Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Injoc

Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Hozzászólás Szerző: Injoc »

DSanton39 írta:a hivatalos kezdőben Pazzini helyett Pepe, és 4-3-2-1-es felállásban.
Gattuso legalább odateszi magát, de Iaquintát hogy nem lehet kilőni a kezdőből? érthetetlen.

Nem értem mit lát Pepében??? mondja már meg nekem vki h mi olyan hű de nagy abban az emberben..Nem viszi Cassanot, Miccolit, Rossit mert nem illenek a csapat játékába...akkor Iauquinta aki világ életében center volt hogy a francba játszhat 4-3-3 felállásban szélső csatárt? Nincs sebessége a csapatnak..nincs aki irányítsa..így mit várnak? Na meg persze nem beszélve a csapat kapitányáról...
Azt kell h mondja h nem a játékosok hoznak szégyen olasz honra hanem Lippi..mert ők most ennyit tudnak..de ha Lippi félretette volna az egóját és behívja a fent említett játékosok valamelyikét..legalább támadni tudnának...
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Amelyik válogatotnak Pirlo az utolsó reménye, ott már régen baj van...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Marco írta:Amelyik válogatotnak Pirlo az utolsó reménye, ott már régen baj van...

szerintem a szabadrúgások miatt küldték be, ez az egyetlen esélyük.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Kommentátor megmondta a frankót, hallottátok? Biztos nem juvés, és nem olaszos.

Valahogy így: ,, Jellemző hogy a BL győztes Interből senki sincs itt, a többi olasz csapatból pedig... Talán még a Fiorentina említésre méltó, de a juventus egyszerűen gyalázatos..."
:lol: :lol:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Szlovákia-Juventus : 2-0

Komolyan mondom Lippit Domenechel valami dühöngőbe kéne zárni.Öregkorukra meggárgyultak :mrgreen: Érezhették a vesztüket,hogy már a VB előtt lemondtak.Mondtam pár hónapja,hogy már késő lesz.Idióták.(sorry)

Ez gyalázatos a két döntős részéről.
Mit gondolt Lippi,hogy fog szerepelni az a két hátvéd aki a zebráknál összeszedett 15 vereséget?Jó is ,hogy Cannavaro megy Bahreinbe vagy hova.Oda való már...

Ez nagyon ciki...de sejtettem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.06.24. 17:38-kor.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Egyem azt a juve b*zi fejét Lippi bácsinak. :lol:
pl. iaguintanal jobb Cassano, Miccoli, és még Balotelli is talán jobb lenne. De Cannavaro helyett, hogy nem tette be Bonuccit???? Biztos jobb lett volna, több lenne benne az akarás stb... és tényleg egy félig sérült Pirlotol várják a megváltást...
Nia

Csak jelzem most lőtt egyet Di Natale,és szerintem egyébként Quagliarellaé is bennt volt.Hát talán ha az elejétől velük kezd,nem imádott Juvésaival...
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Csodacsere. :D 3-1
PetR
Kapcsolat:

Nia írta:Csak jelzem most lőtt egyet Di Natale,és szerintem egyébként Quagliarellaé is bennt volt.Hát talán ha az elejétől velük kezd,nem imádott Juvésaival...

Szerintem az nem volt bent teljesen. :) Szép volt Szlovákok! Kiesett a RoMilanTus FC... :lol:
DSanton39

a szlovák a gólvonalon állt, térdéről kijött, teljes terjedelmével a gólvonal mögött így nem lehetett a labda.
a másik a les az meg lesz volt, nem kérdés.

inkább csak az a kérdés hogy a végén tudtak azért játszani, nem is rosszul, miért nem tették ezt az előző 2,8 meccsen.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Tök mindegy, hogy les volt e vagy sem, bent volt e vagy sem, ebből a kritikán alulian gyenge csoportból még ennek a hihetetlen nagy 0 olasz csapatnak is tovább kellett volna jutnia... :evil:
Nagyon nagy égés, címvédőként így leégni, szánalmas...
Lippi meg világbajnok edzőként szépen porig égette magát
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

PetR írta:Kommentátor megmondta a frankót, hallottátok? Biztos nem juvés, és nem olaszos.

