Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

vaskalap

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

CAPITANOOOOOO!2-0
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

na végre gyerekek 1 kis játék argentin módra :D
CAPITANO!!!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Már Stankovicé is jó volt,hát még Zanettié és az a Milito passz :)
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Én továbbra sem látom, hogy mit játszunk...
Karakteres Inter? Az még mindig nincs meg...
Remélem kiteszik....jöjjön Capello: ha vele 3 kapurarúgásból nyerjük a meccseket, legalább tudom hogy az azért van mert ez a stílusa és nem mert nem képes felépíteni rendesen egy csapatot...

Egyéni teljesítmények nagyok vannak: mindneki hajt hogy nyerje ezt meg (talán még pandev is :lol: :lol: ), de csapatjáték (leszámítva a Zanetti golt) nagy nincs, a védelem úgy hozható zavarba, mint filmekbe (ha Lucionak nem lenne nagy napja, nem zárnám ki hogy már megszortak volna)...
Grande benitez....
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Hm, azért az ázsiaiak most okoztak egy kis riadalmat... Mindegy, nyerni kell!

FORZA INTER!!!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Borzasztóan gyengék vagyunk. . .
sorger=giallo

MILIIIITTOOOO!!! Szép volt!

FORZA INTER!!!
Nia

Miért is kellene széthajtani magunkat 2 vagy most már -két gólpasszos gólövős Milito révén-3-0nál???
Főleg,hogy szombaton vár ránk a döntő,másrészt meg ezek a ferde szeműek törnek zúznak :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Francesco írta:Borzasztóan gyengék vagyunk. . .

:lol: :lol:
Ja azért vezetünk 3-0-ra.. Nagyon sima meccs, csak annyit adnak ki magukból a srácok amennyit kell.. Nem kell magukat megerőltetni egyáltalán.
sorger=giallo

Milito le, Muntari be. Figo gratula Diegonak. ;)

Chivu le, Santon be. Davide milyen marcona ezzel az új arcszőrzettel... :D

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2010.12.15. 19:40-kor.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Milito papa meglőtte a kis gólját..és mehet is szusszanni egyet :D jó lenne visszatalálna magához nagyon hiányoznak a góljai
Nia

Tommy írta:

Ja azért vezetünk 3-0-ra.. Nagyon sima meccs, csak annyit adnak ki magukból a srácok amennyit kell.. Nem kell magukat megerőltetni egyáltalán.

Ja én is ezt írtam,bárcsak az elmúlt 5 meccsből négyen lettünk volna 3-0ra gyengék :)
sorger=giallo

Nem volt gyenge az előbbi... Az interisták között a lelátón egy fazon Milan mezben. A kommentátor is vihogott rendesen.

FORZA INTER!!!
Nia

Nem feledjük,ahogy azt sem,hogy sokan felépültek és egy lesérült.És egy tavalyi egészséges Inter azért...Engem most nem érdekel Benítez,majd eldől mi lesz vele.Most csak egy valami érdekel az a kupa...
Bőven elég az amit most csinálnak ezek ellen.Jobb mintha összezúznának minket,mint Sneijdert az elején.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Pandevet remélem nem csak hogy a kezdőből száműzik, hanem a galaxisunkból is...eszméletlen a srác...még ezek ellen is :o

Nulla taktika, nulla elképzelés, szép egyénik...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nyertünk, most ez volt a lényeg!
Az viszont világcsúcs, hogy Wesley a 40. mp-ben megsérült... Egy combhajlító húzódás az kb. 2-3 hét minimum!

