Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Még lehet eső,lehet hó.Kíváncsian várom az eseményeket.
-
INTER-1908
Azt nem így adják átInter101 írta: ↑2020.12.01. 21:55Szerintem a védők atadjak az embereket, különben mindenki rohangálna keresztbe kasul össze vissza!!
- Atosz
Nevetséges, hogy ezzel a baszott 5 védős taktikával, ráadásul úgy, hogy mindenki hátul volt, hogy a büdös faszomba lehet így helyezkedni, hogy üresen fejeljen Plea?
Martinezt is jól szájbaverhetné valaki, nem tudom mit akar berúgni...
Amúgy ami még külön vicces, hogy ugye a gól előtt a pressing miatt elbasztuk a labdakihozatalt, es a bedobásuk után jött a gól. Namármost meccsek óta azon pörgök, hogy nekünk a bedobás-taktikánk akárhonnan is végezzük el az, hogy minél kevesebb érintésből hátrabaszni de vrijig. Mintha olyan kurvamagabiztosan tudnánk támadásokat építeni hátulról...
Nagyon kár ezért, hogy leálltunk teljesen a gól után kicsivel. Ebben a gladbach védelemben benne van pár kapott gól, főleg úgy, hogy a 30. percig nagyon ült mindenkinek a gyors támadásépítés (meglepő módon).
Be kéne húzni nagyon.
Martinezt is jól szájbaverhetné valaki, nem tudom mit akar berúgni...
Amúgy ami még külön vicces, hogy ugye a gól előtt a pressing miatt elbasztuk a labdakihozatalt, es a bedobásuk után jött a gól. Namármost meccsek óta azon pörgök, hogy nekünk a bedobás-taktikánk akárhonnan is végezzük el az, hogy minél kevesebb érintésből hátrabaszni de vrijig. Mintha olyan kurvamagabiztosan tudnánk támadásokat építeni hátulról...
Nagyon kár ezért, hogy leálltunk teljesen a gól után kicsivel. Ebben a gladbach védelemben benne van pár kapott gól, főleg úgy, hogy a 30. percig nagyon ült mindenkinek a gyors támadásépítés (meglepő módon).
Be kéne húzni nagyon.
- Festa
Most már muszály lesz kockáztatni.
Drámát várok,de úgy hogy életben maradunk.
Drámát várok,de úgy hogy életben maradunk.
- lucky0
A Skriniar a beadás előtt bemozgott a Plea mellé majd a francia a beadáskor vissza mozgott a Szlovák helyére aki ezzel ellentétben beszaladt a Handához egy kávéra! Nem is értem!INTER-1908 írta: ↑2020.12.01. 21:57Azt nem így adják át![]()
- vaskalap
Ez a Thuram gyerek a frászt hozza rám.
- brecsinho
Bravo Lukaku!!
Amúgy Gag miért van a pályán,érti valaki??
Amúgy Gag miért van a pályán,érti valaki??
- CsaSzi9294
Mire érek haza????
Az igen!
Az igen!
- Inter101
- PellerG
Ha szép a játék vele, ha nem, Conténak a 3-5-2 áll jól úgy, hogy Brozovic a regista.
Most teljesen a tavalyi stílust hozza a csapat, vannak szép megmozdulások.
Most teljesen a tavalyi stílust hozza a csapat, vannak szép megmozdulások.
- brecsinho
-
ricsinter
- CsaSzi9294
Lukaku beb*szta, mint betyár a bablevest! 

- lucky0
Ez most hasonlított valamire amit focinak hívnak! Bravó
- brecsinho
Akkor asszem idén nem lesz Conte kirúgva..örüljünk? 
- Inter101
-
ricsinter
Pff mi megy itt, Young gyorsan rákontrázhatott volna 
-
chester0921
- alwin91
Uristen Young, ilyet nem lehet kihagyni ilyen helyzetben
- g.e.r.a
Azért még most is vannak nagyon amatőr megoldásainak. A gól előtti szituáció is ilyen volt. A semmiből kaptunk egyet. Young helyzetére meg szavak nincsenek...
- brecsinho
- CsaSzi9294
Ilyen nincs bazmeg.
-
ricsinter
Huhh basszus ezt megúsztuk 
- alwin91
raszolgaltunk arra, hogy nekunk is szerencsénk legyen
- CsaSzi9294
Hosszú (kb) 10 perc van vissza.
