Teljesen kipukkadtunk megint tavaszra és számomra felfoghatatlan miért.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- alwin91
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
R9.
dehogy csak agnelli keze ide is eler es megvettek a birot megint meg skriniart meg youngot is
- Don Vittorio
Az agyondícsért Bastoni is hulladék teljesítményt nyújt ma... Második gólt konkrétan neki köszönhetjük
- interfan
Legalabb megnyugodhat a Juve es a szovetseg, ezek utan kedden 10000% hogy lefujjak a bajnoksagot, es ezzel egyutt a Juventust kikialtjak par heten belul az idei szezon bajnokanak.
Nekem innentol nincs kerdes.
Tul sok volt a veletlen....
Ennyi veletlen nincs...
Nekem innentol nincs kerdes.
Tul sok volt a veletlen....
Ennyi veletlen nincs...
-
Tombi1986
Vagy mindenki tudja már, hogy mi lesz kedden a döntés. Ez végett nincs kedvünk játszani, ez sem kizárt.
A bajnokságot visszatekerjük arra a fordulóra, ahol mindenki egyformán állt és az alapján vége a bajnokságnak.
A bajnokságot visszatekerjük arra a fordulóra, ahol mindenki egyformán állt és az alapján vége a bajnokságnak.
-
bali06
Jo csere volt ez a Barella-Eriksen. Azota meg labda se volt nalunk.
- Audipower
Azért, ha Eriksen rendszeresen lehetőséget kapna kezdőként, irányító poszton, nem itt tartanánk. Conte nem a posztján játszatja a dánt. Sajnos előjönnek a hülyeségei.
- interfan
-
möszi
Contéval az életben nem nyerünk rangadót. Annyi előrelépés történt, hogy a kötelezőket jó százalékkal hozzuk. Így nem lehetünk kihívója Juvénak és most már a Lazionak sem jó darabig. A dobogó legyen meg és hozzuk el az EL-t. Bár Conte eddig nemzetközi porondon is rendre benyalta a fagyit...
-
bali06
Hagyd mar ezt a hulyesegedet abba.. Egesz nap ezt irod. Miert szerinted mi megerdemelnenk ezt a bajnoksagot? Oda-vissza siman vernek minket. Egyedül a Laziot sajnalom ha igy lesz, de mi nem erdemeljuk meg a bajnoki cimet ezzel a teljesitmennyel.
- PellerG
Nem értem miért nem örülünk inkább hogy végre nálunk bukkant fel egy igen tehetséges 20 éves védő...Don Vittorio írta: ↑2020.03.08. 22:14 Az agyondícsért Bastoni is hulladék teljesítményt nyújt ma... Második gólt konkrétan neki köszönhetjük
De persze ha szar a csapat jöjjenek a fiatalok...
Azért látni kéne a pozitív oldalt is, hányszor lép be jól a játékba előrefelé, a passzbiztosságát, stb.
- interfan
Eleg egyertelmu a dontes szerintem meg a vak is latja mi lesz kedden.
Foleg miutan Tommassi is "sztrajkra" szolitja a jatekosokat, amennyiben nem fuggesztik fel vegleg a bajnoksagot.
Sportminiszter, es a szovetseg elnoke szavai meg vilagosak.
Ezt a fordulot le kellett meg jatszani, hogy lelehessen zarni a bajnoksagot.
Ezek utan minden tiszta, es nyugodt szivvel hozhatja meg a dontest a szovetseg.
- interfan
Alapbol Conte nemzetkozi teren keves.möszi írta: ↑2020.03.08. 22:16 Contéval az életben nem nyerünk rangadót. Annyi előrelépés történt, hogy a kötelezőket jó százalékkal hozzuk. Így nem lehetünk kihívója Juvénak és most már a Lazionak sem jó darabig. A dobogó legyen meg és hozzuk el az EL-t. Bár Conte eddig nemzetközi porondon is rendre benyalta a fagyit...
Masik meg az, hogy ilyen hetek utan mirol lehetne beszelni szamunkra az EL-ben.
