Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

hvmetal

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

R9. írta:
hvmetal írta:azér remélem jövőre lyenkor Coutinho már alap lesz a kezdőbe.kis 60kgos aztán az 1.félid derekán kb milyen kemény volt a szólója :D rúghatna már szegény gyerek egy gólt.nagy játékos lesz

azt nem értem miért nem passzolnak neki

legalább 6-7 olyan szitu volt nagyon jó pozícióban volt de nem neki passzoltak... kis csóri :D
de a szóló kemény volt meg cambiassonak milyen labdát adott :D csak nem tudta beadni

jaja,Maicon volt tán aki még meg is játszotta párszor de a többiek nem igazán,vagy nem bíznak benne,vagy leskelődik tusulásnál vagy nem tudom,de jó helyekre megy pedig,meg lát a pályán
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Azért nekem meglepetés volt, hogy Coutinho lejött félidőben. Örülök, hogy felépült és remélem ezzel több lehetősége lesz a kezdőbe verekednie magát. Teljesen jó irányba halad a srác.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Gyorsan terjed a Pazzo-mánia! :D
Kép
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

kiscivis írta:Gyorsan terjed a Pazzo-mánia! :D
Kép

Julio is ezt a gólörömöt mutatta 2-2-nél
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Lehet ciki és mindenki tudja, de van ennek a Pazzini-s gólörömnek valami története vagy bármi?
Egri Viktor tuti nem inter drukker, ma normális volt, de szerdán a Napoli - Interen folyamatosan ellenünk dumált, meg, hogy a bíró mellettünk van meg ilyenek. Idegesített is akkor. Lehet most ezért vett vissza. ;)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

sorger=giallo írta:
Injoc írta:1000 éve nem volt ilyen izgalmas meccsünk :D
Hm, azért volt egy pár a közelmúltban ;) (Inter-Barca és Barca-Inter a kieséses szakaszban, hogy két "klasszikust" említsek, igaz, ezek nem a bajnokságban voltak). Ettől függetlenül tényleg pazar volt látni a küzdeni akarást, a hajtást a fiúkon.
Zanetti és Cambiasso fantasztikusak voltak

Hehe na jó volt ebben persze egy kis túlzás...én úgy érzem Leo nem jó helyen játszatja Mottát és Cambiassot. Mottát jobb lenne feljebb játszatni a rombusz bal oldalán és Cambinak kellene hátrább lennie és szűrnie...Motta szerintem jobban tudna kapu elé érkezni..vagy ez csak nekem furcsa?
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

A mai meccs parádés volt, végig jobbak voltunk, de sajnos védelmi megingásaink is voltak ugyancsak végig. Ezzel ellentétben kiemelném Ranocchiát aki zseniálisat nyújtott, úgy néz ki kezd beleszokni a csapatba. Lucio hatalmasat küzdött és sorolhatnám még, hogy ki volt kiemelkedő, de majdnem mindenkit meg lehetne említeni.( talán csak Santont nem, aki mostanság a kevés játéklehetőség miatt nagyon bizonytalan lett.) Pazzini viszont csodás volt, remélem így folytatja és akkor lesz még egy bomba jó befejezőcsatárunk:) kíváncsian várom mikor roppan meg végleg a Milan:D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Óriási mérkőzés volt! :)

Leo nagyon jól nyúlt bele a mérkőzésbe jól tette, hogy levitte Santon-t és Coutinho-t. Semmi bajom velük, de kellett a változtatás.

Kharja jó benyomás tett rám, nagyon hajtott, és végülis adott egy gólpaszt Pazzini-nek, akinek a teljesítménye önmagáért beszél: 2 gól, és egy tizi.

Ez a mérkőzés emlékeztetett az Inter-Samp-ra még Mancini idején, biztosan sokan emlékeztek rá, az is 3:2 lett.

