SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Tommy
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
A nemrég még Serie A-ban szerepelő Ancona (Détari Lajos egykori csapata) a 6. osztályban indulhat csak az idén, mert nem fogadták el a Serie D-be a nevezésüket.
A Serie D-ben (5. osztály) indul amugy több szebb napokat is meglátott klub: Arezzo, Mantova, Ancona, Messina, Perugia, Rimini.
A Serie D-ben (5. osztály) indul amugy több szebb napokat is meglátott klub: Arezzo, Mantova, Ancona, Messina, Perugia, Rimini.
-
hazafi
A Pescara feljutott a Serie B -be, így Verratti is jobban szem előtt lesz, és kiderülhet, hogy 17 évesen itt is kiemelkedőt nyújt-e majd.
- Nia
Esti Kornél(mert te Lazios vagy),de bárki más.Múltkor beszélgettem egy ismerőssel és mondta,hogy a Lazio szurkolók szoktak énekelni (lehet,hogy régebben),egy dalt ami a magyar 56-os forradalomról "is köthető".Tudsz erről valamit,esetleg egy oldalt ahol el lehet olvasni,nem baj ha olasz:)Csak érdekelne.
THX
THX
- Riky11
Nia írta:Esti Kornél(mert te Lazios vagy),de bárki más.Múltkor beszélgettem egy ismerőssel és mondta,hogy a Lazio szurkolók szoktak énekelni (lehet,hogy régebben),egy dalt ami a magyar 56-os forradalomról "is köthető".Tudsz erről valamit,esetleg egy oldalt ahol el lehet olvasni,nem baj ha olasz:)Csak érdekelne.
THX
Nia sztem biztos erre a dalra gondoltál.
http://www.youtube.com/watch?v=nIat-_cmhR4
- graziejosé
Riky11 írta:Nia írta:Esti Kornél(mert te Lazios vagy),de bárki más.Múltkor beszélgettem egy ismerőssel és mondta,hogy a Lazio szurkolók szoktak énekelni (lehet,hogy régebben),egy dalt ami a magyar 56-os forradalomról "is köthető".Tudsz erről valamit,esetleg egy oldalt ahol el lehet olvasni,nem baj ha olasz:)Csak érdekelne.
THX
Nia sztem biztos erre a dalra gondoltál.
http://www.youtube.com/watch?v=nIat-_cmhR4
Főleg a Livornonak szeretik ezt énekelni, nem is értem miért
http://www.youtube.com/watch?v=E1t5apEm-Xk
- Tommy
Ezt minden meccsen énekéik gyakorlatilag, néha mi is szoktuk amugy, főleg az IRR.
De az biztos hogy a livornogradiak ellen a legaktuálisabb.
De az biztos hogy a livornogradiak ellen a legaktuálisabb.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Nia írta:Esti Kornél(mert te Lazios vagy),de bárki más.Múltkor beszélgettem egy ismerőssel és mondta,hogy a Lazio szurkolók szoktak énekelni (lehet,hogy régebben),egy dalt ami a magyar 56-os forradalomról "is köthető".Tudsz erről valamit,esetleg egy oldalt ahol el lehet olvasni,nem baj ha olasz:)Csak érdekelne.
THX
Így van ahogy felettem is mondják, nagyon sokat éneklik ezt a lazialék, minden egyes meccsen felcsendül. Olyan szép, hogy egy magyar ihletésű dal a nem hivatalos indulója a csapatnak. Valóban az 1956-os forradalom után illetve közben keletkezett ez a dal Olaszországban, nagyon szép.
Ez egyébként az olasz szövege és a magyar fordítás:
AVANTI RAGAZZI...
Avanti ragazzi di Buda
avanti ragazzi di Pest
studenti, braccianti, operai,
il sole non sorge piů ad Est.
Abbiamo vegliato una notte
la notte dei cento e piů mesi
sognando quei giorni d'ottobre,
quest'alba dei giovan'ungheresi.
Ricordo che avevi un moschetto
su portalo in piazza, ti aspetto,
nascosta tra i libri di scuola
anch'io porterň una pistola.
Sei giorni e sei notti di gloria
durň questa nostra vittoria
ma al settimo sono arrivati
i russi con i carri armati.
I carri ci schiaccian le ossa,
nessuno ci viene in aiuto
il mondo č rimasto a guardare
sull'orlo della fossa seduto.
