CsicskahimovicCsaSzi9294 írta: ↑2021.02.21. 16:54 Kár ennyire rá közelíteni a kcsögre, látjuk messziről is az orrát.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- alwin91
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
matyinter
Szaros edzőmeccs!!!
4 pont az előny, egymás elleniben is jobbak vagyunk. Lassan a Milan kiirodik. De ők nem is érdekelnek.
A lényeg az, hogy mi is kezdünk összeállni, a védelem mostanában nagyon rendben van, kevés gólt kapunk. Lau is kezd visszatérni. Barella egy állat. Jelenleg úgy érzem meglehet a bajnokság. Persze, még sok van hátra.
Na menjünk Milan kommenteket olvasni, hogy szerintük milyen 11-est nem kaptak meg, és hogy csalta el a bíró.
4 pont az előny, egymás elleniben is jobbak vagyunk. Lassan a Milan kiirodik. De ők nem is érdekelnek.
A lényeg az, hogy mi is kezdünk összeállni, a védelem mostanában nagyon rendben van, kevés gólt kapunk. Lau is kezd visszatérni. Barella egy állat. Jelenleg úgy érzem meglehet a bajnokság. Persze, még sok van hátra.
Na menjünk Milan kommenteket olvasni, hogy szerintük milyen 11-est nem kaptak meg, és hogy csalta el a bíró.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matyinter 2021.02.21. 17:02-kor.
- PetR
- Kapcsolat:
Kezd pofássá válni a tabella
Azért a gólarányunk nem semmi, +33. A Napolinak 24, juvénak 22, Atalantának 20, a többiek meg sehol...
Nagyon szép győzelem volt, köszi fiúk! Forza!
Azért a gólarányunk nem semmi, +33. A Napolinak 24, juvénak 22, Atalantának 20, a többiek meg sehol...
Nagyon szép győzelem volt, köszi fiúk! Forza!
- drtie
Szép volt fiúk! A sokat szidott szláv hármas nagyot alakított. Handa régi önmagát hozta, Brozo mart, kapart. Perisic pedig ráérzett ismét a játék ízére. Így Barella se tűnik már ki.
Elől pedig a törpe és az óriás bár sokszor nem érezték egymást, mégis toronymagasan a legjobb csatárpárost alkotják a serie a-ban.
Eriksen egy olyan szürke eminenciás, akit akkor veszünk észre, amikor nincs a pályán. Egyszerűen csak úgy jó helyre passzolgatja a labdát. Nem nagy úgy, ezt mindenki tudja... vagy mégsem?
A védelmet próbára tette a karatekölyök, de állták a sarat. Bastoni előtt le a kalappal, mert fiatal kora ellenére igen érettem játszik.
Szóval az egész csapat megérdemli a dícséretet.
Forza Inter! Irány a scudetto!!!
Elől pedig a törpe és az óriás bár sokszor nem érezték egymást, mégis toronymagasan a legjobb csatárpárost alkotják a serie a-ban.
Eriksen egy olyan szürke eminenciás, akit akkor veszünk észre, amikor nincs a pályán. Egyszerűen csak úgy jó helyre passzolgatja a labdát. Nem nagy úgy, ezt mindenki tudja... vagy mégsem?
A védelmet próbára tette a karatekölyök, de állták a sarat. Bastoni előtt le a kalappal, mert fiatal kora ellenére igen érettem játszik.
- alwin91
Egyébként meg No Kolarov, No MIlan party. Az idény összes meccsén megvertük volna a Milant, ha Kolarov nem játszik. De nem akarom Őt szidni most, hanem grat a csapatnak, mert nagyszerűen voltak!
-
INTER-1908
Meccs előtt írtam hogy nem hinném hogy a Milan úgy játszik majd mint a Lazio (feltolt védekezés) erre az 5 percben egy kontrából vezetünk
1 félidőt lehoztuk voltak még helyzetek de rendben volt a második félidőben meg Handa megmutatta hogy milyen amikor nem lehet neki gólt rúgni gőzöm sincs hogy védett ki mindent de ott meccsben tartott minket.
Aztán megint egy gyors támadás és 2-0 majd 3-0 szintén egy kontra után.
