Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
orom nezni sanchezt, ujra szereti a focit es latszik a tuz benne
oriasi jatekos, vilagklasszis
oriasi jatekos, vilagklasszis
- tabi.csaba
Jó lenne! De félek nem itt fog villognimike írta: ↑2020.07.25. 21:52 Eriksen ahogy megerkezett, szinte azonnal bejott a viruskrach. Ki kellett koltoznie a hotelbol is, a stadion lakoreszeben elt 2 honapig egyedul.
Raadasul egy olyan csapathoz jott, ahol eddig nem volt ilyen poszt, es at kellett szervezni a kozeppalyat.
Azert ez messze nem idealis egy uj jatekosnak.
Bitang jo futballista, egy rendes felkeszules a csapattal, es villogni fog.
- interfan
Elkepeszto amit muvel.
Ujrakezdes ota 3 gol 7 golpassz, mindezt ugy hogy 7 meccsen volt kezdo, es osszesen lejatszott 640 percet.
Dobbenet a pali.
Olyan kondija van, es olyan technikaja ami egy csoda.
Ahogy irod, vilagklasszis.
Masik amit meg kell emliteni, 2010 ota a legtobb pontunk van a bajnoksagba.
76 pontos 2010/11-es szezont beallitottuk, amit Leonardoval ertunk el.
Ha 1 pontot is szerzunk a maradek ket meccsen, akkor a tripla szezon pontjai eloznek meg csak minket.
Vegul de nem utolso sorban Lukaku.
29. goljat lotte, amivel beerte Ibrahimovic es Icardi legjobb szezonjait, mindezt ugy hogy neki ez csak az elso.
30 gollal Milito van elotte.
Majd az utobbi evtizedek ket legeredmenyesebb jatekosa, a 34 golos Ronaldo, es number 1 Eto aki 37 golt ert el.
Le a kalappal Lukaku elott is, oriasi igazolas volt.
- interfan
Ertekelesek:
- Sky:
Lukaku 7,5
Sanchez 7,5
Moses 6,5
Biraghi 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Godin 6
Brozovic 6
Eriksen 6
Gagliardini 5,5
Martinez 5
Conte 6
- Calciomercato.com
Lukaku 8
Sanchez 7
Moses 7
Biraghi 7
Brozovic 6,5
Godin 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Gagliardini 6
Eriksen 5,5
Martinez 5
Conte 6,5
- SM:
Lukaku 7,5
Sanchez 7,5
Moses 7
Biraghi 6,5
Godin 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Eriksen 6
Brozovic 6
Gagliardini 5,5
Martinez 5
Conte 6,5
- FcInter1908:
Lukaku 8
Sanchez 7
Moses 7
Biraghi 6,5
Godin 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Brozovic 6
Eriksen 6
Gaglirdini 5,5
Martinez 5
Conte 7
- Sky:
Lukaku 7,5
Sanchez 7,5
Moses 6,5
Biraghi 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Godin 6
Brozovic 6
Eriksen 6
Gagliardini 5,5
Martinez 5
Conte 6
- Calciomercato.com
Lukaku 8
Sanchez 7
Moses 7
Biraghi 7
Brozovic 6,5
Godin 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Gagliardini 6
Eriksen 5,5
Martinez 5
Conte 6,5
- SM:
Lukaku 7,5
Sanchez 7,5
Moses 7
Biraghi 6,5
Godin 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Eriksen 6
Brozovic 6
Gagliardini 5,5
Martinez 5
Conte 6,5
- FcInter1908:
Lukaku 8
Sanchez 7
Moses 7
Biraghi 6,5
Godin 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Brozovic 6
Eriksen 6
Gaglirdini 5,5
Martinez 5
Conte 7
-
INTER-1908
Nagyon szép ez a statisztika amit folyamatosan vezetsz Sanchezzel kapcsolatban, csak azért érdemes megnézni azt is h kik ellen hozta ezt a teljesítményt. (17.Genoa 1G / 16.Torino 2Gp / 19.Brescia 1G 2 Gp / 20.Spal 1G 1Gp) 3G - 5Gp. Szép teljesítmény de azért egy világklasszis ne Seria B-s csapatok ellen villogjon... Van két meccse nem gyenge csapatok ellen most mutassa meg hogy érdemes vele számolni, mert eddig engem nem győzött meg az extra statja ellenére sem... 20M meg főleg nem adnék érte...
- CsaSzi9294
Eriksennel kapcsolatban, szerintem ami hiányzik belőle az a bátorság. Amúgy sem egy konfliktus generáló fajta, kicsit olyan meghunyászkodottnak érzem. Ki kellene nyílnia, és ehhez egy rendes gól kellene szerintem. A szabadrúgás gól meg abszolút áttörést hozna. Látszik rajta, hogy nyomás van rajta, amiért többet várnak tőle, és még a gól sem akar össze jönni. Szerintem mentálisan ez a baj. A többi meg a szezon közbeni érkezés, vírus, taktika, stb...