FORZA INTER!!!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Fölényesen fél gőzel is könnyedén nyertünk, persze nem egy elit csapat ellen játszottunk, de nyertünk és ez a lényeg. Fontos volt ez a győzelem, irány a döntő és megkell nyerni. Ez lenne egy méltó befejezése a 2010-es évnek. Csak így tovább, FORZA INTER!!!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Tommy írta:

Félre értesz. De nagyon. Taktikailag semmit nem mutatunk. Ugyanolyan elképzelés nélküli a játékunk. Most ez is elég persze, mert egy dél-koreai csapat ellen játszunk. Hiába sima meccs, az eddig teljesítményünk miatt az lenne a minimum hogy széthajtják magukat a srácok és elverik 10-0-ra ezt a csapatot. Nézz meg egy Barcelona-t, hogy hogy játszik egy ilyen meccsen. Nem alszom el 3-szor, pedig nem szeretem őket. Így értem, hogy nem játszunk jól.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

pontosan az ilyen vetítés miatt marad majd Bénatez a padunkon, mert úgy látszik hogy áhh milyen jók vagyunk nyerünk 3-0-ra, de ez a koreai csapat még az olasz első osztály színvonalát se éri el, azért ezt ne felejtsük el. ;)
Tommy

Az Inter nem Barcelona, olyan focit soha nem fogunk játszani, teljesen más stílus...

Taktikailag gyengék? Erre a meccsre nagyon taktikta se kell, nagyon gyenge ez a koreai csapat, a csapat pedig csak annyit ad ki magából amennyi kell a győzelemhez, és így is 3-0-ra vezetünk.. Az olasz csapatok soha nem arról voltak híresek, hogy több mint 5 góllal verik ellenfelüket, általában ilyen meccseken csak annyit adnak ki magukból amennyit muszáj, és 2-3 gól után leállnak, az más kérdés hogy ez sokaknak nem tetszik.
Tommy

DSanton39 írta:pontosan az ilyen vetítés miatt marad majd Bénatez a padunkon, mert úgy látszik hogy áhh milyen jók vagyunk nyerünk 3-0-ra, de ez a koreai csapat még az olasz első osztály színvonalát se éri el, azért ezt ne felejtsük el. ;)

És akkor mi van? Ki nem szarja le mijen színvonalt képviselnek.. Levan most Benitez szarva, egy a lényeg, hogy húzzuk be a kupát! Most csak ez a fontos, a többivel majd a kupa után ráérünk foglalkozni. FORZA INTER!
sorger=giallo

Sétálgatva, minden különösebb megerőltetés nélkül nyert a csapat, fölényesen. Tudtuk, hogy az ázsiaiak nem lesznek túl acélosak, de ez a gyengusz teljesítmény szerintem még így is meglepő volt, szinte feltartott kézzel jöttek ki elsősorban a második félidőre. Mindegy, kocogva, de simán nyertünk.
Gratula a csapatnak!

FORZA INTER!!!
Tommy

Engem jelenleg csak az érdekel, hogy nyerjük meg a kupát, más nem.. A többi dologgal majd ráérünk a kupa után foglalkozni.. Benitezt ugyis kirúgják elébb-utóbb.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Tommy írta:Engem jelenleg csak az érdekel, hogy nyerjük meg a kupát, más nem.. A többi dologgal majd ráérünk a kupa után foglalkozni.. Benitezt ugyis kirúgják elébb-utóbb.

Én ezzel maximálisan egyetértek. Nehogy már csak a Milant tapsolja meg az ellenfél. A mi mezünkön is elfér ez az embléma ami a világkupa győztesének jár. A Benitez sztori egy másik történet, azzal majd januárban foglalkozzunk. Azért meggyőződésem, hogy Rafa sorsa nem ettől a tornától függ. Ha marad akkor sem és ha elküldik a győzelem után akkor sem. Szóval remélem szombaton bedaráljuk a kongóiakat és akkor a világ legjobb csapata titulus a miénk.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Tommy igazad van hogy csak a kupa számít. De én többet vártam játékba a csapattól. Az nagyon szép hogy kb(!!!!!) 3 helyzetből 3at belőttünk. Le van szarva minden csak a kupa a lényeg!? :shock: Ugyanazt a teszetosza taktikát láttam ma mint hetek vagy inkább hónapok óta. Értem én hogy nagyon taktika sem kell tényleg a két csapat között fényév a különbség. De pont emiatt még taktika nélkűl is kevés ez a játék. És ahogy mondod nem érdekel más csak legyen meg a kupa. Ez így is van de mi lesz utána??? Ez a mai nap nem ad bizakodásra okot nekem. Én is a csapattal vagyok pont ezért aggódom!!!
És mégvalami a Mazembe szerintem olyan lelki állapotba kerűlt tegnap hogy nem lesz ellenük ilyen könnyű dolgunk. De ne legyen igazam!!!!!!!!
Forza Inter!!!
Nia