Valahogy így: ,, Jellemző hogy a BL győztes Interből senki sincs itt, a többi olasz csapatból pedig... Talán még a Fiorentina említésre méltó, de a juventus egyszerűen gyalázatos..."

Gundi volt a kommentátor? :)
PetR
Kapcsolat:

Riky11 írta:
PetR írta:Kommentátor megmondta a frankót, hallottátok? Biztos nem juvés, és nem olaszos.

Jaja. Nagyon szidta őket. :)
Nia

Nem lehet innen biztosra mondani,hogy bent volt e vagy sem,de ahogy írtam ez ciki.(8 sárga volt)

Egyrészt nem sajnálom őket,mert tudtam,hogy Lippi ...,és hogy ez lesz,az Olaszokkal és a franciákkal is.
Másrészt,tartom és tudom,hogy sokszor írtam a Di Natale,Quagliarella kettős vitte volna őket és ő miattuk sajnálom,többet érdemeltek volna.Valószínű Totónak nem lesz már több lehetősége(bár nem emlékszem már,hogy 2006-ban ott volt e a keretben).Prandelli remélem látja,hogy nem egy 15 vereséggel "büszkélkedő" csapatra kell építenie.
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

PetR írta:
Riky11 írta:

Jaja. Nagyon szidta őket. :)

Nem is csodálom.. :D
Hivatalosan még nem mondta ki de burkoltan sokszor lebuktatta magát azzal h Interes.. :D
e.szabi

Lippinek nem kellett volna 2008-ban ismét visszaülnie a padra! 2006-ban világbajnokként a csúcson hagyhatta volna abba, ment volna vmi klubcsapathoz, vagy ült volna a seggén, azt nézte volna tv-be a vb-t. pl. Prandelli 2008-as eb bukás óta már összerakhatott volna egy ütőképes csapatot, na majd most.. remélem.
kiscivis

Az lett volna szép ha Új-Zéland begyötör egyet, és a szlovákok is kiesnek a picsába.
PetR
Kapcsolat:

kiscivis írta:Az lett volna szép ha Új-Zéland begyötör egyet, és a szlovákok is kiesnek a picsába.

Sajnáltam volna őket :D Részemről bárki aki megveri az olaszokat most, az menjen csak tovább, annyira ellenszenves ez a válogatott.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Nem hittem volna soha, hogy ezt fogom egyszer mondani, de megérdemelten esett ki Olaszország...
Remélem Prandelli idővel rendet tesz majd és 2 év múlva az EB-n feledteti velünk ezt a szégyenfoltot.
kiscivis

PetR írta:
kiscivis írta:Az lett volna szép ha Új-Zéland begyötör egyet, és a szlovákok is kiesnek a picsába.

Sajnáltam volna őket :D Részemről bárki aki megveri az olaszokat most, az menjen csak tovább, annyira ellenszenves ez a válogatott.

Valahogy nem tud rávinni a lélek, h szorítani tudjak a szlovákoknak.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Jól besült az olasz csapat.
Részemről piszkosul örülök hogy Inter játékos nem vett részt ebben a szégyenben :!:
A sok juvés meg milanos meg számoljon el a teljesítményével :)
Lippi :mrgreen:
PetR
Kapcsolat:

kiscivis írta:
PetR írta:

Valahogy nem tud rávinni a lélek, h szorítani tudjak a szlovákoknak.

Nyugi máskor én se, de ebben a helyzetben, hogy kiverték az olaszokat.. :) Én se szeretem őket am.
kiscivis