- interfan
Ezeket a statisztikakat nem en vezetem, ezek szaraz tenyek, mindenhol elerheto mindenkinek.INTER-1908 írta: ↑2020.07.26. 08:31Nagyon szép ez a statisztika amit folyamatosan vezetsz Sanchezzel kapcsolatban, csak azért érdemes megnézni azt is h kik ellen hozta ezt a teljesítményt. (17.Genoa 1G / 16.Torino 2Gp / 19.Brescia 1G 2 Gp / 20.Spal 1G 1Gp) 3G - 5Gp. Szép teljesítmény de azért egy világklasszis ne Seria B-s csapatok ellen villogjon... Van két meccse nem gyenge csapatok ellen most mutassa meg hogy érdemes vele számolni, mert eddig engem nem győzött meg az extra statja ellenére sem... 20M meg főleg nem adnék érte...
Erdemes azt is megnezni a tobbiek mit hoztak ugyanezek a csapatok ellen, es az ujrakezdes ota.
Foleg a 100m-s Martinez...
De Lukakunak is ez volt az elso igazan ertekelheto meccse.
Szoval eredmenyek ujrainditas ota:
1. Sanchez: 3 G 7 GP
2. Lukaku: 6 G 0 GP
3. Candreva: 3 G 3 GP
4. Young: 2 G 2 GP
4. Biraghi: 2 G 2 GP
4. Martinez: 2 G 2 GP
7. Moses: 0 G 4 GP
8. Eriksen: 1 G 2 GP
9. DeVrij: 2 G 0 GP
9. Gagliardini: 2 G 0 GP
Na most ezek utan azt mondani Sanchez nem gyozott meg, akkor kerdem en ki gyozott meg?
Ugyanazokat a meccseket jatszottak a tobbiek is.
Kulon statokat es ertekeleseket atlagat ide sem hozom.
De az teny hogy ujraindulas ota Sanchez a legeredmenyesebb, es legkiemelkedobb Inter jatekos.
Ez a Sanchez nem er 20m-t?
De Eder ert 15m-t, Candreva 22m-t, Politano 25m-t, Nainggolan 40m-t, es ilyen Mario-Dalbert-Barbosa-Lazaro fele 120m-t fel sem hozok.
Martinez kuka ahogy van, teljes KO a tag januar ota.
Egyetlen ertelmezheto tamadonk van, Lukaku.
Es akkor igy nem kellene Sanchez 20m-ert?
Hat erdekes egy meglatas.
De sajnos a tenyek kegyetlen dolgok, es jatekosaink ugyanazokat a meccseket jatszottak mint Sanchez.
Megis senki meg csak a kozeleben sem az o mutatoiank.
- CsaSzi9294
Érdemes még egyébként a sokunk által nem kedvelt szélsőkről is beszélni. Biraghi, Candreva, Moses, Young 4en együtt: 7G, 11GP. Újraindulás óta.
Egyértelműen Mosest meg kell hogy tartsuk, baromi nagy teher bírású egy tank. Már majdnem olyan, mint ha két Lukakunk lenne. Én még a Mr X szélsőnk mögé a padra Biraghit tartanám meg, Dalbertért cserébe tökéletes csere ember. Valamint elférne még Young is, mivel olcsó és igazából kedvelem a 35 évéhez képest. Candreva mehet az Atalntába vagy ahová akar.
Egyértelműen Mosest meg kell hogy tartsuk, baromi nagy teher bírású egy tank. Már majdnem olyan, mint ha két Lukakunk lenne. Én még a Mr X szélsőnk mögé a padra Biraghit tartanám meg, Dalbertért cserébe tökéletes csere ember. Valamint elférne még Young is, mivel olcsó és igazából kedvelem a 35 évéhez képest. Candreva mehet az Atalntába vagy ahová akar.
- interfan
CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.26. 09:13 Érdemes még egyébként a sokunk által nem kedvelt szélsőkről is beszélni. Biraghi, Candreva, Moses, Young 4en együtt: 7G, 11GP. Újraindulás óta.
Eleve jo kerdes kell e 5 WB?
Latjuk Asamoah mennyit jatszik...
Biraghi kb 10m, er eleve ennyit?
Foleg ugy hogy ott van Young ingyen, es tobbet is tud.
Ha Candrevat eladnak, akkor oke lenne Moses.
De sajnos hamarabb fogunk vele hosszabbitani, mint eladni.
Moses-Biraghi paros lenne kb 22m.
En ezt a penzt inkabb megsporolnam, es beletennem a bal WB posztra.
Igy Emerson vagy Firpo helyett kaphatnak egy Tagliafico, Digne, Zinchenkot is akar.
Alom esetben pedig egy Alaba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2020.07.26. 09:38-kor.
- mike
Lautaro egyáltalán nem kuka, ne beszéljünk már így róla:)
Az újraindítás óta sok játékos gyengélkedik, ne csak ezt az időszakot vegyük már alapnak, mert ez nem normális helyzet.
Ősszel egy világ tapsolt neki, a bajnokságban remek dolgai voltak, és a BL-ben is nagyot ment, a világ legjobb csatárpárosa voltak Lukakuval.
