Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
dekadens
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
ha ti komolyan egy lapon említitek a di Matteot meg Allegrit, nagyobb a baj mint hittük.

-
dekadens
ha esetleg nem esne le, Kiko Casilla 3 szoros bl győztes de mégsem említjük egy lapon Casillassal, vagy épp Ronaldoval.Remélem sikerült értelmezni. 
- internaZIOnaLe
-
Anonym alkesz
Teljesen egyetértek dekadensel. Allegri Top 5 edző egyike aki elutasította a Real Madridot a Juventus kedvéért, később pedig a Barcelonát is, ezért van jelenleg egy semmitérő edzőjük.
El nem tudom képzelni ki lehet jó opció annak, akinek Allegri és Guardiola sem elég jó.
Ilyen mentalitással még 10 évig a Juventus lesz a bajnok, ott sincs kolbászból a kerítés és vannak problémák, de a vetélytársak 1 évtizede maguk alatt vágják a fát.
El nem tudom képzelni ki lehet jó opció annak, akinek Allegri és Guardiola sem elég jó.
Ilyen mentalitással még 10 évig a Juventus lesz a bajnok, ott sincs kolbászból a kerítés és vannak problémák, de a vetélytársak 1 évtizede maguk alatt vágják a fát.
- Festa
Ezek összerakott sztárcsapatok.Az Internek egyedülálló szellemisége van.Különleges szelemmiség amihez ha nem passtzol az edző akkor itt megbukik lehet máshol sikeres akár Gasperini vagy Benitez.Anonym alkesz írta: ↑2020.07.10. 23:47 Teljesen egyetértek dekadensel. Allegri Top 5 edző egyike aki elutasította a Real Madridot a Juventus kedvéért, később pedig a Barcelonát is, ezért van jelenleg egy semmitérő edzőjük.
Conte bajnok volt a juvével és a Chelseavel is,de mintha nem értené mit jelent az Inter lásd ő nem akar Pazza Intert.
Talán azt,hogy mit jelent ez a különleges DNS csak Mourinho értettet igazán.
- mike
Nalad biztosan:)
A stilusod magaert beszel, igy a velemenyed lenyegi reszevel mar nem is nagyon akarok vitaba szallni.
Szerencsere ez egy elegge trollkodástűrő forum, peched van : )
Meg aztan itt mindenki vak a focihoz, igy koszonjuk hogy szakertelmeddel emeled a forum szinvonalat;))
Jahhh, es Hector Cupert vissza, o is el tudott bukni 2 BL dontot, mint Allegri:D
- Don Vittorio
Ezt nagyon jól megfogalmaztad, a csapat és az edző között kell nagyon a kémia, hogy a játékosok tűzbe menjenek az edzőért, és fordítva, mint anno nálunk Mourinhoval, aki elég magasra tette a lécet, lehet, hogy azért szenved itt mindenki.Festa írta: ↑2020.07.11. 00:03Ezek összerakott sztárcsapatok.Az Internek egyedülálló szellemisége van.Különleges szelemmiség amihez ha nem passtzol az edző akkor itt megbukik lehet máshol sikeres akár Gasperini vagy Benitez.Anonym alkesz írta: ↑2020.07.10. 23:47 Teljesen egyetértek dekadensel. Allegri Top 5 edző egyike aki elutasította a Real Madridot a Juventus kedvéért, később pedig a Barcelonát is, ezért van jelenleg egy semmitérő edzőjük.
Conte bajnok volt a juvével és a Chelseavel is,de mintha nem értené mit jelent az Inter lásd ő nem akar Pazza Intert.
- versenyszellem
Jol hangzik ez az egyedi szellemiseg, de lassan igy tunik, hogy nincs edzo a foldkereksegen, aki alkalmas lenne a csapatunkhoz mert mi egyediek vagyunk.Festa írta: ↑2020.07.11. 00:03
Ezek összerakott sztárcsapatok.Az Internek egyedülálló szellemisége van.Különleges szelemmiség amihez ha nem passtzol az edző akkor itt megbukik lehet máshol sikeres akár Gasperini vagy Benitez.
Úgy tűnik hogy Contet egy lepessel korabban hoztuk, lehetett volna ő az evtized Mourinho-ja, de meg csak (az elso) Mancini korszaknal es a csapatepites utolso fazisanal tartunk, ahol kb 5 jatekost meg ki kell cserelni a keretbol, hogy fellepjunk meg egy szintet.
