Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Festa
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Eriksen a legnagyobb csalódás akit Inter mezben láttam.
Eddig volt egy Quaresma,Forlán meg Vidic hármas nálam,de ez a Dán akinek egy jó passza nincs teljesen kiborit.
Oké Conte ideje lejárt.Menjen el,de viggye magával az agyilag 0 karmesterek szégyenét is.
Eddig volt egy Quaresma,Forlán meg Vidic hármas nálam,de ez a Dán akinek egy jó passza nincs teljesen kiborit.
Oké Conte ideje lejárt.Menjen el,de viggye magával az agyilag 0 karmesterek szégyenét is.
- Festa
Tetszik ez a védelmezú hozzállás.Megjött kapufa a Milán ellen gól a Ludogerec ellen jött a Covid aztán Hotelben élt.drtie írta: ↑2020.11.28. 17:32ÁÁÁ! Az élet nem ilyen fekete-fehér. Biztos volt már mindenki olyan helyzetben, vagy látott már olyat, amikor a felettese/tanára pikkelt vkire. A függelmi viszony miatt elég kevés a mozgástér, ezért egyre sz.rabbul érzi magát az ember, ami a gondolataira, így közvetett módon a cselekedetekre is kihatással van. Na ezt érzem Eriksen játékán. Ha visszanézzük ezt a pár percet, amit kapott:
- igen, volt rossz labdaátvétel és rossz helyre passzolt labda (passz helye: csapattárs mozgásának ismerete, amihez játékidőre van szükség)
DE:
- volt labdaszerzése, és lehetett látni, hogy olvasni AKARJA az ellen játékát
- magyarázott Lukakunak, hogy ki és hova helyezkedjen.
Aki sz.rik bele, az nem próbálkozik. Az csak ‘elvan’. Eriksent zavarja, hogy ilyen keveset játszik. Ez jó, mert vagy itt (másik edzővel), vagy máshol, de Ő még jól fog játszani. Míg Conte merevsége se itt, se máshol nem fog megváltozni, mindaddig, amíg az Ő felettesei rá nem ‘kényszerítik’ a változásra.
Viszont kezdett pl a Fiorentina vagy a Parma ellen is ,de ott sem tudott alkotni.Kap 10 percet egy fáradt védelem ellen nincs egy jó megmozdulása.Félek ha nála van a labda.
- vaskalap
Nehéz erre a maira bármit mondani,3 pont a zsákban,ez a lényeg.Amúgy minden a régi.Szerencsésen alakultak a dolgaink,de megy a helybe topi.
- Cupi
Pontosan. Az elmúlt meccsekhez képest ez a mai teljesen vállalható volt. Nem kaptunk gólt és rúgtunk 3-at. Ráadásul úgy, hogy Lukaku a pályán sem volt.
- mike
Nem védem, és nem is vitatkozni akarok;)
De egyenlőre 5 percek alapján írhatod ezt. Most is egy leeresztett csapatba szállt be pár percre. Mit tehetett volna?
Átlagban 40perc / meccs mutatója van, semennyi bizalmat sem élvez.
Nincs esélye bekerülni, szerintem akkor se lenne ha az 5 percek alatt gólt rúgna vagy gólpasszt adna. Conténak robotok kellenek.
Ez a faszi 35+ meccseket játszott angolban evente, mindet 20+os kanadai mutatóval.
Agyatlan lenne ? Vagy elfelejtett focizni?
Nem hiszem, inkább csak rossz helyre került:(
- Festa
Február óta nem volt egy normális meccse.Nemcsak a mai miatt,de én elengedtem.mike írta: ↑2020.11.28. 18:18Nem védem, és nem is vitatkozni akarok;)
De egyenlőre 5 percek alapján írhatod ezt. Most is egy leeresztett csapatba szállt be pár percre. Mit tehetett volna?
Átlagban 40perc / meccs mutatója van, semennyi bizalmat sem élvez.
Nincs esélye bekerülni, szerintem akkor se lenne ha az 5 percek alatt gólt rúgna vagy gólpasszt adna. Conténak robotok kellenek.
Ez a faszi 35+ meccseket játszott angolban evente, mindet 20+os kanadai mutatóval.
Agyatlan lenne ? Vagy elfelejtett focizni?
Nem hiszem, inkább csak rossz helyre került:(
Inter not for everyone!!!
Off:Ugyanitt alig használt eredeti Eriksen mez eladó
Vidal legalább harcol és nem langyoskodik meg veszti el a labdát 5 percből 4ben elveszíti a labdát.
- tabi.csaba
Miért kell Nulla játékosokat isteníteni!
Ezt mondjuk nem is értem!
Mit tett az Interért??
Mi lenne akkor......?
Mi lett volna,ha........????
Teljesítmény számít igazán!
Nem tavaly! Most! Akkor mikor pályára lép!
Profizmusnak hívják
Ezt mondjuk nem is értem!
Mit tett az Interért??
Mi lenne akkor......?
Mi lett volna,ha........????
Teljesítmény számít igazán!
Nem tavaly! Most! Akkor mikor pályára lép!
Profizmusnak hívják
- mike
Na Vidalnak aztán tenyleg sokmindent köszönhetünk (elsőre pl gladbach és real meccs)....
Gag is biztos akar
Ezt csak akkor tudnánk meg, ha lecserélnék Contét, és Eriksen valós esélyt kapna.
De ilyen úgysem lesz.
5 perceket kap gyerekek, mit várhatnánk?
