SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Golden Boy 2024 szukitett lista:
Yamal, Cubarsi, Rico Lewis, Joao Neves, Savinho, Omorodion, Zaire Emery, Tel, Doue, Pavlovic, Hato, Yildiz, Mbangula, Garnacho, Guler, Yoro. Mosquera, Odobert, Wharton, Endrick, Bynoe-Gittens, Schjelderup, Ben Seghir, Gloukh
Az hogy Inter jatekos nincs, az mar valahol a vilag legtermeszetesebb dolga.
Viszont az, hogy 0 Olasz jatekos van, azt is sajnalom.
Eleve a Serie A-bol 2db Juventus jatekos szerepel osszesen (Yildiz, Mbangula).
Orulnek ha az Olasz futball, es leginkabb mi elkezdenek fektetni az akademiaba, az utanpotlasaba, es nem csak beszelne rola Marotta minden heten (nyilvan nem o a hibas erte, mivel nem az o penzen mulik).
Sajnos Olaszorszagra is igaz ez a komoly utanpoltas bazis es akademiak hianya.
Juventus es az Atalanta egyelore a ket csapat ahol ez Nemzetkozi viszonyitasokhoz kepest is jol mukodik, jo lenne ha tobb Olasz csapatot lelehetet irni ebben a tekintetben.
Yamal, Cubarsi, Rico Lewis, Joao Neves, Savinho, Omorodion, Zaire Emery, Tel, Doue, Pavlovic, Hato, Yildiz, Mbangula, Garnacho, Guler, Yoro. Mosquera, Odobert, Wharton, Endrick, Bynoe-Gittens, Schjelderup, Ben Seghir, Gloukh
Orulnek ha az Olasz futball, es leginkabb mi elkezdenek fektetni az akademiaba, az utanpotlasaba, es nem csak beszelne rola Marotta minden heten (nyilvan nem o a hibas erte, mivel nem az o penzen mulik).
Juventus es az Atalanta egyelore a ket csapat ahol ez Nemzetkozi viszonyitasokhoz kepest is jol mukodik, jo lenne ha tobb Olasz csapatot lelehetet irni ebben a tekintetben.
- vaskalap
Meglepődnék ha nem Yamal nyerné.interfan írta: ↑2024.10.18. 06:12 Golden Boy 2024 szukitett lista:
- interfan
En nem tudom 6-os, 8-as, vagy eppen hanyas, es azt sem tudom, hogy a bajnoksag miatt nem megy neki, vagy eleve o a rossz, de eddig rossz nezni.
Tegnap Motta 4-3-3-ban jatszatta a kozeppalyan, es ugyanolyan gyenge volt mint 4-2-3-1-ben.
Erdekesseg, hogy a Villaban is legtobbszor 4-2-3-1-ben jatszott a KP-n, ahogy eddig a Juventusban is.
Viszont akar 4-2-3-1, akar 4-3-3, egyszeruen borzasztoan gyenge.
Tegnap is az az amokfutas amit rendezett, es hogy pirosat sem kapott, haat az sem semmi.
En azt gondoltam, hogy a nyar igazolasa lesz o, ellenben eddig a nyar bukasa.
Nyilvan ez valtozhat meg, lehet klasszis lesz hamarosan, benne van, viszont eddig nagyon nem megy neki.
Egeszen elkepeszto, hogy a Motta altal utanpotlasbol felhozott Savona, Rouhi, Mbangula erositesek lettek, sot meg az altalunk is uldozott Cabal is, ellenben Douglas Luiz nagyon nem.
Nagyon ritka amikor a PL-be valaki kiemelkedo, es Olaszorszagba bukik, mert ez altalaban forditva szokott lenni, de egyelore (ismetlem ez meg valtozhat) Douglas Luiz pont ez a ritka kivetelek kategoria.
- Stankov
Nem vagyok biztos benne hogy a felállás a gond. Villába is volt 4-2-3-1 meg 4-3-3 is és játszott jól mindkét rendszerben bár voltak kifejezetten gyenge meccsei is.
Ha már szóba jött én Guendouzit tudnám elképzelni Calhanoglu pótlására
Ha már szóba jött én Guendouzit tudnám elképzelni Calhanoglu pótlására
- Cupi
Tegnap ez a juve nagyon szar volt...kb. 1 órát emberelőnyben játszottak hazai pályán és nézhetetlen volt a meccs....csalódás lenne ha nem vernénk őket meg. 
- interfan
Ugynezki ez a fordulo a kiszenvedett gyozelemkrol szol.
Milan 1 orat jatszott emberhatranyba, 2 golt elvettek az Udinesetol, igy nyert a Milan 1-0-ra.
Juventust emlitetted.
Most meg a Napoli szenvedte ki valahogy az 1-0 gyozelmet, a golt is egy tizenegyesbol sikerult csak osszehozni.
Jo lett ha volna botlik valaki a Juventus-Napoli-Milan sorbol, sajnos egyik sem botlott, es kinkeservesen de nyertek.
Este ezert nincs mese, nekunk is nyerni kell.
-
R9.
hihetetlen ez a Conte h osszerakta a Napolit..elozo evhez kepest plane
- interfan
Tavalyhoz kepest meg Pinter Attilaval is jobbak lennenek.
Komolyra forditva, engem annyira egyelore nem gyoztek meg.
Mai is ha nincs a tizenegyes az eletben nem nyernek.
1db komoly meccsuk volt, a Juventus, ahol azert a Juventus kozelebb volt a gyozelemhez mint a Napoli.
Ahol meg eddig nyertek:
Como, Monza, Cagliari, Parma, Bologna.
Maradjunk annyiban, hogy egyik sem eppen egy eros csapat, sot kifejezetten gyengek a Bolognat leszamitva.
Persze ezeket a meccseket is nyerni kellett, es fenyevekre vannak a tavalyi Rudi Garcia korszaktol, ez ketsegtelen.
Jon meg egy Lecce meccs, utana fog szamomra kiderulni, hogy valoban hol is tart ez a Napoli, es hogy valoban van e ott Scudetto esely, es mit is rakott ossze Conte vagy mit nem.