Ragazza non dirlo a mia madre
non dirle che muoio stasera
ma dille che sto su in montagna
e che tornerň a primavera
Compagni noi siam condannati,
sconfitta č la rivoluzione
fra poco saremo bendati
e messi davanti al plotone
Compagno il plotone giŕ avanza,
giŕ cadono il primo e il secondo
finita č la nostra vacanza,
sepolto l'onore del mondo
Compagno riponi il fucile
torneranno a cantare le fonti
quel giorno serrate le file
e noi torneremo dai monti
Avanti ragazzi di Buda,
avanti ragazzi di Pest
studenti, braccianti e operai,
il sole non sorge piů all'Est.
AVANTI RAGAZZI... (Előre srácok...)
Előre budai srácok
előre pesti srácok
diákok, földművesek, munkások,
a nap nem kel fel többé keleten.
Száz éjszakát virrasztottunk át
és hónapokon át álmodtunk
azokról az októberi napokról,
a magyar fiatalok hajnaláról.
Emlékszem volt egy puskád,
lehoztad a térre, vártam rád,
a tankönyveim közé rejtve
én is hozok egy pisztolyt.
Hat dicsőséges nap és hat dicsőséges éjszaka
a győzelmünk idején
de a hetedik nap megérkeztek
az oroszok a harckocsikkal.
A tankok összetörték a csontokat,
senki nem hozott segítséget
a világ csak figyelt
az árok szélén ülve.
A lány nem mondja az anyámnak,
nem mondja neki, hogy meghalok ma éjjel
azt mondja neki, hogy a hegyek közé bújdosok
és visszatérek tavasszal.
A bajtársaimmal elítéltek vagyunk,
elveszett a forradalmunk,
nemsokára megkötöznek
és a kivégzőosztag elé állítanak minket.
A bajtársaim már az osztag előtt állnak,
elesik az első, a második,
véget ért a szabadságunk
eltemetve a világ becsületét.
A bajtársak elrejtik a fegyvereket
majd visszatérnek énekelve az indulókat,
azon a napon, amikor felsorakozunk,
és visszatérünk a hegyekből.
Előre budai srácok
előre pesti srácok
diákok, földművesek, munkások,
a nap nem kel fel többé keleten.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Cribari nagyon közel van az AEK Athén csapatához, könnyen aláírhat oda.
Diakité kölcsönben a Chievo játékosa lehet, Reja biztos hogy nem számol vele kezdőként a szezonban.
Almeida kevesli a neki ajánlott évi 1 millió eurós fizetést, ennek majdnem a kétszeresét keresi jelenleg. Kicsit meglepő, de a Lazio talán megszerezné Fringst, Ledesma lehetne a cserealap. Kedvelem az öreget, de remélem ez csak pletyka.
A Juventus maximum 5,5 millió eurót adna Ledesmáért, ennyiért nem fog klubot váltani.
Diakité kölcsönben a Chievo játékosa lehet, Reja biztos hogy nem számol vele kezdőként a szezonban.
Almeida kevesli a neki ajánlott évi 1 millió eurós fizetést, ennek majdnem a kétszeresét keresi jelenleg. Kicsit meglepő, de a Lazio talán megszerezné Fringst, Ledesma lehetne a cserealap. Kedvelem az öreget, de remélem ez csak pletyka.
A Juventus maximum 5,5 millió eurót adna Ledesmáért, ennyiért nem fog klubot váltani.
- Nia
Köszi a segítséget mindenkinek.Nemcsak szép,de érdekes is,hogy Magyar érdekeltségű dal szól mindig,még most is.Mármint ezt megjegyezni még a tv-ben nem hallottam.Csak így szóba került jó múltkor.Tök jó,ennyi idősen is tanulunk újat 
-
Injoc
- jdanika
Injoc írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ac-milan-kevin-prince-boateng-ma-irhatja-ala-a-szerzodeset-2041190
Vele azért igencsak jól jár a milan...
Boateng nagyon jó játékos, de a Milanba kétlem hogy nem csereként számítanának rá, pirlo, seedorf, gattuso melett...
-
Injoc
jdanika írta:Injoc írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ac-milan-kevin-prince-boateng-ma-irhatja-ala-a-szerzodeset-2041190
Vele azért igencsak jól jár a milan...
Boateng nagyon jó játékos, de a Milanba kétlem hogy nem csereként számítanának rá, pirlo, seedorf, gattuso melett...