De komolyan, ne vicceljünk már;)
- interfan
Elmult honapok nyugalma utan, Conte ujra erosen kitort magabol es tamadolag nyilatkozott.
Elmondta az Internel semmi sem konnyu, es mindenkinek egy csonakban kellene eveznie.
Mindig megprobalunk a legtobbet nyujtani, neha sikerul neha nem.
De mindig 110%-ot adunk ki, es mindent megteszunk az Inter mezert.
Mir valtoztatott ma az Interen?
Semmit nem valtoztatott ma, minden ugyanaz volt.
A szezon legjobb jateka volt?
Egyaltalan nem ert egyet, hogy a szezon a legjobb teljesitmenye volt ma.
Eredmenyben talan igen, de maskor sokkal jobban jatszottunk.
Maskor jobb teljesitmenyunk volt, de iden eleve jobban teljesitunk es jatszunk mint eddig, annak ellenere hogy az eredmenyek nem jottek.
Nehezebb vedekezo csapatok ellen?
A meccsek valtoznak, nincs mindig ugyanaz az eredmeny, de jol kell ehhez alkalmazkodni.
Ma is felkeszult es jo jatekot mutattunk.
Gratulalok a jatekososknak, mert az Internel altalaban semmi sem konnyu.
Mi nem egyszeru?
Semmi sem egyszeru. Az Inter egy olyan csapat ahol vannak akik alig varjak hogy egy negativ dolog tortenjen.
Ettol hermetikusan el kell zarnia magat es csak az elvegzett munkara koncentralni.
Sok csapatot edzett mar, de a kitartastol fuggetlenul ez megnehizit a jatekosok dolgat is.
De a jatekosokkal egysegesek, es ilyennek kell maradnunk.
Mit gondol a vezetoseg nyilatkozatairol?
A felelosseget mindig meg kell osztani. Ezt 3 honapja is elmondta, azota nem telt el sok ido.
Egysegesnek kell lenni a viszonynak, es kritikakt nem csak az edzo meg a jatekosok fogadhatnak el. Az edzo hibaja is lehet egy megoldas, de nem az egyetlen.
Vannak nehez idoszakok, de egy oldalon kell lenni, es nem igazsagos hogy csak az edzot es a jatekosokat kritizaljak.
Egy hajoban es egy oldalon kell evezni a viharban, anelkul hogy csak az edzo vagy a jatekosok sulyednenek el.
Ugyanazon az oldalon eveztek a vezetokkel?
Remelem, tovabbi jo estet.
https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/i ... no-1463862
https://m.calciomercato.com/news/inter- ... one--54347
Elmondta az Internel semmi sem konnyu, es mindenkinek egy csonakban kellene eveznie.
Mindig megprobalunk a legtobbet nyujtani, neha sikerul neha nem.
De mindig 110%-ot adunk ki, es mindent megteszunk az Inter mezert.
Mir valtoztatott ma az Interen?
Semmit nem valtoztatott ma, minden ugyanaz volt.
A szezon legjobb jateka volt?
Egyaltalan nem ert egyet, hogy a szezon a legjobb teljesitmenye volt ma.
Eredmenyben talan igen, de maskor sokkal jobban jatszottunk.
Maskor jobb teljesitmenyunk volt, de iden eleve jobban teljesitunk es jatszunk mint eddig, annak ellenere hogy az eredmenyek nem jottek.
Nehezebb vedekezo csapatok ellen?
A meccsek valtoznak, nincs mindig ugyanaz az eredmeny, de jol kell ehhez alkalmazkodni.
Ma is felkeszult es jo jatekot mutattunk.
Gratulalok a jatekososknak, mert az Internel altalaban semmi sem konnyu.
Mi nem egyszeru?
Semmi sem egyszeru. Az Inter egy olyan csapat ahol vannak akik alig varjak hogy egy negativ dolog tortenjen.
Ettol hermetikusan el kell zarnia magat es csak az elvegzett munkara koncentralni.
Sok csapatot edzett mar, de a kitartastol fuggetlenul ez megnehizit a jatekosok dolgat is.
De a jatekosokkal egysegesek, es ilyennek kell maradnunk.
Mit gondol a vezetoseg nyilatkozatairol?
A felelosseget mindig meg kell osztani. Ezt 3 honapja is elmondta, azota nem telt el sok ido.
Egysegesnek kell lenni a viszonynak, es kritikakt nem csak az edzo meg a jatekosok fogadhatnak el. Az edzo hibaja is lehet egy megoldas, de nem az egyetlen.
Vannak nehez idoszakok, de egy oldalon kell lenni, es nem igazsagos hogy csak az edzot es a jatekosokat kritizaljak.
Egy hajoban es egy oldalon kell evezni a viharban, anelkul hogy csak az edzo vagy a jatekosok sulyednenek el.
Ugyanazon az oldalon eveztek a vezetokkel?
Remelem, tovabbi jo estet.
- mike
1. Minden ugyanaz volt? Azt tudjuk, minden meccsen ugyanazt probaljuk, olvashato...kiszamithato
2. El lehet hùzni innen.
Festát idézem: "Inter not for everyone!!!"
- Festa
Big Mike.mike írta: ↑2020.11.28. 18:54Na Vidalnak aztán tenyleg sokmindent köszönhetünk (elsőre pl gladbach és real meccs)....
Gag is biztos akar![]()
Ezt csak akkor tudnánk meg, ha lecserélnék Contét, és Eriksen valós esélyt kapna.
De ilyen úgysem lesz.
