Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2021.02.28. 16:56 Szép volt! Sima hazai! :thumbup: :clap:
Forza Inter!

Kicsit sajnálom, hogy Lukakunak nem lett meg a 19. gólja.
Majd a Parma ellen.
Mondjuk en ott Sanchezt biztos kezdetnem, megerdemelne.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

interfan írta: 2021.02.28. 16:51
Portiere32 írta: 2021.02.28. 16:50 #conteout vagy nem, de azt senki se veheti el tőle, hogy 10 éve nem voltunk annyira szervezettek mint most :clap:
Csak tavaly. ;)
Ugyanezt hoztuk akkor is.
Mas kerdes hogy az idei bajnoksagban ez boven eleg, akkor meg nem volt az.
Csak szarabb játékkal és gyengébb kerettel!! ;)
Most minden kezd összeállni és ez Conte érdeme is!! Hogy idén ez mire elég? Majd nézzük meg a bajnokság végén!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Lesimáztuk, kapott gól nélkül, magabiztosan játszottunk, nagyon rendben voltunk.

Így kell ezt.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

R9. írta: 2021.02.28. 16:57
Portiere32 írta: 2021.02.28. 16:50 #conteout vagy nem, de azt senki se veheti el tőle, hogy 10 éve nem voltunk annyira szervezettek mint most :clap:
ez igy van, Conte a legjobb edzonk Jose ota
oriasi koszonettel tartozunk neki
grande Antonio
Így van! Ilyen “céges” körülmények között így küzdeni, le a kalappal! Nagy gratula mindenkinek a szakmai stábban is!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2021.02.28. 17:01
CsaSzi9294 írta: 2021.02.28. 16:56 Szép volt! Sima hazai! :thumbup: :clap:
Forza Inter!

Kicsit sajnálom, hogy Lukakunak nem lett meg a 19. gólja.
Majd a Parma ellen.
Mondjuk en ott Sanchezt biztos kezdetnem, megerdemelne.
Én nem. Martineznek is jót tesz a gól. Sanchez kiegészítő ember. De ez csak az én véleményem. 🙂
interfan

Nerazzurri írta: 2021.02.28. 17:02
Most minden kezd összeállni és ez Conte érdeme is!! Hogy idén ez mire elég? Majd nézzük meg a bajnokság végén!
Az biztos hogy egy Hakimit mennyit szamit.
Hakimi vs Candreva, eg es fold.
Eriksen beepitesevel meg hirtelen elkezdett mukodni a KP es a jatek.
Ennyit jelent ket klasszis. :)
Oszinten remelem innentol Conte is belatja azt amit Spalletti anno.
Nagatomo-Borja vs Cancelo-Rafinha csere ott 4.helyet ert.
Itt a Vidal-Eriksen csere bajnoki cimet.

Bajnoki cimre, ezt a Juvet latjuk, sajat szurkoloik is 10 eves melypontrol beszelnek, amin nincs is mit ragozni mert a tenyek onmagukert beszelnek.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Csak tavaly. ;)
Ahogy írod, ez Conte érdeme is. Talán múlt héten jegyezte meg vki, hogy Contènak jót tett a Juve elleni veszekedés. Lukakunak pedig az Ibra elleni affér, illetve Martineznek az apaság és a szerződéshoaazabbítás. Eriksennek a játék.

Összességében pedig a csapatnak is jól áll a győzelem. ✌️
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azt hiszem a szezon eleje óta,most állt össze igazán ez a csapat.Ráadásul a legjobbkor,innentől"csak" tartani kell a formát,és nem lehet gond.
CsaSzi9294

drtie írta: 2021.02.28. 17:10

Csak tavaly. ;)
Ahogy írod, ez Conte érdeme is. Talán múlt héten jegyezte meg vki, hogy Contènak jót tett a Juve elleni veszekedés. Lukakunak pedig az Ibra elleni affér, illetve Martineznek az apaság és a szerződéshoaazabbítás. Eriksennek a játék.

Összességében pedig a csapatnak is jól áll a győzelem. ✌️
Asszem én írtam. ✌️
És még lesz egy merda elleni meccsünk, ahol egy nagy arányú győzelmet várok és Conte vissza tud “pöckölni” Agnellinek az afférjuk után.
Ezek a tényezők, amiket írtál mind mind egységessé és csapattá kovácsolták a srácokat.

Míg Conténak a Juve elleni kupa, úgy a játékosoknak a Milán elleni kupa meccs volt az áttörés, a forduló pont (Eriksen, aki megérkezett azon a meccsen a csapatba, valamint Lukaku.. na meg a győzelem az utolsó percekben).
Jelenleg nincs ellenfelünk a bajnokságban, és lássuk be, a szezon feléig ezt nehezen képzeltünk volna el. Nem, hogy 7 ponttal vezessük a tabellát februárban.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ugyan voltak gyengébb periódusai a meccsnek de összességében ha ez 6-0 akkor az ég világon egy szót nem szólhatott volna a Genoa. :)
Szép volt. Ilyen határozottan kell tovább menetelni. ;)
Eriksennel meg lett egy jó januári gazolásunk. Ok 1 évet várnunk kellett de végre erősödtünk vele a pályán is.
Annyi necces van, hogy a sárgásak közül senki nem kapott lapot. Így esélyes az Atalanta ellen nem lesznek páran. De ez legyen a legnagyobb problémánk. :D
Forza Inter!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

