2. Lazio 20 11 4 5 26–18 +8 37
3. Napoli 20 11 4 5 30–20 +10 37
4. Internazionale 19 10 5 4 32–19 +13 35
Azért kezd már jobban kinézni a tabella
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
6 ponthvmetal írta: 5pont
Úgy legyen!hvmetal írta:tényleg 6 pont
nem baj,lesz az még nekünk is előny ellenük
Nia írta:Tommy írta:kiscivis írta:1 éve kell néznünk, h mennyire jó játékos Pandev. :S.
Játszott itt már nálunk sok olyan jó játékos, akinek nem ment, és más klubnál meg formába lendült.
Pandev jó játékos ezt bizonyította a lazioban, cserének elfér, kezdőként nem Inter szint, ez valóban így van. 4 számú csatárnak jó.
Ahogy Chivu is.De te Santont favorizálod(így van jól és értem is),én meg vallom,hogy most még Chivu a legjobb oda a szóba jöhető emberek közül.És a januárja eddig nem volt szörnyű.
Csak nem kapnánk már gólt...
Ki a 3. számú csatár?
Tommy írta:Balhátvédként idén 2 jó meccse volt talán most januárban. Santont favorizálom, mert negyedannyi meccsen játszott idén balhátvédet, és azalatt nem játszott rosszabul mint Chivu, most pedig a kupameccsen sztem nagyon jól játszott, nem hiába kapott a gazzetától is 7-est. És szerintem egy olasz csapatnál nem kellene kérdésnek lenni, hogy egy olasz saját nevelésű játékost játszatsanak egy poszton vagy egy külföldi játékost aki már a 30-hoz közeledik, és nem nyújt valami jó teljesítményt, aki ráadásul igazából nem is szélsőhátvéd, bár Santon se balhátvéd eredetileg, de ő szélsőhátvéd, és benne van a fejlődési lehetőség.
hvmetal írta:mike írta:Engedjetek meg egy összehasonlítást:
Ott: Ibra,Pato,Robinho,Cassano,Inzaghi
Itt: Etoo,Milito,Coutinho,Biabiany,Pandev,
.........asszem ez no comment
Pedig ezen rengeteg múlhat
tedd hozzá még Thiago Silvat és ennyi is a csapatuk.
Komax írta:Castellazzi hozott már le meccset kapott gól nélkül?
mike írta:Milito remélem rendben lesz, elkezdett gólokat szerezni errefel megsérül
Komax írta:Castellazzi hozott már le meccset kapott gól nélkül?
zanetti88 írta:mike írta:Milito remélem rendben lesz, elkezdett gólokat szerezni errefel megsérül
megsérült egyáltalán? nekem nem úgy tűnt
remélem már vasárnapra pihentette
Nia írta:zanetti88 írta:mike írta:Milito remélem rendben lesz, elkezdett gólokat szerezni errefel megsérül
megsérült egyáltalán? nekem nem úgy tűnt
remélem már vasárnapra pihentette
Ma lesz valami vizsgálat.Állítólag combizomhúzódás.De tartanak attól,hogy megint kidől hosszabb időre.
graziejosé írta:A klubvb-n volt a két 3-0ás meccse, meg még nov végén a twente ellen 1-0.
PellerG írta:Jövő héten Napoli-Inter a kupában. Nem tudjátok, ez oda visszavágós balhé vagy Nápolyban dől el?
hvmetal írta:Ranocchia-val mi lesz?? valaki írta,meg én is olvastam,hogy nem tudják játszhat e ebben a félévben.Azért jó lenne,ha minél hamarabb kiderítenék.
Cupi írta:hvmetal írta:Ranocchia-val mi lesz?? valaki írta,meg én is olvastam,hogy nem tudják játszhat e ebben a félévben.Azért jó lenne,ha minél hamarabb kiderítenék.
Ezt hogy érted? Úgy tudom, hogy a Cesena ellen azért nem merték jelölni mert nem kaptak a szövetségtől egyértelmű választ, hogy nem e gond az, hogy a meccs eredeti időpontjába Ő még a Genoa játékosa volt. Nem akartak egy esetleges büntetést megkockáztatni. De a többi meccsen miért ne játszhatna?
Csereként már lépett pályára bajnokin.
Vagy valami más dolog történt?
hvmetal írta:Cupi írta:hvmetal írta:Ranocchia-val mi lesz?? valaki írta,meg én is olvastam,hogy nem tudják játszhat e ebben a félévben.Azért jó lenne,ha minél hamarabb kiderítenék.
Ezt hogy érted? Úgy tudom, hogy a Cesena ellen azért nem merték jelölni mert nem kaptak a szövetségtől egyértelmű választ, hogy nem e gond az, hogy a meccs eredeti időpontjába Ő még a Genoa játékosa volt. Nem akartak egy esetleges büntetést megkockáztatni. De a többi meccsen miért ne játszhatna?
Csereként már lépett pályára bajnokin.
Vagy valami más dolog történt?
akkor elolvastam,de örülök. google fordító egy szar
na,de így meg azt nem értem,hogy akkor,hogy játszhatott csereként bajnokin,meg kupában,ha még Genoa játékos volt
Az udinei meccs eredménye oké, de piros-fekete x Milánóban a Cesena ellen? Ne túlozz!hvmetal írta:ac milan-Cesena 2-2
Udinese- Inter 1-17
Teljesen jogos. de legalább Coutinhoval megnőtt a variációk száma, ami a támadójátékot illeti.kiscivis írta:Elől elég rövidek vagyunk, Alibec van Del'Agnello igazán odaférhetne ilyenkor, ahelyett, h 50 középpályást viszünk.
kiscivis írta:Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.
Elől elég rövidek vagyunk
mike írta:kiscivis írta:Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.
Elől elég rövidek vagyunk
És szerintem még finoman fogalmaztál.
Ez már mazochizmus hogy nem hozunk támadót és két ilyen nullingerrel kell nekimennünk a meccseknek..... rohadtul idegesít.
Reméljük Eto'o megoldja, kell a győzelem.
Forza Inter !
Festa írta:Már 2-1. Di natale hogy rohadna le a töke![]()
Tudtuk,hogy kemény lesz.A legnehezebb csapat amivel Leonardo vezetése alatt találkozhatunk.
Sajnos támadó Biabinyn kivül nincs is a padon...Coutinho kár,hogy kimaradt.