Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: R9. »

este x? :D
napoli beledöngöli a földbe a juvét sztem :D 2 góllal többet fognak rúgni a nápolyiak szvsz

egyébként meg a játék nem volt a legjobb, viszont a szív újra ott volt ami az egyik legnagyobb fegyvere a csapatnak

ez a 2 győzelem leonak is nagy önbizalmat adhat, főleg h jól cserélt
és ne felejtsük el hogy josénál is rengeteg ilyen volt szar játék kapott gól és fordítás :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Benitezzel az ilyen meccseket buktok.Joséval sokszor nyertünk szar játékkal,most sem volt máshogy.Az ilyen meccseken lehet bajnokságot nyerni vagy bukni a ligában.2 meccs alatt többet ért el Leonardo+Baresi,mint a spanyol. Militonak is menni fog,majd ha visszatér Sneijder ! Maicon-t is ki lehetne emelni,többet adott be,mint az ősszel az elmúlt 2meccsen és minimum 2 gólpassza már van a 2meccs alatt.Pandev,Chivu meg egyértelműen jobb,mint pár hete.Cambiasso sokat hibázott a posztján,ha nincs a 2gólja ő is a gyengén játszók között van nálam (meccs előtt keltem,meg elég másnaposan néztem szóval lehet,hogy tévedek )
Cesena,Fiorentina Sinisa-val,megoldható és már csak 5pont lenne.. tetszik ez a bajnokság,13pontos hátrányból visszavenni a helyünket a kecseg Milántól és nem hagyni,hogy ott is bajnok legyen a svéd cigó.na ez szép lenne.
nyerjünk csak csúnya játékkal még pár meccset..még ez is szebb volt az őszi szerencsétlenkedésnél.3 győzelem és talán kijelenthető,hogy az Inter visszatért 8-)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Jó lenne ha a csatáraink magukhoz térnének, és ha a középpályások aktivitása ilyen marad nem lesz gond a későbbiekben. Fura, de szerintem Pandev beállítása most kimondottan jót tett a csapatnak látszott rajta h nem akar padon ülni :D Maicon is éledezik, ez az amit vártunk tőle egész évben.
R9.

mekkora FAIL lenne a bilannak ha leoval scudettot nyernénk 13 pontos hátrányból :D
hvmetal

off
csak nekem szúr szemet,hogy a milánt mennyire nyomatják idén? ma is minimum 1 szabálytalan gól,les,múltkor is,de folyamatosan nekik kedveznek a bírók.nem arról van szó,volt mikor minket segítettek(Brescia) na,de azért ez már túlzás. ha Ibrat megint nem tiltják el az már nevetséges lenne
R9.

hát igen én is észrevettem
ibra rálépett szándékosan a csávó sarkára, de sztem semmi nem lesz belőle...
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Hááááát egy gyengécske első de egy pörgős és eredményes II. félidő és újabb 3 pont ! Ez a lényeg. A Milan pedig tényleg szerencsésen szerzett a Meazzaban 1
pntot. Írtátok , hogy bírói tévedések stb .Milánóban.
Áhh annyira lényegtelen ez. Most a Juventus drukkerei durrognak de nagyon . Az a gól amit a bíró megad ! Na ezt mindenki tudja. S mégis mennyit szoktunk firkálni a tévedésekről. Kész ! Nálam kész ! Ha megadta akkor megadta!!
Ha meg nem akkor meg nincs gól, akármennyire is érvényes volt!!
Sokan majd szét robbannak emiatt 1-2 vitás esetben.

Leo nagyon bejött. Én is féltem de vártam a kritikával az első 2 meccsig !
Na íme ! Leo : jeles. (eddig) Tök mindegy , hogy mekkora milanos volt a múltban vagy sem ! Nekem legalábbis ! Most INTERES ! ;)

FORZA INTER !!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Az első félidő gyengécske és kiegyenlített volt. A másodikban szerkezeti váltást láttam, Stankovic húzódott a védelem elé, Motta és Cuchu előrébb léptek belső kp-ásként. Ez kavart okozott, sorra jöttek a Catania helyzetek, de Castellazzi nagyon jól védett, már nem először. Én nem adnám el, írják hogy mehet a Bolognához, és elhoznánk már most Vivianót. De én nem támogatom, Julio mögött úgyis csak csere lenne majd, így viszont meg végigvédi a szezont.