Viszont Conte nem hajlando epitkezni es 2-3-4 evekben gondolkozni, azonnal nyerni akar es ezert azonnal most nyerni kepes jatekosokat akar, ezzel szemben Marotta es a Suning meg nem hajlando mindent feltenni Contere es a kovetkezo/idei szezonra hogy az az 5 jatekos most 30 eves tapasztalt, csucs v csucs utan kicsivel levo jatekos legyen, kiutve a lehetseget a fiatal 3-5 even belul csúcsra juto játékosok elől, ellenben 1-2 ev mulva már hasznalthatatlanna valo penztemetovel akik ujra a klubon élősködnenek miutan kifut Conte es az o lendulete/szerzodese
Ps: amikor Mourinho idejott, az Inter egy osszerakott sztarcsapat volt, egy nyertes edzo es utolso simitasok kellettek, hogy a csúcsra erjunk
- Inter101
Hát igen, szerintem is ez az egyedi szellemiség olyan regénybe illő.
Ez egy futball klub x száz millió eurós költségvetéssel.
Mourinho az első adandó alkalommal lelepett az Inter személyiségével együtt!!! És ezzel a személyiséggel ha kapna ajánlatot a Juvetol menne oda rohanva......
Ez egy futball klub x száz millió eurós költségvetéssel.
Mourinho az első adandó alkalommal lelepett az Inter személyiségével együtt!!! És ezzel a személyiséggel ha kapna ajánlatot a Juvetol menne oda rohanva......
- mike
- Inter101
Persze!
De így Inter szív meg úgy aztán tippli volt az első másodpercben. Meg Chelsea a szíve csücske aztán MU és Tottenham. Meg mutogat a szurkoloknak.....
Életem 3.legboldogabb pillanata volt a BL győzelem, de amit Mourinho tett utána az számomra egy óriási csalódás volt amit nem lehet elfelejteni!!
Az akkori Inter volt olyan nagy csapat amit nem hagysz el egy Real Madrid ert sem az első pillanatban!!!!
- mike
Szerintem Jose mar a BL donto elott tudta, hogy itt ez az egy eselye van, mert Moratti 19-re huzott lapot, es mar rovid tavon is gyengulni fog a csapat.
A csucson hagyta abba, mindent megnyert ahol elindultunk. Igy kerek;)
A csucson hagyta abba, mindent megnyert ahol elindultunk. Igy kerek;)
- Festa
versenyszellem írta: ↑2020.07.11. 10:32Jol hangzik ez az egyedi szellemiseg, de lassan igy tunik, hogy nincs edzo a foldkereksegen, aki alkalmas lenne a csapatunkhoz mert mi egyediek vagyunk.Festa írta: ↑2020.07.11. 00:03
Ezek összerakott sztárcsapatok.Az Internek egyedülálló szellemisége van.Különleges szelemmiség amihez ha nem passtzol az edző akkor itt megbukik lehet máshol sikeres akár Gasperini vagy Benitez.
Úgy tűnik hogy Contet egy lepessel korabban hoztuk, lehetett volna ő az evtized Mourinho-ja, de meg csak (az elso) Mancini korszaknal es a csapatepites utolso fazisanal tartunk, ahol kb 5 jatekost meg ki kell cserelni a keretbol, hogy fellepjunk meg egy szintet.
Viszont Conte nem hajlando epitkezni es 2-3-4 evekben gondolkozni, azonnal nyerni akar es ezert azonnal most nyerni kepes jatekosokat akar, ezzel szemben Marotta es a Suning meg nem hajlando mindent feltenni Contere es a kovetkezo/idei szezonra hogy az az 5 jatekos most 30 eves tapasztalt, csucs v csucs utan kicsivel levo jatekos legyen, kiutve a lehetseget a fiatal 3-5 even belul csúcsra juto játékosok elől, ellenben 1-2 ev mulva már hasznalthatatlanna valo penztemetovel akik ujra a klubon élősködnenek miutan kifut Conte es az o lendulete/szerzodese
Ps: amikor Mourinho idejott, az Inter egy osszerakott sztarcsapat volt, egy nyertes edzo es utolso simitasok kellettek, hogy a csúcsra erjunk
Ok,néha már elbizonytalonodom ,hogy van-e olyan edző akivel nem jön tavaszi összeomlás.
Rövid ideig Piolinál,Ranierinél és leginkább Leonardonál is volt felivelő szakasz csak aztán nem sikerült fent tartani a motivációt.
Szerintem az,hogy kell megszólítani és motiválni a játékosokat.Én az alapembereket De Vrij vagy Brozo nem adnám el.
Zanetti 10 évig volt itt egy árva Uefa kupával.Így személy szerint nagyon örülnék ha pl.Handanovics nem kupa nélkül lépne le tőlünk.
Amúgy egy van egy nevem aki belilenne egy ilyen építkező projektbe.Úgy hívják Esteban Cambiasso.
