Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

A visszautasított 50 millió után új ajánlat fog érkezni hamarosan Skriniarért. Mi 80m alatt nem adjuk, azonban közel lehet az üzlet vége, mivel a PSG-nek a szlovák kell.

https://www.fcinter1908.it/copertina/sk ... ancio-psg/
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 12:19 A visszautasított 50 millió után új ajánlat fog érkezni hamarosan Skriniarért. Mi 80m alatt nem adjuk, azonban közel lehet az üzlet vége, mivel a PSG-nek a szlovák kell.

Ha nem lennénk szarban, akkor is 70-80 millióért sajnos el lehet (kell?) engedni a szlovákot. Ahhoz képest, hogy mennyiért vettük, ez hatalmas üzletnek tűnik. Sajnos tudomásul kell venni, hogy az olasz liga már nem elit, hanem, ahogy Marotta is nyilatkozta amolyan másodvonal, ahonnan a nagy nevek előbb-utóbb távoznak. Ne feledjük, elindult egy olyan folyamat, már évekkel ezelőtt, amikor fiatal ígéreteket vettünk bagóért és nálunk futottak be, ráadásul ahogy mike is írta, a jelenlegi kezdőnk nagyobbrészt ilyenekből áll. Én a felsoroltak mellett idevenném még Barellat is. Azt nem látom, hogy az így kinevelt játékosok (még ha nem is saját nevelés feltétlenül) mindegyikét eladnánk, mondjuk mint a portugálok teszik. Viszont addig, amíg 3-5 évente 1-2 ilyen üzlet születik, amikor nálunk befutott sztárt engedünk el sok pénzért, szerintem tartható. Feltéve, ha jól forgatjuk vissza pénzt (Asslani, Bremer és Milenkovic szerintem nem rossz ötlet, még akkor sem, hogy ha az albán-olaszban azért van kockázat, viszont, ha 22-23 évesen befut, mint nagy tehetség, akkor meg 50 milliót kér majd érte az Empoli; jobb lenne, ha itt tenné le a névjegyét).
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

mike írta: 2022.06.13. 12:13
brecsinho írta: 2022.06.13. 11:39
Cupi írta: 2022.06.13. 09:17
De ez a gyerek 20 éves és az Empoliba tolta ahol van összesen idáig 23 serie a-s meccse...Brozo helyettesének írják de attól azért messze van. Félreértés ne essék majd lehet beőle akár klasszis is de, hogy a következő szezonban még nem várható tőle semmi az is biztos....
Ugyanezt gondolom, talán írtam is már pár hete. Mitől ekkora ász a kiscsávó? Ha nincs pénzünk miért adunk ki 10milliót egy 20éves játékosra 23élvonalbeli meccsel, mikor ott van egy Aguome, akiért fizetni nem kéne és egy esélyt simán érdemelne...nem igazán értem ezeket a döntéseket.
Èn meg kifejezetten örülök hogy 20 éves, még berobbanás előtt lévő fiatalokat hozunk.
Így került ide anno Skriniar, Bastoni, Lautaro, de Brozo is. Most mind euro tízmilliókat érnek, úgy hogy előttünk senki sem hallott róluk.
Agouméban meg valszeg nem látjuk azt, amit Asllaniban igen.

Én pont hogy több ilyen fiatalt várnék, akikből itt lehet majd valaki, és mi sokat profitálhatunk belőle.
Elhúzhat a Gag, Vecino, köcsögVidal fèle kuka csere kp, helyettük Asllani, Mkhitaryan esetleg Veretout, és ezt mind bagóért.
Persze én is hoznék, akár ötöt is, lerabolnám az egész ligát,ha lehet,sőt vennék két csapatot más országban,ahol játszatnám őket. Csak ha nincsen pénz és még azért fizetünk a chilei duónak, hogy elmenjenek, akkor nekem az lenne a célszerű, hogy rakunk a padra a saját fiataljainkból.
CsaSzi9294

möszi írta: 2022.06.13. 12:33
CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 12:19 A visszautasított 50 millió után új ajánlat fog érkezni hamarosan Skriniarért. Mi 80m alatt nem adjuk, azonban közel lehet az üzlet vége, mivel a PSG-nek a szlovák kell.

