Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Festa »

matyinter írta: 2020.12.10. 22:59 Az a legszomorúbb számomra, hogy a keret nevek alapján kezd erősebb lenni (mint az elmúlt években) kb 2019-ig egy adag szar volt a csapat és ugyanezek az eredmények jöttek. Most már elméletben nevek alapján erősebb a csapat, így viszont egyre nagyobb a csalódás.
Már nagyon ki vagyunk éhezve bárminemű sikerre. 8 éve se egy továbbjutás a bl-ben, se semmilyen kupa, most meg, hogy minden adott, sem tudunk élni vele, pedig egy shkthart kellett volna legyőzni, ehelyett 180 perc alatt 0 gól, a bajnokságban is most lehetne meg az esély, de ott sem villogunk.
Tisztelet a kivételnek (annak a nagyon kevésnek) de kb elmehet az összes lehuto a picsaba. Én nem ebbe a klubba szerettem bele (javítás: a klubba igen, csak a zsoldosokat nem szeretem) és szégyen gyalázat, hogy jópár ember ide tartozhat. Hol van a szív, az alázat, a küzdés?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha!!!
Szerintem meg tele vagyunk szerethető játékossal ,de van egy edző aki jelen esetben mindenki lekorlátoz és ezért nagyon kevesen tudnak(Lukaku,Barella) tartósan jó teljesítményt nyújtani.Korabbi játékosai Hazard vagy Costa érdekeset nyilatkoznak róla.
Most felröppent Inzaghi neve is hát Contehoz képest ő most egy edzőzseninek tűnik.Egy gyengébb keretű Laziot simán tovább tolt.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

internaZIOnaLe írta: 2020.12.10. 20:41
R9. írta: 2020.12.10. 20:37 Curva Nord kiadott egy közleményt miszerint ők nem hagyják el az Intert nehéz helyzetben, nagyon fáj a BL kiesés hisz ezt teljesíteni kellett volna de nem a BL volt a cél. Azt javasolják a szurkoloknak hogy vessenek veget a haszontalan nyafogasnak, koncentraljunk az igazi celra, koncentraljunk a bajnoksagra, bizzunk a klubban es a csapatban, ez a dolgunk. Rajongok vagyunk nem velemenyformalok. Előre Interesek, Előre Curva Nord
Néha a nord is akkora baromságokat ír hogy az baromi. Ennyire vakon vannak? Szerintük jól játszunk, fejlődünk, paróka a jó irány? Hat akkor terdeljenek Conte elé és szeressék... Normális interes látja hogy vele már nincs jövő
+1, nem hiszem hogy emiatt bárki otthagyná a csapatot, aki megakarta tenni már megtette volna 8-9 éve és olyan csapatnak szurkolna ahol nem kell minden meccs alatt egy dührohamot vagy szívinfarktust kihordani.

Néha lehet jobb lenne csendben maradna a Curva Nord is, vagy ha már mindenképpen nyilatkozni akartak, akkor inkább hívtam volna fel a helyükben a figyelmet az önkritikára (ez a minimum amit elvárhatunk Contétól évi 12M euróért, ne hisztizzen ha a képébe tolják az ujságírok, ha 0 a teljesítmény), és a felelősségtudatra, hogy 3. éve zsinórban sorsdöntő BL meccsen úgy játszanak a játékosok is, ahogy elvárható profi játékosoktól, lehessen látni az akarást (mentek előre tegnap, de nem volt olyan hangulat, hogy ezt a meccset ma csak az Inter nyerheti - ha így álltak volna hozzá, valószínűleg meg is nyerjuk).