Én úgy érzem hogy alánk játszott a Milan mert azt hogy hagynak 40 m üres területet egy Hakimi Lukaku Lautaro Perisic Barella gyorsaságú játékosoknak az számomra érthetetlen miközben nyilvánvaló tény hogy szenvedünk a tömörülő védelmek ellen.
Lényeg a győzelem és ma szerintem (megint) minden rendben volt jókor jöttek a cserék, oda jöttek ahova kellett ( ha lett volna még 1 csere akkor jöhetett volna Pinamonti is)
Ez szép volt
Forza Inter
1 félidőt lehoztuk voltak még helyzetek de rendben volt a második félidőben meg Handa megmutatta hogy milyen amikor nem lehet neki gólt rúgni gőzöm sincs hogy védett ki mindent de ott meccsben tartott minket.
Én úgy érzem hogy alánk játszott a Milan mert azt hogy hagynak 40 m üres területet egy Hakimi Lukaku Lautaro Perisic Barella gyorsaságú játékosoknak az számomra érthetetlen miközben nyilvánvaló tény hogy szenvedünk a tömörülő védelmek ellen.
Lényeg a győzelem és ma szerintem (megint) minden rendben volt jókor jöttek a cserék, oda jöttek ahova kellett ( ha lett volna még 1 csere akkor jöhetett volna Pinamonti is)
Ez szép volt
Forza Inter
- PetR
- Kapcsolat:
Biztos emlékszünk sokan, hogy 2009-ben Mottát jópáran utáltuk (még itt is). Aztán kiderült milyen fontos láncszem is volt, mikor elment, Ranieri csapata össze is esett. Eriksen is hasonló, ahogy írod szürke, nem azt a tipikus irányítást látjuk tőle amit vártunk mikor idejött, de ez a belső kp hármas együtt mozgatja remekül az egész csapatot. Christian passzai pedig nagyon fontosak az összképben. Örülök hogy maradt, remélem nyáron is bízunk majd benne, és nem megy sehová.
- vaskalap
Sajnos nem láttam a meccset,csak k.b. tíz percet,de az eredmény kárpótol érte.
- CsaSzi9294
drtie írta: ↑2021.02.21. 17:02 Szép volt fiúk! A sokat szidott szláv hármas nagyot alakított. Handa régi önmagát hozta, Brozo mart, kapart. Perisic pedig ráérzett ismét a játék ízére. Így Barella se tűnik már ki.
- mike
4 pontra a bilan,
11 pontra a gyuve (2 meccs mínusszal)
Hátha nem húzzák be mindkettőt.
Lukaku 17 góllal vezeti a góllövőlistát:)
Lautaro meg 13 gólos.
30 bajnoki gólt rúgtak együtt

11 pontra a gyuve (2 meccs mínusszal)
Hátha nem húzzák be mindkettőt.
Lukaku 17 góllal vezeti a góllövőlistát:)
Lautaro meg 13 gólos.
30 bajnoki gólt rúgtak együtt
- CsaSzi9294
Nálam ma (is) mindenki a max osztályzatot kapja! Oda tette magát mindenki, de ha 3 embert ki kell emelni, akkor őket:
1: Martinez
2: Handa
3: Lukaku
1: Martinez
2: Handa
3: Lukaku
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Martinez 8,5
Handanovic 8
Lukaku 8
Bastoni 7,5
Barella 7,5
Eriksen 7,5
Skriniar 7
DeVrij 7
Brozovic 7
Perisic 7
Hakimi 7
-SM:
Martinez 8,5
Handanovic 8
Lukaku 8
Skriniar 7
DeVrij 7
Bastoni 7
Perisic 7
Eriksen 7
Barella 7
Brozovic 7
Hakimi 7
-Goal.com:
Martinez 8
Handanovic 7,5
Lukaku 7,5
Eriksen 7
Barella 7
Perisic 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Brozovic 6,5
Hakimi 6
-FcInternews:
Handanovic 8