Igazából nem is értem miért nem marad a genoaban bár lehet már túl sok játékosuk van..de ahogy írtad a milanban valszeg csak csere lesz..amit mondjuk én nagyon nem bánnék
- DSanton39
csak Ibrát ne vegyék kölcsön egy évre, mert akkor komoly riválisunk lehetne a Milan :S
- kiscivis
Na msot lett hivatalos, h 1 évre kölcsönvették a Genoatól.
- DSanton39
a Juvéhoz kerül kölcsönbe opciós joggal, Aquilani :S
Krasic már hivatalosan is az övék.
kezdenek erősödni a riválisok, nem tetszik. nekünk is meg kéne lépni egy két friss igazolást, játékos cserét.
Krasic már hivatalosan is az övék.
kezdenek erősödni a riválisok, nem tetszik. nekünk is meg kéne lépni egy két friss igazolást, játékos cserét.
- Tommy
Aquilani egy szezonban kb 10-15 meccset tud lejátszani, többin sérült.. Évek óta ilyen, vele sztem nem erősödtek nagyot. Krasic és Bonucci aki erősítés lehet sztem. Tavaly ennél lényegesen jobbnak tűnt a juve mercatoja, sokan akkor is féltek tőlük, és mondták hogy elsőszámú kíhívóink, meg öszehasonlítgatták az ő keretüket a miénkel stb. Aztán mi lett belőle.
A juve sztem idén sem fog a bajnoki címért menni. Viszont ha a Milan tényleg kölcsön veszi Ibrát (egyre valószínűbb) akkor komoly kíhívóink lehetnek. Roma sem lesz rosszabb sztem, nagyot nem erősödtek de nem is gyengültek, kb a juveval egy szinten vannak.
- DSanton39
valamiért úgy érzem -Ibrától független- hogy idén a Milan nagyobb kihívónk lesz mint a Roma. és talán a Genoa vagy a Napoli harcképesebb lehet idén.
- kiscivis
Egyre inkább valószínű, h Zlatan a kuzinoknál fog kikötni. A személyi igényekről állítólag megegyeztek, inenntől kezdve a két klubon múlik a dolog.
- DSanton39
a goal.com közlése szerint évi 6 milliót fizet neki a Milan, a mostani fizetése ezen felüli részét a Barca állja. ez arra utal hogy csak kölcsönbe érkezik.
- graziejosé
DSanton39 írta:a goal.com közlése szerint évi 6 milliót fizet neki a Milan, a mostani fizetése ezen felüli részét a Barca állja. ez arra utal hogy csak kölcsönbe érkezik.
Nem mintha lényeg lenne, de én tegnap azt olvastam, hogy azon felül, amit a Milan fizetne neki, a többit Berlusconi zsebből pótolná, hogy meglegyen a barcás fizetés, vagy valami ilyesmi.
- Cupi
kiscivis írta:Egyre inkább valószínű, h Zlatan a kuzinoknál fog kikötni. A személyi igényekről állítólag megegyeztek, inenntől kezdve a két klubon múlik a dolog.
Ez nem túl jó hír...nem örülök neki
- Nia
DSanton39 írta:valamiért úgy érzem -Ibrától független- hogy idén a Milan nagyobb kihívónk lesz mint a Roma. és talán a Genoa vagy a Napoli harcképesebb lehet idén.
Nem tudom én-bár igaz ami igaz,csak 1 meccsüket láttam a TIM-et leszámítva-nem érzem bennük az átütő erőt.Néztem ezt a berlusconi kupát és egyik sem győzött meg,hogy azt az Intert ami a Rómát kisujjból verte képes lesz megállítani.Ronaldinho csak mindenen vigyorgott,mint a tejbetök és igazán 1 héttel a rajt előtt,nem tűnnek olyan erősnek,egyik sem mutatott túl sokat.Aztán ki tudja,ez csak felkészülés volt,de 1 héttel a rajt előtt.
Az biztos,hogy az eleje nekünk nagyon húzós,ott valahogy tartani kell a dolgokat,mert még a végén Totti megint fagyoskodik a csúcson,bár mondjuk majd úgyis leolvad.
- Komax
Ha Ibra a Milanba köt ki akkor elmehet a picsába. 
- DSanton39
Komax írta:Ha Ibra a Milanba köt ki akkor elmehet a picsába.
hát nem lenne jó ha odamenne, de most patt helyzet van, mert a Milan csak kölcsönvenné, a Barca meg eladná, de a Milannak nincs annyi pénze. Pep is nyilatkozott hogy nem sajnálná, ha Ibra lépne.