Ha ez a meccs elúszik, akkor a Scudetto is úszott volna, így maradt még remény...
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

graziejosé írta:
Wesley10 írta:Ezt a Rizzolit basznám ki a segítőivel 1ütt a ligából...Mocsok 1 seggfej volt ma is,mint minden nekünk v. inkább ellenünk vezetett meccseken...
1 gól előtti szitut 10-ből 9 behúzza lessnek...
"rajzfilmfigura" kapufájánál dettó les volt...
A tizi az oké volt.
Grat a csapatnak!Vhogy éreztem Pazzo robbanását(pedig nagyon nem bírom/tam :) )Jó lesz ez.Ha Kharja összeszokik a többiekkel akkor ő is tud segíteni csereként.Coutinho játéka is tetszett,néha ugyan pontatlan volt de hát sokat is hagyott ki,jó lesz Ő is,na meg ha Wes visszatér végre...FORZA INTER!!!

Szerintem is egy parszt ez a Rizzoli, de mi volt a baj az első góljukkal? Egyáltalán nem volt les, pont a botladozó Santon miatt.

Aki felé tartott a labda, 3 méteres lesen volt,az utolsó pillanatban elugrott Santon mellett aki így már bőven hátrányban volt,elvétette a labdát és meglett a baj,az 1 dolog h. nem avatkozott játékba,viszont zavarta a bekket és ezeket a szitukat még addig sem szokták elengedni szinte h. megvárják a labdaérintés pillanatát mint ahogy a jelenlegi lesszabály szerint kellene.De a lényeg h. ezek ellenére is sikerült behúzni a meccset,és mégegyszer grat a srácoknak.Nagy volt az iram és ezt mi diktáltuk végig,egész meccsen.Remélem ilyen ellnnal játszunk a továbbiakban és akkor nem lesz kérdés h. ki emeli fel év végén a scudettot!(Nagyon nem bírnám nézni ha a tuskó ambrosini emelgetné v. valamelyik másik gyökér)PAZZA INTER!!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Francesco írta:Kezdem egy kis leszúrással remélem nem haragudtok meg de...
Benitezi első félidő? Nem játszunk jól?
Arra tudok gondolni, hogy szaggatott a net és ezért írod ezt mike.

Dehogy haragszok ;) , de én tényleg így láttam, és tartom is az állításomat.
Lehet hogy robotoltunk keményen, de semmi szervezettség nem volt a csapatban, szaladgáltunk össze-vissza, a támadások arról szóltak hogy Etoo vagy Maicon majd megoldja valahogy, ráadásul a védelem is katasztrófa volt.
Két elképesztő óvodás gólt kaptunk, és nemcsak Santon hibázott ezeknél.
A második félidő már más volt, ott igazi rohamokat vezettünk, meg is lett az eredménye.
Nagyon örülök a győzelemnek, tomboltam is keményen a góljainknál, de a szurkoló ilyen, ha kell dicsér, és van mikor elmarasztal :mrgreen:
Pazzo Inter Amala ! :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ezen a meccsen egyáltalán nem voltam ideges, még 0-2nél is, sokkal jobbak voltunk mint a Palermo, tudtam, hogy legalább x-re hozzuk.

Pazzoban nagyon bíztam mikor beállt, és nem is kellett benne csalódni, óriási kedvenc lesz, bár nálam eddig is az volt. Kharja nem volt rossz, de azért nem kell tőle elájulni, annyira nem volt nagy szám azért, muntarinál biztos jobb, kiegészítő embernek tökéletes lesz.. Santont sajnáltam nagyon, most megint fikázhatja mindenki, sajnos ugy soha nem fog formába lendül ha 10 meccsenként 1* kezdőbe rakják, többi meccsen meg 5-10 perceket kap.. A románnak volt ősszel több hibája is amiből gólt kaptunk, igazából Zanetti mindkettőnél jobb balhátvédként, nálam ő lenne balhátvéd, mind védekezésben mind támadásban jobb.. Santont semmi értelme itt tartani, csak tönkretesszük.. Kölcsön kell adni még most az utolsó napokban, ahol játszhat folyamatosan, mert ennyi játéklehetőséggel mint itt nem fog formába lendül sose, és nem fogja befutni azt a karriert amit jósoltak neki. Chivu meg jó lesz cserének.