CsaSzi9294 írta: 2021.02.28. 15:10
interfan írta: 2021.02.28. 15:08
Festa írta: 2021.02.28. 15:07 Lukaku elintézte a szezon leggyorsabb gólját.
Jó lenne simán elintézni.
Mert csütörtökön Parma aztán hétfőn meg Atalanta.
Este meg meglátjuk hány pontra lesz a Milán.
Le kell simazni az 1.felidobe, 2.felidobe meg pihentethetunk.
Varok egy golzaport mara, 4-0 alairok barmikor. :)
Parma ellen is mehetnek a cserek.
Atalanta kemeny meccs lesz.
Én tegnap 3-0t mondtam 😁
Megvan az új Tipszmix Király.Grat Csaszi.
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2021.02.28. 17:18
CsaSzi9294 írta: 2021.02.28. 15:10
interfan írta: 2021.02.28. 15:08

Le kell simazni az 1.felidobe, 2.felidobe meg pihentethetunk.
Varok egy golzaport mara, 4-0 alairok barmikor. :)
Parma ellen is mehetnek a cserek.
Atalanta kemeny meccs lesz.
Én tegnap 3-0t mondtam 😁
Megvan az új Tipszmix Király.Grat Csaszi.
Köszi, az a baj, hogy mindig van 1 meccs, ami belerondít.. :lol:
interfan

Ertekelesek:

-Sky:

Lukaku 8
Barella 7,5
Eriksen 7
Brozovic 7
Darmian 7
Bastoni 7
DeVrij 7
Skriniar 7
Sanchez 6,5
Martinez 6,5
Perisic 6
Gagliardini 6
Handanovic 6

-Calciomercato.it:

Lukaku 7,5
Barella 7
Darmian 7
Skriniar 7
Martinez 6,5
Sanchez 6,5
Eriksen 6,5
Brozovic 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Perisic 6
Gagliardini 6
Handanovic 6

-FcInter1908:

Lukaku 8
Martinez 7
Eriksen 7
Barella 7
Brozovic 7
Darmian 7
Bastoni 7
DeVrij 7
Skriniar 7
Sanchez 6,5
Perisic 6,5
Gagliardini 6
Handanovic 6

-Calciomercato.com:

Lukaku 8
Sanchez 7
Eriksen 7
Barella 7
Darmian 7
Bastoni 7
DeVrij 7
Skriniar 7
Martinez 6,5
Perisic 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6

-SM:

Lukaku 8,5
Sanchez 7
Eriksen 7
Barella 7
Brozovic 7
Darmian 7
Martinez 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Handanovic 6,5
Perisic 6
Gagliardini 6

-PassioneInter.com:

Lukaku 7,5
Sanchez 7
Eriksen 7
Darmian 7
Martinez 6,5
Barella 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Handanovic 6
Brozovic 6
Perisic 6
Gagliardini 6
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azért a tavalyi csapatnál gólerősebbek vagyunk. 11 góllal lőttünk többet. Jó lenne a következő pár fordulót is sikerrel venni, mert sok necces meccs jön a Milan Juve duettnek. A 30. fordulóig akár 10 pont felett is lehetne vezetni.
Most tényleg úgy fest összeállt a csapat. Eriksen is beválik az új szerepkörben és Perisic is tud hozni egy jó átlagot meg néha remek meccseket. Alapvetően azt gondolom, hogy ha megnyerjük a bajnokságot, akkor Conte előtt le a kalappal. Vannak hülyeségei, de hát kinek nem. Azt meg nem tudhatjuk, hogy Eriksen miért ilyen sokára érett be, ez nem biztos, hogy az ő hibája. Vidallal kéne valahogy elfogadtatni a kiegészítő ember szerepet, mert a balhék nem hiányoznak most. A Milan megy Veronába, aztán Napoli és Fiorentina lesz nekik. Nem lenne nagy meglepetést,ha ők itt ki is szállnának, persze aztán lehet meglepetés is...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nálam Lukaku,Barella,Lautaro a sorrend.
Még akkor is ha Lm10 ma nem rúgott gólt,de ha bemegy a ollózása akkor a szezon gólja.
Amúgy aktívan részt vesz a letámadásokban és nem is dobálja magát annyira.