- Cupi
Nem igazán értem miért akarják eladni. Ok nem ez volt élete szezonzja, de csak lőtt 42 meccsen 22 gólt és pl az egyik el classico-t is Ő döntötte el. Na meg ilyen magas csatáruk nincs is, Bojan, Messi, Villa, Pedro mind alacsony, jól jöhetne ott még Ibra erőszakossága, labdatartása és magassága....
Az meg a másik, hogy jó sokat buknak vele ha eladják.
Jó lenne ha nem menne a milan-ba.
Az meg a másik, hogy jó sokat buknak vele ha eladják.
Jó lenne ha nem menne a milan-ba.
- Komax
Mondjuk én a minap hallottam egy-két sporthoz közeli üzletembertől, ez lehet hogy egy marketing-trükk Berluék részéről azaz ezzel etetik a szurkolókat hogy érkezik egy ilyen volumenű top játékos. Addig sem lankad a szurkolók lelkesedése, nincsenek negatív hangok, azt majd szeptember elején szétteszik a kezüket hogy nem jött össze. Lásd tavaly Luis Fabianoval hitegették a milanistákat, kaptak egy túlsztárol KJH-t. Ha így lesz akkor ez egy ocsmány szemét dolog lenne a perverztől és a kojektől.
- mike
Ibra mostmár szinte biztos megy a bilanhoz
-----------------
Azért ez nem semmi tahóság már a részéről ....
Mi bőven hasznot húztunk belőle, vettük 24M-ért, sok eredményt hozott nekünk érte + eladtuk 46M+Eto'o-ért.
De akkor is, Ibra a bilanban, Adriano a buzi romában, bőven lesz kit útálni idén is
Matrix-szal vért kell itatni
-----------------
Azért ez nem semmi tahóság már a részéről ....
Mi bőven hasznot húztunk belőle, vettük 24M-ért, sok eredményt hozott nekünk érte + eladtuk 46M+Eto'o-ért.
De akkor is, Ibra a bilanban, Adriano a buzi romában, bőven lesz kit útálni idén is
Matrix-szal vért kell itatni
- internaZIOnaLe
Diego elvileg ma esett át az orvosin Wolsfburban!!! Hülye továbbra is a zebrákok vezetősége ha eladja a legjobb játékosukat... de ez legyen az ő gondjuk!
Rudolf meg lehet megy az Udinese-be ha eladják Di Natale-t a juvénak!
Érdekes
Rudolf meg lehet megy az Udinese-be ha eladják Di Natale-t a juvénak!
Érdekes
- Cupi
Megy a kavarás....Ibra nem nagyon akar lépni
Jó lenne ha maradna ott.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... i-2042444/
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... i-2042444/
- DSanton39
Ibra ügynöke szerint messze a megállapodástól a két klub
Adriano kidőlt 40 napra, az előzetes hírek szerint.
- mike
DSanton39 írta:Adriano kidőlt 40 napra, az előzetes hírek szerint.
Nem szép dolog a káröröm de ...
- Süti
Ibra kifakadásából jól érzékelhető, hogy közel sem azt a tiszteletet kapja a jelenlegi klubjánál, mint anno az Interben.
Fél év alatt kétszer beszélt vele Guardiola?? Ilyen nem fordulhatott elő, amig Milánóban volt.
A Barca szerintem meg akar szabadulni tőle, és a Milannak órási erősítés lenne egy ilyen játékos, de Ibra fizetési igényeinek nem tudnak megfelelni Gallianiék, úgyhogy szerintem nem lesz semmi az ügyből.
Nagyon furcsa lenne őt Milan mezben látni, Balotelli se volt semmi, de hát Ibra az Ibra marad nekem.
Fél év alatt kétszer beszélt vele Guardiola?? Ilyen nem fordulhatott elő, amig Milánóban volt.
A Barca szerintem meg akar szabadulni tőle, és a Milannak órási erősítés lenne egy ilyen játékos, de Ibra fizetési igényeinek nem tudnak megfelelni Gallianiék, úgyhogy szerintem nem lesz semmi az ügyből.
Nagyon furcsa lenne őt Milan mezben látni, Balotelli se volt semmi, de hát Ibra az Ibra marad nekem.
- DSanton39
Süti írta:Ibra kifakadásából jól érzékelhető, hogy közel sem azt a tiszteletet kapja a jelenlegi klubjánál, mint anno az Interben.
a fagyi visszanyalt, gyökér bosnyák
itt mindenki istenítette, de ő nem tisztelte a klubot, és most őt nem tisztelik, sőt, kb szarba sem veszik ott, hogy leigazolták Villát.
