Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Tombi1986
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Remélem a Real is x-et játszik, amire van is esély.
- interfan
- mike
- Inter101
- Cupi
Lautaro is bekaphatja...az a helyzet....
Viszont én nem akarok az EL-ben szenvedni. Ha kiesünk legyünk 4.-ek.
Perisic játékát tényleg fáj nézni is....
Viszont azt nem gondoltam volna, hogy ennyire bekkelni fognak hazai pályán az ukránok/brazilok/...
-
segogabor
BL kiesés szélén, Conte bíróval veszekszik. Önvizsgálat nem ártana. Lukaku nem rúg gólt akkor senki, Lautaro, Brozovic formán kívűl. Perisic nem is volt abba, csak egyre rosszabb. Eriksen után Hakimit is elkezdtük leépíteni. December közepén edzőváltás szükséges, mert immáron bizonyos Contéval semmit sem fogunk nyerni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára segogabor 2020.10.27. 21:00-kor.
-
ricsinter
Nem egy félelmetes csapat a Real az igaz, de a mi formánkra még annyira sem lehet büszkének lenni. Meg valószínűleg nekik is nagyon fontos lesz a pontszerzés, főleg ha ma sem nyernek.
- PellerG
Persze lehet szar Realozni (R9), de a Madrid ha igazán kell, mindig összekapja magát, különösen igaz ez a Zidane-féle csapatra.
- g.e.r.a
Nekem akárki akármit mond Lukakut is fájdalmas nézni. Nagyon jó abban, hogy megküzd a labdáért megtartja stb, de.....egyszerűen nem tudja jó helyre passzolni. Ezeket a labdákat mind el is adja. Mondjuk talán, ha néha felnézne passz előtt talán menne. Lautaro szintén fájdalmas. Eriksent nem tudjuk használni, Perisic szerintem fejben Münchenben jár majd leesik neki, hogy véget ért a móka. Plusz amikor a 80. percben még mindig azt látom, hogy hátul passzolgatnak a sírhatnék kerülget. Statisztika szerint ez a meccs nem néz ki rosszul, de minden máshogy igen. 4 kaput eltaláló lövés borzasztó kevés és erőltetett. A bírók meg mostanában szót sem érdemelnek, rengeteg hibát ejtenek a kárunkra főleg a mezőnyben.
- PellerG
-
ricsinter
Amúgy ez nekem is feltűnt és már nem csak a mai meccsen, hogy Conte mennyire rosszul használja Hakimit, túlságosan ki van tolva a vonal mellè és túl sokszor van beadásokra kényszerítve, ami korábban sem volt igazán az erőssége.segogabor írta: ↑2020.10.27. 20:56 BL kiesés szélén, Conte bíróval veszekszik. Önvizsgálat nem ártana. Lukaku nem rúg gólt akkor senki, Lautaro, Brozovic formán kívűl. Perisic nem is volt abba, csak egyre rosszabb. Eriksen után Hakimit is elkezdtük leépíteni. December közepén edzőváltás szükséges, mert immáron bizonyos Contéval semmit sem fogunk nyerni.
A Dortmundban sokat húzódott beljebb, jól érkezett a kapu elé, a kontrajátékuk is jóval minőségibb volt mint nekünk, így sokkal jobban tudott érvényesülni.
- Cupi
Benne van de még azért várjunk ezzel. Nekem az fáj igazán a szar játék ellenére is mindkét meccset simán nyerhettük volna és most 6 ponttal nem gondolnánk a kiesésre. Ez az igazán bosszantó.
-
kovacs_ata
Nem lehet egyébként, hogy mi várunk el túl sokat? Meg a közvélemény? De komolyan.
Az alapemberek közül De Vrij, Hakimi és Lukaku vannak magas szinten.
Barellát szeretjük, imádjuk, de még nagyon nem tart ott. Lautaro, Bastoni dettó. Brozovicról mindig szerettük volna azt hinni, hogy klasszis, de nagyon nem az. Vidal rég túl van a csúcsformáján, csak innen tűnik ki egyszer-egyszer. Eriksen magas szinten lehetne, ha olyan rendszerben játszana. De nem játszik. Skriniarral ugyanez a helyzet. Handanovic pedig nagyon vészesen megy kifelé.
Legyünk reálisak.
Az alapemberek közül De Vrij, Hakimi és Lukaku vannak magas szinten.