Lukaku pedig a 3 gólban benne volt.1 góllal van lemaradva CR7-el szemben és ne felejtsük,hogy a Belgákkal akár még Eb győztes is lehet.Élete csúcs éve lehet ez.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Ha már sokszor szóba került a Juve és hogy milyen gyenge... Az én véleményem az hogy ez a Juve nem gyengébb mint a tavalyi vagy az azelőtti Juve. Én a különbséget abban látom hogy nem motiválja őket a scudetto kicsit jól laktak és kényelmesebbé váltak, (persze lehet írni hogy na de a BL? De szerintem az aki egy röpdolgozatra nem készül fel az a témazárót se tudja megírni). Ebből a szempontból pedig Pirlo kinevezése nem volt túl jó ötlet, hiszen Pirlo nem a szenvedélyről volt híres és látszik is rajta hogy nem tudja tüzelni a játékosokat. (nekem ez a véleményem)
Conteról pedig nehéz nyilatkozni mert egyrészt megértem a negatív kritikákat is (amiből most kevesebb van) De úgy gondolom hogy a mostani jó szereplés annak köszönhető hogy nincs BL/EL és ez a bajnokság szempontjából nagy előny. Azt látni kell hogy ez a keret 2 frontra még mindig kevés lenne (védő cserék D'ambro Rano Kolarov kp Vidal Vecino Gaig ) Viszont kizárólag a bajnokságra koncentrálva ezek a játékosok is képesek 15-20 percet lehozni. Ami pedig elég lehet főleg úgy hogy 5 csere van. Messze még a bajnokág vége de én úgy látom hogy most mindenkire átragadt a győzni akarás amit Contéból árad és szerintem ez most nagyon sokat érhet. Erre jó példa volt Alexis gólja aminek Conte és az egész csapat úgy örült mikor megadták mintha 0-0 lett volna az állás. Csak így tovább!
Forza Inter!!!
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

INTER-1908 írta: 2021.02.28. 19:23 Ha már sokszor szóba került a Juve és hogy milyen gyenge... Az én véleményem az hogy ez a Juve nem gyengébb mint a tavalyi vagy az azelőtti Juve. Én a különbséget abban látom hogy nem motiválja őket a scudetto kicsit jól laktak és kényelmesebbé váltak, (persze lehet írni hogy na de a BL? De szerintem az aki egy röpdolgozatra nem készül fel az a témazárót se tudja megírni). Ebből a szempontból pedig Pirlo kinevezése nem volt túl jó ötlet, hiszen Pirlo nem a szenvedélyről volt híres és látszik is rajta hogy nem tudja tüzelni a játékosokat. (nekem ez a véleményem)
Conteról pedig nehéz nyilatkozni mert egyrészt megértem a negatív kritikákat is (amiből most kevesebb van) De úgy gondolom hogy a mostani jó szereplés annak köszönhető hogy nincs BL/EL és ez a bajnokság szempontjából nagy előny. Azt látni kell hogy ez a keret 2 frontra még mindig kevés lenne (védő cserék D'ambro Rano Kolarov kp Vidal Vecino Gaig ) Viszont kizárólag a bajnokságra koncentrálva ezek a játékosok is képesek 15-20 percet lehozni. Ami pedig elég lehet főleg úgy hogy 5 csere van. Messze még a bajnokág vége de én úgy látom hogy most mindenkire átragadt a győzni akarás amit Contéból árad és szerintem ez most nagyon sokat érhet. Erre jó példa volt Alexis gólja aminek Conte és az egész csapat úgy örült mikor megadták mintha 0-0 lett volna az állás. Csak így tovább!
Forza Inter!!!
Tök jól össze foglaltad, annyiba kötnék bele, hogy ez a juve már kb 4 éve jóllakott óvodásként játszik. Nulla motiváció, csak annyira gyenge volt a bajnokság hogy a lélektelen játékkal is simán behúzták... a BL-ben nem is jutottak azóta semmire, 2 BL döntő óta lejtmenet és talán most értek az aljára
interfan

Portiere32 írta: 2021.02.28. 20:03
annyira gyenge volt a bajnokság hogy a lélektelen játékkal is simán behúzták... a BL-ben nem is jutottak azóta semmire, 2 BL döntő óta lejtmenet és talán most értek az aljára
Ha valamelyik bajnoksag gyenge, az inkabb az idei mint az elmult evekben.
Eleg megnezni a Juvet, de akar a Napolit is, sot a Roma is alt mar joval jobban most, nem beszelve a tavalyi Laziorol.

Azert a Juve kerete az elmult evekben joval erosebb volt mint a "BL dontos" Juve keretek.
Valosagos csoda volt azokat a Juvekat BL dontobe vinni.
CsaSzi9294

INTER-1908 írta: 2021.02.28. 19:23 Ha már sokszor szóba került a Juve és hogy milyen gyenge... Az én véleményem az hogy ez a Juve nem gyengébb mint a tavalyi vagy az azelőtti Juve. Én a különbséget abban látom hogy nem motiválja őket a scudetto kicsit jól laktak és kényelmesebbé váltak, (persze lehet írni hogy na de a BL? De szerintem az aki egy röpdolgozatra nem készül fel az a témazárót se tudja megírni). Ebből a szempontból pedig Pirlo kinevezése nem volt túl jó ötlet, hiszen Pirlo nem a szenvedélyről volt híres és látszik is rajta hogy nem tudja tüzelni a játékosokat. (nekem ez a véleményem)
Forza Inter!!!
Tök jól össze foglaltad, annyiba kötnék bele, hogy ez a juve már kb 4 éve jóllakott óvodásként játszik. Nulla motiváció, csak annyira gyenge volt a bajnokság hogy a lélektelen játékkal is simán behúzták... a BL-ben nem is jutottak azóta semmire, 2 BL döntő óta lejtmenet és talán most értek az aljára
Azért azt se felejtsük el, hogy a Juvét Ronaldo a 19 gólja ellenére hátráltatja. Minden rá épül, minden szabadrúgást ő végez el (90%ban a sorfal sínyli), valamint 36 évesen lecserélhetetlen. A hisztik már csak másodlagosak.
Ugyan ez a helyzet a Milánnál. Ibra nélkül minden meccsen lőttek gólt, még vele nem. Sokkal egységesebb és felszabadultabban játszottak, amikor nem volt a pályán. Ott is rá épül minden, ezért (IS) játszanak gyengébben, és ezért sem EGY csapat sem ők sem a merda.
A lényeget leírtatok, de ez sem elhanyagolandó.
interfan