-
chester0921
Miért kell mindig megállítani a szurkoló szívét? Ezt húzzuk már be könyörgöm..
- g.e.r.a
Kommentátor elmehet a picsába a szerinte szabályos góljával ..
- CsaSzi9294
Contétól rég láttam már ekkora kedvet és tüzet.
- alwin91
-
Francesco
Nem lenne rossz ez a felállás, mert tényleg van karaktere a csapatnak, csak éppen ehhez a rendszerhez sok helyen nem vagyunk meg. Átjáró ház a középpálya a belső védőknek sem igazán fekszik. Az egyik szél gyengusz és kapus is kell sajna lassan. Szóval egy másik edző más rendszere talán jobb, gyorsabb és olcsóbb megoldás lenne. Ami fura, hogy Conte hihette, hogy már csak pár üres posztot kell betölteni, de többen visszaestek tavalyhoz képest. Érdekes ez. Mindenesetre ez egy szép győzelem volt és le a kalappal a csapat előtt.
- vaskalap
Ennél drámaibb meccset,és szürreálisabb csoport állást,asszem nem is kívánhatnánk.
- CsaSzi9294
Csak az utolsó 20 percet láttam a meccsből, de rég láttam már így játszani a csapatot!
Mindenki akart és küzdött! Bastoni játéka tetszett a legjobban. Bízzunk benne, hogy nem adják le egy döntetlennel a németek a következő fordulóban és akkor lesz esélyünk továbbmenni!
Forza Inter!
Mindenki akart és küzdött! Bastoni játéka tetszett a legjobban. Bízzunk benne, hogy nem adják le egy döntetlennel a németek a következő fordulóban és akkor lesz esélyünk továbbmenni!
Forza Inter!
-
R9.
2010ben is 5 pontunk volt bl csoportkorben 5 fordulo utan 
-
Tombi1986
Ha így alakulna a meccs akkor nekünk is x-ni kell és akkor a Realnak is meszeltek.CsaSzi9294 írta: ↑2020.12.01. 22:54 Csak az utolsó 20 percet láttam a meccsből, de rég láttam már így játszani a csapatot!
Forza Inter!
Komolyan!!!
- alwin91
akárhogy is nézem, ha nem győzünk jövőhéten akkor csoport 4.-ek vagyunkTombi1986 írta: ↑2020.12.01. 22:58Ha így alakulna a meccs akkor nekünk is x-ni kell és akkor a Realnak is meszeltek.CsaSzi9294 írta: ↑2020.12.01. 22:54 Csak az utolsó 20 percet láttam a meccsből, de rég láttam már így játszani a csapatot!
Forza Inter!
Komolyan!!!
- brecsinho
Azért mekkorát fordult a világ 1hét alatt? Teljes letargia a real után,aztán lesimázzuk a Sassot és behúznk egy ilyen drámai meccset, ami után még az is lehet,hogy meglesz a BL továbbjutás. Pazza Inter,így szeretlek 
- alwin91
Hakiminek egyébként szerencséje, hogy a csávó lába belógott, különben nagyon nem dícsérték volna meg.
- lucky0
A baj az ha a Real-BMG döntetlent játszik akkor mi akkor is kiesünk ha nyerünk! Ejjj de egyszer lehetne már nekünk is szerencsénk! Amúgy hihetetlen hogy mennyi gólt kapunk, De Vrij mintha nem is lenne a pályán sokszor! Iszonyat visszaesett a holland illetve sajnos Handa is! Egyedül Bastonit érzem hátul biztos pontnak! Az pedig sajnos erre elég hogy minden meccsen legalább egy gólt kapunk!
-
Tombi1986
De csak akkor van értelme győzni, ha tovább is jutunk. EL-be nincs értelme folytatni.alwin91 írta: ↑2020.12.01. 22:59akárhogy is nézem, ha nem győzünk jövőhéten akkor csoport 4.-ek vagyunkTombi1986 írta: ↑2020.12.01. 22:58Ha így alakulna a meccs akkor nekünk is x-ni kell és akkor a Realnak is meszeltek.CsaSzi9294 írta: ↑2020.12.01. 22:54 Csak az utolsó 20 percet láttam a meccsből, de rég láttam már így játszani a csapatot!
Forza Inter!
Komolyan!!!
