Még a végén bírni fogom a brazilt
Korábban mondta hogy Mourinho véleményét is kikérte az Interről, lehet tanult is tőle vmit
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
mike írta:Leo:"Ennek a csapatnak különleges lelke van, amellyel, akármilyen jó edző is volt, az elődöm valahogy nem tudott összhangba kerülni"
Stankov írta:Leo gyakorlatilag pillanatok alatt remek kapcsolatot teremtett a játékosokkal,ami rengeteget jelent majd a késöbbiekben mikor komolyan(komolyabban) kell majd motiválni.Ez a csapat ha mentálisan rendben van csodákra képes.
mike írta:Stankov írta:Leo gyakorlatilag pillanatok alatt remek kapcsolatot teremtett a játékosokkal,ami rengeteget jelent majd a késöbbiekben mikor komolyan(komolyabban) kell majd motiválni.Ez a csapat ha mentálisan rendben van csodákra képes.
Jaja, az csak jó lehet ha az edzőért is tud harcolni a csapat.
Ehhez mindenképp kell a jó kapcsolat, és Beniteznél erre esély sem volt...
Btw egyébként én is csesztettem Chivut, de most tényleg egészen jól játszott, ezt is el kell ismerni
Tommy írta:pff Ranocchia megint pados, gondolom megint nem kap 1 percet se, csak tudnám akkor minek igazoltuk..
Tommy írta:pff Ranocchia megint pados, gondolom megint nem kap 1 percet se, csak tudnám akkor minek igazoltuk..
Tommy írta:Hát ha még csereként sem kap lehetőséget, ugy nehezen fog összeszokni a többiekkel, sztem ma sem fog kapni 1 percet sem.
Santon padon se, menjen a picsába Leo.
zsizsi14 írta:Egy jó linket nem tudtok?:)
csak is inter írta:Nyerni kellene... AC Milan 0 - 1 Udinese
Baggio85 írta:Az a baj, hogy 4-5-en őrizzük az egy szem Maxi Lopez-t, még akkor is, amikor nálunk van a labda... Sokkal feljebb kéne menni.
mike írta:Chivu megint bénázott, szerencsére megúsztuk...
Nia írta:mike írta:Chivu megint bénázott, szerencsére megúsztuk...
Most már mindig minden hibája,keményebb szerelése fel lesz sorolva?
Komax írta:Tipikus tipi-tapi olasz bajnoki, mindenki a másikra vár, hogy csináljon valamit. Irtó gyenge ez a Catania, gyakorlatilag 15perc alatt be tudnánk fejezni a meccset ha lőnénk 2 gólt. A 2.fi. elejét meg kell nyomni és hazahozni a 3pontot.
Forza Inter!!!