Martinez 8
Lukaku 7,5
Skriniar 7
DeVrij 7
Barella 7
Brozovic 7
Perisic 7
Eriksen 6,5
Hakimi 6,5
Bastoni 6,5
-Sky:
Martinez 8,5
Handanovic 8
Lukaku 8
Bastoni 7,5
Barella 7,5
Eriksen 7,5
Skriniar 7
DeVrij 7
Brozovic 7
Perisic 7
Hakimi 7
-SM:
Martinez 8,5
Handanovic 8
Lukaku 8
Skriniar 7
DeVrij 7
Bastoni 7
Perisic 7
Eriksen 7
Barella 7
Brozovic 7
Hakimi 7
-Goal.com:
Martinez 8
Handanovic 7,5
Lukaku 7,5
Eriksen 7
Barella 7
Perisic 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Brozovic 6,5
Hakimi 6
-FcInternews:
Handanovic 8
Martinez 8
Lukaku 7,5
Skriniar 7
DeVrij 7
Barella 7
Brozovic 7
Perisic 7
Eriksen 6,5
Hakimi 6,5
Bastoni 6,5
- CsaSzi9294
Akkor eltaláltam.interfan írta: ↑2021.02.21. 17:25 Ertekelesek:
-Sky:
Martinez 8,5
Handanovic 8
Lukaku 8
Bastoni 7,5
Barella 7,5
Eriksen 7,5
Skriniar 7
DeVrij 7
Brozovic 7
Perisic 7
Hakimi 7
-SM:
Martinez 8,5
Handanovic 8
Lukaku 8
Skriniar 7
DeVrij 7
Bastoni 7
Perisic 7
Eriksen 7
Barella 7
Brozovic 7
Hakimi 7
-Goal.com:
Martinez 8
Handanovic 7,5
Lukaku 7,5
Eriksen 7
Barella 7
Perisic 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Brozovic 6,5
Hakimi 6
-FcInternews:
Handanovic 8
Martinez 8
Lukaku 7,5
Skriniar 7
DeVrij 7
Barella 7
Brozovic 7
Perisic 7
Eriksen 6,5
Hakimi 6,5
Bastoni 6,5
- interfan
Konkretan telibe.
Ritka amikor 7 alatt kb nincs senki.
Le a kalappal mindenki elott.
Tokeletes hetet zartunk.
A Juve szegyene a BL-ben, es az Olasz sajto porig alazta oket.
Az utobbi idoben darabjaira hullo Milanon taszitottunk meg egyet egy laza 3-0-al.
Ezt hivjak hibatlan es tokeletes hetnek.
Mar mar alomszeru.
- Festa
Ma mindenkit odatette magát még a leggyengébbnek titulált Perisic se hibázott.
A Lautaro-Lukaku páros ha érzik az erőt akkor elintézik az ellenfél védelmét.
Brozovic csüszot mászott és biztosította a középpálya és a védelem közötti kapcsolatot.
Eriksen pedig megtalálta a helyét vagy csak Conte kényszerbòl beépítette ,mindegy is.
Én sokat szidták,de az elmúlt 2 rangadót nagyon szépen lehozta.Van helye a kezdőben.
Vidalt lehet akkor kéne csak behozni amikor az eredmény tartására kell törekedni.
Egyesek szerint akkor se.
A Lazio meccsen Lukaku duplázott és Lautarot rúgott egyet most pedig LM10 duplázott és Bigr Rom adott gólt és gólpasszt.A Genoa meccsen akkor megint Lukaku rúg 2-őt és Lautaro egyet.
A Lautaro-Lukaku páros ha érzik az erőt akkor elintézik az ellenfél védelmét.
Brozovic csüszot mászott és biztosította a középpálya és a védelem közötti kapcsolatot.
Eriksen pedig megtalálta a helyét vagy csak Conte kényszerbòl beépítette ,mindegy is.
Én sokat szidták,de az elmúlt 2 rangadót nagyon szépen lehozta.Van helye a kezdőben.
Vidalt lehet akkor kéne csak behozni amikor az eredmény tartására kell törekedni.
Egyesek szerint akkor se.
A Lazio meccsen Lukaku duplázott és Lautarot rúgott egyet most pedig LM10 duplázott és Bigr Rom adott gólt és gólpasszt.A Genoa meccsen akkor megint Lukaku rúg 2-őt és Lautaro egyet.