Szerintem kemény meccs lesz a madridi is. Tudja mind a kettő klub, hogy addig fogunk hajtani amíg él a matek, amint borul, úgy kapcsolunk majd vissza. Ha valaki nyer Madridba és mi is akkor továbbmentünk, x esetén pedig ránthatjuk a Madridot. Azért ez jól hangzik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2020.12.01. 23:05-kor.
- Dan-i-nter
Meccs alatt nem akartam írni, egyrészt még él bennem a Dortmund elleni meccs 0-2ről, másrészt nem akartam moderátorainkat túlóráztatni.
Igazi Pazza Inter meccs, és itt most kicsit negatív értelemben, mert az nem lehet, hogy 3-1ről is képesek vagyunk visszahozni az ellenfelet úgy, hogy egy hajszálnyi les-en múljon a győzelmünk.
Voltak olyan időszakok mind2 félidőben, amikor végre nagy csapathoz méltó, szervezett focit produkáltunk védelmet és támadást iletően, aztán pár perc alatt mind2 félidőben képesek voltunk az elért eredményt semmissé tenni.
Skriniar is Brozo visszatérése mindenképp pozitívum, Darmian nem cáfolta meg Conte döntését kezdőt illetően, és továbbra is üde színfolt az idei keretben. Bastoni, Lukaku, Barella 3-as pedig továbbra is vér profin teszi a dolgát, belga élete formájában tolja, jó látni. Martinez kissé fáradtnak tűnik fejben, de ma is meg lehetett volna a gól, csak kifelé pattant.
Sorsunk sajnos továbbra se a mi kezünkben, de annyiban igen, hogy kötelező a győzelem a Shaktar ellen hazain.
FORZA INTER, szép volt fiúk!
Igazi Pazza Inter meccs, és itt most kicsit negatív értelemben, mert az nem lehet, hogy 3-1ről is képesek vagyunk visszahozni az ellenfelet úgy, hogy egy hajszálnyi les-en múljon a győzelmünk.
Voltak olyan időszakok mind2 félidőben, amikor végre nagy csapathoz méltó, szervezett focit produkáltunk védelmet és támadást iletően, aztán pár perc alatt mind2 félidőben képesek voltunk az elért eredményt semmissé tenni.
Skriniar is Brozo visszatérése mindenképp pozitívum, Darmian nem cáfolta meg Conte döntését kezdőt illetően, és továbbra is üde színfolt az idei keretben. Bastoni, Lukaku, Barella 3-as pedig továbbra is vér profin teszi a dolgát, belga élete formájában tolja, jó látni. Martinez kissé fáradtnak tűnik fejben, de ma is meg lehetett volna a gól, csak kifelé pattant.
Sorsunk sajnos továbbra se a mi kezünkben, de annyiban igen, hogy kötelező a győzelem a Shaktar ellen hazain.
FORZA INTER, szép volt fiúk!
- mike
Egeszen hihetetlen ez a csoport.
A Sakhtar oda vissza veri a Realt.
Gladbach oda vissza veri a Sakhtart.
A Real oda vissza ver minket.
Mi 4 pontot hozunk a Gladbachon....
Kész vicc
Amugy ma volt karakterünk, Brozoval regitában teljesen más ez a kp.
Lukaku megint odatette magát, és a játék is mutatós volt időnként.
Egyszerű a két erősebb csapatnak hozni kell az uccsó meccset, és akkor tovabbmegyünk.
A Sakhtar oda vissza veri a Realt.
Gladbach oda vissza veri a Sakhtart.
A Real oda vissza ver minket.
Mi 4 pontot hozunk a Gladbachon....
Kész vicc
Amugy ma volt karakterünk, Brozoval regitában teljesen más ez a kp.
Lukaku megint odatette magát, és a játék is mutatós volt időnként.
Egyszerű a két erősebb csapatnak hozni kell az uccsó meccset, és akkor tovabbmegyünk.
-
chester0921
Ha egyidőben rendezik a meccseket,akkor a Real nem játszhat döntetlenre,túl kockázatos lenne nekik,ugyanis egy Sahtar győzelem esetén kiesnènek. Én remélem hogy a Real bedarálja a németeket,és akkor a saját kezünkben lesz a sorsunk! Forza Inter!CsaSzi9294 írta: ↑2020.12.01. 22:54 Csak az utolsó 20 percet láttam a meccsből, de rég láttam már így játszani a csapatot!