Leoban nagyon tetszik, hogy végig kommunikál a játékosokkal. Az egész meccs alatt hallottam a hangját. Minden szép megmozdulás után dicsért.
Én őszintén megmondnom, 0-1-nél rosszul lettem, úgy éreztem vége, itt lenne a lehetőség, Milan X-elt, morálisan topon vagyunk, mikor, ha nem most faragjunk a hátrányból?! Aztán szerencsére minden alakult. Maicon Quaresmás ívelése pazar volt. Mióta nincs Rafa, látszik, hogy újra élvezi a játékot, és támadgat.

Ami még tetszett, az a kommentátor működése. Nem volt elfogult, részrehajló, pontos adatokat mondott, ha belekezdett egy hírbe, nem csak a fele volt igaz, értelmesen beszélt. Élő meccsen még nem hallottam, nem értem miért nem lehet az ilyet betenni oda is, miért kell ott ezeknek az ellenkezőit nyomatni?!....Cambiassoról is tudta hogy abszolút egy lábas, hogy már mindennel szerzett gólt(fej+jobb csülök), csak a balosával nem, ezek már nagy dolgok, pedig alap lenne :-)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

hvmetal írta:off
csak nekem szúr szemet,hogy a milánt mennyire nyomatják idén? ma is minimum 1 szabálytalan gól,les,múltkor is,de folyamatosan nekik kedveznek a bírók.nem arról van szó,volt mikor minket segítettek(Brescia) na,de azért ez már túlzás. ha Ibrat megint nem tiltják el az már nevetséges lenne

És ezen mi a meglepő?Tegnap hiányoltam tőlük egy esetleges 11-est.Kész csoda,hogy nem kaptak
Vagy öngóllal,vagy nindzsamovic mészárlásával,vagy oltári mákkal nyernek sokszor. :) Na jó tavaly a mi esetünkben is volt sok mák.

De tényleg sokszor mondtam már tudom,de annyira el akarom hinni,szóval az én számításaimban 2 pont a hátrányunk ami semmi , és ehhez csak 3 meccset kell nyerni,utána meg eggyel kevesebbszer botlani,mint a csúcscsatárgárda :)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

PellerG írta:Maicon Quaresmás ívelése pazar volt. Mióta nincs Rafa, látszik, hogy újra élvezi a játékot, és támadgat.

Milito mellett talán még neki kell a legtöbbet javulnia, mert a tegnapi meccset leszámítva sehol nem volt a korábbi teljesítményétől.

Sokszor kedvetlennek látom, nem hajt úgy mint régen, de reméljük ahogy írtad elkezdeni megint élvezni a játékot, Leo újra motiválni tudja majd.

A tegnapi nekem pont elég volt.

Így játszik egy profi csapat: fordított és annyit adott ki magából amennyit kellett.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Milito egyébként mutatott a meccsen bíztató dolgokat, két esetben is a kapusuknak kellett védenie a lövései után.
Összjátékban még nem jó, de ha jön 1-2 gól sztem újra a régi lehet :)
Ő is jobban élvezi a játékot mint Beni alatt, amikor is már a félidő után azt leste hogy mikor cseréli le a spanyol..
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

mike írta:Milito egyébként mutatott a meccsen bíztató dolgokat, két esetben is a kapusuknak kellett védenie a lövései után.
Összjátékban még nem jó, de ha jön 1-2 gól sztem újra a régi lehet :)
Ő is jobban élvezi a játékot mint Beni alatt, amikor is már a félidő után azt leste hogy mikor cseréli le a spanyol..
Militot leginkább Sneijder tudja helyzetbe hozni, ha Ő nincs nagyon el tud tűnni a meccsen. Az is egy dolog, ha helyzetbe kerül sajnos rendre kihagyja azokat. Félek már nem lesz a régi, de ne legyen igazam, nem szeretném még leírni Őt. Megmondom őszintén Eto'ora kéne építeni a komplett támadójátékot. Ő világklasszis játékos, abszolút a legjobb korban van, mint labdarúgó. Top3 csatárban benne van jelenleg a világon.
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

