Úgy is jó, akkor is lesz még kb 10 perc
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
-
Fan Gusto
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Sensit nem merjük behozni, mert rossz a pálya talaja?
- mike
- CsaSzi9294
Legalább X legyen b@ssza meg.
-
R9.
hat ez nagyon gaz h nem tudjuk megverni oket
lefogadom ha sanchez belovi most 0:3 lenne
lefogadom ha sanchez belovi most 0:3 lenne
- mike
Addig kísértettük a sorsot ezekkel az első félidőkkel, míg megbosszulta magát.
Azt várom már, hogy melyik meccs lesz, ahol végre már az első perctől "nyerni akarunk".
- CsaSzi9294
Ez a mai az lehetett volna, mert jól kezdtünk. Csak hát az a kva 11es. Komolyan inkább ne is lett volna.
- alwin91
legalább egy x-re ki tudnák hozni...
- CsaSzi9294
Az egy vígaszom, hogy legalább a 2. Félidei gól jött.
- mike
ConteOut

Este drukkolhatunk hogy a bilan- gyuve meccsen senki se szerezzen pontot.
Este drukkolhatunk hogy a bilan- gyuve meccsen senki se szerezzen pontot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2021.01.06. 17:01-kor.
-
R9.
most juvenak kell nyerni nekunk meg verni a juvet
-
Francesco
Perisic-et kurva gyorsan el kéne felejteni. És mindenki őt játszotta meg az utolsó 10 percben. Nem is jutottunk el a kapuig. Komolyan vicc. Azt hittem bedaráljuk a gól után a Sampot, de egy nagy nulla volt a teljesítmény onnantól. Eriksen is bejön és egy labdát sem kap a társaitól, vicc. Sensi hol a picsába volt?
-
DM22
Tényleg nagy kár ezért a meccsért mert a sampnak valójában esélye nem volt. Külön poén , hogy a két volt Interes kudarc lőtte a gólokat .. tipikus.
Nem ezen a meccsen kellett volna kikapni, a statisztika is jól mutatja. Szerintem nem játszottunk rosszul, sőt, kifejezetten jól a betömörülő Samp ellen de ilyen kezdéssel nagyon megszopattuk magunkat. Sancheznek szólni kéne, hogy kérjük vissza a tavaszi formáját mert ez így hulla gyenge. Mindenesetre 9 meccsből 8 győzelem 1 vereség, ezt aláírtam volna. Csak tényleg az árnyalja a dolgot , hogy a Samp a 2 értelmes akciójából 1-et gólra váltott, és kaptak egy (jogos) tizit. Mi meg 10 olyan helyzetet is kidolgoztunk amiből lehetett volna gól. 23 kapura lövés (11 kaput talált) , nem mindennapi statisztika egy olasz csapattól. Volt kapufánk is.
Ma semmi nem jött össze sajnos.
Nem ezen a meccsen kellett volna kikapni, a statisztika is jól mutatja. Szerintem nem játszottunk rosszul, sőt, kifejezetten jól a betömörülő Samp ellen de ilyen kezdéssel nagyon megszopattuk magunkat. Sancheznek szólni kéne, hogy kérjük vissza a tavaszi formáját mert ez így hulla gyenge. Mindenesetre 9 meccsből 8 győzelem 1 vereség, ezt aláírtam volna. Csak tényleg az árnyalja a dolgot , hogy a Samp a 2 értelmes akciójából 1-et gólra váltott, és kaptak egy (jogos) tizit. Mi meg 10 olyan helyzetet is kidolgoztunk amiből lehetett volna gól. 23 kapura lövés (11 kaput talált) , nem mindennapi statisztika egy olasz csapattól. Volt kapufánk is.
Ma semmi nem jött össze sajnos.
- Cupi
Nem igazán értem én sem, hogy mi az anyámért játszották állandóan annak a szar Perisicnek a labdát?? Komolyan nem látják a játékosok is, hogy kb. semmit nem tud vele kezdeni??? Vagy azt kérte Conte menjen minden ki Perisicnek és ő majd megoldja?? Vagy mi?Francesco írta: ↑2021.01.06. 17:02 Perisic-et kurva gyorsan el kéne felejteni. És mindenki őt játszotta meg az utolsó 10 percben. Nem is jutottunk el a kapuig. Komolyan vicc. Azt hittem bedaráljuk a gól után a Sampot, de egy nagy nulla volt a teljesítmény onnantól. Eriksen is bejön és egy labdát sem kap a társaitól, vicc. Sensi hol a picsába volt?