Ha 4312 akkor jelenleg ez a legerősebb kezdőnk:
Julio Cesar-Maicon,Ranocchia,Lúcio,Zanetti-Motta,Cambiasso,Stankovic-Sneijder-Eto'o,Pazzini.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Tommy írta:
Ha 4312 akkor jelenleg ez a legerősebb kezdőnk:
Julio Cesar-Maicon,Ranocchia,Lúcio,Zanetti-Motta,Cambiasso,Stankovic-Sneijder-Eto'o,Pazzini.

pontosan :D
graziejosé

Wesley10 írta:
graziejosé írta:
Wesley10 írta:Ezt a Rizzolit basznám ki a segítőivel 1ütt a ligából...Mocsok 1 seggfej volt ma is,mint minden nekünk v. inkább ellenünk vezetett meccseken...
1 gól előtti szitut 10-ből 9 behúzza lessnek...
"rajzfilmfigura" kapufájánál dettó les volt...
A tizi az oké volt.
Grat a csapatnak!Vhogy éreztem Pazzo robbanását(pedig nagyon nem bírom/tam :) )Jó lesz ez.Ha Kharja összeszokik a többiekkel akkor ő is tud segíteni csereként.Coutinho játéka is tetszett,néha ugyan pontatlan volt de hát sokat is hagyott ki,jó lesz Ő is,na meg ha Wes visszatér végre...FORZA INTER!!!

Szerintem is egy parszt ez a Rizzoli, de mi volt a baj az első góljukkal? Egyáltalán nem volt les, pont a botladozó Santon miatt.

Aki felé tartott a labda, 3 méteres lesen volt,az utolsó pillanatban elugrott Santon mellett aki így már bőven hátrányban volt,elvétette a labdát és meglett a baj,az 1 dolog h. nem avatkozott játékba,viszont zavarta a bekket és ezeket a szitukat még addig sem szokták elengedni szinte h. megvárják a labdaérintés pillanatát mint ahogy a jelenlegi lesszabály szerint kellene.De a lényeg h. ezek ellenére is sikerült behúzni a meccset,és mégegyszer grat a srácoknak.Nagy volt az iram és ezt mi diktáltuk végig,egész meccsen.Remélem ilyen ellnnal játszunk a továbbiakban és akkor nem lesz kérdés h. ki emeli fel év végén a scudettot!(Nagyon nem bírnám nézni ha a tuskó ambrosini emelgetné v. valamelyik másik gyökér)PAZZA INTER!!!!

másra gondoltam, én a középreadásra értettem
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Úgy vagyok a dologgal , hogy X az szörnyű de hát-hát van ilyen. De vereség hazai környezetben ? Ez elfogadhatatlan!
Bíztam 0:2 nél , hogy mentjük a meccset X-re, de a 3 pont ....szóval. És
mint anno a Samp ellen . De akkor 6 perc alatt lőttük a hármat és így sikerült fordítani. Na a lényeg: Nagyot küzdöttek a fiúk. Maicon még mindig nem az
igazi. Santon is gyenge meg a kis brazil is harmat de a többiek , Pazzini ...szóval gratula. :D
FORZA INTER !!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Ha 4312 akkor jelenleg ez a legerősebb kezdőnk:

Azért Chivu-val sem lennének gyengék.És idén(2011) nem rossz a Román.A bizalommal még nem élt vissza :) Leonardo nem vitte még hátra Zanetti-t.És szerintem amíg nem szükséges nem is fogja.De aztán ki tudja.
Tényleg elég nehéz néhány embert kirakni a padra.De jobb,mintha nem tudnánk oda kit rakni :)
Egyébként ez fura.Én is éreztem,hogy nem veszíthetünk:)
kiscivis

Nia írta: Leonardo nem vitte még hátra Zanetti-t.És szerintem amíg nem szükséges nem is fogja.

Csak ma. :D
graziejosé

Nia írta:

Azért Chivu-val sem lennének gyengék.És idén(2011) nem rossz a Román.A bizalommal még nem élt vissza :) Leonardo nem vitte még hátra Zanetti-t.És szerintem amíg nem szükséges nem is fogja.De aztán ki tudja.
Tényleg elég nehéz néhány embert kirakni a padra.De jobb,mintha nem tudnánk oda kit rakni :)
Egyébként ez fura.Én is éreztem,hogy nem veszíthetünk:)

román nagy betűvel? ez már túl durva volt :D
Nia

kiscivis írta:
Nia írta: Leonardo nem vitte még hátra Zanetti-t.És szerintem amíg nem szükséges nem is fogja.