Barellát szeretjük, imádjuk, de még nagyon nem tart ott. Lautaro, Bastoni dettó. Brozovicról mindig szerettük volna azt hinni, hogy klasszis, de nagyon nem az. Vidal rég túl van a csúcsformáján, csak innen tűnik ki egyszer-egyszer. Eriksen magas szinten lehetne, ha olyan rendszerben játszana. De nem játszik. Skriniarral ugyanez a helyzet. Handanovic pedig nagyon vészesen megy kifelé.
Legyünk reálisak.
-
Tombi1986
Egyáltalán nem vagyok benne biztos. Tavaly az Atalanta három meccs után nulla ponttal ment tovább.
Tavaly kettő forduló után csak egy pontunk volt, most kettő
Arról nem beszélve, hogy COVID bármikor okozhat gondolat. Szerintem a Real messze nem annyira acélos, mint volt...
- drtie
Ahogy én láttam...
Az első 30-35 percben csak annyit mondtam, hogy ez sima lesz. Jól folyt a labda a középpályán , a szélén, és a védelem is stabil volt. Már ‘csak’ az első gól hiányzott.
Aztán leálltak a Srácok, mintha már megnyertek volna a meccset. Nem is értettem az okot.
A 2. félidőben a Shaktar visszább állt védekezni és berendezkedett a gyors kontrákra. Ez Hakimi halála, mert nem tud a sebessége érvényesülni. Lukaku körül folyamatosan 2-3 játékos volt, LM pedig mostanában nem a régi. Nem mennek Neki a elfordulások és az 1:1 cselek.
Conte nagyon későn és számomra érthetetlen módon nyúlt bele meccsbe. LM nem volt jó, na de Perisicet küldeni a helyére? Majd az utolsó 10 percig várni arra, hogy Eriksent becserélje? DD helyett pedig Darmian, amikor támadni és nyerni kell. Na ha ennek a célját valaki értette, lszi ossza meg velem.
Perisicet nekem könnyebb ekézni, mert Neki volt több lehetősége, amikkel nem élt.
Eriksen: Az utolsó 10 percben a középpályás játék kisesett, így Eriksen semmit se tudott mutatni. Hogy ez az Ő hibája? Szerintem nem.
A 2. félidei produkciót, a késő taktikai változtatást és ezeket az értelmetlen cseréket személy szerint Conte nyakába varrom.
Az első 30-35 percben csak annyit mondtam, hogy ez sima lesz. Jól folyt a labda a középpályán , a szélén, és a védelem is stabil volt. Már ‘csak’ az első gól hiányzott.
Aztán leálltak a Srácok, mintha már megnyertek volna a meccset. Nem is értettem az okot.
A 2. félidőben a Shaktar visszább állt védekezni és berendezkedett a gyors kontrákra. Ez Hakimi halála, mert nem tud a sebessége érvényesülni. Lukaku körül folyamatosan 2-3 játékos volt, LM pedig mostanában nem a régi. Nem mennek Neki a elfordulások és az 1:1 cselek.
Conte nagyon későn és számomra érthetetlen módon nyúlt bele meccsbe. LM nem volt jó, na de Perisicet küldeni a helyére? Majd az utolsó 10 percig várni arra, hogy Eriksent becserélje? DD helyett pedig Darmian, amikor támadni és nyerni kell. Na ha ennek a célját valaki értette, lszi ossza meg velem.
Perisicet nekem könnyebb ekézni, mert Neki volt több lehetősége, amikkel nem élt.
Eriksen: Az utolsó 10 percben a középpályás játék kisesett, így Eriksen semmit se tudott mutatni. Hogy ez az Ő hibája? Szerintem nem.
A 2. félidei produkciót, a késő taktikai változtatást és ezeket az értelmetlen cseréket személy szerint Conte nyakába varrom.
-
R9.
hagyjuk mert ezt a conte valtast ez nem rajta ment el
- lucky0
Én nem izgulok! Oda vissza vernek majd minket sajnos! És hogy miért? Mert úgy játszunk mint egy olasz középcsapat! Legalábbis taktikailag mindenképp! Ezért kár Contet fizetni! Rebrov is lemeccselné ezt a majmot bármikor ebben biztos vagyok!
- Festa
Az eredmény csalódást keltő meg a 2 meccsen 1 pont,de még mindig továbbjuthatunk.
A helyzeteket az erőszakosabb játék megvolt az első félidőben.
Kapufánk is volt 2.Aztán a cserék kel inkább visszahoztuk az ukránokat.