Milan-Napoli
Napoli-Atalanta
Inter-Napoli
Napoli-Roma
Torino-Napoli
Napoli-Lazio
Ez a 6 meccsuk lesz zsinorban.
Ha itt is hozzak a gyozelmeket, es az eredmenyeket, akkor lehet szerintem valoban a Napolirol mint komoly kihivo beszelni.
- vaskalap
Ez az Udinese gól a milan ellen les miatt nem lett megadva.Csak az öf-t láttam,abból nem derült ki,ki volt lesen?Szerintem szabályos volt.
- interfan
Lookman nyaron nagyon menni akart PSG-be, kerte is az Atalantat engedjek el, es Lookman gyozkodte a PSG-t vegyek meg, am vegul a Parizsiak nem tettek ajanlatot.
Hat az Atalanta nagyon orulhet, hogy marar, rengeteget szamit o ott.
6 bajnoki = 4 gol 4 golpassz.
Retegui mar tavaly is sajnaltam, hogy 10 par millioert miert nem igazoltuk le, iden meg jobban sajnalom, hogy 22m-ert nem vettuk meg, es hat fordulorol fordulora jonnek a golok.
9 bajnoki = 10 gol...
Hat igen, nalunk a 3 cserecsatarunk erosen kerdojeles, hogy harman egyutt rugnak e 10 bajnoki golt a szezon vegeig.
Hat az Atalanta nagyon orulhet, hogy marar, rengeteget szamit o ott.
6 bajnoki = 4 gol 4 golpassz.
Retegui mar tavaly is sajnaltam, hogy 10 par millioert miert nem igazoltuk le, iden meg jobban sajnalom, hogy 22m-ert nem vettuk meg, es hat fordulorol fordulora jonnek a golok.
9 bajnoki = 10 gol...
Hat igen, nalunk a 3 cserecsatarunk erosen kerdojeles, hogy harman egyutt rugnak e 10 bajnoki golt a szezon vegeig.
-
Tombi1986
Roma tegnap kisebb zakót kapott Firenzében
- interfan
Hat ez a Roma valami elkepeszto gyenge.
Evek ota elkepeszto szintu lejtmenet van, a Mourinho korszak is egy nagyon csunya bukta lett, es azota is az megy.
Hummels jatekra is alkalmatlan volt honapokig, erre bejon es olyan szinten szarul jatszik, mint Silvestre baratunk fenykoraban.
Ezt a Hermosot is istennek hala, hogy megusztuk.
Nyari igazolasok besulnek, a csapat romokban, ez a Juric meg egy ritka nagy selejt edzo ezen a szinten.
Mondjuk azert az kemeny, hogy ez a semmi Lazio egy Baronival a padon 2 pontra van tolunk, es a Fonseca fele Milan meg 1 pontra ha a Bologna meccset potolva nyernek.
Nem semmi...
- PellerG
Én még mindig tartom, De Rossi ismerte ezt a keretet, követték a játékosok, vele életképesebben néznének ki.interfan írta: ↑2024.10.28. 06:40Hat ez a Roma valami elkepeszto gyenge.
Evek ota elkepeszto szintu lejtmenet van, a Mourinho korszak is egy nagyon csunya bukta lett, es azota is az megy.
Hummels jatekra is alkalmatlan volt honapokig, erre bejon es olyan szinten szarul jatszik, mint Silvestre baratunk fenykoraban.
Nyari igazolasok besulnek, a csapat romokban, ez a Juric meg egy ritka nagy selejt edzo ezen a szinten.
Mondjuk azert az kemeny, hogy ez a semmi Lazio egy Baronival a padon 2 pontra van tolunk, es a Fonseca fele Milan meg 1 pontra ha a Bologna meccset potolva nyernek.
Nem semmi...
Ez a Juric nekem ilyen igazi Mazzarri-féle középszar.
Pont a Torino-szint, ahol az elmúlt éveket töltötte.
Én már most visszaültetném De Rossit a padra, friss hírek szerint hétvégén még Juric irányít, nyer még pár hetet...
- interfan
https://www.nemzetisport.hu/olasz-labda ... t-sajtohir
Nyilvan a Torinotol Cairo tagad, de azert nem semmi, hogy a RedBull a Torinot is megvenne.
Most veszik meg a vilag 3. leggazdagabb emberevel Bernard Arnault kozosen a Paris FC csapatat, amibol 2-3 even belul "top-top" csapatot akarnak csinalni, tavaszal vettek meg a Leeds kisebbsegi tulajdonat, es most a Torinot akarjak.
RedBull GMBH csapatai:
- Redbull Lipcse
- Redbull Salzburg
- New York Redbull
- New York Redbull 2
- RedBull Bragantino
- RedBull Bragantino 2
- Fc Liefering
- Leeds United (kisebbsegi tulajdon)
Es akkor ehhez johet a Paris FC szinten mint kisebbsegi tulajdon, valamint a Torinot tobbsegi tulajdonnal vennek meg.
Nyilvan a Torinotol Cairo tagad, de azert nem semmi, hogy a RedBull a Torinot is megvenne.
Most veszik meg a vilag 3. leggazdagabb emberevel Bernard Arnault kozosen a Paris FC csapatat, amibol 2-3 even belul "top-top" csapatot akarnak csinalni, tavaszal vettek meg a Leeds kisebbsegi tulajdonat, es most a Torinot akarjak.
RedBull GMBH csapatai:
- Redbull Lipcse
- Redbull Salzburg
- New York Redbull
- New York Redbull 2
- RedBull Bragantino
- RedBull Bragantino 2
- Fc Liefering
Es akkor ehhez johet a Paris FC szinten mint kisebbsegi tulajdon, valamint a Torinot tobbsegi tulajdonnal vennek meg.
-
Tombi1986
Napoli kettő góllal vezet a Milan ellen
- interfan
Szamomra Conte egy rettento unszimpatikus ember, azt a mocskot amit az Interre szort, es azt a hisztit, sirast, panaszkodast amit csinalt itt 2 evig, majd elsokent menekult el, haat megvan a velemenyem rola.
Spursbe is csunyan bukott...
Viszont ami szamomra egy olyan meglepetes amit soha nem neztem ki Contebol, az ez a szintu taktikai valtas.
