Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

vaskalap

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nyert a Sheriff,de az az érzésem,hogy ellenünk pukkadnak majd ki.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Sheriff minket is jól beárazott....mindkét csapatot megverték akiket mi nem tudtunk. :D :o :o
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Oda-vissza kell verni a csoport legerősebb csapatát, a moldáv cowboyt, seriffet vagy mit és csoportelsők vagyunk. Egyszerű ez a képlet. :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A vadkeleti seriffek hibátlanul vezetik a csoportot. Ez azért kellemetlen mindössze, mert a korábban tippeltnél nagyobb öldöklés lesz a második helyért, ahova előzetesen az Intert helyezték (remélték) legtöbben.

FORZA INTER!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Cakir addig vezeti a milan meccset,míg ki nem kapnak :D
Cupi

möszi írta: 2021.09.28. 22:56 Oda-vissza kell verni a csoport legerősebb csapatát, a moldáv cowboyt, seriffet vagy mit és csoportelsők vagyunk. Egyszerű ez a képlet. :)
Mennyire cink már, hogy egy moldáv csapat 2 kör után 6 pontos és vezeti a csoportot....nekünk meg ez a 4. szezonban sem jön össze. :D
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Cupi írta: 2021.09.28. 22:58
möszi írta: 2021.09.28. 22:56 Oda-vissza kell verni a csoport legerősebb csapatát, a moldáv cowboyt, seriffet vagy mit és csoportelsők vagyunk. Egyszerű ez a képlet. :)
Mennyire cink már, hogy egy moldáv csapat 2 kör után 6 pontos és vezeti a csoportot....nekünk meg ez a 4. szezonban sem jön össze. :D
Erre mondják, hogy páros lábbal rúgták be az ajtót? :D :lol:
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

3x lőtt kapura a Sheriff,abból 3gól,egyet nem adtak meg les miatt,ezt nevezem hatékonyságnak :lol:

Azért nem gondolom,hogy ellenünk is ez lesz,szerintem a 6 pontot hozni fogjuk ellenük, a Real meg mostantól szintén győzelmi kényszerben,így a végére,ha otthon verjük a Sahtart meg kell lennie a továbbjutásnak,az utsó fordulóban lehet Madridban egy szalonremi.
Cupi

brecsinho írta: 2021.09.28. 23:05

Azért nem gondolom,hogy ellenünk is ez lesz,szerintem a 6 pontot hozni fogjuk ellenük, a Real meg mostantól szintén győzelmi kényszerben,így a végére,ha otthon verjük a Sahtart meg kell lennie a továbbjutásnak,az utsó fordulóban lehet Madridban egy szalonremi.
Ez ismerős tavalyról :D Csak egy nyomorult gól kellett volna. :? De nem jött....
brecsinho

Cupi írta: 2021.09.28. 23:18
brecsinho írta: 2021.09.28. 23:05

Ez ismerős tavalyról :D Csak egy nyomorult gól kellett volna. :? De nem jött....
Úgy látszik az 5-0-ás EL elődöntő után vezekelnünk kell :D

Ha negyedszer se rúgunk nekik gólt,akkor ne is jussunk tovább...mondjuk előbb a Sheriff meccsekeket húzzuk be :roll:
Cupi

brecsinho írta: 2021.09.28. 23:22
mondjuk előbb a Sheriff meccsekeket húzzuk be :roll:
Na ez az. :? Kötelező lenne de már nem merek semmit írni. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Így hogy nyert a Sheriff, elég meleg a pite.
12 pontot szerezhetünk még, és megyünk Madridba is....ahol megintcsak nem mi leszünk a favoritok.
A Sheriff ellen 6 pont kell, különben kiestünk.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ha így játszunk mint tegnap semmi esélyünk. A tegnapi teljesítmény érthetetlen volt!!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Nem tudom ki hisz abban hogy 2x tudunk nyerni a sheriff ellen... Ők tét nélkül játszhatnak rajtunk pedig óriási lesz a nyomás ha nyernek még 1 meccset gyakorlatilag továbbmentek. 4 meccsük van rá... A kérdés inkább az reálisan h ramenjunk e a 3. helyre?
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

