Majd a Parma ellen.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.28. 16:56 Szép volt! Sima hazai!![]()
![]()
Forza Inter!
Kicsit sajnálom, hogy Lukakunak nem lett meg a 19. gólja.
Mondjuk en ott Sanchezt biztos kezdetnem, megerdemelne.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Majd a Parma ellen.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.28. 16:56 Szép volt! Sima hazai!![]()
![]()
Forza Inter!
Csak szarabb játékkal és gyengébb kerettel!!interfan írta: ↑2021.02.28. 16:51Csak tavaly.Portiere32 írta: ↑2021.02.28. 16:50 #conteout vagy nem, de azt senki se veheti el tőle, hogy 10 éve nem voltunk annyira szervezettek mint most![]()
Ugyanezt hoztuk akkor is.
Mas kerdes hogy az idei bajnoksagban ez boven eleg, akkor meg nem volt az.
Így van! Ilyen “céges” körülmények között így küzdeni, le a kalappal! Nagy gratula mindenkinek a szakmai stábban is!R9. írta: ↑2021.02.28. 16:57ez igy van, Conte a legjobb edzonk Jose otaPortiere32 írta: ↑2021.02.28. 16:50 #conteout vagy nem, de azt senki se veheti el tőle, hogy 10 éve nem voltunk annyira szervezettek mint most![]()
oriasi koszonettel tartozunk neki
grande Antonio
Én nem. Martineznek is jót tesz a gól. Sanchez kiegészítő ember. De ez csak az én véleményem.interfan írta: ↑2021.02.28. 17:01Majd a Parma ellen.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.28. 16:56 Szép volt! Sima hazai!![]()
![]()
Forza Inter!
Mondjuk en ott Sanchezt biztos kezdetnem, megerdemelne.
Az biztos hogy egy Hakimit mennyit szamit.Nerazzurri írta: ↑2021.02.28. 17:02
Csak szarabb játékkal és gyengébb kerettel!!![]()
Most minden kezd összeállni és ez Conte érdeme is!! Hogy idén ez mire elég? Majd nézzük meg a bajnokság végén!
Ahogy írod, ez Conte érdeme is. Talán múlt héten jegyezte meg vki, hogy Contènak jót tett a Juve elleni veszekedés. Lukakunak pedig az Ibra elleni affér, illetve Martineznek az apaság és a szerződéshoaazabbítás. Eriksennek a játék.Nerazzurri írta: ↑2021.02.28. 17:02Csak szarabb játékkal és gyengébb kerettel!!interfan írta: ↑2021.02.28. 16:51Csak tavaly.Portiere32 írta: ↑2021.02.28. 16:50 #conteout vagy nem, de azt senki se veheti el tőle, hogy 10 éve nem voltunk annyira szervezettek mint most![]()
Ugyanezt hoztuk akkor is.
Mas kerdes hogy az idei bajnoksagban ez boven eleg, akkor meg nem volt az.![]()
Most minden kezd összeállni és ez Conte érdeme is!! Hogy idén ez mire elég? Majd nézzük meg a bajnokság végén!
Asszem én írtam.drtie írta: ↑2021.02.28. 17:10Ahogy írod, ez Conte érdeme is. Talán múlt héten jegyezte meg vki, hogy Contènak jót tett a Juve elleni veszekedés. Lukakunak pedig az Ibra elleni affér, illetve Martineznek az apaság és a szerződéshoaazabbítás. Eriksennek a játék.Nerazzurri írta: ↑2021.02.28. 17:02Csak szarabb játékkal és gyengébb kerettel!!![]()
Összességében pedig a csapatnak is jól áll a győzelem.![]()
Megvan az új Tipszmix Király.Grat Csaszi.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.28. 15:10Én tegnap 3-0t mondtam![]()
Köszi, az a baj, hogy mindig van 1 meccs, ami belerondít..vaskalap írta: ↑2021.02.28. 17:18Megvan az új Tipszmix Király.Grat Csaszi.
