Primera división (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- DSanton39
Re: Primera división (Átigazolások, meccsek, játékosok)
ez a Sevilla egy vicc, és ezek indulnak majd BL-ben 
- Crespo
2 perc alatt visszajöttek a meccsbe, van negyed órájuk az egyenlítésre, a Madrid pedig emberelőnyben vezet.
- DSanton39
na maradt az 1 pont előny, nincs meglepetés, érdekes hogy utolsó fordulóban mindkét csapat kiesés ellen küzdő csapat ellen tolja, bár erőből simán verniük kell őket, de kitudja 
- kiscivis

Milyen szépek így együtt.
- Nia
kiscivis írta:
Milyen szépek így együtt.
Erről hallottam valamit tegnap.Ilyen túl a barátságon sztorit
- kiscivis
A drága Piqué.
- Nia
kiscivis írta:A drága Piqué.
Ja tényleg
De nem is tudom ki mondta,talán Beckenbauer(de javíts),hogy homoszexualitás(jaj de szépen fogalmaztam most meg) Jelen van a fociban:)
Mint a sitten jobb néha nem lehajolni a szappanért:)
- kiscivis
Jelen van. Főleg a román másodosztályban. 
- Nia
kiscivis írta:Jelen van. Főleg a román másodosztályban.
Abban annyira nem vagyok otthon(lehet ezért)
De egyébként milyen kis aranyosak így együtt.
- kiscivis
Nem vagyok benne otthon csak 1-2 éve elég nagy port kavart Romániában, h egy másodosztályú csapat játékosai az edzőtáborban egymást pumpálták nem pedig a labdákat. Voltak olyan okosak, h fényképezgettek is amik persze kikerültek.
- Nia
kiscivis írta:Nem vagyok benne otthon csak 1-2 éve elég nagy port kavart Romániában, h egy másodosztályú csapat játékosai az edzőtáborban egymást pumpálták nem pedig a labdákat. Voltak olyan okosak, h fényképezgettek is amik persze kikerültek.
Tudod,hogy csak vicceltem:)Erről nem hallottam
Te is szépen tudsz fogalmazni:)...
- kiscivis
Vannak itt kiskorúak is szóval vigyázni kell. 
- Nia
kiscivis írta:Vannak itt kiskorúak is szóval vigyázni kell.
Na ja.igaz.De majd befogják a szemüket
- Crespo
Bizony jelen van a homoszexualitás. És ez szívás pár csapatnak. Pl. Ranieri hiába nézeti a Roma játékosaival a Gladiátort, ha Mexes és Menez csak az izmos felsőtestekre koncentrál. 
- Riky11
kiscivis írta:Nem vagyok benne otthon csak 1-2 éve elég nagy port kavart Romániában, h egy másodosztályú csapat játékosai az edzőtáborban egymást pumpálták nem pedig a labdákat. Voltak olyan okosak, h fényképezgettek is amik persze kikerültek.
Szép..
Erről nem is hallottam idáig!
- Nia
Spanyol honban a bajnoki cím azért eldőlt már.Szerintem.Mondtam,hogy nem szokták egy időbe tenni az összes meccset.Most sem lesz.Bár a "lényegiek" együtt lesznek.
Az a BL selejtezős hely azért tartogat még izgalmat és remélem a Sevillaiak érnek oda.Mallorca-Espanyol,Almería-Sevilla(szombat 22:00).Jó lesz.A többi már már lényegtelen.Talán még a Getafe(az Atleticoval otthon) és a Villareal(a Zaragozával idegenben) a 6. helyért.
Az a BL selejtezős hely azért tartogat még izgalmat és remélem a Sevillaiak érnek oda.Mallorca-Espanyol,Almería-Sevilla(szombat 22:00).Jó lesz.A többi már már lényegtelen.Talán még a Getafe(az Atleticoval otthon) és a Villareal(a Zaragozával idegenben) a 6. helyért.
- Nia
Azt a hét meg a nyolc...A Sevilla a 94. percbe hozta a BL selejtezős helyet a Spanyol bajnokságban(a cserejátékossal)
.
A Mallorca nyert 2-0ra,ők meg a végéig 2-2re álltak az Almeríával:)Jó,hogy sikerült....