Mondjuk az nem lenne rossz ha Lukakut az ellenfél 5 játékosa is fogja akkor más is tudna gólt rúgni.
Ez a 2 pont valóban nem néz ki jòl,de esélyünk még mindig van mégha kevesebb is mint amit sorsolás után gondoltunk volna,Pozitívum ,hogy zsinírban második meccsünkön nem kaptunk gólt.
A helyzeteket az erőszakosabb játék megvolt az első félidőben.
Kapufánk is volt 2.Aztán a cserék kel inkább visszahoztuk az ukránokat.
Mondjuk az nem lenne rossz ha Lukakut az ellenfél 5 játékosa is fogja akkor más is tudna gólt rúgni.
Ez a 2 pont valóban nem néz ki jòl,de esélyünk még mindig van mégha kevesebb is mint amit sorsolás után gondoltunk volna,Pozitívum ,hogy zsinírban második meccsünkön nem kaptunk gólt.
- PellerG
Ezt korrektül megfogalmaztad, egyetértek.
Perisic már sokszor "bizonyított".
Eriksent nem mentem fel, de amíg nem látom 5-6 meccsen nálunk 4-3-1-2 rendszerben játszani, addig nem vagyok hajlandó elhinni, hogy benne nincs sokkal több.
Remélem erre jövő szeptemberben sor kerülhet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2020.10.27. 21:19-kor.
- Inter101
Ami számomra rosszabb ennél a dontetlennél, az hogy nincs az ég egy adta világon semmi játékunk! A jövőre nézve nem túl biztató! Persze lehet hogy idő kell Conténak....
- interfan
Ertekelesek:
- Sky:
D'Ambrosio 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Hakimi 6
Lukaku 6
Young 5,5
Brozovic 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5
Martinez 4,5
- Tuttomercato:
D'Ambrosio 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Brozovic 6
Vidal 6
Lukaku 6
Hakimi 5,5
Perisic 5,5
Young 5
Martinez 5
- SM:
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
D'Ambrosio 6
Hakimi 6
Brozovic 6
Young 6
Lukaku 6
Vidal 5,5
Perisic 5
Martinez 4
- FcInternews:
Hakimi 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Barella 6
Vidal 6
Lukaku 6
Bastoni 5,5
Young 5,5
Perisic 5,5
Martinez 5
- FcInter1908:
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Bastoni 6
Hakimi 6
Lukaku 6
Brozovic 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5,5
Martinez 4,5
- Sky:
D'Ambrosio 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Hakimi 6
Lukaku 6
Young 5,5
Brozovic 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5
Martinez 4,5
- Tuttomercato:
D'Ambrosio 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Brozovic 6
Vidal 6
Lukaku 6
Hakimi 5,5
Perisic 5,5
Young 5
Martinez 5
- SM:
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
D'Ambrosio 6
Hakimi 6
Brozovic 6
Young 6
Lukaku 6
Vidal 5,5
Perisic 5
Martinez 4
- FcInternews:
Hakimi 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Barella 6
Vidal 6
Lukaku 6
Bastoni 5,5
Young 5,5
Perisic 5,5
Martinez 5
- FcInter1908:
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Bastoni 6
Hakimi 6
Lukaku 6
Brozovic 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5,5
Martinez 4,5
-
Tombi1986
Szerintem Perisic volt a legrosszabb. Bár Martinez sem érdemelt volna 4,5 pontnál többet...interfan írta: ↑2020.10.27. 21:19 Ertekelesek:
- Sky:
D'Ambrosio 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Hakimi 6
Lukaku 6
Young 5,5
Brozovic 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5
Martinez 4,5
- Tuttomercato:
D'Ambrosio 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Brozovic 6
Vidal 6
Lukaku 6
Hakimi 5,5
Perisic 5,5
Young 5
Martinez 5
- SM:
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
D'Ambrosio 6
Hakimi 6
Brozovic 6
Young 6
Lukaku 6
Vidal 5,5
Perisic 5
Martinez 4
- FcInternews:
Hakimi 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Barella 6
Vidal 6
Lukaku 6
Bastoni 5,5
Young 5,5
Perisic 5,5
Martinez 5
- FcInter1908:
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Bastoni 6
Hakimi 6
Lukaku 6
Brozovic 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5,5
Martinez 4,5
- Baggio85
Innentől azért elég nehéz lesz... Reméljük ma nyer a Real és a Shakhtar, BMG játszik két x-et.
