Audipower írta: ↑2020.12.13. 21:27
A juvénak csak sikerült nyerni két 11-essel. Most is tolják őket rendesen, bár ezen már meg sem lepődök.
Mondjuk eddig egy szavunk nem lehet a bírókra idén, ha róluk van szó. Majdnem minden pontvesztésükben volt bírói hiba a kárukra és a legtöbb meg nem adott gól is hozzájuk fűződik. A Moratanak volt, hogy 3 meccs alatt 6 meg nem adott gólja volt, abból 2 egyvonal volt.
Ma is volt egy meg nem adott góljuk, szerintem az is adható volt.
Az eddigi játékuk egyébként nagyon hasonlít a miénkre, csak az edzőjüknek van B, C és D terve, Conténak meg B sincs. Rohadt sok gólt kapunk, ez a nagy baj.
CsaSzi9294 írta: ↑2020.12.13. 21:40
A Milán is fog kapni legalább egyet.
Eddig égnek a Parma ellen, remélem így is marad.
Sajnos x lett a vége.
Jó ez így is, elkezdik majd ők is szórni a pontokat. Nem is miattuk aggódom, inkább magunk miatt, mert láthatóan akadozik a gépezet, és a gyuve és napoli 1 ponttal van mögöttünk.
Az ilyen ki-ki helyzetekből meg mostanában nem mi szoktunk jól kijönni...
g.e.r.a írta: ↑2020.12.13. 21:43
Rendesen szurkolok, hogy kikapjon ez a csicska Milan. Már az is szúrta a szemem, ahogy kikaptunk tőlük a végtelen undorító kessievel....de rendesen annyira elvannak szállva, hogy ideje lenne a földre kerülniük. Nagyon nevetnék, ha a szezon végére nem lennének az első 4-be se Már olyan szinten vannak, hogy nekik csak egy ellenfelük van idén az pedig a Juventus. Meg hogy a Juventus kapott két 11-est bezzeg ők nem kapnak. Wtf? A szezonban szerintem a legtöbbet rúgtak eddig. Nagyon irritáló banda már.
Egyetértek! Nagyon el vannak szállva mert eddig kijön nekik a lépés de szerintem ki fognak égni,nem fogják behúzni a bajnokságot. Amúgy az FFP-vel hogy áll a Milan?
Eléggé kiegyenlített most még a bajnokság . Gattuso , Pioli , Pirlo miatt olykor lenézné az ellenfelet az ember , aztán elkezdesz gondolkodni Conteval nyertünk e már rangadót , milyen az arány .?
Szerintem a végén sokat fog érni az egymás elleni eredmény . Ha nem képes egy Gattuso lemeccselni , menjen vissza a Barihoz .
hvmetal írta: ↑2020.12.14. 13:44
Eléggé kiegyenlített most még a bajnokság . Gattuso , Pioli , Pirlo miatt olykor lenézné az ellenfelet az ember , aztán elkezdesz gondolkodni Conteval nyertünk e már rangadót , milyen az arány .?
Szerintem a végén sokat fog érni az egymás elleni eredmény . Ha nem képes egy Gattuso lemeccselni , menjen vissza a Barihoz .
Parszor azert mar sikerult neki.
Conte vs Gattuso:
Napoli-Inter 1-3 bajnoki
Inter-Napoli 0-1 kupa
Napoli-Inter 1-1 kupa
Inter Napoli 2-0 bajnoki
2/2 gyozelem bajnokin, osszesegeben meg 2 gyozelem 1 X 1 vereseg.
hvmetal írta: ↑2020.12.14. 13:44
Parszor azert mar sikerult neki.
Conte vs Gattuso:
Napoli-Inter 1-3 bajnoki
Inter-Napoli 0-1 kupa
Napoli-Inter 1-1 kupa
Inter Napoli 2-0 bajnoki
2/2 gyozelem bajnokin, osszesegeben meg 2 gyozelem 1 X 1 vereseg.
Bajnokin oda vissza vertük őket.
Ez azért ritka.
