Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: mike »

Most néztem meg felvételről a második félidőt.
Este átkapcsoltam Fradi - Újpestre, hátha látok valami focira emlékeztetőt :x :!:
Ez azt hiszem láttatja hogy mit éreztem ez esti első félidő után...

Tényleg vallatni lehet a meccseinkkel, a legrosszabb időket idézi, annyi különbséggel, hogy vannak Lukaku, Barella, Hakimi, DeVrij féle játékosaink akik folyamatosan mentik az edzőnk seggét.
A középpályán kellene egyensúlyt teremteni, mert a bő kínálat és minőség ellenére sem igazán működik. Barellán kívül az összes középpályásunk szenved.

Eriksen: Nem találja a helyét, és a csapat sem segít neki ebben, a játékunk nem rá van tervezve, hanem futóegerekre. Szerintem minden játékmester szenvedne nálunk, Conténak maximum box-to-box kp-k férnek bele, akik inkább szürkék, de melóznak.
Lukaku: Top 5 csatár a világon, minimum. Ha bármi miatt kiesik, végünk.

Végül megnyertük, kb ennyi a pozítívum.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Én nem igazán értem az itt károgókat... Sok embernek itt minden rossz! Rossz az edző a taktika a felállás a védelem Minden! Két szent van Lukaku ez érthető és Eriksen aki óriási játékos világklasszis csak.... (és van vagy 1 millió csak) Eriksen itt van lassan egy éve, volt értékelhető meccse? Vidal itt van 1 hónapja de Ő nem csinál semmit undorító!
2-3 napja volt egy várható felállás Eriksen nem szerepelt benne páran már írták hülye Conte nem akarja h elkapja a ritmust. Kezdet... Elkapta a ritmust az biztos... Miért játszik Vidal? Egy szerintem egyáltalán nem lóg ki. Kettő ki játsszon? Sensi? Gaig Vecino? Vagy Eriksen akinek a jó ég se tudja hogy hol van a posztja? (nem beszélve arról h Brozo eléggé fásult )
Tavaly 2.-ak lettünk EL döntőt játszottunk de Conte szar nem ért hozzá. (nem is értem miért nem hozzuk vissza Piolit hiszen a faszi csodát tesz a Milannal...) Nyertünk 2-0 nem játszottunk szépen de ebben a ritmusban 3 naponta jönnek a fontos meccsek ez szerintem nem is elvárható + a Genoa-nak az volt a célja hogy 85. percig még az 1-0 is jó aztán hátha találnak egy gólt és X lesz. De persze szégyen hogy mi nem vertük meg őket 5-0 ra bezzeg a Nápoly. Én nem vagyok Conte párti és Eriksennek is nagyon örültem, vele reálisnak éreztem tavaly a scudettot ,de a tény az h a második helyet a csapat hozta össze, az ahol Eriksen epizódista volt. (Tőlem már most leléphet bárhova és nyáron SMS-s le kell nyúlni a Laziótól )
mike

INTER-1908 írta: 2020.10.25. 09:28 Én nem igazán értem az itt károgókat...
Már bocs, de kik a károgók ?

Én csak Interesek véleményét olvastam itt, azért kérdezném:)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

mike írta: 2020.10.25. 09:20 Most néztem meg felvételről a második félidőt.
Este átkapcsoltam Fradi - Újpestre, hátha látok valami focira emlékeztetőt :x :!:
Ez azt hiszem láttatja hogy mit éreztem ez esti első félidő után...

Tényleg vallatni lehet a meccseinkkel, a legrosszabb időket idézi, annyi különbséggel, hogy vannak Lukaku, Barella, Hakimi, DeVrij féle játékosaink akik folyamatosan mentik az edzőnk seggét.
A középpályán kellene egyensúlyt teremteni, mert a bő kínálat és minőség ellenére sem igazán működik. Barellán kívül az összes középpályásunk szenved.

Eriksen: Nem találja a helyét, és a csapat sem segít neki ebben, a játékunk nem rá van tervezve, hanem futóegerekre. Szerintem minden játékmester szenvedne nálunk, Conténak maximum box-to-box kp-k férnek bele, akik inkább szürkék, de melóznak.
Lukaku: Top 5 csatár a világon, minimum. Ha bármi miatt kiesik, végünk.

Végül megnyertük, kb ennyi a pozítívum.
Hat igen, ahogy a mondas tartja, teljes mertekben egyetertek.
Itt ez lesz majusig, az hogy mire lesz ez eleg, az jo kerdes.
Meg jobb kerdes, hogy utanna mi lesz, mert nem
leszunk egyszeru helyzetben.

Sok valtozas nem varhato jelenleg, pontosan azert amit irsz, az egesz rendszerunk ilyen stilusra epul.
interfan

Sokat volt itt szo par jatekosrol, erdemes ranezni az atlag szamokra is veluk kapcsolatban:

Handanovic: 6, 5.5, 5.5, 6.5, 5.5, 6 = 5.833
Kolarov: 5, 5.5, 4, 6 = 5.125
Perisic: 5, 5, 4.5, 4.5, 5, 5.5 = 4.917
Brozovic: 5, 5.5, 6, 4.5, 6, 5.5 = 5.417
Vidal: 6, 7, 6.5, 5.5, 4.5, 5.5 = 5.833
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

A tegnapi meccsre rá aludva úgy gondoltam írok egy-egy pozitív gondolatot. De csak azt, mert negatívumokat délig lehetne írni, valamint jókat is írjunk szeretett csapatunkról.

1, Nem kaptunk gólt! Ez többnyire a Genovának köszönhető, nem is akartak, illetve nem is tudtak nagyon támadni. De az érdem az érdem, végre nem kellett Handának maga mögé nyúlnia.

2, Rano! Sokkal megbízhatóbb, mint Kolarov, kényszerhelyzetben, őt kell játszatni, magabiztos volt sőt még hátul vezérnek is éreztem. Nem mellesleg adott egy gólpasszt.

3, Megint kiderült, Barella nélkül nem KP a KP. Ahogy írta valaki feljebb, csip,rúg, harap tényleg egy kullancs. Szívvel játszik, a jövő kapitánya! És ráadásul nem is akármilyen gólpasszt adott.

