Szerintem meg tele vagyunk szerethető játékossal ,de van egy edző aki jelen esetben mindenki lekorlátoz és ezért nagyon kevesen tudnak(Lukaku,Barella) tartósan jó teljesítményt nyújtani.Korabbi játékosai Hazard vagy Costa érdekeset nyilatkoznak róla.matyinter írta: ↑2020.12.10. 22:59 Az a legszomorúbb számomra, hogy a keret nevek alapján kezd erősebb lenni (mint az elmúlt években) kb 2019-ig egy adag szar volt a csapat és ugyanezek az eredmények jöttek. Most már elméletben nevek alapján erősebb a csapat, így viszont egyre nagyobb a csalódás.
Már nagyon ki vagyunk éhezve bárminemű sikerre. 8 éve se egy továbbjutás a bl-ben, se semmilyen kupa, most meg, hogy minden adott, sem tudunk élni vele, pedig egy shkthart kellett volna legyőzni, ehelyett 180 perc alatt 0 gól, a bajnokságban is most lehetne meg az esély, de ott sem villogunk.
Tisztelet a kivételnek (annak a nagyon kevésnek) de kb elmehet az összes lehuto a picsaba. Én nem ebbe a klubba szerettem bele (javítás: a klubba igen, csak a zsoldosokat nem szeretem) és szégyen gyalázat, hogy jópár ember ide tartozhat. Hol van a szív, az alázat, a küzdés?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha!!!
Most felröppent Inzaghi neve is hát Contehoz képest ő most egy edzőzseninek tűnik.Egy gyengébb keretű Laziot simán tovább tolt.