Érdekes ez. És főleg a Conte-Suning kapcsolat. Tényleg el nem lehet dönteni, hogy mi lehet az igazság. Mármint, hogy most a balhé után, és az EL után mi lesz? Az újság azt írja nem lehet esély a békülésre, de közben azt is írják, leülnek és megbeszélik a problémát, mert 3 évre jött, amit ki akar tölteni, ezért nyitotta ki a száját.interfan írta: ↑2020.08.08. 14:57Zidane nem valoszinu hogy ujra otthagyna a Realt.CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.08. 14:51 Részemről (ha már sajnos elmegy Sarri), Zidanenak örülnék. Én személy szerint nem tartom jó edzőnek, amikor Madridba került egy jó és bajnok keret volt a kezében, akik tudták a dolgukat, nem kellett építkezni.
Pochettinoval szerintem jövőre nem lesznek bajnokok, de két év múlva, amint beérik a munka az új fiatal(!) játékosokkal és taktikával, már újra vissza térhetnek.
Részemről egyet kívánok, hogy ne Allegri legyen az edző, mivel vele nem lenne egy újabb kuka évük, vagyis szerintem ő lenne a legjobb választásuk nekik is, akár csak nekünk.
O az alma a Juvenak, de jelenleg nem igazan eselyes.
Allegri nem tema, o nem akar visszaterni.
Pochettino az abszolult favorit, alternativa Inzaghi.
Amugy megint lathattuk, amit nagyon irnak az igaz.
Lasd tavalyi Spalletti story, majd Conte erkezese.
(Conte idei story a kovetkezo a sorban?)
Es meg egy dolgot megtanulhattunk az olasz komunikaciobol.
Szezon vegen ertekelunk = szezon vegen repul az edzo.![]()
Erre itt van ez a dolog Sarrival. Egy hete Paratici azt mondta, nem lesz elküldve, mert számítanak rá, erre most segget csinált a szájából nem egészen egy hét leforgása alatt.
A mi esetünkben, teljes homály. Ha Spaletti és Sarri példájából indulunk ki, akkor az EL, után Allegri érkezni fog. Bár az is kérdés mi lesz ha megnyerjük. Az még felforgathatja a dolgokat a vezetőségnél. Vagy megnyeri az EL-t és ő maga mond le a Juve miatt, akármi is van/volt közte és Agnelli között. Egyébként ezt sem lehet tejesen kizárni.