Tök jól össze foglaltad, annyiba kötnék bele, hogy ez a juve már kb 4 éve jóllakott óvodásként játszik. Nulla motiváció, csak annyira gyenge volt a bajnokság hogy a lélektelen játékkal is simán behúzták... a BL-ben nem is jutottak azóta semmire, 2 BL döntő óta lejtmenet és talán most értek az aljáraINTER-1908 írta: ↑2021.02.28. 19:23 Ha már sokszor szóba került a Juve és hogy milyen gyenge... Az én véleményem az hogy ez a Juve nem gyengébb mint a tavalyi vagy az azelőtti Juve. Én a különbséget abban látom hogy nem motiválja őket a scudetto kicsit jól laktak és kényelmesebbé váltak, (persze lehet írni hogy na de a BL? De szerintem az aki egy röpdolgozatra nem készül fel az a témazárót se tudja megírni). Ebből a szempontból pedig Pirlo kinevezése nem volt túl jó ötlet, hiszen Pirlo nem a szenvedélyről volt híres és látszik is rajta hogy nem tudja tüzelni a játékosokat. (nekem ez a véleményem)
Conteról pedig nehéz nyilatkozni mert egyrészt megértem a negatív kritikákat is (amiből most kevesebb van) De úgy gondolom hogy a mostani jó szereplés annak köszönhető hogy nincs BL/EL és ez a bajnokság szempontjából nagy előny. Azt látni kell hogy ez a keret 2 frontra még mindig kevés lenne (védő cserék D'ambro Rano Kolarov kp Vidal Vecino Gaig ) Viszont kizárólag a bajnokságra koncentrálva ezek a játékosok is képesek 15-20 percet lehozni. Ami pedig elég lehet főleg úgy hogy 5 csere van. Messze még a bajnokág vége de én úgy látom hogy most mindenkire átragadt a győzni akarás amit Contéból árad és szerintem ez most nagyon sokat érhet. Erre jó példa volt Alexis gólja aminek Conte és az egész csapat úgy örült mikor megadták mintha 0-0 lett volna az állás. Csak így tovább!
Forza Inter!!!
Ha valamelyik bajnoksag gyenge, az inkabb az idei mint az elmult evekben.Portiere32 írta: ↑2021.02.28. 20:03
annyira gyenge volt a bajnokság hogy a lélektelen játékkal is simán behúzták... a BL-ben nem is jutottak azóta semmire, 2 BL döntő óta lejtmenet és talán most értek az aljára
Azért azt se felejtsük el, hogy a Juvét Ronaldo a 19 gólja ellenére hátráltatja. Minden rá épül, minden szabadrúgást ő végez el (90%ban a sorfal sínyli), valamint 36 évesen lecserélhetetlen. A hisztik már csak másodlagosak.Portiere32 írta: ↑2021.02.28. 20:03Tök jól össze foglaltad, annyiba kötnék bele, hogy ez a juve már kb 4 éve jóllakott óvodásként játszik. Nulla motiváció, csak annyira gyenge volt a bajnokság hogy a lélektelen játékkal is simán behúzták... a BL-ben nem is jutottak azóta semmire, 2 BL döntő óta lejtmenet és talán most értek az aljáraINTER-1908 írta: ↑2021.02.28. 19:23 Ha már sokszor szóba került a Juve és hogy milyen gyenge... Az én véleményem az hogy ez a Juve nem gyengébb mint a tavalyi vagy az azelőtti Juve. Én a különbséget abban látom hogy nem motiválja őket a scudetto kicsit jól laktak és kényelmesebbé váltak, (persze lehet írni hogy na de a BL? De szerintem az aki egy röpdolgozatra nem készül fel az a témazárót se tudja megírni). Ebből a szempontból pedig Pirlo kinevezése nem volt túl jó ötlet, hiszen Pirlo nem a szenvedélyről volt híres és látszik is rajta hogy nem tudja tüzelni a játékosokat. (nekem ez a véleményem)
Conteról pedig nehéz nyilatkozni mert egyrészt megértem a negatív kritikákat is (amiből most kevesebb van) De úgy gondolom hogy a mostani jó szereplés annak köszönhető hogy nincs BL/EL és ez a bajnokság szempontjából nagy előny. Azt látni kell hogy ez a keret 2 frontra még mindig kevés lenne (védő cserék D'ambro Rano Kolarov kp Vidal Vecino Gaig ) Viszont kizárólag a bajnokságra koncentrálva ezek a játékosok is képesek 15-20 percet lehozni. Ami pedig elég lehet főleg úgy hogy 5 csere van. Messze még a bajnokág vége de én úgy látom hogy most mindenkire átragadt a győzni akarás amit Contéból árad és szerintem ez most nagyon sokat érhet. Erre jó példa volt Alexis gólja aminek Conte és az egész csapat úgy örült mikor megadták mintha 0-0 lett volna az állás. Csak így tovább!
Forza Inter!!!