Az a baj amúgy, h ez az oalsz szégyen jellemzi a Serie-A színvonalát. Ezek lennének a liga legjobb hazai játékosai?Vicc. Ilyenek közt tényleg nem nagy szám amit évről-évre teljesít a csapatunk.
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Utálom a szlovákokat, és nem örülök a továbbjutásuknak, de az olasz kiesésnek és a Juve FC bukásának Lippivel igen. Saját maga szobrát döntötte le, azzal, hogy kiégett, motiválatlan, formánkivüli Juve játékosokra építette a csapatát. Még szerencse, hogy tőlünk senki sem volt ott és aszisztált ennek a gyenge csapatnak. Talán egy új, fiatal new generation csapattal szimpatizálok, ahol Santon, Balotelli, Bonucci, Ranocchia, Acquafresca, Matri játszanak azoknak lehet igen. :)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ezt Lippi nagyon elrontotta. Hat alapvető hibát vétett:
1. Cannavaro-t az első meccs után nem tette ki a csapatból.
2. Nem kezdte el még a selejtezőkben a fiatalok beépítését.
3. Nem vitt ki irányítót a tornára.
4. Rutintalan kapusra bízta a csapatot.
5. Túlságosan makacs volt a "népakarattal" szemben.
6. Olyan játékot akart játszatni a csapattal ami sosem volt a sajátja.

1. Cannavaro miatt kaptak gólt a Paraguay és Új- Zéland elleni meccseken és ugye itt is benne volt az egyik gólban. Buta játékos és idős. Nesta nélkül valóban nem ér semmit. Mellette Chiellini szintén nem egy IQ bajnok...
2. Az teljesen nem igaz, hogy nincs jó utánpótlás, azonban ez a csapat szinte teljesen megegyezett a 2006-os gárdával, akik már akkor nem voltak annyira fiatalok. Legkésőbb az EB után el kellett volna kezdeni a generációváltást.
3. Cassano, Totti, Del Piero, D'Agostino, közül senkit nem vitt ki, holott ezek azok a játékosok akik már bizonyítottan oda tudnak passzolni ahová és amikor akarnak. Fazont adhattak volna játéknak és a támadásoknak egyaránt. Valamint vezérei lehettek volna a kékeknek.
4. Marchetti biztosan jó kapus, de két év serie a tapasztalattal bevetni egy VB-n azért nem túl okos dolog. Főleg mikor ott van De Sanctis aki egy remek és főleg tapasztalt kapus, aki bravúrok sorát mutatta be kapusként. Marchettinek nem nagyon voltak nagy védései és benne volt a harmadik gólban (is).
5. Kérték Lippit, hogy vigye ki Boriello-t, Tottit, Del Pierot, Nestat, Cassanot, Balotellit, Rossit, D'Agostiont, Boriellot, Tonit. Azonban Ő úgy volt vele, hogy Ő az edző majd ő megmondja mi a frankó, nehogy már más önte el helyette, akkor minek ő oda?!
6. Érthetetlen. Ez volt az a meccs ahol egy döntetlen is bőven elég lett volna, erre mit csinál? Beállít három támadót, ráadásul szélső játékot erőltetve, ami nem az olaszok sajátja (ez utóbbi volt a kiwik ellen is). Minek kellett ezen a meccsen támadni, a többin kellett volna... Az olasz válogatott három támadóval főleg szélességben nem is tudom mikor játszott. ezen a meccsen elég lett volna egy támadó is, hiszen meg lehetett volna kontrázni a Szlovákokat...

Egy tudatosan felépített és időben beépített fiatalos válogatott ezt a csoportot 9 ponttal zárta volna és valahogy így nézett volna ki (nálam):
Buffon - Maggio - Chiellini - Nesta - Santon - Palombo - De rossi - Montolivo - Cassano - Gilardino - Quagliarella
4-3-1-2 felállás. Ha szélső is kell, akkor Montolivo az egyik szélen és Palombo helyett a másik szélre Camoranesi...
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

kiscivis írta:Az a baj amúgy, h ez az oalsz szégyen jellemzi a Serie-A színvonalát. Ezek lennének a liga legjobb hazai játékosai?Vicc. Ilyenek közt tényleg nem nagy szám amit évről-évre teljesít a csapatunk.