1. A mai meccset nem emésztettem még meg egészbe:)
2.Miután lecserélte Santon-t.Gondolom arra gondolsz.Itt jön a szükség :)

Nézőpont kérdése.Az ilyenfajta ellenségeskedés távol áll tőlem.
graziejosé

Nia írta:
kiscivis írta:

1. A mai meccset nem emésztettem még meg egészbe:)
2.Miután lecserélte Santon-t.Gondolom arra gondolsz.Itt jön a szükség :)

Nézőpont kérdése.Az ilyenfajta ellenségeskedés távol áll tőlem.

így írják helyesen és vicceltem ám (:
R9.

Nia írta:

Azért Chivu-val sem lennének gyengék.

de azok lennénk.. és ez nem egyéni vélemény hanem tény
Nia

Igaz,hogy,mint nemzetet kisbetűvel írjuk.De ez sok mindentől függ.Tőlem ennyi tisztelet érdemel mindenkinek a nemzetisége :) Most nehogy ezen kelljen lovagolni,mikor tele van minden helyesírási hibával,amit nálam nem sűrűn lehet fellelni.De ez itt off :)Nincs probléma :)

de azok lennénk.. és ez nem egyéni vélemény hanem tény

Nem.Ez az én véleményem az meg a tied.El kell fogadni.Ha nem tetszik ne olvasd.Én is ezt teszem.Amúgy is harapós a hangulatom :)
R9.

torghelle is jobb mint etoo, ez se tény csak egy vélemény nem? :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Tommy írta:Pazzoban nagyon bíztam mikor beállt, és nem is kellett benne csalódni, óriási kedvenc lesz, bár nálam eddig is az volt. Kharja nem volt rossz, de azért nem kell tőle elájulni, annyira nem volt nagy szám azért, muntarinál biztos jobb, kiegészítő embernek tökéletes lesz.. Santont sajnáltam nagyon, most megint fikázhatja mindenki, sajnos ugy soha nem fog formába lendül ha 10 meccsenként 1* kezdőbe rakják, többi meccsen meg 5-10 perceket kap.. A románnak volt ősszel több hibája is amiből gólt kaptunk, igazából Zanetti mindkettőnél jobb balhátvédként, nálam ő lenne balhátvéd, mind védekezésben mind támadásban jobb.. Santont semmi értelme itt tartani, csak tönkretesszük.. Kölcsön kell adni még most az utolsó napokban, ahol játszhat folyamatosan, mert ennyi játéklehetőséggel mint itt nem fog formába lendül sose, és nem fogja befutni azt a karriert amit jósoltak neki. Chivu meg jó lesz cserének.

abszolút egyetértek, ne járjunk úgy vele, mint a Juve Giovinco-val.
hvmetal

csak az a gáz,hogy világbajnokok,Európa,Olaszország bajnoka vagyunk és nem várhatunk olyat,hogy rendszeresen érkezzenek a labdák be a 16oshoz bal szélről . Mostanában nem lógott ki úgy,mint régen.Jobb formában van,plusz nagyobb segítséget kap. nem gyors,1 az 1ben bárki lefutja,nem cselez jól,ha eljut valahogy a 16os szélére 10ből 9szeres nem jól adja be. gyakorlatilag olyan,hogy baloldalunk nincs támadáshoz. Chivu középen bármikor megbízható teljesítményre lenne képes,de a mostani helyén. Azért ha lenne egy Bastosunk baloldalra :roll:
amúgy Santont valahova tényleg kölcsön kéne adni,hadd játsszon.Ha Maicon lelép ott lenne neki a jobboldal.vannak hibái,de látszik,hogy mer cselezni,jönne előre,csak hát nem az ő posztja.nagyon remélem,hogy nem adjuk el ...aztán 2-3év múlva a Juvénál köt ki.
Nia

Mondom ne olvasd.Enyém,tied:)Általában én is kihagyom a te TÉNYEIDET.Amik nem feltétlenül vannak alátámasztva.A Magyar foci meg nem érdekel,de ha te mondod elhiszem. :) Erre megvan az okom.Ha akarsz még valamit írd meg privátba "öregem",csak ne fenyegess :) .

