Festa írta: ↑2025.08.28. 12:26
vaskalap írta: ↑2025.08.28. 12:09
A nálunk is felmerült Nkunku a milanba ment.Én egy csepp könnyet sem morzsolok.el.
Gyakorlatilag ő teljesen megbukott a Chelseaben.
Egy taktiailag nehezebb bajnokságban,mint az olaszban ahol az első forduló után érkezik még nagyobb az esély rá,hogy bukni fog.
A Mián középpályán sokat gyengült Reijnders elengedésével.Hiába igazolnak még 5 támadót nem lesznek rendben Allegri ide vagy oda.
Milan valahogy ezeket a kozeppalyasokat nagyon jol kitudja fogni.
Kessie, Tonali, Reijnerds.
Ha csak fele annyira lesz jo a Jashari-Ricci paros mint amennyire mondjak, akkor rendben lesznek.
Persze Reijnerds kimagaslo volt, Serie A egyik legjobb KP-ja, ot valoban nem lesz egyszeru potolni.
Egyebkent szerintem nem igazolt rosszul a Milan.
Nyilvan most megszivtak, hogy Jashari kidolt 2,5 honapra, de ot nagyon sok helyen dicserik.
Ricci kapcsan meg itt is irtak par honapja, de jo lenne.
De Winter szerintem kozepes egyelore, kerdes fejlodik, mondjuk a Milan KH sor eleve elegge kozepes.
Estupinan papiron szinten jo nev, kiderul.
Athekame meg egy kevesbe ismert fiatal, mint a mi vonalunk.
Nkunku minosegben ott van, ha elkerulik a serulesek, akkor o lehet egy komoly erosites.
Valamint akarnak meg egy KH-t, Akanji kapcsan targyalnak akitol a City szabadulni akar, ettol fuggetlenul azert o minosegi jatekos.
BL-re szerintem jo lehet ez a Milan.
Napoliba megy most Hojlund kotelezo opcioval 45m-ert.
+ visszater Elmas.
Nyilvan elkotolttek ezzel egyutt 200m eurot, ami azert kemeny osszeg.
Persze volt is 125m-ert eladas, igy csak -75m a merleg.
De azert a nevek nem rosszak, sot.
De Bruyne, Beukema, Hojlund, Elmas, Milinkovic Savic, Lang, Lucca, Marinucci, Gutierrez.
9 uj jatekos, ott azert megujult a keret szepen, es minosegben tudtak erosodni.