Nalunk ugye fix 3-5-2 volt, elottunk a Chelseanel 3-4-2-1/3-4-3, ugyanez a Spursnel is.
Beszelt nyaron arrol, hogy uj taktikat fog kiprobalni, es uj taktikat tanult meg.
Azt hittem ami az elejen volt is, hogy eloveszi a 3-4-2-1-et, igy is lett.
Majd jott az 5. fordulo, es olyan amit eddig meg nem lattam, Conte es a 4 vedo.
Ez a mondat eddig nem letezhetett egyben, Conte 1. Juventus szezonjaban, 2011/12 jatszatott utoljara 4 vedot.
Most meg azota megy folyamatosan a Napoli a Conte fele 4-3-3-al.
Ezt egesz egyszeruen elkepzelni sem tudtam, erre megis.
Conte valoban komolyan beszelt amikor uj taktika megtanulasarol beszelt a nyaron.
Egyszoval akarmennyire is nem szeretem Contet, ez elott az ujitas, ez elott a rugalmassag, ez elott a valtozas elott elismeresem.
En meg mindig azt erzem, hogy pl az Atalanta ellen fognak pontokat bukni, mi pedig meg kell verjuk oket.
Aztan persze lehet tevedek, es az van amit mar itt is irtak paran, hogy a Napoli a Scudetto legnagyobb eselyese.
Ha megvernek minket, akkor onnantol egy mas kerdes, de addig azert en meg varok ezzel.
- Cupi
Rugalmassága engem is meglepett de az nem, hogy jót megy a Napolival. Neki ez a közege, olasz bajnokság, heti 1 meccsel. Jól megszervezi a védekezést, utolsó másodpercig koncentráltak, sokszor nézhetetlen foci kevés helyzettel de behúzza és megvan a 3 pont. Ebben ő jó. Tegnp 2 helyzetük volt abból 2 gól lőttek. Területet átadták, jól védekeztek és ha tudtak mentek is a kontrából.interfan írta: ↑2024.10.30. 06:44
Viszont ami szamomra egy olyan meglepetes amit soha nem neztem ki Contebol, az ez a szintu taktikai valtas.
Nalunk ugye fix 3-5-2 volt, elottunk a Chelseanel 3-4-2-1/3-4-3, ugyanez a Spursnel is.
Beszelt nyaron arrol, hogy uj taktikat fog kiprobalni, es uj taktikat tanult meg.
Azt hittem ami az elejen volt is, hogy eloveszi a 3-4-2-1-et, igy is lett.
Majd jott az 5. fordulo, es olyan amit eddig meg nem lattam, Conte es a 4 vedo.
Ez a mondat eddig nem letezhetett egyben, Conte 1. Juventus szezonjaban, 2011/12 jatszatott utoljara 4 vedot.
Most meg azota megy folyamatosan a Napoli a Conte fele 4-3-3-al.
Ezt egesz egyszeruen elkepzelni sem tudtam, erre megis.
Conte valoban komolyan beszelt amikor uj taktika megtanulasarol beszelt a nyaron.
Egyszoval akarmennyire is nem szeretem Contet, ez elott az ujitas, ez elott a rugalmassag, ez elott a valtozas elott elismeresem.
En meg mindig azt erzem, hogy pl az Atalanta ellen fognak pontokat bukni, mi pedig meg kell verjuk oket.
Aztan persze lehet tevedek, es az van amit mar itt is irtak paran, hogy a Napoli a Scudetto legnagyobb eselyese.
Ha megvernek minket, akkor onnantol egy mas kerdes, de addig azert en meg varok ezzel.
Nem játszik szórakoztató focit /ahogy velünk sem tette/ de eredményes. Napoli drukkerek is le fogják szarni a asok szenvedős 1-0-át ha a végén bajnokok lesznek.
Inzaghi jobb focit játszat de azért tanulhatna Conte-tól, hogy hogyan kell a vezetés tudatában koncentráltan védekezni és 4-2-nél nem menni előre fejetlenül az 5. gólért amikor több játékos már alig él és látható nem fog visszaérni védekezni....
- PellerG
Jövő vasárnap meglátjuk, mire mennek egymás ellen.Inzaghi jobb focit játszat de azért tanulhatna Conte-tól, hogy hogyan kell a vezetés tudatában koncentráltan védekezni és 4-2-nél nem menni előre fejetlenül az 5. gólért amikor több játékos már alig él és látható nem fog visszaérni védekezni...
-
R9.
mottyaball 2:2 Parmaval 
- interfan
Erdekesseg, hogy a Conte fele Napoli, es a Juventus is mint fo celpont akarja telen Skriniart.
A PSG ujra megerositette, nem szamitanak ra, es keressen maganak uj csapatot.
Nyaron Skriniar meg mindenkeppen maradni akart, es bizonyitani, most is maradna, viszont kezdi belatni nem tud a PSG kezdob kozelebe kerulni, igy mar hajlando lehet a valtasra.
Nyaron Skriniar meg mindenkeppen maradni akart, es bizonyitani, most is maradna, viszont kezdi belatni nem tud a PSG kezdob kozelebe kerulni, igy mar hajlando lehet a valtasra.
- Baggio85
Én Skriniar oldalára álltam és védtem mikor elment, mert szerintem nem volt korrekt, ahogy kezeltük még akkor sem, ha végül hosszabbítani akartunk vele.interfan írta: ↑2024.10.31. 12:52 Erdekesseg, hogy a Conte fele Napoli, es a Juventus is mint fo celpont akarja telen Skriniart.
De azok után, hogy az ultrák elfogadták a magyarázkodását, hogy miért megy el és egy rossz szót nem szóltak rá az idény hátralevő részén, óriási patkányság lenne tőle, ha most elmenne a Juvéba.
- interfan
Udinese-Juventus: 0-2
Azert ezen meglepodtem, Udinese iden nem volt rossz, ehhez kepest sima Juventus gyozelem.
Vedelem persze Bremer nelkul nem lesz ugyanaz, es haat csatar nelkul bajnoksagot nyerni nem lehet, amig nincs ott egy kiemelkedo tamado, addig bajnokok nem lesznek.