5 perceket kap gyerekek, mit várhatnánk?
De komolyan, ne vicceljünk már;)
Parma,Fiorentina meccseken kezdett linkelj be majd tőle valami normális megmozdulást.
Olvasva külföldi fórumokat.Vannak még Eriksen hívők,de egyre kevesebben.
Vidal sokat hibázott mióta itt van,de rajta legalább látni a győzni akarást.
A Dánon meg csak a nihilt...
Jöjjön Tolisoo vagy Kanté ,de itt márs sok Eriksen mezt nem fogunk eladni.
Közben Benevento-Juve 1-1 a 75.percben:)
- drtie
Nem akarom védeni Eriksent. Felnőtt ember, nem szorul védelemre. Mindössze a támogatás hiányának/vagy rosszabb esetben a pikkelés lelki oldalát foglaltam össze. Ez Eriksentől teljesen független, max. fel lehet ismerni ‘egy kis hasonlóságot’ vele kapcsolatban.Festa írta: ↑2020.11.28. 17:50 ...
Tetszik ez a védelmezú hozzállás.Megjött kapufa a Milán ellen gól a Ludogerec ellen jött a Covid aztán Hotelben élt.
Viszont kezdett pl a Fiorentina vagy a Parma ellen is ,de ott sem tudott alkotni.Kap 10 percet egy fáradt védelem ellen nincs egy jó megmozdulása.Félek ha nála van a labda.
- drtie
- Audipower
Benevento-Gyuve 1-1 lett és még Moratat ki is állították a végén.
Ki lehet jelenteni, hogy Rinyáldó nélkül szart sem érnek.
Idén hatalmas esély lenne a Scudettóra, csak egy Conte<->Allegri csere kellene hozzá.
Ki lehet jelenteni, hogy Rinyáldó nélkül szart sem érnek.
Idén hatalmas esély lenne a Scudettóra, csak egy Conte<->Allegri csere kellene hozzá.
-
cuchu11
A gyuve előtt vagyunk. Kijött az edzők közötti különbség... 
- interfan
3 honapot birta kirohanas nelkul.
Volt itt arrol szo, hogy biztos beletettek valamit a szerzodesebe, hogy azonal kirughato legyen ha ujabb kibeszelese lesz.
Hat most eltelt 3 honap, semmi nem valtozott.
Es barmit ratennek, hogy nem fogjak holnap kirugni a mai nyilatkozataert.
- mike
Nekem senkim, nem kedvencem, csak azt mondom, hogy legalabb annyira lehet Conte rendszerének aldozata, mint amennyire állitolag beleszarik.
Nem irtam hogy biztos igy van, de eselyt látok ra, hogy jó lehetne egy kevésbé fafejű edzőnél.
Vidalon latni az akarast, de minimum 2 BLmeccsunk ment el rajta + amugy is hendikeppel indult a gyuvés multja miatt.
Szerintem ez olyan hogy ki mit akar belelátni:)
Szerencsére a gyuve is fostalicska:))
- lucky0
Sajnos ma nem tudtam nézni a meccset csak eredmények.com alkalmazáson néztem rá egyszer kétszer amikor időm engedte majd hazaérve megnéztem a gólokról egy gyors összefoglalót! Nem is nagyon emlékszem hogy ilyen sima meccset mikor hozunk le utóljára az egyik legnagyobb mumusunk otthonában! Tényleg ennyire sima volt, vagy csak a szerencsefaktornak köszönhető ez a magabiztos eredmény? No Gag no party?
Azért a román öngólja sem volt egy hétköznapi eset! 
- PellerG
Ez nagyon kemény
- interfan
Azert az a nem semmi, hogy Conte ezzel amit elmondott nem csak a vezetoket, hanem minket szurkolokat is nem kicsit tamadott, sot eleve az Intert mint klubbot.
Felesleges Icardizni, de emlekezzunk mi volt vele kapcsolatban, kb negyed ennyiert keresztrefeszitettek....
Felesleges Icardizni, de emlekezzunk mi volt vele kapcsolatban, kb negyed ennyiert keresztrefeszitettek....
- Festa
-
INTER-1908
Örülök a mai győzelemnek bár a meccset én se láttam. Contéval kapcsolatban pedig az a helyzet h anyagilag nem fér bele a kirúgása. Ráadásul ha most jön egy Allegri v Pochettino( aki nem ismeri a ligát) vagy egy rookie nem biztos hogy egyből előbbre lennénk. 5-6 fordulón akár kuka lehet a bajnokság is. Nem beszélve a 3 edző fizetéséről...
Anyagilag semmikép se jó döntés a csere és szakmailag is veszélyes. Én szerintem nyomjuk végig Contéval ezt az évet bízzunk benne h a bajnokságban jó eredményt fog tudni elérni és jövőre lehet új edző. (én Allegrire szavazok) Addig pedig ha le nem lép Antonio reménykedjünk hogy ha rossz játékkal is de eredményesek leszünk.
Forza Inter!
Anyagilag semmikép se jó döntés a csere és szakmailag is veszélyes. Én szerintem nyomjuk végig Contéval ezt az évet bízzunk benne h a bajnokságban jó eredményt fog tudni elérni és jövőre lehet új edző. (én Allegrire szavazok) Addig pedig ha le nem lép Antonio reménykedjünk hogy ha rossz játékkal is de eredményesek leszünk.
Forza Inter!
- Inter101
Szerintem nagyon komoly ellentét van Marotta és Conte között! És ez nem nálunk kezdődött!