Nekem a mutatott játék nem volt túlságosan meggyőző. A védelem nem eléggé fegyelmezett. Chivu sokszor berohangál középre. Egy szélső védő oda nem léphet. A középpályán is voltak zavarok, rendezetlenek voltak az elején, sokat babusgatták a labdát és mikor kellett volna nem forgatták el a játékot, hanem ugyanoda játszották vissza. Ez általában Stankovic-ra volt jellemző, de másnál is előfordult. Sok homályba felívelt labda volt, amivel egyszerűen odaadtuk a Catania-nak a játékszert. A csatárjaink messze voltak egymástól, Eto'o nagyon ki volt tolva szélre. Benitez rájött, hogy jobb ha a kameruni beljebb játszik, veszélyesebb a kapura úgy és a társakkal is jobb az összjátéka. Milito még mindig nem a régi játékát mutatta, hiányoznak tőle a gólok.
Vasárnap ez is elég volt a győzelemhez, remélem Leonardo hamarosan orvosolja ezeket a gondokat...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért Castellazzi most fogott párat,nem azt mondom,hogy innentől ő a Nr.1de most kitett magáért,és ennek is köszönhető a 3 pont.Igy tovább.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Komax írta:Eto'ora kéne építeni a komplett támadójátékot.

Akkor viszont be kell vinni középre, mert a szélen nem az igazi.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Engem az utóbbi időben Eto'o egyénieskedése sokszor zavart. Néha lassítja is a játékot, vagy feleslegesen megy bele egy az egyekbe ahelyett hogy egy egyszerű vissza passzal elősegítené a beadás vagy a lövés lehetőségét. Remélem ezt Leonardo is látja...szóval nem Eto'o-ra kéne építeni, hanem ugyanazt a játékot visszahozni, mint ami tavaly is látható volt a csapattól.
Komax

Fan Gusto írta:...szóval nem Eto'o-ra kéne építeni, hanem ugyanazt a játékot visszahozni, mint ami tavaly is látható volt a csapattól.
Amíg Milito ilyen impotens a kapura, addig hiába erőlködünk, hogy huu de jó volt tavaly.
Fan Gusto

Viszont Eto'o ne rontsa el a csapatjátékunkat amit elképzel Leo!;) félreértés ne essék, szeretem a kamerunit, de inkább azt aki tavaly volt és nem annyira az ideit aki fejeli az ellenfelet és önzőzik.
R9.

meg aki nélkül most a 10. helyen lennénk
Fan Gusto

Jogos a felvetés, de tavaly sokkal szimpatikusabban játszott.. látszott rajta az alázat, én ezt hiányolom belőle elsősorban.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Fan Gusto írta:Jogos a felvetés, de tavaly sokkal szimpatikusabban játszott.. látszott rajta az alázat, én ezt hiányolom belőle elsősorban.

meglepő dolog egy csatártól hogy gólt akar lőni. egyszerűen csak úgy érzi, érezheti, hogy sokkal többet kell neki válllnia, hiszen nincs Sneijder, Milito bénázik, Pandevékről nem is beszélve.
Majd ha helyrebillen a csapat, akkor ő is könnyebb szívvel fogja továbbpasszolni a labdákat.

Amúgy szerintem taktikailag is az lehetett a dolga, hogy 1-1ben verjen meg egy, jó esetben két védőt és utána vagy törjön kapu felé, vagy ha ott zárva az út, akkor visszapassz, bepassz. Tekintve hogy Etoo és bármelyik Catania vdő között némi minőségi küönbség akad :)
Fan Gusto

Oké, emberek:P tiétek a győzelem, elismerem az igazatokat. De remélem ez azért a közeljövőben újra a régi lesz, mármint a csapat támadójátéka és azt hiszem ezt mindannyian szeretnénk, mert egyedül egy Eto'o kevés ahhoz, hogy megnyerje mindazt amit mi szeretnénk.:)
hvmetal

az a gond,hogy a csapatjáték rovására megy,ha csak Eto'o él..ez már kiderült ősszel.Abban az elképzelésben ontotta a gólokat amiben a csapat szar volt. Az lesz érdekes ha Milito formába lendül,meddig fér bele Eto'o-nál,hogy nem ő az első számú csatár. Azért nem csak úgy működik,hogy Eto'ot behúzzuk Milito helyére középre és kimegy balszélre valaki. Sajnálnám,ha ilyen ősz után azt kéne játszania amit nem akar(lehet jönni,hogy mennyit kap érte) az ő góljai nélkül sehol nem lennénk. De nem az szokott a jó csapat lenni,ahol van egy gólkirály meg a többiek,hanem az a csapat,ahol bárki tud gólt lőni. Csapatérdek az első.Mourinho focijával megmenthethük a szezont,de ez akár Eto'o eddigi jó helyzetébe kerülhet
hvmetal