Juve benyomta a tripla all int a BL gyozelem remenyeben CR-re.
(Marotta ezert is allt fel)
33 eves jatekosert 120m-t fizetni, es Olaszorszagon belul teljesen irrealis 40m koruli fizut adni, brutalis.
Persze ott az Exor Agnelliek mogott, de azert a Juveba 63%-a van az Exornak, magaban az Exorba meg kicsit tobb mint 50% Agnellieke.
Igy is ott van a Juve mogott egy 60 milliard euro koruli vagyon.
De azert ez nagyon de nagyon de nagyon messze van egy PSG-City mogott levo vagyonoktol.
Ezert a Juve CR utan mar olyan nagy osszegeket nem is tudott es tud betenni.

Feltettek mindent egy lapra, nem sikerult.
Allegri is elment, Sarri meg edzo volt de a maga szintjen mar csak, Pirlo meg egy vicc maximum.
Kioregedtek tobb poszton, tobb igazolasuk is besult lasd Berna, Arthur, Morata, es ott a CR-re kiadott brutal osszeg.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Kicsit off, de szintén juve...
Orsato beismerte, hogy hibázott a 2018-as Inter-juve 2-3 meccsen, amikor nem állította ki Pjanicot (miután az letarolta Rafinhat). Különösen fájó emlék ez nekem, mivel személyesen ott voltam a San Siroban. De nagy dolognak tartom, hogy Orsato beismerte a hibáját. Ez abszolút előremutató dolog. Én ezzel a hibát el nem feledve, de megbocsátok Orsatonak (a Napoli hívek talán kevésbé...) De most a lényeg a gesztus. Remélem ezzel végleg a végére érünk a csalások korszakának. Ugye van olyan bíró, aki a mai napig védi a nyilvánvalóan védhetetlent (Ceccarini, juve-Inter 1-0 Ronaldo kontra Iuliano1998.)...
Tsal Ahmade

Hozzászólás Szerző: Tsal Ahmade »

A juvenal a szurkolok beszelnek melypontrol, szerintem a vezetoseg nagyon is tisztaban volt vele, hogy iden nem lesz scudetto, megujulast akarrak, csak nem jon ossze.
Az altalad emlitett igazolasok nem anyagi bukta nekik, mert arthurra nem sokat fizettek, adtak erte egy leszalloban levo pjanicot. Arthur stabilitast ad a kpjuknak. Morata kolcsonbe van, a kezdeti szarnyalas utan le epult, bolondok lennenek megvenni. Berna meg nem volt eget rengeto osszeg de full fos, megis jatszatjak mert nincs mas. Akivel sokat buktak anyagilag az higuain volt, most meg rabuit es ramseyvel mert bar ingyen erkeztek, a fizetesuk a teljesitmenytol kurva messze van. Viszont Mckennyt meg chiesat irigylem. Szerintem ott a talpra allas nem egy ev lesz szoval ez jot tesz a bajnoksagnak. Az azert elarul mindent a serie a szintjerol, hogy egy ilyennfos juve azert dobogos lesz, egy milan is, meg azert az inter is jo sokaig fos volt. Nemzetkozi fronton tovabbra is harmat gyenge sajnos az osszes olasz csapat. En elso sorban serie a drukker vagyok, masodsorban szep foci drukker es csak utana vannklubsorrend. Masokon karorvendeni es trollkodni nem szurkolas. Az inter mostanaba kezdett el igen szep focit jatszani es meg is erdemlik a bajnoki cimet iden.
CsaSzi9294

Szokásos tizi a Milánnak... 😅
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Interfan, ne haragudj, de megtennéd a szurkolótársaid kedvéért, hogy többé nem írod le azt, hogy pontosan ugyanazt nyomjuk, mint tavaly, meg, hogy elég lesz idén pontosan ugyan az mint tavaly? Legalább százszor olvastam már tőled ezt az okfejtést, ami reakciód lehet bármire, legutóbb arra, hogy talán Mike ennyit írt, hogy várjunk még kicsit a korona felhelyezésével a fejünkre, amivel én pl abszolút egyetértek, bármennyire is tetszik, amit látok az utóbbi időben.
Remélem érted, miről beszélek, köszi!
Szép győzelem volt a mai, csak így tovább!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2021.02.28. 21:28 Szokásos tizi a Milánnak... 😅
Ha mar mashogy nem megy nekik...

Szerintem mar szamolni sem lehet hanyadik tizit kaptak iden.
CsaSzi9294

interfan írta: 2021.02.28. 21:51

Ezt a Veretout elfogadnám.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2021.02.28. 21:54
interfan írta: 2021.02.28. 21:51

Ezt a Veretout elfogadnám.
11 gol 5 golpassz, KP letere nem rossz mutato.