A bizalomhoz már kicsit régóta megy ez az ötlettelen játék. Ha 1-2 honapja lenne oké de itt már 1 éve nincs semmi ötlet a játékban, nincs miben bízni egyedül a keretben lévő egyének minősége hozza az eredményeket (ha lehet ezt annak nevezni), nincs csapat, 0 az edzői taktika, inkább visszafelé fejlődés van csak. Véleményt meg igenis kell formálni a szurkolóknak, ha már Conténak ennyi esze van, hogy a jogos kritikát sem tudja elfogadni, mindig ócska kifogásokat keres, akkor miért kellene bízni benne, illetve azokban akik támogatják (mégha valószínűleg az anyagi korlátok is közrejátszanak), szerintem jogos a szurkolók támadása felé.
Zhang egyébként nem tudom mennyire ért a focihoz, de remélem a következő edzőválasztásoknál szépen a háttérbe vonul.

Forza Inter, szurkoljunk tovább mert mást nem tudunk mint reménykedni hogy jobbra fordulnak a dolgok és egyszer elindulunk felfelé.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Azt vagjatok,hogy az EL-ben is az osszes olasz csapat tovabbjutott a csoportjabol? :? Tehat csak mi nem folytatjuk tavasszal az europai porondon....de cink....kapjuk is a forumokon a savazast...jogosan sajnos :(
Koszi Conte :evil:
Sajna hozzaszoktam az elmult kb. 9 evben,hogy sokszor eg a fejem az eredmenyeink miatt de ez most baromi kellemetlen...
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Gagliardini úgylátom nem csak futballból doktorált:

“Csak a gól hiányzott, a helyzeteink megvoltak. Jól felkészültünk a meccsre, nem kaptunk gólt csak rúgni sem tudtunk. Most pedig kiestünk. Amióta Conte itt van, a csapatok akik ellen játszunk félnek tőlünk, ez nyilvánvaló. Megváltoztatják a felállásukat, próbálnak ránk várni, aztán kontrázni. Ez kétségkívül büszkeségre ad okot, ugyanakkor meg is nehezíti az életünket, mert sokkal nehezebb területeket találni a gólszerzésre."

Te szemét!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta: 2020.12.10. 23:35 Szerintem meg tele vagyunk szerethető játékossal ,de van egy edző aki jelen esetben mindenki lekorlátoz és ezért nagyon kevesen tudnak(Lukaku,Barella) tartósan jó teljesítményt nyújtani.
Én is így gondolom.

Összejött egy erős váz, köztük olyanok akik itt lettek elismert játékosok: Handa, Skriniar, Bastoni, Barella, Lautaro
Hoztunk nemzetközi szinten is jó képességű embereket: Hakimi, Lukaku, Eriksen, Alexis
Tudom hogy Brozo megítélése szélsőséges, de nálam ő is minőség, és nagyon hasznos játékos.

Sajnálom hogy ez a keret egy ilyen beszűkült, fafejű edző kezében van, mert igenis lenne menőség.
Eriksen beállt 10 percre és láthatóan hozzátett a csapathoz. Szerintem nincs még egy olyan gyökér a világon aki 5 perces cserének használná. Mi kifogtuk azt az egyet.....
Az összes olasz csapat továbbment a kupákban, a világ szégyene Conte, és hogy ennyire teleraktuk a zsebét, azért hogy leépítse a csapatot.

Simone Inzaghit azonnal aláírnám most.
Ő kihozza a Lazióból a maxot, talán még többet is, és még szerkezetet sem kellene váltani:D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

mike írta: 2020.12.11. 07:09
Festa írta: 2020.12.10. 23:35 Szerintem meg tele vagyunk szerethető játékossal ,de van egy edző aki jelen esetben mindenki lekorlátoz és ezért nagyon kevesen tudnak(Lukaku,Barella) tartósan jó teljesítményt nyújtani.
Ő kihozza a Lazióból a maxot, talán még többet is, és még szerkezetet sem kellene váltani:D
De vele együtt akkor a 3-5-2-t is aláírod.
Biztosan akarjuk ezt itt?
Én is csípem őt, de ő sem játszik semmi mást 3-5-2-n és 3-5-1-1-n kívül.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

"An interview was staged between Antonio Conte and the management, which arrived compactly in Appiano Gentile after the equal with Shakhtar, to analyze the moment . There was talk of mentality and the quality of the squad that needs to be improved, as all parties agreed. "