- interfan
Pontosan, Juvenal is komoly gondok voltak kozottuk. Ausilioval meg Contenak szinten nyilt ellentet alakult ki tavaly.
Roppant fajo ez a nyilatkozat megint, mert minket szurkolokat is tamadott, es magat az Intert ujra.
Komolyan felmerul bennem, hogy o ilyenkor mint profi edzo nyilatkozik, vagy mint verbeli Juventino.
- Inter101
Az a pali tuti hogy nem normális!! Bár van egy aláírt szerződése nagy baj nem érheti!!
Én kizártnak tartom hogy bajnokságot nyerjünk ilyen játékkal(lehet ezt annak nevezni??)! És ebben nagy változás nem tud lenni, minden héten ugyanúgy fogunk játszani amíg Conte itt van!
Egyet remélek hogy télen nem hoznak újabb leselejtezett öregfiúkat, bőven sokan vannak már itt akiket el kéne távolítani a keret közeléből is!
Én kizártnak tartom hogy bajnokságot nyerjünk ilyen játékkal(lehet ezt annak nevezni??)! És ebben nagy változás nem tud lenni, minden héten ugyanúgy fogunk játszani amíg Conte itt van!
Egyet remélek hogy télen nem hoznak újabb leselejtezett öregfiúkat, bőven sokan vannak már itt akiket el kéne távolítani a keret közeléből is!
-
P-Inter
Rangadót nyertünk, nincs miről beszélni, ez lelkileg is hatalmas löketet kell, hogy adjon a srácoknak!
Amúgy, AMATŐR az egész bagázs!
Amúgy, AMATŐR az egész bagázs!
- mike
- interfan
Hat igen.Inter101 írta: ↑2020.11.28. 21:08 Az a pali tuti hogy nem normális!! Bár van egy aláírt szerződése nagy baj nem érheti!!
Csak azert gondoltak sokan nyaron, hogy majd befenyitik Contet, es belekerulhetet valami a szerzodesebe hogy ha megint kiborul, majd vegkielegites nelkul kilehessen rugni.
Hat most lathatjuk ezt total vakvagany volt.
Conte ugyanaz maradt, es ott folytatja ahol tavaly abbahagyta.
Csak ez nekunk szurkoloknak szornyu, es az hogy szeretet csapatunkat tamadja folyamatosan.
Ez alapjan meg eros a gyanu, a Juventino jott fel belole, es az egesz eletet iranyito szerelem.
-
P-Inter
Vagy csak rámutat néhány amatőr hibára, ami cseszi a csőrét a klubnál. Hozzáteszem, az ilyen nyilatkozatok számomra sem szimpatikusak.
- g.e.r.a
Hát a Real megint vakvágányon van így még kínosabb a vereségünk. Véleményem szerint még mindig nagyon gyenge ez a Madrid, de sajnos mi még gyengébbek vagyunk.
- Portiere32
Conte: "Voltak meccsek amikor jobban játszottunk ennél és kikaptunk. Jó performansz volt a mai, de nem nyújtottuk a legjobbunkat. Gratulálok a fiúknak, mert az Internél semmi sem jó, mert alig várják hogy megdobáljanak minket, nem mondom mivel. Alig várják, hogy negatívan nyilvánulhassanak meg az egyesülettel kapcsolatban. Köztem és a tulajdonosok között nagyon jó viszony van. Teljesen elérhetővé tettem magam, hogy segítsek a klubnak visszatérni ahová való és ahol 10 éve nem volt. Én egy megoldás vagyok, de nem az egyetlen megoldás. A zászló, milyen zászló? Nem tudtam róla. Mindig a legjobbunkat próbáljuk nyújtani, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek ránk. Ezt tisztáznunk kell; mi mindig 110%-ot nyújtunk. Nem egyszerű az Interben játszani, mert sok negatívitás veszi körül. Három hónapja mondtam dolgokat, mindig jó amikor közösen osztozunk a bókokban és kritikákban, de jó és rossz időben is egységesek kell maradnunk, egy viharos hajón mindenkinek ugyanabba az irányba kell evezni, anélkül hogy hagyná az edzőt vagy valamelyik játékost elsüllyedni. Ugyanazon a hajón vagyunk? Nagyon remélem! Jó estét mindenkinek!"
Conte interjú egy kicsit másabb, nem annyira kisarkított fordításban. Azért ebbe a nyilatkozatba nem lehet bele kötni...
Conte interjú egy kicsit másabb, nem annyira kisarkított fordításban. Azért ebbe a nyilatkozatba nem lehet bele kötni...
-
ibrahimovics
Csak az összefoglalót láttam, de úgy gondolom Alexisnek a kezdőben van a helye free roleban
- interfan
Nem kell felni, Gladbach ellen visszakerul a helyere, a padra.ibrahimovics írta: ↑2020.11.29. 04:44 Csak az összefoglalót láttam, de úgy gondolom Alexisnek a kezdőben van a helye free roleban
Ebben a csodalatos modern taktikkban nem fer be egyszerre harom, ismetlem 3 tamadoszellemu jatekos.
Ezt az edzonk is elmondta.
10 meccsbol 5x volt kezdo.
Bajnoksagba 4x kezdett, ebbol egyetlen egy meccs volt amikor nem adott sem goltpaszt, es nem lott golt.
Tobbi 3 kezdesen:
Benevento: 1 golpassz
Torino: 1 gol + 1 golpassz
Sassuolo: 1 gol
- interfan
En ezt ertem, de miert kell folyamatosan par havonta tamadni a vezetoket, a szurkolokat, es ugy eleve az Intert mint klubbot?
