserélni a Meazza gyepét,ez jó.Most már arra kell figyelni,hogy edzésen senki sem húzódjon meg és ha új edzővel,ha nem, az új évnek egy majdnem teljes kerettel vágjunk neki.
Milito,Maicon,Samuel,Eto'o,Cesar nincs.Cambiasso,Sneijder nem az igazi. Nélkülük nem sokkal vagyunk többek,mint a jelenlegi helyezésünk
Benitez erőnléti edzőjét meg magát a stábját máglyára
Szerintem Benitez már marad a klub VB-ig.Semmi értelme nem lenne hozni egy Gasperinit csak,hogy leváltsuk azt nem nézve,hogy azért a spanyol jobban ért a nemzetközi focihoz és bár nem tűnik úgy,hogy összecsiszolódik a csapattal,de 3hónap alatt nagyobb rálátása van a dolgokra,mint 1 új arcnak.nem tartom elképzelhetetlennek viszont egy Klub VB győzelem mellett sem,hogy nem éli meg a szezon végét.
Úgy hallottam megegyeztek a fejesek,hogy évente 5ször fogják cserélni a Meazza gyepét,ez jó.Most már arra kell figyelni,hogy edzésen senki sem húzódjon meg és ha új edzővel,ha nem, az új évnek egy majdnem teljes kerettel vágjunk neki.
Milito,Maicon,Samuel,Eto'o,Cesar nincs.Cambiasso,Sneijder nem az igazi. Nélkülük nem sokkal vagyunk többek,mint a jelenlegi helyezésünk
Benitez erőnléti edzőjét meg magát a stábját máglyára
- DaNi
hvmetal írta:BL helyezés = 1.2.3. hely,németeknél indulhat jövőre 4 csapat,nem?
Még nem előzték meg az olasz bajnokságot a németek
A Klubb VB-t is jó lenne megnyerni. Ha ezeket a feltételeket töbnyire teljesíteni tudják a csapatok akkor biztos hogy nem előznek meg minket a németek.
A bajnoki cím kezd elszállni
- PellerG
A Milan elleni vereség után én is azt írtam, hogy Benítezt sürgősen el kell küldeni.
Mostanra lehiggadtam annyira, hogy reálisan belegondoltam az elérhető-és igazi minőséget képviselő-edzők névsorába, de elérhetőt nem látok most. Írtam jöjjön Gasperini, de őt azért nem tartom képesnek a feladatra.
Csinálja végig a szezont Benítez, sikerekre az esélyünk reálisan nézve már nem nagy, viszont akkor egyértelműen az lenne a helyzet, hogy az esélyt megkapta, élni viszont nem tudott vele. Mert szerintem egyértelmű, hogy ez a csapat alatta nem lesz-lényegesen-jobb. Nem fog szebben, látványosabban játszani, elég visszanézni Liverpoolba.
Nyárig vele, nyáron viszont mindent meg tennék, hogy Villas Boast megszerezzük,érzem, hogy ő évekig a legjobb megoldás lenne
Mostanra lehiggadtam annyira, hogy reálisan belegondoltam az elérhető-és igazi minőséget képviselő-edzők névsorába, de elérhetőt nem látok most. Írtam jöjjön Gasperini, de őt azért nem tartom képesnek a feladatra.
Csinálja végig a szezont Benítez, sikerekre az esélyünk reálisan nézve már nem nagy, viszont akkor egyértelműen az lenne a helyzet, hogy az esélyt megkapta, élni viszont nem tudott vele. Mert szerintem egyértelmű, hogy ez a csapat alatta nem lesz-lényegesen-jobb. Nem fog szebben, látványosabban játszani, elég visszanézni Liverpoolba.