- vaskalap
A szuperkupa meccsen mutatott formája alapján,illetve,hogy ott is csak csere volt,én nem nagyon tartok tőle.Sztem már ellőtte a puskaporát amikor nálunk játszott.Nem tudja már magát arra a formára felhozni.DSanton39 írta:Ibra ügynöke szerint messze a megállapodástól a két klub![]()
- internaZIOnaLe
Úgy néz ki HIVATALOS!!!
A zebrákok eladták Diego-t a Wolsfburg-nak!!!
Ekkora egy lúzer bandát! De hát ez nekünk nem ad okokot a bánkódásra! Igaz, én szeretném ha ütősebb lenne a bajnokság és azt is, ha erősödnének a riválisok, mert akkor azzal minket is további javulásra ösztönöznének!
Ja amúgy a forrás az fcinternews.it
A zebrákok eladták Diego-t a Wolsfburg-nak!!!
Ekkora egy lúzer bandát! De hát ez nekünk nem ad okokot a bánkódásra! Igaz, én szeretném ha ütősebb lenne a bajnokság és azt is, ha erősödnének a riválisok, mert akkor azzal minket is további javulásra ösztönöznének!
Ja amúgy a forrás az fcinternews.it
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Szerencsére úgy néz ki sikerült megúszni Santa Cruz érkezését, de Trezeguet ügyében még mindig kétségek vannak. A Juventus és a Lazio elvileg mindenben megegyezett, csak a Lazio és a játékos nem. Könyörgöm ne vegyék meg, eddig minden olyan szépen alakult az átigazolási piacon és ezért elüldözni Kozákot...
- mike
internaZIOnaLe írta:A zebrákok eladták Diego-t a Wolsfburg-nak!!!
Kb a legjobb képességű játékosuk volt (24M-ért vették tavaly).
Hiába ha Del Neri csapatában nincs helye irányítónak...
- Nia
mike írta:internaZIOnaLe írta:A zebrákok eladták Diego-t a Wolsfburg-nak!!!
Kb a legjobb képességű játékosuk volt (24M-ért vették tavaly).
Hiába ha Del Neri csapatában nincs helye irányítónak...
Sajtóhírek szerint pedig Quagliarella-ra költik az érte kapott pénzt.A csatár állítólag ma megy orvosira a Juvéhoz.
Ez érdekes.Tavaly is érdeklődtek iránta a zebrák és akkor azt mondta "hazamegy" inkább és a Napoliban focizik.Egy éve volt,most már más a véleménye úgy látszik.Vagy lehet ez is csak kacsa lesz.
Lehet,hogy sokan utálják ezt a csapatot,de a kapitányukat én tisztelem valamiért,és ismét egy csodaszép gólt lőtt tegnap.azért ő is bírja még.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... tott-39315
- Komax
Hasonló véleményen vagyok. Tán nem akkora tuskó mint totti.Nia írta:Lehet,hogy sokan utálják ezt a csapatot,de a kapitányukat én tisztelem valamiért,és ismét egy csodaszép gólt lőtt tegnap.azért ő is bírja még.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... tott-39315
- Marco
Hár nagyon remélem h Quagliarella nem a Juvéban köt ki, jó kis játékos ő, lecsaphatnánk rá mi, ha ennyire menne.
- mike
Marco írta:Hár nagyon remélem h Quagliarella nem a Juvéban köt ki, jó kis játékos ő, lecsaphatnánk rá mi, ha ennyire menne.
Mario helyére el tudtam volna képzelni, jó csatár.
Ő és Montolivo talán megszerezhető és talán be is lehetne építeni őket az egyébként gyenge olasz játékos felhozatalból.
- Süti
Kíváncsi voltam, hogy az AC Milan.hu-n milyen fejleményeket írnak Ibra esetleges Milanóba szerződéséről, és azt kell mondanom, hogy szinte percről percre követik a fejleményeket.
Az amit korábban írtam, hogy Ibra nem fog belemenni fizetésének csökkentésébe, ami miatt az átigazolás meghiusul, az most úgy tűnik téves elképzelés volt a részemről, mert ezt olvastam a tárgyalásoknál:
„Ibra belement a fizetéscsökkenésben, azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy hány millió €-ról mondott le. A svéd egy 4 éves szerződést szeretne.” (acmilan.hu)
http://www.acmilan.hu/modules.php?name=News#newsid_5056
(itt van a teljes link)
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy a svéd visszatér, ami egyrészt örömteli, másrészt meg ránk nézve szomorú.