Tény, hogy a Real eddig nem a legacélosabb, de sajnos, ahogyan hétvégén látszott, amikor kell, akkor ők nagyon összekapják magukat és hát a minőség és a rutin mellettük szól. Azért a Modric-Kroos középpálya még mindig világklasszis...
Megmondom őszintén, nem tudom szidni a csapatot, mert idén egyik ellenfelünk sem játszott jobban nálunk, de valahogy a mindenáron győzni tudás képessége a Conte féle Interből (is) hiányzik.
Tény, hogy a Real eddig nem a legacélosabb, de sajnos, ahogyan hétvégén látszott, amikor kell, akkor ők nagyon összekapják magukat és hát a minőség és a rutin mellettük szól. Azért a Modric-Kroos középpálya még mindig világklasszis...
Megmondom őszintén, nem tudom szidni a csapatot, mert idén egyik ellenfelünk sem játszott jobban nálunk, de valahogy a mindenáron győzni tudás képessége a Conte féle Interből (is) hiányzik.
- interfan
Nehez mit mondani erre.
Sajnos ez igy van 100%-ban.
Majd jovore...
Remelhetoleg mar nem ezzel a zsenivel.
Erre kepes a vilag 4.legjobban fizetett edzoje.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2020.10.27. 21:36-kor.
-
INTER-1908
innentől csoda ha továbbmegyünk a csoportból...
-
Tombi1986
Vezetnek a németek...
- brecsinho
Eddig a védelmet szidtuk,most lehoztunk 2 idegenbeli meccset gól nélkül
Jó volt végre nézőket is látni,kis meccshangulat féleség is volt. Első félidőben domináltunk,másodikban ott volt Lautaro üres kapuja és egy tiszta tizi elmaradt,ezekről azért nem tehet a parókás..cserék és meccsbenyúlás valóban nem sikerült, de annyira azért nem volt ez katasztrófa. Otthon ütni kell az ukránbrazilokat és ha a Realt nem sikerül egyszer sem, kelleni fog egy gladbachi győzelem. Tovább lehet innen még jutni,főleg,h a Real eddig 0 ponttal áll, csak jövő héten nem szabad kikapni Madridban..
- CsaSzi9294
Kiváncsi leszek mikor röppennek fel a hírek egy esetleges edző váltásról. Egyszerűen nézhetetlen szar a játékunk és csak szenvedünk ettől a szélről beívelős taktikától vagy mitől. Ha nem jutunk tovább tuti, hogy ki fogják tenni.
Egyébként teljesen úgy érzem a csapat újjá születne egy edző cserétől. Nem gondolom, hogy Contéval előrébb fogunk tudni lépni.
Egyébként teljesen úgy érzem a csapat újjá születne egy edző cserétől. Nem gondolom, hogy Contéval előrébb fogunk tudni lépni.
-
Tombi1986
Az idei szezont teljesen másképp nézem és kezelem.
1) vírusos életünk miatt, felborult az egész pálya
2) ez miatt csúszás volt/van - nem volt nyári felkészülés, nagyon sűrű a naptár
3) lesznek meglepetések a szezonban bőven
Korábban mindenki Simeone-t akarta. Atl. Madrid jelen állás szerint otthon x-e a Salzburggal első körben pedig kapott egy 4-est Németországban és bajnokságban sem állnak a legjobban.
Nem szeretem Contet, de az állandó edző cseréket sem támogatom.
Az idei szezont vigye végig aztán meglátjuk mi lesz.
Guardiola sincs toppon még sem küldő el City, de még számtalan példát lehetne sorolni.
Nagyon nehéz lesz az idei szezon, de egyben izgalmas is. Bízok benne, hogy végén lesz trófeák is.
Korábban mindenki Simeone-t akarta. Atl. Madrid jelen állás szerint otthon x-e a Salzburggal első körben pedig kapott egy 4-est Németországban és bajnokságban sem állnak a legjobban.
Guardiola sincs toppon még sem küldő el City, de még számtalan példát lehetne sorolni.
Nagyon nehéz lesz az idei szezon, de egyben izgalmas is. Bízok benne, hogy végén lesz trófeák is.
- internaZIOnaLe
Közbe 2-1 a gladbach-nak
- internaZIOnaLe
2-2 lett.