Ha nem lennénk szarban, akkor is 70-80 millióért sajnos el lehet (kell?) engedni a szlovákot. Ahhoz képest, hogy mennyiért vettük, ez hatalmas üzletnek tűnik. Sajnos tudomásul kell venni, hogy az olasz liga már nem elit, hanem, ahogy Marotta is nyilatkozta amolyan másodvonal, ahonnan a nagy nevek előbb-utóbb távoznak. Ne feledjük, elindult egy olyan folyamat, már évekkel ezelőtt, amikor fiatal ígéreteket vettünk bagóért és nálunk futottak be, ráadásul ahogy mike is írta, a jelenlegi kezdőnk nagyobbrészt ilyenekből áll. Én a felsoroltak mellett idevenném még Barellat is. Azt nem látom, hogy az így kinevelt játékosok (még ha nem is saját nevelés feltétlenül) mindegyikét eladnánk, mondjuk mint a portugálok teszik. Viszont addig, amíg 3-5 évente 1-2 ilyen üzlet születik, amikor nálunk befutott sztárt engedünk el sok pénzért, szerintem tartható. Feltéve, ha jól forgatjuk vissza pénzt (Asslani, Bremer és Milenkovic szerintem nem rossz ötlet, még akkor sem, hogy ha az albán-olaszban azért van kockázat, viszont, ha 22-23 évesen befut, mint nagy tehetség, akkor meg 50 milliót kér majd érte az Empoli; jobb lenne, ha itt tenné le a névjegyét).
Igen, ebben egyet értek.
Először is el kell fogadni, hogy el kell adnunk. Bastoni eladása lenne/lett volna a legrosszab szerintem. Ezt ugye valószínüleg megúsztuk. Martinezt és Skriniart viszont könnyebben lehet pótolni. Úgy, hogy 1 év van vissza a szlovák szerződéséből a 70-80 millió egy nagyon jó összeg érte. Ha össze állna a Milenkovic-Bremer-Bastoni hármas, akkor én nyugodt szívvel engedem el Skriniart. A jövő kapitánya lehetne, de ott Párizsban a BL-ért harcolhat, míg nálunk valljuk be nem, vagyis meg lehet érteni őt is.

Asslanival én is bajba vagyok, nem tudom mit várjak tőle, az se biztos, hogy megkapja a rendszeres játék lehetőséget Brozovic mellett. Bár még tényleg csak 20 éves, igazából nem is idénre vesszük, egy befektetésnek érzem Bellanovával együtt. Nekem ez a vonal sokkal jobban tetszik, mint a 33+os játékosok, nekem már Mhyktariantól is hidegrázásom van, hiába van ingyen.

Viszont én még várok egy olyan nevet (nagyobb nevet, vagyis nem ilyen Asslani, Schouten félét), amit nem dobtak be vagy csak egyszer-egyszer (pl Loftus-Cheek) és majd egyszer csak júliusba beesik, mert egyszerűen kevésnek érzem a kp-t mennyiségben és minőségben is, hiába jön valószínüleg Miki, Asslani középre, mert ugye Vidal, Vecino és remélhetőleg Gag is elmegy.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cupi írta: 2022.06.13. 09:56
CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 09:35

Szerencsére Brozo nem olyan sérülékeny, hogy olyan sok meccset kelljen kihagynia (persze a sérülés bármikor benne van bárkinél), mert én sem bízom annyira ezekben az Empoli, Cagliari, Genova szintű harcosokban, de a rutinos 35 évesek szerintem még "rosszabbak", mert ők meg kedvencekké válnak az olasze dzőknél játszanak ha kell ha nem.
Nekem nem is Asslanival van bajom, hanem Bellanovával és Cambiasoval. Kieső csapatok játékosaival akarunk erősíteni, ráaadásul még az is benne van, hogy a kezdőbe (Bella).
Vágom, nincs pénz, na de most komolyan, inkább hozzunk a bajnok ifiből 1-1 játékost és ne ilyen Seria B szintű játékosokkal szúrják ki a szemünket. Az meg, hogy klasszis lesz belőlük, valljuk be, elég kicsi az esély, bár Skriniarból se sokan néztük ki, hogy top védőt igazolunk, őt ilyen esetekben mindig fel lehet majd hozni ellen példának. Nekem ezek a fentebb említett nevek inkább amolyan "Scelottos" igazolások, mint komoly erősítések, de még a szinten tartáshoz is kevésnek gondolom őket...
Nekem sincs bajom Asslanival de azért egy 20 éves gyerektől várni a csodát egy bajnoki címért küzdő csapatban ha Brozo netán egy izomsérülés miatt kiesik 2-3 hétre....nem tudom....VB miatt heti 2 meccs lesz 3 hónapig szinte...azt Brozo sem fogja bírni....
Én csak azt nem értem, mitől több Asllani mint Agoume?
Ugyanaz a poszt ráadásul.
Nem értem miért költünk ugyanarra a kaliberre, aki már amúgy is a keretben van...
CsaSzi9294

- SportMediaset szerint Calhanogluért Angliából jöhet ajánlat, ugyanis felkeltette egy-két klub érdeklődését (csapatot nem írnak). 30 millió körül kérünk érte.

https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... ghilterra/

- Ha Gagliardini megy Loftus-Cheek lehet az érkező a helyére (GdS).

https://www.fcinter1908.it/ultimora/gag ... tus-cheek/
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Calhanoglu-t nehogy már eladjuk. Végre van egy eredményes irányítónk. Értemén, hogy nem minden meccsen villog, de ez kb. mindenkire igaz. Kit hozunk a helyére? Lópikulát a harmadik kieső csereirányítóját két répáért meg 10 millió euróért? Ne szórakozzunk már. Ma már alig találni klasszikus irányítót.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 13:37 - SportMediaset szerint Calhanogluért Angliából jöhet ajánlat, ugyanis felkeltette egy-két klub érdeklődését (csapatot nem írnak). 30 millió körül kérünk érte.