Robinho-ról is írják, hogy a Milan-ba szeretnék csábítani, de Ibra érkezésével szerintem letesznek majd róla.
Az amit korábban írtam, hogy Ibra nem fog belemenni fizetésének csökkentésébe, ami miatt az átigazolás meghiusul, az most úgy tűnik téves elképzelés volt a részemről, mert ezt olvastam a tárgyalásoknál:
„Ibra belement a fizetéscsökkenésben, azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy hány millió €-ról mondott le. A svéd egy 4 éves szerződést szeretne.” (acmilan.hu)
http://www.acmilan.hu/modules.php?name=News#newsid_5056
(itt van a teljes link)
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy a svéd visszatér, ami egyrészt örömteli, másrészt meg ránk nézve szomorú.
Robinho-ról is írják, hogy a Milan-ba szeretnék csábítani, de Ibra érkezésével szerintem letesznek majd róla.
- Komax
Ibra te soha nem leszel BL győztes. milan címert remélem jól kinyalod sőt beleverheted a faszodat is. 
Inkább ment volna vissza a csalókhoz. Nord kinyírja a 100%. Akkor üzengettek neki, ha jól emlékszem, amikor kiütöttük a barcát.
Kurva jó futballista, de emberileg leszerepelt...
Inkább ment volna vissza a csalókhoz. Nord kinyírja a 100%. Akkor üzengettek neki, ha jól emlékszem, amikor kiütöttük a barcát.
Kurva jó futballista, de emberileg leszerepelt...
- Stankov
Nem tudom mit vagytok Ibrán meglepődve!Ez tipikusan olyan Ibrahimovicsos dolog ha Milanba megy.
- Tommy
Cigány Ibra korunk focistáinak legnagyobb zsoldosa/futball kurvája, nem lepődök meg ezen.. Mikor nálunk játszott akkor is tudtuk, hogy egy jellemtelen szar ember, akit csak a pénz és a saját maga sikerei érdekelnek, klubjait ő magasról leszarja.. Milanba ellesz nyugdíjas koráig.
Legalább megszakad a sorozata, most nem lesz bajnok.
Kívánom neki a legrosszabakat, a derbin kapni fog.
- Bombastico
Stankov írta:Nem tudom mit vagytok Ibrán meglepődve!Ez tipikusan olyan Ibrahimovicsos dolog ha Milanba megy.
Szerepel ő majd még a Realban, a MU-ban és a Chelseaben is. A Milant is bemocskolja hamarosan.
- Nia
Pedig egykor isten volt sokatoknál.Most meg mindenki szidja? Nem is értem 
Sosem csíptem a buráját ennek az azért megyek a barcaba,hogy BL-t nyerjek gyereknek.Gólt lőtt azt ennyi,meg nem mozdult.Végigjárja az összes csapatot Olasz honban.Szép lenne ha megint mi ütnénk majd el egy döntőtől.galliani meg jó pár mókás órát ajándékozott.Kösz.
Sosem csíptem a buráját ennek az azért megyek a barcaba,hogy BL-t nyerjek gyereknek.Gólt lőtt azt ennyi,meg nem mozdult.Végigjárja az összes csapatot Olasz honban.Szép lenne ha megint mi ütnénk majd el egy döntőtől.galliani meg jó pár mókás órát ajándékozott.Kösz.
- DSanton39
ha tényleg létrejön a váltás, a Milan lesz az egyetlen kihívónk idén. bár továbbra sem értem hogyha ennyi pénzük van hogy megvegyék őt, miért nem építenek egy rendes csapatot, posztra igazolva játékosokkal.
- versenyszellem
szerintem a Milan az egyetlen értelmes választása, szóval tökfelesleges emiatt szidni. a City lehetett volna a másik, de azért ott még nem tart a lejtőn, talán egykét év múlva eljut oda.
minden más 'komoly' csapat kerete kész van, nem nagyon válogathatott a kérők között, azért ezt lássuk be.
és amilyen kvalitásai vannak, egy Barca kispad azért nevetséges lenne neki.
- Nia
DSanton39 írta:ha tényleg létrejön a váltás, a Milan lesz az egyetlen kihívónk idén. bár továbbra sem értem hogyha ennyi pénzük van hogy megvegyék őt, miért nem építenek egy rendes csapatot, posztra igazolva játékosokkal.
Mert tegnap bepánikoltak,hogy nem vették értelmes embert,és erre meg akarják venni Ibrát
Egyébként majd rájönnek.