Jelenlegb
Sahtar 4p
Inter 2 p
Gladbach 2p
Real 1p
Ez azért még simán hozható tovabb jutás szempontjából
Jelenlegb
Sahtar 4p
Inter 2 p
Gladbach 2p
Real 1p
Ez azért még simán hozható tovabb jutás szempontjából
- vaskalap
Kezeket fel,ki gondolta,hogy két forduló után így áll majd a csoport.Reálnak ellenünk már nyernie kell,előre félek.
-
kovacs_ata
Simeone és Guardiola pár polccal magasabban csücsül, mint Conte, így ezt a kvázi összehasonlítást kicsit meredeknek érzem.Tombi1986 írta: ↑2020.10.27. 22:45 Az idei szezont teljesen másképp nézem és kezelem.
- drtie
- CsaSzi9294
Kb a tavalyi szezon közepe óta megálltunk egy szinten. Ez többnyire annak köszönhető, hogy egy megye 2-es edző is tudná ellenünk, hogy szélről beívelés Lukakunak a történet. Többnyire ez fogja Conte vesztét okozni valamint, hogy nem akar és nem képes változtatni. Én sem szeretem a folyamatos edző cserét, de én már vissza sírom Spalettit, mert többet ki lehetne hozni ebből a keretből, covid ide vagy oda. Contéval szerintem nem fogunk elérni semmit, mert egy helyben totyogunk, sőt tavalyhoz képest inkább visszább léptünk. De ez nyilván csak az én véleményem.Tombi1986 írta: ↑2020.10.27. 22:45 Az idei szezont teljesen másképp nézem és kezelem.
Abban egyet értek, hogy nagyon nehéz lesz az idei szezon, és bízzunk azért abban, hogy más is fog olyan meccseken pontot vagy pontokat veszíteni, amit könnyedén hoznia kellett volna. Mert nekünk a Lazio, BMG, Sahtar ilyen meccs lett volna. Nem a Benevento és a Genova ellen kell top csapatnak lenni.
Forza Inter!
- Cupi
Ez tényleg az.
Én a mait nem varnám Conte nyakába. Első félidő teljesen rendben volt, 2 kapufa, több nagy helyzet. Második gyengébb volt de még ott is rúghattunk volna gólokat. /Lukaku lerántása meg nálam 11-es/
Arról nem ő tehet minden helyzetet elszórakoztunk. Sajnos Martinez is elég szar formában van.
Továbbjutás innen nagyon nehéz lesz. De egyáltalán nem lehetetlen.
- mike
Persze, de a Genoával es a Shaktarral játszottunk, az egyik nem tud, a másik nem is akart támadni.
Conte nálam megint bizonyította, hogyha a meccs előtt kitalált játék nem hoz eredményt, onnan nincs ötlete. Ahogy visszább állt a Shaktar, végünk lett.
A cseréi minősége és a változtatások ideje is magáért beszél.
Tovább lehet még jutni, de ez nem a mi érdemünk, és nehéz elképzelni hogy sétagalopp lesz. Rohadt nagy szégyen lenne ebből a csoportból SEM tovabbjutni.
- alwin91
Nagyon bízni kell, hogy a Shatar és a Gladbach oda-vissza X-elnek.
Egyébként ennek a szerencsefaktornak meg kell fordulnia egyszer. Nem mehet a végtelenségig minden kapu mellé, pattan a kapufáról kifelé vagy marad el a tiszta tizi.
Egyébként ennek a szerencsefaktornak meg kell fordulnia egyszer. Nem mehet a végtelenségig minden kapu mellé, pattan a kapufáról kifelé vagy marad el a tiszta tizi.
- interfan
Leirtal mindent a tegnapi meccsrol, es a jovobeli kitaltasokrol.mike írta: ↑2020.10.28. 07:18Persze, de a Genoával es a Shaktarral játszottunk, az egyik nem tud, a másik nem is akart támadni.
Conte nálam megint bizonyította, hogyha a meccs előtt kitalált játék nem hoz eredményt, onnan nincs ötlete. Ahogy visszább állt a Shaktar, végünk lett.
Tovább lehet még jutni, de ez nem a mi érdemünk, és nehéz elképzelni hogy sétagalopp lesz. Rohadt nagy szégyen lenne ebből a csoportból SEM tovabbjutni.
Ezek tenyleg mindent elmondanak.
- CsaSzi9294
Egyet értek Mike!mike írta: ↑2020.10.28. 07:18Persze, de a Genoával es a Shaktarral játszottunk, az egyik nem tud, a másik nem is akart támadni.