Szoval kb mar a Getafe kiejtese is csoda lenne...
- vaskalap
Sajnos a keretük sokkal jobb,és ez ma ki is jön.
-
möszi
Te tényleg paranoiás vagy ember...
- Don Vittorio
Persze, örülök, hogy nálunk játszik és rendre lehetőséget is kap amivel élni is szokott. Az egész eddigi szezont nézve abszolút pozitív az ő játéka, csak frusztráló, hogy az őszi meccsen is és most is "róla" kapunk gólt a csalók ellenPellerG írta: ↑2020.03.08. 22:17Nem értem miért nem örülünk inkább hogy végre nálunk bukkant fel egy igen tehetséges 20 éves védő...Don Vittorio írta: ↑2020.03.08. 22:14 Az agyondícsért Bastoni is hulladék teljesítményt nyújt ma... Második gólt konkrétan neki köszönhetjük
De persze ha szar a csapat jöjjenek a fiatalok...
Azért látni kéne a pozitív oldalt is, hányszor lép be jól a játékba előrefelé, a passzbiztosságát, stb.
- Inter101
Szerintem végig megy a bajnokság!
Komoly tv szerződések vannak, óriási mínusz lenne ha nem menne végig! Mindenkinek, a Juve is veszítene vele nem kicsit! Egy bajnoki cim ahhoz képest semmi!!! Ráadásul amúgy is nekik áll a zászló a Lazio előbb utóbb lemarad, mi meg már most lemaradtunk!
Én bírtam Contet! De számomra felháborító hogy ott van a világ egyik legjobb irányítója és nem képes megtalálni a helyét!! Remélem azért idővel kitalál valamit!
Forza INTER!
Komoly tv szerződések vannak, óriási mínusz lenne ha nem menne végig! Mindenkinek, a Juve is veszítene vele nem kicsit! Egy bajnoki cim ahhoz képest semmi!!! Ráadásul amúgy is nekik áll a zászló a Lazio előbb utóbb lemarad, mi meg már most lemaradtunk!
Én bírtam Contet! De számomra felháborító hogy ott van a világ egyik legjobb irányítója és nem képes megtalálni a helyét!! Remélem azért idővel kitalál valamit!
Forza INTER!
-
bali06
Attol ma meg legalább egy x-et osszehozhattunk volna es ezzel elvileg nem lett volna bajnok a juve hanem a Lazio, de hát siman kikaptunk.interfan írta: ↑2020.03.08. 22:19Eleg egyertelmu a dontes szerintem meg a vak is latja mi lesz kedden.
Foleg miutan Tommassi is "sztrajkra" szolitja a jatekosokat, amennyiben nem fuggesztik fel vegleg a bajnoksagot.
- interfan
Malago a szovetseg elnoke elmondta, vannak sorozatok amik nem allhatnak le, viszont vannak sorozatok amiknek le kell allnia.
Volt egy javaslat hogy zartkapuval folytatodjon a bajnoksag, viszont egy orszag akaratanak eleget kell tenni, es ha meg kell allni vegleg, akkor ezt a dontest kozosen meg kell hozni.
Volt egy javaslat hogy zartkapuval folytatodjon a bajnoksag, viszont egy orszag akaratanak eleget kell tenni, es ha meg kell allni vegleg, akkor ezt a dontest kozosen meg kell hozni.
- Inter101
interfan írta: ↑2020.03.08. 22:27 Malago a szovetseg elnoke elmondta, vannak sorozatok amik nem allhatnak le, viszont vannak sorozatok amiknek le kell allnia.
És vajon azt honnan veszik hogy az ország mit akar???
-
Tombi1986
A bajnokságot az aktuális állapot szerint nem lehet lefújni, mivel mi kevesebb mérkőzést játszottunk, mint a Juventus vagy a Lazio. Heteket vissza kell tekerni oda, ahol összes klub egyformán állt. Akkor meg a Juventus volt az élen, így nincs miről beszélni.
