Wesley10 írta:Ott a pont az uccsó hozzászólóknál...Mondjuk én nem Santont akartam menteni,sztem nem volt rossz amúgy Davide, de ez szubjektív.Ezért a partjelzői hibáért nem varrnám a nyakába a gólt egészen,hibázott de ezt ki lehetne küszöbölni sztem ha többet játszana.Igaz mostanság nekem Chivuval sincs bajom.Jó lenne azért ha visszatérne a régi Santon...
Csak nagyon csúnyán beetették a gól előtt. Azt a megkerülést annyi lett volna levédekezni, h becsúszik elé (amit Santontól nem sokat láttunk még), elakad benne a labda, ha meg vmi szupertrükkel a labda mégis továbbjut, akkor meg az ember akad el benne, ami csak egy sima szabadrúgás. Sajnos csúnyán benézte, de kicsit sok volt rá az ember. A második gól viszont megintcsak egy nagy hibájának volt köszönhető, hiszen totál feleslegesen beváltott Lúció emberére aki ott volt közel hozzá, így a balszél megint tök üresen maradt.
Arra a felvetésre, h talán kevesebbet segítenek a bal oldalon 2 dolog lenne. Az egyik, h nem olyan megszokott ez. A meccsek nagy részén, Motta, Cuchu vagy a régi szép időkben Muntari

is nagyon sokat dolgozik a balon, sokszor a vonal mellett teljesen. Ez oké.
Meg szokott dolog az volt, h az utóbbi években a bal oldal csak egy kötelező dolog volt, védekezésen kívül nagy dolgok ott nem történtek, míg Maicon a jobbon csillogott. Eto'o viszont hatalmas életet hozott a bal szélre, rengeteget van ott a labda, így kénytelenek néha a védők vagy középpályások is besegíteni neki. Így a védekezést fenntartó egyensúly kicsit megborul, ez lehet az oka annak, h néha nem érnek vissza védekezni. Szerintem.