4, Darmian számomra egy meglepetés, hajt ő is csinálja a dolgát. Egyenlőre szimpatikus, amit két meccsen láttam tőle. Bízom benne, hogy lassan (gyorsan) felváltja Perisicet a bal oldalon.

5, Eriksenhez is egyet írnék, tökéletes ívelt labdát adott Darmiannak, ha kicsit ügyesebb az olasz, abból hatalmas gól helyzet alakult volna ki. Többnyire ilyen labdákat kellene osztogatnia, de ebbe tényleg nem akarok bele menni, volt már bőven szó Eriksenről. Bízzunk benne, hamarosan több ilyen labdát tud osztani, amint Conte kitalálja a megfelelő taktikát hozzá.

6. Lukaku egy állat, a gólján kívül (ami gyönyörű volt) egyre magabiztosabban kezeli a labdákat, jól fedezi, majd jól is passzol. Nagy fejlődésen van túl a belga tavalyhoz képest, amikor is rendre 2-3 méterre pattant el tőle a labda. Véleményem szerint nem kapott meg egy büntetőt. Ha ő kiesik hatalmas bajban leszünk.

+1
DD a 3. a gól lövő listán, akárhogy is szidjuk, olyan mint Vecino, el tudja dönteni a meccseket. :)

Szóval pozitívumok vannak a meccsből, de egyik sem Conte érdeme. Befejezhetnénk már a beívelgetéses taktikát, főleg ilyenkor, amikor 5 védő fogja a két csatárunkat. A lényeg, hogy hoztuk és nyertünk, várjuk a következő meccset. Sajnos közel sem számítok olyan könnyű meccsre, mint utoljára volt az ukránok ellen.

Forza Inter!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nem igazán értem mi ez a gyászos hangulat. Idegenben nyertünk 2-0-ára. Végre gólt sem kaptunk. ;)
Szépen játszottunk? Nem. De könyörgöm azt láttátok, hogy az elenfél 11!! emberrel védekezett és teljesen feladta a támadásokat és csak az volt a célja ne kapjon ki? Totál ölték a focit. Ilyen csapat ellen egy nálunk jobb formában lévő támadóbb felfogású csapat is szenvedett volna. Ki merem jelenteni, hogy a tegnapi Genoa ellen kb. mindegyik olasz él csapat szenvedett volna. Ilyen meccsek akkor is lesznek ha majd nem Conte lesz az edzőnk.
Igen lőhetünk volna többször kapura és lehetett volna több ötlet a játékunkba de azért az ilyen csapatok ellen akik kb. beállnak a kapu elé és minden lövő játékos elé ketten lépnek be kurva nehéz.
Nem védem se az edzőt se a játékosokat de ilyen meccsek a serie a-ban elég gyakorik és nem csak nekünk. ;) kb. 20 éve követem az olasz bajnoksgot és rengeteg ilyen meccs volt és nem csak Inter meccsre gondolok.

Eriksennel meg szerintem az a gond lassú...nem csak fizikailag olyan mintha gondolkodásban is. Többször is látni megindul és simán beérik majd el is veszik tőle a labdát....több támadás is elakadt azon várt, hogy na kinek passzoljon és kb már ketten voltak rajta.
Nagyon technikás de ezeket amióta itt van látom rata. Küzdeni akarást meg kb semennyire. :( /Barella-ról vehetne példát e téren/

Akit meg sokat szidunk /én is/ és most úgy korrekt ha kiemelem az Rano. Adott egy szép gólpasszt és szinte hiba nélkül játszott. Nem gondoltam volna, hogy akkor lesz meg az első clean sheet amikor ő kezd. :D :D Ettől függetlenól nyáron boldog lennék ha már tényleg lelépne. ;)
Cupi

interfan írta: 2020.10.25. 09:54 Sokat volt itt szo par jatekosrol, erdemes ranezni az atlag szamokra is veluk kapcsolatban:

Eriksenről is sok szó esik. Neki milyen? Köszi
interfan

Cupi írta: 2020.10.25. 10:40
interfan írta: 2020.10.25. 09:54 Sokat volt itt szo par jatekosrol, erdemes ranezni az atlag szamokra is veluk kapcsolatban:

Eriksenről is sok szó esik. Neki milyen? Köszi
Eriksen: 5, 6, 5.5 = 5.5

Ezek a jatekosaink a leggengebbek az eddigi meccsek alapjan:

1. Perisic 4.917
2. Kolarov 5.125
3. Brozovic 5.417
4. Eriksen 5,500
5. Vidal 5.833
Handanovic 5.833

(Ilyen 1 meccses 5.5 Nainggolant nem irok)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem sokaknak az a baja hogy játékban várnánk elorelepest, fejlődést. Idén azt gondolom kijelenthetjuk hogy az eddigiek alapján nem eloreleptunk hanem inkább hátra,mindezt úgy hogy Conte kapott pár kulcsjatekost(hívjuk így Vidalt) és egy klasszis Hakimit.
Amúgy azt tényleg nem értem miért beszélünk edzocsererol, jelen pillanatban ez biztosan nem opció.
Én a szezon előtt azt vártam a csapattól hogy versenyben legyünk a scudettoert egészen a végéig, nemzetközi porondon jussunk tovább min a csoportból és jó lenne legalább egyet még tovabbmenni.
Egyelőre ezek még bőven megvalosulhatnak, de reálisan nem fognak, nem azért mert pesszimista vagyok hanem azért mert Conte rendszerében a kukcsjatekosaink zöme nem tud kiteljesedni, vagy ha úgy tetszik kiemelkedőt nyújtani(Skriniar, Brozo, Eriksen). Anélkül meg nem fogjuk tudni elerni a célokat(igaz kérdés hivatalosan mi az!!!).
Engem személy szerint idegesít Conte, de nyilván elviselem, kénytelen vagyok!!
A csapatnak drukkolok és remélem nem megy el senki télen!! Gyanítom nyáron nem fogunk már spórolni a valtason, de ne legyen igazam és húzzuk be a bajnoki címet és legyünk elődöntőben a BLben!!
mike

Cupi írta: 2020.10.25. 10:35 Nem igazán értem mi ez a gyászos hangulat. Idegenben nyertünk 2-0-ára. Végre gólt sem kaptunk. ;)
Én értelek, de talán tapsolnunk kellene ehhez a rakás foshoz amit focinak csúfolunk?