Szóval azt sikerült megállapítani, hogy tovább kell erősíteni a csapatot... Az esetek 95%ban a szurkoló örül, amikor ezt hallja, mert reménykedik, hogy majd akkor most valami nagyot igazolunk.
Ebben az esetben azért elkezdtem gondolkozni, hogy kit kell még igazolnunk - és egyáltalán kit tudunk (főleg BL nélkül, év közben), aki mondjuk tényleg erősítés lenne -, hogy egy ilyen csoportban ne egyetlen darab meccset nyerjünk?!
Lassan annyit költünk átigazolásokra, és annyival erősebb a keretünk az ellenfelek 90%-nál, hogy nem, hogy a 12 milliós Conte, de még én is elég lennék, hogy a pálya szélén álljak.

Az az egészen hihetetlen, hogy ebben a keretben egyébként rengeteg taktikai, felállási variáció van, bármire át lehetne állni meccs közben a 60-70. percben, amikor látszik, hogy alapjátékunk éppen nem működik, de ebből Conte nem használ ki semmit.
PellerG

Azt azért remélem, hogy nem az lesz a vezetőség reakciója, hogy akkor januárban hozzuk el Conténak Giroud-t és Maksimovicot Nápolyból, Pogbát pedig menekítsük el Manchesterből Eriksenért cserében...
Siralmas lenne.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

PellerG írta: 2020.12.11. 08:11
mike írta: 2020.12.11. 07:09
Na igen...

Viszont abban szinte biztosak lehetunk, hogy Olasz vagy Seria A-s edzo lesz a kovetkezo.

Allegri teljesen mas szint, pont emiatt felo elviszik elolunk.

Es ha ne adj isten ez megtortenik, akkor ki marad?
Sarri, Inzaghi, DeZerbi.
Ha Ausilio dontene Mihajlovicot mar ezer eve leultette volna, de azert hogy nem az o szava dont, talan o nem lesz realis jelolt.

Szoval ha lecsuszunk egy magas polcrol, akkor marad a Sarri, Inzaghi vonal...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

R9. írta: 2020.12.10. 20:37 Curva Nord kiadott egy közleményt miszerint ők nem hagyják el az Intert nehéz helyzetben, nagyon fáj a BL kiesés hisz ezt teljesíteni kellett volna de nem a BL volt a cél. Azt javasolják a szurkoloknak hogy vessenek veget a haszontalan nyafogasnak, koncentraljunk az igazi celra, koncentraljunk a bajnoksagra, bizzunk a klubban es a csapatban, ez a dolgunk. Rajongok vagyunk nem velemenyformalok. Előre Interesek, Előre Curva Nord
Nekem ebből az jön le,hogy még bíznak a csapatban és várják az áttörést,ami a keretben benne van.Tart még a türelmük,kérdés meddig?
interfan

Cagliariba tobb jatekos is felepult a virusbol, es negativ lett a tesztjuk.
Simeone, Nandez, es Gaston Pereiro is negativ, es akar elerheto legyen a hetvegen.
Godin es Ounas tesztjet varjak, ok meg a legutolso teszten pozitivak voltak es valoszinu nem lesznek elerhetoek a hetvegen.
mike

mike írta: 2020.12.11. 07:09 Simone Inzaghit azonnal aláírnám most.
Inzaghi is 3 védővel nyomja, de jóval modernebb formában, 2 kreatív kp-val a középpályán.

Nekem Conte helyett már szinte bárki jó lenne, csak ez a tróger húzzon el innen.
Vele garantált az egy helyben topogás, nemzetközi szinten közepes csapatok ellen sem tud meccselni (Sevilla, Shakthar, Gladbach).
Mindegy, mert úgyis Conte marad, de én már nem tudok őszintén együtt örülni ezzel a nyomorékkal.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

mike írta: 2020.12.11. 10:02
mike írta: 2020.12.11. 07:09 Simone Inzaghit azonnal aláírnám most.
Inzaghi is 3 védővel nyomja, de jóval modernebb formában, 2 kreatív kp-val a középpályán.