Csalódott vagyok nagyon mert ez a Samp kurva szar volt.....
- CsaSzi9294
Fhu de tönkre bszta az estémet ez a meccs...
- Cupi
Sanchez sajna ma totál hasztalan volt....kapura gyenge lövések és fejesek.....ha be is jöttek a cselei utána szarul passzolt....
Az a baj most kötelező lesz megverni a Roma, Juve kettőst....különben le fogunk szakadni.....
Az a baj most kötelező lesz megverni a Roma, Juve kettőst....különben le fogunk szakadni.....
- Cupi
szintén....pedig elterveztem megnézem a Milan - Juvét de így nem fogom.....
- CsaSzi9294
Hátha ez a meccs ösztökéli a vezéreket, hogy igazolni kellene. És nem Éder féle 4. számú játékosokat. Gagliardinit meg elfelejteni már végre.
- drtie
Rettentő szar volt a hangulatom a meccs után és csalódott voltam is Sanchez és Eriksen játéka miatt (persze épp ésszel meg érthető is, hogy ha egy játékos nincs meccsben, akkor nem tőle kell várni a csodát), mert győzelmet szerettem volna.
No de ez a poén kellett, hogy helyre billentsen! Köszi!
- Cupi
Az jó lenne de látva a mait nem is értem, hogyan gondoljuk, hogy egy Pellé vagy Éder majd emgoldás lesz....tudom lóvé hiány de akkoris....ezeknek semmi értelme....Éder fiatalabb korában is mit szerencsétlenkedett itt sokszor....jaj....majd most 34 évesen megváltás lesz....persze....CsaSzi9294 írta: ↑2021.01.06. 17:12
Hátha ez a meccs ösztökéli a vezéreket, hogy igazolni kellene. És nem Éder féle 4. számú játékosokat. Gagliardinit meg elfelejteni már végre.
- Cupi
egyébként 8 zsinórban szerzett győzelmenként ki lehet kapni csak az fáj pont egy ilyen hulladék ellenfél ellen.....
jó persze ha most a roma - juve kettőst megverjük akkor el is felejtem ezt a mait.

jó persze ha most a roma - juve kettőst megverjük akkor el is felejtem ezt a mait.
- CsaSzi9294
És még csak most jönnek a komolyabb meccsek.Cupi írta: ↑2021.01.06. 17:16Az jó lenne de látva a mait nem is értem, hogyan gondoljuk, hogy egy Pellé vagy Éder majd emgoldás lesz....tudom lóvé hiány de akkoris....ezeknek semmi értelme....Éder fiatalabb korában is mit szerencsétlenkedett itt sokszor....jaj....majd most 34 évesen megváltás lesz....persze....CsaSzi9294 írta: ↑2021.01.06. 17:12
Nagyon sok az olyan meccs, amikor gólt vagy gólokat kapunk. Milyen szép is lenne, ha abba hagynánk ezt a 352t és egy normális 4 védős felállásban játszanánk. Valami változás kell, mert hiába jöttek az eredmények, aggasztó a sok kapott gól. Róma, Juve, nem lesz ilyen passzív, mint ezek a kis és közép csapatok.
Kezdő kp és egy kezdő szintű csatár kell!