Azért érdekes,hogy az idei szar Atleticonak is lehet 2 kupája
A Mallorca nyert 2-0ra,ők meg a végéig 2-2re álltak az Almeríával:)Jó,hogy sikerült....
Azért érdekes,hogy az idei szar Atleticonak is lehet 2 kupája
- vaskalap
A Barca a bajnok,és úgy tűnik Villa és Fabregas is oda tartanak.
- Riky11
Ibra úgy tűnik jól elcseszte!
Itt ünnepelt sztár volt! Barcában meg egy pad koptató egy a sok közűl játékos lett belőle!
Meg is érdemli!
Meg is érdemli!
- Komax
Az is megérne egy misét, hogy a Real Madridnál, mi bajuk lehet egy olyan edzővel aki 96! pontot szerez egy idényben!? 
- Komax
Ha jól emlékszem Mou mondta is neki, hogy csak 1 lesz a sok közül. Az meg már az ő gondja, hogy a macskajancsik is előtte vannak a sorban. (Bojan,Pedro)Riky11 írta:Ibra úgy tűnik jól elcseszte!Itt ünnepelt sztár volt! Barcában meg egy pad koptató egy a sok közűl játékos lett belőle!
-
Injoc
Komax írta:Az is megérne egy misét, hogy a Real Madridnál, mi bajuk lehet egy olyan edzővel aki 96! pontot szerez egy idényben!?
A realnál csak a kupák számítanak...tök mind1 hány pontot gyűjtesz ha nem nyersz semmit...
-
Injoc
Riky11 írta:Ibra úgy tűnik jól elcseszte!Itt ünnepelt sztár volt! Barcában meg egy pad koptató egy a sok közűl játékos lett belőle!
![]()
Meg is érdemli!
Am ez várható volt..mármint látszott h a barca gyors focit játszik amibe Ibra kurva lassú lesz...és be is igazolódott..meg hát ha olyan cserék vannak a padom mint Pedro, Bojan várható volt h 1 rosszabb széria után a padon találja magát..akárcsak Henry...de hát ő akarta...hát küzdjön meg a helyéért..
- Komax
Vagy még az se. Capellot azért állították fel mert nem tetszett nekik a csapat játéka, hiába lettek bajnokok.Injoc írta:Komax írta:Az is megérne egy misét, hogy a Real Madridnál, mi bajuk lehet egy olyan edzővel aki 96! pontot szerez egy idényben!?
A realnál csak a kupák számítanak......
-
Injoc
Komax írta:Vagy még az se. Capellot azért állították fel mert nem tetszett nekik a csapat játéka, hiába lettek bajnokok.Injoc írta:Komax írta:Az is megérne egy misét, hogy a Real Madridnál, mi bajuk lehet egy olyan edzővel aki 96! pontot szerez egy idényben!?
A realnál csak a kupák számítanak......
Hát ez a tipikus mentalitás...vagy mindent megnyersz vagy mennyééé...és Capello másodjára játszotta ezt el...megnyeri a bajnokságot és elküldik...de a többi edzőnek sem terem sok babér...
- DSanton39
Komax írta:Az is megérne egy misét, hogy a Real Madridnál, mi bajuk lehet egy olyan edzővel aki 96! pontot szerez egy idényben!?
azzal semmi, de a BL-ben megint koppantak.
- benito92
Nem az edzőben kellene a hibát keresniük állandóan, hanem a perez féle vezetőségben és az átigazolási politikájukban.
- DSanton39
Hivatalos - Villa 40 millió euróért a Barcaé.
- kiscivis
DSanton39 írta:Hivatalos - Villa 40 millió euróért a Barcaé.
Zlatan akkor meg irány Madrid, vagy Manchester?
- Tommy
- Nia
kiscivis írta:DSanton39 írta:Hivatalos - Villa 40 millió euróért a Barcaé.
Zlatan akkor meg irány Madrid, vagy Manchester?
Madird?ha marad Higuain a pad maradna ott is neki.Az Angol foci meg szerintem nem neki meg a műeséseinek való.Érdekes 1 év alatt mennyit fordult körülötte a világ.De az átgondolatlan szavak...