Kiscivis várj , várj ezt gondoljuk újra.
Tehát van egy gyenge olasz válogatott. Van egy nem annyira gyenge ;) olasz bajnokság
ahol kedvencünk újra 1. lett. Amennyiben nem jött volna a BL siker akkor amit írtál 100%
ban igaz.
Viszont GYŐZTÜNK A BL.-ben IS !!! Európa legjobbnak vélt csapatait kiütöttük.
Tehát az INTER függetlenül , hogy mit produkált az olasz válogatott, hatalmasat alkotott.
Persze ha Toldo , Matrix , Santon , és Balotelli ott lehettek volna ........... :D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

kiscivis írta:Az a baj amúgy, h ez az oalsz szégyen jellemzi a Serie-A színvonalát. Ezek lennének a liga legjobb hazai játékosai?Vicc. Ilyenek közt tényleg nem nagy szám amit évről-évre teljesít a csapatunk.
Nem biztos,hogy ezek a liga legjobb játékosai,ezek Lippi legjobbjai.Mátrix nagyon hiányzott a védelemből és nem ő az egyetlen.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nem sírni kell, el kell ismerni hogy átalakulóban van a világ nemzeti labdarúgása. Dél-amcsik kurva jók. Az európaiak sorra szenvednek. Egy fél-profi válogatott (Zéland) 3 X-el zárja a vb-t és partiban volt végig, ez már gondolkodtatóba kell hogy ejtse az öntelt eu. válogatottakat.
kiscivis

intertomega írta:Kiscivis várj , várj ezt gondoljuk újra.
Tehát van egy gyenge olasz válogatott. Van egy nem annyira gyenge ;) olasz bajnokság
ahol kedvencünk újra 1. lett. Amennyiben nem jött volna a BL siker akkor amit írtál 100%
ban igaz.
Viszont GYŐZTÜNK A BL.-ben IS !!! Európa legjobbnak vélt csapatait kiütöttük.
Tehát az INTER függetlenül , hogy mit produkált az olasz válogatott, hatalmasat alkotott.
Persze ha Toldo , Matrix , Santon , és Balotelli ott lehettek volna ........... :D

Félre ne értsd, én nem a csapatunk teljesítményét becsülöm le. Tény, h mi vagyunk a legjjobbak. :D Csupán az olasz liga az ami elég gyengének tűnik, így azt annyira nem nagy kunszt megnyerni, pláne, h a riválisoknál ilyen "sztárok" szaladgálnak.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Az a baj amúgy, h ez az oalsz szégyen jellemzi a Serie-A színvonalát. Ezek lennének a liga legjobb hazai játékosai?Vicc. Ilyenek közt tényleg nem nagy szám amit évről-évre teljesít a csapatunk.

Zambrotta, Gattuso, Pirlo, Cannavaro már réges-rég nem a legjobb hazai játékosok a Serie A-ban. Lippi azonban rájuk építette a csapatot, + a többi mentálisan-fizikailag padlón lévő Juventus játékosra. Mikor ezt megláttam kerethirdetéskor (illetve már sejteni lehetett előtte is, hogy ez lesz), eldőlt számomra, hogy most nem fogok szurkolni nekik, bár 2006-ban örültem az olasz sikernek.

Nem látom ugyan a mostani huszonévesekben, hogy világverő csapatot alkottak volna, de ha Lippi többet törődik a beépítésükkel, egy jobb, motiváltabb válogatottat láthattunk volna. Maggio, Criscito és a többi újonc hiába jó képességű játékosok, kevés válogatottbeli tapasztalattal rendelkeztek a VB kezdetekor, és összeszokni aligha volt lehetőségük. Bonucci nem is tudom, hány válogatottsággal érkezett Afrikába. Ráadásul nyilván jobb lett volna a keret Buffonnal, Nestával, Santonnal, Ranocchiával, de ők megsérültek.

A középpályán kevés volt a lehetőség, de az idén gyalázatosan teljesítő Gattuso-Pirlo duó helyett több értelme lett volna kivinni a Milan legjobb olaszát, Ambrosinit, és a kevés irányítani tudó olasz egyikét, D'Agostinot. Csatársorban pedig, mondanom sem kellene: Balotelli, Cassano, Miccoli, Rossi... Mintha szándékosan csak olyan támadókat vitt volna ki, akikben semmi kreativitás nincs.