A kettő között az igazság, kit így, kit úgy érint az egész. Én pl rohadtul szenvedek majd minden meccsünkön, pedig szórakozni, kikapcsolódni ülök le. Számolom a perceket a meccseink előtt.
Annak tapsikoljak hogy vertük ezt a megtépázott Genoát?
Elvárnék már valami élvezhetőséget, stílust a csapattól, és úgy akkor is tapsolnék ha kikapunk.
Persze mindig van kifogás.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Napolit is próbálják gáncsolni ahogy tudják. Tök egyértelmű tizit vissza sem néznek... Valahogy az az érzésem, hogy Juvét megszorongatni képes csapatoknak nem nagyon akarnak eddig tizit fújni.
kovacs_ata

Hozzászólás Szerző: kovacs_ata »

Cupi írta: 2020.10.25. 10:35 Nem igazán értem mi ez a gyászos hangulat.

Csak mindig az van, hogy elmondjuk, hogy ezt most így szenvedősen megnyertük, mert olasz bajnokság, olasz foci, "11" játékossal védekező ellenfél, miközben például a nem 11 játékossal védekező Lazio és Mönchengladbach ellen is ugyanezen, vagy még ennél is rosszabb szenvedés megy. Ilyenkor pedig a másik oldalról van megmagyarázva a dolog, miszerint azért mégiscsak egy Lazioról és egy Mönchengladbachról beszélünk, majd egy holmi Genoa ellen jön a gála.
Cupi

kovacs_ata írta: 2020.10.25. 15:45

Csak mindig az van, hogy elmondjuk, hogy ezt most így szenvedősen megnyertük, mert olasz bajnokság, olasz foci, "11" játékossal védekező ellenfél, miközben például a nem 11 játékossal védekező Lazio és Mönchengladbach ellen is ugyanezen, vagy még ennél is rosszabb szenvedés megy. Ilyenkor pedig a másik oldalról van megmagyarázva a dolog, miszerint azért mégiscsak egy Lazioról és egy Mönchengladbachról beszélünk, majd egy holmi Genoa ellen jön a gála.
Gáláról én nem írtam. :D Behúztunk kapott gól nélkül egy olyan meccset amin szerintem más is szenvedne. Bocsi de én ennek örülüköl. ;)
Cupi

mike írta: 2020.10.25. 12:22

Én értelek, de talán tapsolnunk kellene ehhez a rakás foshoz amit focin[ak csúfolunk?

A kettő között az igazság, kit így, kit úgy érint az egész. Én pl rohadtul szenvedek majd minden meccsünkön, pedig szórakozni, kikapcsolódni ülök le. Számolom a perceket a meccseink előtt.
Annak tapsikoljak hogy vertük ezt a megtépázott Genoát?
Elvárnék már valami élvezhetőséget, stílust a csapattól, és úgy akkor is tapsolnék ha kikapunk.
Persze mindig van kifogás.
Lehet velem van a gond de én jobban örülök egy szenvedős meccsen a győzelemnek mint a szép játékkal de vereségnek. ;)
Nekünk nagyon sok szenvedős meccsünk volt mindig. Még Mou alatt is vallatni lehetett volna sok meccsen. :) Szerintem mi nem a szép játék miatt szeretjük a csapatot. Van ilyen is de ez a ritkább.

De igazából nem is akarok vitatkozni. Írtam is nem játszottunk szépen és lehetett volna több kapura lövésünk, ötlet a játékba de ettől függetlenül én örülük a győzelemnek. Ennyi. ;)

Én idegenben a Sahtar ellen nagyon tudék örülni egy hasonlónak. Na az sokkal nehezebb lesz.
kovacs_ata

Hozzászólás Szerző: kovacs_ata »

Szerintem mindenki örül a győzelemnek, függetlenül attól, hogy milyen a minősége.

Azonban szerintem ha gyenge a játék, ellenféltől, bajnokságtól, téttől függetlenül, akkor az azt jelenti, hogy valami valahol nem stimmel, és ez hatványozottan igaz, ha a rossz játék huzamosabb ideig jellemez egy csapatot, pláne, ha igazából teszem azt 38 fordulóból van mondjuk 8-10 olyan meccse, ahol tényleg minőségi focit játszik. El lehet karistolni egy defektes gumival, csak majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége. Lehet posztolgatnia szerelmes képeket egy párnak Facebookra, ha a kapcsolatuk egyébként semmit nem ér. Szóval értitek, mire akarok kilyukadni. :lol:
Cupi

kovacs_ata írta: 2020.10.25. 18:38 Szerintem mindenki örül a győzelemnek, függetlenül attól, hogy milyen a minősége.

Azonban szerintem ha gyenge a játék, ellenféltől, bajnokságtól, téttől függetlenül, akkor az azt jelenti, hogy valami valahol nem stimmel, és ez hatványozottan igaz, ha a rossz játék huzamosabb ideig jellemez egy csapatot, pláne, ha igazából teszem azt 38 fordulóból van mondjuk 8-10 olyan meccse, ahol tényleg minőségi focit játszik. El lehet karistolni egy defektes gumival, csak majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége. Lehet posztolgatnia szerelmes képeket egy párnak Facebookra, ha a kapcsolatuk egyébként semmit nem ér. Szóval értitek, mire akarok kilyukadni. :lol:
Persze értem. És igen benne van Conte nem lesz itt januárban. Ez is benne van. ;)

Kedden meg igazi erőpróba lesz. Idegenben az ukránok nem a Genoa szintjén nyomják majd. :)
mike

Cupi írta: 2020.10.25. 16:28 Lehet velem van a gond de én jobban örülök egy szenvedős meccsen a győzelemnek mint a szép játékkal de vereségnek. ;)
Nincs veled gond, a győzelemnek mindenki örül, de illene már több örömöt is lelni a meccseinkben mint csak simán Genoák ás Beneventók legyőzése. Fejlődést, stílust várnék, mert a céljainkhoz ez nagyon a minimum eddig, de inkább még az se.