Amúgy a csapatot és Contet nem tudom hibáztatni. Kettő hete nem játszottunk bajnokit, ma is óránként változott az álláspont, hogy lesz mérkőzés vagy sem.
Sajnos több hiba is volt/van a rendszerben. Valaki játszott valaki pedig nem az teljesen abszurdum.
Amúgy a csapatot és Contet nem tudom hibáztatni. Kettő hete nem játszottunk bajnokit, ma is óránként változott az álláspont, hogy lesz mérkőzés vagy sem.
Sajnos több hiba is volt/van a rendszerben. Valaki játszott valaki pedig nem az teljesen abszurdum.
- interfan
"Orszag" alatt valoszinu az olasz kormany donteset kommentalta.Inter101 írta: ↑2020.03.08. 22:30interfan írta: ↑2020.03.08. 22:27 Malago a szovetseg elnoke elmondta, vannak sorozatok amik nem allhatnak le, viszont vannak sorozatok amiknek le kell allnia.
És vajon azt honnan veszik hogy az ország mit akar???
- alwin91
Engem innentől nem is érdekel a sorozat. Nem leszünk bajnokok és nem is érdemeljük meg a legkevésbé sem.
Egyedül akkor lenne értékelhető ez az egész, ha behúznánk az EL-t.
És jobb eredmény ide vagy oda, nekem csalódás az idei szezon a mutatott játék képe alapján. Csapatként nem fejlődtünk sehova sem a jobb játékosok ellenére.
Egyedül akkor lenne értékelhető ez az egész, ha behúznánk az EL-t.
És jobb eredmény ide vagy oda, nekem csalódás az idei szezon a mutatott játék képe alapján. Csapatként nem fejlődtünk sehova sem a jobb játékosok ellenére.
-
BlueSky
Annyira szarok vagyunk ma, hogy erre még rá sem kell segíteni.
Martinez meg tleg menjen a Barcaba mert lesz belőle egy Icardi sztori
Martinez meg tleg menjen a Barcaba mert lesz belőle egy Icardi sztori
- Inter101
Nem tudom mi valtozott az oszhoz kepest? Valami mintha eltort volna...... Vagy lehet hogy mivel a keret tenyleg foghijas, a kulcsjatekosok kimerultek??
Erikssen helyet meg kell talalnia! Ha erre nem kepes Conte akkor komoly baj van vele!
Erikssen helyet meg kell talalnia! Ha erre nem kepes Conte akkor komoly baj van vele!
- CsaSzi9294
Annyira kacifántos lett ez a bajnokság, hogy őszintén szólva engem már nem is érdekel, hogy kikaptunk, vagy hogy elment a bajnokság. Legyen vége és álljon helyre minden!Forza Inter!
-
INTER-1908
Annyira irreális elvárásai vannak néhány fórumozónak... Ez a keret ide való szezon elején a 3. hely volt a realitás
Nyomtunk egy nagyon jó félszezont és ennyi 3 vereségünk van a szezonban abból 2 a juve 1 a lazio szerintem ez teljesen vállalható. (szezon előtt én elfogadtam volna) Az meg hogy a szezon kuka + Conteval nem lépünk előre Ő kevés... mekkora butaság már építkezni kell ez az első szezon a kezdő 80% rendben van 3-4 játékos még mindig kell minimum. Most a játék az ami problémás mondhatni nincsen az egész csapaton fásultságot érzek. Remélem ez változni fog...
Nyomtunk egy nagyon jó félszezont és ennyi 3 vereségünk van a szezonban abból 2 a juve 1 a lazio szerintem ez teljesen vállalható. (szezon előtt én elfogadtam volna) Az meg hogy a szezon kuka + Conteval nem lépünk előre Ő kevés... mekkora butaság már építkezni kell ez az első szezon a kezdő 80% rendben van 3-4 játékos még mindig kell minimum. Most a játék az ami problémás mondhatni nincsen az egész csapaton fásultságot érzek. Remélem ez változni fog...