Nekem Conte helyett már szinte bárki jó lenne, csak ez a tróger húzzon el innen.
Vele garantált az egy helyben topogás, nemzetközi szinten közepes csapatok ellen sem tud meccselni (Sevilla, Shakthar, Gladbach).
Mindegy, mert úgyis Conte marad, de én már nem tudok őszintén együtt örülni ezzel a nyomorékkal.

Szóról szóra én is így gondolom/érzem
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Úgy látom a Cagliari meccs nem nagyon mozgat meg senkit :D .Kíváncsi leszek a formára,szerintem szenvedés és egy X várható.
interfan

vaskalap írta: 2020.12.12. 11:04 Úgy látom a Cagliari meccs nem nagyon mozgat meg senkit :D .Kíváncsi leszek a formára,szerintem szenvedés és egy X várható.
"Azonnali reakciot" varunk Contetol az eredmenyekben, ez multkor a Real meccs utan bejott. Vertuk is a Sass, Gladbach, Bologna sort.

Szoval szerintem a tortenelem ismetli onmagat, es az evbol maradek 4 meccsbol 3 behuzunk.
Igy megnyugszik mindenki ujra kint a csapat korul.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

vaskalap írta: 2020.12.12. 11:04 Úgy látom a Cagliari meccs nem nagyon mozgat meg senkit :D .Kíváncsi leszek a formára,szerintem szenvedés és egy X várható.
Én is szenvedést várok de remélem nyerünk. ;) Kirúgni úgysem fogják, nagyon leszakadni meg nem szeretnék ettől a fos milantól....
interfan

Cupi írta: 2020.12.12. 11:52
Én is szenvedést várok de remélem nyerünk. ;) Kirúgni úgysem fogják, nagyon leszakadni meg nem szeretnék ettől a fos milantól....
Kirugnak, de ahhoz amit irsz az kellene, egy "nagy leszakadas".
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Kicsit nyugodt fejjel előbb megnéztem a Shaktar elleni meccs összefoglalóját. Gyakorlatilag az összes helyzetünk szélről beadás vagy pontrúgás után adódott. A legnagyobb baj még nem is ezzel van szerintem, hanem hogy a szélről beadást nagyon messziről próbáljuk megvalósítani, kb. az alapvonalról. Ha el is jut a labda a csatárhoz, az 1. vagy 2. labdaérintésből tüzel. Semmi kombinatív játék az égvilágon, így azért ez elég nagy lutri. A tizenhatos előteréből nem is próbálkoztunk, maximum, ha egy oldalról berúgott labdát oda tisztázta az ellenfél, de ott is kapásból tüzelnek a srácok. Kényszerítők abszolút nincsenek a pálya legfelső harmadában. Ténylegesen erőből akarja Conte bezúzni minden ellenfelét.
És itt jön Eriksen ugye, akinek az erőssége a kulcspasszok osztogatása, szabadrúgás a 16-os előteréből, gólszerzés a 16-os előteréből. Egyszerűen ezekre esélye sincs így.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a bajnokságban van reális esélyünk, mert a kisebb csapatokat be lehet darálni vagy ha éppen nem sikerül van annyi remek játékos aki egy egyéni villanásból megoldja.
internaZIOnaLe

Állítólag az azonnali reagálás amit kért a vezetőség parokatol az lesz, hogy Eriksen kezd holnap
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

internaZIOnaLe írta: 2020.12.12. 21:20 Állítólag az azonnali reagálás amit kért a vezetőség parokatol az lesz, hogy Eriksen kezd holnap
Vagy jön a Gaglia, Barella, Vidal hármas, mint mindig. Ne legyen igazam.
Megnéznék most egy Eriksen-Martinez-Sanchez támadó hármast elől, ebben azért lenne kreatív felfogás is.
Handa, Skrini-De Vrij-Bastoni, Hakimi-Barella-Brozo-Darmian, Eriksen, Sanchez-Lautaro
interfan