Ugyis boven kell KP a nyaron, mehet a Kolarov + Vidal + Perisic + Nainggolan ajanlat erte. :D
Egyszer az eletbe mi huzuk le a Romat es ne ok minket.
Cupi

Én reméltem egy 7 pontos előnyt de sebaj, menni kell tovább. ;)
dekadens

Hozzászólás Szerző: dekadens »

most nem azért de 1-2 dolgot a túlzott optimizmusról.A jelenlegi Intert, itt mindenki fikázta egészen januárig. És bár Interfan mindennap leírja hogy ki kin röhög és milyen szánalmas minden ellenfél stb stb...de azért ez az Inter volt az aki csoportutolsóként végzett a blben.Ez az az Inter aki 4 félidőn keresztül egy félidőn át sem állt továbbjutásra a gyenge torinoi alakulat ellen az olasz kupában, és ez még mindig az a csapat akit mindenki ekézett conteval együtt nem is olyan régen. Mire ez a nagy mellény?

A másik dolog: Interfan sulykolja hogy minden edző balfasz, stb... de eddig mindegyik ellenfélnél volt akár több olyan eset is, hogy eszméletlen sérülés és akár egyszerre covid áldozata is lett. ez azért nem könnyű egyik edzőnek sem. A mondandóm lényege, hogy itt még mindig bármi lehet, mert még itt is felütheti a fejét egy súlyosabb covid hullám, és sérüléshullám is és akkor sok minden borulhat. Pl érdemes megnézni hogy a juve kiket nélkülözött az elmúlt hetekben egyszerre és tegyük fel a kérdést hogy az ez a csapat hogyan bírná ha egyszerre 4-5 meghatározó játékos dől ki. Messze a vége, 14 forduló, több mint a bajnokság harmada, de már bajnoki címet osztunk.
interfan

dekadens írta: 2021.02.28. 23:36 ez az Inter volt az aki csoportutolsóként végzett a blben.Ez az az Inter aki 4 félidőn keresztül egy félidőn át sem állt továbbjutásra a gyenge torinoi alakulat ellen az olasz kupában, és ez még mindig az a csapat akit mindenki ekézett conteval együtt nem is olyan régen. Mire ez a nagy mellény?

eddig mindegyik ellenfélnél volt akár több olyan eset is, hogy eszméletlen sérülés és akár egyszerre covid áldozata is lett. ez azért nem könnyű egyik edzőnek sem. A mondandóm lényege, hogy itt még mindig bármi lehet, mert még itt is felütheti a fejét egy súlyosabb covid hullám, és sérüléshullám is és akkor sok minden borulhat. Pl érdemes megnézni hogy a juve kiket nélkülözött az elmúlt hetekben egyszerre és tegyük fel a kérdést hogy az ez a csapat hogyan bírná ha egyszerre 4-5 meghatározó játékos dől ki. Messze a vége, 14 forduló, több mint a bajnokság harmada, de már bajnoki címet osztunk.
Mindket felvetesre reagalva.

Elso reszes irasodra:
Nyilvanvalo hogy osszesegeben kell mindent mindig megitelni.
Magyarul Conte teljes 2 evet, a 7 kupa es sorozat amiben indultunk a ket szezon alatt mind-mind szamit.
Tehat abban igazad van, hogy nem lehet csak a Scudettot nezni es a tobbi dolgot is latni kell.

Masodik resz:
Az pedig tenyszeru hogy iden oriasi szerencsenk van mind a serulesek, mind a Covidosok teren.
Mert minket kb teljesen elkerult eddig mindketto.
Real es a Juve is konkretan 5-6 legfontosabb alapemberuk nelkul jatszott ellenunk.
Szerencsere nekunk meg csak hasonlo sem volt, hogy egyszerre hianyzott volna pl a DeVrij, Hakimi, Barella, Brozovic, Lukaku sor.
De a Milannal is volt pelda nem kis seruleshullamra.
Ilyen Poolt is erdemes megnezni, ahol volt hogy egyszerre 7-8 alapember nem volt, es a konkret vedoharmas kidolt a teljes szezonra.
Hala az jo egnek es a szerencsenek, ez minket eddig elkerult.
Maradjon is igy.
Mert abban is igazad van, ha csak hasonlo serules/covid hullam erne el minket mint olysok csapatot a vilagon iden, akkor nagyon nagy lenne a baj.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok,

Nagyon örültem a tegnapi magabiztos győzelmének. Korábbi bejegyzésekhez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nagyon sok a HA!!! Milánt lehet jobban elkapta a COVID, illetve a sérüléshullám, de kaptak közben 10X büntetőt. Tudjuk részben nem voltak jogosak.
Juventus jelenleg ott tart ahol, mi 2011-ben, maximum az anyagi körülmények jobbak. X évig (majdnem 10 reméljük) megnyertek mindent. Tényszerű, hogy előbb-utóbb hiba csúszik a rendszerbe.
Jogos! Egy fronton vagyunk, ami számítani fog, de!! Szerencsére úgy nézhet ki mi leszünk ott a végén, Juventusnak ez tuti fájni fog. Igenis akarnák a 10-ik címet, de most nagyon nem állnak úgy, hogy összejöjjön.
Keretünk dupla forinthoz (bajnokság + BL) kevés. Cserepadról nem nagyon tud minőség bejönni.
Végén bajnokok leszünk, igenis örülni kell neki. Miért? Juventus lett nagyon gyenge vagy mi erősebbek, ez nem számít szerintem. Juve csak annyival rosszabb, mint x éve, hogy öregebb lett a keretük. Korábban már többen átélték.
Portiere32

interfan írta: 2021.02.28. 20:17
annyira gyenge volt a bajnokság hogy a lélektelen játékkal is simán behúzták... a BL-ben nem is jutottak azóta semmire, 2 BL döntő óta lejtmenet és talán most értek az aljára
Ha valamelyik bajnoksag gyenge, az inkabb az idei mint az elmult evekben.
Eleg megnezni a Juvet, de akar a Napolit is, sot a Roma is alt mar joval jobban most, nem beszelve a tavalyi Laziorol.