22 évesen alaptag az argentin válogatottban, elitklubok figyelik, sok szép gólt szerzett már Inter mezben.
Ha majd eladjuk, biztos hogy nagyságrendekkel többet kapunk, mint az érte kifizetett 24 millió.
Alexist meg kell tartani, ezzel szerintem majd mindenki egyetért, a két dolog nem áll ellentétben egymással, ősszel Lautaro aprított, most gyengébb, Alexis meg maradéktalanul kihasznál minden játékpercet.
Azt sem bánnám ha Lautaro még maradna, és őszre a Lukaku-Lautaro-Alexis hármas mellé érkezne még valaki.
Korábban Perisic is buktának lett elkönyvelve, pedig bőven megszolgálta a 20 milliós vételárát, évekig a csapat húzóembere volt, ha ingyen lépne, akkor is nagy igazolás volt, ha bármit kapunk érte, az már csak bónusz.
Rosszabb igazolásunk sose legyen, mint ez a két figura.
- CsaSzi9294
És Dalbertet ki veszi meg?interfan írta: ↑2020.07.26. 09:28CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.26. 09:13 Érdemes még egyébként a sokunk által nem kedvelt szélsőkről is beszélni. Biraghi, Candreva, Moses, Young 4en együtt: 7G, 11GP. Újraindulás óta.
-
INTER-1908
Ezek statisztikák ami alapján még Candreva is a csapat elejéhez tartozik... szerintem ez mindent elmond mennyire érdemes velük foglalkozni. Az hogy azok a játékosok akikért fizettünk értek e ennyit hát most már könnyű megmondani hogy nem de én őszintén amikor Naing ide került örültem neki...interfan írta: ↑2020.07.26. 08:51Ezeket a statisztikakat nem en vezetem, ezek szaraz tenyek, mindenhol elerheto mindenkinek.INTER-1908 írta: ↑2020.07.26. 08:31Nagyon szép ez a statisztika amit folyamatosan vezetsz Sanchezzel kapcsolatban, csak azért érdemes megnézni azt is h kik ellen hozta ezt a teljesítményt. (17.Genoa 1G / 16.Torino 2Gp / 19.Brescia 1G 2 Gp / 20.Spal 1G 1Gp) 3G - 5Gp. Szép teljesítmény de azért egy világklasszis ne Seria B-s csapatok ellen villogjon... Van két meccse nem gyenge csapatok ellen most mutassa meg hogy érdemes vele számolni, mert eddig engem nem győzött meg az extra statja ellenére sem... 20M meg főleg nem adnék érte...
Erdemes azt is megnezni a tobbiek mit hoztak ugyanezek a csapatok ellen, es az ujrakezdes ota.
Foleg a 100m-s Martinez...
De Lukakunak is ez volt az elso igazan ertekelheto meccse.
Szoval eredmenyek ujrainditas ota:
1. Sanchez: 3 G 7 GP
2. Lukaku: 6 G 0 GP
3. Candreva: 3 G 3 GP
4. Young: 2 G 2 GP
4. Biraghi: 2 G 2 GP
4. Martinez: 2 G 2 GP
7. Moses: 0 G 4 GP
8. Eriksen: 1 G 2 GP
9. DeVrij: 2 G 0 GP
9. Gagliardini: 2 G 0 GP
Na most ezek utan azt mondani Sanchez nem gyozott meg, akkor kerdem en ki gyozott meg?
Ugyanazokat a meccseket jatszottak a tobbiek is.
Kulon statokat es ertekeleseket atlagat ide sem hozom.
De az teny hogy ujraindulas ota Sanchez a legeredmenyesebb, es legkiemelkedobb Inter jatekos.
Ez a Sanchez nem er 20m-t?
De Eder ert 15m-t, Candreva 22m-t, Politano 25m-t, Nainggolan 40m-t, es ilyen Mario-Dalbert-Barbosa-Lazaro fele 120m-t fel sem hozok.
Martinez kuka ahogy van, teljes KO a tag januar ota.
Egyetlen ertelmezheto tamadonk van, Lukaku.
Es akkor igy nem kellene Sanchez 20m-ert?
Hat erdekes egy meglatas.
De sajnos a tenyek kegyetlen dolgok, es jatekosaink ugyanazokat a meccseket jatszottak mint Sanchez.
Megis senki meg csak a kozeleben sem az o mutatoiank.
Sánchezzel az a gondom hogy gyenge csapatok ellen hoz kiemelkedő teljesítményt. Ez nálam nem világklasszis! Jelenleg Lukaku Handa és De Vrij az akire azt tudom mondani hogy ezt a szintet megütik. 3.sz csatárnak 20M ok 4. nek sok! Azzal h Sanchez 3. sz csatár lesz jövőre az nekünk elég e azt nem tudom én nem látok benne akkora sztárt mint amekkora kijön a statisztikákból..
- interfan
Sanchezt golpasszt adott a Roma es a Sassuolo ellen is.
Parma, Bologna, Sampdoria ellen pedig osszesen kapott 43 percet.