INTER-1908 írta: 2021.09.29. 07:35 Nem tudom ki hisz abban hogy 2x tudunk nyerni a sheriff ellen... Ők tét nélkül játszhatnak rajtunk pedig óriási lesz a nyomás ha nyernek még 1 meccset gyakorlatilag továbbmentek. 4 meccsük van rá... A kérdés inkább az reálisan h ramenjunk e a 3. helyre?
Őszintén szólva én nem igazán! Nem azért mert pesszimista vagyok, hanem úgy gondolom a két frontra (Bl, Seria A) nem elég a keretünk!

Pontosabban elég lehetne, ha a keretünk nagy része valamilyen ország válogatott játékosa nem lenne! Nem tudom ez meddig mehet így tovább, de teljesen kifacsarják a játékosokat. (selejtezők, nemzeti liga vagy mi a rák, barátságos meccsek stb.) Oké hogy ez a dolguk de ennyi meccset amit ezek a szerencsétlenek letolnak, hát köszönöm szépen! Azért is vannak ezek a meglepetés eredmények véleményem szerint, hogy pl. egy Madrid otthon ki tud kapni egy ilyen nevesincs csapattól, ahol ugye egy deka válogatott játékos nem szerepel, ergo ők életük meccsét játszhatják kb. Persze tudom a többi nagy csapatnál is ugyan ez a helyzet, de sajnos mi csak zárójelben vagyunk nagy csapat. A Bl-hez úgy néz ki kevesek vagyunk!
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

INTER-1908 írta: 2021.09.29. 07:35 Nem tudom ki hisz abban hogy 2x tudunk nyerni a sheriff ellen... Ők tét nélkül játszhatnak rajtunk pedig óriási lesz a nyomás ha nyernek még 1 meccset gyakorlatilag továbbmentek. 4 meccsük van rá... A kérdés inkább az reálisan h ramenjunk e a 3. helyre?
Na ne szórakozzatok már! Ennek a Sheriff keretének értéke a Puskás Akadémia értékével egyezik. A Fradi kerete is ennek
a 3x-át éri. Ha oda-vissza nem verjük őket, akkor tényleg adják le a szerelést...
Várható volt, hogy az ukrajnai kirándulás nem lesz sétagalopp. A továbbjutás szempontjából
az X megfelelő eredmény. Simán továbbjutunk.
Cupi

cuchu11 írta: 2021.09.29. 09:17

Na ne szórakozzatok már! Ennek a Sheriff keretének értéke a Puskás Akadémia értékével egyezik. A Fradi kerete is ennek
a 3x-át éri. Ha oda-vissza nem verjük őket, akkor tényleg adják le a szerelést...
Várható volt, hogy az ukrajnai kirándulás nem lesz sétagalopp. A továbbjutás szempontjából
az X megfelelő eredmény. Simán továbbjutunk.
Persze jogos de látod, hogy a Madridnak sem sikerült hazai pályán.....én is azt mondom kötelező verni őket de gondolom a madridisták is ezt gondolták. ;)
brecsinho

Én hiszek benne..ha meg nem,akkor felesleges is továbbjutásról beszélni. Azért hatalmas mákjuk volt tegnap a sheriffeknek,kizárt, hogy még egy ilyen meccs összejöjjön nekik,meg most már komolyabban is veszik őket. Szerintem nem fognak több pontot szerezni, nekünk hozni kell a következő 3 meccset és 10 ponttal mehetünk a végén Madridba, azzal meg kell legyen a továbbjutás.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Hétvégén muszáj lesz kicsit rotálni a Sass ellen, én ezt tenném majd fel:

Handanovic
D'Ambrosio-De Vrij-Skriniar
Darmian-Barella/Vidal-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Lautaro-Correa
Cupi

Kicsit higgadtabban a tegnapi meccsről és a játékosokról.

Bastoni meccsek óta gyenge. Nem értem mi van vele. Többet tud ennél. Sokszor lassú és lerántással állítja csak meg az ellenfelet...