Forza Inter!
-
R9.
- CsaSzi9294
Bízzunk a sikerben!chester0921 írta: ↑2020.12.01. 23:03Ha egyidőben rendezik a meccseket,akkor a Real nem játszhat döntetlenre,túl kockázatos lenne nekik,ugyanis egy Sahtar győzelem esetén kiesnènek. Én remélem hogy a Real bedarálja a németeket,és akkor a saját kezünkben lesz a sorsunk! Forza Inter!CsaSzi9294 írta: ↑2020.12.01. 22:54 Csak az utolsó 20 percet láttam a meccsből, de rég láttam már így játszani a csapatot!
Forza Inter!
Ha tovább megyünk én nagyon reménykedem, hogy Conte is végre vissza szellemül olyanná, amilyen ma volt. Utálom, de jó volt látni benne a tüzet. Ami ráadásul ki is hat a csapatra, egyértelműen látszik.
-
INTER-1908
Győztünk! ez egy döntő volt! A csoport jelenleg legerősebb csapata ellen! Szerintem les volt bár azt nem tudom h Hakimi mit keresett ott ha egy számmal nagyobb cipőt hord akkor ez nem les... Amúgy az volt azzal h felugrott a srác Handa előtt konkrétan játékba avatkozott. A második kapott gól hatalmas hiba volt ha Alexis előbb passzol akkor mi viszünk veszélyes kontrát így egy buta hiba miatt gólt kaptunk ilyet nem szabad! Amúgy Pela nagyon jó játékos azonnal leigazolnám bár szerintem a mai meccsen Lautaro is jó volt sajnos a helyzetei nem mentek be...
A lényeg a győzelem ez volt a "kérésem" mindegy h csak nyerjünk és amúgy szerintem ez a kp volt most a legjobb és lehet szidni Gaig de most sokat melózott ahogy Young is. Szerintem ez most rendben volt reméljük hogy az utolsó kőrben is tudunk nyerni és bízni abban h nem lesz x a Real - BMG meccs
A lényeg a győzelem ez volt a "kérésem" mindegy h csak nyerjünk és amúgy szerintem ez a kp volt most a legjobb és lehet szidni Gaig de most sokat melózott ahogy Young is. Szerintem ez most rendben volt reméljük hogy az utolsó kőrben is tudunk nyerni és bízni abban h nem lesz x a Real - BMG meccs
- Festa
Gagliardini helyére kéne egy nem porcelán Sensi is jobbak lennénk.
Nagy dráma volt.Lautaro kapufa ,Young 1000%-os ziccer maradt kis és jött a 3-3 ami aztán mégse lett 3-3.
Nem optimiskásodok mert kikapok a végén.
Brozovic nagyon tetszett .Végre az a hajtòs vezér volt akit megszerettünk.
Sánchez pedig olyan mint Cruz csak ő nem gólokat rúg csak hanem gólpasszokat ad.
Jövő héten tovább kell menni aztán lehet várni végre a BL sorsolást.
- Festa
A Real nem kockáztathat ,Nyernie kell.lucky0 írta: ↑2020.12.01. 23:02 A baj az ha a Real-BMG döntetlent játszik akkor mi akkor is kiesünk ha nyerünk! Ejjj de egyszer lehetne már nekünk is szerencsénk! Amúgy hihetetlen hogy mennyi gólt kapunk, De Vrij mintha nem is lenne a pályán sokszor! Iszonyat visszaesett a holland illetve sajnos Handa is! Egyedül Bastonit érzem hátul biztos pontnak! Az pedig sajnos erre elég hogy minden meccsen legalább egy gólt kapunk!
Ez néma Dán -Svéd meccs,hogy csak 2-2 ne legyen mert kiesnek az Olaszok is kieshetnek.
2-2 is lett.A Real 1 góllal nyerni fog,de kérdés mi verjük -a Sahtart?
Minden évben az utolsó fordulóban bukunk el..
Remélem most nem így lesz.
- Cupi
Én ma láttam végre a csapatot focizni és voltak biztató jelek. A küzdeni tudásért meg mindenki megérdemli a tapsot.
Viszont ezeket a buta hibákat jó lenne elfelejteni. Főleg a 2. góljuk az egy vicc volt. Kb. ajándékba adtuk nekik.