Es hat sajnos a tobbiek is ugyanezeken a meccseken jatszottak mint Sanchez, megsem tudtak meg csak hasonlot sem produkalni.
Pedig ennyi erovel ok is villoghattak volna.
Parma, Bologna, Sampdoria ellen pedig osszesen kapott 43 percet.
Es hat sajnos a tobbiek is ugyanezeken a meccseken jatszottak mint Sanchez, megsem tudtak meg csak hasonlot sem produkalni.
Pedig ennyi erovel ok is villoghattak volna.
- interfan
De ha meg nem is veszi meg senki Dalbertet, akkor is erdemes kiadni 10m-t Biraghiert?CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.26. 09:50És Dalbertet ki veszi meg?interfan írta: ↑2020.07.26. 09:28CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.26. 09:13 Érdemes még egyébként a sokunk által nem kedvelt szélsőkről is beszélni. Biraghi, Candreva, Moses, Young 4en együtt: 7G, 11GP. Újraindulás óta.
Meg eleve van szukseg 5 WB-re?
Idei szezon azt mutatja hogy nincs...
Azt a 10m-t inkabb sporoljuk meg es tegyuk bele egy normalis bal WB-be.
Mint hogy elkoltsuk egy 5.WB Biraghira...
- CsaSzi9294
Akkor maradjon cserének egyedül az a Young, aki bármikor vissza eshet a kora miatt?interfan írta: ↑2020.07.26. 10:13De ha meg nem is veszi meg senki Dalbertet, akkor is erdemes kiadni 10m-t Biraghiert?
Szerintem a szélekre egy ilyen sor megfelelő lenne:
Hakimi/ Moses
Mr.X/ Biraghi/ Young
Az olasz és az angol összesen 10M, ahogy írtad is. Nehogy már ne férjen bele a Suningnak. Főleg nagy eséllyel Emerson jön, és még az is lehet, hogy jobb teljesítményt fog nyújtani Biraghi vagy Young.
Nekem sem az a hatalmas nagy kedvencem az olasz, de hoz egy szintet, amit csereként szerintem megfelelő lenne a kis csapatok valamint a kupa meccseket. Ő már beilleszkedett és az utóbbi időben még elég jól is játszik. Én így gondolom.
- Baggio85
Szerintem most kell eldönteni, hogy a 2. helyért megyünk vagy esetleg megpróbáljuk az EL-t megnyerni. Igazából tényleg nem tudom melyik a könnyebb (talán a kevesebb meccs miatt az előbbi).
De az biztos nem fog menni (és ezt mondjuk nem is lehet a csapat szemére vetni) egy ilyen erőltett menet után, hogy 1 hét alatt játszunk 3 "éles" meccset a Napoli, Atalanta, Getafe hármassal és akkor továbbjutás esetén, nem is beszéltünk a többi meccsről.
Úgyhogy én kiváncsi leszek, hogy az utolsó két bajnokin hogyan dönt Conte.
De az biztos nem fog menni (és ezt mondjuk nem is lehet a csapat szemére vetni) egy ilyen erőltett menet után, hogy 1 hét alatt játszunk 3 "éles" meccset a Napoli, Atalanta, Getafe hármassal és akkor továbbjutás esetén, nem is beszéltünk a többi meccsről.
Úgyhogy én kiváncsi leszek, hogy az utolsó két bajnokin hogyan dönt Conte.
- Inter101
Sanchez nem rossz, de én sem nevezném klasszisnak. Azt hogy megy mint a gép a meccseken elvileg alapnak kéne lennie, persze tudom hogy nem az.....
Ha ésszerű áron adják én is megvennem, kérdés mennyiért adják és hány évre milyen fizuval írna alá! Mindenáron nem venném meg!
Szerintem be kell húzni a 2 helyet és meg kell próbálni megnyerni az ELt!
Ha ésszerű áron adják én is megvennem, kérdés mennyiért adják és hány évre milyen fizuval írna alá! Mindenáron nem venném meg!
Szerintem be kell húzni a 2 helyet és meg kell próbálni megnyerni az ELt!
- interfan
Sajnos az a baj, hogy Contenal Candreva alapok alapja.CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.26. 12:07Akkor maradjon cserének egyedül az a Young, aki bármikor vissza eshet a kora miatt?interfan írta: ↑2020.07.26. 10:13De ha meg nem is veszi meg senki Dalbertet, akkor is erdemes kiadni 10m-t Biraghiert?
Szerintem a szélekre egy ilyen sor megfelelő lenne:
Hakimi/ Moses
Mr.X/ Biraghi/ Young
Az olasz és az angol összesen 10M, ahogy írtad is. Nehogy már ne férjen bele a Suningnak. Főleg nagy eséllyel Emerson jön, és még az is lehet, hogy jobb teljesítményt fog nyújtani Biraghi vagy Young.
Nekem sem az a hatalmas nagy kedvencem az olasz, de hoz egy szintet, amit csereként szerintem megfelelő lenne a kis csapatok valamint a kupa meccseket. Ő már beilleszkedett és az utóbbi időben még elég jól is játszik. Én így gondolom.
