Hatalmas prémium illetné Marrottát, hogy sikerül ide hoznia. Nagyon intelligens játékos, a gól veszélyessége mellett.
Utoljára Sneijder volt ilyen típus.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Hatalmas prémium illetné Marrottát, hogy sikerül ide hoznia. Nagyon intelligens játékos, a gól veszélyessége mellett.
http://livetv.sx/enx/eventinfo/937480_i ... sampdoria/
Köszi a gyors segítséget!PetR írta: ↑2020.06.21. 22:16http://livetv.sx/enx/eventinfo/937480_i ... sampdoria/
Pár éve már itt nézem, sopcastes vagy az acestreames linkeket... de a webesek is működnek!
Igen, gyönyörű passz volt. Illetve Candreva is szépen leadta Martineznek. Gag-nak is volt egy-két szép megmozdulása. Már csak Barellának kellene lenyugodnia, mert rettentő unszimpatikusan viselkedik a folyamatos elégedettlenkedésével.
Conte megint idiótán cserél.
Sanchez még Eriksen helyére is jöhetett volna. Inkább mint Valeroval 3-5-2
A Napoli ellen meg is volt az eredménye sajnos.
Mondjuk elnézve a cseréket, nem is tudom kit hoztam volna be. Talán Agoumet meg Asamoaht. De nem nagy a választék. Úgyhogy inkább senkit
Persze de pont ez a probléma....hogy ilyen arcok ülnek a padon.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.21. 23:58Mondjuk elnézve a cseréket, nem is tudom kit hoztam volna be. Talán Agoumet meg Asamoaht. De nem nagy a választék. Úgyhogy inkább senkit.
3-4 naponta jönnek majd a meccsek 1,5 hónapon keresztül egy ilyen paddal, nagy esély van arra hogy sérülésekkel, eltiltásokkal... minden győzelmet pontot meg kell becsülni mert pokoli nehéz lesz. Elsődleges cél h legyen fix a BL aztán lehet utána komolyabban tervezni, de addig szerintem felesleges számolgatni mert a keret nem kész egy ilyen erőltetett menetre.Cupi írta: ↑2020.06.22. 00:00Persze de pont ez a probléma....hogy ilyen arcok ülnek a padon.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.21. 23:58Mondjuk elnézve a cseréket, nem is tudom kit hoztam volna be. Talán Agoumet meg Asamoaht. De nem nagy a választék. Úgyhogy inkább senkit.
Ezen remélem a köv. szezonra változtatunk.
Úgy legyen. Alexisen kívül nem is vártam a cserét. Mondjuk nagyon akart, ez tetszik, de szegénynek nem nagyon akar összejönni semmi. Mondjuk ez biztos a nagy igyekezettől is van.Cupi írta: ↑2020.06.22. 00:00Persze de pont ez a probléma....hogy ilyen arcok ülnek a padon.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.21. 23:58Mondjuk elnézve a cseréket, nem is tudom kit hoztam volna be. Talán Agoumet meg Asamoaht. De nem nagy a választék. Úgyhogy inkább senkit.
Ezen remélem a köv. szezonra változtatunk.
Igen de az a szerencse ez most minden más csapatot is érint. A nagy terhelés. Nem csak minket. Juvén kívül senkinek nincs dupla erős kerete. Lazionak pl szerintem még nálunk is vékonyabb a kerete.INTER-1908 írta: ↑2020.06.22. 00:06
3-4 naponta jönnek majd a meccsek 1,5 hónapon keresztül egy ilyen paddal, nagy esély van arra hogy sérülésekkel, eltiltásokkal... minden győzelmet pontot meg kell becsülni mert pokoli nehéz lesz. Elsődleges cél h legyen fix a BL aztán lehet utána komolyabban tervezni, de addig szerintem felesleges számolgatni mert a keret nem kész egy ilyen erőltetett menetre.
Ebben igazad van de én személy szerint a Laziot tartom a legjobb csapatnak (a vírus előtt) most nyilván megjósolhatatlan de ha tudják hozni amit eddig akkor szerintem idén bőven benne van hogy verik a Juvét (könnyen el tudom képzelni h ez a juve semmit nem nyer idén, hiába papíron a legerősebb keret...)Cupi írta: ↑2020.06.22. 00:11Igen de az a szerencse ez most minden más csapatot is érint. A nagy terhelés. Nem csak minket. Juvén kívül senkinek nincs dupla erős kerete. Lazionak pl szerintem még nálunk is vékonyabb a kerete.INTER-1908 írta: ↑2020.06.22. 00:06
3-4 naponta jönnek majd a meccsek 1,5 hónapon keresztül egy ilyen paddal, nagy esély van arra hogy sérülésekkel, eltiltásokkal... minden győzelmet pontot meg kell becsülni mert pokoli nehéz lesz. Elsődleges cél h legyen fix a BL aztán lehet utána komolyabban tervezni, de addig szerintem felesleges számolgatni mert a keret nem kész egy ilyen erőltetett menetre.![]()
Sokat robotol, szerintem kb emiatt.
Eriksen mindenhol a legjobb.interfan írta: ↑2020.06.22. 06:52 Ertekelesek:
- Sky:
Eriksen 7,5
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
Candreva 6,5
Lukaku 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Barella 6
Gagliardini 6
Young 6
Sanchez 6
Borja 6
DeVrij 5,5
Biraghi 5,5
Moses 5
Conte 6
- Calciomercato:
Eriksen 7
Martinez 7
Skriniar 6,5
Candreva 6,5
Barella 6,5
Bastoni 6
Handanovic 6
Young 6
Gagliardini 6
Lukaku 6
Borja 6
DeVrij 5,5
Moses 5,5
Conte 6
- FcInter1908:
Eriksen 7
Skriniar 6,5
Candreva 6,5
Lukaku 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
Young 6
Barella 6
Borja 6
DeVrij 5,5
Gagliardini 5,5
Biraghi 5,5
Moses 5
Conte 6,5
- FcInternews:
Eriksen 7
Bastoni 6,5
Candreva 6,5
Barella 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Young 6
Gagliardini 6
Lukaku 6
Sanchez 6
Borja 6
Biraghi 6
DeVrij 5,5
Moses 5,5
Conte 6,5
Én jobban örülnek Mosesnek, mert Candreva beállva tud lendületet hozni. Moses nem igazán.
Mosesnek pontatlanok voltak a beadásai amikor beállt a Samp ellen.
Engem Moses az eddig mutatott játékával megyőzött, méghozzá arról, hogy nincs helye az Interben. Cáfoljon rám, de eddig szerintem nagyon kevés, amit produkál.
Abba a 3-5-2 -ben amivel Conte bajnoki címet nyert a Chelseavel.Nagy szerepe volt Mosesenek is.Fan Gusto írta: ↑2020.06.23. 12:11Engem Moses az eddig mutatott játékával megyőzött, méghozzá arról, hogy nincs helye az Interben. Cáfoljon rám, de eddig szerintem nagyon kevés, amit produkál.
Te is néztél Chelsea meccseket abban az időben?
Festa írta: ↑2020.06.23. 15:15Te is néztél Chelsea meccseket abban az időben?
Azért a rábízott feladatokat szépen megoldotta.
KorAbban meg klasszikus támadó volt.Onnan lett visszavezényelve Wingback pozícioba.
Én sem tartanám meg az eddigiek alapján.Viszont gyorsabb az összes szélsőnknél kár hogy ezt nem tudjuk kamatoztatni.
Szerintem is jó csapat a Sass.