Azert a Juve kerete az elmult evekben joval erosebb volt mint a "BL dontos" Juve keretek.
Valosagos csoda volt azokat a Juvekat BL dontobe vinni.
látom megint beragadt a lemez, de nem baj neki futok újra, most hétfőn még van hozzá kedvem ;)
annyira szubjektív, hogy melyik bajnokság gyenge... szerintem meg az elmúlt 10 év volt hulla gyenge, nem volt 1 normális kihívója a juventusnak. Minden évben 10-20 ponttal nyertek, néha-néha volt egy Roma vagy Napoli fellángolás.
Röhögve, hátradőlve nyerték a bajnokságokat, mégse hiszem, hogy azt hangoztatták micsoda gyenge mindenki, hanem örültek a sikernek...
interfan

Januar vegen csinaltam itt egy feluletes szamitast, hogy marcius elejere 24 fordulo utan mar az 1.helyen allhatunk.
Akkor igy szamoltam:
1.Inter 54 pont
2.Juve 52pont (elmaradt meccs gyozelem)
3.Milan 51-52 pont

Hala a jo egenk mi felmultuk az elvarasomat, a Juve pedig alulmulta.
Dupla orom. :)
Milan meg telibe hozta amit vartam toluk.

Jo szokast es szerencset megorizve, csinalok egy hasonlo feluletes szamitast aprirlis elejeig, remeljuk szamunkra hasonlo jo eredmennyel zarul.

4 fordulo lesz marciusban, nezzuk az elso harom csapatot:

-Inter:

Parma-Inter
Inter-Atalanta
Torino-Inter
Inter-Sassuolo

Jatszunk a 19. es a 17. ellen, ezek nem is kerdes kotelezoek.
Sassuolo erdekes lehet, de azert az o formajuk nem az igazi, igy szerintem azt is be kell huzni.
Atalanta nehez meccs lesz, ott szerintem egy X vagy rosszabb esetben vereseg is benne van.
Szoval 10 pontot varok.

-Juventus:

Juventus-Spezia
Juventus-Lazio
Cagliari-Juventus
Juventus-Benevento

Jatszanak a 14. 18. es 16. ellen, ezek azert barmilyen is a Juve kotelezoek.
Lehet csak az elmult evek miatt, de en meg azt mondom akar a Laziot is behuzhatjak.
Persze becsuljem tul megint a Juvet, es az legyen a valosag amit nehezen hiszunk el.
Ahogy a Juve szurkolok is irjak, nem hiszik el hogy ez a Juve.
De en most az elmult 10 evet nezem, es negativ vagyok magunkra nezve, pozitiv meg a Juvera, ezert 12 pontot erzek nekik.
Aztan persze jojjon ujra a Juve pofaraesese.

-Milan:

Milan-Udine
Verona-Milan
Milan-Napoli
Fiorentina-Milan

Mar szerintem akar az Udine is elcsiphet egy pontot toluk, de lehet ok meg nem.
Verona ellen szerintem nem nyernek, mint ahogy a Napoli ellen sem (foleg elotte MU meccs).
Es remenykedek a 2. MU meccs kifarasztja oket annyira hogy Firenzeben is pontokat veszitenek.
6-7 pontot erzek nekik.

Tehat en most ezt varom aprilis elejere a 28. fordulo utan a tabellan:

1.Inter 66 pont
2.Juve 61pont (elmaradt meccs gyozelem)
3.Milan 58-59 pont
Francesco

Na, nem tudom kit érdekel kit nem, de kipróbáltam a Serie a Pass-t. Magyarországon nem elérhető, de ki lehet cselezni a rendszert.
Angol kommentár, jó képminőség és szakadás mentes kép.

Az app nem található meg a magyar play store-ban, vagy istore-ban, de ha átállítjátok az országot Horvátországra, akkor letölthető.
Másik lehetőség, hogy a netről direktbe töltitek le, ehhez a külső forrásból történő letöltést engedélyezni kell a telón. Ehhez itt a link:
https://www.google.com/amp/s/m.apkpure. ... seriea/amp

Persze az is egy lehetőség, hogy nem töltötök le appot és böngészőből használjátok.

VPN is kelleni fog, hogy tudjatok regisztrálni utána is szükséges az élő meccsekhez. Felvételről lehet nézni vpn nélkül is. Ergo ilyen esetben elég az ingyenes verzió és mielőtt levonják a pénzt (1 héttel a feliratkozás után) leiratkoztok róla.
Ehhez a nordVPN appot használtam.