Dumfries sajnos nagyon messze van Hakimi szintjétől. Jól kezdett de annyi hibát amivel játszott...sokszor labdakezelési hibák....mondanám a fáradtság de ő alig játszott....

Vecino egy életművész....kb megint alig lehetett észrevenni...volt, hogy azt hittem már lecserélték mert annyira nem látszott a pályán....nagyban hozzájárult, hogy a középpályánk átjáróház volt....most látszott igazán az is Brozo mennyire hasznos...lement és teljesen megszűnt a középpálya....Barella totál fáradt, látszott a sok hibán...na meg Vecino és a török helyett is melózott....

Hakan helyében meg visszavonulnék....ha egy Vecino kiszorít a kezdőből az már a vég. :D

Inzaghinak meg be kellene látnia Dzeko sokkal hasznosabb lenne ha kihagyna néha pár meccset....35 éves....első meccseken nem játszott ennyi hibával....de mostanra teljesen elkészült az erejével...nem is értem mit gondoltunk?? Ilyen korban heti 2 meccs /+ a válogatottban is nyomta/ 1 hónapon keresztül?? Barella is alig bírja pedig ő fiatal és egy gép. :)
brecsinho

Mondjuk én nem számítottam könnyű meccsre,nem is értettem a nagyarányú győzelemről ábrándozókat. Sokan megfáztak már a Sahtarnál,nem rossz csapat,főleg otthon, ráadásul a szombati meccsünk is elég sokat kivehetett a társaságból. Így is behúzhattuk volna, csak Dzeko 2méter üres kaput fölérúgja,LM kihagyja az ajándékziccert,Pyatek a végén mutatott két bravúrt, meg Barella kapufája is mehetett volna pár centivel lejjebb, szóval meglehetett volna ez a gyenge performansz ellenére is.
Továbbra is azt gondolom,hogy a Sheriffet oda-vissza ütni kell és máris a 2. helyen vagyunk,onnantól meg a Sahtar elleni hazain mehet a negyedik 0-0 :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brecsinho 2021.09.29. 11:02-kor.
Cupi

brecsinho írta: 2021.09.29. 10:30 meg Barella kapufája is mehetett volna pár centivel lejjebb, sz
Érdekesség, hogy a tavalyi idegenbeni 0-0 alkalmával is lőtt Barella egy kapufát. :)
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

brecsinho írta: 2021.09.29. 10:30 Mondjuk én nem számítottam könnyű meccsre,nem is értettem a nagyarányú győzelemről ábrándozókat. Sokan megfáztak már a Sahtarnál,nem rossz csapat,főleg otthon, ráadásul a szombati meccsünk is elég sokat kivehetett a társaságból. Így is behúzhattuk volna, csak Dzeko 2méter üres kaput fölérúgja,LM kihagyja az ajándékziccert,Pyatek a végén mutatott két bravúrt, meg Barella kapufája is mehetett volna pár centivel lejjebb, szóval meglehetett volna ez volna a gyenge performansz ellenére is.
Továbbra is azt gondolom,hogy a Sheriffet oda-vissza ütni kell és máris a 2. helyen vagyunk,onnantól meg a Sahtar elleni hazain mehet a negyedik 0-0 :D
Én sem számítottam könnyű meccsre, ezt írtam is korábban, nem az eredménnyel van probléma, benne van ez a pakliban, számomra a játék képe miatt lehangoló az egész, főleg a 2. félidő, az valami egészen döbbenetes volt, a tavalyi teljesítményünk ehhez képest klasszis szintet mutatott. Nyilván fáradtak a játékosaink, de azért nem lehet erre fogni szerintem, más csapatok is ugyanúgy sok meccset játszanak. Pl a Real veresége nem kis szégyen, sőt, de ők totál lefocizták a Sheriffet, kb ilyen 100-ból 1-szer bejön kategória a moldávok győzelme.
Cupi írta: 2021.09.29. 09:52
Vecino egy életművész....kb megint alig lehetett észrevenni...volt, hogy azt hittem már lecserélték mert annyira nem látszott a pályán....nagyban hozzájárult, hogy a középpályánk átjáróház volt....most látszott igazán az is Brozo mennyire hasznos...lement és teljesen megszűnt a középpálya....