- kiscivis
Azért ahhoz képest, h a Barca mennyire bírálta tavaly a Realt az esztelen költekezéséért, ők is sikeresen kidobtak egy csomó pénzt Ibrahimovicra, és idén sem fognak kevesebbet költeni, csak talán eredményesebb lesz. 40 milla Villaért, Fabregas sem lesz olcsó mulatság, talán ugyanenyiből megússzák. Tourét összekukázhatnánk tőlük. Bár könnyen elképzelhető, h belevonják a Cesc bizniszbe.
- Marco
kiscivis írta:Azért ahhoz képest, h a Barca mennyire bírálta tavaly a Realt az esztelen költekezéséért, ők is sikeresen kidobtak egy csomó pénzt Ibrahimovicra, és idén sem fognak kevesebbet költeni, csak talán eredményesebb lesz. 40 milla Villaért, Fabregas sem lesz olcsó mulatság, talán ugyanenyiből megússzák. Tourét összekukázhatnánk tőlük. Bár könnyen elképzelhető, h belevonják a Cesc bizniszbe.
Ugyanez jutott eszembe, ők is ugyanúgy tudnak költekezni mint a Real, és Tourét meg elküldik, az lesz velük mint a Reallal hiába van tele sztárokkal védekezni senki se fog ott, a bajnokságra lehet elég lesz de a Bl-ben jön megint egy hozzánk hasonló csapat és ki ejti majd őket.
- kiscivis
De hozzánk hasonló csapat nincs. 
- Marco
kiscivis írta:De hozzánk hasonló csapat nincs.
Igaz, akkor jövőre is mi ütjük ki őket
- Nia
Spanyol kupa döntő Atletico Madrid-Sevilla : 0-2 (Capel 5.,Navas 91.).Na ez jó.
A Marseille is nyert 2 kupát a Sevilla is egyet, az Atletico is egyet(bocs a kihagyásért,de csak ezeket követem valamennyire nyomon
).Valamit mégiscsak elért Platini ezzel az "új" rendszerével,hogy a kisebb csapatoknak is legyen esélyük.
Mázlija van a Villarealnak,mert azzal,hogy az Atletico megnyerte az EL-t és,hogy a Sevilla behúzta mázlival a BL-t ők is indulhatnak az EL-ben.
A Marseille is nyert 2 kupát a Sevilla is egyet, az Atletico is egyet(bocs a kihagyásért,de csak ezeket követem valamennyire nyomon
Mázlija van a Villarealnak,mert azzal,hogy az Atletico megnyerte az EL-t és,hogy a Sevilla behúzta mázlival a BL-t ők is indulhatnak az EL-ben.
- Nia
Nem azért lehet sokan nem értenek velem egyet,de nálam a Real és a Barca már kiveri a biztosítékot.Ilyenkor gondolom azt,hogy ezt az átigazolási rendszert tényleg meg kell változtatni.
A Barca ugye most fizetett ki Villara állítólag csekélyke 40 milliót,feni a fogát Fabregasra egy 50esért és állítólag Torres gyerekre is kipenderítene a farzsebből egy 70est.Na ez ha összejön nekik az már tényleg túllép számomra egy határt.
Oda is minek ennyi támadó.És persze válság van.Érdekes.
Off.:A Juve meg szeretné Theo Walcottot,na és persze az újdonsült edző nem hagyná a Sampba Pazzinit sem.4-4-2 akarna játszani és kell neki egy Walcott-féle emberke is.
A Barca ugye most fizetett ki Villara állítólag csekélyke 40 milliót,feni a fogát Fabregasra egy 50esért és állítólag Torres gyerekre is kipenderítene a farzsebből egy 70est.Na ez ha összejön nekik az már tényleg túllép számomra egy határt.
Oda is minek ennyi támadó.És persze válság van.Érdekes.
Off.:A Juve meg szeretné Theo Walcottot,na és persze az újdonsült edző nem hagyná a Sampba Pazzinit sem.4-4-2 akarna játszani és kell neki egy Walcott-féle emberke is.
- Tommy
Mintha mi nem csináltunk volna ilyet..