-
Tombi1986
Mai meccsből nem kell sokat levonni. Keddi napnak lehet tudni a végeredményét és sokan így álltak hozza a fordulóhoz. Milan is kikapott otthon simán.
A vírus és annak hatása teljesen megölte az olasz bajnokságot. Legnagyobb baj az volt, hogy kettő hétig csak a bizonytalanság volt. Elmaradtak meccsek, amelyeket nem lehetet tudni, hogy mikor pótoljuk vagy sem.
Egyáltalán nem biztos, hogy lesz EB vagy olimpiai és arról nem beszélve, hogy a turizmusra és gazdaságra is negatív hatása van...
A vírus és annak hatása teljesen megölte az olasz bajnokságot. Legnagyobb baj az volt, hogy kettő hétig csak a bizonytalanság volt. Elmaradtak meccsek, amelyeket nem lehetet tudni, hogy mikor pótoljuk vagy sem.
Egyáltalán nem biztos, hogy lesz EB vagy olimpiai és arról nem beszélve, hogy a turizmusra és gazdaságra is negatív hatása van...
- Cupi
Ez a legcikibb....rengeteg top csapat kezdőjében lenne erre nálunk egy Vecino /aki még januárban úgy volt lelép és ezért a keretbe sem tette be/ megelőzi?
Conte is egy makacs olasz edző...kitalálta neki Vidal kell aki egy emberevő és nem jött ezért nem játszik az sem akit kapott helyette....
- Cupi
Ugyan hogy lenne minden tiszta???? Kevesebb meccsünk van.....interfan írta: ↑2020.03.08. 22:19
Eleg egyertelmu a dontes szerintem meg a vak is latja mi lesz kedden.
- hvmetal
Kemény , hogy az itt is szidott Sarri az akinek nem biztos a helye a 2 edző között .
Tök jó , hogy màr nem a kopasz dolgozik itt 3-ad pénzért . Jó , mert van pénzünk , és ezzel a kerettel ez a szint meglenne . Jó , mert garantáltan Conte marad , aki nagyon híres az építkezéséről , hogy évről évre egyre jobb , motivàltabb lesz .
Tegnapit bármire is fogjuk , hatalmas szégyen . Ez a màsodik félidő ?! Egy Catania több veszélyt okozott volna .
Akkora tempó van a 2 csapat között , hogy az fàj .
Conte meccselni nem tud . Taktikailag bàrmelyik komolyabb edző megeszi . Vidal óta màr motivàtornak is sz.r .
Nem való ide , nem való a klubhoz ...
Tegnap este egy szégyen marad . Ez felért egy 4-0-val . Mi a k.va .... vàr a vàltoztatàssal a 75. percig mindig ? Hisztis , juves b..i
Tök jó , hogy màr nem a kopasz dolgozik itt 3-ad pénzért . Jó , mert van pénzünk , és ezzel a kerettel ez a szint meglenne . Jó , mert garantáltan Conte marad , aki nagyon híres az építkezéséről , hogy évről évre egyre jobb , motivàltabb lesz .
Tegnapit bármire is fogjuk , hatalmas szégyen . Ez a màsodik félidő ?! Egy Catania több veszélyt okozott volna .
Akkora tempó van a 2 csapat között , hogy az fàj .
Conte meccselni nem tud . Taktikailag bàrmelyik komolyabb edző megeszi . Vidal óta màr motivàtornak is sz.r .
Nem való ide , nem való a klubhoz ...
Tegnap este egy szégyen marad . Ez felért egy 4-0-val . Mi a k.va .... vàr a vàltoztatàssal a 75. percig mindig ? Hisztis , juves b..i
- Festa
A megfejtés a jó öreg 3-5-2..möszi írta: ↑2020.03.08. 22:16 Contéval az életben nem nyerünk rangadót. Annyi előrelépés történt, hogy a kötelezőket jó százalékkal hozzuk. Így nem lehetünk kihívója Juvénak és most már a Lazionak sem jó darabig. A dobogó legyen meg és hozzuk el az EL-t. Bár Conte eddig nemzetközi porondon is rendre benyalta a fagyit...