Ez a csávó egyszerűen felfoghatatlan számomra, próbáltam a lehető legpozitívabban hozzáállni a kezdéséhez, annak ellenére, hogy az elviselhetetlen kategóriát képviseli nekem, de mindig bizonyítja újra és újra, hogy nem hiába érzek így vele kapcsolatban.
Olyan szinten haszontalan, hogy arra szavak nincsenek, elbújik a védők között, amikor hozzánk kerül a labda felfut a csatárok mellé, így rontja az összjáték lehetőségét is, plusz elöl sincs haszna, a kp védekezés ezáltal szétesik, egyszerűen semmi használható képessége nincs, ügyetlen, lassú, rosszul helyezkedik, 0 a játékintelligenciája és még lehetne sorolni... Addig ne is várjunk sima továbbjutást, amíg ilyen lúzerek kezdőként szerepet kaphatnak.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

brecsinho írta: 2021.09.29. 10:30 Mondjuk én nem számítottam könnyű meccsre,nem is értettem a nagyarányú győzelemről ábrándozókat. Sokan megfáztak már a Sahtarnál,nem rossz csapat,főleg otthon, ráadásul a szombati meccsünk is elég sokat kivehetett a társaságból. Így is behúzhattuk volna, csak Dzeko 2méter üres kaput fölérúgja,LM kihagyja az ajándékziccert,Pyatek a végén mutatott két bravúrt, meg Barella kapufája is mehetett volna pár centivel lejjebb, szóval meglehetett volna ez a gyenge performansz ellenére is.
Egyetértek, a moldáv kovbojokat oda-vissza verni kell, nem hiszem el, hogy ez a szerencselufi sokáig tarthat még náluk. Sajnálom a madrid elleni nyitómeccset, ha ott kihozzuk az X-et, ami valljuk meg a látottak alapján bőven megérdemelt lett volna, akkor most csoport másodikként várnánk a sheriffék elleni két meccset. Ha ezek után sem készülünk fel ellenük rendesen, akkor valóban mehet a levesbe ez a BL idény, mert semmi értelme itt bohóckodni. Azt gondolom, hogy továbbra is a madrid és donyeck az igazi ellenfelünk a csoportban, a moldávoknak meg megköszönhetjük, hogy 3 ponton tartották a realt, akik még oda-vissza mérkőznek a donyeckkel, ami nem lesz sétagalopp nekik sem. Nem hiszem, hogy bányászéknál olyan simán hozzák a 3 pontot...
Cupi

ricsinter írta: 2021.09.29. 11:03

Ez a csávó egyszerűen felfoghatatlan számomra, próbáltam a lehető legpozitívabban hozzáállni a kezdéséhez, annak ellenére, hogy az elviselhetetlen kategóriát képviseli nekem, de mindig bizonyítja újra és újra, hogy nem hiába érzek így vele kapcsolatban.
Olyan szinten haszontalan, hogy arra szavak nincsenek, elbújik a védők között, amikor hozzánk kerül a labda felfut a csatárok mellé, így rontja az összjáték lehetőségét is, plusz elöl sincs haszna, a kp védekezés ezáltal szétesik, egyszerűen semmi használható képessége nincs, ügyetlen, lassú, rosszul helyezkedik, 0 a játékintelligenciája és még lehetne sorolni... Addig ne is várjunk sima továbbjutást, amíg ilyen lúzerek kezdőként szerepet kaphatnak.
Most felteszem az 1 milliós kérdést. Hogyan lehet, hogy ez az arc már a 3. edzőnél is pályára léphet sőt kezd is??? :o Profi edzők nem látják azt amit mindenki? Statisztikák alapján is alig ér labdába....fut mindig de sehova nem ér oda....
Csak azt ne mondjuk nincs más mert helyette egy primavera arcot előbb játszatnék aki még lelkes is lenne és bizonyítani akarna....
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ne haragudjatok, én is azt mondtam a tegnapi meccs után, hogy a következő hármat hozni kell, de teljesen mindegy, hogy moldáv, üzbég, észt csapat e, az a lényeg, amit a pályán mutatnak. És egy-egy véletlen eredmény ki tud csúszni, de az, hogy egyáltalán a csoportkörig eljutottak és itt 2ből 2-t nyertek, korántsem nevesincs csapatok ellen, az azt mutatja, hogy ez egy igenis jó csapat, és szerintem a két meccsen ellenük csúszni-mászni kell majd, vért, verejtéket izzadva. Semmivel nem lesz könnyebb ellenük, mint a másik két csapat ellen. Sajnos. Pedig a sorsolásnál én is abban reménykedtem, hogy ha ellenük tuti a 6 pont, akkor egymás elleni eredményekkel a Sahtart meg tudjuk előzni. Ebben már egyáltalán nem vagyok biztos.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