Utálom Contét, az EL győzelmünk rajta ment el, pedig piros szőnyeg volt a döntőig, de drukkolok hogy idén sikerüljön a scudetto, mert a jövő évtől még nehezebb lesz.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

mike írta: 2020.10.26. 05:57
Cupi írta: 2020.10.25. 16:28 Lehet velem van a gond de én jobban örülök egy szenvedős meccsen a győzelemnek mint a szép játékkal de vereségnek. ;)
Nincs veled gond, a győzelemnek mindenki örül, de illene már több örömöt is lelni a meccseinkben mint csak simán Genoák ás Beneventók legyőzése. Fejlődést, stílust várnék, mert a céljainkhoz ez nagyon a minimum eddig, de inkább még az se.

Utálom Contét, az EL győzelmünk rajta ment el, pedig piros szőnyeg volt a döntőig, de drukkolok hogy idén sikerüljön a scudetto, mert a jövő évtől még nehezebb lesz.
Mikével értek egyet! Egyszerűen nem látni a fejlődést a csapaton pedig tavalyhoz képest erősödtünk és Conte megkapta a szerelmét és a rutint! Azt gondoltam játékban előrébb lépünk majd de sajnos továbbra is megy a szélről való beívelgetős fos illetve a basszukfelLukakuraaztánkezdjenvelevalamit kombó! Komoly csapatok ellen ez nagyon kevés lesz főleg a Bl-ben! Azért egy scudettóban így is nagyon bízom, mert a csalók idén bőven foghatók!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

nekem ugyan senkimse Conte, de azert is egy fura szemlelet, hogy ha nyerunk, akkor az szinte mindig egyes jatekosoknak koszonheto, ha szarul jatszunk v nem jon az eredmeny, akkor meg csak Conte hibaja.

de mivel Conte es a jatesokok a. k. a. a csapat, kiegeszulve az egyeb klubnal levo emberekkel egy egyseget alkot, igy Conte hibaja pontosan annyira a csapat hibaja, ahogy Lukaku goljai Conte goljai is.. nincs egyik a masik nelkul.

no offense, de ez igy eleg kettos merce szagu hozzaallas :crazy:

persze, nem kerdes, ha Kolarov vagy Vidal benazik, akkor Conte felelossege megkerulhetetlen, hogy miert vannak itt, miert ok jatszanak.
A miert vannak itt-re valoszinu sosem lesz valaszunk, hacsak nem adjak ki az augusztus vegi megbeszeles teljes anyagat konyvben 2050 korul...
Viszont hogy miert jatszanak?
1) mert itt vannak, azaz ha az edzo keri oket, akkor erdemes beraknia is a csapatban oket
2) mivel olyan mint felkeszules nem volt, olyan hogy ket meccsunk kozott van 5-6 nap es lehet edzeni nem lesz, ezert ahhoz hogy beilleszkedjenek a csapatba, jatekba, taktikaba bizony be kell oket tenni a meccseken.
Ha Vidal tenyleg kulcsjatekos lesz, akkor jatszon amennyit bir, lattuk tavaly a Covid utani idoszak elejen, hogy Conte siman rotalta a fel csapatot ha arrol volt szo, bar nyilvan a kozeppalyahoz ovatosabban nyul, mivel az kene hogy megteremtse az egyensulyt. Aztan ha nem jonnek vele a dolgok, majd atalakitja a dolgokat Conte (jo benne van az is, hogy elobb csereli ki a masik 10 jatekost, csak hogy Vidallal mukodjon a jatek...:D)
Kolarov meg ugy sosem lesz hasznos kiegeszito jatekos a hatso sorban, ha nem jatszik egy percet sem. meg mindig inkabb szeptember-oktober magassagaban legyen ilyen fogalmatlan, mint a kulcsmeccseinken aprilis-majus kornyeken, ha epp be kell ugrania mert ugy alakul, hogy kell a rutin :D. Remelhetoleg addigra belejon es bemagolja Conte osszes elvarasat.
3) amig ok jatszanak, masok pihennek, regeneralodnak, jo persze ezzel mar boven lehet vitatkozni, hogy kinek mennyire tesz jot a padon ulni, de erre a kerdesre is, mint sok masikra a jelenlegi helyzetbol ugyanugy a tavasz fogja megadni a valaszt.

btw Eriksent is mostmar ket meccsen kezdette (meg ha ket nappal korabban is az ujsagirok mar kivettek a kezdobol), es vegulis rajta keresztul lathato legjobban ez az egesz helyzet, hiszen a forum fele szerint nem valo a dan a csapatba, a masik fele szerint meg Conte nem tudja hasznalni.

Vegulis a ketto egy es ugyanaz, a kerdes valojaban az lesz, hogy akkor jobb jatekunk lesz-e, ha megprobaljunk Eriksent megjobban hasznalni az o sajat skilljeinek megfelelo modon (az teny hogy nagyon nehez kulcspasszt adni ugy, ha fent mindenki pozicioban van es o ekozben nem az a tipus aki kepes egy ket kozeppalyast megfektetni, hogy mozduljanak a sorok elotte) vagy ha Conte azt mondja hogy neki az a taktika mukodik jol/jobban, ahol mondjuk egy Brozo/Vidal labdat gyujt be, egy Barella meg tud indulni es akar o akar a szelsok (lasd Hakimi, de szombaton meg Perisic is vallalhatoan mozgott az elejen) egy-egy altal vagy kenyszeritozve, de mindenkeppen lenduletbol jatszva meg tudjak bontani a vedekezest, es lyukak alakulnak ki, amit aztan ki lehet hasznalni, lasd elso Lukaku gol.

Nyilvan az alomelvaras az lenne, ha Eriksennel is mukodne egy taktika ami sokkal tobb elmozgassal, bemozgassal jarna es mondjuk lenne egy Eriksen nelkuli is.