- Mazzola
Kedves Interfan ! Tudnál esetleg küldeni egy csokrot a tegnapi meccsen pályára lépett játékosok értékeléséről ?
Most kivételesen a Juventus játékosainak az értékeléseire is kíváncsi lennék !
Most kivételesen a Juventus játékosainak az értékeléseire is kíváncsi lennék !
- mike
Itt az én gondom is, Eriksen a világ bármely csapatában kezdő lenne.
Nálunk Conte képtelen helyet találni neki, ragaszkodik az 5-3-2 védelmi láncokhoz, amelyben a dánnak nincs helye ...úgy lehetne ha az egyik csatárt levenné, de úgy szintén tökön lőné magát és a csapatot is.
Át kellene állni 4-3-1-2-re, de ehhez a rendszerhez nem vásároltunk, nincsenek hozzá minőségi szélső védőink.
Eriksent padoztatni bűn....
Az őszi klubcsúcs döntögetések után most ugyanott tartunk mint az elmúlt 2 évben (Barella, Lukaku, Eriksen szintű igazolásokkal is).....
-
R9.
conte nem kerte eriksent
- brecsinho
A fő probléma, hogy nem tudjuk eljuttatni a csatárokhoz a labdát. Ősszel azért is nézett ki jobban a dolog,mert Sensi volt a kreatív és kicsit kötetlenebb szerepkörben, tudott váratlan húzni,illetve cselezni is képes volt. Összességében mondhatjuk, hogy támadóbb szellemben is játszott a csapat. Nem tudom mi történt januárban, de azóta teljesen visszahúzódó,biztonsági szar focit nyomunk, semmi kockázat és az a Vecino kap szerepet a középpályán, aki se előre játékban se védekezésben nem tud hozzá tenni. Számomra érthetetlen, ez hogy nem tűnik fel az évi 12m kereső mesternek és miért nem képes 3-5,2 mellett mást kitalálni vagy legalább meccs közben belenyúlni és egy bátrabb focit játszatni...eddig se voltam meggyőződve róla, hogy Conte lesz a megoldás, de amit január óta előadunk az egyre inkább vet fel kérdéseket. Ok, hogy első év,meg milyen szép volt az ősz, de láthatóan képtelen az emberünk váltani és teljesen megállt a fejlődés, annak ellenére, hogy keret alapján bőven ez a legerősebb az utóbbi 8évben..
- bodimiki7
Hazardról is van egy ilyen dogma, a Real meg jobban megy nélküle, mint vele. A PL-ből jött játékosok többsége nagyon jó, de felülreprezentáltak. R9 írta, hogy Conte nem kérte Eriksen, ez így van, Vidalt kérte vagy egy hozzá hasonló típusú játékost. Egy ilyen nagyon hiányzik a csapatból, mert egész egyszerűen nincs, rombolni ésszel tudó játékosunk, így rengeteg sok melóval hozza a meccseket a három belsőközéppálya. Brozovic, Barella oké, Sensinek nagyon drukkolok, hogy legyen a múlt a sérülése és véglegesítsük, mert baromi nagyon megkedveltem a játékát rövid idő alatt.
Eriksennel új helyzet állt elő. Conténak muszáj váltani, a 3-5-2-be nem tudja középpálya közepére beerőltetni, mert túlságosan kerüli a kontaktokat és playstyleját tekintve inkább zenész, mint zongoracipelő. Edzőt tekintve a legkockázatmentesebb lett volna egy Vidalt hozni, aki tudja mit kell tenni ebben a rendszerben és ennél az edzőnél. Eriksennel meg formálni kell a csapatot. Utóbbit választottuk, aminek én örülök, mert nem Conte kedvenc 11ét kell összevásárolni, hogy 2 év múlva mindent lehessen újrakezdeni egy új edzőnél. Pozitívum, hogy nem ragaszkodik a 3-5-2-höz, hanem képesek vagyunk meccs közben váltani, az hogy ezt kezdetleges módon oldjuk meg és elmaradnak a sikerek, hát van ilyen. Fejlődik a csapat, a kezdeti rohamos léptek után megfáradva totyogunk.