Szerintem pont ezert van ez a nagyon nagy hullamzas nekik.
Lasd Lipcse-Juventus 2-3, forditas emberhatranyba, majd ilyen total homaly Cagliari ellen 1-1.
Most par napja Parma ellen 2-2, most meg egy sokkal erosebb Udinese ellen sima gyozelem.
Mas, ezt a Bijol nem tudom melyik Olasz "szakerto" mondja egy komoly vedonek, akkora homaly az ember barmikor latom, hogy azt faj nezni.
Ellenunk is kabare es szanalom volt amit csinalt, es ugyanezt a horror showt sikerult hoznia most a Juventus ellen is.
Azert ezen meglepodtem, Udinese iden nem volt rossz, ehhez kepest sima Juventus gyozelem.
Vedelem persze Bremer nelkul nem lesz ugyanaz, es haat csatar nelkul bajnoksagot nyerni nem lehet, amig nincs ott egy kiemelkedo tamado, addig bajnokok nem lesznek.
Szerintem pont ezert van ez a nagyon nagy hullamzas nekik.
Lasd Lipcse-Juventus 2-3, forditas emberhatranyba, majd ilyen total homaly Cagliari ellen 1-1.
Most par napja Parma ellen 2-2, most meg egy sokkal erosebb Udinese ellen sima gyozelem.
Mas, ezt a Bijol nem tudom melyik Olasz "szakerto" mondja egy komoly vedonek, akkora homaly az ember barmikor latom, hogy azt faj nezni.
Ellenunk is kabare es szanalom volt amit csinalt, es ugyanezt a horror showt sikerult hoznia most a Juventus ellen is.
- interfan
Palladino eddig nagyon szepen osszerakta a Fiorentinat.
Taktikailag is rugalmas, 4-2-3-1, 3-4-2-1.
Fiatalokat is jatszatja batran.
Holtversenyben 2.hely, es azert vertek a Torino, Roma, Milan, Lazio sort is.
Egyszoval eddig abszolult biztato.
Taktikailag is rugalmas, 4-2-3-1, 3-4-2-1.
Fiatalokat is jatszatja batran.
Holtversenyben 2.hely, es azert vertek a Torino, Roma, Milan, Lazio sort is.
Egyszoval eddig abszolult biztato.
- PellerG
Ki kell tenni, ez így nagyon csúnya lesz Juriccsal.PellerG írta: ↑2024.10.28. 14:45Én még mindig tartom, De Rossi ismerte ezt a keretet, követték a játékosok, vele életképesebben néznének ki.interfan írta: ↑2024.10.28. 06:40Hat ez a Roma valami elkepeszto gyenge.
Nem semmi...
Ez a Juric nekem ilyen igazi Mazzarri-féle középszar.
Pont a Torino-szint, ahol az elmúlt éveket töltötte.
Én már most visszaültetném De Rossit a padra, friss hírek szerint hétvégén még Juric irányít, nyer még pár hetet...
- interfan
Allegri allitolag nemet mondott.PellerG írta: ↑2024.11.03. 20:07Ki kell tenni, ez így nagyon csúnya lesz Juriccsal.interfan írta: ↑2024.10.28. 06:40 Hat ez a Roma valami elkepeszto gyenge.
Ranieri es Mancini a jelolt most a Roma padra.
Hat igen.
- PellerG
Mai hír szerint még kínozzák magukat 1 hétig Juriccsal.interfan írta: ↑2024.11.04. 09:07Allegri allitolag nemet mondott.PellerG írta: ↑2024.11.03. 20:07Ki kell tenni, ez így nagyon csúnya lesz Juriccsal.interfan írta: ↑2024.10.28. 06:40 Hat ez a Roma valami elkepeszto gyenge.
Ranieri es Mancini a jelolt most a Roma padra.
Hat igen.![]()
Gondolom jövő héten lesz kirúgva.
Állítólag a játékosok sincsenek odáig érte.
Nagyon nem egy nagycsapat-kompatibilis edző...
Nekem mindig Mazzarri jut eszembe a rugalmas felfogásáról.
- interfan
Ha mar Mazzarri...
Torinotol kirughatjak Vanolit, es Vanoli helyere az elsoszamu opcio Mazzari.
Torino utolso 7 meccse, 7 meccs = 6 vereseg.
https://www.calciomercato.com/news/tori ... ti-i-16508
Egyebkent ez a Juric is egy rettenetes kozepszer, es hany ilyen edzo van, aki meg raadasul Olaszorszagban "nagy" csapatot is kaphat, mikozben a tudasa nagyon nincs ott.
Nekem az az igazan elkepeszto, hogy mint utod is ilyen Ranieri, Mancini a jeloltek a Romanal.
Vagy meg jobb, Potter.
En nem tudom Romaban ki felel a szakmai iranyitassal, de elkepeszto melyen vannak az elmult 5-6 evben.
Mindent elmond, hogy a legutobbi 5 bajnoki szezonbol 4X megelozte oket ez a semmi Lazio is.
Gyakorlatilag 2017-18 szezon ota folyamatosan 6.helyen vegeznek, egyetlen 1X voltak 5.helyen, tobbi mind 6. hely, vagy meg attol is rosszabb.
Es meg az sem mondhato el, hogy ne fektetnenek penzt a keretbe.
Egyszoval az egesz egy kaosz ugy ahogy van.
- interfan
Mai vereseg utan kirugtak ezt a szerencsetlen Juricot.
Felfogni nem tudom mit akartak eleve vele, azt meg aztan foleg nem tudom felfogni, miert kellett ezzel tobb hetet is varniuk...
Szakertelm a felsofokon.
Mondjuk az utod jeloltek se semmik:
Mancini, Ranieri, Montella, Paulo Sousa, Lampard, Potter
Felfogni nem tudom mit akartak eleve vele, azt meg aztan foleg nem tudom felfogni, miert kellett ezzel tobb hetet is varniuk...
Szakertelm a felsofokon.
- Dan-i-nter
Tekintve, hogy szezon közben vagyunk, ezek közül azért van pár vállalható név.
Ranieri egyébként nem visszavonult az edzősködéstől tavaly? Emlékszem, hogy nagy ünneplés volt az utolsó Cagliari meccsen.