Valoszinu Eriksennel a nagyon feltolt vedekezes es azonnali visszatamadas nem tul jo opcio. Egyreszt nem az agressziv tipus, aki azonnal 3 embert letamad 2 masodperc alatt, masreszt es foleg az igy megszerzett labdakkal nekem ugy tunik, hogy jellemzoen annyira szuk helyunk marad, hogy nincs hova nincs kit kiugratni, tehat maradnak neki a forgatasok es az oldalpasszok es igazabol a hatso kozeppalyasunk hatarozna meg a ritmust es a jatekot.
Mikozben ha mondjuk a sajat terfelunkre visszazarnank, akkor Eriksen passzkezsege mar sokkal jobban eloterbe tudna kerulni. Egy labdaszerzes utan, egy kelloen fellepo ellenfel kozeppalyas sor mogott azonnal lennenek a szelen beindulo gyors embereink, es/vagy a csatarok is azonnal ki tudnanak lepni egy jo labdaval.

Szoval igen, a kerdes, ugyanaz, mennyire a felelossege es a feladata Contenak atdolgozni ugy a taktikajat, hogy abban a csapat legertekesebb kozeppalyasa ki tudja magabol hozni azt ami benne van, vagy epp ellenkezoleg, ha van egy (khm..) jol mukodo taktikank, akkor ott Eriksennek kell lennie kepesnek valtoztatni, hiszen azt megse varhatja el hogy megjott Olaszorszagba es az edzo es a 9 masik jatekos azonnal mashogyan kezdjen el focizni...

:?: :?: :idea: :think:
interfan

Martinez tegnap az egesz csapattol bocsanatot kert, kulonosen az erintett ket jatekostol.
Belatta hibazott, es tulreagalta a dolgokat a Genoa ellen meccsen.
Inter101

versenyszellem írta: 2020.10.26. 09:10 Szoval igen, a kerdes, ugyanaz, mennyire a felelossege es a feladata Contenak atdolgozni ugy a taktikajat, hogy abban a csapat legertekesebb kozeppalyasa ki tudja magabol hozni azt ami benne van, vagy epp ellenkezoleg, ha van egy (khm..) jol mukodo taktikank, akkor ott Eriksennek kell lennie kepesnek valtoztatni, hiszen azt megse varhatja el hogy megjott Olaszorszagba es az edzo es a 9 masik jatekos azonnal mashogyan kezdjen el focizni...

Szerintem Eriksen nem varja el hogy mindenki ugy ugraljon ahogy o futyul, nem az a tipus. Egyszeruen nem meg neki, nyilvan o is tudja, erzi. Az hogy ez most a taktika miatt van vagy a felesege csalja Conteval azt senki nem tudja csak talalgatunk.
Egy dolog biztos a dan kepes kiemelkedo teljesitmenyre! Tudjuk! Nalunk kb 50%ot nyujt, ezt latjuk! Tobbet varunk tole, szerintem o is magatol!
Nem Conte hibaja hogy nem tud alkalmazkodni a kerethez, hanem a keretet kell hozza igazitani! Ezt elvileg tudnia kellett a donteshozoknak(en ennyire nem kovettem)! Gondolom az is sejtheto volt hogy folyamatosan hisztizni fog, es mindenki hibas lesz mindenert csak o nem!
Szerintem legeloszor ra kellene jonnunk megis mi Conte taktikaja, utana talan meg tudjuk allapitani hogy mukodik e avagy sem! ;)
Jelen pillanatban ugy nez ki hogy Lukakura ivelunk aki kihuzodik a jobb oldalra, aztan lesz valami. Lukaku, Hakimi a kulcs tamadasban. Remeljuk nem serulnek le!
Ott leszunk az elso 3ban, de szerintem Eriksen, Brozo, Skriniar kiemelkedo jateka nelkul nem tudunk komolyabb eredmenyt elerni es jelen pillantban nem afele tartunk hogy ezen jatekosaink felfel ivelo teljesitmenyt nyujtsanak! Meglatjuk ev vegen.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2020.10.26. 09:14 Martinez tegnap az egesz csapattol bocsanatot kert, kulonosen az erintett ket jatekostol.
A genovai kispadtól kellett volna bocsánatot kérnie.
Jó lenne ha az ukrán-braziloknak gólt rúgna mert talán az lenyugtatná.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Festa írta: 2020.10.26. 10:21
interfan írta: 2020.10.26. 09:14 Martinez tegnap az egesz csapattol bocsanatot kert, kulonosen az erintett ket jatekostol.
A lecserélését követő hisztin kívül mit követett el Lautaro amiért úgy érezte, hogy illik bocsánatot kérnie ?
Festa

Mazzola írta: 2020.10.26. 10:26
A lecserélését követő hisztin kívül mit követett el Lautaro amiért úgy érezte, hogy illik bocsánatot kérnie ?
Ha beviharzott volna az öltözőbe vagy felszállt volna a csapatbuszra akkor érteném,de az utolsó 15 percet Vidal mellett nézte a padon.Mondjuk ő ilyen latinot temperemantum ,hogy ott hagja a lábát meg reklamál.Szerintem sos fogja kinőni.
interfan

Mazzola írta: 2020.10.26. 10:26
Bastonival es Lukakuval szolalkozott ossze a meccs kozben, es a meccs utan.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Inter101 írta: 2020.10.26. 10:18
versenyszellem írta: 2020.10.26. 09:10 Szoval igen, a kerdes, ugyanaz, mennyire a felelossege es a feladata Contenak atdolgozni ugy a taktikajat, hogy abban a csapat legertekesebb kozeppalyasa ki tudja magabol hozni azt ami benne van, vagy epp ellenkezoleg, ha van egy (khm..) jol mukodo taktikank, akkor ott Eriksennek kell lennie kepesnek valtoztatni, hiszen azt megse varhatja el hogy megjott Olaszorszagba es az edzo es a 9 masik jatekos azonnal mashogyan kezdjen el focizni...