- hvmetal
Ősszel volt egy jó Sensink , és megyegettek a dolgok , mint amikor Rafinha itt volt . Most ugyanolyan ötlettelen szar az előrejàték , mint a kopasznàl a brazil nélkül .
Kiegészülve Barella , Eriksen , Lukaku , Young névsorral .
Ha az fejlődés és edzői érdem , hogy megunva a 70 perc semmit , fel tud àllni 4 védővel a csapat és legalàbb 2 percig meg tudjuk tartani a labdàt , akkor rendben .
Làtva a Laziot , elég gàz ami itt megy januàr óta . Korlàtolt , tipikus 2010-es évek utàni olasz edző . Nyert a juveval a juve ligàban , volt egy jó éve Londonban , európai szinten hozza amit Mancini is tudott és ennyi. Pont erre szàmítottam nyàron. Örülök , hogy ennyiért megvettük a dànt . Edző szégyene , ha nem tud egy ilyen jàtékost alkalmazni , és helyette Vecinot erőlteti . Szerintem ezzel a rendszerrel itt az életben nem lesz bajnok . Teljesen reàlis a 3. hely sajnos.
Csapatként nem működünk jól. Ennek alapnak kellene lennie . Most màr nehéz Kuzmanovicra , Schelottora fogni..
Kiegészülve Barella , Eriksen , Lukaku , Young névsorral .
Ha az fejlődés és edzői érdem , hogy megunva a 70 perc semmit , fel tud àllni 4 védővel a csapat és legalàbb 2 percig meg tudjuk tartani a labdàt , akkor rendben .
Làtva a Laziot , elég gàz ami itt megy januàr óta . Korlàtolt , tipikus 2010-es évek utàni olasz edző . Nyert a juveval a juve ligàban , volt egy jó éve Londonban , európai szinten hozza amit Mancini is tudott és ennyi. Pont erre szàmítottam nyàron. Örülök , hogy ennyiért megvettük a dànt . Edző szégyene , ha nem tud egy ilyen jàtékost alkalmazni , és helyette Vecinot erőlteti . Szerintem ezzel a rendszerrel itt az életben nem lesz bajnok . Teljesen reàlis a 3. hely sajnos.
Csapatként nem működünk jól. Ennek alapnak kellene lennie . Most màr nehéz Kuzmanovicra , Schelottora fogni..
- interfan
Ertekelesek:
- FcInter1908:
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Candreva 6
Brozovic 6
Barella 6
Young 6
Sanchez 5,5
Gagliardini 5,5
Eriksen 5,5
Vecino 5
Skriniar 5
Lukaku 4,5
Martinez 4,5
Conte 5
- Sky:
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Candreva 6
Barella 5,5
Young 5,5
Sanchez 5,5
Gagliardini 5,5
Eriksen 5,5
Vecino 5
Skriniar 5
Lukaku 4
Martinez 4
Conte 5
- FcInternews:
Handanovic 6
DeVrij 6
Candreva 6
Brozovic 6
Young 6
Bastoni 5,5
Skriniar 5,5
Barella 5,5
Eriksen 5,5
Gagliardini 5,5
Vecino 5,5
Lukaku 5
Martinez 5
Conte 5
- TS:
Candreva 6,5
Handanovic 6
Brozovic 6
Bastoni 5,5
DeVrij 5,5
Vecino 5,5
Gagliardini 5,5
Barella 5,5
Eriksen 5
Young 5
Martinez 5
Lukaku 4
- FcInter1908:
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Candreva 6
Brozovic 6
Barella 6
Young 6
Sanchez 5,5
Gagliardini 5,5
Eriksen 5,5
Vecino 5
Skriniar 5
Lukaku 4,5
Martinez 4,5
Conte 5
- Sky:
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Candreva 6
Barella 5,5
Young 5,5
Sanchez 5,5
Gagliardini 5,5
Eriksen 5,5
Vecino 5
Skriniar 5
Lukaku 4
Martinez 4
Conte 5
- FcInternews:
Handanovic 6
DeVrij 6
Candreva 6
Brozovic 6
Young 6
Bastoni 5,5
Skriniar 5,5
Barella 5,5
Eriksen 5,5
Gagliardini 5,5
Vecino 5,5
Lukaku 5
Martinez 5
Conte 5
- TS:
Candreva 6,5
Handanovic 6
Brozovic 6
Bastoni 5,5
DeVrij 5,5
Vecino 5,5
Gagliardini 5,5
Barella 5,5
Eriksen 5
Young 5
Martinez 5
Lukaku 4
-
bali06
Ha jol forditottam Olaszországban április 3-ig mindem sportesemeny felfuggesztve.