matyinter írta: 2020.12.12. 23:10
internaZIOnaLe írta: 2020.12.12. 21:20 Állítólag az azonnali reagálás amit kért a vezetőség parokatol az lesz, hogy Eriksen kezd holnap
Vagy jön a Gaglia, Barella, Vidal hármas, mint mindig. Ne legyen igazam.
Megnéznék most egy Eriksen-Martinez-Sanchez támadó hármast elől, ebben azért lenne kreatív felfogás is.
Handa, Skrini-De Vrij-Bastoni, Hakimi-Barella-Brozo-Darmian, Eriksen, Sanchez-Lautaro
Vidal szerencsere meg serult, igy meg tole nem kell most tartani.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Lazio - Verona 1:2
Kis Inzaghi sem az igazi, ha így folytatják jövőre nem lesz BL. Nekik szerencséjük volt hétköznap, mert az utolsó pillanatban a Brugge-nak volt egy kapufája emberhátrányban.
3-5-2, nekem Ő sem kellene. Elegem van ebből a játék rendszerből, mint edző sem győzött meg.
interfan

Tombi1986 írta: 2020.12.13. 07:01 Lazio - Verona 1:2
Kis Inzaghi sem az igazi, ha így folytatják jövőre nem lesz BL. Nekik szerencséjük volt hétköznap, mert az utolsó pillanatban a Brugge-nak volt egy kapufája emberhátrányban.
3-5-2, nekem Ő sem kellene. Elegem van ebből a játék rendszerből, mint edző sem győzött meg.
Inzaghi eredmenyei a bajnoksagban:

2016/17:
5. hely, 70 pont.

2017/18:
5. hely, 72 pont.

2018/19:
8. hely, 59. pont.

2019/20:
4. hely, 78 pont.

Kupaban:

2016/17: vesztes donto.
2017/18: elodonto
2018/19: kupagyozelem
2019/20: 8 kozozt kieses

EL-ben:

2017/18: 8 kozott kieses
2018/19: 32 kozott kieses
2019/20: 32-be se sikerult bejutni

Mindezek mellett lassan 4 eve csakis 3 vedot, 99%-ban 3-5-2 jatszat.

Persze aranylag fiatal, mert 44 eves, szoval meg tortenhet elorelepes, de azert eros kockazat o is.
PellerG

Szerintem ma várható 3-4 amúgy csere arc előkerülése, mivel szerdán Napoli elleni rangadó lesz.
D'Ambrosio, Kolarov (végre beteheti Conte...), Perisic, Darmian kezdetése sem lepne meg, de lehet, hogy Lautaro helyén Alexist is beteszi.
A hírek szerint kezdhet Eriksen, de azért ezzel megvárnám a kezdő sípszót.

Én erre számítok:

Handanovic
D'Ambrosio-De Vrij-Kolarov
Darmian-Barella-Brozovic-Gagliardini-Perisic
Alexis-Lukaku
interfan

Tobb poszt is kerdeses meg mara.

KH poszton D'Ambrosio kerulhet be, vagy marad a szokasos harmas.

WB poszton Darmian bekerulhet, valamint visszater Perisic.

Barella serulese meg mindig nem mult el, igy egyes hirek szerint akar Eriksen is a kezdobe lehet.

Elol pedig Martinez helyere Sanchez kerulhet be.

Varhato kezdo:

Handanovic
D'Ambrosio/Skriniar-DeVrij-Bastoni
Darmian-Barella/Eriksen-Brozovic-Gag-Perisic
Lukaku-Sanchez
alwin91

INTER (3-4-1-2): 1 Handanovic; 37 Skriniar, 6 de Vrij, 95 Bastoni; 36 Darmian, 23 Barella, 77 Brozovic, 14 Perisic; 24 Eriksen; 9 Lukaku, 7 Sanchez.
interfan

alwin91 írta: 2020.12.13. 11:30 INTER (3-4-1-2): 1 Handanovic; 37 Skriniar, 6 de Vrij, 95 Bastoni; 36 Darmian, 23 Barella, 77 Brozovic, 14 Perisic; 24 Eriksen; 9 Lukaku, 7 Sanchez.
Ami varhato volt megkaptuk.
Legalabb nincs D'Ambrosio, es csodak csodajara van Eriksen, ezt is megeltuk.
Ezek szerint ez az "azonnali reakcio" amit a vezetoseg vart.
Sanchez is kezdoben vegre.

