Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- lucky0
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Ma nagyon jól játszottunk legalábbis nekem tetszett! Erre lehet alapozni azt hiszem! Egy meccsre vagyunk a finálétól most már nagyon csalódott lennék ha nem jutnánk be! Ott pedig egy meccsen bármi lehet ha MU ha Sevilla vagy akárki is legyen az ellenfél! De szép is lenne egy nemzetközi kupa! Megbocsájtanám Conténak a sok eddigi faszságát és a gyakori gyenge játékot! 
- matrix23
Erre azért nehéz felkészülni, hogy valaki megsérül. Ha Conte ki akarta volna használni az öt cserét, akkor Skriniar mellett jött volna még valaki. De ugyanúgy nem tudta volna Sanchezt lecserélni.
-
kovacs_ata
Egyébként kövezzetek meg, de engem Barella nagyon emlékeztet Stankovicra. Egy Deki-féle szerep is simán jól állna neki.
- Nerazzurri
Pár napja kérdeztem, amikor mindenki rettegett ettől a Leverkusentől, "hogy mi az a Leverkusen?"
Néhányan nem értették az ironiát, de erre gondoltam. Sima győzelemre. Sokkal jobbak voltunk. Számomra nem volt egy percig sem kérdés.
Néhányan nem értették az ironiát, de erre gondoltam. Sima győzelemre. Sokkal jobbak voltunk. Számomra nem volt egy percig sem kérdés.
- CsaSzi9294
Komolyan, ez a MU is egy tizi király. Láttam pár United meccset idén, és rendre büntetőből vezetnek.
- Festa
2 meccs maradt és többet fogunk pihenni mint a Donyeck-Basel páros..
Ezen a szinten ez sokat érhet.
+Eriksen korai becserélése egy jó hír.
Sánchez nélkül is kéne nyerni.Személy szerint nagyon sajnálom.
Skriniar meg lehet készül Londonba.
VAR lehet egyik tizit sem kellett volna megadni,de akkor minek fújta be.
Kaput eltaláló lővések 7-2
Sarri,hogy mondta ? Olyan jó volt ez a csapat,hogy még velem is bajnok lett.
Lehet az Inter az a csapat ami még Gagliardinit is elbírja.
- versenyszellem
ahogy irtatok paran hogy felallt a PL sor, utanaszamoltam, es a harom cserénk utan a 11 jatekosbol 8 nem volt itt tavaly.
Handa, De Vrij es Brozo.
Es persze eltelt par hónap, majdnem egy ev, de azert 8 idei igazolassal is eleg massziv es mukodokepes a jatekunk, ha ezt 2-3 elso csapatos es meg néhány keretet melyito igazolassal tovabb tudjuk vinni jovore Conteval, en sokat varnek majd a csapattol 21-ben
(persze ehhez a nagyobb foku varakozashoz az is kell, hogy a vegen maradjon Conte)
Handa, De Vrij es Brozo.
Es persze eltelt par hónap, majdnem egy ev, de azert 8 idei igazolassal is eleg massziv es mukodokepes a jatekunk, ha ezt 2-3 elso csapatos es meg néhány keretet melyito igazolassal tovabb tudjuk vinni jovore Conteval, en sokat varnek majd a csapattol 21-ben
(persze ehhez a nagyobb foku varakozashoz az is kell, hogy a vegen maradjon Conte)
-
kovacs_ata
Ja és végre, a küzdeni akarás...már nagyon hiányzott. A covidbreak után ugy éreztem, hogy én keményebben harcolok, hogy ne kelljen új tévét venni a meccsek másnapján.
- Cupi
Nagyon jól játszott. Vele az a baj, hogy kicsit forrófejű és néha ész nélkül szabálytalankodik is. Na meg még fiatal és a teljesítménye kicsit hullámzó.kovacs_ata írta: ↑2020.08.10. 23:05 Egyébként kövezzetek meg, de engem Barella nagyon emlékeztet Stankovicra. Egy Deki-féle szerep is simán jól állna neki.
- sorger=giallo
Örülök a győzelemnek és remélem, hogy Sensi is lehetőséget fog kapni a következőkben, Alexis-ért nagyon kár...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- CsaSzi9294
Nálam ma a legjobb 3:
Barella, Lukaku, Bastoni
Leggyengébb:
Gag, DD, nincs 3., a többiek jók voltak
Barella, Lukaku, Bastoni
Leggyengébb:
Gag, DD, nincs 3., a többiek jók voltak
- Cupi
Mi lesz ha megnyerjük az EL-t? Megdől a Conte-val a büdös életben nem nyerünk nemzetközi szinten semmit tézis?