Össze lehetett volna állítani egy jó kis csapatot, de már a Konföderációs Kupán el kellett volna kezdeni kísérletezgetni. Ehelyett ragaszkodott a szent tehenekhez, ráhúzta az azúrkék mezt a döglött zebrára, potenciális húzóembereket hagyott ki, mert "fegyelmezetlenek". Hát ez egy fegyelmezett, de gyenge keret volt, biztos megérte így csinálni.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Szerintem majdnem tökmindegy melyik 23 olasz játékost vitte volna ki Lippi.
Max a mentalitás lett volna jobb a fiatalokkal (mondjuk az is valami)
Ha Bonucci,Ranocchia, Cassano vagy akár Santon és Materazzi játszik akkor sem lett volna semmi nagy eredmény belőle.
Kiöregedtek az igazi klasszisok (Nesta,DelPiero,Totti,Vieri stb), és nincs megfelelő utánpótlás.
Mondjuk nem bánom, mert ilyen juve és milan töltelékemberekkel megrakott olasz csapatnak sohasem tudnék drukkolni.
Cupi

mike írta:Szerintem majdnem tökmindegy melyik 23 olasz játékost vitte volna ki Lippi.
Max a mentalitás lett volna jobb a fiatalokkal (mondjuk az is valami)
Ha Bonucci,Ranocchia, Cassano vagy akár Santon és Materazzi játszik akkor sem lett volna semmi nagy eredmény belőle..

Abban igazad van, hogy VB-t nem nyertek volna fiatalabb kerettel sem, de ebből a nagyon gyenge csoportból továbbjuthattak volna és mondjuk a legjobb 8-ig eljuthattak volna. Az már nem olyan nagy ciki, főleg sok fiatallal a keretben ;) Ez a mostani szereplés ultra nagy égés volt. :?
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Azt hiszem sokan sírnak most azután hogy Supermario Balotelli miért nem volt ott Dél-Afrikában.:/
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Azért 1 vérfrissítéssel mindenképpen jól járt volna ez a csapat!Mondjuk 1 ilyen kezdővel lett volna némi esély: Buffon,Santon,Bonucci,Chiellini,Criscito,Montolivo,De Rossi,Palombo,Cassano,Di Natale/Quarella,Balotelli

Ez az újoncokkal teletömött válogatott sokkal többre vitte volna mint ez a szenny gobbókból álló keret!Camoranesi,Pirlo?Gattusó?Cannavaro?Iaqinta?Marchisio?Jesszusom...
Csak ezért nem tudtam nekik szúrkolni.Pedig mindenhol általában az olaszok az első számú válogatottam,de most maradt nekem 1 jó holland,Wesley-vel meg az argentinok Samuval meg Principe-vel!
Marco

Busquets jobb szinész mint focista :) Azért szabad se járt volna nem h sárga
Marco

Ez a piros meg vicc volt, vagyis a második sárga...
DSanton39

a vicc hogy még így is továbbjutásra állnak, de a brazilok ellen abszolút B csapattal fognak kiállni.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Marco írta:Ez a piros meg vicc volt, vagyis a második sárga...

Látványosan segítik a hispánokat, mint ahogy a liverpoolt szokták a BL-ben.
Még csak sárgát sem kaptak, miközben a chileieket színezi a mexikói bőszen.
Marco

Bombastico írta:
Marco írta:Ez a piros meg vicc volt, vagyis a második sárga...

Látványosan segítik a hispánokat, mint ahogy a liverpoolt szokták a BL-ben.
Még csak sárgát sem kaptak, miközben a chileieket színezi a mexikói bőszen.

Ami egyik oldalon sárga másik oldalon épp hogy szabadrugás... sajnálom chilét de a kapusuk nagyon elszurta nekik h minek jött ki :shock:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

"Csak" 6! európai csapat van a legjobb 16 között, ráadásul egymás ellen is játszanak. Német-Angol és a Spanyol-Portugálon bármi lehet. A portugálok még gólt sem kaptak, igaz ez nem jelent semmit. A többi meccsnek azért van favoritja (az USA-Ghánánál nálam az afrikaiak) Színes lett a vb.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

USA - Ghána
Uruguay - Dél-Korea

Az Uruk és a USA simán továbbjutnak
Nia

Komax írta:"Csak" 6! európai csapat van a legjobb 16 között, ráadásul egymás ellen is játszanak. Német-Angol és a Spanyol-Portugálon bármi lehet. A portugálok még gólt sem kaptak, igaz ez nem jelent semmit. A többi meccsnek azért van favoritja (az USA-Ghánánál nálam az afrikaiak) Színes lett a vb.