Nyárig vele, nyáron viszont mindent meg tennék, hogy Villas Boast megszerezzük,érzem, hogy ő évekig a legjobb megoldás lenne
- Marco
Nem akarom most védeni Beni-t, mert sok hülyeséget csinál tényleg, de az h Pandev nem tud egy labdát levenni, vagy belerugni egy értelmeset, nem az ő hibája, és ha nincs más helyette, csak ifisták, akkor ezzel más edző se tudna mit kezdeni, amíg ennyi a sérült nincs más lehetőség, januárba igazolunk meglesz rendesen a csapat lehetséges h beindul a csapat Benitezzel, mert sztem tuti nem küldi el őt Moratti, és ebbe bele kell nyugodnunk, felesleges minden hozzászollásba elzavarni őt.
- Komax
Mivel rendes játékidőben nyertük meg a BL döntőt (így több pont járt), ezért a 2011/2012-es szezonra még az olasz bajnokság adja a 4. helyezettet a BL selejtezőre.hvmetal írta:BL helyezés = 1.2.3. hely,németeknél indulhat jövőre 4 csapat,nem?
Jelenleg (ebben a szezonban (is)) az olasz csapatok szerencsétlenkednek a nemzetközi kupákban, ezért nagyon nagy valószínűséggel a 2012/2013-as szezonra a német bajnokság adja a 4. helyezettet a BL selejtezőre.
Remélem így érthető. Ha rosszul tudom javítsatok.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Nem láttam a tegnapi meccset, ezért egy kérdésemre adjatok választ, megkérlek...
Eddig a sok rossz eredmény mellett, kijelenthettük, hogy a csapat tartja a labdát (bár csak a kaputól 20 méterre képes járatni, de tartja), a védelem fel van tolva (goljainkat szinte csak ebből az okból kifolyólag kaptuk leszámítva az utolsó pár meccset -a bajnokságban-). Most, hogy a középpályára visszatért pár alappillér, most még a labdatartás is elveszett?
A soccerstand szerint a tegnap 56 százalékos labdatartásunk volt...az meg semmi a szezon eleji 67 százalékokhoz képest?
Mire hasonlított a játékunk? A Twennte elleni gépezet robogott-e -amiben fellelni pár Mourinhos elemet-, vagy pedig a Lecce, Bologna elleni totális feltolt védelemes Benitezes baromság?
Eddig a sok rossz eredmény mellett, kijelenthettük, hogy a csapat tartja a labdát (bár csak a kaputól 20 méterre képes járatni, de tartja), a védelem fel van tolva (goljainkat szinte csak ebből az okból kifolyólag kaptuk leszámítva az utolsó pár meccset -a bajnokságban-). Most, hogy a középpályára visszatért pár alappillér, most még a labdatartás is elveszett?
A soccerstand szerint a tegnap 56 százalékos labdatartásunk volt...az meg semmi a szezon eleji 67 százalékokhoz képest?
Mire hasonlított a játékunk? A Twennte elleni gépezet robogott-e -amiben fellelni pár Mourinhos elemet-, vagy pedig a Lecce, Bologna elleni totális feltolt védelemes Benitezes baromság?
-
batigol
Benitez nem tudja ezt a csapatot sem morálisan sem taktikailag összefogni.Jose taktikája ami bevált nem kellett neki majd ő változtat ez az eredménye, a sérültek az igaz nagyban hátráltatják a csapatot nagyon örülnék ha Morattti úr utilaput kötne a lábára mert ha nem és egy -két zakó jön elbukjuk a bajnokságot a bl igy is nagyon necces de ott minden lehet
- DSanton39
Komax írta:Mivel rendes játékidőben nyertük meg a BL döntőt (így több pont járt), ezért a 2011/2012-es szezonra még az olasz bajnokság adja a 4. helyezettet a BL selejtezőre.hvmetal írta:BL helyezés = 1.2.3. hely,németeknél indulhat jövőre 4 csapat,nem?
Jelenleg (ebben a szezonban (is)) az olasz csapatok szerencsétlenkednek a nemzetközi kupákban, ezért nagyon nagy valószínűséggel a 2012/2013-as szezonra a német bajnokság adja a 4. helyezettet a BL selejtezőre.