Ranieri egyébként nem visszavonult az edzősködéstől tavaly? Emlékszem, hogy nagy ünneplés volt az utolsó Cagliari meccsen.
- interfan
Hivatalosan de, de a hirek szerint a Roma kedveert visszaterne.Dan-i-nter írta: ↑2024.11.10. 18:39 Tekintve, hogy szezon közben vagyunk, ezek közül azért van pár vállalható név.
Kerdeztek a Romarol, erre azt mondta mennyire szereti a Cagliarit, es ott erezte legjobban magat a vilagon.
Kozben uj nev is csatlakozott a Mancini, Ranieri, Montella, Paulo Sousa, Lampard, Potter sorhoz, megpedig Rudi Garcia.
Allegrit ujra megkerestek, ujra nemet mondott.
Mint ahogy Sarri is.
-
Tombi1986
Kinevezni sem kellett volnainterfan írta: ↑2024.11.10. 18:07 Mai vereseg utan kirugtak ezt a szerencsetlen Juricot.
Szakertelm a felsofokon.
-
Anonym alkesz
Mancini azért teljesen más szint…..
Ahogy összekapta a válogatottat a nulláról és megnyerték az Európa Bajnokságot az felejthetetlen emlék….
Ahogy összekapta a válogatottat a nulláról és megnyerték az Európa Bajnokságot az felejthetetlen emlék….
- Cupi
Jobb mint Juric de azért friss EB győztesként nem kijutni a VB-re az több mint ciki volt....Anonym alkesz írta: ↑2024.11.12. 14:02 Mancini azért teljesen más szint…..
- interfan
Erdekes, hogy Ranieri lehet a Roma edzoje, Friedkin eppen Londonban gyozkodi hogy vallalja el.
Cabal pedig terdserulest szenvedett a Kolumbiaiaknal, a Juventusnal hosszu kihagyastol tartanak.
Guintoli elmondta meg Cabal serulese elott, hogy 1 komolyszintu KH mindenkeppen erkezik januarban.
Legfrisebb hirek szerint mar 2 KH is erkezhet a Juventusba a telen.
Skriniar lenne a fo celpont, es mellette Tah.
Skriniart viszont nehez lesz megszerezni, Tah kapcsan szinten ez a helyzet, ugynoke a napokba elmondta Nemetorszagban szeretne maradni (Bayern).
Alternativak pedig Dragusin akitol a Spurs szabadulni akar, valamint Lindelof akire a MU nem szamit.
Juventus probalkozik meg David kapcsan, viszont o nem szeretne Olaszorszagba igazolni, es a Barcelona valamint a PL csapatokkal targyal ahova szeretne igazolni.
Alternativa pedig az erosebben felmerulo Zirkzee januarra, ha Amorim sem szamit ra mint alapember.
Jo lenne egy elonyt kieepiteni a Juventusal szemben, mert eddig ugyanugy alunk mint a 10 ezer sebbol verzo Juventus.
Ha ne adja eg nem sikerul egy elonyt kiepiteni veluk szemben januarig, es januarban tudnak ilyen Skriniar, Tah/Lindelof, Zirkzee vonalat igazolni, akkor az szamunkra nem lesz jo.
Cabal pedig terdserulest szenvedett a Kolumbiaiaknal, a Juventusnal hosszu kihagyastol tartanak.
Guintoli elmondta meg Cabal serulese elott, hogy 1 komolyszintu KH mindenkeppen erkezik januarban.
Legfrisebb hirek szerint mar 2 KH is erkezhet a Juventusba a telen.
Skriniar lenne a fo celpont, es mellette Tah.
Skriniart viszont nehez lesz megszerezni, Tah kapcsan szinten ez a helyzet, ugynoke a napokba elmondta Nemetorszagban szeretne maradni (Bayern).
Alternativak pedig Dragusin akitol a Spurs szabadulni akar, valamint Lindelof akire a MU nem szamit.
Juventus probalkozik meg David kapcsan, viszont o nem szeretne Olaszorszagba igazolni, es a Barcelona valamint a PL csapatokkal targyal ahova szeretne igazolni.
Alternativa pedig az erosebben felmerulo Zirkzee januarra, ha Amorim sem szamit ra mint alapember.
Jo lenne egy elonyt kieepiteni a Juventusal szemben, mert eddig ugyanugy alunk mint a 10 ezer sebbol verzo Juventus.
Ha ne adja eg nem sikerul egy elonyt kiepiteni veluk szemben januarig, es januarban tudnak ilyen Skriniar, Tah/Lindelof, Zirkzee vonalat igazolni, akkor az szamunkra nem lesz jo.
- interfan
Erdekes hogy a Napolinal megint jonnek a problemak.
Kvaratskhelia tovabbra is menni akar a PSG-be, ellenben Conte semmikeppen sem engedne el, es ahogy elmondta az egesz Napoli legfontosabb jatekosa, es nelkule nincs Napoli.
Allitolag megprobaljak meggyozni a Gruzt, hogy hosszabbitson es a jelenlegi 1,5m fizetese 5m korulire emelkedik, es kapna alairasi penzt is, a szerzodesebe pedig egy 80m kivasarlasi ar amivel nyaron mehetne a PSG-be.
(Igaz a Napoli ezt mindenkeppen elakarja kerulni, viszont valoszinu nem fogja tudni)
Juventus kozel Zirkzeehez, kolcsonbe, valamint a 2 KH cel kozul Skriniar tovabbra is az elsoszamu cel.
PSG viszont nem adja kolcson, vegleges eladast akar, vagy a Juventusbol Fagioli cserebe.
Juventus ellenben inkabb Vlahovicot adna, de a PSG mar tobbszor visszautasitotta a Szerbet es semmi szukseguk ra, Juventus Fagiolit nem akarja elvesziteni.
Juventusnal sem veletlenul indultak Zirkzee fele.
Hozzajuk is eljutott az uzenet, J.David nem akar Olaszorszagba jatszani.
David egyebkent ujra elmondta, mekkora Barcelona szurkolo, es ott szeretne jatszani.