Most nagyon jól jön, hogy 1 hét pihi mert szerintem kocsit elfáradtunk a végére, ami nem csoda.
Dambro, Gag és Martinez volt a 3 legnyengébb ma. Szerencsére ezt Conte is látta és mind lejött.
Minden meccs nehéz lesz de most már valahogy be kéne húzni ezt a kupát.
Lukaku mit játszott..jó tudni, hogy nálunk van és még csak 27 éves.
Most nagyon jól jön, hogy 1 hét pihi mert szerintem kocsit elfáradtunk a végére, ami nem csoda.
Dambro, Gag és Martinez volt a 3 legnyengébb ma. Szerencsére ezt Conte is látta és mind lejött.
Minden meccs nehéz lesz de most már valahogy be kéne húzni ezt a kupát.
- CsaSzi9294
- versenyszellem
ez a biro nagyon szanalmas volt amugy..
nem vagom mi alapjan vonta vissza a tizit, semmi koze volt ahhoz hogy Eriksent lerantottak ahhoz hogy kozben Barella kezere pattant a labda, total fogalmatlan itelet, nem is ertem hogy hoztak ezt ossze a VARral..
nem vagom mi alapjan vonta vissza a tizit, semmi koze volt ahhoz hogy Eriksent lerantottak ahhoz hogy kozben Barella kezere pattant a labda, total fogalmatlan itelet, nem is ertem hogy hoztak ezt ossze a VARral..
- CsaSzi9294
Én ismerek olyan olasz csapatot, aki 2/2 büntetőt rúgott volna ezen a meccsen. És ez most nem poén, ez sajnos tény. Szerintem az első nem, de a második jogos lett volna. De mindegy is, nyertünk, ez a lényeg!versenyszellem írta: ↑2020.08.10. 23:27 ez a biro nagyon szanalmas volt amugy..
nem vagom mi alapjan vonta vissza a tizit, semmi koze volt ahhoz hogy Eriksent lerantottak ahhoz hogy kozben Barella kezere pattant a labda, total fogalmatlan itelet, nem is ertem hogy hoztak ezt ossze a VARral..![]()
- Festa
Egy szakmailag nagyon fontos kérdés.
A Basel-Donyeck továbbjutójával Vasárnap vagy jövő hétfőn játszunk??

A Basel-Donyeck továbbjutójával Vasárnap vagy jövő hétfőn játszunk??
- mike
-
kovacs_ata
Sajnos az azért még borzasztó messze van...Cupi írta: ↑2020.08.10. 23:20 Mi lesz ha megnyerjük az EL-t? Megdől a Conte-val a büdös életben nem nyerünk nemzetközi szinten semmit tézis?![]()
Most nagyon jól jön, hogy 1 hét pihi mert szerintem kocsit elfáradtunk a végére, ami nem csoda.![]()
Minden meccs nehéz lesz de most már valahogy be kéne húzni ezt a kupát.![]()
D'ambrosiót ilyen passzhatékonysági mutatóval a Barcánál szerintem minimim 1 havi fizura büntették volna.
- Festa
- interfan
Ertekelesek:
- Sky:
Lukaku 8
Barella 7,5
DeVrij 7
Bastoni 7
Godin 7
Eriksen 7
Young 6,5
Handanovic 6
Sanchez 6
Moses 6
Martinez 6
Brozovic 5,5
D'Ambrosio 5
Gagliardini 5
Conte 7
- SM:
Lukaku 7,5
Barella 7
Eriksen 7
Young 7
Godin 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Handanovic 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Martinez 6
Moses 6
D'Ambrosio 5,5
Gagliardini 5
Conte 7
- Calciomercato.com:
Lukaku 8
Barella 7
Godin 7
Bastoni 6,5
Eriksen 6,5
Young 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Moses 6
Gagliardini 5,5
Conte 7
- FcInternews:
Lukaku 7,5
Barella 7
Godin 6,5
Bastoni 6,5
Eriksen 6,5
Young 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Moses 6
Martinez 6
Gagliardini 5
Conte 6,5
- Sky:
Lukaku 8
Barella 7,5
DeVrij 7
Bastoni 7
Godin 7
Eriksen 7
Young 6,5
Handanovic 6
Sanchez 6
Moses 6
Martinez 6
Brozovic 5,5
D'Ambrosio 5
Gagliardini 5
Conte 7
- SM:
Lukaku 7,5
Barella 7
Eriksen 7
Young 7
Godin 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Handanovic 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Martinez 6
Moses 6
D'Ambrosio 5,5
Gagliardini 5
Conte 7
- Calciomercato.com:
Lukaku 8
Barella 7
Godin 7
Bastoni 6,5
Eriksen 6,5
Young 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Moses 6
Gagliardini 5,5
Conte 7
- FcInternews:
Lukaku 7,5
Barella 7
Godin 6,5
Bastoni 6,5
Eriksen 6,5
Young 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Moses 6
Martinez 6
Gagliardini 5
Conte 6,5
- interfan
Erdemes kiterni Lukakura is.