Remélem így érthető. Ha rosszul tudom javítsatok.
így van, most még az olasz bajnokságba 4 BL hely van, az hogy azóta szépen lerontották főleg az EL-es csapatok az még 2011/12-es BL indulást nem befolyásolja. viszont ha megnézzük ezt a listát:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html
csúnya lesz a lemaradás a szezon végére az olasz csapatoknak, ugyanis az a jelenlegi 7/7 minimum 4/7 lesz tavaszra, de ha a Napoli nem nyer 3/7.
mondjuk engem ez annyira nem zavar, egy jó edzővel mi mindig ott leszünk az első háromban, az ilyen Juve félék meg akik leszarják még az EL-t is, ne is induljanak
-
RenciDavid
Marco írta:Nem akarom most védeni Beni-t, mert sok hülyeséget csinál tényleg, de az h Pandev nem tud egy labdát levenni, vagy belerugni egy értelmeset, nem az ő hibája, és ha nincs más helyette, csak ifisták, akkor ezzel más edző se tudna mit kezdeni, amíg ennyi a sérült nincs más lehetőség, januárba igazolunk meglesz rendesen a csapat lehetséges h beindul a csapat Benitezzel, mert sztem tuti nem küldi el őt Moratti, és ebbe bele kell nyugodnunk, felesleges minden hozzászollásba elzavarni őt.
Az egész keret rossz formába van, ez az ő hibája. Pandev akármelyik meccsén jobb volt Mourinhonál mint Beninél.
- vaskalap
A gratula kijár a Lazionak,de asszem a mi csapatunk problémája most fontosabb.Nem értem,hogy lehetséges fél év alatt,a magabiztos tudatos csapatból,egy szétzilált ötlettelen társaság lett.Tegnap k.b.20 percet játszottunk,a többi vergődés volt,ötlet és elképzelés nélkül.Nem hiszem,hogy mindenki elfelejtett volna focizni.Változtatni kell sürgősen,mert a jelenlegi 6.(vagy ki tudja)nem méltó hozzánk.Várható volt,hogy egyszer a sok cimnek vége szakad,de ez azért túlzás.intertomega írta:Most , ebben a pillanatban csak egyet tehet egy becsületes INTERES
Amennyiben az idei kiírásban nem jön össze a bajnoki cím - most sajna úgy fest-
FORZA INTER !!!
- Marco
RenciDavid írta:Marco írta:Nem akarom most védeni Beni-t, mert sok hülyeséget csinál tényleg, de az h Pandev nem tud egy labdát levenni, vagy belerugni egy értelmeset, nem az ő hibája, és ha nincs más helyette, csak ifisták, akkor ezzel más edző se tudna mit kezdeni, amíg ennyi a sérült nincs más lehetőség, januárba igazolunk meglesz rendesen a csapat lehetséges h beindul a csapat Benitezzel, mert sztem tuti nem küldi el őt Moratti, és ebbe bele kell nyugodnunk, felesleges minden hozzászollásba elzavarni őt.
Az egész keret rossz formába van, ez az ő hibája. Pandev akármelyik meccsén jobb volt Mourinhonál mint Beninél.
Az h rossz formában van az egész csapat lehet tényleg az ő hibája, ezért is írtam h sok hülyeséget csinál, de Pandev Mou-nál is max az első-két hónapban játszott jól, utánna nála is nulla volt, és attól h vki rossz formába van, nem felejti el hogyan kell bele rúgni a labdába vagy levenni egy labdát, Sneijder sincs jó passzban mégis letudja venni a labdát meg vannak azért normális lövései passzai.