- Festa
- interfan
Ertekelesek:
- Sky:
Hakimi 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Brozovic 6
Lukaku 6
Eriksen 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Martinez 5,5
Barella 5
Gagliardini 5
Young 5
Vidal 5
Sanchez 5
Perisic 4
- SM:
DeVrij 6,5
Hakimi 6,5
Bastoni 6
Lukaku 6
Eriksen 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Brozovic 5,5
Martinez 5,5
Gagliardini 5
Young 5
Sanchez 5
Vidal 5
Barella 4,5
Perisic 4
- FcInternews:
Hakimi 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6
Brozovic 6
Lukaku 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Bastoni 5,5
Gagliardini 5,5
Young 5,5
Sanchez 5,5
Martinez 5,5
Perisic 5
- Calciomercato.com:
Hakimi 7
DeVrij 6,5
Brozovic 6
Lukaku 6
Martinez 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Young 5,5
Eriksen 5,5
Gagliardini 5
Vidal 5
Sanchez 5
Perisic 4,5
- FcInter1908:
Hakimi 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Brozovic 6
Martinez 6
Lukaku 6
Handanovic 5,5
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Young 5,5
Eriksen 5,5
Gagliardini 5
Sanchez 5
Perisic 4
- Sky:
Hakimi 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Brozovic 6
Lukaku 6
Eriksen 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Martinez 5,5
Barella 5
Gagliardini 5
Young 5
Vidal 5
Sanchez 5
Perisic 4
- SM:
DeVrij 6,5
Hakimi 6,5
Bastoni 6
Lukaku 6
Eriksen 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Brozovic 5,5
Martinez 5,5
Gagliardini 5
Young 5
Sanchez 5
Vidal 5
Barella 4,5
Perisic 4
- FcInternews:
Hakimi 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6
Brozovic 6
Lukaku 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Bastoni 5,5
Gagliardini 5,5
Young 5,5
Sanchez 5,5
Martinez 5,5
Perisic 5
- Calciomercato.com:
Hakimi 7
DeVrij 6,5
Brozovic 6
Lukaku 6
Martinez 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Young 5,5
Eriksen 5,5
Gagliardini 5
Vidal 5
Sanchez 5
Perisic 4,5
- FcInter1908:
Hakimi 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Brozovic 6
Martinez 6
Lukaku 6
Handanovic 5,5
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Young 5,5
Eriksen 5,5
Gagliardini 5
Sanchez 5
Perisic 4
- Cupi
Az is benne van. De pl. ha a Roma megver minket akkor beérnek pontszámban.
-
INTER-1908
nem láttam a meccset így arról nem is írnék.. összességében 11-est csak az tudja berúgni aki odaáll és kihagyni is csak ő tudja. Sajnos van ilyen... nyilván lesz még vereségünk a szezonban de reméljük hogy ez a pofon a következő két rangadó előtt felrázza a csapatot.
Szerintem este a Juve győzni fog és összetömörül a bajnokság. Messze még a vége...
Szerintem este a Juve győzni fog és összetömörül a bajnokság. Messze még a vége...
- internaZIOnaLe
Lehet szidni Sanchezt es Gagot is okkal..
De azt vágjatok hogy ma Bastoni akkora balfasz volt kb mint Rano szar napjaiban. Nem veszem elo a kis olaszt.. De ma bűn rpssz teljesitmenyt pakolt elenk
De azt vágjatok hogy ma Bastoni akkora balfasz volt kb mint Rano szar napjaiban. Nem veszem elo a kis olaszt.. De ma bűn rpssz teljesitmenyt pakolt elenk
-
Fan Gusto
Szerintem kár lenne kiemelni. Csapatszinten voltunk átlag alatt, nem érdemes ujjal mutogatni senkire.internaZIOnaLe írta: ↑2021.01.06. 17:37 Lehet szidni Sanchezt es Gagot is okkal..
- internaZIOnaLe
Nem is ra akarom kenni.. De ma ő is nagyon gyenge volt.Fan Gusto írta: ↑2021.01.06. 17:39Szerintem kár lenne kiemelni. Csapatszinten voltunk átlag alatt, nem érdemes ujjal mutogatni senkire.internaZIOnaLe írta: ↑2021.01.06. 17:37 Lehet szidni Sanchezt es Gagot is okkal..
-
DM22
Jogos , amit tehetünk most Mi és a csapat is , hogy ezt a meccset gyorsan elfelejtjük.internaZIOnaLe írta: ↑2021.01.06. 17:37 Lehet szidni Sanchezt es Gagot is okkal..
Kis előretekintés:
A Roma-t megkell verni, nincs kifogás, ha bajnokok akarunk lenni, akkor őket fogni kell, magabiztosan. Nem érzem úgy , hogy nekik bármivel is több esélyük lenne, ez a Roma nem az a Roma ami volt Spalletti első irányítása alatt annak ellenére , hogy szépen hozzák a pontokat.