- Festa
- interfan
Igen a szovetseg elnoke elmondta, minimum aprilis 3-ig minden sportesemenyet felfugesztenek, a kormany rendeletenek es keresenek eleget teve.
A kormany meghozta a rendelet, a szovetseg ez elfogadta, holnap pedig hivatalosan is bejelentik majd.
Gyakorlatilag egy kerdes maradt, hirdetnek e bajnokot az idei szezonra.
BL hely vilagos, EL hely vilagos, mint ahogy a kiesok is.
- internaZIOnaLe
A hazai EL meccseink és a merda, Atalanta bl meccsei nem sportesemények??? Csak nekem sántit ez igy?interfan írta: ↑2020.03.09. 18:27Igen a szovetseg elnoke elmondta, minimum aprilis 3-ig minden sportesemenyet felfugesztenek, a kormany rendeletenek es keresenek eleget teve.
A kormany meghozta a rendelet, a szovetseg ez elfogadta, holnap pedig hivatalosan is bejelentik majd.
- vaskalap
A kérdés csak prózai,minek kellett akkor lejátszani a hétvégi meccseket?Ja,hogy már első a merda. 
-
bali06
Mintha a hétvégén azt irta volna interfan, hogy az nem az olasz szovetseg ala tartozik es nem az o hataskoruk igy az meg lesz tartva. De visszalepett az Inter u19 az ifi bl-tol, igy a Rennes ment tovabb ott pl.internaZIOnaLe írta: ↑2020.03.09. 18:40A hazai EL meccseink és a merda, Atalanta bl meccsei nem sportesemények??? Csak nekem sántit ez igy?interfan írta: ↑2020.03.09. 18:27Igen a szovetseg elnoke elmondta, minimum aprilis 3-ig minden sportesemenyet felfugesztenek, a kormany rendeletenek es keresenek eleget teve.
- interfan
Az nem olasz szovetseg hataskore, hanem az UEFA rendezveny.internaZIOnaLe írta: ↑2020.03.09. 18:40A hazai EL meccseink és a merda, Atalanta bl meccsei nem sportesemények??? Csak nekem sántit ez igy?interfan írta: ↑2020.03.09. 18:27Igen a szovetseg elnoke elmondta, minimum aprilis 3-ig minden sportesemenyet felfugesztenek, a kormany rendeletenek es keresenek eleget teve.
- Festa
-
Tombi1986
A jelenlegi állapot alapján a táblázat nem aktuális, mivel vannak csapatok akiknek továbbra is van elmaradt meccsük.
Figyelembe azt fordulót fogják nézni, amikor kikaptunk a Laziotól, tehát a Juventus akkor is első helyen volt. Így ha hirdetnek bajnokot akkor nem oszt-szoroz, hogy mi történt tegnap.
- interfan
Lazio kommunikacios vezetojenek a velemenye.
Erdemes elolvasni.
https://m.calciomercato.com/news/diacon ... ici--32711
Erdemes elolvasni.
-
INTER-1908
Nem erősségem az olasz nincs angolul a cikk?interfan írta: ↑2020.03.09. 20:38 Lazio kommunikacios vezetojenek a velemenye.
Erdemes elolvasni.