Real -Zidane
Solskjaer -Manchester
Chelsea-Lamapard
Inter-Cambiasso
-
diciassette
Én is azon agyalok, ki az, aki illene az Inter szellemiségéhez és van kötődése is. Cambiasso jó lenne, kérdés kész van-e ő erre a feladatra. A másik álom Simeone, vele biztos nem kaptunk volna 7 gólt a Sass-Bologna-Hellas meccseken.
Azt sem értem, hogy Zanetti miért nem fut neki az edősködésnek. Simán felépíthetné magát, ugyanúgy, mint a Realnál Zizu. A primavera mellett megszerezné az edzői tapasztalatot, a többinek (mentalitás, az öltöző kezelése, klubszeretet) nincs híjján.
Azt sem értem, hogy Zanetti miért nem fut neki az edősködésnek. Simán felépíthetné magát, ugyanúgy, mint a Realnál Zizu. A primavera mellett megszerezné az edzői tapasztalatot, a többinek (mentalitás, az öltöző kezelése, klubszeretet) nincs híjján.
-
cuchu11
Hakimi nagyon is passzol Conte rendszerébe, ez nem edzőváltásra utal. De a következő edző tényleg Cuchu legyen. PAZZA INTER!
- CsaSzi9294
Sassoulo idegenben verte a Laziot 1-2re.
Ha a Juve veri az Atalantát, mi meg a Torot, akkor 2.ak vagyunk.
Ha a Juve veri az Atalantát, mi meg a Torot, akkor 2.ak vagyunk.
-
Dirtylt
Cuchu edzősködik valahol? Csak azért kérdezem, mert én nem hallottam róla. 0 tapasztalattal meg ne jöjjön. Nekem Pochettino az álom, szerintem ő tudna bánni a fiatalokkal, nem vaskalapos, tud és mer durva lépéseket hozni. És a legfontosabb, hogy gyors játékot játszat. Engem idegileg megöl a lassúság, én ezért nem is preferálnám Simeonét.
- interfan
Soha eletben nem volt edzo sosem Cambiasso.Dirtylt írta: ↑2020.07.11. 19:20 Cuchu edzősködik valahol? Csak azért kérdezem, mert én nem hallottam róla. 0 tapasztalattal meg ne jöjjön. Nekem Pochettino az álom, szerintem ő tudna bánni a fiatalokkal, nem vaskalapos, tud és mer durva lépéseket hozni. És a legfontosabb, hogy gyors játékot játszat. Engem idegileg megöl a lassúság, én ezért nem is preferálnám Simeonét.
3 honapig volt segededzo a Kolumbiai valogattonal.
2018 juniusa es szeptembere kozott.
-
R9.
elkezdhetne vhol
-
cuchu11
- interfan
Ha sokat nem is, de Guardiola volt 1 evig vezetoedzo a Barca B-nel elotte.
Mint ahogy Zidane is 1 even at segededzo, majd 1,5 even at vezetoedzo volt a Real Madrid Castillanal.
Kicsit azert mas tapasztalat, mint Cambiasso 3 honapos segededzo palyafutasa, kemeny 5 meccsel a hata mogott segededzokent.
- CsaSzi9294
Meg hát nem egy szar keretet vettek át.interfan írta: ↑2020.07.11. 20:13Ha sokat nem is, de Guardiola volt 1 evig vezetoedzo a Barca B-nel elotte.
Mint ahogy Zidane is 1 even at segededzo, majd 1,5 even at vezetoedzo volt a Real Madrid Castillanal.
Kicsit azert mas tapasztalat, mint Cambiasso 3 honapos segededzo palyafutasa, kemeny 5 meccsel a hata mogott segededzokent.
-
cuchu11
Semeddig sem tartana kinevezni a Primavera élére. Egy év gyorsan eltelik. Csak a két fél akarata kell hozzá.interfan írta: ↑2020.07.11. 20:13
- Inter101
Nem mindenki alkalmas edzőnek és a legfontosabb nem mindenki akar edző lenni!
- Festa
Akkor összeraktuk.cuchu11 írta: ↑2020.07.11. 20:51Semeddig sem tartana kinevezni a Primavera élére. Egy év gyorsan eltelik. Csak a két fél akarata kell hozzá.interfan írta: ↑2020.07.11. 20:13
Conte marad még egy évre.Cambiasso addig meg vagy másodedzőnek jön (korábban Adnreas Boas meg Mihajlovics is volt másodedző az internél) vagy a Primeriverhoz.Ezen az alapon Solari mit tett,hogy kinevezték a Real edzőjének??
Az ifi csapat vezetése meg úgy tűnik pont elég,hogy valaki szokja a légkört.