Én azt mondom menjen és Barella is meg Lautaro, Skriniar is és Bastoni is. Jönne be egy 300 millió és azzal menők lennénk. :D
Helyükre meg lehetne csemegézni a kiesett Genoa, Cagliari, Venezia hármasból. ;)

/egyébként hihető a cikk....Hakan nem egy világlkasszis de 30 millió?? Egy nagy csapatban semmit nem bizonyított Frattesit nem adnának el annyiért..../
CsaSzi9294

Francesco írta: 2022.06.13. 14:21 Calhanoglu-t nehogy már eladjuk. Végre van egy eredményes irányítónk. Értemén, hogy nem minden meccsen villog, de ez kb. mindenkire igaz. Kit hozunk a helyére? Lópikulát a harmadik kieső csereirányítóját két répáért meg 10 millió euróért? Ne szórakozzunk már. Ma már alig találni klasszikus irányítót.
Én tartok attól is, hogy Inzaghi hogy fogja ezt a sok új játékos beépíteni?
Mert a védelmet újjá kell, a kp viszonylag egyben marad, csak a cserék lesznek újak meg talán Calha utódja (ha egyáltalán eladjuk), és akkor még ott van a csatársor is. Nem egyszerű azért ez neki sem.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.06.13. 14:26
CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 13:37 - SportMediaset szerint Calhanogluért Angliából jöhet ajánlat, ugyanis felkeltette egy-két klub érdeklődését (csapatot nem írnak). 30 millió körül kérünk érte.

Én azt mondom menjen és Barella is meg Lautaro, Skriniar is és Bastoni is. Jönne be egy 300 millió és azzal menők lennénk. :D
Helyükre meg lehetne csemegézni a kiesett Genoa, Cagliari, Venezia hármasból. ;)

/egyébként hihető a cikk....Hakan nem egy világlkasszis de 30 millió?? Egy nagy csapatban semmit nem bizonyított Frattesit nem adnának el annyiért..../
Főleg Angliában, ahol egy olyan játékos aki kettőt tud pontosan passzolni, de a nevét nem hallottad még, 50 millió.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 14:29

Főleg Angliában, ahol egy olyan játékos aki kettőt tud pontosan passzolni, de a nevét nem hallottad még, 50 millió.
Pontosan. Nevetséges.
Cupi

möszi írta: 2022.06.13. 12:33
Ezzel azért nem teljesen értek egyet. Top csapatoknál szerintem ez nincs így. Juvéba imádnak jönni és onnan legtöbbször akkor mennek el ha a klub küldi el őket mert csak padon szenvednek. Tőlünk egyik játkos sem akar elmenni, ügynökeik és ő maguk is nyilatkoztak erről. Ha el lesznek adva /Martinez, Bastoni vagy Skriniar/ akkor azt mi akarjuk a szar péügyi helyzet miatt és nem ők mennének erősebb csapatba. Ott van a Milan. Senki nem akar onnan sem elmenni. Leao-ért a Madrid állítólag próbálkozik 100+ milióval de Leao már nyilatkota készül az új szerződése és mindenképpen maradna. Pedig azért a Madrid a BL-ben is tényező a milannal szemben....tavaly is Hakimi kényszerből ment el, Lukaku oké akart is de ha marad Conte és nincs ez a szar gazdasági helyzet szerintem ő sem lépett volna le.
Arra célzok ezekkel, hogy Marotta csak magyarázkodik mert tudja a gazdasági helyzet miatt el kell adnunk játékosokat és talán a szurkoló gyomra is könnyebben beveszi ha azt mondja sajnos mi csak ugródeszkák vagyunk és a játékosok még magasabb szintre vágynak. :?
Mondjuk a fizukat leszámítva egy PSG miben magasabb szint? BL-t eddig nem nyertek az a francia bajnokság meg....na mind1.
CsaSzi9294

A Telelombardia szerint a Juve Morata alternatívájaként Dzekot nézte ki, aki Lukaku esetleges érkezése esetén hagyhatja el a csapatot.

https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... ole-dzeko/
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Azert ilyentol nem kell tartani, ebben biztos vagyok.

Corriere, TS, Telelombardia, Corsera, Republica, es tarsaik...
Ezeket finomam szolva sem kell tulsagosan komolyan venni.
Persze jo leirni, megbeszelni, de nagy jelentoseget nem kell nekik tulajdonitani.

Mert persze mar megy Gagliardini, Dzeko is akik Inzaghi szerelmei, meg mar Calha is szerintuk.
Na persze...