Persze Gattuso csak januárban vette át a csapatot.
hvmetal írta: ↑2020.12.14. 15:32
Rangadó , mint Milan , Juve , Roma , Napoli , Lazio elleni meccsek .
30 megszerezhető pont . 15 alatt nehezen kapsz s udettot
Conte merlege amiota nalunk van a bajnoksagban az altalad felsorolt csapatok ellen:
Holnap Inter-Napoli.
Hakimi és Vidal kezdetése kérdéses, Perisic holnapra szinte biztosan kijátszotta magát a kezdőből.
Alexis a hírek szerint csak pados lehet, magához képest sokat játszott mostanában.
Mai hirek szerint Vidal tovabbra sem tudja kezdkent vallalni a jatekot, de ez meg holnapig valtozhat, mindent megprobalnak hogy a kezdobe lehessen. Viszont jelenleg nem sok az esely erre.
D'Ambrosio vagy Darmian lesz a jobboldalon a hirek szerint, balon pedig Young.
Elore pedig visszaall a Lukaku-Martinez paros.
Conte megerositette, Vidal nem lesz meg holnap, mivel tovabbra is nagy a kockazat az ujabb serulesenek.
Sanchez is aligha tud palyara lepni holnap.
Hakimi kapcsan ma ertekelnek, de nala van esely a jatekra.
interfan írta: ↑2020.12.15. 13:57
Conte megerositette, Vidal nem lesz meg holnap, mivel tovabbra is nagy a kockazat az ujabb serulesenek.
Sanchez is aligha tud palyara lepni holnap.
Hakimi kapcsan ma ertekelnek, de nala van esely a jatekra.
Lautaro nem rúgott gólt mostanában.
Viszont azért nem értékelhetlena a játéka.
Sassulo és Cagliari ellen gólpassz Sáncheznek és Lukakunak.
Kapufa a Sahtar és a BM ellen is.
Most biztos kezdő lesz és szerintem megszakad a sorozat.
Meg is rakom mixemhogy rúg gólt.
interfan írta: ↑2020.12.15. 12:48
Mai hirek szerint Vidal tovabbra sem tudja kezdkent vallalni a jatekot, de ez meg holnapig valtozhat, mindent megprobalnak hogy a kezdobe lehessen. Viszont jelenleg nem sok az esely erre.
Ahogy vártam Sensi és Eriksen megint a padon lesznek. Gaggal akarja megváltani a világot ez a szerencsétlen. 0-2-nél majd behozza a dánt a szokásos 85.percben.
A Napoli nem egy Cagliari, Benevento szint. Ellenük az elképzelés nélküli erőfocink kevés lesz.
Ahogy vártam Sensi és Eriksen megint a padon lesznek. Gaggal akarja megváltani a világot ez a szerencsétlen. 0-2-nél majd behozza a dánt a szokásos 85.percben.
A Napoli nem egy Cagliari, Benevento szint. Ellenük az elképzelés nélküli erőfocink kevés lesz.
Tavaly is vertuk oket oda-vissza.
Azert a Napoli padjan egy Gattuso ul.
Ettol fuggetlenul igazad van, es jo amit irsz.
Nincs itt meglepetes, amig Conte az edzo, a taktika fix 3-5-2 lesz.
Csak ha total eg a haz, akkor az utolso 15 perce johet barmi valtozas, de ez sem mindig csak neha.
Tavaly is vertuk oket oda-vissza.
Azert a Napoli padjan egy Gattuso ul.
Ettol fuggetlenul igazad van, es jo amit irsz.
Nincs itt meglepetes, amig Conte az edzo, a taktika fix 3-5-2 lesz.
Csak ha total eg a haz, akkor az utolso 15 perce johet barmi valtozas, de ez sem mindig csak neha.
Szerintem azt a tévhitet nyugodtan elfelejthetjük,hogy Gattuso rossz edző. Egy a mostaninál nem erősebb Milant majdnem a bl-be vezetett, a Napolival már trófeaja is van, most pedig nagyon jól mennek. Nekem kifejezetten tetszik a munkája.