Ha mar mashogy nem megy nekik...
11 gol 5 golpassz, KP letere nem rossz mutato.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.28. 21:54Ezt a Veretout elfogadnám.
Mindket felvetesre reagalva.dekadens írta: ↑2021.02.28. 23:36 ez az Inter volt az aki csoportutolsóként végzett a blben.Ez az az Inter aki 4 félidőn keresztül egy félidőn át sem állt továbbjutásra a gyenge torinoi alakulat ellen az olasz kupában, és ez még mindig az a csapat akit mindenki ekézett conteval együtt nem is olyan régen. Mire ez a nagy mellény?
eddig mindegyik ellenfélnél volt akár több olyan eset is, hogy eszméletlen sérülés és akár egyszerre covid áldozata is lett. ez azért nem könnyű egyik edzőnek sem. A mondandóm lényege, hogy itt még mindig bármi lehet, mert még itt is felütheti a fejét egy súlyosabb covid hullám, és sérüléshullám is és akkor sok minden borulhat. Pl érdemes megnézni hogy a juve kiket nélkülözött az elmúlt hetekben egyszerre és tegyük fel a kérdést hogy az ez a csapat hogyan bírná ha egyszerre 4-5 meghatározó játékos dől ki. Messze a vége, 14 forduló, több mint a bajnokság harmada, de már bajnoki címet osztunk.
látom megint beragadt a lemez, de nem baj neki futok újra, most hétfőn még van hozzá kedveminterfan írta: ↑2021.02.28. 20:17Ha valamelyik bajnoksag gyenge, az inkabb az idei mint az elmult evekben.Portiere32 írta: ↑2021.02.28. 20:03
annyira gyenge volt a bajnokság hogy a lélektelen játékkal is simán behúzták... a BL-ben nem is jutottak azóta semmire, 2 BL döntő óta lejtmenet és talán most értek az aljára
Eleg megnezni a Juvet, de akar a Napolit is, sot a Roma is alt mar joval jobban most, nem beszelve a tavalyi Laziorol.
Azert a Juve kerete az elmult evekben joval erosebb volt mint a "BL dontos" Juve keretek.
Valosagos csoda volt azokat a Juvekat BL dontobe vinni.
Én digis vagyok, de így is jó volt olvasni erről a lehetőségről. Köszi Francesco!Francesco írta: ↑2021.03.02. 15:02 Na, nem tudom kit érdekel kit nem, de kipróbáltam a Serie a Pass-t. Magyarországon nem elérhető, de ki lehet cselezni a rendszert.
Angol kommentár, jó képminőség és szakadás mentes kép.
Az app nem található meg a magyar play store-ban, vagy istore-ban, de ha átállítjátok az országot Horvátországra, akkor letölthető.
Másik lehetőség, hogy a netről direktbe töltitek le, ehhez a külső forrásból történő letöltést engedélyezni kell a telón. Ehhez itt a link:
https://www.google.com/amp/s/m.apkpure. ... seriea/amp
Persze az is egy lehetőség, hogy nem töltötök le appot és böngészőből használjátok.
VPN is kelleni fog, hogy tudjatok regisztrálni, de utána már nem szükséges az app használatához. Ergo elég az ingyenes verzió és mielőtt levonják a pénzt (1 héttel a feliratkozás után) leiratkoztok róla.
Ehhez a nordVPN appot használtam.
Innentől pedig láthattok kisfilmeket (pl Conte-ról) minden csapat tekintetében, illetve az összes meccset élőben és ondemand, tehát felvételről. Ezeken kívül showműsor, gólösszefoglaló és highlights-ok színesítik a palettát.
Természetesen ki lehet rakni tv-re a képet, na az egy kicsit nehézkes, többször kellett újraindítani az appot mire kitette, de utána remek volt.
7 nap ingyenes verzió van, tehát a kövi két meccset ki lehet próbálni.
Utána havi 2000 forint, ami bármikor lemondható.
Szerintem az online stream-nél és a digi online verziójánál jobb sokkal, valamint sok tartalom van. Akinek van digi előfizetése az talán a magyar riporterek hülyeségétől tudja megkímélni magát.
Szia! Megcsináltam ahogy mondtad. Singapore vpn-el regisztráltam. Mondjuk nekem egyből lekapta a 7 dollárt ami a kevésbé baj. Viszont csak úgy érhető el az élő meccs, ha a VPN-en fent maradok. Amúgy nem elérhető.