Na meg elmegy Skriniar, DeVrij, Dumfries es Martinez is. :D
18 tavozo, 18 erkezo, hiheto.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Aki csak Inter mérkőzést néz,annak nehéz az átigazolási időszak!!!
Aslani jó játékos,nem kell félni!
Cupi

Bremert Conte nagyon akarja allitolag.40 milliot ők konnyen lerakjak.Kerdes Bremer mit akar.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

A parókas lassan mindenkit akar.
Akarhatná a kis kedvencét Gag-ot is.
Vagy a tarajos parasztot, az is jól rajtunk maradt :)

Skriniar 80-ért vállalható, ha nincs más út, de akkor muszáj Bremert hozni.
Persze tegnap még 60 millióról írogattak, senki sem tudja, csak tippelgetnek, ahhoz meg nem kell ész :D
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.06.13. 17:36
CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 13:37
Persze jo leirni, megbeszelni, de nagy jelentoseget nem kell nekik tulajdonitani.
Ez a mercato velejárója. :)
Pletyka pletyka hátán. Én szeretem ezt az időszakot, még akkor is, ha fele kamu. Csak a végeredmény is legyen jó. :crazy: :)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 20:36
Pletyka pletyka hátán. Én szeretem ezt az időszakot, még akkor is, ha fele kamu. Csak a végeredmény is legyen jó. :crazy: :)
Ez igy van, de azert attol nem kell felni, amit par nagyon hiteles lap leirt mar az elmult par napba, (TS, Corsera, Corriere, SM, Telelombardia, Republica, es tarsaik), hogy kb 18 jatekos tavozik, es ennyi is erkezik a jelenlegi keretbol. :D
Ezek a csodak mar eladtak Skriniart, DeVrijt, Martinezt, Dumfriest, Calhanoglut, na meg Correat, Dimarcot, Dzekot, sot meg Gagliardinit is. :D
Amellett hogy a fix tavozokat is ismerjuk, mint Radu, Ranocchia, Kolarov, Vidal, Vecino, Sanchez, Caicedo.
Szoval a fentebb emlitett forrasok szerint kb laza 16 tavozo lesz. :D

Persze lehet en fogok csalodni, de en egyaltalan nem tartok ilyen totalis atalakulastol, na meg attol, hogy elveszitunk mindenkit.
Nalam ez kizart.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.06.13. 20:52

Ez igy van, de azert attol nem kell felni, amit par nagyon hiteles lap leirt mar az elmult par napba, (TS, Corsera, Corriere, Telelombardia, Republica, es tarsaik), hogy kb 18 jatekos tavozik, es ennyi is erkezik a jelenlegi keretbol. :D
Persze, nagy eséllyel marhaság a nagy százaléka.
De ha azt vesszük, amikor a CorSera vagy CdS (nem emlékszem melyik) elsőnek lehozta Lukakut, május végén akkor is ezt mondtuk.

Amúgy mindentől függetlenül jók ezek a pletyka időszakok, főleg ha nincsenek meccsek, jó híreket olvasni a csapatról. Persze a pozitívakat.
Átbeszéljük és kész, van élet a fórumon!🙂
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 20:59

Ez igy van, de azert attol nem kell felni, amit par nagyon hiteles lap leirt mar az elmult par napba, (TS, Corsera, Corriere, Telelombardia, Republica, es tarsaik), hogy kb 18 jatekos tavozik, es ennyi is erkezik a jelenlegi keretbol. :D
Persze, nagy eséllyel marhaság a nagy százaléka.
De ha azt vesszük, amikor a CorSera vagy CdS (nem emlékszem melyik) elsőnek lehozta Lukakut, május végén akkor is ezt mondtuk.

Amúgy mindentől függetlenül jók ezek a pletyka időszakok, főleg ha nincsenek meccsek, jó híreket olvasni a csapatról. Persze a pozitívakat.
Átbeszéljük és kész, van élet a fórumon!🙂
Vak tyuk is talal szemet = Corriere. :D

Egyebkent a Corriere azt hozta le akkor, hogy Dybalat parkolopalyara tettuk Lukaku miatt, es megmondtuk neki varj mert Lukaku az A opcio, te csak a B, ezert Dybala a Romaba mehet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.06.13. 21:02

Egyebkent a Corriere azt hozta le akkor, hogy Dybalat parkolopalyara tettuk Lukaku miatt, es megmondtuk neki varj mert Lukaku az A opcio, te csak a B, ezert Dybala a Romaba mehet.
Ezért pletyka szezon. :)
Többnyire találgat mindenki és valamikor a fele igaz a másik meg nem. Így szeretjük! Már aki.. :)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.06.13. 21:07
interfan írta: 2022.06.13. 21:02

Ezért pletyka szezon. :)
Többnyire találgat mindenki és valamikor a fele igaz a másik meg nem. Így szeretjük! Már aki.. :)
Csak azert az nem semmi, hogy ezen par lap szam szerint 16 tavozot leirt 2 nap alatt. :D
Realitasa azert komoly ennek. :D
"Hitelesebb" forrasok egy mp-re meg csak hasonlot sem irtak, csak az elobb felsorolt csodak.

En egyaltalan nem tartok attol, teljesen nonszensz dolgok ezek.
Rendben leszunk, es en biztos vagyok benne nem szorjuk ki a fel kezdot.
Mert mar egyes forrasok szerint ott jarunk, hogy megy a kezdobol Skriniar, DeVrij, Dumfries, Calhanolgu, Martinez, Dzeko, na meg elment Perisic, es Handa helyett is jott Onana.
Ez enyhe 11/8 csere a kezdoben.
A padrol meg megy Ranocchia, Dimarco, Gag, Vecino, Vidal, Sanchez, Correa, Caicedo, ossz laza 16 tavozo. :D

En 100%-ban bizok Marottaban, ilyen orultseget meg Ausilio se csinalna.
Szerintem egyaltalan nem lesz "top" nev tavozo.
Ha lesz is, az max Dumfries, es a nagy negyes marad.
Vagy ha nem, akkor eladjuk Martinezt, a helyere meg jon Lukaku, de akkor Dumfries marad.
interfan

DiMarzio es a Sky szerint Lukaku es Dybala egymas alternativai.
A ketto egyutt DiMarzio szerint nem fog jonni.