Szerintem Eriksen nem varja el hogy mindenki ugy ugraljon ahogy o futyul, nem az a tipus. Egyszeruen nem meg neki, nyilvan o is tudja, erzi. Az hogy ez most a taktika miatt van vagy a felesege csalja Conteval azt senki nem tudja csak talalgatunk.
Egy dolog biztos a dan kepes kiemelkedo teljesitmenyre! Tudjuk! Nalunk kb 50%ot nyujt, ezt latjuk! Tobbet varunk tole, szerintem o is magatol!
persze, en is ugy ertettem az "elvarast", hogy o tudja, hogy mit tud, miben jo es azt probalja hozni, de ebben a tobbiek nem tudnak a tarsai lenni mert Conte nem azt keri toluk es ennek a parja, az, hogy Eriksen tenylegesen probal megfelelni annak amit Conte ker tole is, csak abban meg ennyire jo mint amit a palyan latunk.

Szoval marad az eldonthetetlen kerdes az hogy Eriksen nem eleg jo ahhoz amit Conte jatszat, vagy Conte a tulok hogy nem ugy jatszatja a csapatot hogy Eriksen kiemelkedot hozhasson. Aztan meg ki tudja, ha kicsit mast jatszatna Conte, Eriksen meg megtalalna a helyet, minden mas atomjaira esne szet es kaparhatnank a 6. helyert :D
Inter101 írta: 2020.10.26. 10:18 Nem Conte hibaja hogy nem tud alkalmazkodni a kerethez, hanem a keretet kell hozza igazitani! Ezt elvileg tudnia kellett a donteshozoknak(en ennyire nem kovettem)! Gondolom az is sejtheto volt hogy folyamatosan hisztizni fog, es mindenki hibas lesz mindenert csak o nem!
Szerintem legeloszor ra kellene jonnunk megis mi Conte taktikaja, utana talan meg tudjuk allapitani hogy mukodik e avagy sem! ;)
Jelen pillanatban ugy nez ki hogy Lukakura ivelunk aki kihuzodik a jobb oldalra, aztan lesz valami. Lukaku, Hakimi a kulcs tamadasban. Remeljuk nem serulnek le!
Ott leszunk az elso 3ban, de szerintem Eriksen, Brozo, Skriniar kiemelkedo jateka nelkul nem tudunk komolyabb eredmenyt elerni es jelen pillantban nem afele tartunk hogy ezen jatekosaink felfel ivelo teljesitmenyt nyujtsanak! Meglatjuk ev vegen.
mondjuk ehhez tenyleg nulla kreativ kozeppalyasra van szukseg :D
Bandi76

Hozzászólás Szerző: Bandi76 »

Én se érzem úgy, hogy nagyon aggódnunk kéne még. Nézzük meg, hogy idén hányszor álltunk ki teljes vagy szinte teljes kerettel. Nehéz így, hogy 3-4 naponta klub és/vagy válogatott meccsen vesznek részt a jétkosaink, közben meg folyamatosan új és új Covidosok vannak. Ha majd végre ki tudunk állni huzamosabb ideig egy HANDA-SKRINI,DE VRIJ,BASTONI-HAKIMI,BROZO,VIDAL,YOUNG-BARELLA-LUKAKU,MARTINEZ kezdővel (nálam legalábbis ez most a legerősebb) akkor azért más lehet a helyzet. Ha majd ilyen kaliberű kezdővel is döcög a játék és nem jönnek az eredmények akkor el lehet kezdeni aggódni. Én is azok közé tartozok akik nem kedvelik a 3 védős rendszert főleg így,hogy amint van egy hiba hátul egyszerűen nincs elég ember aki be tud segíteni kijavítani és gyakorlatilag minden komolyabb hibából ziccere van az ellenfélnek.
Eriksen érkezésének nagyon örültem, végre egy méltó Sneijder utódot láttam benne, ráadásul ő is egy nagy kapufával indított a Milan ellen ha jól emlékszem ahogy a holland :) De kezdem úgy érezni, hogy neki vagy nem fekszik ez az olasz foci vagy nem akkora klasszis mint gondoltuk hisz nekem mondhatja bárki, hogy rossz a rendszer és azért nem megy neki de egy klasszis azért megvillantja a tudását ilyen helyzetekben is. Már kapott elég lehetőséget is szinte semmit sem tudott bizonyítani. Remélem tévedni fogok és erőre kap majd, de most úgy érzem, hogy ő itt már nem lesz olyan mint a Spursben volt.
A holnapi BL találkozó pedig egy sorsfordító meccs lehet. Ha nyerünk akkor szerintem a csoport élére kerülünk és onnan beindulhat a gépezet, azonban ha nem akkor még kerülhetünk nagy bajba még ebben a gyengébb csoportban is, valamint az hatással lehet a bajnoki meccseinkre is.....
interfan

Bandi76 írta: 2020.10.26. 11:41 Én se érzem úgy, hogy nagyon aggódnunk kéne még. Nézzük meg, hogy idén hányszor álltunk ki teljes vagy szinte teljes kerettel. Nehéz így, hogy 3-4 naponta klub és/vagy válogatott meccsen vesznek részt a jétkosaink, közben meg folyamatosan új és új Covidosok vannak. Ha majd végre ki tudunk állni huzamosabb ideig egy HANDA-SKRINI,DE VRIJ,BASTONI-HAKIMI,BROZO,VIDAL,YOUNG-BARELLA-LUKAKU,MARTINEZ kezdővel (nálam legalábbis ez most a legerősebb) akkor azért más lehet a helyzet. Ha majd ilyen kaliberű kezdővel is döcög a játék és nem jönnek az eredmények akkor el lehet kezdeni aggódni. Én is azok közé tartozok akik nem kedvelik a 3 védős rendszert főleg így,hogy amint van egy hiba hátul egyszerűen nincs elég ember aki be tud segíteni kijavítani és gyakorlatilag minden komolyabb hibából ziccere van az ellenfélnek.
Eriksen érkezésének nagyon örültem, végre egy méltó Sneijder utódot láttam benne, ráadásul ő is egy nagy kapufával indított a Milan ellen ha jól emlékszem ahogy a holland :) De kezdem úgy érezni, hogy neki vagy nem fekszik ez az olasz foci vagy nem akkora klasszis mint gondoltuk hisz nekem mondhatja bárki, hogy rossz a rendszer és azért nem megy neki de egy klasszis azért megvillantja a tudását ilyen helyzetekben is. Már kapott elég lehetőséget is szinte semmit sem tudott bizonyítani. Remélem tévedni fogok és erőre kap majd, de most úgy érzem, hogy ő itt már nem lesz olyan mint a Spursben volt.
A holnapi BL találkozó pedig egy sorsfordító meccs lehet. Ha nyerünk akkor szerintem a csoport élére kerülünk és onnan beindulhat a gépezet, azonban ha nem akkor még kerülhetünk nagy bajba még ebben a gyengébb csoportban is, valamint az hatással lehet a bajnoki meccseinkre is.....
Sneijder egyebkent nagyon jo pelda.
Milyen rendszerbe is jatszott Mourinho alatt?