- Komax
Igaz nem ebbe a topicba tartozik, de ha már itt jött szóba: A német klubfutball a 2006-os vb rendezés gyümölcseit aratja le. A meglévő kiváló infrastruktúrájukat még tovább tökéletesítették akkor. Nem csoda hogy az olaszok mindenáron eb-t akarnak rendezni, hogy a már-már siralmas állapotban lévő stadionjaikat felújíthassák. Önerőből nem megy kell az állam is hozzá. Hosszútávon a francia és az orosz labdarúgás fog nagyot előrelépni, mert ott lesznek a 10-es években óriási beruházások, ami a futballt illeti. Ha az olaszok nem kezdik önmagukat re-kreálni szép lassan a holland, portugál szintre süllyednek, hiába mondjuk hogy erősebb mint a német, nem fog számítani, mert eredményekben elmaradnak.DSanton39 írta:viszont ha megnézzük ezt a listát:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html
csúnya lesz a lemaradás a szezon végére az olasz csapatoknak, ugyanis az a jelenlegi 7/7 minimum 4/7 lesz tavaszra, de ha a Napoli nem nyer 3/7.
- Süti
Azt hiszem a tegnapi meccs alátámasztotta, hogy szimpatikus veszetessé vált a csapat.
Olyan érésem van, hogy a keret felének csak nyűg ez a szezon, és most már nem a Scudetto, hanem a 4. hely a reális cél.
A támadásainknál mintha Rugby meccset néznék, kiválló felszabadító lövések hagyják el a pályát az oldalvonalon.
Esélyünk sem volt, és ez elgondolkodtató...
Olyan érésem van, hogy a keret felének csak nyűg ez a szezon, és most már nem a Scudetto, hanem a 4. hely a reális cél.
A támadásainknál mintha Rugby meccset néznék, kiválló felszabadító lövések hagyják el a pályát az oldalvonalon.
Esélyünk sem volt, és ez elgondolkodtató...
- Tommy
Ebből már nem lesz scudetto sajnos. 3 hely legyen meg, hogy ne kelljen selejtezőt játszani, de benitezzel még ez is nehéz lesz.
- hvmetal
meg kellene egy normális vezetőség ami nem a drukkerek,játékosok ellen dolgoznak.Eredményesség miatt egyre több a külföldi,nem bíznak eléggé a tehetséges fiatal olaszokban.Nem hinném,hogy az utánpótlásban lenne akkora probléma,hogy nem jönne ki 1 generációból annyi klasszis,mint 10éve. Na meg a válság az olaszokat jobban megviselte.Spanyolországban,Angliában,Németországban több a pénz.Calcio poli is gyengítette a liga megítélését,erejét és még ezer meg ezer okot lehetne sorolni.
Az EL pedig egy hatalmas öngól olasz részről sajna
Az EL pedig egy hatalmas öngól olasz részről sajna
- Tommy
Pedig nagyon sok az olasz tehetség, csak nem bíznak bennük, és minden csapat azonnal akar elérni eredményt.. Pénzben azért bundesligánál jobban állnak még sokkal. Szerintem olyan nagy probléma nincsen, uj stadionok kellenek, de amugy hozzáálláson kell változtatni, mert ezt a 4. helyet az el miatt bukták el, mert leszarták már évek óta, németek pedig vérkomolyan vették és 1-2 csapattal nekik ott több is indult.. Jövő évtől ha azt komolyan veszik az olaszok, és blben javulnak kicsit akkor visszaszerezhetik a 4. helyet. Azért olyan nagy probléma nincs, blben azért elmult 5 évben így is adott a Serie A 2 bl győztest, ugy hogy elvileg válságban van az olasz bajnokság, németek blben meg szinte sehol nincsenek, Bayern tartja őket, és pénzbe se tudják felvenni a versenyt a Serie A-val. Idén a Serie A költötte asszem az angolok vagy spanyolok után a legtöbb pénzt játékosokra.. Itt a szemléleten/hozzáálláson kell változtatni, komolyan venni az el-t is, mégha nincs is benne nagy pénz, fiatal játékosoknak megadni a lehetőséget, és bízni bennük, és uj stadionok, ebből ha már csak az egyik megvalósul, akkor sokat előrelépnek. Bundesliga fejlődött igaz, de igazából csak stadionjaik jobbak meg a néző több náluk.. De hát ebben még a spanyolokat is megelőzik. Azért nem kell túldramatizálni a helyzetet, most egy ilyen időszak van, nem fog ez így maradni örökké.