Off vége.Csak az Interről beszélek:)

Bastosunk baloldalra

Hol írjam alá.
A középhátvédet meg sosem vontam kétségbe.Csak nincs aki ott játszatná
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

csak tudnám, hogy a mai meccs után hogy lett téma Chivu bénázása balhátvédként :)

Nekem Chivu tökéletesen megfelel balhátvédnek addig, amíg nem fog valaki olyan játszani a helyén, aki jobban teljesít ott :)
Idén... Nem gondolnám, hogy a balról érkező támadások hiánya miatt nem nyertünk több meccset.
A tavalyi szezonban mindent nyertünk, szóval kétlem hogy szükséges lett volna bárki jobb Chivu helyett balszélre :)

Santon jelenleg nem tud még annyi stabilitást sem adni mint Chivu, szóval ő jelenleg biztos hogy nem lesz megoldás számunkra. szerencse hogy a januári mercato még nyitott, így ha mindenki úgy érzi a klubnál, egy féléves kölcsönadás (talán opcióval..) összejöhet számára.

Marad a két szélsővédő posztra Maicon, Chivu, Zanetti, végszükség esetén Cordoba, netán Samuel :D extravészmegoldás pedig a zseniális Etoo :)
Működhet.
Tommy

Ugy került szóba hogy ősszel ő is szar volt, most leonardonál volt 2-3 jó meccse, ennyi.

Az teljesen egyértelmű, hogy Chivu sem jelent megoldást a balhátvéd posztra, vagy venni kell valakit vagy hátravinni zanettit.

Santon meg ezt a meccset leszámítva nem nyújtott rosszabb teljesítményt mint Chivu mikor játszott, ugy pedig nem fog Santon soha formába lendülni ha 10 meccsenként egyszer kezd, a többi meccsen meg 5-10 perceket kap, semmi önbizalma nem lesz így, és játékba se nagyon lesz. Képességei alapján pedig jobb játékos balhátvédként mint Chivu. Kölcsön kell adni, vagy többet játszatni, mert ha így marad minden, akkor sikeresen tönkreteszünk egy saját nevelésű tehetséget.. Az pedig hogy tehetséges már és jó játékos lehet, már bizonyította, és addig amíg nem játszik zsinórban egy poszton (balhátvédként) 5-10 meccset én nem bántanám, mert chivu kb 3* annyi lehetőséget kapott balhátvédként, és volt olyan mikor kb 5-10 meccsen keresztül elfogadhatatlan teljesítményt nyújtott.. Bár ő se tehet róla, mert ő középhátvédként jó, nem balhávéd..
R9.

versenyszellem írta:
Nekem Chivu tökéletesen megfelel balhátvédnek addig, amíg nem fog valaki olyan játszani a helyén, aki jobban teljesít ott :)
bl döntőre emlékszel h mi volt? :D
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

R9. írta:
versenyszellem írta:
bl döntőre emlékszel h mi volt? :D

2-0 ünneplés, eufória :D
ennyi számít.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát ez a meccs nem volt semmi.Ilyen forgatókönyvet még az amerikai sztárgyárban sem irnak.0-2-nél nem hittem el,hogy- nem voltunk rosszak-egyszerüen semmi sem jött össze.A 2. félidő azért már jobban alakult,és a lényeg a végeredmény3-2 ide.Voltak gyenge és jó teljesitmények,én most mégis Eto'o-ra térnék ki.Sokan gyengének titulálják,szerintem egyáltalán nem volt az,rengeteget dolgozott,és futott el a szélen.Voltak nála sokkal gyengébbek.A lényeg most az,hogy meneteljünk tovább és,hogy a riválisok mit csinálnak,majd meglátjuk.
Nia

Tommy írta:Az teljesen egyértelmű, hogy Chivu sem jelent megoldást a balhátvéd posztra, vagy venni kell valakit vagy hátravinni zanettit.