Innen kapja a penzt, egy profi ember nem igy viselkedik. Teszem hozza a 12 + 2m fizetesevel a vilag 4.legjobban fizetett edzoje. Egy Klopp keres ugyanennyit.
Ha van is problema, azzal nem a sajto zengem teli.
Eleg ranezni a tavalyra, es most is 3 honapot birt...
Az ember egyszeruen azt erzi, o mar nagyon nem akar itt lenni, sot tovabbmegyek egesz egyszeruen az Inter ellenesseg beszel belole.
Real-Alaves 1-2.
Tartom, ilyen gyenge Real talan 10 eve volt utoljara.
4 alapember hianya megint...
Real meccs elott is feltettem a kerdest, mi lenne velunk ha hianyozna a DeVrij-Barella-Lukaku sor?
Na a Real igy jott ide + Casemiro sem tudott kezdeni.
Megis megalaztak minket...
Ebbol a BL csoportbol kiesni nagyobb szegyen es gyalazat lesz mint az elmult 10 evben barmi.
Pedig voltak mar itt megalaztatasok...
- vaskalap
Nekem ebből az jön le,hogy a külső körülményekben keresi a hibát.Neki a szakmával kellene foglalkozni,és megtenni mindent a csapatért.A körülmények nyilván feszültséget generálnak,mert egy szart látunk foci gyanánt,ami ráadásul nem túl eredményes.Egy tradícionális klubról van szó,nem a Baktalórántházáról.Ennyi pénzért szerintem elvárható a profizmus.Portiere32 írta: ↑2020.11.28. 23:21 Conte: "Voltak meccsek amikor jobban játszottunk ennél és kikaptunk. Jó performansz volt a mai, de nem nyújtottuk a legjobbunkat. Gratulálok a fiúknak, mert az Internél semmi sem jó, mert alig várják hogy megdobáljanak minket, nem mondom mivel. Alig várják, hogy negatívan nyilvánulhassanak meg az egyesülettel kapcsolatban. Köztem és a tulajdonosok között nagyon jó viszony van. Teljesen elérhetővé tettem magam, hogy segítsek a klubnak visszatérni ahová való és ahol 10 éve nem volt. Én egy megoldás vagyok, de nem az egyetlen megoldás. A zászló, milyen zászló? Nem tudtam róla. Mindig a legjobbunkat próbáljuk nyújtani, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek ránk. Ezt tisztáznunk kell; mi mindig 110%-ot nyújtunk. Nem egyszerű az Interben játszani, mert sok negatívitás veszi körül. Három hónapja mondtam dolgokat, mindig jó amikor közösen osztozunk a bókokban és kritikákban, de jó és rossz időben is egységesek kell maradnunk, egy viharos hajón mindenkinek ugyanabba az irányba kell evezni, anélkül hogy hagyná az edzőt vagy valamelyik játékost elsüllyedni. Ugyanazon a hajón vagyunk? Nagyon remélem! Jó estét mindenkinek!"
- bodimiki7
Az nyilatkozatról és annak értelmezéséről az a klasszikus jut eszembe, mikor a páciens mindent pinának lát.vaskalap írta: ↑2020.11.29. 07:55Nekem ebből az jön le,hogy a külső körülményekben keresi a hibát.Neki a szakmával kellene foglalkozni,és megtenni mindent a csapatért.A körülmények nyilván feszültséget generálnak,mert egy szart látunk foci gyanánt,ami ráadásul nem túl eredményes.Egy tradícionális klubról van szó,nem a Baktalórántházáról.Ennyi pénzért szerintem elvárható a profizmus.Portiere32 írta: ↑2020.11.28. 23:21 Conte: "Voltak meccsek amikor jobban játszottunk ennél és kikaptunk. Jó performansz volt a mai, de nem nyújtottuk a legjobbunkat. Gratulálok a fiúknak, mert az Internél semmi sem jó, mert alig várják hogy megdobáljanak minket, nem mondom mivel. Alig várják, hogy negatívan nyilvánulhassanak meg az egyesülettel kapcsolatban. Köztem és a tulajdonosok között nagyon jó viszony van. Teljesen elérhetővé tettem magam, hogy segítsek a klubnak visszatérni ahová való és ahol 10 éve nem volt. Én egy megoldás vagyok, de nem az egyetlen megoldás. A zászló, milyen zászló? Nem tudtam róla. Mindig a legjobbunkat próbáljuk nyújtani, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek ránk. Ezt tisztáznunk kell; mi mindig 110%-ot nyújtunk. Nem egyszerű az Interben játszani, mert sok negatívitás veszi körül. Három hónapja mondtam dolgokat, mindig jó amikor közösen osztozunk a bókokban és kritikákban, de jó és rossz időben is egységesek kell maradnunk, egy viharos hajón mindenkinek ugyanabba az irányba kell evezni, anélkül hogy hagyná az edzőt vagy valamelyik játékost elsüllyedni. Ugyanazon a hajón vagyunk? Nagyon remélem! Jó estét mindenkinek!"
Az edző szerepe kitüntetett és összetett, mind a csapattal, mind a nyilvánosággal napi kapcsolatban áll. Olaszországban, ahol kis túlzással 3 rossz meccs után már inog alattad a pad, ott tudni kell kezelni a körülményeket. José Mourinho sem csak a szakmai részét vitte ennek az egésznek és a legtöbben pontosan ezért imádjuk. Mert akkor Mou generálta és irányított, ma már a sajtó generál és ehhez kell igazodni az edzőnek, hogy jó képet fessenek róla. Conte esetében ez felerősödik, míg nem nyer valami nagyot a padunkon.