De mégis mi az I-t vártatok?Elmegyünk Abu Dhabiba és minden szép és jó és kitűnő lesz?
Csettintésre nem változik semmi.
Felépültek a sérültek és egy le is sérült.Iszonyat durvák voltak azért.Annyit tettünk amennyi feltétlen kellett.Nyertünk.Ennyi.És remélem,hogy 2 vagy esetleg 3 igazolással és a sérültek visszatérésével(és nem visszasérülésével)egy felfele ívelő útra lépünk majd.Mert ezek a fiúk is pont ugyanolyan jól tudnak focizni,mint fél éve.
És ahogy mondtam jelenleg engem sem érdekel Benítez.Nem én döntök a sorsáról.Nyertünk és kész.(ennél csúnyább játékkal is nyertünk már).És az is érdekel,hogy nyerjük meg a kupát,nagyon érdekel.Mert sosem mondanám,hogy veszítsünk.Azzal magamra cáfolnék rá.

FORZA INTER
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

BandInter írta:Ez a mai nap nem ad bizakodásra okot nekem.

Akkor mégis mi ad majd okot neked?

Nem voltunk rosszak, sőt, kifejezetten jók voltunk, a győzelmet sosem kell megmagyarázni.

Voltak szép támadásaink, jól (az idei évhez képest) védekeztünk, mit szeretnétek még látni??
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

afrikaiak ellen sokkal nehezebb lesz,de bekell húzni ezt a kupát is.Sajnos nem láttam a meccset,de ahogy írtátok nem nagy elánnal játszottunk.Így is lőttünk 3 gólt,Milito is betalált Capitano meg egyre eredményesebb :D az ő góljai mindig élményszámba mennek.Bár Ronaldok,Vierik,Ibrák ide vagy oda utóbbi 10év legjobb játékosa Inter mezben.
Nem kéne,hogy megint lesérüljön valaki,így is most jönnek vissza sokan.Annyit kell itt kiadni magunkból amennyi elég egy győzelemhez.szinte mindig is a foci másik végletét,szépségét játszottuk és jó darabig nem is leszünk Barca 2.Olasz foci genetikája,hogy szeretnek lazsálni,dolgokat nem komolyan venni.
Benitez meg előbb utóbb úgyis megy,most nem ennek van itt az ideje
Forza Inter! Gyógyulást Wes-nek
Süti

Francesco írta:a minimum hogy széthajtják magukat a srácok és elverik 10-0-ra ezt a csapatot. Nézz meg egy Barcelona-t,

10:0-ra??? :o

Túl sokan szeretnék a Barca-t látni amikor játszunk, és ez nem az a csapat, ezt el kell fogadni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ami leginkább és legtöbbször hiányzott az ősszel a csapatból az az a tűz, amit Stankovic mutatott a gólja után!
Süti

Baggio85 írta:Ami legtöbbször hiányzott ősszel az a tűz

Egyetértek, és ezért is lehet örülni ennek a győzelemnek, mert lehetett látni az örömöt a játékosok arcán.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Süti írta:
Francesco írta:a minimum hogy széthajtják magukat a srácok és elverik 10-0-ra ezt a csapatot. Nézz meg egy Barcelona-t,

10:0-ra??? :o

Túl sokan szeretnék a Barca-t látni amikor játszunk, és ez nem az a csapat, ezt el kell fogadni.

Igen ez nem Barca ! De mi a fenének akarunk olyanok lenni mint a katalán csapat?