- CsaSzi9294
Még Deki is ki ejti őket az ELből, úgy is most arra verik magukat, hogy ők nemzetközibe vannak..interfan írta: ↑2021.02.21. 17:31CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.21. 17:27Konkretan telibe.
Tokeletes hetet zartunk.
Az utobbi idoben darabjaira hullo Milanon taszitottunk meg egyet egy laza 3-0-al.
Mar mar alomszeru.
- Festa
CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.21. 17:35Nálam senki nem lenne 7 alatt.interfan írta: ↑2021.02.21. 17:31Még Deki is ki ejti őket és az ELből, úgy is most arra verik magukat, hogy ők nemzetközibe vannak..CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.21. 17:27
Konkretan telibe.
Tokeletes hetet zartunk.
Mar mar alomszeru.
![]()
Barella fogta a combját,de aztán sétálgatva a pacsizott a végén.
Sztankovicsnak jár a pacsi szintén mert a Milán igencsak fáradt volt.
Most már csak az kell,hogya a Juve ne jöjjön a nyakunkra mindenféle ajándék Lazio meg Napoli zöld asztalon kapott pontokkal.
- interfan
Ezt nem igazan ertem.
Lazio?
Zoldasztal?
Juvenak 1db elmaradt meccse van a Napoli elleni.
Azt pedig lefogjak jatszani, es visszavettek a Juve automatikus 3-0 gyozelmet.
Igaz a Napoli is vicc Gattusoval, de ha a Juve hozza is az elmaradt meccset, akkor is 5 pont az elony veluk szemben.
- alwin91
Ettől függetlenül én nagyon szeretném, hogy a Juve meccsnek 7 pontos előnnyel menjünk neki majdinterfan írta: ↑2021.02.21. 17:53Ezt nem igazan ertem.
Lazio?
Zoldasztal?
Juvenak 1db elmaradt meccse van a Napoli elleni.
Azt pedig lefogjak jatszani, es visszavettek a Juve automatikus 3-0 gyozelmet.
Igaz a Napoli is vicc Gattusoval, de ha a Juve hozza is az elmaradt meccset, akkor is 5 pont az elony veluk szemben.![]()
- drtie
Remélem valaki lenyilatkozza a klubtól, hogy ezt a győzelmet Dekinek is köszönjük! Én adnám nagyon!CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.21. 17:35 ...
Még Deki is ki ejti őket az ELből, úgy is most arra verik magukat, hogy ők nemzetközibe vannak..![]()
- interfan
En meg azt szeretnem hogy maradna a 11 pontos elony.
Sot tobb is lehetne, es 4-5 forduloval a vege elott mar bajnokok lennek.
Holnap ki is kaphatnak a tokutolso Crotonetol.
Viccet felreteve az 5 pont azert nagyon jo es kezelheto.
Marciusunk kb ugyanaz mint a Juvenak.
Milannak viszont nehez, igy toluk vegleg elbucsuzunk.
Szoval nezzuk a Juve es az Inter marciusat.
Parma-Inter
Inter-Atalanta
Torino-Inter
Inter-Sassuolo
Juventus-Spezia
Juventus-Lazio
Cagliari-Juventus
Juventus-Benevento
9-10 pont mindket csapatnak, es akkor is az aprilist mi kezdjuk 5 pontos elonnyel a Juve elott.
-
cuchu11
Igen. Tekintsük 5 pontnak ezt az előnyt. Hiba lenne most hátradőlni. De értem a 7 pontos célzást, megvan a matekinterfan írta: ↑2021.02.21. 18:26En meg azt szeretnem hogy maradna a 11 pontos elony.
Sot tobb is lehetne, es 4-5 forduloval a vege elott mar bajnokok lennek.
Holnap ki is kaphatnak a tokutolso Crotonetol.
Viccet felreteve az 5 pont azert nagyon jo es kezelheto.
Marciusunk kb ugyanaz mint a Juvenak.
Milannak viszont nehez, igy toluk vegleg elbucsuzunk.
Szoval nezzuk a Juve es az Inter marciusat.
Parma-Inter
Inter-Atalanta
Torino-Inter
Inter-Sassuolo
Juventus-Spezia
Juventus-Lazio
Cagliari-Juventus
Juventus-Benevento
9-10 pont mindket csapatnak, es akkor is az aprilist mi kezdjuk 5 pontos elonnyel a Juve elott.