En most azt erzem es mondom, hogy a leheto legjobbkor jon a szunet.
Mert hat valljuk be, az utobbi 3 meccs nem igazan azt kaptuk amit vartunk.
Nem is feltetlen az eredmeny a gond (persze az is), de nagyobb gond a jatek.

Fiorentina ellen isteni szerencse volt hogy megusztuk 1-el az elso felidot.
Egy szot nem szolhattunk volna ha 3-0 a felido.
Masodik felidoben ket gyors gol jott a semmibbol, majd a Fio osszeesett es meg egy kiallitas is jott.

Atalanta ellen szinten roppant gyenge 1.felido utan mentettuk X-re, dehat szinten valljuk be, hiaba a kihagyott tizi, szamunkra hizelgo az X.
Kozelebb volt az Atalanta a gyozelemhez, tobbet is tettek erte, es jobbak is voltak.

Majd jott ez a tegnapi dobbenet.
Ahogy irta valaki itt, a tavalyi Conte csapat jateka ehhez kepest klasszis volt.
Elkepeszto es felfoghatatlan mennyire szarul jatszottunk.
Egy Shaktar folenk nott, es ez itt a baj.
Mert egy Real lehet kikapott, de lefociztak azt a 0 Sheriffet a palyarol.
Hat nalunk nem ez volt, nagyon nem, inkabb orulhetunk az X-nek...

Szoval vannak bajok...

Ezert jon most jokor a szunet, lehet rendezni a sorokat, lehet osszeszedni magunkat.
Kell is mert oktoberbe a szunet utan egybo Lazio-Inter, majd Inter-Juve.

Persze meg itt a Sass meccs, ahol barhogyan is de nyerni kell.
Remelem Inzahi is kicsit osszekapja magat, es legalabb a szent tehenet a padon hagyja, es kezdhet Correa vagy Sanchez.
ricsinter

Cupi írta: 2021.09.29. 11:09
Most felteszem az 1 milliós kérdést. Hogyan lehet, hogy ez az arc már a 3. edzőnél is pályára léphet sőt kezd is??? :o Profi edzők nem látják azt amit mindenki? Statisztikák alapján is alig ér labdába....fut mindig de sehova nem ér oda....
Csak azt ne mondjuk nincs más mert helyette egy primavera arcot előbb játszatnék aki még lelkes is lenne és bizonyítani akarna....
Hát erre nem tudok magyarázatot adni, nyilván néha a kényszer is szülte a játszatását, mint pl most is, viszont valóban úgy is nézhetjük, hogy ezt tényleg lehozná a primaverából is bárki és ez nem túlzás szerintem. Vagy akkor már Alexissel vagy Correaval lehetne egy 3-4-2-1, 3-4-3, mert Vecino helyezkedésével is ugyanez a felállás, de legalább elől gördülékenyebb lenne a játék, a semmi védekezését meg lehozza az előbbi 2 játékos is.