- hvmetal
Mi egy páran Contet az eredménye , munkája miatt küldenénk a p.csába . Szó sem lehet kifogásról , profizmusról beszélünk .
Aki Eriksent is így értékeli , semmivel sem hülyébb , mint "mi " és joggal mondhatja , hogy egy kalap szar . A " HA " nála sem állja meg a helyét . HA Conte a juvenel lenne , biztos jobban dolgozna . Itt van , ahogy Eriksen is . Mindkettő gátolja a csapatot jelenleg .
Én azon az oldalon vagyok aki adna még 1 évet neki egy új edzőnél .
Interfan , ugye nem fegyver lesz ez a nyilatkozat , nem lesz napi 5x Conte , hogy lehord minket ?!
Ha a vezetőség továbbra is hagyja dolgozni , amúgy is súlytalan a téma . Akkor 20 misi többet ér , mint a mi és a klub becsülete , nem ?
Ráéreztél a meccsre
Tipikus Inter . Nagy győzelem után kiábrándító pofon , évekig mumus kis csapat , amelyik évben a legjobb szezonját hozza , nem ellenfél .
Gáz a BL , de voltak itt sokkal nagyobb pofonok .
Pozitívum , hogy nem kaptunk gólt , Skriniar és , hogy még ezzel a majommal is legnagyobb esélyünk nekünk lehetne a scudettora. Hát még egy januári , értelmes edző váltással .
Aki Eriksent is így értékeli , semmivel sem hülyébb , mint "mi " és joggal mondhatja , hogy egy kalap szar . A " HA " nála sem állja meg a helyét . HA Conte a juvenel lenne , biztos jobban dolgozna . Itt van , ahogy Eriksen is . Mindkettő gátolja a csapatot jelenleg .
Interfan , ugye nem fegyver lesz ez a nyilatkozat , nem lesz napi 5x Conte , hogy lehord minket ?!
Ha a vezetőség továbbra is hagyja dolgozni , amúgy is súlytalan a téma . Akkor 20 misi többet ér , mint a mi és a klub becsülete , nem ?
Ráéreztél a meccsre
Tipikus Inter . Nagy győzelem után kiábrándító pofon , évekig mumus kis csapat , amelyik évben a legjobb szezonját hozza , nem ellenfél .
Pozitívum , hogy nem kaptunk gólt , Skriniar és , hogy még ezzel a majommal is legnagyobb esélyünk nekünk lehetne a scudettora. Hát még egy januári , értelmes edző váltással .
- interfan
A Conte nyilatkozat megegyszer szo szerint, nehez ezen mit hogyan ertelmezni, minden szo levan irva ebben, minden resz es ezek kihagyasa nelkul.
- interfan
A gondolkozas azonos kettonk kozott, es sokan masok kozott is.hvmetal írta: ↑2020.11.29. 08:34 Mi egy páran Contet az eredménye , munkája miatt küldenénk a p.csába . Szó sem lehet kifogásról , profizmusról beszélünk .
Ráéreztél a meccsre![]()
Viszont nekem nem gaz a BL, hanem szegyen HA kiesunk.
Mert ertelemszeruen voltak itt nagyobb pofonok, de teljesen mas szintu kerettel, es keresetu edzokkel.
Mas volt az elvaras.
Mint ahogy a vegen irod, iden nekunk van a legnagyobb eselyunk a Scudettora.
Nekem a klub becsulete es a szurkolok becsuletetol semmi nem er tobbet.
Semmilyen eredmeny.
Viszont addig amig ez masoknal nem igy van odakint, addig ahogy irod nem igazan van mirol beszelni....
- mike
Továbbra is az a meglátásom, hogy olyan dolgokkal foglalkozik, ami nem az ő dolga.Portiere32 írta: ↑2020.11.28. 23:21 Conte: "Voltak meccsek amikor jobban játszottunk ennél és kikaptunk. Jó performansz volt a mai, de nem nyújtottuk a legjobbunkat. Gratulálok a fiúknak, mert az Internél semmi sem jó, mert alig várják hogy megdobáljanak minket, nem mondom mivel. Alig várják, hogy negatívan nyilvánulhassanak meg az egyesülettel kapcsolatban. Köztem és a tulajdonosok között nagyon jó viszony van. Teljesen elérhetővé tettem magam, hogy segítsek a klubnak visszatérni ahová való és ahol 10 éve nem volt. Én egy megoldás vagyok, de nem az egyetlen megoldás. A zászló, milyen zászló? Nem tudtam róla. Mindig a legjobbunkat próbáljuk nyújtani, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek ránk. Ezt tisztáznunk kell; mi mindig 110%-ot nyújtunk. Nem egyszerű az Interben játszani, mert sok negatívitás veszi körül. Három hónapja mondtam dolgokat, mindig jó amikor közösen osztozunk a bókokban és kritikákban, de jó és rossz időben is egységesek kell maradnunk, egy viharos hajón mindenkinek ugyanabba az irányba kell evezni, anélkül hogy hagyná az edzőt vagy valamelyik játékost elsüllyedni. Ugyanazon a hajón vagyunk? Nagyon remélem! Jó estét mindenkinek!"