31. goljat lotte, ezzel megelozve Militot aki a legjobb szezonjaban 30 golt ert el.
3.helyre kerult ezzel a 31 gollal Lukaku.
Elotte mar csak a 34 golos Ronaldo, es a 37 golos Eto van a rekordokban.
31. goljat lotte, ezzel megelozve Militot aki a legjobb szezonjaban 30 golt ert el.
3.helyre kerult ezzel a 31 gollal Lukaku.
Elotte mar csak a 34 golos Ronaldo, es a 37 golos Eto van a rekordokban.
- mike
Nem kövezünk, mert abszolút megáll a hasonlítás, mindketten harcosok, mennek mint a mérgezett egér, nagy gólokat szereznek, és mindketten kedvencek:)kovacs_ata írta: ↑2020.08.10. 23:05 Egyébként kövezzetek meg, de engem Barella nagyon emlékeztet Stankovicra. Egy Deki-féle szerep is simán jól állna neki.
- CsaSzi9294
Hatalmas igazolás, és úgy lőtt ennyit, hogy alig egy részét büntetőből, valamint még ezen kívül rengeteg helyzetet hagyott ki. Ami nem róható rá, de attól még lehetne több rúgott gólja is. Jövőre ennél is jobb lesz.
Nézzük csak meg, hogy a szezon elején rendre elpattantak tőle a labdák, na ez mára már nincs. Ez Conte és a stáb érdeme.
Valamint Eriksen osztályzatai is meccsek óta jók! Az elsők között van az utóbbi időben. Tegnap is mekkora labdát adott Sanchenzek? Jó megérzéseim vannak a következő szezonra nézve. Lukakuval ha össze szoknak, gólkirály lesz a Belga.
- CsaSzi9294
Ez a Conte dolog is idegesít.
A szezon 70%ban utáltam. De ahogy most viselkedik, góloknál, győzelemkor önfeledten örül , meccs végén pacsizik, mint ha kezdene vissza jönni az a Conte, amit láttunk tőle az első 3-4 hónapban.
Rühellem a taktikáját, meg azt hogy egysíkú és hogy egy fafej, de ő csinált ebből a csapatból IGAZI csapatot. És ezt meg kell köszönni neki! Na és szóval, azért idegesít ez a Conte dolog, mert hol elküldeném a picsába, hol meg megtartanám mert tetszik ez a őrült, tüzes stílusa.
Van még így más is?
A szezon 70%ban utáltam. De ahogy most viselkedik, góloknál, győzelemkor önfeledten örül , meccs végén pacsizik, mint ha kezdene vissza jönni az a Conte, amit láttunk tőle az első 3-4 hónapban.
Rühellem a taktikáját, meg azt hogy egysíkú és hogy egy fafej, de ő csinált ebből a csapatból IGAZI csapatot. És ezt meg kell köszönni neki! Na és szóval, azért idegesít ez a Conte dolog, mert hol elküldeném a picsába, hol meg megtartanám mert tetszik ez a őrült, tüzes stílusa.
Van még így más is?
- interfan
Conte egy nagyon jo edzo, abszolult top 10-15 edzo koze tartozik.CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.11. 09:08 Ez a Conte dolog is idegesít.
Van még így más is?
Viszont makacssaga es merevsege miatt sosem lesz a top 5 edzo tagja, sosem lesz az elitek elite.
Itt nem az eredmenyekkel van a gond vele kapcsolatban.
Ami a gond vele kapcsolatban:
1.
A szemelyisege.
Ezt mindenki ismeri, atletuk egesz evben, sot lathattuk ezt a Chelsea-Juvenal is.
Vanank ilyen emberek akiket a feszultseg es a belso harcok az ellenseg kep eltet.
2.
A jovo es a projekt kerdese.
Mert az vitan felul all, hogy Conte nem egy hosszutavu projekt, sehol nem volt 3 szezonnal tobbet.