Amúgy a leglogikusabb válasz erre a kérdésre szerintem az olasz edzők elavult becsípődése lehet :roll:
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Baggio85 írta: 2021.09.29. 11:20 Ne haragudjatok, én is azt mondtam a tegnapi meccs után, hogy a következő hármat hozni kell, de teljesen mindegy, hogy moldáv, üzbég, észt csapat e, az a lényeg, amit a pályán mutatnak. És egy-egy véletlen eredmény ki tud csúszni, de az, hogy egyáltalán a csoportkörig eljutottak és itt 2ből 2-t nyertek, korántsem nevesincs csapatok ellen, az azt mutatja, hogy ez egy igenis jó csapat, és szerintem a két meccsen ellenük csúszni-mászni kell majd, vért, verejtéket izzadva. Semmivel nem lesz könnyebb ellenük, mint a másik két csapat ellen. Sajnos. Pedig a sorsolásnál én is abban reménykedtem, hogy ha ellenük tuti a 6 pont, akkor egymás elleni eredményekkel a Sahtart meg tudjuk előzni. Ebben már egyáltalán nem vagyok biztos.
Én továbbra is tartom, ha nincs két sima győzelem ellenük, akkor a srácok adják le a szerelést...
Baggio85

Szerintem a Fiorentina, Atalanta meccsekkel semmi gond nem volt. Illetve nyilván nem volt tökéletes, de ebben az erőltetett menetben 4 pontot szerezni két ilyen ellenfél ellen, az belefér bőven, még akkor is, ha voltak a meccseken tényleg elég nagy hullámvölgyek a játékunkban.
A tegnapi X majd kiderül, mire lesz elég, de azért szerintem arra felkészülhet mindenki, hogy a következő időszakban, december végéig, amíg BL van és 3 naponta játszuk a meccseket, addig lesznek sz*r meccseink, vereségekkel. Nem csak azért, mert ez a keret ennyire képes, hanem azért is, mert ez minden csapatnak egy nagy kihívás lesz, aki ennyi tétmeccset játszik majd.
Baggio85

cuchu11 írta: 2021.09.29. 11:24
Baggio85 írta: 2021.09.29. 11:20 Ne haragudjatok, én is azt mondtam a tegnapi meccs után, hogy a következő hármat hozni kell, de teljesen mindegy, hogy moldáv, üzbég, észt csapat e, az a lényeg, amit a pályán mutatnak. És egy-egy véletlen eredmény ki tud csúszni, de az, hogy egyáltalán a csoportkörig eljutottak és itt 2ből 2-t nyertek, korántsem nevesincs csapatok ellen, az azt mutatja, hogy ez egy igenis jó csapat, és szerintem a két meccsen ellenük csúszni-mászni kell majd, vért, verejtéket izzadva. Semmivel nem lesz könnyebb ellenük, mint a másik két csapat ellen. Sajnos. Pedig a sorsolásnál én is abban reménykedtem, hogy ha ellenük tuti a 6 pont, akkor egymás elleni eredményekkel a Sahtart meg tudjuk előzni. Ebben már egyáltalán nem vagyok biztos.
Én továbbra is tartom, ha nincs két sima győzelem ellenük, akkor a srácok adják le a szerelést...
Pedig szerintem akkor le is adhatják előre, mert, hogy sima nem lesz, abban szinte biztos vagyok. :) Talán annyi előnyünk van, hogy most már meglepni nem tudnak, mert tudjuk, mire kell készülnünk ellenük.
Cupi

ricsinter írta: 2021.09.29. 11:23

Amúgy a leglogikusabb válasz erre a kérdésre szerintem az olasz edzők elavult becsípődése lehet :roll:
Csak azért hihetetlen ez számomra mert profi videós csapata is van manapság egy edzőnek akik 100 millió statisztikával kiegészítve egy konkrét elemzést tesz az edző elé....most ebből nem derül ki? :shock: Számok nem hazudnak...nincs aki azt mondja hé mester ahogy nézem ez az arc 43x ért labdába míg mellette a másik 151x.....nem volt ez gyenge? :)
ricsinter