J.David:
"Mindig is a Barcelona szurkoloja voltam. Gyerekkorom ota Barcelona szurkolo vagyok, az az almom hogy a Barcelona jatekosa legyek."
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... arcellona/
Atalanta is gondba lehet, Lookman tovabbra is a PSG-be akar menni, a Parizsiak a nyaron nem tettek ajanlatot, viszont most januarban kitudja.
Lookman es ugynoke nyar ota gyozkodi a PSG-t, hogy igazoljak le.
Kvaratskhelia tovabbra is menni akar a PSG-be, ellenben Conte semmikeppen sem engedne el, es ahogy elmondta az egesz Napoli legfontosabb jatekosa, es nelkule nincs Napoli.
Allitolag megprobaljak meggyozni a Gruzt, hogy hosszabbitson es a jelenlegi 1,5m fizetese 5m korulire emelkedik, es kapna alairasi penzt is, a szerzodesebe pedig egy 80m kivasarlasi ar amivel nyaron mehetne a PSG-be.
(Igaz a Napoli ezt mindenkeppen elakarja kerulni, viszont valoszinu nem fogja tudni)
Juventus kozel Zirkzeehez, kolcsonbe, valamint a 2 KH cel kozul Skriniar tovabbra is az elsoszamu cel.
PSG viszont nem adja kolcson, vegleges eladast akar, vagy a Juventusbol Fagioli cserebe.
Juventus ellenben inkabb Vlahovicot adna, de a PSG mar tobbszor visszautasitotta a Szerbet es semmi szukseguk ra, Juventus Fagiolit nem akarja elvesziteni.
Juventusnal sem veletlenul indultak Zirkzee fele.
Hozzajuk is eljutott az uzenet, J.David nem akar Olaszorszagba jatszani.
David egyebkent ujra elmondta, mekkora Barcelona szurkolo, es ott szeretne jatszani.
J.David:
"Mindig is a Barcelona szurkoloja voltam. Gyerekkorom ota Barcelona szurkolo vagyok, az az almom hogy a Barcelona jatekosa legyek."
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... arcellona/
Atalanta is gondba lehet, Lookman tovabbra is a PSG-be akar menni, a Parizsiak a nyaron nem tettek ajanlatot, viszont most januarban kitudja.
Lookman es ugynoke nyar ota gyozkodi a PSG-t, hogy igazoljak le.
- interfan
https://www.calciomercato.com/news/geno ... ick--58365
Erdekesseg, hogy allitolag Vieira lesz a Genoa uj edzoje.
Erdekes az o palyafutasa is edzokent.
City akademianal nagyon jo alapokat szerzett.
Viszont utana valahogy a Nice, Crystal Palace, Strasbourg kaland sem sikerult valami jora, es mindenhol kirugas lett a vege.
En Vieirat nagyon kedveltem meg jatekoskent, edzokent is orulnek ha sikeres lenne, ez eddig nem ment, de hatha a Genoa padjan es az Olasz kozegben tudna valamit mutatni.
En drukkolok neki.
Erdekesseg, hogy allitolag Vieira lesz a Genoa uj edzoje.
Erdekes az o palyafutasa is edzokent.
City akademianal nagyon jo alapokat szerzett.
Viszont utana valahogy a Nice, Crystal Palace, Strasbourg kaland sem sikerult valami jora, es mindenhol kirugas lett a vege.
En Vieirat nagyon kedveltem meg jatekoskent, edzokent is orulnek ha sikeres lenne, ez eddig nem ment, de hatha a Genoa padjan es az Olasz kozegben tudna valamit mutatni.
En drukkolok neki.
- interfan
Eltelt egy honap a fenti hir ota, es Cairo a tagadasbol eljutott oda, hogy elismerte eladhatja a Torinot.interfan írta: ↑2024.10.29. 08:54 https://www.nemzetisport.hu/olasz-labda ... t-sajtohir
RedBull GMBH csapatai:
- Redbull Lipcse
- Redbull Salzburg
- New York Redbull
- New York Redbull 2
- RedBull Bragantino
- RedBull Bragantino 2
- Fc Liefering
Szinten erdekes hir, miszerint a Verona jelenlegi tulajdonosa is Amerikai maganbefektesi alapokkal targyal a Verona eladasat illetoen.
- interfan
Azert arra az eletben nem szamitottam, hogy a Juventusnal nagyobb segitseg lesz ket olyan 20 eves 21 fiatal, akit kb a Juventus szurkolokon kivul senki nem ismert (Savona es Mbangula), mint az osszesen 110m-ert vasarolt Douglas Luiz + Koopmeiners paros.
Bombaigazolasnak tartottam minkettot, erre Douglas Luiz egyelore bombabukta, mar arrol irnak hova ajanljak (MU-nak es csereuzlet Zirkzee kapcsan).
Koopmeiners pedig nem tudom, nehez kerdes.
Atalanta szindroma?
Nem tudom megitelni, hogy o ennyi, es az Atalantaba tudott csak egy extrat, vagy valami a Juventusnal nem jott ki neki.
Vedekezes azt brutalisan osszetette Motta, meg ugyis, hogy gyakorlatilag nincs komoly szintu KH amiota Bremer kidolt.
Bajnoksagban 7 golt kaptak (ebbol 4-et egy meccsen, ellenunk).
Viszont tamado nincsen, amig nincsen csatar aki kepes golt loni, addig a 0-0 sokra nem mennenk.
En orulnek ha sikerulne januarig egy megnyugtato modon leszakitani oket.
Mert ha pl leigazoljak Zirkzeet, akkor a golok is johetnek majd.
KH posztra meg erosen ott vannak a Real altal is csabitott Antonio Silva kapcsan, de 2 KH is erkezhet, es tema meg Skriniar, Dragusin, Lindelof is.
Igy is itt vannak 3 pontra a nyakunkban, ha januarban megerositik a keretet, es nem tudjuk oket addig erdemben lerazni, haat nem lennek nyugodt...
Bombaigazolasnak tartottam minkettot, erre Douglas Luiz egyelore bombabukta, mar arrol irnak hova ajanljak (MU-nak es csereuzlet Zirkzee kapcsan).
Atalanta szindroma?
Nem tudom megitelni, hogy o ennyi, es az Atalantaba tudott csak egy extrat, vagy valami a Juventusnal nem jott ki neki.