Mi az INTER szurkoklói vagyunk és punk-tum! ;) ;)
Szeretjük az INTERT !!! Nem akarunk másra hasonlítani és olyan lenni minta
pl. ..,,...'' ! Bezzeg a Barca ...ki a fenét érdekel ? Engem csak az INTER Érdekel de az nagyon :lol:
Most győztünk és ez a fontos ! Benitez ? Majd januárban ....most a lényeg megnyerni ezt a kupát és FORZA RAGAZZI ! FORZA INTER !!!!!!!!!!!!!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

intertomega írta:pl. ..,,...'' ! Bezzeg a Barca ...ki a fenét érdekel ? Engem csak az INTER Érdekel de az nagyon :lol:
Köbevésni!!! :D

Alapvetően semmi értelme ennek a kupasorozatnak, az eu bl győztesnek kifejezetten nyűg. A fifa baromsága, amit alig tudnak értékesíteni a televízióknak. Tegnapi meccs olyan volt mint egy nyári felkészülési. Ilyet talán még soha nem mondtam, de alig vártam hogy vége legyen, olyan unalmas volt, főleg a 2. félidő. Kongói bennszülötteket meg 1 félidő alatt kivégezzük, akkora vakok.
Tommy

Komax írta:
intertomega írta:Kongói bennszülötteket meg 1 félidő alatt kivégezzük, akkora vakok.

:D :D :D
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Na ettől féltem....ettől a győzelemtől Moratti elhitte, h Benítezzel is világverő csapat lettünk6leszünk....
Most bizonyosodott be számomra, h ebben az idényben esélytelen az edző váltás akármi történik.....

„Fájdalmas lett volna, ha már az elődöntőben búcsúzunk. Okosan játszottunk, és megérdemelten nyertünk. Benítez kiválóan összeszedte a csapatot. Nem volt könnyű dolga kézben tartani az együttest, de nagyszerű munkát végzett a csapatmorál helyreállításában. Benítez újra a kezébe vette az irányítást" – mondta Moratti, aki hozzátette, bízik a fekete-kékek szakmai stábjában.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

g.e.r.a írta:Na ettől féltem....ettől a győzelemtől Moratti elhitte, h Benítezzel is világverő csapat lettünk6leszünk....
Most bizonyosodott be számomra, h ebben az idényben esélytelen az edző váltás akármi történik.....

„Fájdalmas lett volna, ha már az elődöntőben búcsúzunk. Okosan játszottunk, és megérdemelten nyertünk. Benítez kiválóan összeszedte a csapatot. Nem volt könnyű dolga kézben tartani az együttest, de nagyszerű munkát végzett a csapatmorál helyreállításában. Benítez újra a kezébe vette az irányítást" – mondta Moratti, aki hozzátette, bízik a fekete-kékek szakmai stábjában.

Most mit mondhatna szerencsétlen, hogy jól játszottunk, de Benit így is úgy is eltakarítom karácsony előtt a csapattól? Mindeki arra volt kíváncsi, hogya mérkőzés után mit mond Massimo... nem mondhatott mást! (egy győzelem után meg pláne)

Amúgy jó volt látni a sérülésből visszatért játékosokat!
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Bárki bármit mond, fantasztikus volt látni a srácokon ezt a hatalmas motiváltságot.. tavaly tapasztaltam ilyet, lehet, hogy ez pár meccs erejéig tart csak, de legalább látni lehet, hogy nem veszett ki belőlük a küzdeni tudás és az akarat.:)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Nem tudjuk, hogy ez a csapat akivel játszottunk európai szinten milyen erőt képviselne. Adott esetben még az is elképzelhető, hogy kiesnének a Serie A-ból.
Hoztuk a kötelezőt ez jó, de még korai arról beszélni, hogy Benitez rendbe rakta a csapatot.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

hát tuti kiesnének a serie a ból :D
akivel meg a döntőt játsszuk azok meg most másztak le a fáról, sztem azt se tudják mi az a labda ők is kapnak minimum 3-t
sorger=giallo

Igaz, más fórumon, de egy hasonló megjegyzés miatt Mészöly Kálmán sokáig magyarázkodhatott néhány éve.
Megjegyzem, én is győzelmet remélek természetesen, de azért az alapvető tiszteletet nem árt megadni a mindenkori ellenfélnek, legyen az bárki. Szerintem.