Cupi írta: 2021.09.29. 11:31
ricsinter írta: 2021.09.29. 11:23

Csak azért hihetetlen ez számomra mert profi videós csapata is van manapság egy edzőnek akik 100 millió statisztikával kiegészítve egy konkrét elemzést tesz az edző elé....most ebből nem derül ki? :shock: Számok nem hazudnak...nincs aki azt mondja hé mester ahogy nézem ez az arc 43x ért labdába míg mellette a másik 151x.....nem volt ez gyenge? :)
Teljesen igaz amit írsz, számomra is érthetetlen ennek tükrében ez az egész, csak valami magyarázatot próbáltam találni rá :D
Cupi

interfan írta: 2021.09.29. 11:22

Remelem Inzahi is kicsit osszekapja magat, es legalabb a szent tehenet a padon hagyja, es kezdhet Correa vagy Sanchez.
Én tartok ettől a meccstől nagyon...nekik nem volt hétközi meccsük...féle szét fognak futni minket és letámadnak amivel nagyon nem tudunk mit kezdeni....benne van nem nyerünk... :? Persze tévedjek és legyen egy sima győzelem. ;)
interfan

Cupi írta: 2021.09.29. 11:55
interfan írta: 2021.09.29. 11:22

Én tartok ettől a meccstől nagyon...nekik nem volt hétközi meccsük...féle szét fognak futni minket és letámadnak amivel nagyon nem tudunk mit kezdeni....benne van nem nyerünk... :? Persze tévedjek és legyen egy sima győzelem. ;)
Mindig minden egyes gyozelem fontos, de most ez kulonosen igaz.
Leginkabb azert mert utanna Lazio-Inter, majd Inter-Juve, es kozte meg egy BL meccs is lesz.
Kozvetlen rivalisok ellen jatszunk majd.

Inzaghi hatha egy kicsit magahoz ter, es legalabb Dzekot leulteti maga melle a padra.
Calha es Vecino utan, meg johet a Lord a kezdobe, rosszabb o sem lehet mint a masik ketto. :D
De szornyu allapotban van a KP...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Az olasz bajnokságban mi rúgtuk a legtöbb gól,de a BL-ben 0-nal járunk.
Ez valami görcsös lelki állapot lehet,hogy ennyire tartottunk az ukrán-braziloktól.
A fáradtság nem lehet indok.
Sajnos ha nem sikerül megfelően a moldáv kiscsapat ellen akkor vége a dalnak,de ez most az összes közül a leggyengébb csoport.

A Sassulo ellen meg megint nem várhatunk sima meccset.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Azért érezni , hogy ez már nem az a gyilkos csapat , mint tavaly .

Az is igaz , hogy nem cél a scudetto , hanem lehetőség . Mások is nagyon gyengék . Ismét sehol nincs az olasz foci . Reálisan nem vagyunk egy Donyeck előtt sokkal .
interfan

Jelenlegi hirek szerint ket kerdes van a kezdot illetoen.
Darmian vagy Dumfries, es a KP kozepe.
Jelenleg ugynezki Calhanoglu kezdhet.
Tobbi poszton az Inzaghi alap jatszhat.

Varhato kezdo:

Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dumfries/Darmian-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Dzeko-Martinez
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2021.10.02. 08:46-kor.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2021.10.02. 08:36 Jelenlegi hirek szerint ket kerdes van a kezdot illetoen.
Darmian vagy Dumfries, es a KP kozepe.
Jelenleg ugynezki Calhanoglu kezdhet.
Tobbi poszton az Inzaghi alap jatszhat.

Varhato kezdo:

Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dumfries/Darmian-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Dzeko-Martinez
Szerintem Dzeko ma pados lesz és Correa kezd a helyén.
Széleken a Darmian-Perisic duó jön most úgy érzem.
Nehéz pálya, annyira talán még nem veszélyes ellenfél a Sass, mint volt De Zerbi alatt, de nem lepne meg, ha X-elnénk, ugyanakkor nem is esnék kétségbe, ha így alakulna.
interfan

Inzaghi tegnap elmondta, nagyon elegedett Calhanogluval, igazi minosegi jatekos.
Az hogy a Shaktar ellen nem o kezdett, az nem az Atalanta elleni teljesitmenye miatt volt.
Elemezte az Atalanta elleni jatekat, es Calhanoglu tetszett amit latott tole.
Tobb jatekos van ezen a poszton, ezert neha kulonbozo donteseket hoz.