A Juve-t MEGKELL!!!! verni. Egyrészt, ez jár nekünk szurkolóknak. Idejét nem tudom mikor vertük meg őket. Talán volt egy 3-1 abban az évben amikor végül totál beégtünk. Másrészt tele lesznek hiányzóval, Cuadrado és Sandro nem fog játszani másfél hét múlva sem, és nekik jobban fog kelleni a győzelem, így mi berendezkedhetünk a kontrajátékra ami szerintem sokkal jobban fekszik ennek a csapatnak. (Legalábbis addig amíg nem találunk egy kreatív előrejátékban váratlant húzni képes játékost, mert bár Eriksent ennek szánták teljesen idegen test ebben a csapatban tényleg. Nem bántom, de neki mennie kell, és hozni egy Gomezt vagy Depayt. Bár nem látok esélyt bármelyik érkezésére is, Pelle és Eder a vicc kategória lenne)
- lucky0
Hát sajnos ma semmi nem jött össze kb! Van ilyen! Hétvégén majd bemegy remélhetőleg! 4 ponttal kiegyeznék a két rangadó után! A Milán is bukni fog még nem is keveset ebben biztos vagyok!Forza Inter!
- Cupi
Ez a mai lehet a Napoli meccs miatt volt.
Ott nem érdemeltünk győzelmet.
Handa meg foghatna már végre egy 11-est....régen ez olyan jól ment neki.
Handa meg foghatna már végre egy 11-est....régen ez olyan jól ment neki.
- vaskalap
Szerintem egy,és nincs még vége.Tipic Inter,én így szeretlek.
- Festa
Írják több fòrumon ,hogy túlságosan Lukaku függőlk vagyunk és ez így van.
A középpályán Barella,Brozovic 1 gólos.Sensi,Vidal,Eriksen 0.
Lehet sima meccs lett volna ha bemegy a tizi aztán Young kapufája,de most semmi nem jött össze.
A Roma majd nem tömörül ennyire.Ott nyerni kéne,de a Fonseca csapat nagyon 2 arcú.
Kérdés melyik arcukat mutatják majd,
A középpályán Barella,Brozovic 1 gólos.Sensi,Vidal,Eriksen 0.
Lehet sima meccs lett volna ha bemegy a tizi aztán Young kapufája,de most semmi nem jött össze.
A Roma majd nem tömörül ennyire.Ott nyerni kéne,de a Fonseca csapat nagyon 2 arcú.
Kérdés melyik arcukat mutatják majd,
- alwin91
Jól éreztük páran, hogy kellene kicsit rotálni a védősort is. Mentálisan lehet sok ez még neki. De szerintem Barellát sem szabadott volna játszatni, egyszerűen sosem pihen.internaZIOnaLe írta: ↑2021.01.06. 17:42Nem is ra akarom kenni.. De ma ő is nagyon gyenge volt.Fan Gusto írta: ↑2021.01.06. 17:39Szerintem kár lenne kiemelni. Csapatszinten voltunk átlag alatt, nem érdemes ujjal mutogatni senkire.internaZIOnaLe írta: ↑2021.01.06. 17:37 Lehet szidni Sanchezt es Gagot is okkal..
- internaZIOnaLe
Ott a pont Alwin.
Ha nem lenne egy retardalt a parokas akkor ma egy Brozo Eriksen Gag sorral kezdtunk volna közepén... Allaatol fuggoen jöhetett volna a tarej frissitesnek
Ha nem lenne egy retardalt a parokas akkor ma egy Brozo Eriksen Gag sorral kezdtunk volna közepén... Allaatol fuggoen jöhetett volna a tarej frissitesnek
- Festa
Eriksentől mit vártatok milyen teljesítményt nyújt mialatt átadólistán van??internaZIOnaLe írta: ↑2021.01.06. 19:24 Ott a pont Alwin.
Sensi nem játszatása teljesen érthetetlen volt....
- PellerG
Én abban bízom, Sensi ma azért nem játszott, mert a Roma ellen tartalékolta.
Másképp a mai egyáltalán nem játszatását nem értem, kétszer is jól szállt be mostanában (Spezia, Crotone).
De gondolom Vidal visszakerül, tartósan őt nem fogja mellőzni.
Nálam hétvégén:
Handanovic
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-Sensi-Darmian
Lautaro-Lukaku
Másképp a mai egyáltalán nem játszatását nem értem, kétszer is jól szállt be mostanában (Spezia, Crotone).
De gondolom Vidal visszakerül, tartósan őt nem fogja mellőzni.