Képesek vagyunk egy jó eredményt percek alatt lerombolni és visszahozni az ellenfelet.
De nyertünk és mint írtam szerintem az összlép alapján jó teljesítménnyel.
Young amit kihagyott az meg szinte hihetetlen. 4-2-nél vége lett volna a meccsnek.
Remélem ez ad egy kis lendületet a srácoknak.
Lukaku meg nagykirály.
Forza Inter!
Viszont ezeket a buta hibákat jó lenne elfelejteni. Főleg a 2. góljuk az egy vicc volt. Kb. ajándékba adtuk nekik.
Képesek vagyunk egy jó eredményt percek alatt lerombolni és visszahozni az ellenfelet.
De nyertünk és mint írtam szerintem az összlép alapján jó teljesítménnyel.
Young amit kihagyott az meg szinte hihetetlen. 4-2-nél vége lett volna a meccsnek.
Remélem ez ad egy kis lendületet a srácoknak.
Lukaku meg nagykirály.
Forza Inter!
- Atosz
Fú pár agyérgörcsöt kihordtam, de gondolom nem voltam ezzel egyedül...
Nagyon jó meglátás volt valakitől még a meccs elején, hogy jobban áll nekünk, ha nem akarjuk birtokolni a labdát minden áron, ez a mai meccsen is látszott. Nagyon látványosak voltak a gyors támadásaink, és még több gólt is szerezhettünk volna ennél a 3nál, nagyon simán. Mindenki küzdött végre keményen, borzasztó lett volna beszopni ezt a meccset, nagyon nem érdemeltük volna meg. Young helyzeténél, meg mikor Lukaku elvette Bastonitól lesen a 100%ost majdnem meghülyültem, de végre kaptunk valamit ettől a kibaszott vartól, ami egész eddigi szezonban vert minket.
Bastoni nagyon jó, még sokkal jobb lenne, ha kapna maga mellé balra Young helyett valami komolyabb arcot. Skriniar sajnos kb egy párharcot sem nyert Thuram ellen, bár ezzel volt így 1-2 játékosunk sajnos.
Szerencsére Gagliardini is jó napot fogott ki, ma nem kaptunk róla gólt, gólpasszt adott.
Martineznek jót tett volna nagyon, ha befelé pattan az a kapufa... viszont nagyon mérges voltam rá, a lecserélése előtt mikor elcselezgette az 5 emberes kontránkat... mindent összevetve, felüdülés volt látni a mai Intert az utóbbi idők fényében. Jó lenne mindig ezt a győzni akarást látni a srácokon es Contén.
Nincs mese, tovább kell menni!
Nagyon jó meglátás volt valakitől még a meccs elején, hogy jobban áll nekünk, ha nem akarjuk birtokolni a labdát minden áron, ez a mai meccsen is látszott. Nagyon látványosak voltak a gyors támadásaink, és még több gólt is szerezhettünk volna ennél a 3nál, nagyon simán. Mindenki küzdött végre keményen, borzasztó lett volna beszopni ezt a meccset, nagyon nem érdemeltük volna meg. Young helyzeténél, meg mikor Lukaku elvette Bastonitól lesen a 100%ost majdnem meghülyültem, de végre kaptunk valamit ettől a kibaszott vartól, ami egész eddigi szezonban vert minket.
Bastoni nagyon jó, még sokkal jobb lenne, ha kapna maga mellé balra Young helyett valami komolyabb arcot. Skriniar sajnos kb egy párharcot sem nyert Thuram ellen, bár ezzel volt így 1-2 játékosunk sajnos.
Szerencsére Gagliardini is jó napot fogott ki, ma nem kaptunk róla gólt, gólpasszt adott.
Martineznek jót tett volna nagyon, ha befelé pattan az a kapufa... viszont nagyon mérges voltam rá, a lecserélése előtt mikor elcselezgette az 5 emberes kontránkat... mindent összevetve, felüdülés volt látni a mai Intert az utóbbi idők fényében. Jó lenne mindig ezt a győzni akarást látni a srácokon es Contén.
Nincs mese, tovább kell menni!
- CsaSzi9294
Pedig most lehet, mert végre látszott valami a csapaton, nem lelketlen játékosok voltak a pályán! Küzdöttek, hajtottak! A szezon eddigi legjobb meccse volt! Éljen az optimizmus!