Innentől pedig láthattok kisfilmeket (pl Conte-ról) minden csapat tekintetében, illetve az összes meccset élőben és ondemand, tehát felvételről. Ezeken kívül showműsor, gólösszefoglaló és highlights-ok színesítik a palettát.

Természetesen ki lehet rakni tv-re a képet, na az egy kicsit nehézkes, többször kellett újraindítani az appot mire kitette, de utána remek volt.

7 nap ingyenes verzió van, tehát a kövi két meccset ki lehet próbálni. ;)
Utána havi 2000 forint, ami bármikor lemondható.

Szerintem az online stream-nél és a digi online verziójánál jobb sokkal, valamint sok tartalom van. Akinek van digi előfizetése az talán a magyar riporterek hülyeségétől tudja megkímélni magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2021.03.02. 23:23-kor.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Francesco írta: 2021.03.02. 15:02 Na, nem tudom kit érdekel kit nem, de kipróbáltam a Serie a Pass-t. Magyarországon nem elérhető, de ki lehet cselezni a rendszert.
Angol kommentár, jó képminőség és szakadás mentes kép.

Az app nem található meg a magyar play store-ban, vagy istore-ban, de ha átállítjátok az országot Horvátországra, akkor letölthető.
Másik lehetőség, hogy a netről direktbe töltitek le, ehhez a külső forrásból történő letöltést engedélyezni kell a telón. Ehhez itt a link:
https://www.google.com/amp/s/m.apkpure. ... seriea/amp

Persze az is egy lehetőség, hogy nem töltötök le appot és böngészőből használjátok.

VPN is kelleni fog, hogy tudjatok regisztrálni, de utána már nem szükséges az app használatához. Ergo elég az ingyenes verzió és mielőtt levonják a pénzt (1 héttel a feliratkozás után) leiratkoztok róla.
Ehhez a nordVPN appot használtam.

Innentől pedig láthattok kisfilmeket (pl Conte-ról) minden csapat tekintetében, illetve az összes meccset élőben és ondemand, tehát felvételről. Ezeken kívül showműsor, gólösszefoglaló és highlights-ok színesítik a palettát.

Természetesen ki lehet rakni tv-re a képet, na az egy kicsit nehézkes, többször kellett újraindítani az appot mire kitette, de utána remek volt.

7 nap ingyenes verzió van, tehát a kövi két meccset ki lehet próbálni. ;)
Utána havi 2000 forint, ami bármikor lemondható.

Szerintem az online stream-nél és a digi online verziójánál jobb sokkal, valamint sok tartalom van. Akinek van digi előfizetése az talán a magyar riporterek hülyeségétől tudja megkímélni magát.
Én digis vagyok, de így is jó volt olvasni erről a lehetőségről. Köszi Francesco!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

en is digis vagyok, es meg is vagyok veluk elegedve de tenyleg jo volt egy ilyen osszefoglalo Francesco
Francesco

Nincs mit srácok.
Nekem csak digitális online-om van és az folyamatosan akad, szétesik a kép, ezért kellett valami B verzió. :)
Portiere32

Francesco írta: 2021.03.02. 21:51 Nincs mit srácok.
Nekem csak digitális online-om van és az folyamatosan akad, szétesik a kép, ezért kellett valami B verzió. :)
Szia! Megcsináltam ahogy mondtad. Singapore vpn-el regisztráltam. Mondjuk nekem egyből lekapta a 7 dollárt ami a kevésbé baj. Viszont csak úgy érhető el az élő meccs, ha a VPN-en fent maradok. Amúgy nem elérhető.
Francesco

Portiere32 írta: 2021.03.02. 22:39
Szia! Megcsináltam ahogy mondtad. Singapore vpn-el regisztráltam. Mondjuk nekem egyből lekapta a 7 dollárt ami a kevésbé baj. Viszont csak úgy érhető el az élő meccs, ha a VPN-en fent maradok. Amúgy nem elérhető.
Szia.
Én belenéztem a Juve meccsbe, nekem nem volt bekapcsolva a vpn...
De akkor ennek majd valahogy utána járok. Köszi hogy szóltál.
Portiere32

Francesco írta: 2021.03.02. 22:48
Portiere32 írta: 2021.03.02. 22:39
Szia.
Én belenéztem a Juve meccsbe, nekem nem volt bekapcsolva a vpn...
De akkor ennek majd valahogy utána járok. Köszi hogy szóltál.
Én köszi! Amúgy a meccs összefoglalókat, beharangozókat látom. Szóval lehet csak pár perces zavar volt... Holnap is tesztelem. ;)
Francesco

Igazad van!

1.11 Can I watch Serie A Pass while abroad?
Serie A Pass is only available in the above territories (1.10) and you will have access to the service in all those
countries. You will not be able to use Strive in countries outside of these territories.