- Festa
Kellet hozzá,hogy nem egy teljesen friss Milannal játszottunk .drtie írta: ↑2021.02.21. 18:10Remélem valaki lenyilatkozza a klubtól, hogy ezt a győzelmet Dekinek is köszönjük! Én adnám nagyon!CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.21. 17:35 ...
Még Deki is ki ejti őket az ELből, úgy is most arra verik magukat, hogy ők nemzetközibe vannak..![]()
![]()
Valami hír volt ,hogy nem volt valami rendben a Lazio bizonyos meccsein a tesztekkel és igy a Juve megkaphatja a Rómában hagyott 2 pontot.Kérdés,hogy a Crotone elleni meccset,hogy nyerhetik meg nekik.Mert szenvedni fognak.
- alwin91
Nagyon bízom benne, hogy ez nagy löketet adott a csapatnak és az úgymond "kötelező" meccseken nem sülünk be. Nem szabad elfelejteni, hogy védekező kiscsapatok ellen szenvedünk a legjobban.
- Festa
Ez a terüle meghagyás nekem is feltűnt.Persze győzelmi kényszerben volt a Milán igy érthető,de ha jobban koncentrálunk akkor simán 0-5 is lehetett volna.Gxakolatilag a Lazio meg a Milán meccs könnyebb volt így mont az Udinese vagy a Sampdoria meccs.INTER-1908 írta: ↑2021.02.21. 17:07 Meccs előtt írtam hogy nem hinném hogy a Milan úgy játszik majd mint a Lazio (feltolt védekezés) erre az 5 percben egy kontrából vezetünk![]()
Ez szép volt
Forza Inter
A betömörülő védelmek ellen a 16oson kivüli lövések segíthetnek kb mint Barella a fiorentina ellen.Reméljük Eriksent még gólszerző szerpeben is látjuk majd.Én sokat szidtam,de kezdi összekapni magát,Persze most lehet félni,hogy Vidal úgyis kiszoritja,de reméljük a Vidal szerelem kisebb mint a bajnoki cim iránti vágy Contéban.
- mike
Conte hálistennek egyre több nyilvánvaló hülyeségét kezdi levetkőzni...
Skriniar cseréből újra alapember lett.
Eriksen mellőzése után végre a kezdő közelében.
Gag csere, Kolarov csere, Vidal, Young csere.
Elég sokáig tartottak ezek neki, nagyon fafejű pali, de csak összeállunk végre.
Kell ez a scudetto : )
- CsaSzi9294
A betömörülő kiscsapatok ellen Eriksennel talán nem a beívelgetésre fogunk játszani, hanem a szépen kidolgozott kulcspasszos illetve a távoli lövésekben gazdagabb játékra. Annyira örülök, hogy belátta, vele erősebbek vagyunk.mike írta: ↑2021.02.21. 19:40Conte hálistennek egyre több nyilvánvaló hülyeségét kezdi levetkőzni...
Skriniar cseréből újra alapember lett.
Eriksent is kezdi játszatni.
Gag csere, Kolarov csere, Vidal csere.
Elég sokáig tartott neki, nagyon fafejű pali, de csak összeállunk végre.
Kell ez a scudetto : )
- internaZIOnaLe
Pont akartam is írni Festa hogy jössz egy elnézést kéréssel az Eriksenben bízók felé... Én es Csaszi is ezt szajkoztuk fél évig hogy csak játszani kell és láss csodát..
Még így is nagyon hasznos hogy nem a posztján játszik.
Szép győzelem volt.. Bár a második lau gólnál el kellett mennem itthonról..
Ismétli ma vagy holnap valami?
Köszi előre is
Köszi előre is
- CsaSzi9294
Conte: "Büszke vagyok Eriksenre. A mai meccsen dupla szerepkört vállalt, labdával és labda nélkül nagyon jól játszott és mindig elérhető volt. Ez volt a legjobb meccse amióta nálunk játszik. Most, hogy megtaláltuk a pozíciót ami a legjobban passzol hozzá, hiszen hogy még ennél is többre képes."