Nyerni kell nincs mese.
Sass ellen bejott az "azonnali reakcio" elvaras, szerintem most is jonni fog.
alwin91

interfan írta: 2020.12.13. 11:35
alwin91 írta: 2020.12.13. 11:30 INTER (3-4-1-2): 1 Handanovic; 37 Skriniar, 6 de Vrij, 95 Bastoni; 36 Darmian, 23 Barella, 77 Brozovic, 14 Perisic; 24 Eriksen; 9 Lukaku, 7 Sanchez.
Sanchez is kezdoben.

Nyerni kell nincs mese.
Nem hiszem, hogy Conte változtatna a csapaton akárkinek a nyomására. Egyszerűen csak rotálnia kell a középpályán, de nincs Szartúró, valamint Sensi még mindig nem 100%-os. Marad még Eriksen. Viszont a 3-4-1-2 még nem igazán működött neki eddig, kicsit tartok tőle, hogy most sem fog.
interfan

alwin91 írta: 2020.12.13. 11:37
Sanchez is kezdoben.

Nyerni kell nincs mese.
Nem hiszem, hogy Conte változtatna a csapaton akárkinek a nyomására. Egyszerűen csak rotálnia kell a középpályán, de nincs Szartúró, valamint Sensi még mindig nem 100%-os. Marad még Eriksen. Viszont a 3-4-1-2 még nem igazán működött neki eddig, kicsit tartok tőle, hogy most sem fog.
Szerintem meg siman.
Lattuk mi csinalt eddig Eriksennel...
Ez nem lehet veletlen hogy a kezdobe tette, es pont a vezetosegi ertekezlet utan.

De legalabb valaki raszolt, nagyon ideje volt mar.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sanchez is kezdoben vegre.

Nyerni kell nincs mese.
Sass ellen bejott az "azonnali reakcio" elvaras, szerintem most is jonni fog.
Sokat szídtam Eriksent korábban,de nem a képességeivel van a baj,
Remélem,hogy él az utolsó után lehetőséggel.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Egyértelmű, hogy vezetőségi nyomásra tette be Eriksent. Ott van Gag a padon, ha csak rajta múlna, ő kezdene inkább. Azért sajnos a hülyeségeit nem tudja levetkőzni, Perisic megint kezd, Hakimi a padon. :crazy:
A horvát 1 zsák krumplit nem ér, észrevehetné már a kókler.
Én a télen visszahoznám Dimarco-t, ha megoldható.
interfan

Audipower írta: 2020.12.13. 12:00 Egyértelmű, hogy vezetőségi nyomásra tette be Eriksent. Ott van Gag a padon, ha csak rajta múlna, ő kezdene inkább. Azért sajnos a hülyeségeit nem tudja levetkőzni, Perisic megint kezd, Hakimi a padon. :crazy:
Republica mar irja is.
Vezetosegin komoly tema volt Eriksen, es fontos "jelzes" hogy a kezdoben van amit a vezetoseg elert az ertekezleten.

Dimarcora opcioja van a Veronanak, szoval nekunk mar nincs beleszolasunk a sorsaba.
Ha jol emlekszem 2m koruli az opcio.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Zappa fiatal tehetség!! Kíváncsi leszek ,hogy nyomja!
Nandez még mindig nincs,sajnos
alwin91