- DaNi
Marco írta:Nem akarom most védeni Beni-t, mert sok hülyeséget csinál tényleg, de az h Pandev nem tud egy labdát levenni, vagy belerugni egy értelmeset, nem az ő hibája, és ha nincs más helyette, csak ifisták, akkor ezzel más edző se tudna mit kezdeni, amíg ennyi a sérült nincs más lehetőség, januárba igazolunk meglesz rendesen a csapat lehetséges h beindul a csapat Benitezzel, mert sztem tuti nem küldi el őt Moratti, és ebbe bele kell nyugodnunk, felesleges minden hozzászollásba elzavarni őt.
Benitez nem is nagyon tud mostanában beleszólni a meccsekbe. Tulajdonképpen az játszik aki egézséges
- Gabosska
- Kapcsolat:
Kezd a csapatunk amolyan Schalkes-Magathos lenni...
Magath is egy hatalmasan bukta "szakember", aki nyáron kihajítva egy csomó pénzt az ablakon, hétről-hétre veszi el a németek kedvét a focitól...
Az ő magatartása kísértetiesen hasonlít a Benitezére, ugyanis álláspontja szerint a csapatban óriási potenciál van, és ez előbb-utóbb kirobban... (nem ismerős?) Nos, az első fordulóktól kezdve ezt hajtogatja és sajnos eljutottunk oda, hogy Benitez lovagregénye is ugyanerről szól...
Lassan kezdem azt hinni, hogy jöhet itt bármilyen mercato, megváltva nem leszünk...
8 fordulót tudtunk a hátunk mögött, amikor a mi sikeredzőnk feltalálta a spanyolviaszt, mondva: az olasz foci sokkal taktikusabb, mint a spanyol vagy az angol...
Gratulálok....Benitez a fotbal filozófus...ki gondolta volna? Micsoda elme... legalább amikor a sajtó rendelkezésére áll, látnánk valami stabilítást, magabiztosságot, mondana vérpezsdítő dolgokat, motiválna, nyomás alá helyezné az ellenfelet, vagy akármi és nem baromságokat fecsegne...
Magath is egy hatalmasan bukta "szakember", aki nyáron kihajítva egy csomó pénzt az ablakon, hétről-hétre veszi el a németek kedvét a focitól...
Az ő magatartása kísértetiesen hasonlít a Benitezére, ugyanis álláspontja szerint a csapatban óriási potenciál van, és ez előbb-utóbb kirobban... (nem ismerős?) Nos, az első fordulóktól kezdve ezt hajtogatja és sajnos eljutottunk oda, hogy Benitez lovagregénye is ugyanerről szól...
Lassan kezdem azt hinni, hogy jöhet itt bármilyen mercato, megváltva nem leszünk...
8 fordulót tudtunk a hátunk mögött, amikor a mi sikeredzőnk feltalálta a spanyolviaszt, mondva: az olasz foci sokkal taktikusabb, mint a spanyol vagy az angol...
Gratulálok....Benitez a fotbal filozófus...ki gondolta volna? Micsoda elme... legalább amikor a sajtó rendelkezésére áll, látnánk valami stabilítást, magabiztosságot, mondana vérpezsdítő dolgokat, motiválna, nyomás alá helyezné az ellenfelet, vagy akármi és nem baromságokat fecsegne...
- Gabosska
- Kapcsolat:
Azért a németek nem csak stadionokban vannak előttünk...ha megnézed az éllovas Dortmund csapatát, a veterán Dedéket kiszorítátták a keretből és ifjú titánok alkotják a csapatot...majd minden német csapatban a gerinc része 1-2 fiatal (és nem csak kiegészítő játékosok...)