Szoval mivel o marad, sot a hosszabbitasa is valoszinu, ezert gyakorlatilag teny, Moses nem marad.
Mosesre amugy 12m euros opcio volt/van.
Biraghi ara detto kb 10-12m.
Es igen, ha en lennek egyedul Youngot tartanam meg.
Azt a 10 vagy 20m-t amit meg megsoporlnek ezzel, beletennem egy normalis bal WB-be.
Lasd Alaba.
Mert Emerson egy nagy vicc sajnos.
- versenyszellem
ha jovore is marad az 5 csere, akkor jol fog jonni az az 5 WB, egyik serult, eltiltott stb, es maris hianyzik az egyik csere
- CsaSzi9294
Szerintetek is egy büntetővel lesz ma bajnok a merda?

- CsaSzi9294
Még szép, hogy kaptak...
- alwin91
Azért kicsit szomorú vagyok a bajnokság végkimenetele miatt. És nem azért mert alapból rühellem Juvét, hanem mert az egész Serie A beárazta magát azzal, hogy ez a Juve lett a bajnok. A másik 3 nagy bajnokság közül egyiket sem tudták volna behúzni ezzel a játékkal, de még lehet a franciát sem.
- Cupi
Igen ez elég szégyen. Úgy is bajnokok lettek, hogy szarabb edzőjük van mint korábban és a drukkerek minimum fele /de lehet háromnegyede/ kirúgná az edzőt....ennek ellenére is behúzták.alwin91 írta: ↑2020.07.27. 08:19 Azért kicsit szomorú vagyok a bajnokság végkimenetele miatt. És nem azért mert alapból rühellem Juvét, hanem mert az egész Serie A beárazta magát azzal, hogy ez a Juve lett a bajnok. A másik 3 nagy bajnokság közül egyiket sem tudták volna behúzni ezzel a játékkal, de még lehet a franciát sem.
Hatalmas mák is nekik, hogy ennyi balfasz csapat van mögöttük akik kb. sorfalat állva tapsikol a sok pontvesztéssel.
- Baggio85
És sajnos, ami a legszomorúbb, hogy ezt is megérdemelten nyerték meg. Talán annyi mákjuk volt, hogy az Atalanta túl sok pontot elszórt a BL miatt a szezon elején. De én nem mondanám, hogy a szezon egészét nézve, mi lettünk volna az első számú kihívói.Cupi írta: ↑2020.07.27. 08:30Igen ez elég szégyen. Úgy is bajnokok lettek, hogy szarabb edzőjük van mint korábban és a drukkerek minimum fele /de lehet háromnegyede/ kirúgná az edzőt....ennek ellenére is behúzták.alwin91 írta: ↑2020.07.27. 08:19 Azért kicsit szomorú vagyok a bajnokság végkimenetele miatt. És nem azért mert alapból rühellem Juvét, hanem mert az egész Serie A beárazta magát azzal, hogy ez a Juve lett a bajnok. A másik 3 nagy bajnokság közül egyiket sem tudták volna behúzni ezzel a játékkal, de még lehet a franciát sem.![]()
![]()
Hatalmas mák is nekik, hogy ennyi balfasz csapat van mögöttük akik kb. sorfalat állva tapsikol a sok pontvesztéssel.![]()
Szerintem nekünk akkor lesz reális célunk bajnokságot nyerni, ha olyan keretünk, olyan csapatunk lesz, amelyik a Juve elleni két meccsen MINIMUM pariban lesz velük. Mert idén sajnos nagyon sima volt mindkét meccs ellenük. És míg az elsőt lehetett magyarázni azzal, hogy pont egy Barca elleni BL meccsből jöttünk és fáradtabbak voltunk, - ráadásul pont azon a meccsen esett ki Sensi is -, addig a második meccsen közünk nem volt az egészhez. És pont ezért, ugyan lehet mondani, hogy Torinoban nagyon nehéz nyerni, de ha egy olyan meccshez úgy tudunk majd odaállni, hogy ezen múlik a Scudetto és meg is tudjuk nyerni, akkor leszünk majd elég erősek. Mert akkor most 1 pontra lenne tőlünk a Juve, de még 2 x-el is ugyanez lenne a helyzet.
Szóval én ezért nem is azon bánkódom, hogy hány pontot hullajtottunk el "feleslegesen", mert ezt ugyanúgy elmondhatná a Juve is. Sokkal mérvadóbb az, hogy az egymás elleni meccseken mennyire nem tudtuk megmutatni, hogy igazi kihívóik lehetünk.
- mike
Nem tudom van-e barmi a foldon amit jobban ruhellek mint ezt a faxxxopo csalo nyomorek csürhét......
Naggya tesszuk oket...az idei behuzhato lett volna....remelem jovore lenyomjuk oket.
A vilag szegyene lenne 10 scudettot nyeretni veluk.
Rohadjanak meg.
Naggya tesszuk oket...az idei behuzhato lett volna....remelem jovore lenyomjuk oket.