- CsaSzi9294
Lukaku: "Boldog vagyok a győzelem miatt, bárcsak a szurkolók is itt lehettek volna. Ibra? Semmi személyes, de most menjetek és kérdezzétek meg tőle, hogy ki a szamár!"
- interfan
Csak hogy a Milan es a Juve egese utan a Napoli is kiszivta. 
Granada ellen kilatastalan vereseg, most az Atalanta tomte ki oket egy negyessel.
6 meccs = 1 GY 1 X 4 vereseg.
Edes istenem mekkora szerencse hogy ket ekkora kokler van a Juve es a Napoli padjan.
Csak nehogy kitegyek barmelyiket...
Granada ellen kilatastalan vereseg, most az Atalanta tomte ki oket egy negyessel.
Edes istenem mekkora szerencse hogy ket ekkora kokler van a Juve es a Napoli padjan.
- Festa
Megtettem.Nagyon félszeg volt,de most már látszi,hogy tudja mi a feladata a pályán és ami még feltünő,hogy ha ő hátul marad akkor Brozovic tud feljebb lépni.Remélem még gólokat és gólpasszokat is látunk majd tőle.internaZIOnaLe írta: ↑2021.02.21. 19:48 Pont akartam is írni Festa hogy jössz egy elnézést kéréssel az Eriksenben bízók felé... Én es Csaszi is ezt szajkoztuk fél évig hogy csak játszani kell és láss csodát..
Köszi előre is
Szóval lehet,hogy még látjuk majd a Sprursben látott formában játszani,
Örülük neki,hogy nem lett igazam.Most még a szezon leghígabb produkcióját bemutató Perisic is mintha dopingolna vagy nem tudom mi történt vele ,mert nagyon összekapta magát.A Milán meg azt hitte ,hogy az a nyerő taktika,hogy mindenki Ibrát keresi a labdákkal.A csapatjátékuk gyengébb Ibrával mint nélküle.A kezdeti lendület elfogyott.A Pioli hatás eddig tartott.
- Festa
Most rendbe volt fejben és a pláyn üzent Ibrának.Majd ha góllövő listán is ráver néhány kört akkor szamarazni a 0 Bl-snek.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.21. 19:54 Lukaku: "Boldog vagyok a győzelem miatt, bárcsak a szurkolók is itt lehettek volna. Ibra? Semmi személyes, de most menjetek és kérdezzétek meg tőle, hogy ki a szamár!"
- Cupi
Meccs előtt írtam, hogy 2-1-re tippelek de a vágyam a 3-0.
Srácok tettek érte.
Nagyon egyben vagyunk.
Handa-t meg dicsérjük meg. Sokan már nyugdíjba küldték de azok a védések. Nagyon kellettek.
Szép győzelem volt és most menni kell tovább.
Gratula mindenkinek.
Jó érzés most Inter drukkernek lennie.
Nagyon egyben vagyunk.
Handa-t meg dicsérjük meg. Sokan már nyugdíjba küldték de azok a védések. Nagyon kellettek.
Szép győzelem volt és most menni kell tovább.
Gratula mindenkinek.
Jó érzés most Inter drukkernek lennie.
- CsaSzi9294
Így van!Cupi írta: ↑2021.02.21. 20:16 Meccs előtt írtam, hogy 2-1-re tippelek de a vágyam a 3-0.Srácok tettek érte.
![]()
Nagyon egyben vagyunk.
Handa-t meg dicsérjük meg. Sokan már nyugdíjba küldték de azok a védések. Nagyon kellettek.![]()
Szép győzelem volt és most menni kell tovább.![]()
Gratula mindenkinek.
Jó érzés most Inter drukkernek lennie.![]()
Viszont amilyen hangulat van odaát..nem lennék most (sem) Milán drukker.
- mike
Eriksent én is szajkóztam;)internaZIOnaLe írta: ↑2021.02.21. 19:48 Pont akartam is írni Festa hogy jössz egy elnézést kéréssel az Eriksenben bízók felé... Én es Csaszi is ezt szajkoztuk fél évig hogy csak játszani kell és láss csodát..