FORZA INTER!!!
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

sorger=giallo írta:Igaz, más fórumon, de egy hasonló megjegyzés miatt Mészöly Kálmán sokáig magyarázkodhatott néhány éve.
Megjegyzem, én is győzelmet remélek természetesen, de azért az alapvető tiszteletet nem árt megadni a mindenkori ellenfélnek, legyen az bárki. Szerintem.

FORZA INTER!!!

(Y) kivéve juve
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta:hát tuti kiesnének a serie a ból :D
akivel meg a döntőt játsszuk azok meg most másztak le a fáról, sztem azt se tudják mi az a labda ők is kapnak minimum 3-t

Azért két szép gólt vertek ők a braziloknak is
Tommy

graziejosé írta:
sorger=giallo írta:Igaz, más fórumon, de egy hasonló megjegyzés miatt Mészöly Kálmán sokáig magyarázkodhatott néhány éve.

FORZA INTER!!!

(Y) kivéve juve

Meg bilan, rioma stb.. :D

Vannak olyan csapatok amelyeknek nem jár tisztelet.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Tommy írta:
graziejosé írta:

FORZA INTER!!!

(Y) kivéve juve

Meg bilan, rioma stb.. :D

Vannak olyan csapatok amelyeknek nem jár tisztelet.

Én ugy gondolom hogy a gyülölködés nem vezet sehova. Én pl. nem utálom a fentebb nevezett csapatokat, hanem az Intert szeretem!! Az hogy vannak erős riválisaink az természetes és jó, de ezért nem fogom utálni őket, igaz nem is kedvelem őket, egyszerüen nem érdekelnek!! Engem csak és kizárolag az Inter érdekel!!! És a másik, minden csapat megérdemli a tiszteletet, főleg amelyik döntöt játszik a klub VB-n. Forza INTER!!!
Tommy

Jólvan Te így állsz hozzá, mindenki máshogy.. Ettől én gyűlölni fogom őket ameddig élek, tiszteletet meg ugye ki kell érdemelni. A bilan, giuve, rioma stb. nem érdemlig meg!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

elismerni,hogy nem olyan rossz csapatok,hát el kell,de tisztelni... embere válogatja.
Kis plusz öröm,ha ezek a klubok szenvednek, Beniteznek is az isztambuli este eddig a jó pontja nálam.
Legalább ennyire örülnek a milánosok,juvésok,rómások a mostani szereplésünknek
nem is tudnék rangsort állítani melyik a férgebb csapat a 3közül
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

sztem egy elvakult inter drukker nem lehet közömbös egy juvéval v milannal
én lehányom mind a kettőt
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Azért mert ők utálnak akkor nekünk is utálnunk kell?? Én nem nyitok vitát erről tudom hogy ugysem fogjátok megváltoztatni a véleményeteket. Különbözöek vagyunk! Nekem nem okoz örömet ha a fent nevezett csapatok szenvednek vagy rosszul játszanak, nekem az okoz örömöt ha az Inter jól játszik és/vagy nyer. Nem foglalkozom a többiekkel, mert ha velük kell foglalkozni akkor már baj van, azt jelenti hogy az Inter nem játszik elég jól! Forza INTER!!
sorger=giallo

Inter101 írta:Nekem nem okoz örömet ha a fent nevezett csapatok szenvednek vagy rosszul játszanak, nekem az okoz örömöt ha az Inter jól játszik és/vagy nyer. Nem foglalkozom a többiekkel, mert ha velük kell foglalkozni akkor már baj van, azt jelenti hogy az Inter nem játszik elég jól! Forza INTER!!
Teljesen egyetértek.

FORZA INTER!!!
Tommy

Inter101 írta:Azért mert ők utálnak akkor nekünk is utálnunk kell??

Senki nem mondta, hogy kötelező utálni őket.. De megkell érteni azokat akik gyűlölik ezeket a klubokat, megvan erre mindenkinek az oka.
Válasz küldése