A vilag szegyene lenne 10 scudettot nyeretni veluk.
Rohadjanak meg.
- CsaSzi9294
Ez a Juventus a bírok segítsége nélkül nem lett volna sehol. Majdnem minden meccsen kaptak legalább egy büntetőt. Folyamatosan kivételeznek velük, és most nem a csalódottság beszél belőlem, ezek tények. Amit náluk befújnak, azt másnál meg sem nézik a VARon, vagy ha még is, akkor nem adják meg. Legalább 4-5 meccs (ha nem több) a 36-ból ennek volt köszönhető, ami 15 pontot így biztos, hogy hozott nekik... Így nehéz bajnokságot nyerni bárkinek is ellenük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2020.07.27. 09:36-kor.
-
Francesco
A világ szégyene inkább az, hogy a szövetség és a klubok tulajdonosai hagyták a bajnokságot lezülleni egy skót elsőosztály szintjére. Sehol máshol nem fordulhat elő kb. hogy egy csapat 9-szer egymás után első legyen. Vicc, hogy ezalatt az idő alatt egy csapat sem volt amely csak kicsit is versenyben tudott volna lenni. Biztos járt a Juvénak ez a kizárást követően, vagy nem tudom. De sajnos még idén is ez a tendencia. Mi vagyunk ott meg az Atalanta, ami önmagában is vicc. Amíg nem lesz bajnokesélyes a Roma, Napoli, Milan hármas is, addig az olasz bajnokság presztizse a béka segge alatt lesz.
- Cupi
De azon ment el. Örök igazság, hogy nem a rangadókkal nyersz/veszítesz el bajnokságot hanem a kiscsapatok ellen.
Emlékszem a sikeresebb éveinkben is hiába vertük a Juvét, Milant, stb az ilyen Reggina, Siena szintű csapatok ellen ha nem nyertünk ment a matek.
-
diciassette
Gratula a Juvénak.
A csapatuk egy fos.
Csak az a baj, hogy mi még szarabbak vagyunk. Ezt a bajnokságot megnyerhette volna az Atalanta, a Lazio és mi is, ha a korona után nem esünk-kelünk.
Remélelem, a sarriball a köv. idényben is döcögni fog és azt is, hogy időben lezárjuk a meccseinket. Ha a döntetlenjeik felét behúzzuk, most vidámak lennénk.
Az mindennek az alja lesz, ha Rinyálóból gólkirályt csinálnak a bírók.
A csapatuk egy fos.
Csak az a baj, hogy mi még szarabbak vagyunk. Ezt a bajnokságot megnyerhette volna az Atalanta, a Lazio és mi is, ha a korona után nem esünk-kelünk.
Remélelem, a sarriball a köv. idényben is döcögni fog és azt is, hogy időben lezárjuk a meccseinket. Ha a döntetlenjeik felét behúzzuk, most vidámak lennénk.
Az mindennek az alja lesz, ha Rinyálóból gólkirályt csinálnak a bírók.
- Baggio85
Igen, csak ez a "ha" kategória, amit ők is elmondhatnának ugyanígy, mert pl. ők Veronában kikaptakCupi írta: ↑2020.07.27. 09:43De azon ment el. Örök igazság, hogy nem a rangadókkal nyersz/veszítesz el bajnokságot hanem a kiscsapatok ellen.Hiába kaptunk ki tőlük oda vissza ha ilyen Bologna, Hellas féléket megvertünk volna akkor most ott lennénk az élen....
Emlékszem a sikeresebb éveinkben is hiába vertük a Juvét, Milant, stb az ilyen Reggina, Siena szintű csapatok ellen ha nem nyertünk ment a matek.![]()
Nagyobb problémának látom, hogy az egymás elleni párharcokban nem voltunk igazából az ellenfelük.
- Cupi
Persze egyértelműen HA kategória. És igen nekik is volt ilyen meg másnak is.Baggio85 írta: ↑2020.07.27. 11:14
Igen, csak ez a "ha" kategória, amit ők is elmondhatnának ugyanígy, mert pl. ők Veronában kikaptak, plusz kikaptak ill. nem nyertek 0-2-ről a Milan illetve a Sassuolo ellen.
Nagyobb problémának látom, hogy az egymás elleni párharcokban nem voltunk igazából az ellenfelük.
Azt le merem írni, hogy ha a kis és középcsapatokat oda vissza verjük de a rangadókból többet is elbukunk még simán bajnokok lennénk.
-
Anonym alkesz
Nem kell mentegetőzni ezt a csapat a pályán bukta el, volt esély bőven.CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.27. 09:27 Ez a Juventus a bírok segítsége nélkül nem lett volna sehol. Majdnem minden meccsen kaptak legalább egy büntetőt. Folyamatosan kivételeznek velük, és most nem a csalódottság beszél belőlem, ezek tények. Amit náluk befújnak, azt másnál meg sem nézik a VARon, vagy ha még is, akkor nem adják meg. Legalább 4-5 meccs (ha nem több) a 36-ból ennek volt köszönhető, ami 15 pontot így biztos, hogy hozott nekik... Így nehéz bajnokságot nyerni bárkinek is ellenük.