Vedekezes azt brutalisan osszetette Motta, meg ugyis, hogy gyakorlatilag nincs komoly szintu KH amiota Bremer kidolt.
Viszont tamado nincsen, amig nincsen csatar aki kepes golt loni, addig a 0-0 sokra nem mennenk.
KH posztra meg erosen ott vannak a Real altal is csabitott Antonio Silva kapcsan, de 2 KH is erkezhet, es tema meg Skriniar, Dragusin, Lindelof is.
Igy is itt vannak 3 pontra a nyakunkban, ha januarban megerositik a keretet, es nem tudjuk oket addig erdemben lerazni, haat nem lennek nyugodt...
-
k.tomi880421
Őszintén én nyáron olvastam, hogy folyamatosan ment hogy mekkora fogás Douglas Luiz. Nem igazán írtam erre mert nyilván nem voltam biztos abban ami a véleményem és a megérzésem volt vele kapcsolatban, hogy Douglas Luiz egy PL hype játékos. Persze még mindig nem kellene leírni de én tartom még mindig ezt a véleményem és rajta az se segít, hogy van egy saját Wanda Narája Alisha Lehmann személyében.interfan írta: ↑2024.11.29. 08:59 Azert arra az eletben nem szamitottam, hogy a Juventusnal nagyobb segitseg lesz ket olyan 20 eves 21 fiatal, akit kb a Juventus szurkolokon kivul senki nem ismert (Savona es Mbangula), mint az osszesen 110m-ert vasarolt Douglas Luiz + Koopmeiners paros.
Atalanta szindroma?
-
R9.
juve 
“mottaball”-al egyre kevesbe turelmesebbek a csalok szurkoloi
“mottaball”-al egyre kevesbe turelmesebbek a csalok szurkoloi
- interfan
Ez a Juventus 2db pontra van tolunk jelenleg.
Akkor mi is egyre kevesbe vagyunk turelmesek Inzaghi fele?
Masik meg ami ettol fontosabb.
Elkepesztoen sok a serult.
Teljesseg igenye nelkul:
Bremer, Cabal, Douglas Luiz, N.Gonzalez, McKennie, Savona, Milik, Vlahovic, Adzic.
9 serult, brutalis.
Es azert ebbol alaphangon is 5 alapember...
Nem tudom mi mire lennenk kepesek 5 alapemberunk nelkul, es 9 serultel.
Valamint amirol mar szinten volt szo, a 110m-ert igazolt D.Luiz, Koopmeiners parostol egyelore tobb segitseg egy par honapja senki altal nem ismert 20 es 21 eves fiatal Savona es Mbangula.
En nem irnam le a Juventust sem Mottat.
Ha a serultek felepulnek, es telen erositenek erdemben (Zirkzee + Antonio Silva/Skriniar/Lindelof/Dragusin), akkor en egyaltalan nem leszek nyugodt ha maradnak tolunk 2-3-4 pontra mint jelenleg.
Nyilvan 26 pont nem sok, tavaly ilyenkor Allegrivel 33 pontjuk volt, amivel most vezetnek a bajnoksagot es 1.helyen lennenek.
Ezek valoban tenyek, dehat Allegri egy mas vonal, mas irany, mas elkepzeles a futballrol.
- Cupi
Tök mind1 mi a szitu a 92. percben nem bukhatsz győzelmet egy Lecce ellen....szóval megértem a szurkolók csalódottságát.interfan írta: ↑2024.12.02. 07:25Ez a Juventus 2db pontra van tolunk jelenleg.
Teljesseg igenye nelkul:
Bremer, Cabal, Douglas Luiz, N.Gonzalez, McKennie, Savona, Milik, Vlahovic, Adzic.
9 serult, brutalis.
Valamint amirol mar szinten volt szo, a 110m-ert igazolt D.Luiz, Koopmeiners parostol egyelore tobb segitseg egy par honapja senki altal nem ismert 20 es 21 eves fiatal Savona es Mbangula.
Ha a serultek felepulnek, es telen erositenek erdemben (Zirkzee + Antonio Silva/Skriniar/Lindelof/Dragusin), akkor en egyaltalan nem leszek nyugodt ha maradnak tolunk 2-3-4 pontra mint jelenleg.
Nyilvan 26 pont nem sok, tavaly ilyenkor Allegrivel 33 pontjuk volt, amivel most vezetnek a bajnoksagot es 1.helyen lennenek.
Ezek valoban tenyek, dehat Allegri egy mas vonal, mas irany, mas elkepzeles a futballrol.
Hozzáteszem a Lecce jó volt a másodikba.
- interfan
Sajnos mi is buktunk gyozelmet a vegen Lecce szinthez hasonlo csapatok ellen.Cupi írta: ↑2024.12.02. 11:07Tök mind1 mi a szitu a 92. percben nem bukhatsz győzelmet egy Lecce ellen....szóval megértem a szurkolók csalódottságát.interfan írta: ↑2024.12.02. 07:25Ez a Juventus 2db pontra van tolunk jelenleg.
Teljesseg igenye nelkul:
9 serult, brutalis.
Hozzáteszem a Lecce jó volt a másodikba.
Lasd Genoa, de akar Monza meccs is.
De hianyzik most az a +4 pont...
Konkretan az 1.helyen lennek holtversenyben a Napolival, es meg -1 meccsunk is lenne.
- interfan
Szeptember 25 tortent ez a fenti ket komment, erdekes ez az Atalanta.interfan írta: ↑2024.09.25. 07:41En azert nem mernem azt leirni, hogy az Atalanta "BL helyuk nem kerdes".
Idei bajnoksag nagyon kaotikus lehet, par hete meg Conte kirugasarol volt szo, most meg elso szamu kihivoi az Internek az Olaszok szerint.
Nyilvan ebben is vannak vegletek, na de akkor is.
Fonseca-Milan storyt inkabb ne is hozzuk fel...
Ha csak 4 csapat indulhat majd, akkor szerintem erosen kerdojeles meglesz e az Atalantanak a top 4.
Aztan persze a szezon vegen kiderul.