Pont ez jutott nekem is eszembe.50%-os teljesítmény.És csak 3-an maradnak a legjobb nyolc között.ahogy 3 Dél-Amerikai is maradhat.Mivel ott is 4 egymás ellen nyomja.Aztán van még Ghána,,USA,Japán,Korea

Az USA továbbjutását azért nem venném 100%-ra.De ki tudja.

A Chileiek pirosa tényleg vicc volt.Szerintem még hozzá se ért.Ennek ellenére tartom szép focit játszanak a Spanyolok.Bár tegnap mintha mindenkinek jó lett volna ami van.Aztán ha Svájc rúgott volna kettőt hirtelen.Vagy netán kiegyenlít Chile :)

Jó kis meccs lesz a Spanyol-portugál.Szerintem mindkét csapat szép focit játszik.És bár ilyet ritkán mondok ,de C.R79 iszonyat jól játszott tegnap.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Gyönyörű foci, 99 999 passz minden meccsen, épp csak az a baj, hogy elalszom. :) Barcelona mínusz Messi. Ha már Mourinho vezetné a portugálokat, bedarálnák őket, ahogy kell!
Nia

Nem drukkolok a spanyoloknak,de legalább lőnek kapura és támadnak.Azt meg már írtam,hogy túl sok a passz.De legalább színt visznek ebbe az unalmas és pénzéhes focivilágba,VB-be :) És ezt nem sok csapatról mondhatjuk el. Nem hiába lettek Európa bajnokok.Én nem alszom el rajta,egy Elefántcsontparton vagy egy Koreán elalszom hamar.A biztonság mindennek felett.

Sőt azon meccsen inkább közelebb áll hozzám Portugália.Ennyi.

Uruguay a legüdébb színfolt nekem.Ezt lehetett sejteni és nagy esélyük van a nyolcra.De ez az én véleményem.
e.szabi

Uruguay sztem ott lesz a 4-ben. És nem érdemtelenül.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ha már tippelünk sztem,Uruguay,Brazil,Spanyol,Német.
DSanton39

vaskalap írta:Ha már tippelünk sztem,Uruguay,Brazil,Spanyol,Német.

Uruk, Holland, Német, Portugál.
és az Uruk meg is nyerik a VB-t, véleményem szerint.
Cupi

DaNi írta:USA - Ghána
Uruguay - Dél-Korea

Az Uruk és a USA simán továbbjutnak

Elsővel egyetértk, de az USA továbbjutásában ne legyél olyan biztos. ;) Lehet, hogy tobábbjutnak, de meglepne ha simán.
Ghána nem volt rossz a németek ellen sem, a vereség ellenére is voltak nagy helyzeteik, nem játszottak rosszul, USA meg nagyon megszenvedett Algériával és nem sokon múlt a kiesésük
Persze ma este úgyis kiderül ki jut tovább
Uruguay remélem kiüti Dél - Koreát :)
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Nagyon eggyüt van most az Argentin csapat, de egy rossz meccs, sőt... egy rossz pillanat és mindennek vége! Nagyon kell holnap figyelni, és remélem Demichelis a jobbik arcát mutatja( már ha van neki ilyen). Cambi és Zanetti nagyon hiányzik a kp-ról... De nem csak ők ketten, hanem Lucho is, Verón helyett jobb lenne ő sztem. Én nagyon szeretem Verónt de be kell látni , hogy már nem az igazi sajna, pedig sokat vártam tőle.Nem írom természetesen, remélem Mexikó ellen már odateszi magát!!!
VAMOS!!!!!
kiscivis

Koreai kapus ezt csúnyán benézte. De nem baj, hajrá uruk.
Válasz küldése