A bírói tévedések idén kiegyenlítettek voltak, össze-vissza fújkáltak.
Lazio pl. világrekord amennyi büntetőt kapott idén, de a Juve ellen is 12-t fújtak be, vagyis az aktuális bajnok ellen, ilyen se volt még.
Nekünk is volt bírói segítség, múltkor volt egy kimutatás, ahol 7 olyan meccs volt, amin pontot érő szituációban történt számunkra bírói hiba.
Nem kellett volna elb@lfaszkodni a kiscsapatok ellen és most mi ünnepelnénk.
-
dekadens
egyetértek.sőt talán ha nem jön be a vírus akkor lehet a lazio lett volna a bajnok.abszolút foghatóak voltak bárki számára.a tizikkel kár jönni, 4ik legtöbbet kapták, és ítéltel ellenük 10 vagy 11etAnonym alkesz írta: ↑2020.07.27. 12:40Nem kell mentegetőzni ezt a csapat a pályán bukta el, volt esély bőven.CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.27. 09:27 Ez a Juventus a bírok segítsége nélkül nem lett volna sehol. Majdnem minden meccsen kaptak legalább egy büntetőt. Folyamatosan kivételeznek velük, és most nem a csalódottság beszél belőlem, ezek tények. Amit náluk befújnak, azt másnál meg sem nézik a VARon, vagy ha még is, akkor nem adják meg. Legalább 4-5 meccs (ha nem több) a 36-ból ennek volt köszönhető, ami 15 pontot így biztos, hogy hozott nekik... Így nehéz bajnokságot nyerni bárkinek is ellenük.
Lazio pl. világrekord amennyi büntetőt kapott idén, de a Juve ellen is 12-t fújtak be, vagyis az aktuális bajnok ellen, ilyen se volt még.
Nekünk is volt bírói segítség, múltkor volt egy kimutatás, ahol 7 olyan meccs volt, amin pontot érő szituációban történt számunkra bírói hiba.
-
Janicsár
A 11 esekkel kapcsolatban egyetértek, én is utána néztem évekre visszamenőleg viszont ezzel kapcsolatos lehet a "mikor?" kérdése is.
Mert amennyire emlékszem mi általában nagy arányú vezetésnél kapunk mindig tiziket, míg a Juve sorsdöntő helyzetekben is simán megkapja a 11est.
Javítsatok ki ha tévedek, de nekem teljesen ilyen érzésem van.
Mert amennyire emlékszem mi általában nagy arányú vezetésnél kapunk mindig tiziket, míg a Juve sorsdöntő helyzetekben is simán megkapja a 11est.
- CsaSzi9294
A véleményemen nem változtat, a Juve akkor is bajnok lett volna, ha még 10 meccs lenne vissza. Valahogy mindig jobban jönnek ki minden szituból. Ha De Light nem kézilabdázik ennyit a szezon elején nem rúgtak volna nekik ennyi büntetőt. De hát akkora bakik voltak, hogy meg kellett őket adni.dekadens írta: ↑2020.07.27. 15:03egyetértek.sőt talán ha nem jön be a vírus akkor lehet a lazio lett volna a bajnok.abszolút foghatóak voltak bárki számára.a tizikkel kár jönni, 4ik legtöbbet kapták, és ítéltel ellenük 10 vagy 11etAnonym alkesz írta: ↑2020.07.27. 12:40Nem kell mentegetőzni ezt a csapat a pályán bukta el, volt esély bőven.CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.27. 09:27 Ez a Juventus a bírok segítsége nélkül nem lett volna sehol. Majdnem minden meccsen kaptak legalább egy büntetőt. Folyamatosan kivételeznek velük, és most nem a csalódottság beszél belőlem, ezek tények. Amit náluk befújnak, azt másnál meg sem nézik a VARon, vagy ha még is, akkor nem adják meg. Legalább 4-5 meccs (ha nem több) a 36-ból ennek volt köszönhető, ami 15 pontot így biztos, hogy hozott nekik... Így nehéz bajnokságot nyerni bárkinek is ellenük.
És abból a 10-11ből hány volt jogos? Mert a fele se abban is biztos vagyok. Én meg szoktam nézni az ő meccseiket is ha tehetem ( többnyire hogy ellenük szurkoljak
És még egyszer mondom, ez az én véleményem.
- CsaSzi9294
Elég ha csak az utolsó pár meccset megnézzük, ahogy jöttek fel a riválisok és nem ment nekik a sorsdöntő pillanatokban mindig meg is kapták, még úgy is, hogy vissza sem nézték.Janicsár írta: ↑2020.07.27. 15:13 A 11 esekkel kapcsolatban egyetértek, én is utána néztem évekre visszamenőleg viszont ezzel kapcsolatos lehet a "mikor?" kérdése is.
- Cupi
Most nézem vasárnap záró forduló az Atalanta ellen majd rá 3 napra EL a Getafe ellen.