Nálam hétvégén:
Handanovic
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-Sensi-Darmian
Lautaro-Lukaku
-
Caldee
Ugyanezen gondolkoztam én is. Jó lenne már tudni, mi a helyzet Sensivel mert nem csak a Spezia, Crotone, hanem már előtte a Cagliari, Napoli ellen is jól szállt be. Állítólag egészséges, az olasz sajtóban is hetek óta visszatérő téma, hogy amikor ő beállt, rögtön lett ritmusa a játéknak. Erre ma már egy percet sem kapott. Nem tudom felfogni. Nálam is az lenne a magyarázat, hogy a Roma ellen akár már kezdőként hosszabb ideig is számít rá Conte, de aztán felébredek és nem tudom elképzelni, hogy nem a Barella-Brozovic-Vidal hármas kezd...
- alwin91
Ezt más is szeretné tudni... Barella kivételével mindenkinél jobb. Brozovic, Gag, Vidal biztosan nem férnének be egy komolyabb csapatba sem.Caldee írta: ↑2021.01.06. 19:52 Ugyanezen gondolkoztam én is. Jó lenne már tudni, mi a helyzet Sensivel mert nem csak a Spezia, Crotone, hanem már előtte a Cagliari, Napoli ellen is jól szállt be. Állítólag egészséges, az olasz sajtóban is hetek óta visszatérő téma, hogy amikor ő beállt, rögtön lett ritmusa a játéknak. Erre ma már egy percet sem kapott. Nem tudom felfogni. Nálam is az lenne a magyarázat, hogy a Roma ellen akár már kezdőként hosszabb ideig is számít rá Conte, de aztán felébredek és nem tudom elképzelni, hogy nem a Barella-Brozovic-Vidal hármas kezd...
Egyébként Young játszatását sem értettem egyáltalán. Darmian jól szállt be a Crotone ellen és nem lehet mondani, hogy csapágyasra lenne hajtva...
- Cupi
kicsit off
Spezia 10 emberrel nyert Nápolyban és úgy, hogy a Napoli vezetett.

Spezia 10 emberrel nyert Nápolyban és úgy, hogy a Napoli vezetett.
- Festa
- interfan
Gattuso faktor.
Nekem a vereseg ugyanugy faj, mert csunya lenne ha ez a Napoli barmilyen formaban veszelyes lenne rank. Nagyon nem ok a mi rivalisaink.
Ez mar nagyon nem ugyanaz a Napoli ami nemreg.
- Festa
Remélem mindenkinek bejött a szedai 15 00 órás kezdés mert a Fio elleni kupameccs szintén ebben az időben lesz 1 hét múlva.
- Cupi
Na akkor megint lesz hétközi meccs? Azt hittem a Roma - Juve közt legalább lesz 1 hetünk.....de jó....az a baj Conte a kupába sem fog rotálni.....
- vaskalap
- Baggio85
10 meccsenként 1x ki lehet kapni, de itt az a baj sajnos, amit már valaki említett, hogy ez egy borzasztó gyenge Samp volt. Ebből simán lehet 3 meccs, 0 pont így (idegenben a Roma, aztán otthon a Juve) és akkor megint elmondhatjuk, hogy megkezdtük szokásos téli "menetelésünket". 
-
INTER-1908
Off: A Juve üti a Milan-t...
kezdődik a bajnokság
kezdődik a bajnokság
- mike
Ennyi, a legrosszabbkor bakiztunk.
Nyernek a csalók, igy vesztett pontokban 3 ponrta feljönnek.
Még nyíltabb lett az egész.
- alwin91
A Gyuve meg egy méggyengébb Fiortól kaptak ki sima 0-3-raBaggio85 írta: ↑2021.01.06. 21:19 10 meccsenként 1x ki lehet kapni, de itt az a baj sajnos, amit már valaki említett, hogy ez egy borzasztó gyenge Samp volt. Ebből simán lehet 3 meccs, 0 pont így (idegenben a Roma, aztán otthon a Juve) és akkor megint elmondhatjuk, hogy megkezdtük szokásos téli "menetelésünket".![]()
Sőt, az összes bajnoki meccs közül egyedül a Napoli ellen éreztem azt, hogy egyértelműen jobbak voltak nálunk, de azt szerencsére bemákoltuk. Azokon a meccseken ahol nem volt győzelem, ott egyértelműen mi buktuk el a pontokat, nem az ellenfél szerezte meg.