Zanetti sem az azért,főleg nem hosszútávon.Mindenképpen kell majd valaki.Nem lenne rossz egy olyan hátvédsor ami tökéletes egyensúlyban van.(kor szerint).Szóval kellene egy fiatal ember. :)
Tommy

Hát hosszútávon ő sem mert már 38 éves lesz.
Nia

Tommy írta:Hát hosszútávon ő sem mert már 38 éves lesz.

Hát erről beszélek igazán.
Ha a sérültek számát nézzük,akkor nem ártana egy ember oda.Legkésőbb nyáron.

Írnak a lapok egy Criscito-Santon cseréről.Nem sokszor látom játszani,de ő nem középhátvéd?

Cambiasso-t ma vizsgálják Leonardo reménykedik,hogy a Róma ellen már ott lesz.Neki is combizom problémái voltak ha jól tudom.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

a-aa. Balhátvéd.
hvmetal

na,de a 38 Zanetti évekbe átszámítva 28 :D
2napig nem gyújtok rá,ha ide még jön valaki télen.szerintem felkapták az ügyet,a tegnapi Santon hiba miatt
kiscivis

hvmetal írta:2napig nem gyújtok rá,ha ide még jön valaki télen.

Morattiék már csak azért is igazolni fognak, h veled kibasszanak. :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Szép volt a tegnapi... grat mindenkinek!

Részletesebb elemzést nem írok, mert már majdnem mindent leírtatok... viszont 1 dolgot még nem! Talán Emre barátunk elemezte kicsit amit én is szeretnék!

Anno említettem már, hogy Chivut rendre 2 emberrel hagyják ott a szélen mikor az ellenfél hozza ránk a labdát. Általában ide még bekapcsolódik még egy ember és van hogy egyedül kellene fognia 3 játékost... mert nem segítenek be arra a szélre!

SANTON TEGNAP PONT ÍGY JÁRT!!! Nézzétek vissza az első gól előtti szitut. POntosan látszik, hogy 2-3 emberre kellett volna figyelnie egyedül!

Ez már visszatérő probléma!

Nem tudom, hogy zanettinek, vagy Cambiassonak lenne-e a dolga (én úgy látom a mecseken, Zanetti Maicon mögé segít be... szóval inkább Cambié), de ide nem vagy csak nagyon kevés alklaommal jön a segítség, függetlenül attól, hogy ki a balbunkó.

Mit gondoltok.... ti is észrevettétek már ezt??? A középpályás védekezés nem segíti ki eléggé a bal szélt... (a jobbot se túlzottan.. de a balt még kevésbbé)
Tommy

Mondjuk Santon védelmére fellehet még hozni, hogy Cassani 2 méteres lesen volt, ő is hibázott, de a legnagyobbat a partjelző.. Ha befújja akkor most senki nem basztatná davidét, bár voltak még hiábai, de nem olyan nagyok, és még volt egy mentése is.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

internaZIOnaLe írta:Nem tudom, hogy zanettinek, vagy Cambiassonak lenne-e a dolga (én úgy látom a mecseken, Zanetti Maicon mögé segít be... szóval inkább Cambié), de ide nem vagy csak nagyon kevés alklaommal jön a segítség, függetlenül attól, hogy ki a balbunkó.

Mit gondoltok.... ti is észrevettétek már ezt??? A középpályás védekezés nem segíti ki eléggé a bal szélt... (a jobbot se túlzottan.. de a balt még kevésbbé)
Cuchu Leonál inkább a kapu közelében játszik. Tegnap az tűnt fel, hogy Lucio megy ki segíteni a balbekknek.
A Palermo 1. gólja tényleg necces volt, mert a lesen lévő játékos visszafelé kocogásával és labdaátlépésével teljesen összezavarta Santont, akit utána, már könnyen forgattak meg. Nem teljesen adnám azt a gólt Davidenek.
Wesley10

Ott a pont az uccsó hozzászólóknál...Mondjuk én nem Santont akartam menteni,sztem nem volt rossz amúgy Davide, de ez szubjektív.Ezért a partjelzői hibáért nem varrnám a nyakába a gólt egészen,hibázott de ezt ki lehetne küszöbölni sztem ha többet játszana.Igaz mostanság nekem Chivuval sincs bajom.Jó lenne azért ha visszatérne a régi Santon...
kiscivis

Wesley10 írta:Ott a pont az uccsó hozzászólóknál...Mondjuk én nem Santont akartam menteni,sztem nem volt rossz amúgy Davide, de ez szubjektív.Ezért a partjelzői hibáért nem varrnám a nyakába a gólt egészen,hibázott de ezt ki lehetne küszöbölni sztem ha többet játszana.Igaz mostanság nekem Chivuval sincs bajom.Jó lenne azért ha visszatérne a régi Santon...

