Én nem azt kérdőjeleztem meg, hogy te mi vagy, csak arra hívtam fel a figyelmed, hogy butaságokat beszélsz. Több tiszteletet ennek a klubnak. Remélem így már kapisgálod, barátom.internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.22. 15:25Barátom szerintem te pont ne kérdőjelezd meg hogy igazi szurkoló vagyok-e. Épphogy a csapat érdeke es jobb eredményesebb jövője miatt kellene most 2-3 vereség hogy végre elkuldjek ezt a koklert és más edzővel legyen esélyünk valamit elerni már idén is. Ez olyan mintha most kapnod kell egy pofont a kiszemelt nődtől ahoz hogy jövő héten meg tudd fektetni.Nerazzurri írta: ↑2020.11.22. 15:14Úristen! Olvassátok már el, hogy mit írtok. Ilyet nem ír le egy igazi szurkoló. Ez olyan, mint egy házasság. Jobban-rosszban. Ha serie b-ben játszana a csapat, akkor sem mondanék ilyet.CsaSzi9294 írta: ↑2020.11.22. 11:14
Szívemből szóltál! Én is viszonylag régen (még a Vieris korszak óta) szurkolok a világ legjobb csapatának, de ha ma nem nyerünk, akkor minél jobban kapjunk minden meccsen, amíg itt van ez a majom. Már a vereségnek is örülni kell lassan.![]()
Remélem érted így már.
Ja, és remélem most boldogok vagytok!!