Az első félidő gyengécske és kiegyenlített volt. A másodikban szerkezeti váltást láttam, Stankovic húzódott a védelem elé, Motta és Cuchu előrébb léptek belső kp-ásként. Ez kavart okozott, sorra jöttek a Catania helyzetek, de Castellazzi nagyon jól védett, már nem először. Én nem adnám el, írják hogy mehet a Bolognához, és elhoznánk már most Vivianót. De én nem támogatom, Julio mögött úgyis csak csere lenne majd, így viszont meg végigvédi a szezont.
Leoban nagyon tetszik, hogy végig kommunikál a játékosokkal. Az egész meccs alatt hallottam a hangját. Minden szép megmozdulás után dicsért.
Én őszintén megmondnom, 0-1-nél rosszul lettem, úgy éreztem vége, itt lenne a lehetőség, Milan X-elt, morálisan topon vagyunk, mikor, ha nem most faragjunk a hátrányból?! Aztán szerencsére minden alakult. Maicon Quaresmás ívelése pazar volt. Mióta nincs Rafa, látszik, hogy újra élvezi a játékot, és támadgat.
Ami még tetszett, az a kommentátor működése. Nem volt elfogult, részrehajló, pontos adatokat mondott, ha belekezdett egy hírbe, nem csak a fele volt igaz, értelmesen beszélt. Élő meccsen még nem hallottam, nem értem miért nem lehet az ilyet betenni oda is, miért kell ott ezeknek az ellenkezőit nyomatni?!....Cambiassoról is tudta hogy abszolút egy lábas, hogy már mindennel szerzett gólt(fej+jobb csülök), csak a balosával nem, ezek már nagy dolgok, pedig alap lenne