Majd jott egy Gasperini, es mi is volt a rendszer?

A ket Sneijder mintha nem ugyanaz lett volna.
Egyik egy vilagklasszis, masik egy elveszett valaki.

A kezdo is abszolult jo pelda.
Pl a Fiorentina, Benevento es a Lazio ellen nyugodtan kiallhattunk volna ezzel a csapattal.
3/3 meccsen.
Se Covid, se serules, se ujabb Covid, se semmi nem gatolta ezt meg.
Megsem ezzel alltunk ki...
Jatekunk a bitang eros Benevento leszamitva meg finoman szolva sem volt az igazi.
Bandi76

Hozzászólás Szerző: Bandi76 »

interfan írta: 2020.10.26. 12:16
Bandi76 írta: 2020.10.26. 11:41 Én se érzem úgy, hogy nagyon aggódnunk kéne még. Nézzük meg, hogy idén hányszor álltunk ki teljes vagy szinte teljes kerettel. Nehéz így, hogy 3-4 naponta klub és/vagy válogatott meccsen vesznek részt a jétkosaink, közben meg folyamatosan új és új Covidosok vannak. Ha majd végre ki tudunk állni huzamosabb ideig egy HANDA-SKRINI,DE VRIJ,BASTONI-HAKIMI,BROZO,VIDAL,YOUNG-BARELLA-LUKAKU,MARTINEZ kezdővel (nálam legalábbis ez most a legerősebb) akkor azért más lehet a helyzet. Ha majd ilyen kaliberű kezdővel is döcög a játék és nem jönnek az eredmények akkor el lehet kezdeni aggódni. Én is azok közé tartozok akik nem kedvelik a 3 védős rendszert főleg így,hogy amint van egy hiba hátul egyszerűen nincs elég ember aki be tud segíteni kijavítani és gyakorlatilag minden komolyabb hibából ziccere van az ellenfélnek.

Pl a Fiorentina, Benevento es a Lazio ellen nyugodtan kiallhattunk volna ezzel a csapattal.
3/3 meccsen.
Jatekunk a bitang eros Benevento leszamitva meg finoman szolva sem volt az igazi.
Bizony, jó lenne már végre a rendes megbízható védelmünkkel kiállni. Sokkal nyugodtabb vagyok ha ebből a 3 emberből akit említettem legalább 2 a pályán van. Mellettük akármennyire is fáj beismerni de D'Ambrosio az aki még hoz egy egész normális szintet és még hihetetlen mód gólerős is :D Lukakra pedig már lassan nincsenek szavak. Mindenki tudja, hogy az a játékunk hogy felrúgjuk neki és ő vagy megoldja egyedül vagy leteszi valamelyik érkezőnek, mégsem tudnak vele mit kezdeni annyira erős. Ahogy itt többen említették óriási bajba kerülhetünk ha ne adja isten megsérülne. Jelen pillanatban az elég szűk elit támadók listáját erősíti a világon.
interfan

Bandi76 írta: 2020.10.26. 13:33

3/3 meccsen.
Bizony, jó lenne már végre a rendes megbízható védelmünkkel kiállni. Sokkal nyugodtabb vagyok ha ebből a 3 emberből akit említettem legalább 2 a pályán van. Mellettük akármennyire is fáj beismerni de D'Ambrosio az aki még hoz egy egész normális szintet és még hihetetlen mód gólerős is :D Lukakra pedig már lassan nincsenek szavak. Mindenki tudja, hogy az a játékunk hogy felrúgjuk neki és ő vagy megoldja egyedül vagy leteszi valamelyik érkezőnek, mégsem tudnak vele mit kezdeni annyira erős. Ahogy itt többen említették óriási bajba kerülhetünk ha ne adja isten megsérülne. Jelen pillanatban az elég szűk elit támadók listáját erősíti a világon.
Csak az elso 3 meccsen ki akadalyozta meg, hogy ezzel a vedo harmassal alljunk fel?
Senki...
Bevetheto volt mindenki, es az altalad irt kezdot is felthette volna Conte 3/3x.
interfan

Nem kockaztatunk Sensi es Sanchez esetben, igy egyikojuk sem utazott a csapattal Kievbe.
Viszont Young bevetheto es keszen all a jatekra.
Festa

interfan írta: 2020.10.26. 16:44 Nem kockaztatunk Sensi es Sanchez esetben, igy egyikojuk sem utazott a csapattal Kievbe.
Perisic helyett ő top szint.
Iván még csak tanulmányozza mit jelent ez a Wing Back szerepkör.
Inter101

Festa írta: 2020.10.26. 16:54
interfan írta: 2020.10.26. 16:44 Nem kockaztatunk Sensi es Sanchez esetben, igy egyikojuk sem utazott a csapattal Kievbe.
Meg par evig tanulni fogja, mire rajon mar lejar a szerzodese! Remelem nem hosszabitunk vele...... :D
interfan

Inter101 írta: 2020.10.26. 17:06
Meg par evig tanulni fogja, mire rajon mar lejar a szerzodese! Remelem nem hosszabitunk vele...... :D
Amig Ausilio itt van semmi nem zarhato ki. :D :D
Jelenleg "csak" evi 5m-t keres 2022-ig, lehetne emelni evi 8m-ra es 2025-ig. :D