Szinten DiMarzio szerint megvan a megallapodas Bellanova ugyben, 8m + 2m bonusz.
Ezt Romano is megerositi.
Kovetkezo napokban targyalas lesz DiMarzio szerint Cambiaso es Udogie ugyben, egyikuket a baloldara szeretnek.
Egyes hirek szerint a 2 WB esetleges erkezesese Dumfries tavozasat kesziti elo.

Szinten DiMarzio szerint varjuk a PSG uj ajanlatat.
Szeretnek Skriniarral alairni az uj szerzodest, es a hosszabbitas utan mar 80m-t is eltudnank kerni.

Pedulla szerint is akarjuk Cambiasot baloldalra.
Szinten Pedulla szerint 80m Skriniar ara, az utod mar megvan, 15m-ert Milenkovic.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ez esetben vissza ne hozzák Lukaku-t. Vicc lenne, amit egész fél évben kommunikáltunk Dybala felé, hogy aztán találunk egy "jobb" megoldást. Hihetetlen, tényleg vége lehetne a mercato-nak.
interfan

SportItalia es Pedulla szerint amennyiben Lukakut megkapjuk sima kolcsonnel, Martinez tavozhat, es a Tottenham elenken erdeklodik.

Martinez ugynoke ujra elmondta, Martinez imadja az Intert, maradni akar, nagyon boldog Milanoban.
Ujra megerositette, biztos a maradasaban, de tudjuk milyen a futball, ma biztos vagyok a maradasaban de holnapra minden megvaltozhat.
Az Inter egyelore nem mondta el nekik mi a terve.
Cupi

interfan írta: 2022.06.14. 06:24 DiMarzio es a Sky szerint Lukaku es Dybala egymas alternativai.

DiMarzio is meghülyült??? Egymás alternatívái? Teljesen más tipusú játékos. Ráadásul az egyik ingyen jönne minimum 4 évre a másik meg kölcsön 1 évre és lehet utána megy vissza mert nem lesz pénzünk....ez aztán nagyon alternatíva......persze bukunk egy ingyen hosszútávra érkező Dybalat egy kölcsönben 1 évre megszerezhető Lukaku-ért. Teljesen hihető. :D
interfan

Cupi írta: 2022.06.14. 08:27
interfan írta: 2022.06.14. 06:24 DiMarzio es a Sky szerint Lukaku es Dybala egymas alternativai.

DiMarzio is meghülyült??? Egymás alternatívái? Teljesen más tipusú játékos. Ráadásul az egyik ingyen jönne minimum 4 évre a másik meg kölcsön 1 évre és lehet utána megy vissza mert nem lesz pénzünk....ez aztán nagyon alternatíva......persze bukunk egy ingyen hosszútávra érkező Dybalat egy kölcsönben 1 évre megszerezhető Lukaku-ért. Teljesen hihető. :D
Szerintem nem jatekstilusilag van ez ertelmezve, hanem ugy hogy vagy egyik, vagy masik.

De pl DiMarzio szerint is Dybala nagyon kozel van, es o szinte biztos erkezo.
Lukaku kapcsan pedig a helyzet nagyon mas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.06.14. 08:32-kor.
CsaSzi9294

Én biztosra veszem, hogy Skriniar és Martinez is el lesz adva, mert szerintem többet akarunk, mint 60 millió és ezt ezzel a két játékossal simán el tudjuk érni. Pótolni is fogjuk őket egyből Milenkoviccal, aki 15, és Lukakuval aki vagy ingyen vagy 25 millióból meg is lesz. Összességében 160-40, 120 milliót nyerünk ezzel a "cserével". Szerintem valahogy így gondolkoznak a vezetőink.
Max 25m-ből lesz egy Lukaku-Dybala sorunk, ami egyébként zseniális, másrészről meg szomorú, mert Martinez mégis csak 6 évvel fiatalabb, mint a belga...
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 08:32 Én biztosra veszem, hogy Skriniar és Martinez is el lesz adva, mert szerintem többet akarunk, mint 60 millió és ezt ezzel a két játékossal simán el tudjuk érni. Pótolni is fogjuk őket egyből Milenkoviccal, aki 15, és Lukakuval aki vagy ingyen vagy 25 millióból meg is lesz. Összességében 160-40, 120 milliót nyerünk ezzel a "cserével". Szerintem valahogy így gondolkoznak a vezetőink.
Max 25m-ből lesz egy Lukaku-Dybala sorunk, ami egyébként zseniális, másrészről meg szomorú, mert Martinez mégis csak 6 évvel fiatalabb, mint a belga...
Nagyon remelem, hogy ebbol semmi nem lesz igy.

A Skriniar vs Milenkovic uzlet hatalmas visszalepes minden teren.