- drtie
Ebben bízok én is. Lélekben most erősebbnek érzem a csapatot, mint az elmúlt évek során, így remélhetőleg nem roppannak össze a sikertelenségtől. Egyedül attól tartok, hogy felüti a fejét a belső feszültség, ami LMartinez esetében már tapasztalható is volt.
-
R9.
most már fordulnia kell a szerencsének és megindulunk felfelé, younggal mennyivel másabb volt a játék mint perisiccel, ég és föld
jövő héten realt verni kell oda vissza és megvagyunk
- Cupi
Igen szerintem is előbb uóbb ezek a kapufák befelé fognak pattanni. Utóbbi meccseken a VAR se nekünk kedvezett. Nem is értem ott néha mit néznek....most nem csak a mi meccseinkre gondolok....de ez más téma.
Amit Conte helyébe gyakoroltatnék, hogy a főleg betömörülő csapatok ellen középen is próbáljuk meg megbontani a védekezésüket pl egy gyors kényszerítővel. Genoa ellen pont ilyenből szereztük az első gólt.
-
Francesco
Egy nagy meglepetés azért volt tegnap. Lautaro talán egyszer sem dobta fel magát. Kíváncsi lennék, hogy ezt egyedül öltötte ki vagy segítettek neki. 
- interfan
Tovabbi ertekelesek:
- Corriere Della Sera:
Barella 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Hakimi 5,5
Brozovic 5,5
Young 5
Vidal 5
Perisic 5
Martinez 4.5
- Gazzetta:
Barella 6,5
DeVrij 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Hakimi 6
Brozovic 5,5
Young 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5
Martinez 4,5
- Corriere Della Sera:
Barella 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Hakimi 5,5
Brozovic 5,5
Young 5
Vidal 5
Perisic 5
Martinez 4.5
- Gazzetta:
Barella 6,5
DeVrij 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Hakimi 6
Brozovic 5,5
Young 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5
Martinez 4,5
- lucky0
R9 bírom az optimizmusodat de én Contéban már abszolút nem bízok, illetve abban sem hogy vele játékban nagyobb előrelépés várható a jövőben! A másik, hogy a Real amikor kell odateszi magát, úgy gondolom akkor lett volna esélyünk ellenük ha az első két meccsüket behúzták volna, így sajnos 100-on fognak pörögni, főleg az odavágón! Nem látok sok esélyt még a pontszerzésre sem főleg idegenben. A két meccs alapján ha reálisan nézem egy pontot várok! De ne legyen igazam és bocs hogy pesszimista vagyok! Nem volt mindig így. Mourinho drága José!!!R9. írta: ↑2020.10.28. 08:18most már fordulnia kell a szerencsének és megindulunk felfelé, younggal mennyivel másabb volt a játék mint perisiccel, ég és föld
jövő héten realt verni kell oda vissza és megvagyunk![]()
- lucky0
-
Francesco
Akkor lehet pont nem figyeltem vagy már annyira megszoktam hogy fel sem tűnt. 
De azért ez is haladás a meccsenkénti 30-hoz képest.
De azért ez is haladás a meccsenkénti 30-hoz képest.
-
Bandi76
Lehet Conte is követi a fórumot mert érdekes mód egyből azzal a kezdővel álltunk ki amit tegnap írtam.interfan írta: ↑2020.10.28. 09:44 Tovabbi ertekelesek:
- Corriere Della Sera:
Barella 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Hakimi 5,5
Brozovic 5,5
Young 5
Vidal 5
Perisic 5
Martinez 4.5
- Gazzetta:
Barella 6,5
DeVrij 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Hakimi 6
Brozovic 5,5
Young 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5
Martinez 4,5
- interfan
Eltelt 7 meccs es 12 jatekosunk mar meglehetosen sok percet, es sok ertekelest kapott.
Ez a lista kovetkezik:
1. Hakimi: 6.583 (418perc)
2. Lukaku: 6.429 (605perc)
3. Barella: 6.286 (504perc)
4. Bastoni: 6.200 (371perc)
5. DeVrij: 6.100 (450perc)
6. Martinez: 6.071 (472perc)
7. D'Ambrosio: 5.917 (451perc)
8. Handanovic: 5.857 (630perc)
9. Vidal: 5.786 (472perc)
10. Brozovic: 5.500 (376perc)
11. Kolarov: 5.125 (370perc)