Válogatott szinten is a legfiatalabb kerete a németeknek volt (ha nem csal az emlékezetem) a VB alatt...
Válogatott szinten is a legfiatalabb kerete a németeknek volt (ha nem csal az emlékezetem) a VB alatt...
- Tommy
Gabosska írta:Azért a németek nem csak stadionokban vannak előttünk...ha megnézed az éllovas Dortmund csapatát, a veterán Dedéket kiszorítátták a keretből és ifjú titánok alkotják a csapatot...majd minden német csapatban a gerinc része 1-2 fiatal (és nem csak kiegészítő játékosok...)
Jóhát ettől még egy Dortmund sokkal gyengébb még egy milannál is.. Nem kell túlértékelni a németeket, blben semmit nem érnek már vagy 10 éve, most elben jók voltak amiatt beelőztek, de azért nem egy acélos bajnokság, ha az olaszok összszedik magukat hamar visszaelőznek.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Tommy írta:Gabosska írta:Azért a németek nem csak stadionokban vannak előttünk...ha megnézed az éllovas Dortmund csapatát, a veterán Dedéket kiszorítátták a keretből és ifjú titánok alkotják a csapatot...majd minden német csapatban a gerinc része 1-2 fiatal (és nem csak kiegészítő játékosok...)
Jóhát ettől még egy Dortmund sokkal gyengébb még egy milannál is.. Nem kell túlértékelni a németeket, blben semmit nem érnek már vagy 10 éve, most elben jók voltak amiatt beelőztek, de azért nem egy acélos bajnokság, ha az olaszok összszedik magukat hamar visszaelőznek.
Ebben mélységesen egyetértünk, csupán azt szerettem volna vázolni, hogy ott sokkal több bizalomnak örvend egy fiatal játékos, mint nálunk...
Nem lenne olyan nagy hülyeség, ha bevezetnék, hogy bajnoki meccsen muszály a pályán lennie egy U21-es olasz játékosnak...ez azt feltételezné, hogy a padon is kell minimálisan egy csücsüljön.
- Tommy
Ez a 6+5 szabály nem lenne hülyeség..
- Gabosska
- Kapcsolat:
Tommy írta:Ez a 6+5 szabály nem lenne hülyeség..
Feltéve, hogy fokozatosan vezetik be...
- Marco
Tommy írta:Ez a 6+5 szabály nem lenne hülyeség..
De sztem lehetetlen, mert az Unió szabályaiba ütközne, ugyebár ez korlátozná a munkavállalást, más országokból érkezők számára.
- interfan
Itt már nem sok mindent lehet tenni, jön egy bremen elleni szinte tét nélküli mecs, mert ha nyer a tottemham, ők a csoport elsők. Utánna jön a klub vb, amit megkell nyerni, még rafaval is. A klub vb után, bármilyen eredményel is zárul, elkell küldeni rafat. Ez a lehető legjobb lépés, sajnos elkell fogadni, hogy vele semmi nem megy jól, 0 motiváció, sérülések, és még sorolhatnám tovább. Rafaval a 4ik helyért tudnánk harcolni, ami nem az interhez való. Megkell próbálni capellot elhozni, szerintem most az angolok nagyobb esélyel elengednék mint nyáron, és ő is hazatérne szerintem. Ha őt nem sikerülne, esetleg hiddink, ami nehezebb dolog, dehátha elválalna minket a törökökel együtt. Ha nem jönne egyik se, akkor esetleg gasperini vagy zenga nyárig jobb megoldás lenne mint rafa. Morattinak lépni kell télen, pár új játékos és egy minőségi jó edző, jövetelével bármi lehet még.
-
R9.
egyetlen 1 felelős van ezért az egészért...moratti
hogy tudta így elrontani az egész csapatot pont ő, rossz mercato és egy 0 edző
hogy tudta így elrontani az egész csapatot pont ő, rossz mercato és egy 0 edző