Audipower írta: 2020.12.13. 12:00 Egyértelmű, hogy vezetőségi nyomásra tette be Eriksent. Ott van Gag a padon, ha csak rajta múlna, ő kezdene inkább. Azért sajnos a hülyeségeit nem tudja levetkőzni, Perisic megint kezd, Hakimi a padon. :crazy:
Lehet, hogy tényleg én vagyok vak, de mitől egyértelmű? Gagliardini minden meccsen kezd kb és elég későn cseréli le, más opciója meg nincs. Hakimi sem tud heti 2 meccset végignyomni.
interfan

tabi.csaba írta: 2020.12.13. 12:05 Zappa fiatal tehetség!! Kíváncsi leszek ,hogy nyomja!
Nandez még mindig nincs,sajnos
Az szerencse hogy Simeone es Nandez is csak a padon.
Zappa pont a napokban mondta el, hogy az Inter azert adta el mert "kesz" jatekosok kellettek nekik. Valamint azt hogy Milanista es Kaka volt az peldakep szamara.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Festa írta: 2020.12.13. 11:49 Sokat szídtam Eriksent korábban,de nem a képességeivel van a baj,
Remélem,hogy él az utolsó után lehetőséggel.
Igen. Itt a lehetőség, lehet bizonyítani. Aztán akkor joggal lehet ütni Contét miatta...
Hassel1984

Hozzászólás Szerző: Hassel1984 »

Hát nekem előrehozták a karácsonyt, nincs a kezdőben Gag, Erikssen kezd... Remélem élni fog a lehetőséggel és bizonyítja mindenkinek hogy nem véletlenül van itt.... Igazából teljesen mindegy, nálam #ConteOut....
cuchu11

Audipower írta: 2020.12.13. 12:00 Azért sajnos a hülyeségeit nem tudja levetkőzni, Perisic megint kezd, Hakimi a padon. :crazy:
Vörös posztó az én szemembe is. Mondjuk azt nem értem, hogy nem sikerült eladnunk a nyáron...
mike

Audipower írta: 2020.12.13. 12:00 Egyértelmű, hogy vezetőségi nyomásra tette be Eriksent
Ez egynek szuper, csak akkor a játékot is hozzá kell kicsit szervezni.
Ha továbbra is ez a rugós foci lesz, akkor Eriksennek nem lesz könnyű dolga.

Az sem lenne hülyeség ha kihúzná valamelyik oldalra, Alexist meg a másikra, legalább nem csak középről indulna mindenki, és Brozo szervezhetne hátultól közéről.

Ez amolyan 3-4-3 szerűség lenne, de kötve hiszem hogy ekkorát váltana....
cuchu11

tv adja?
alwin91

Azt írják később kezdődik. Nem magyar a streamem, úgyhogy nem értettem mi az oka.
Hassel1984

Digisport 1 de most irták hogy 12.45-kor kezdődik technikai problémák miatt. A helyszínen van vmi gebasz
cuchu11

Hassel1984 írta: 2020.12.13. 12:34 Digisport 1 de most irták hogy 12.45-kor kezdődik technikai problémák miatt. A helyszínen van vmi gebasz
ok. Köszi
internaZIOnaLe

Eredmények. Com szerint elmarad a meccs
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Igen valami szignál probléma. 12.45kor kezdik elvileg
mike

internaZIOnaLe írta: 2020.12.13. 12:38 Eredmények. Com szerint elmarad a meccs
Ez egy ilyen nap ? :D
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Conte egyik problémája úgy látom, hogy a naptárt nem ismeri.. Konkrétan szerdán kellett volna így kezdeni...
interfan

internaZIOnaLe írta: 2020.12.13. 12:38 Eredmények. Com szerint elmarad a meccs
Nem marad el semmi, sehol nem irtak ilyet.
Hassel1984

http://www.sportstream.live/en/player/6 ... 5fe8bd7840
Ha vkinek működő stream kellene....
interfan

Kenji írta: 2020.12.13. 12:45 Conte egyik problémája úgy látom, hogy a naptárt nem ismeri.. Konkrétan szerdán kellett volna így kezdeni...
Neki a bajnoksag a legfontosabb. :D
Tudta hogy nemzetkozileg egy 0, ezert inkabb megalaztatta magat. :D
Válasz küldése