Tőlem annyit költenek amennyit akarnak, az ő pénzük, nem a miénk, elverhet 300 millát is real akár nyáron, ha van pénzük lelkük rajta, de azt láthattuk hogy ilyen "pénzszórással" nem nagyon lehet csapatot építeni.. Mi is mit értünk el akkor mikor Moratti, 30 meg 40 milliokért vásárolt játékosokat? Semmit.
Most pár éve kb Mancini ideje jövetele óta, már nem szórjuk így a pénzt (mondjuk jóval lejjebb mentek az árak, mint ami a 2000-es évek elején volt, meg annyi pénze nincs is már sztem morattinak) és okosan igazolunk, bár azért ígyis vagy pár szar igazolás.
Viszont ha José odamegy a realhoz, és szabad kezet kap (értem ezalatt nem perec dönti el kiket igazol a real) akkor nagyon durva csapato fog építeni, ebben biztos vagyok.
Tőlem annyit költenek amennyit akarnak, az ő pénzük, nem a miénk, elverhet 300 millát is real akár nyáron, ha van pénzük lelkük rajta, de azt láthattuk hogy ilyen "pénzszórással" nem nagyon lehet csapatot építeni.. Mi is mit értünk el akkor mikor Moratti, 30 meg 40 milliokért vásárolt játékosokat? Semmit.
Most pár éve kb Mancini ideje jövetele óta, már nem szórjuk így a pénzt (mondjuk jóval lejjebb mentek az árak, mint ami a 2000-es évek elején volt, meg annyi pénze nincs is már sztem morattinak) és okosan igazolunk, bár azért ígyis vagy pár szar igazolás.
Viszont ha José odamegy a realhoz, és szabad kezet kap (értem ezalatt nem perec dönti el kiket igazol a real) akkor nagyon durva csapato fog építeni, ebben biztos vagyok.
- Qadriano
Én úgy érzem h amíg tele van a Real sztárokkal és egyben primadonnákkal, nincs az az edző aki ott csapatot tudna faragni. És amúgy a Real a klubfutball legnagyobb röheje, mikor ennyi pénzt költ és simán hullik ki egy Lyontól. És ez már pár éve rendre így van. Engem nem érdekel, h ezek mennyit költenek, mi megtaláltuk a helyes utat és a köv. edzőnek meg ezt nem szabad eltérítenie. A Barca is úgy jár majd mint a madridi vetélytársa: van/ volt egy jó csapata és mégis a sztárokat vásárolja. Ibrával kezdődött...
- Nia
Tommy írta:Mintha mi nem csináltunk volna ilyet..
Nem is erről van szó.Mert ez így van .Hanem arról,hogy hol lesz a határ.És most nem arról beszélünk,hogy 40 milliót kiad 1 játékosra,hanem kiad 200 milliót(és azért valljuk be,hogy az nem csekély összeg,emberekért) mondjuk 3-ra és semmire nem megy vele,legyőzi egy Lyon.Valahol gátat kell szabni most már érzésem szerint ennek.Ez tovább fogja előbb-utóbb mélyíteni a gödröt.Nézd meg már most is hol vannak a többiek a Spanyol bajnokságban?És ha azt nézzük a többiben is.A Valencia a 3. lett és akkora az adóssága,mint a Nagy Alföld.Engem ez egy kicsit elszomorít már,de mindegy ez én vagyokEgyszer majd azt vesszük észre,hogy egy Interbe sem jön "senk",mert nem tudjuk kifizetni azt amit a Real a hatalmas bankhiteleiből.
Szerintem ez így már sokáig nem mehet.
Persze tudom nem a mi és nem az Inter pénze...De ez akkor is gáz már...
Na szóval csak ma meglepődtem(felkaptama vizet
- PetR
- Kapcsolat:
Nia írta:Tommy írta:Mintha mi nem csináltunk volna ilyet..