Sőt én Perisicet is jó játékosnak tartom, miatta is kaptam már, de ő sem a posztján játszik, viszont féllábbal is jobb mint Young. Általában ha vmi nem működik, azért ő van kikiáltva felelősnek : D
Örülök hogy az elmúlt meccseken jól nyomta;)
Handa is klasszis volt, örülök hogy ő a kapusunk.
-
Tombi1986
Szerintem Gattuso már nem sokáig lesz a Napoli padján...interfan írta: ↑2021.02.21. 19:55 Csak hogy a Milan es a Juve egese utan a Napoli is kiszivta.
- CsaSzi9294
Kb reggelig.Tombi1986 írta: ↑2021.02.21. 20:34Szerintem Gattuso már nem sokáig lesz a Napoli padján...interfan írta: ↑2021.02.21. 19:55 Csak hogy a Milan es a Juve egese utan a Napoli is kiszivta.
-
INTER-1908
ha már edzők azért most kíváncsi leszek Piolira is ha jövő héten ne nyernek a Roma ellen (esetleg kikapnak) akkor azért olyan helyzetben lesznek ami mostanában ismeretlen volt nekik és nagyon nincs lemaradva se a Lazio se az Atalanta. De ez már legyen a kuzinok gondja 
- Festa
Csak részben az ő hibája.Rengeteg a sérült.Mertens vagy Manolas és sorolhatnánk.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.21. 20:37Kb reggelig.Tombi1986 írta: ↑2021.02.21. 20:34Szerintem Gattuso már nem sokáig lesz a Napoli padján...interfan írta: ↑2021.02.21. 19:55 Csak hogy a Milan es a Juve egese utan a Napoli is kiszivta.
Kérdés ki jönne helyette.
Nekünk ha a mögöttünk lévők pontokat vesznek el egymásról az csak jó.
- interfan
Par eve meg a Sarri fele 90 pont feletti Napoli.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.21. 20:37Kb reggelig.Tombi1986 írta: ↑2021.02.21. 20:34Szerintem Gattuso már nem sokáig lesz a Napoli padján...interfan írta: ↑2021.02.21. 19:55 Csak hogy a Milan es a Juve egese utan a Napoli is kiszivta.
Most meg ez a KO csapat Gattusoval.
Igy valtozik a vilag.
Igaz a Juve szeteseset meg jobb nezni.
- alwin91
Juve nem esett szét! ne legyen előre nagy az arcunk mert rácseszünk. Ha hozzák a 2 elmaradt meccset 5 pontra vannak, ami ebben a rendszerben nem sok!
- CsaSzi9294
- interfan
Ha lattad a Porto elleni meccsuket, akkor mashogy velekednel.
De akar mi ellenunk is lathattuk, siman verhetok, es csak a szerencse miatt jutottak ok a kupadontobe es nem mi.
Es azert befigyeltek olyan eredmenyek is mint Crotone, Benevento X.
Tenyszeruen nem volt ilyen keves pontja a Juvenak 10 eve.
Mint ahogy az sem veletlen, hogy sajat szurkoloik es rengeteg Olasz szakerto, 10 eves melypontrol beszel.
Amennyit rohogtek rajtunk, es gunyt uztek az Interbol minden letezo formaban es stilusban az elmult 10 evben, most ez kicsit visszajar tolunk is felejuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2021.02.21. 21:14-kor.
- matrix23
Lehet csak én látom rosszul, de jót tett Conténak (és a csapatnak) a Juve vezetőséggel való konfliktus a kupameccsen. Azóta mintha ugyanaz a tűz égne benne, mint az első pár hónapban.
- Inter101
Engem személy szerint baromira nem érdekel a Juve! Engem az Inter érdekel és nem foglalkozok más csapattal! Számolgatni is felesleges, minden meccset meg kell nyerni és kész! Mindig a maximumot kell nyújtani és ha azonban Scudettot ér akkor szuper ha nem akkor a maximum a maximum!!
A Milan nagyon hülyén játszott szerencsére, mert letamadtak aztán akkora terület volt hátul Lukakueknak hogy csak pislogtak, de ez legyen az ő bajuk! Jó meccs volt, szép győzelem, mindenki hozzatette a magáét!