Ezekszerint az lehet a probléma, hogy én a horvát határ közelében vagyok és úgy érzékelhette, hogy onnan nézem. Ezer bocs ezért. Erre figyeljetek!
Tehát az élő meccsekhez kell VPN.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Én egy éve kb elő vagyok fizetve a Serie-A Passra (talán mikor megtaláltam írtam is róla, de nem biztos). Böngészőkhöz amik támogatják a Chrome-Addonokat (Edge, Opera, Chrome) elérhető a Touch VPN nevű ingyenes bővítmény. Ez el tud titeket holland IP mögé rejteni, és a Serie-A Pass onnan pl. elérhető. Mostanában mondjuk néha kidobott, de az előző évben végig hiba nélkül működött. Feltételezem azért, mivel ingyenes VPN-ről beszélünk, a kapcsolat nem mindig sikerül (viszont a sebességgel nincs gond mert tökéletes minőségű a kép), illetve az is lehet hogy néha kell egy böngésző újraindítás, gyorsítótár és süti törlés, majd újra csatlakozás a VPN-hez (sorry, sok a szakzsargon :) ).

Egy NordVPN, vagy ExpressVPN nyilván stabilabb megoldás, én is agyaltam rajta hogy előfizetek majd valamelyikre, de addig ez teljesen jól működik.
Cupi

Honap Parma. Ellenük sokszor szenvedünk de most kötelező a győzelem mert ez a Parma elég gyenge. Kieső helyen vannak. Na meg az őszi 2-2-ért is vissza kell vágni. ;)
Kíváncsi leszek az Atalanta elleni meccs miatt pihentet e valakit Conte.
Francesco

PetR írta: 2021.03.03. 09:21 Én egy éve kb elő vagyok fizetve a Serie-A Passra (talán mikor megtaláltam írtam is róla, de nem biztos). Böngészőkhöz amik támogatják a Chrome-Addonokat (Edge, Opera, Chrome) elérhető a Touch VPN nevű ingyenes bővítmény. Ez el tud titeket holland IP mögé rejteni, és a Serie-A Pass onnan pl. elérhető. Mostanában mondjuk néha kidobott, de az előző évben végig hiba nélkül működött. Feltételezem azért, mivel ingyenes VPN-ről beszélünk, a kapcsolat nem mindig sikerül (viszont a sebességgel nincs gond mert tökéletes minőségű a kép), illetve az is lehet hogy néha kell egy böngésző újraindítás, gyorsítótár és süti törlés, majd újra csatlakozás a VPN-hez (sorry, sok a szakzsargon :) ).

Egy NordVPN, vagy ExpressVPN nyilván stabilabb megoldás, én is agyaltam rajta hogy előfizetek majd valamelyikre, de addig ez teljesen jól működik.
Na akkor ezt a vpn szolgáltatót megnézem. Köszi :)
CsaSzi9294

Gyönyörű udinei vezetés a kuzinok ellen! :thumbup: :clap:

96.perc 11es a Milánnak 😂
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

CsaSzi9294 írta: 2021.03.03. 22:16 Gyönyörű udinei vezetés a kuzinok ellen! :thumbup: :clap:

Jellemző.Amúgy most ez adható volt.
Tekintsük úgy,hogy igy is 6 pont lehet az elöny. ;)
Ez a Milán Ibra nélkül meg egy egyszerű középcsapat.
CsaSzi9294

Festa írta: 2021.03.03. 22:48
CsaSzi9294 írta: 2021.03.03. 22:16 Gyönyörű udinei vezetés a kuzinok ellen! :thumbup: :clap:

Jellemző.Amúgy most ez adható volt.
Tekintsük úgy,hogy igy is 6 pont lehet az elöny. ;)
Ez a Milán Ibra nélkül meg egy egyszerű középcsapat.
Én úgy láttam, hogy Leao a kezezés előtt lökött, amiből lett maga a kezezés.
Szerintem Ibrával is egy közép csapat, ha nem lenne ennyi büntető, kb a 7. helyen lennének.
Cupi

10 ember ellen is nyomták az utolsó 10 percet mert nem volt több cseréje az Udinesenek és lesérült Samir. Szarul játszottak de az a 11-es a végén.....mákosok....
Egyébként megnéztem a meccset és De Paul nagyon gyenge volt. :shock: Lehet fáradt volt vagy nem tudom de tényleg szarul játszott.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2021.03.03. 22:57

10 ember ellen is nyomták az utolsó 10 percet mert nem volt több cseréje az Udinesenek és lesérült Samir. Szarul játszottak de az a 11-es a végén.....mákosok....
Egyébként megnéztem a meccset és De Paul nagyon gyenge volt. :shock: Lehet fáradt volt vagy nem tudom de tényleg szarul játszott.
Pedig mennyivel jobban aludtam volna, ha kiszpnak. :roll:
Mert amúgy meg is érdemelték volna... na mindegy, holnap be kell daràlni a Pármát. Most ez a legfontosabb!
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2021.03.03. 23:01
Pedig mennyivel jobban aludtam volna, ha kiszpnak. :roll:
Mert amúgy meg is érdemelték volna... na mindegy, holnap be kell daràlni a Pármát. Most ez a legfontosabb!
Igen én is ideges lettem de aztán úgy voltam vele 2 pontot így is hozhatunk rajtuk és egyébként is kurva szarok voltak szóval el nem tudom képzelni, hogy nekik komoly esélyük legyen a bajnoki címre. ;)
Holnap meg nyerni kell. Nem becsülöm le a Parma-t de a 19. helyen vannak -28-as gólkülönbséggel. Ha szenvedve ha nem de nyerjünk. ;)
Válasz küldése