Voltak "elkepeszto" dontesek 2019 elott, amiknek kovetkezmenyeit a mai napig nyogjuk....
mike

interfan írta: 2020.10.26. 16:44 Viszont Young bevetheto es keszen all a jatekra.
Miután átkerült, Darmian is elég jól lehozta a baloldalt, eddig ő mindkét oldalon egész jó.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

3/3 meccsen.
Maradt volna a kopasz . Ezzel a kerettel erre a semmilyen előrelépésre elég lett volna . Ezzel az állománnyal hozta volna az ezüstöt . Lassan minden összeállna , csak mire elmegy ez a b.zi "bajnokedző" , tönkremegy Skriniar vagy a túlértékelt Brozovicunk .
Eriksent nem írom . Fáj nézni , nincs mit sajnálni eddig , egy nulla . Sneijder is szar volt Gáspárunk alatt , de neki a rendszerben nem volt helye . Eriksen még ebből a lassú , körülményes csapatból is kilóg . Eddig inkább Ricky Alvarez . Elhiszem , hogy klasszis , egyértelmü , hogy menjen a juves és nézzük meg rendesen , de most egy balf.sz játékosnak tűnik igazi fék .
Brozoviccal együtt lehet kioltják egymást , de az biztos , hogy így mégjobban kijön mennyire lassú a horvát is . ( tudom sokat fut , jó nekünk ,biztos neki is )
Nem zavar , hogy nincs játék , nyertünk . Ami igen ,hogy nincs bajnok jövő . Ezt a juvet szégyen nem megfogni ...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

mike írta: 2020.10.26. 17:25
interfan írta: 2020.10.26. 16:44 Viszont Young bevetheto es keszen all a jatekra.
Miután átkerült, Darmian is elég jól lehozta a baloldalt, eddig ő mindkét oldalon egész jó.
Amolyan Dambro kaliber . Amit tud azt kiteszi . Remélem marad így .Teljesen korrekt .
Inkább ez a vonal , mint a suta brazilok , Ananász fej vagy Nagatomo .
Cupi

mike írta: 2020.10.26. 17:25
Igen kellemes meglepetés Darmian. Nem nagy szám de stabilan játszik és hoz egy elfogadható szintet. ;)
interfan

Hivatalos:
Gagliardini es Radu is negativ tesztet produkalt.

Igy mar csak Skriniarra negativ tesztjere varunk.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2020.10.26. 20:25 Hivatalos:
Gagliardini es Radu is negativ tesztet produkalt.

Igy mar csak Skriniarra negativ tesztjere varunk.
Akkor a Lord hamarosan visszatér. A kezdőbe is... :crazy:
interfan

Sensi kapcsan nagyobb a gond mint hittuk.

Mai vizsgalatok komolyabb izomproblemat talaltak a bal combjaban.

Ezt a serulest a Genoa elleni egyedul vegzett bemelegites soran szerezte, amire Conte is utalt mai nyilatkozataban.
mike

interfan írta: 2020.10.26. 21:56 Sensi kapcsan nagyobb a gond mint hittuk.

Ezt a serulest a Genoa elleni egyedul vegzett bemelegites soran szerezte, amire Conte is utalt mai nyilatkozataban.
Hihetetlen, komolyan.....még Recobánál is nagyobb porcelán :(
Feszegettük itt a fórumon, hogy hiába jó, talán nem kellene megvenni.
interfan

mike írta: 2020.10.27. 06:44

Sajnos az a baj, hogy nem latunk a papirokba.
Carnevali a Sass elnoke mar telen, majd tavasszal is kijelentette, Sensi biztosan az Inter jatekosa lesz.
Szoval valoszinu o tudott valamit, es lehet az a sima opcio a valosagban kotelezo opcio volt.

Pinamonti helyzete is hasonlo volt.
Akit eladtunk 19m-ert, majd most visszakellett vennunk 20m-ert.

Konyvelesi trukkok lehettek ezek, de mint a valosag megmutatta, valoszinu mindket jatekos esetben kotelezo vasarlasi opcionk volt.
Cupi

Az a kemény, hogy tavaly még lehetett azt mondani nem bírja a heti 2 meccses megterhelést mert nem volt ehhez szokva egy kiscsapatban de az új szezonban alig játszott....válogatottba sem sokat...erre mégis. :( Neki lassan azon is el kell gondolkodni abba kell hagynia ezen a szinten a focit. :(
Szívesen meghallgatnám most a csapatorvos őszinte véleményét.
Sajnálom nagyon mert egy egészséges Sensi nagy erősítés lenne.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Cupi írta: 2020.10.27. 08:16

Az a kemény, hogy tavaly még lehetett azt mondani nem bírja a heti 2 meccses megterhelést mert nem volt ehhez szokva egy kiscsapatban de az új szezonban alig játszott....válogatottba sem sokat...erre mégis. :( Neki lassan azon is el kell gondolkodni abba kell hagynia ezen a szinten a focit. :(
Szívesen meghallgatnám most a csapatorvos őszinte véleményét.
Sajnálom nagyon mert egy egészséges Sensi nagy erősítés lenne.
Ehhez még hozzá jön hogy Conte rendszerébe csapágyasig vannak hajtva a kp-n.
Sajnos ezt ő nem bírja. Pedig láttuk ha rendbe van komoly játékra képes
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Abban lehet még bízni, hogy hátha megtalálták azt is, ami okozza a rendszeres problémáit, igy végleg meg tudna gyógyulni, és igazán hasznára lehetne a csapatnak...
Papus88

Hozzászólás Szerző: Papus88 »

Üdv!
Mai meccshez esetleg tud valaki linket?
Meló helyen tudnám fél szemmel követni!Köszi szépen!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

linkelek majd amikor kezdődik a meccs, ha találtam valami jót. Remélem nem sofőrként dolgozol :)
Papus88

Hozzászólás Szerző: Papus88 »

Dan-i-nter írta: 2020.10.27. 16:39 linkelek majd amikor kezdődik a meccs, ha találtam valami jót. Remélem nem sofőrként dolgozol :)
Köszi!Nem,szerencsére van itt asztali gép! :D
Válasz küldése