Ha komolyan gondoljuk az EL-t akkor én bármennyire is több pénz meg presztízs a 2. hely én elengedném és inkább pihentetném a kulcsembereket. Spanyol bajnokság már ígyis véget ért, Getafe sokkal fittebb lesz.
Mondom itt az a kérdés érdekli e Contet és a játékosokat az EL.
Lássuk be itt komoly csatát tolunk a Napoli meg az Atalanta ellen majd rá 3 napra megyünk a kb 2 hetet pihenő spanyolok ellen...hát nem tudom....
Mondom itt az a kérdés érdekli e Contet és a játékosokat az EL.
Lássuk be itt komoly csatát tolunk a Napoli meg az Atalanta ellen majd rá 3 napra megyünk a kb 2 hetet pihenő spanyolok ellen...hát nem tudom....
- Festa
Legalább élesen el leszünk.Viccet félretéve ez a Getafe nagyon szívòs ellenfél lesz.Cupi írta: ↑2020.07.27. 17:03 Most nézem vasárnap záró forduló az Atalanta ellen majd rá 3 napra EL a Getafe ellen.Ha komolyan gondoljuk az EL-t akkor én bármennyire is több pénz meg presztízs a 2. hely én elengedném és inkább pihentetném a kulcsembereket. Spanyol bajnokság már ígyis véget ért, Getafe sokkal fittebb lesz.
![]()
Mondom itt az a kérdés érdekli e Contet és a játékosokat az EL.![]()
- Stankov
Festa írta: ↑2020.07.27. 17:15Legalább élesen el leszünk.Viccet félretéve ez a Getafe nagyon szívòs ellenfél lesz.Cupi írta: ↑2020.07.27. 17:03 Most nézem vasárnap záró forduló az Atalanta ellen majd rá 3 napra EL a Getafe ellen.Ha komolyan gondoljuk az EL-t akkor én bármennyire is több pénz meg presztízs a 2. hely én elengedném és inkább pihentetném a kulcsembereket. Spanyol bajnokság már ígyis véget ért, Getafe sokkal fittebb lesz.
![]()
Mondom itt az a kérdés érdekli e Contet és a játékosokat az EL.![]()
Nagyon.
Agresszívak, taktikailag is össze vannak rakva, spanyol csapathoz képest.
Engem a régi az Atléticora emlékeztet még Cholo első éveiben.
Megint egy olyan csapat aki ellen nehéz játszani és bőven benn a pakliba hogy kiesünk de aztán majd jön hogy egy Getafe ellen kiesni ciki
Frankfurt 2.0
- Inter101
Ha emlékezetem nem csal akkor a Getafe azon kevés spanyol csapat egyike amely masszívan tud védekezni! Egy játszó csapat ellen több esélyünk lenne! Mindent bele kell adni aztán meglatjuk! Contenak úgyis csak az első hely számít, lehet bizonyítani!!!
-
R9.
sztem conte nem adja le atalanta meccset, nem ismeri ezt a fogalmat 
- PellerG
Este a Napoli ellen debütál az új hazai mez.
Az új idegenbeli meg majd szombat este az Atalanta ellen.
A várható kezdő mára:
PROBABILE INTER (3-4-1-2): Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni; Candreva, Barella, Brozovic, Biraghi; Eriksen; Sanchez, Lukaku (FcInterNews)
A várható kezdő mára:
PROBABILE INTER (3-4-1-2): Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni; Candreva, Barella, Brozovic, Biraghi; Eriksen; Sanchez, Lukaku (FcInterNews)
- tabi.csaba
Godin kezdeni fog , D' Ambrisio helyett, vagy De Vrij helyén! Játszhatna már az igazi helyén középen.PellerG írta: ↑2020.07.28. 16:58 Este a Napoli ellen debütál az új hazai mez.
A várható kezdő mára:
-
cuchu11
Eriksen helyett Borja kezd. Amúgy stimmt.PellerG írta: ↑2020.07.28. 16:58 Este a Napoli ellen debütál az új hazai mez.
A várható kezdő mára:
-
Hassel1984
Valaki dobjon egy működő linket ha tud
- bodimiki7
http://mygoaltv.com/internazionale-vs-napoli-m889
Legörgetsz és tudsz majd a szerverek között választani, nekem ez jött be a legjobban.
- Kenji
Azért azt a napot amikor bejelentik, hogy Candreva elhagyja a csapatot bármikor is lesz, nagyon meg fogom ünnepelni. 
- Inter101
Jól látom az új mezben játszunk??
Biraghi beadása nagyon jó volt!! És a befejezés is szép volt!!
Biraghi beadása nagyon jó volt!! És a befejezés is szép volt!!
- Festa
- drtie
1 perc alatt 1-1 helyzet mindkét kapunál. Agybajt kaptam Politanotól anno, mert szerintem abszolút gólundorral rendelkezik. Most viszont jól jött. 
Utána Lukaku körbe futja Kulibanyt, csak utána rosszul passzol. Van kraft a srácban.
Utána Lukaku körbe futja Kulibanyt, csak utána rosszul passzol. Van kraft a srácban.