ki, hol nézi?
valaki segítsen,köszi
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

hvmetal írta:ki, hol nézi?
valaki segítsen,köszi

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

vagy itt

http://www.atdhe.net/
;)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Most nézem az inter.it-n a kezdőket. Nálunk 2 Milito ül a padon, Rudolf meg szélső védőként kezd? :shock: :)

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 4 Mariga; 11 Muntari; 27 Pandev, 9 Eto'o.
A disposizione: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 20 Obi, 22 Milito, 22 Milito, 24 Rivas, 40 Nwankwo, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.

Genoa: 73 Scarpi; 17 Rudolf, 3 Dainelli, 24 Moretti, 4 Criscito; 33 Kucka, 42 Veloso, 11 Kharja; 18 Rafinha; 29 Jelenic, 25 Boakye.
A disposizione: 88 Perin, 7 Rossi, 8 Palacio, 14 Sculli, 20 Mesto, 36 Zuculini, 77 Milanetto.
Allenatore: Davide Ballardini
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Rudi sztem felvan cserélve Rafinhával
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nyerjünk 3-1-re és azt az 1 gólt szerezze Rudolf. ;)
Középpályánk nem lesz túl támadó, de nyerni kell.
Forza Inter
R9.

én mondjuk militot kezdettem volna hátha gólt lő aztán összeszedi magát
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

állat ez az olasz védelem (:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

hvmetal írta:ki, hol nézi?
valaki segítsen,köszi

sop://broker.sopcast.com:3912/98660
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Etógóóóóól
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Muntaritól sem láttam még ilyen szép beadást. Bravó fiúk!
Komax

Azért Muntari milyen forintos labdát adott. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Komax 2011.01.12. 21:22-kor.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Akkor most mégse adjuk el Muntarit? ;) :) :)

FORZA INTER!!!
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Etoooo nagyon szépen megtartotta. :D kár hogy nem lőtte be a másik helyzetet.de sok van még ne elégedetlenkedjek :D
különben a bwin honlapon is lehet nézni aki regisztrálva van
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Eto'o szép gólt lőtt, így tovább Forza Inter! :)
csak is inter

Ha valakinek kellene egy működő link:
http://www.atdhe.net/32374/watch-inter-milan-vs-genoa
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Maicon rászokott a küllőre :lol:
nézőszámot tud valaki?
Festa

Eto'o micsoda solo volt:)
Végre ő is elkezdte az idei termelést. ;)

Muntari jelenléte a pályán engem nagyon zavar..Cseréljük le ,de gyorsan.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

2-0 Eto'ooooooooooooooooo
csak is inter

2:0 :)
Komax

Festa írta:Muntari jelenléte a pályán engem nagyon zavar..Cseréljük le ,de gyorsan.
Pedig mostanában elég stabil.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

nem semmi ahogy átvette a labdát... :D Kevés csatár van manapság aki jobb nála
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Szép kis kötény volt.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Pimasz gól volt ;) ! Eddig 3 meccs 3 Maicon gólpassz!
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

Festa írta:Muntari jelenléte a pályán engem nagyon zavar..Cseréljük le ,de gyorsan.

Szerintem jól játszik, Santon gyenge
Festa

Eto'o komolyan veszi.
2-0!!!
Most nem szélső hanem csatár és jönnek a gólok.
Milito és beállhatna végén hátha egy gólal visszajön az önbizalma.
Maicon ls kezdi visszanyerni formáját.Remélem ha Sneijder visszatér ő is felszabadul majd a "dagadt pincér" átkából.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Ipa írta:

Szerintem jól játszik, Santon gyenge

Muntari tényleg jó, de a másik részét indokoldd már meg.
Komax

Valami ilyesmiről beszéltem amikor azt mondtam, hogy Eto'ora kell építeni a támadójátékunkat. Mindkét gólja mesteri volt.

Felszabadultan játszik a csapat.
Válasz küldése