Ezeket az utalgatásokat szurkoló és vezető is magára veheti, és szinte példátlan, hogy ilyeneket eltűrnek neki.
Még akkor sem érezném jogosnak ezeket, ha a csapat remekül teljesítene, hát még a jelenlegi helyzetben, amikor is kiábrándítóan gyengék vagyunk.
Ráadásul egy köcsög juvés pofázik itt az Interről, ahonnan 12 milliós fizut rak zsebre.
Vérlázítónak tartom, és megalázónak a klubra nézve....várom a napot amikor ezt a trógert kivágjuk innen.
- interfan
Egy erdekes hir volt a napokban, amit kesobb Marotta is megerositett.
Marotta elmondta, megallapodtunk a jatekosokkal, hogy a februari es az augusztus havi fizeteseket elengedik, ertelemszeruen azoket akik itt voltak a 2019/20-as szezonban.
Viszont a hirek szerint az edzo es szakmai stabja fizetesebol nem lett elengedve semmi, es Marotta is csak a jatekosok fizeteset emlitette.
Marotta elmondta, megallapodtunk a jatekosokkal, hogy a februari es az augusztus havi fizeteseket elengedik, ertelemszeruen azoket akik itt voltak a 2019/20-as szezonban.
Viszont a hirek szerint az edzo es szakmai stabja fizetesebol nem lett elengedve semmi, es Marotta is csak a jatekosok fizeteset emlitette.
- Nerazzurri
Tökéletes meglátásbodimiki7 írta: ↑2020.11.29. 08:32Az nyilatkozatról és annak értelmezéséről az a klasszikus jut eszembe, mikor a páciens mindent pinának lát.vaskalap írta: ↑2020.11.29. 07:55Nekem ebből az jön le,hogy a külső körülményekben keresi a hibát.Neki a szakmával kellene foglalkozni,és megtenni mindent a csapatért.A körülmények nyilván feszültséget generálnak,mert egy szart látunk foci gyanánt,ami ráadásul nem túl eredményes.Egy tradícionális klubról van szó,nem a Baktalórántházáról.Ennyi pénzért szerintem elvárható a profizmus.Portiere32 írta: ↑2020.11.28. 23:21 Conte: "Voltak meccsek amikor jobban játszottunk ennél és kikaptunk. Jó performansz volt a mai, de nem nyújtottuk a legjobbunkat. Gratulálok a fiúknak, mert az Internél semmi sem jó, mert alig várják hogy megdobáljanak minket, nem mondom mivel. Alig várják, hogy negatívan nyilvánulhassanak meg az egyesülettel kapcsolatban. Köztem és a tulajdonosok között nagyon jó viszony van. Teljesen elérhetővé tettem magam, hogy segítsek a klubnak visszatérni ahová való és ahol 10 éve nem volt. Én egy megoldás vagyok, de nem az egyetlen megoldás. A zászló, milyen zászló? Nem tudtam róla. Mindig a legjobbunkat próbáljuk nyújtani, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek ránk. Ezt tisztáznunk kell; mi mindig 110%-ot nyújtunk. Nem egyszerű az Interben játszani, mert sok negatívitás veszi körül. Három hónapja mondtam dolgokat, mindig jó amikor közösen osztozunk a bókokban és kritikákban, de jó és rossz időben is egységesek kell maradnunk, egy viharos hajón mindenkinek ugyanabba az irányba kell evezni, anélkül hogy hagyná az edzőt vagy valamelyik játékost elsüllyedni. Ugyanazon a hajón vagyunk? Nagyon remélem! Jó estét mindenkinek!"
Az edző szerepe kitüntetett és összetett, mind a csapattal, mind a nyilvánosággal napi kapcsolatban áll. Olaszországban, ahol kis túlzással 3 rossz meccs után már inog alattad a pad, ott tudni kell kezelni a körülményeket. José Mourinho sem csak a szakmai részét vitte ennek az egésznek és a legtöbben pontosan ezért imádjuk. Mert akkor Mou generálta és irányított, ma már a sajtó generál és ehhez kell igazodni az edzőnek, hogy jó képet fessenek róla. Conte esetében ez felerősödik, míg nem nyer valami nagyot a padunkon.
- PellerG
Én ezt úgy értelmeztem, hogy a július-augusztus havi fizetéseket a játékosokkal megegyezve következő év februárjában utalja majd a klub.interfan írta: ↑2020.11.29. 09:13 Egy erdekes hir volt a napokban, amit kesobb Marotta is megerositett.
Lehet, hogy ezek prémiumosok voltak a 2. hely és EL miatt...
https://m.fcinternews.it/copertina/inte ... sto-354569
- interfan
Igen Marotta ezt mondta, hogy halasztott fizetes lesz a jatekossokkal megegyezve.PellerG írta: ↑2020.11.29. 09:59Én ezt úgy értelmeztem, hogy a július-augusztus havi fizetéseket a játékosokkal megegyezve következő év februárjában utalja majd a klub.interfan írta: ↑2020.11.29. 09:13 Egy erdekes hir volt a napokban, amit kesobb Marotta is megerositett.
https://m.fcinternews.it/copertina/inte ... sto-354569
Es valoszinuleg ahogy irod, itt a bonuszok kapcsan van ez, mert kb minden jatekosnal kulonbozo osszegu bonuszok szereplnek a fizetesukben.
Pl Lukaku 7,5 + 2,5m bonusz fizu.
Viszont a hirek arrol szolnak, hogy akar a tavalyi keretben resztvevo jatekosok elengedhetik ezt a ket honap fizetesuket.