Egyertelmuen o a sajat erdekeit, es azonnali eredmenyt akarja a sajat megitelese es karrierje miatt.
Ezert is vannak a komoly nezetelteresek projekt ugyben.
- CsaSzi9294
Szerintem meg fogjuk nyerni az EL-t, és le fog lépni magától.interfan írta: ↑2020.08.11. 09:23Conte egy nagyon jo edzo, abszolult top 10-15 edzo koze tartozik.CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.11. 09:08 Ez a Conte dolog is idegesít.
Van még így más is?
Viszont makacssaga es merevsege miatt sosem lesz a top 5 edzo tagja, sosem lesz az elitek elite.
1.
A szemelyisege.
Ezt mindenki ismeri, atletuk egesz evben, sot lathattuk ezt a Chelsea-Juvenal is.
Vanank ilyen emberek akiket a feszultseg es a belso harcok az ellenseg kep eltet.
2.
Mert az vitan felul all, hogy Conte nem egy hosszutavu projekt, sehol nem volt 3 szezonnal tobbet.
Egyertelmuen o a sajat erdekeit, es azonnali eredmenyt akarja a sajat megitelese es karrierje miatt.
- interfan
Siman benne van ez is.CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.11. 09:41Szerintem meg fogjuk nyerni az EL-t, és le fog lépni magától.interfan írta: ↑2020.08.11. 09:23Conte egy nagyon jo edzo, abszolult top 10-15 edzo koze tartozik.CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.11. 09:08 Ez a Conte dolog is idegesít.
Van még így más is?
1.
A szemelyisege.
2.
Foleg Conte szemelyiseget ismerve.
Mert akkor elmondhatja, elerte a triplazo ev pontjait elso eveben, EL gyozelem, szoval sajat maga megiteleset es eredmenyeit csak feljebb epitette.
- CsaSzi9294
Kérdés akkor mi lesz, ha nem nyerjük meg?interfan írta: ↑2020.08.11. 09:51Siman benne van ez is.
Foleg Conte szemelyiseget ismerve.
Mert akkor elmondhatja, elerte a triplazo ev pontjait elso eveben, EL gyozelem, szoval sajat maga megiteleset es eredmenyeit csak feljebb epitette.
Akkor szerintem még nem fog magától lemondani.
- Stankov
Ez a tegnapi nagyon tetszett,tényleg ült a taktika,rendben volt nagyon.Csak D.D és Gagliardini... Amúgy még a lepontozott Lautaronak is voltak szép és fontos megmozdulásai is.
Lukaku meg extra.
Barrella meg
Kész a srác egyre jobban bírom,ezek a hisztijei is jó pofa engem személy szerint nem idegesít sőt ,még ez is az elszántságot,akaratot mutatja és valóban nem túlzás akár Dekivel összehasonlítani.
Ami Contét illeti, most lesz érdekes a sztori.
Zhang-ék akarták,tudták milyen, mint ahogy azt is kellett hogy 3 védős lesz a rendszere,ergo nem a köv. edzőnek fogja lerakni a csapat alapjait és hogy nem egy hosszú távú edző.
Így Pirlo kinevezésével azt mondom, nyeljék le a békát a vezetők,tessék végig harcolni Contéval az évet,hogy meg lehessen a scudetto.
Lukaku meg extra.
Barrella meg
Ami Contét illeti, most lesz érdekes a sztori.
Zhang-ék akarták,tudták milyen, mint ahogy azt is kellett hogy 3 védős lesz a rendszere,ergo nem a köv. edzőnek fogja lerakni a csapat alapjait és hogy nem egy hosszú távú edző.
Így Pirlo kinevezésével azt mondom, nyeljék le a békát a vezetők,tessék végig harcolni Contéval az évet,hogy meg lehessen a scudetto.
- bodimiki7
Addig fog maradni, míg biztosított neki, hogy a csapata fejlődni tudjon. Minden ablakban fog jobb, hiányposztra érkező játékosokat kapni. A Juvétól azért lépett le, mert két játékost kért, a vezetőség pedig biztosította, hogy egyiket nem fogja megkapni. Megértette és talpalt. Persze a sok juventino döngeti a mellét, hogy 10 eurós edző, és Allegri döntőbe vitte a csapatát, de a végső célt Ő sem érte el.
Hülye lenne lemondani mikor most szereztük meg Hakimit, aki előzmények alapján A tökéletes kirakós a rendszerébe, cserébe a folyamat lassabb mert csapatot kell építeni.