Csak nagyon csúnyán beetették a gól előtt. Azt a megkerülést annyi lett volna levédekezni, h becsúszik elé (amit Santontól nem sokat láttunk még), elakad benne a labda, ha meg vmi szupertrükkel a labda mégis továbbjut, akkor meg az ember akad el benne, ami csak egy sima szabadrúgás. Sajnos csúnyán benézte, de kicsit sok volt rá az ember. A második gól viszont megintcsak egy nagy hibájának volt köszönhető, hiszen totál feleslegesen beváltott Lúció emberére aki ott volt közel hozzá, így a balszél megint tök üresen maradt.
Arra a felvetésre, h talán kevesebbet segítenek a bal oldalon 2 dolog lenne. Az egyik, h nem olyan megszokott ez. A meccsek nagy részén, Motta, Cuchu vagy a régi szép időkben Muntari :D is nagyon sokat dolgozik a balon, sokszor a vonal mellett teljesen. Ez oké.
Meg szokott dolog az volt, h az utóbbi években a bal oldal csak egy kötelező dolog volt, védekezésen kívül nagy dolgok ott nem történtek, míg Maicon a jobbon csillogott. Eto'o viszont hatalmas életet hozott a bal szélre, rengeteget van ott a labda, így kénytelenek néha a védők vagy középpályások is besegíteni neki. Így a védekezést fenntartó egyensúly kicsit megborul, ez lehet az oka annak, h néha nem érnek vissza védekezni. Szerintem.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Coutinho írta a Facebook oldalán, hogy minden kritika csak erősebbé teszi és senki ne felejtse el, hogy 3 hónapja nem játszott, úgy tért vissza rögtön a kezdőbe.
Ez azért tényleg nem elhanyagolható.
A másik probléma Santonnál szintén ez lehet, hogy nincsenek meccsek a lábában. Beniteznél sem játszott túl sokat, néha pedig bekerül a kezdőbe és mindenki megváltást vár tőle. Remélem kap még 2-3 sanszot a kezdőbe a következő fordulókban és utána nézzük meg, hogy mit tud. Tudja ő azt is, amit Mourinho kihozott belőle, csak olyan edző kell aki szintén képes kihozni azt a formát.
kiscivis

Én egyébként nem láttam Coutinhot annyira rossznak, mint amennyire lehúzta a gazzetta. Az elején nem sokat volt játékban, de a cselei bejöttek, voltak szép passzai is, egyedül a befejezés az amivel még nagyon nagy gondjai vannak. vagy éppen elvánszorog a labda a kapuig, vagy el se találja. De ebben még bőven fejlődhet, én csípem a srácot.
hvmetal

kiscivis írta:
hvmetal írta:2napig nem gyújtok rá,ha ide még jön valaki télen.

Morattiék már csak azért is igazolni fognak, h veled kibasszanak. :D

ha ezen múlik egy Bastos vagy egy José visszatérés még 3napot is bevállalok ;)
amúgy Coutinhot tegnap nagyon vártam,szerintem nem okozott csalódást.szólója szép volt,jó labdát adott Cambiassonak is,meg ahogy R9 is mondta,nem igazán játsszák meg,pedig.. néztem az értékelését a főoldalon.lehet pár ember még azt hitte Pandev játszik.na de őt sem akarom bántani
Wesley10

kiscivis írta:
Wesley10 írta:Ott a pont az uccsó hozzászólóknál...Mondjuk én nem Santont akartam menteni,sztem nem volt rossz amúgy Davide, de ez szubjektív.Ezért a partjelzői hibáért nem varrnám a nyakába a gólt egészen,hibázott de ezt ki lehetne küszöbölni sztem ha többet játszana.Igaz mostanság nekem Chivuval sincs bajom.Jó lenne azért ha visszatérne a régi Santon...