- Audipower
A bíró csak megmenti a gyuvét, pedig közük nincs eddig a meccshez. 
- alwin91
- Audipower
A zebrákról beszélünk, nekik kötelező az ilyet befújni.
Hiába "nem kereste a labdát a kezével" a bergamóiak játékosa.
Nem igazán jó ez a 16-oson belüli kezezésre vonatkozó új szabály.
Közben 1-2.
Igaz ez nekünk nem jó, de ha a gyuvét szopatják, az mindig nagy öröm.
- CsaSzi9294
-
R9.
es ha nem ment volna el az a 7 pont akkor holnapi gyozelemmel beernenk oket
es mind nyerheto lett volna
es mind nyerheto lett volna
- CsaSzi9294
Gasperini nagyon jó edző. Sajnálom, hogy nálunk nem vált be...
- CsaSzi9294
Van ilyen ?
-
R9.
nah de megsem jon a 2. 11-es a juvenak
- alwin91
Nem hiszem, hogy nagy csapatnál meg tudná ezt csinálni. Nagyon látszik az Atalantan, hogy nyomás nélkül játszanak, ez sehol máshol nem lenne így.
- CsaSzi9294
Szerencsétlen Atalanta... nem érdemelt pontot a Juve. De meg csak gólt sem.
- Audipower
Igaz, hogy ez a jelenlegi szabályok szerint jogos volt, de nevetséges, hogy a bíró nélkül sehol sem lenne a gyuve.
Bíró-Atalanta: 2-2.
Bíró-Atalanta: 2-2.
-
Anonym alkesz
Az idei Juventus bajnoki cím a tipikus példa arra hogyan b@sszák el a vetélytársak az esélyeiket.
Nem feltétlen ők nyerik meg, sokkal inkább az ellenfelek bukják el a Scudettot.
Nem feltétlen ők nyerik meg, sokkal inkább az ellenfelek bukják el a Scudettot.
- Audipower
Ha nem rúgták volna ki 5 meccs után, talán mutathatott volna valamit. Klopp sem pár meccs alatt építette fel a mostani 'Poolt. Nálunk nincs türelem a hosszú projektekhez.
Gaspnál nagyon ül ez a 3-5-2/3-4-1-2 felállás, Conteról ez sajnos nem mondható el.
Gyakorlatilag a bergamóiaknál minden be van gyakorolva, mindenki tudja, mit akar a másik, ehhez képest nálunk nincs egy támadás amire azt mondanám, hogy ez nagyon szép volt, csak az idióta ívelgetés megy, mint egy angol kiscsapatnál.
Sebaj, Conte kap még egy évet a semmire, majd jövőre hajtják el. Én már nem bízom benne, csak a szenvedést látom meccsek óta. Semmi előrelépés sincs az előző évhez képest.
Ezt az "eredményt" Spalletti is hozta volna fele ennyi pénzért.
- Festa
- bodimiki7
Beválhatott volna, csak ahhoz le kellett volna cserélni a teljes keretet, Sneijder mélységi irányítóként szerepeltetése bennem akkor maradandó károkat okozott. Gasp is van olyan rugalmas edző, mint Conte (ugyanezeket a hszeket kapta, mert hogy a keret 4-2-3-1-re lett kitalálva, stb...) csak az idő megszépíti a dolgokat.
- lucky0
- interfan
Brozovic az ejjel reszegen vezetett Milano belvarosban a Rolls Royce autojaval.
Jogositvanyat elvettek, es rendorsegi eljaras kezdodott ellene.
Jogositvanyat elvettek, es rendorsegi eljaras kezdodott ellene.
- Portiere32
-
Dirtylt
- vaskalap
Megnéztem az ÖF-ot direkt a kezezések miatt.Tényleg egy rossz vicc.
-
R9.
Dirtylt írta: ↑2020.07.12. 08:25Dettó![]()
- alwin91
Szerintem az első akkor sem volt tizi. Muriele már igen, Ő teljesen nyújtva hagyta. Mndegy, szégyen vt az egész.
-
möszi
Minden rivális pontokat veszített, itt a lehetőség a felzárkózásra. Ergo holnap este kikapunk... 
- mike
A legnagyobb gáz hogy simán ott lehettünk volna a végelszámolásnál, de képtelenek vagyunk nem összeomlani.
Elég lett volna ha a Sass, Parma, Verona meccseket hozzuk, ottlennénk lőtávolban.
A legrosszabb az egészben, hogy ugyanazt érzem mint Spallettinél, vagy előtte Mancininél, visszafelé fejlődünk...
- alwin91
Ha ma nem lesz meg a 3 pont meg is erdemeljuk, hogy a végén ne legyen BL