-
R9.
maradni fog sztem es jovore behuzza a scudettot
-
kovacs_ata
Elég masszív csapat ez a Shakhtar, nagyon nem szabad félvállról venni őket.
- lucky0
Nézem én is a meccset Conte megbízásából!kovacs_ata írta: ↑2020.08.11. 21:23 Elég masszív csapat ez a Shakhtar, nagyon nem szabad félvállról venni őket.
Semmiképpen sem szabad leírni őket nagyon egyben vannak és évek óta nemzetközi szinten is bizonyítanak! Csapatjátékban erősek, külön nem tudnék kiemelni tőlük senkit sem illetve igen, Taison és Marlos az aki extra El szinten is sztem!
-
kovacs_ata
Azért titkon bíztam benne, hogy a Basel meglepetést okozhat, de hát esélyük nincsen. Jó lett volna, ha mondjuk 2-3 helyen tud egy kicsit rotálni Conte, hogy azért a fontosabb cserék is tűzben legyenek, vagy legalább a sárgásokat parkoltatni biztos, ami biztos, de így sajnos nem lesz rá lehetőség.lucky0 írta: ↑2020.08.11. 21:39Nézem én is a meccset Conte megbízásából!kovacs_ata írta: ↑2020.08.11. 21:23 Elég masszív csapat ez a Shakhtar, nagyon nem szabad félvállról venni őket.
Semmiképpen sem szabad leírni őket nagyon egyben vannak és évek óta nemzetközi szinten is bizonyítanak! Csapatjátékban erősek, külön nem tudnék kiemelni tőlük senkit sem illetve igen, Taison és Marlos az aki extra El szinten is sztem!
-
INTER-1908
Mondjuk ha választani lehetett volna én alapból a vesztest választottam volna ellenfélnek.... A legjobb 4-ben már nincs gyenge csapat és ez a Sahtar sem az!
- alwin91
Remélem az MU-Sevilla meccs 120 percig fog tartani 3-3 pirossal 
- Festa
-
chester0921
Arról van infótok hogy melyik csatorna fogja közvetíteni a hétfői meccsünket? A flashscore-on a sport1 és a digisport 1 is fel van tüntetve, a csatornák műsorújságai sem árultak el többet.
- versenyszellem
siman lehet hogy mindketto, szerintem a dontot mindketto kozvetithette tavaly, es mivel eleg specko lett az idei playoff, lehet hogy odaadtak a meccseket mindkettonekchester0921 írta: ↑2020.08.12. 10:44 Arról van infótok hogy melyik csatorna fogja közvetíteni a hétfői meccsünket? A flashscore-on a sport1 és a digisport 1 is fel van tüntetve, a csatornák műsorújságai sem árultak el többet.
- Festa
Sajnos a Sport1 csak összefoglalót ad..versenyszellem írta: ↑2020.08.12. 11:53siman lehet hogy mindketto, szerintem a dontot mindketto kozvetithette tavaly, es mivel eleg specko lett az idei playoff, lehet hogy odaadtak a meccseket mindkettonekchester0921 írta: ↑2020.08.12. 10:44 Arról van infótok hogy melyik csatorna fogja közvetíteni a hétfői meccsünket? A flashscore-on a sport1 és a digisport 1 is fel van tüntetve, a csatornák műsorújságai sem árultak el többet.![]()
![]()
Amúgy jó ez a Shaktar ,de ha nem kapjuk az első gòlt akkor azért foghatòak.
Játékos csapat,de ha a Basel csatárok nem ennyire fogalmatlanok akkor azért szorosabb lehetett volna .
A nézettség miatt is ;de azon kívül is biztos vagyok az Inter-Manchester döntőben.
Szerintem arra még Alexis is felépülne
- tabi.csaba
Remélem a döntőben a Sevillát kapjuk! Két mixemet is elvitték a kocsogok!!!!
Egyébként irányított mérkőzések vannak itt is ahogyan a Bl-ben is!
Wolves-Sahtar nem lehetett!
MU-Inter a legrangosabb.......
Egyébként irányított mérkőzések vannak itt is ahogyan a Bl-ben is!
Wolves-Sahtar nem lehetett!
MU-Inter a legrangosabb.......
- interfan
Sanchez biztosan kihagyja a Shaktar meccset.
Ha a dontobe jutunk ott megvan az esely hogy jatsszon.
Ha a dontobe jutunk ott megvan az esely hogy jatsszon.