Jo par top csapatnal ez tortent, es ez ugyben probalunk mi is megoldast.
Kb az osszes Seria A csapatnal volt fizetes elenegedes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2020.11.29. 10:09-kor.
- interfan
Kerdeses Brozovic helyzete.
Aki bar teljesentunetmentes volt mindvegig, a napokban egy negativ, majd ra ket napra egy "enyhe pozitiv" tesztet produkalt.
UEFA-hoz fordultunk az ugyben, es varjuk az iranymutatast a keddi BL meccs kapcsan.
Aki bar teljesentunetmentes volt mindvegig, a napokban egy negativ, majd ra ket napra egy "enyhe pozitiv" tesztet produkalt.
UEFA-hoz fordultunk az ugyben, es varjuk az iranymutatast a keddi BL meccs kapcsan.
- Nerazzurri
Egyetértek!Portiere32 írta: ↑2020.11.28. 23:21 Conte: "Voltak meccsek amikor jobban játszottunk ennél és kikaptunk. Jó performansz volt a mai, de nem nyújtottuk a legjobbunkat. Gratulálok a fiúknak, mert az Internél semmi sem jó, mert alig várják hogy megdobáljanak minket, nem mondom mivel. Alig várják, hogy negatívan nyilvánulhassanak meg az egyesülettel kapcsolatban. Köztem és a tulajdonosok között nagyon jó viszony van. Teljesen elérhetővé tettem magam, hogy segítsek a klubnak visszatérni ahová való és ahol 10 éve nem volt. Én egy megoldás vagyok, de nem az egyetlen megoldás. A zászló, milyen zászló? Nem tudtam róla. Mindig a legjobbunkat próbáljuk nyújtani, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek ránk. Ezt tisztáznunk kell; mi mindig 110%-ot nyújtunk. Nem egyszerű az Interben játszani, mert sok negatívitás veszi körül. Három hónapja mondtam dolgokat, mindig jó amikor közösen osztozunk a bókokban és kritikákban, de jó és rossz időben is egységesek kell maradnunk, egy viharos hajón mindenkinek ugyanabba az irányba kell evezni, anélkül hogy hagyná az edzőt vagy valamelyik játékost elsüllyedni. Ugyanazon a hajón vagyunk? Nagyon remélem! Jó estét mindenkinek!"
Azért az elmúlt 10 évben elküldött edzők közül is többen utalgattak ilyen jellegű problémákra. Különbség az, hogy Conte egy bunkó paraszt, aki akkora egoval rendelkezik, hogy ezt már menet közben meg meri tenni 12 milláért.
Szép kis lista, szégyen. 10 év 10 edző:
Benítez, Leonardo, Gasperini, Ranieri, Strama, Mazzari, Mancini, de Boer, Pioli, Spalletti.
Közülük Mancini és Spalletti bírta kb 2 évig, a többi éven belül kukázva lett. Szerintem nincs még egy ilyen klub a világon, ahol hasonló statisztikát találnánk. Mindig az edző viszi el nálunk a balhét. A játékosok mikor voltak/lesznek felelősségre vonva?
- Nerazzurri
.. ja és még annyi, hogy ezekkel a mutatókkal roppant vonzó munkáltató lehet a klub a következő edző/játékos jelölt szemében. A játékosok sem teljesen hülyék. Ma ez ordítozik a vonal mellől, holnap egy másik. Ma játszom, holnap nem biztos. Miért menjek egy ilyen bizonytalan közegbe??
- interfan
Na jo, de akkor megis ki a felelos?Nerazzurri írta: ↑2020.11.29. 10:17 .. ja és még annyi, hogy ezekkel a mutatókkal roppant vonzó munkáltató lehet a klub a következő edző/játékos jelölt szemében. A játékosok sem teljesen hülyék. Ma ez ordítozik a vonal mellől, holnap egy másik. Ma játszom, holnap nem biztos. Miért menjek egy ilyen bizonytalan közegbe??
Zhangek par eve vannak itt.
Marotta 1,5 eve.
Semmi, de semmi kozuk nem volt a 10 ev 10 edzohoz.
Conte mindig a vezetoseget tamadja, es nem a jatekosokat.
De a vezetosegbol kivan itt hosszu evek ota, aki a 10 ev 10 edzoben szerepet vallalt?
Ausilio.
Akkor Ausilio a beepitett ugynok?
O minden okozoja?
Oszinten kerdezem.
-
Janicsár
Teljesen jogos amit írsz, tényleg nem lehetünk egy kimondottan vonzó klub ezek miatt, ezért is csodálkoztam Eriksen érkezésén. A vezetés a legnagyobb hibás de nem az egyetlen. Volt már itt szerintem olyan edző aki ha kap időt és bizalmat fel tud építeni egy csapatot viszont ez nem Conte. És perpill ezért vagyunk nagy szarban
- mike
Csak az a gond hogy ő ugyanezt megcsinálta a gyuvénál, és a cseszkinél is....Nerazzurri írta: ↑2020.11.29. 10:11 Különbség az, hogy Conte egy bunkó paraszt, aki akkora egoval rendelkezik, hogy ezt már menet közben meg meri tenni 12 milláért.
Van egy zebradrukker kollégám, előre megmondta hogy Conte balhézni fog, össze fog veszni a vezetéssel, és majd nagy pénzzel a zsebében lelép....ezt masfél éve megjósolta....
Neki aztán mindegy hol van, mindenki más a hibás, és semmi sem jó