Csak nagyon csúnyán beetették a gól előtt. Azt a megkerülést annyi lett volna levédekezni, h becsúszik elé (amit Santontól nem sokat láttunk még), elakad benne a labda, ha meg vmi szupertrükkel a labda mégis továbbjut, akkor meg az ember akad el benne, ami csak egy sima szabadrúgás. Sajnos csúnyán benézte, de kicsit sok volt rá az ember. A második gól viszont megintcsak egy nagy hibájának volt köszönhető, hiszen totál feleslegesen beváltott Lúció emberére aki ott volt közel hozzá, így a balszél megint tök üresen maradt.
Arra a felvetésre, h talán kevesebbet segítenek a bal oldalon 2 dolog lenne. Az egyik, h nem olyan megszokott ez. A meccsek nagy részén, Motta, Cuchu vagy a régi szép időkben Muntari :D is nagyon sokat dolgozik a balon, sokszor a vonal mellett teljesen. Ez oké.
Meg szokott dolog az volt, h az utóbbi években a bal oldal csak egy kötelező dolog volt, védekezésen kívül nagy dolgok ott nem történtek, míg Maicon a jobbon csillogott. Eto'o viszont hatalmas életet hozott a bal szélre, rengeteget van ott a labda, így kénytelenek néha a védők vagy középpályások is besegíteni neki. Így a védekezést fenntartó egyensúly kicsit megborul, ez lehet az oka annak, h néha nem érnek vissza védekezni. Szerintem.

Ebben teljesen igazad van,ettől még tényleg átvágta rendesen Cassani,1 becsúszást még megtudott volna ejteni,nem is akarom felmenteni teljesen én csak a leshelyzetre tértem ki igazából.
Coutinhoval sztem sem volt semmi baj,ügyesen játszott,látszik rajta h. nagyon nagy potenciál van benne és remélem ezt kamatoztatni is fogja idővel,az még van neki azért bőven,elég fiatal még.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

kiscivis írta:Én egyébként nem láttam Coutinhot annyira rossznak, mint amennyire lehúzta a gazzetta. Az elején nem sokat volt játékban, de a cselei bejöttek, voltak szép passzai is

Szerintem sem volt rossz, főleg ennyi kihagyás után.
Az agyonajnározott spanyol bohócligában már szétszivatná a védelmeket.
Itt azért nehezebb a kis brazilnak, itt az olasz betonon kell átmenni :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

internaZIOnaLe írta:Mit gondoltok.... ti is észrevettétek már ezt??? A középpályás védekezés nem segíti ki eléggé a bal szélt... (a jobbot se túlzottan.. de a balt még kevésbbé)

Ez sokszor tényleg így van, de ez a 4-3-1-2-es felállásból is következik, mert szvsz a széleken lehet megbontani a kpálya védekezését a legkönnyebben.

És egy ilyen felállásnál egy rutinosabb ember kellett tegnap, mint Santon, de az is feltűnő, hogy a balbekk poszt a gyengénk, játszon ott Santon vagy éppen Chivu. (Capitano azért tegnap megoldotta, mint mindig. :) )
graziejosé

hvmetal írta:na,de a 38 Zanetti évekbe átszámítva 28 :D
2napig nem gyújtok rá,ha ide még jön valaki télen.szerintem felkapták az ügyet,a tegnapi Santon hiba miatt

hát de tényleg, tegnapi meccsen is mintha egy 20-on pár éves srác szaladgált volna a pályán :)
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Minden riválisunk pontot ill. pontokat veszített. Tehát holnap, (azaz majdnem ma) amennyiben nyerünk ;) nagyot léphetünk előre. :D
Bari nem lesz akadály !!! Remélem !
FORZA INTER !!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

intertomega írta:Bari nem lesz akadály !!! Remélem !
FORZA INTER !!!
Úgy legyen, de azért ne bízzák el magukat a srácok, a Bari nem is olyan rossz csapat, a tabellán elfoglalt pozíciójuk ellenére.

FORZA INTER!!!
Válasz küldése