Nem is erről van szó.Mert ez így van .Hanem arról,hogy hol lesz a határ.És most nem arról beszélünk,hogy 40 milliót kiad 1 játékosra,hanem kiad 200 milliót(és azért valljuk be,hogy az nem csekély összeg,emberekért) mondjuk 3-ra és semmire nem megy vele,legyőzi egy Lyon.Valahol gátat kell szabni most már érzésem szerint ennek.Ez tovább fogja előbb-utóbb mélyíteni a gödröt.Nézd meg már most is hol vannak a többiek a Spanyol bajnokságban?És ha azt nézzük a többiben is.A Valencia a 3. lett és akkora az adóssága,mint a Nagy Alföld.Engem ez egy kicsit elszomorít már,de mindegy ez én vagyokEgyszer majd azt vesszük észre,hogy egy Interbe sem jön "senk",mert nem tudjuk kifizetni azt amit a Real a hatalmas bankhiteleiből.
Szerintem ez így már sokáig nem mehet.
Persze tudom nem a mi és nem az Inter pénze...De ez akkor is gáz már...
Na szóval csak ma meglepődtem(felkaptama vizet) ezen a Torresen,mert régebben tényleg volt róla szó(mielőtt a Poolba ment,meg minek?Mert Torresnek hívják.Remélem nem lesz ilyen hülye),de tegnap Villa,nagy bizonyossággal állítom,hogy Fabregas is ott köt ki...na ma én is úgy látom,hogy ezt meg kell már fékezni valahogy,mint anno az F1-es kocsikat
Nem csak azért lettél ideges, mert nem mi szereztük meg Fabregast?
OFF: Qadriano, nagyon jó az avatarod, van nagyobb méretben is ebből a képből?
- Qadriano
http://www.futbolwallpapers.com/wallpap ... ilan-2.jpg
Itt van egészben,háttérképnek nagyon jó ilyen felbontással. OFF vége.
Itt van egészben,háttérképnek nagyon jó ilyen felbontással. OFF vége.
- Nia
PetR írta:Nem csak azért lettél ideges, mert nem mi szereztük meg Fabregast?Mert ugye volt róla szó.
Nem.Igazán 10 % esély van rá,végül is ki szállhat harcba a Barcával?Főleg,hogy ott nevelkedett.
- Komax
Real Madrid: hivatalosan bejelentették Mourinho érkezését
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... et-2030257
CIAO JOSÉ!!! GRAZIE
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... et-2030257
CIAO JOSÉ!!! GRAZIE
- Nia
Tommy írta:Spanyol bajnokságnak az a gúnyneve hogy "bohócbajnokság" mert nincs védekezés, aki ott rug 30-40 gólt a serie a-ban rug max 15-20 gólt.. Blben meg rugott 8 gólt annak felét Arsenal ellen rugta, többit meg csoportmeccsen.. De ezt itt már tényleg off.
15-20 gól sem rossz
Ezen nem fogunk összeveszni
Majd eldől.Neked is nekem is van véleményem.Úgyse mi döntünk.Mondom tökéletesen igazad van abban a VB évében a VB számít...És még alakíthat bárki,az esély ott van...
Nálam a Spanyol bajnokság a 3. helyen áll.De ez is egyéni
Így van rendjén:)
- Tommy
A bl is sokat számít.
1 vb
2 bl
3 bajnokság
1 vb
2 bl
3 bajnokság
- Nia
Tommy írta:A bl is sokat számít.
1 vb
2 bl
3 bajnokság
Igen-igen.Tökéletes sorrend.A VB nyom a legtöbbet.főleg ha abból indulunk ki,hogy áruló Juvés "barátunk" miért is kapta azt az aranylasztit...
Egyébként ki is az Interből?Még gondolkoztam Sneijderen,főleg ha alkotnak a Hollandokkal.Militoval annyi ebből a szemszögből a baj,hogy nem vagyok benne biztos,hogy nem koptatja a cserepadot.Ott van Cuchu,de dagidiego...tudjuk.Maicon ahogy írtam hátvéd ritka...
Tudod kinek adnám szívem szerint Zanettinek.
- Tommy
Neki életmű díjt kell adni. 
- vaskalap
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... e-2030350/ Közben Mou már a spanyol terveiről nyilatkozik.
- DSanton39
egyébként a Real és az Inter vezetés még mindig nem egyezett meg, mi ragaszkodunk a 16 misihez, ők meg ahhoz hogy ennyit nem adnak