Sot a Lukaku vs Martinez is erosen szolva is kerdeses.
Raadasul semmi biztositek nincsen arra, hogy majd Lukakut megtudjuk venni.

Elkepeszto blama es szegyen lenne, ha Skriniar es Martinez is menne.

De en nem tartok ettol.
Lukaku nem kell, es szerintem nem is fog jonni.
Ellenben Skriniarra es Martinezre hatalmas szukseg van.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.06.14. 08:37
CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 08:32 Én biztosra veszem, hogy Skriniar és Martinez is el lesz adva, mert szerintem többet akarunk, mint 60 millió és ezt ezzel a két játékossal simán el tudjuk érni. Pótolni is fogjuk őket egyből Milenkoviccal, aki 15, és Lukakuval aki vagy ingyen vagy 25 millióból meg is lesz. Összességében 160-40, 120 milliót nyerünk ezzel a "cserével". Szerintem valahogy így gondolkoznak a vezetőink.
Nagyon remelem, hogy ebbol semmi nem lesz igy.

A Skriniar vs Milenkovic uzlet hatalmas visszalepes minden teren.

Sot a Lukaku vs Martinez is erosen szolva is kerdeses.
Raadasul semmi biztositek nincsen arra, hogy majd Lukakut megtudjuk venni.

Elkepeszto blama es szegyen lenne, ha Skriniar es Martinez is menne.

De en nem tartok ettol.
Lukaku nem kell, es szerintem nem is fog jonni.
Ellenben Skriniarra es Martinezre hatalmas szukseg van.
Én akkor nem lennék annyira magam alatt, ha Bremert is megszerezzük a védelembe Milenkovic mellé.
Értem és csodálom a pozitív hozzáállásod, de tudjuk, hogy lesz távozó. Gagliardiniből, Correából, selejtekből nem fogunk 60+-t termelni, mert akkor a fél csapatot ki lehet tenni, másfelől a kutyának nem kellenek... 1 nagy név biztos, hogy menni fog. Bastoni szerintem marad (és ez a lényeg), míg Skriniarra a PSG-s hírek miatt van a legnagyobb esély. Ők nem az a klub, akik megijednek attól, ha + 20-30 millióval többet kér valaki.

Most lehet nem leszek népszerű, de nekem Lukaku nem visszalépés, Martinez idén se tudott szintet lépni, volt azért bő 2 hónap idén is, amikor mint ha pályán se lett volna, hiába kapta el a fonalat az utólsó 3-4 meccsre. Lukaku már a jelenlétével leköt legalább 2 védőt, ezzel Dybala szabadabbá válhat, rendkívül gyors és gólerős, nem dobálja magát, szóval én nem tartom annyira katasztrófának ha a belga jön és LM megy. Egyedül a korkülönbség az, ami mérvadóbb lehet számomra, de azért 29-30 évesen még bőven van benne 3-4 kimagasló év.

Lehet, hogy nem látjuk azonosképpen, de én így gondolom! :angel:
interfan

TS es a Corsera szerint a PSG 60m-ra emelte az ajanlatot Skriniarert.
TS szerint felmerult Kehrer mint az uzlet resze.

Corriere szerint a Marseille ajanlatot tesz Correaert.
Kolcson + sima opcio, viszont mi kotelezot opciot akarunk 15-20m euro ertekben.
mike

CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 08:32 Én biztosra veszem, hogy Skriniar és Martinez is el lesz adva, mert szerintem többet akarunk, mint 60 millió és ezt ezzel a két játékossal simán el tudjuk érni.
Nagyon negatív lettél az elmúlt napokban.
Túl sok a maszlag, es a kamuhír, vicc az egész.
Szerintem max 1 alapember lesz eladva.
Esetleg a 2 holland még lehetseges, de nem fogunk kiárusítást tartani.

Bízok Marottában, hogy ugyesen fog számolgatni, de az egész mercato leginkább szenvedés tavaly óta, a sok firkasz kedvenc témája vagyunk.
Mindenkit eladunk stb...unom :D
interfan

mike írta: 2022.06.14. 08:55 Túl sok a maszlag, es a kamuhír, vicc az egész.

Bízok Marottában, hogy ugyesen fog számolgatni, de az egész mercato leginkább szenvedés tavaly óta, a sok firkasz kedvenc témája vagyunk.
Ugyanezt gondolom en is.
Par csodalatos lap az elmult 2 napban szamszerint 16 azaz 16db jatekosunkat eladta.
Realis. :D
Nem erdemes ilyenekre felulni, ezen lapok hitelessege Inter temaban valahol nagyon alul van.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Persze hogy képzeletben eladják az egész csapatot mert mindenki eladó!!!
Egyet remélek hogy a kínaiak nem adnak el annyit amennyi a jövő nyári hitel törlesztéséhez elegendő!!!
Azért lehetséges 2 távozó, hogy legyen mozgástér igazolások terén és ne feledjük hogy Vidalnak és Sancheznek is fogunk fizetni egy raklap pénzt hogy elmenjenek (utóbbi elküldése teljesen logikátlan).
Cupi

interfan írta: 2022.06.14. 08:32

Szerintem nem jatekstilusilag van ez ertelmezve, hanem ugy hogy vagy egyik, vagy masik.