Szia.Portiere32 írta: ↑2021.03.02. 22:39Szia! Megcsináltam ahogy mondtad. Singapore vpn-el regisztráltam. Mondjuk nekem egyből lekapta a 7 dollárt ami a kevésbé baj. Viszont csak úgy érhető el az élő meccs, ha a VPN-en fent maradok. Amúgy nem elérhető.
Én köszi! Amúgy a meccs összefoglalókat, beharangozókat látom. Szóval lehet csak pár perces zavar volt... Holnap is tesztelem.Francesco írta: ↑2021.03.02. 22:48Szia.Portiere32 írta: ↑2021.03.02. 22:39Szia! Megcsináltam ahogy mondtad. Singapore vpn-el regisztráltam. Mondjuk nekem egyből lekapta a 7 dollárt ami a kevésbé baj. Viszont csak úgy érhető el az élő meccs, ha a VPN-en fent maradok. Amúgy nem elérhető.
Én belenéztem a Juve meccsbe, nekem nem volt bekapcsolva a vpn...
De akkor ennek majd valahogy utána járok. Köszi hogy szóltál.
Na akkor ezt a vpn szolgáltatót megnézem. KösziPetR írta: ↑2021.03.03. 09:21 Én egy éve kb elő vagyok fizetve a Serie-A Passra (talán mikor megtaláltam írtam is róla, de nem biztos). Böngészőkhöz amik támogatják a Chrome-Addonokat (Edge, Opera, Chrome) elérhető a Touch VPN nevű ingyenes bővítmény. Ez el tud titeket holland IP mögé rejteni, és a Serie-A Pass onnan pl. elérhető. Mostanában mondjuk néha kidobott, de az előző évben végig hiba nélkül működött. Feltételezem azért, mivel ingyenes VPN-ről beszélünk, a kapcsolat nem mindig sikerül (viszont a sebességgel nincs gond mert tökéletes minőségű a kép), illetve az is lehet hogy néha kell egy böngésző újraindítás, gyorsítótár és süti törlés, majd újra csatlakozás a VPN-hez (sorry, sok a szakzsargon).
Egy NordVPN, vagy ExpressVPN nyilván stabilabb megoldás, én is agyaltam rajta hogy előfizetek majd valamelyikre, de addig ez teljesen jól működik.
Jellemző.Amúgy most ez adható volt.CsaSzi9294 írta: ↑2021.03.03. 22:16 Gyönyörű udinei vezetés a kuzinok ellen!![]()
96.perc 11es a Milánnak![]()
Én úgy láttam, hogy Leao a kezezés előtt lökött, amiből lett maga a kezezés.Festa írta: ↑2021.03.03. 22:48Jellemző.Amúgy most ez adható volt.CsaSzi9294 írta: ↑2021.03.03. 22:16 Gyönyörű udinei vezetés a kuzinok ellen!![]()
Tekintsük úgy,hogy igy is 6 pont lehet az elöny.![]()
Ez a Milán Ibra nélkül meg egy egyszerű középcsapat.
10 ember ellen is nyomták az utolsó 10 percet mert nem volt több cseréje az Udinesenek és lesérült Samir. Szarul játszottak de az a 11-es a végén.....mákosok....CsaSzi9294 írta: ↑2021.03.03. 22:16 Gyönyörű udinei vezetés a kuzinok ellen!![]()
Pedig mennyivel jobban aludtam volna, ha kiszpnak.Cupi írta: ↑2021.03.03. 22:5710 ember ellen is nyomták az utolsó 10 percet mert nem volt több cseréje az Udinesenek és lesérült Samir. Szarul játszottak de az a 11-es a végén.....mákosok....CsaSzi9294 írta: ↑2021.03.03. 22:16 Gyönyörű udinei vezetés a kuzinok ellen!![]()
Egyébként megnéztem a meccset és De Paul nagyon gyenge volt.Lehet fáradt volt vagy nem tudom de tényleg szarul játszott.
Igen én is ideges lettem de aztán úgy voltam vele 2 pontot így is hozhatunk rajtuk és egyébként is kurva szarok voltak szóval el nem tudom képzelni, hogy nekik komoly esélyük legyen a bajnoki címre.CsaSzi9294 írta: ↑2021.03.03. 23:01
Pedig mennyivel jobban aludtam volna, ha kiszpnak.![]()
Mert amúgy meg is érdemelték volna... na mindegy, holnap be kell daràlni a Pármát. Most ez a legfontosabb!