A betomorulo csapatok ellen kell valamit kitalálni, reméljük Eriksen ezen csapatok ellen tud annyit hozzáadni Gag és Vidalhoz képest ami elég lesz ellenük!
Ez már csapat!! Olyan mintha minden puzzle a helyére került volna! Reméljük Conte nem rontja el(mint tette azt Spaletti) ezt a csapatot a makacssagaval, hamár egyszer megtalálta!!
Forza INTER!!
A Milan nagyon hülyén játszott szerencsére, mert letamadtak aztán akkora terület volt hátul Lukakueknak hogy csak pislogtak, de ez legyen az ő bajuk! Jó meccs volt, szép győzelem, mindenki hozzatette a magáét!
A betomorulo csapatok ellen kell valamit kitalálni, reméljük Eriksen ezen csapatok ellen tud annyit hozzáadni Gag és Vidalhoz képest ami elég lesz ellenük!
Ez már csapat!! Olyan mintha minden puzzle a helyére került volna! Reméljük Conte nem rontja el(mint tette azt Spaletti) ezt a csapatot a makacssagaval, hamár egyszer megtalálta!!
Forza INTER!!
- interfan
A sok csodalatos es jo hir utan, sajnos egy rossz hir is van, Hakiminek osszegyult az 5 sargaja.
Ennek ertelmeben a jovoheti Genoa elleni bajnokit ki kell hagynia.
Ennek ertelmeben a jovoheti Genoa elleni bajnokit ki kell hagynia.
- alwin91
Értem amit mondasz, és én sem azt mondom, hogy nem gyengék a korábbi formájukhoz képest, hanem azt, hogy nem estek szét - most még biztosan nem. Ha behúzzák az elmaradt meccseket 5 pontra vannak csak, valamint az idegenbeli 2-1-es vereség sem katasztrófa a Porto ellen. Én bízom is benne, hogy a negyeddöntőig elmennek a BL-ben és lesz 2 hétközi meccsük még.interfan írta: ↑2021.02.21. 21:08Ha lattad a Porto elleni meccsuket, akkor mashogy velekednel.
De akar mi ellenunk is lathattuk, siman verhetok, es csak a szerencse miatt jutottak ok a kupadontobe es nem mi.
Es azert befigyeltek olyan eredmenyek is mint Crotone, Benevento X.
Tenyszeruen nem volt ilyen keves pontja a Juvenak 10 eve.
Mint ahogy az sem veletlen, hogy sajat szurkoloik es rengeteg Olasz szakerto, 10 eves melypontrol beszel.
Amennyit rohogtek rajtunk, es gunyt uztek az Interbol minden letezo formaban es stilusban az elmult 10 evben, most ez kicsit visszajar tolunk is felejuk.
- Cupi
Egyetértek. Szarabb most a juve mint az elmúlt években de ne legyünk olyanok mint a milanosok voltak, hogy az élről nagy arccal nézegetnek lefelé. Én nem becsülőm le őket. Ha majd megnyerjük a bajnokságot akkor lehet rajtuk élcelődni.alwin91 írta: ↑2021.02.21. 21:35
Értem amit mondasz, és én sem azt mondom, hogy nem gyengék a korábbi formájukhoz képest, hanem azt, hogy nem estek szét - most még biztosan nem. Ha behúzzák az elmaradt meccseket 5 pontra vannak csak, valamint az idegenbeli 2-1-es vereség sem katasztrófa a Porto ellen. Én bízom is benne, hogy a negyeddöntőig elmennek a BL-ben és lesz 2 hétközi meccsük még.
-
Janicsár
Én pont nem akarom azt csinálni amit a juve fanok és nem is akarok olyan lenni mint ők. Örüljünk a győzelemnek mert a csatát megnyertük de a háborúnak még nincs vége. Hiába játszik a blben rosszul a juve, hosszú távon a bajnokságban rutinból fogják hozni az eredményeket és semmi kétségem hogy végig a nyakunkon lesznek. A többiektől én sem félek igazán de a juve más tészta. Hiába utálom őket de tisztelem amit elértek. Pirlo ide vagy oda, szerencse vagy balszerencse a kupából simán kiptsáztak minket,a blben pedig még allnak nem ugy mint mi.