Ha 5 csapat lesz iden is BL helyen, akkor szerintem is meglesz nekik.
Most nem az van amit PellerG fent irt, hogy osszel csak ebredeznek, es tavasszal vannak a csucson.
Most nagyon ugynezki, osszel (is) vannak a csucson.
Bajnoksagban konkreten utolso 8 meccs 8/8 gyozelem.
Mindemelle 25 rugott gol 8 meccsen, nagyon kemeny. Kapott gol pedig 8 meccsen = 4.
25 rugott gol, 4 kapott gol, 8/8 gyozelem azert nem semmi sorozat.
Kozben vertek a Conte fele Napolit Napolyban 0-3, most a Roma ellen 0-2.
Nekem itt nagyon nagy kerdes, hogy elojon e az amit PellerG irt, hogy "tavasszal vannak a csucson".
Mert ha igen, akkor ez az Atalanta kis tulzassal barmire kepes lehet egy ilyen bajnoksagban ahol ennyi botlas is van.
Vagy nem, es most osszel vannak a csucson, tavaszra meg visszaeesnek, es akkor kitudja a tobbiek mit nyujtanak es mi lesz a vege nekik.
-
R9.
interfan írta: ↑2024.12.02. 07:25Ez a Juventus 2db pontra van tolunk jelenleg.
Teljesseg igenye nelkul:
9 serult, brutalis.
- interfan
Nekem az az igazan durva, hogy meg igyis 4 pontra van tolunk a Juventus.R9. írta: ↑2024.12.07. 20:01interfan írta: ↑2024.12.02. 07:25Ez a Juventus 2db pontra van tolunk jelenleg.
Teljesseg igenye nelkul:
9 serult, brutalis.
Ezek valoban tenyek, dehat Allegri egy mas vonal, mas irany, mas elkepzeles a futballrol.![]()
(Nyilvan -1 meccs, de azt meg is kell nyerni, hogy ez valtozzon)
Pont ezert tartom, egyszeruen a bajnoksagban most nem fer bele egyetlen botlas sem.
- Cupi
Mivel Motta nagy kedvenced te nagyon véded őket.
Valóban csak 4 pontra vannak de valahogy én nem tudom elképzelni, hogy a mostani szezonban ők veszélyesek legyenek ránk.
- interfan
Valoban igaz, en Mottaban latok lehetoseget, latok fantaziat, es szerintem belole lehet komoly edzo.Cupi írta: ↑2024.12.08. 12:40Mivel Motta nagy kedvenced te nagyon véded őket.Pedig szerintem a sérülések ide vagy oda elég szar játékot mutatnak....nézhetetlenek a meccseik.
Én pár meccsüket láttam csak de menj fel egy juve fórumra és meglátod mi a véleményük a mutatott játékról.
Valóban csak 4 pontra vannak de valahogy én nem tudom elképzelni, hogy a mostani szezonban ők veszélyesek legyenek ránk.
Nyilvan az teny, hogy Allegrivel ehhez kepest tavaly ilyenkor +9 pontjuk volt, 36 ponttal 1.helyen allnanak most, dehat Allegri egy mas vonal es irany, elkepzeles.
En tartom, 9-10 serultep es 5-6 alapember serultel azert nem egyszeru.
Valamint azt is tartom, ha telen igazolnak egy csatart, lasd Zirkzee, hatra meg egy Antonio Silva, Skriniar, Lindelof, felepulnek a serultek, en nem lennek nyugodt ha 2-3-4-5 pontra lennenek tolunk januarban.
- interfan
Azert ezek az Amerikai maganbefektesi alapoknak is megvan a maga "szepsege".
Eleve az Elliott ugy kapta meg a Milant, hogy a Kinai tulajdonos nem tudta visszafizetni a hitelt, es mint zalog a Milan volt.
(Ismeros story meg rank nezve is)
Elliott eladta a Milant 1,2 milliardert a RedBirdnek.
Na de, ugy adtak el a Milant nekik 1,2 milliardert, hogy kb 600m hitelt adtak a Red Birdnek hogy kitudjak fizetni az 1,2 milliardot.
Magyarul a RedBird osszesen "csak" 600m-t fizetett.
Ezt a masik 600m hitelt, ami mar kamatokkal egyutt kb 700m visszakellene fizetni a korabbi tulajdonos Elliottnak.
Na de, ez a visszafizetes eddig meg nem tortent meg.
Eloallhat, hogy a RedBird ezt nem tudja visszafizetni, ezaltal az Elliott (korabbi tulajdonos, mostani hitelezo), a 700m hitelert cserebe tulajdonjogot kap a Milanbol, amivel tobbsegi tulajdonos lehetne a korabbi tulajdonos aki eladta a klubot, mostani hitelezo, es lehetseges uj tulajdonos.
Nem semmi story ez sem...
Nem egyszeru az elet ezekkel az Amerikai maganbefektesi alapokkal...
Eleve az Elliott ugy kapta meg a Milant, hogy a Kinai tulajdonos nem tudta visszafizetni a hitelt, es mint zalog a Milan volt.
(Ismeros story meg rank nezve is)
Elliott eladta a Milant 1,2 milliardert a RedBirdnek.
Na de, ugy adtak el a Milant nekik 1,2 milliardert, hogy kb 600m hitelt adtak a Red Birdnek hogy kitudjak fizetni az 1,2 milliardot.
Magyarul a RedBird osszesen "csak" 600m-t fizetett.
Ezt a masik 600m hitelt, ami mar kamatokkal egyutt kb 700m visszakellene fizetni a korabbi tulajdonos Elliottnak.
Na de, ez a visszafizetes eddig meg nem tortent meg.
Eloallhat, hogy a RedBird ezt nem tudja visszafizetni, ezaltal az Elliott (korabbi tulajdonos, mostani hitelezo), a 700m hitelert cserebe tulajdonjogot kap a Milanbol, amivel tobbsegi tulajdonos lehetne a korabbi tulajdonos aki eladta a klubot, mostani hitelezo, es lehetseges uj tulajdonos.
Nem semmi story ez sem...
Nem egyszeru az elet ezekkel az Amerikai maganbefektesi alapokkal...
-
Tombi1986
Napoli - Lazio 0:1