De pl DiMarzio szerint is Dybala nagyon kozel van, es o szinte biztos erkezo.
Lukaku kapcsan pedig a helyzet nagyon mas.
Oké de konstrukcióban is teljesen más....ingyen érkezve 4 évre aláírva vagy kölcsön /+ x millió a kölcsönért/ 1 évre...nekem ez nagyon nem ugyanaz.... :?
CsaSzi9294

mike írta: 2022.06.14. 08:55
CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 08:32 Én biztosra veszem, hogy Skriniar és Martinez is el lesz adva, mert szerintem többet akarunk, mint 60 millió és ezt ezzel a két játékossal simán el tudjuk érni.
Nagyon negatív lettél az elmúlt napokban.
Túl sok a maszlag, es a kamuhír, vicc az egész.

Igazából nem vagyok negatív, csak reálisan nézem a dolgokat, a tavalyi évből kiindulva.
Sőt, nekem a Milenkovic-Bremer-Bastoni sor pont, hogy jobb, mint a DeVrij-Skrini-Bastoni. DeVrij már nem volt a régi, ezáltal Milenkovic szerintem jobb lehet, nem mellesleg sokkal fiatalabb, Bremer pedig fogja tudni hozni Skriniar szintjét úgy gondolom. Ez nem azt jelenti, hogy nem sajnálnám a szlovákot, nekem egyszerűen, fiatalabb és nem rosszabb ez a sor, mint a tavalyi.

Ráadásul, ahogy fentebb írtam, egy esetleges LM elads esetén, a Dybala-Lukaku kettőstől sem vágnék eret. Ki is fejtettem, hogy miért. :angel:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2022.06.14. 10:33-kor.
mike

CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 10:05 Igazából nem vagyok negatív, csak reálisan nézem a dolgokat, a tavalyi évből kiindulva.
Sőt, nekem a Milenkovic-Bremer-Bastoni sor pont, hogy jobb, mint a DeVrij-Skrini-Bastoni.
Ezt en is abszolút adom, Skrini nagy liebling, de ha Milenkovic és Bremer is jön, és még nyerünk is ezen 30-40 milliót, akkor ez siman magyarázható.
DV-t is bírom, de a szezon második felére nagyon leromlott a teljesítménye.

A támadóknál is egyetértek, de Lautaro nagy érték, és Skrini esetleges eladása után már ő inkább maradjon.
CsaSzi9294

mike írta: 2022.06.14. 10:33
CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 10:05 Igazából nem vagyok negatív, csak reálisan nézem a dolgokat, a tavalyi évből kiindulva.
Sőt, nekem a Milenkovic-Bremer-Bastoni sor pont, hogy jobb, mint a DeVrij-Skrini-Bastoni.
Ezt en is abszolút adom, Skrini nagy liebling, de ha Milenkovic és Bremer is jön, és még nyerünk is ezen 30-40 milliót, akkor ez siman magyarázható.
DV-t is bírom, de a szezon második felére nagyon leromlott a teljesítménye.

A támadóknál is egyetértek, de Lautaro nagy érték, és Skrini esetleges eladása után már ő inkább maradjon.
Látod, nem is vagyok annyira negatív. :)

Támadókkal kapcsolatban szerintem Dybala jobban ki tudna teljesedni ha Lukaku leköt legalább 2 védőt. Ezáltal Martinez részemről mehet. Kicsit untam már, hogy dobálja magát, meg hogy majd idén szintet lép dolgot vele kapcsolatban. 80 millióért és Lukakuért cserébe én nem leszek szomorú.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 10:36

Támadókkal kapcsolatban szerintem Dybala jobban ki tudna teljesedni ha Lukaku leköt legalább 2 védőt. Ezáltal Martinez részemről mehet. Kicsit untam már, hogy dobálja magát, meg hogy majd idén szintet lép dolgot vele kapcsolatban. 80 millióért és Lukakuért cserébe én nem leszek szomorú.
Martinezzel az a nagy baj, hogy minden szezonban van pár olyan hónapja amikor mindent kihagy vagy épp helyzetbe sem kerül....dobálást sem birom nála de ebben előnyére változott...első éveiben egy bohóc volt ilyen téren. :)
Egyébként nem adnám el mert brutál lenne a Lukaku - Dybala - Martinez hármas. ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.06.14. 10:57
CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 10:36

Martinezzel az a nagy baj, hogy minden szezonban van pár olyan hónapja amikor mindent kihagy vagy épp helyzetbe sem kerül....dobálást sem birom nála de ebben előnyére változott...első éveiben egy bohóc volt ilyen téren. :)
Egyébként nem adnám el mert brutál lenne a Lukaku - Dybala - Martinez hármas. ;)
Brutál lenne, ha nem Inzaghi lenne az edző. :)
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 11:01

De akkoris. Lehetne szépen rotálni meg a padról minőség jöhetne be. Egyszerre 3-an más edzőnél sem lennének a pályán. ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.06.14. 11:09

De akkoris. Lehetne szépen rotálni meg a padról minőség jöhetne be. Egyszerre 3-an más edzőnél sem lennének a pályán. ;)
Ja értelek. Igen igazad van. Legyen így! :)
interfan

Eleve egyik jatekos sem fogadna el a padot...