- vaskalap
-
R9.
sztem is sevilla fog dontobe jutni
- bodimiki7
Lehet hogy ezt a Leverkusen elleni meccskép mondatja velem, de úgy érzem, hogy jó felkészülés után vágtunk neki az EL-nek és most azt érzem, hogy meg lehet nyerni. A bajnokság végére a Fiorentina elleni meccs óta jobb a csapat teljesítménye, vagy jó eredményeket értünk el, ami pozitívan hathat. Edzés képeket nézve mindenki felszabadult és mosolyog. A lebonyolításban előny lehet, hogy Conte vitte anno a válogattat, nem pedig klasszikus oda-visszavágós rendszer van.
A Donyeckről nem tudom mit gondoljak, ők okozhatnak meglepetést.
Az United jó teljesítménye nagyban függ az egyéni jó teljesítményektől, melyeknek tetőzése a bajnokságban volt.
A Sevilla nagyon magabiztos volt a Roma ellen, de tegnap igencsak szenvedtek, szerintem komplexebbek vagyunk, mint a Wolves, akik túlélni akarták a meccset.
Az United jó teljesítménye nagyban függ az egyéni jó teljesítményektől, melyeknek tetőzése a bajnokságban volt.
A Sevilla nagyon magabiztos volt a Roma ellen, de tegnap igencsak szenvedtek, szerintem komplexebbek vagyunk, mint a Wolves, akik túlélni akarták a meccset.
- Festa
https://www.inter.it/en/news/2020/08/11 ... final.html
Alexis Sánchez máris edzésbe állt.Lehet e sérülése mégsem olyan vészes.
Azért a Mu a Lisk meg a kobenhavn ellen is nagyon szűken nyert.
A bajnokságban megotthon a Southampton meg a West Ham ellen is iksz volt csak.
Nem egy Pool vagy egy Bayern.Teljes koncentrációval meglehet nyerni.
Amúgy ha megnyerjük akkor a Bl-ben első kalaposak leszünk.
Alexis Sánchez máris edzésbe állt.Lehet e sérülése mégsem olyan vészes.
Azért a Mu a Lisk meg a kobenhavn ellen is nagyon szűken nyert.
A bajnokságban megotthon a Southampton meg a West Ham ellen is iksz volt csak.
Nem egy Pool vagy egy Bayern.Teljes koncentrációval meglehet nyerni.
Amúgy ha megnyerjük akkor a Bl-ben első kalaposak leszünk.
-
Caldee
Ha Sensi valóban felépült már, és Conte továbbra is mellőzi Eriksent, akkor remélem beteszi a kezdőbe a kis olaszt a Sahtar ellen. Ha csak megközelíti a szezon eleji formáját, biztos vagyok benne, hogy egyik kulcsa lenne a továbbjutásnak és a döntőben egy győzelemnek.
- Stankov
Hasonlóan látom én is.bodimiki7 írta: ↑2020.08.12. 20:06 Lehet hogy ezt a Leverkusen elleni meccskép mondatja velem, de úgy érzem, hogy jó felkészülés után vágtunk neki az EL-nek és most azt érzem, hogy meg lehet nyerni. A bajnokság végére a Fiorentina elleni meccs óta jobb a csapat teljesítménye, vagy jó eredményeket értünk el, ami pozitívan hathat. Edzés képeket nézve mindenki felszabadult és mosolyog. A lebonyolításban előny lehet, hogy Conte vitte anno a válogattat, nem pedig klasszikus oda-visszavágós rendszer van.
Ez a Leverkusen abszolút nem egy rossz csapat ám mint ahogy itt páran a meccs után leírták őket.
Az Atalanta elleni is bizakodásra adhat okot.
Sztem a Donyecket is hasonlóan meg tudjuk folytani.
-
bali06
Biztos, hogy nem fog Sensi a kezdobe kerülni tobb mint fel eves kihagyassal. Elobb fogja Borjat vagy Gagliardinit kezdetni, mint Sensit.Caldee írta: ↑2020.08.12. 20:42 Ha Sensi valóban felépült már, és Conte továbbra is mellőzi Eriksent, akkor remélem beteszi a kezdőbe a kis olaszt a Sahtar ellen. Ha csak megközelíti a szezon eleji formáját, biztos vagyok benne, hogy egyik kulcsa lenne a továbbjutásnak és a döntőben egy győzelemnek.
- CsaSzi9294
Nézvést Sevilla-MU meccset, nem tudom melyiknek örülnék jobban. Egyik sem lesz egy sétagalopp, ha továbbjutunk.