Corriere szerint Sanchezzel nem akarunk kockaztatni, es a hetvegi Spezia, valamint a jovohet szerdai Verona meccset is kihagyhatja.
Vidal visszatereset Conte nagyon remeli a Spezia ellen.
Nainggolan pedig mar regota a csapattal edz, de a projekten kivul van, es az elegtelen edzesmunka valamint hozzaallas miatt nem szamit ra Conte.
Úgy kellene a lelki világomnak egy jó játékkal elért megérdemelt győzelem, mint egy falat kenyér. Nagyon bízom benne, hogy Lautaro erre a meccsre tartalékolta az energiáját és kiszakad a gólzsák nála ma este. Ha itt is hátrányba kerülünk, erőből itt nem fordítjuk meg mint a kisebb csapatok ellen...
Gag mínusz egy ember. Értem én hogy a kozeppalya stabilitása lényeges es hogy ő elvileg cdm, de akkor se kellene öt erőltetni.
Már látom magam előtt hogy a 80.percben jön perko meg Sensi Eriksen sor hogy 2-0-ról csodát tegyenek.
Ha nem lenne apróbb sérülése Hakiminek SE kezdene. Nincs bajom Darmiannal. De Hakiminek alap kezdőnek kellene lennie. Mint ahogy az olasznak a bal oldalon Young helyett. Nem tudom mire ez a pikkelés Hakimire (is)?
Nézem ezt a gyuve-Atalanta meccset, hát hogyismondjamna, itt is megy ám a tötymörgés ezerrel!!! Én nem tudom ez Serie A betegség vagy mi, de nagyon rossz nézni. Ezekhez képest egy Bayern v Dortmund, v akár egy M City tempó űrfoci komolyan! Amúgy közben Gasperiniék simán vezethetnének, elszórakoznak mindent, ez a gyuve sem vmi veretes most...
Ha nem lenne apróbb sérülése Hakiminek SE kezdene. Nincs bajom Darmiannal. De Hakiminek alap kezdőnek kellene lennie. Mint ahogy az olasznak a bal oldalon Young helyett. Nem tudom mire ez a pikkelés Hakimire (is)?
Szerintem Hakimi nem feltétlen játszik keveset. Azon a poszton kell a legtöbbet futni, ezért van ott nagyobb rotálás én úgy gondolom.
Szerintem Hakimi nem feltétlen játszik keveset. Azon a poszton kell a legtöbbet futni, ezért van ott nagyobb rotálás én úgy gondolom.
Szerintem simán bírná. Nincs akkora tempó az olasz ligában, ez nem a rotálásról szól. Rotálhatná Gagliardinit meg Vidalt (utóbbi nyilván ha egészséges). Szerintem valami miatt nincs megelégedve vele. De hát Conténál ez nem újdonság.
Nem hittem volna, hogy Gattuso így összeszedi a Napolit. Sajnos fogalmunk nincs megint, hogy mit csináljunk. Járatjuk szélességben aztán valaki felbassza a csatárokra. Szerintem két vhs elemzés után Kondás Elemér is tudná, hogy mit kell csinálni ellenünk.
Annyira sablonos a jatekunk, minden tamadasnal mindenki ugyanott van, ugyanugy helyezkedik, semmi kreativitás, még a jóöreg Hector Cuper is elalszik rajta.
Sajnos továbbra is azt kapjuk amire számítani lehetett! Megy a biztonsági játék és taktika! Komótosan passzolgatunk hátul aztán néha néha ha van egy kis szabad területe az egyik szélső játékosunknak akkor kiteszik neki aztán mehet is a beadás! Pffff ez egy nagy nulla! Nem az a baj hogy csak ma hanem, hogy mindegy ki az ellenfél nekünk mindig ez az alaptaktikánk! Ez borzalmasan kevés még a kieső csapatok ellen is nem hogy a Napoli ellen! Másodikban ahogy lenni szokott majd kapjuk a szokásos gólunkat aztán mehetünk is megint az eredmény után! Erre is nagyobb összeggel mernék fogadni most pedig nem vagyok egy médium!