De ha ezt felretesszuk, ott van Inzaghi, aki soha nem a rotaciorol volt hires.

Nezzuk az "Inzaghi alap" perceit, maid a B csapatet.

- Inzaghi alap:

Handanovic: 4560 perc

Skriniar: 4380 perc
DeVrij: 3364 perc
Bastoni: 3326 perc

Dumfries: 2849 perc
Barella: 3870 perc
Brozovic: 4094 perc
Calhanoglu: 3357 perc
Perisic: 3897 perc

Dzeko: 3371 perc
Martinez: 3293 perc

- Cserek csokkeno sorrend:

Darmian: 2046 perc
Dimarco: 1892 perc
D'Ambrosio: 1421 perc
Vidal: 1378 perc
Sanchez: 1346 perc
Correa: 1317 perc
Gagliardini: 785 perc
Ranocchia: 556 perc
Vecino: 557 perc
Radu: 210 perc
Gosens: 175 perc

Azert ebbol nagyon erosen latszik, mennyire csak az adott 11 jatszott.
Dumfriest leszamitva, a tobbi 10 jatekos boven 3 ezer perc felett, sot meg egyesek a 4 ezret is elerik.

Padon pedig Darmian leszamitva, senki nem eri el meg csak a 2 ezer percet sem.
Darmian is azert, mert osszel meg o volt az Inzaghi alap resze, nem pedig Dumfries.
Cupi

interfan írta: 2022.06.14. 11:19

Majd most fog. Te is írtad milyen brutál menet jön a VB miatt...rotáció nélkül azt nem lehet bírni.
CsaSzi9294

- Inzaghi alap:

.....

Ezért mondtam, hogy brutál lenne a La-Lu-Dy sor akkor, ha nem Inzaghi lenne az edző. :)

Viszont az is igaz, amit Cupi ír, kell a minőség a padra is, többek között a VB miatt is!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 11:28

- Inzaghi alap:

.....

Ezért mondtam, hogy brutál lenne a La-Lu-Dy sor akkor, ha nem Inzaghi lenne az edző. :)

Viszont az is igaz, amit Cupi ír, kell a minőség a padra is, többek között a VB miatt is!
Inzaghi marad, sot hosszabbit is.
Szoval maradjon csak Martinez, Lukaku meg mehet ahova szeretne.
Skriniart meg el ne merjuk adni, es meg is vagyunk.

Nalam mar ez is oriasi elorelepes lenne:

Onana
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Gosens
Dybala-Martinez
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.06.14. 11:33
CsaSzi9294 írta: 2022.06.14. 11:28
Inzaghi marad, sot hosszabbit is.
Szoval maradjon csak Martinez, Lukaku meg mehet ahova szeretne.
Skriniart meg el ne merjuk adni, es meg is vagyunk.

Nalam mar ez is oriasi elorelepes lenne:

Onana
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Gosens
Dybala-Martinez
Tudom, hogy marad, ez nem is kérdés.
Viszont ebben most nem értünk egyet, mármint a lehetséges igazolás és eladás kapcsán. Van ilyen.

Én ezt várom ( = szerintem ez lesz) a következő szezontól, ami a kezdőt illeti, nálam ez is erősítés az ideihez képest:

Onana
Milenkovic-Bremer-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozo-Calha-Gosens
Dybala-Lukaku

Külön kiemelem, nem szeretném eladni a szlovákot, DE nekem ez is megfelelne...
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

16 távozóban én sem hiszek, de 10-12 simán benne van a pakliban, amiből 8 már szinte biztosan nem lesz itt jövőre (Perisic, Vecino,Kolarov,Rano,Caicedo,Vidal,Sanchez, Radu) és jelen állás szerint a Skrini,Lautaro,deVrij,Dumfries sorból 2 minimum menni fog,plusz a Gag,Dzeko,Correa trióból se biztos, hogy mindenki marad, szóval akárhogy is nézzük, bizony a fél keret ki fog cserélődni. Mindezt június végéig szeretné a vezetőség lezavarni, ami kemény meló lesz, de legalább addig eldől, hogy mi lesz a Lukaku sagából,mert utána már nem jár adókedvezmény, úgyhogy még két hét és tisztábban látunk.
Amúgy én csakis akkor hoznám vissza, ha LM és Dybala marad,a vb és a hosszú szezon miatt bőven lesz esélye mindenkinek, plusz ki tudja Dybala hány meccsre jelent sérültet..ezzel a trióval és mögöttük még Dzeko v Correa azért eléggé jól néznénk ki elől, a középpályához nagyon nem kell nyúlni, egyedül a védelem a kérdéses,ha onnan tényleg elmegy két alapember.
interfan

Pedulla szerint 8m + 2m bonuszert erkezhet Bellanova.
Baloldalra pedig szinten Pedulla szerint 5m + egy fiatal jatekosert erkezhet Cambiaso.

Dumfries jovoje kerdeses.
Válasz küldése