Handanovic az Inter kapitanya, es az egyetlen vezer az oltozoben.
Hosszu evekig lesz o meg az Inter jatekosa.

Del Amerikaik valoszinu nem lesznek a Lazio ellen, viszont most csak a Sass meccsre gondolunk.

Sanchez minosegi jatekos, aki nagyon jol tert vissza a serulese utan.
Tobb mint 20 napja teljes intezitasu edzest vegez a csapattal, barmikor jatekra kesz.

Brozovic helyettes posztra van 4 jatekosom.
Barella akit a Shaktar ellen odatettem.
De Sensi, Gagliardini es Vecino is bevetheto Brozovic posztjan.
interfan

PellerG írta: 2021.10.02. 08:40 Nehéz pálya, annyira talán még nem veszélyes ellenfél a Sass, mint volt De Zerbi alatt, de nem lepne meg, ha X-elnénk, ugyanakkor nem is esnék kétségbe, ha így alakulna.
Egyaltalan nem ertek egyet hogy ez a Sass most hazai palyan micsoda nehez ellenfel.

Sassuolo-Sampdoria 0-0
Sassuolo-Torino 0-1
Sassuolo-Salernitana 1-0

Ez minden, csak nem "nehez palya".
A tokutolso 1 pontos, 15 golt kapott Salernitanat is epphogy tudtak verni.
Raadasul ugy, hogy a Salernitana kb semmivel nem volt rosszabb mint a Sass.

Azzal sem ertek egyet egyaltalan, hogy "nem esnek ketsegbe ha X lenne".
En meg igen, mert egy ilyen Sassuolot egy csapatnak aki bajnok akar lenni verni kell kerdes nelkul.
Jon a valogatott utan a Lazio majd a Juve, kozbe lesz egy BL is, szoval nagyon nem fix gyozelmek es kotelezo meccsek jonnek.
Ilyenkor nem szabad pontokat hullajtani.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A Sheriff szerintem már ott tart, hogy vért iszik meccs előtt, a szünetekben pedig kézigránátot szarik. Nem lesz ellenük sem egyszerű. Két forduló után 1 ponttal és az elmúlt néhány év hatékonyságával szerintem kb. reménytelen a helyzet, de persze ne legyen igazam.
A Sassuolo elleni meccs sem egy laza, kocogós, pihentető lötyögésnek ígérkezik.

FORZA INTER!!!
ricsinter

Correa állapotáról mit tudni? Olvastam olyat, hogy a múltkori sérülése mégsem jött még helyre teljesen és nem is biztos, hogy jàtszhat.
interfan

ricsinter írta: 2021.10.02. 12:01 Correa állapotáról mit tudni? Olvastam olyat, hogy a múltkori sérülése mégsem jött még helyre teljesen és nem is biztos, hogy jàtszhat.
Correa teljesen felepult.
Az Atalanta meccset hagyta ki, akkor vartuk a visszatereset, de akkor meg nem epult fel teljesen.
Azota mar teljes erteku edzesmunkat vegez, teljesen felepult, kezdokent is bevetho.
Inzaghi tegnap mondta el, Sensin kivul mindenki bevetheto akar kezdokent is.

Mint ahogy Sanchez is, akkor 3 hete edz a csapattal es teljeserteku edzesmunkat vegez, maga Inzaghi mondta.
Mint ahogy azt is, hogy Sanchez is barmikor jatekra kesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2021.10.02. 12:09-kor.
Festa

interfan írta: 2021.10.02. 12:06
ricsinter írta: 2021.10.02. 12:01 Correa állapotáról mit tudni? Olvastam olyat, hogy a múltkori sérülése mégsem jött még helyre teljesen és nem is biztos, hogy jàtszhat.
Az Atalanta meccset hagyta ki, akkor vartuk a visszatereset, de akkor meg nem epult fel teljesen.
Azota mar teljes erteku edzesmunkat vegez, teljesen felepult, kezdokent is bevetho.

Mint ahogy Sanchez is, akkor 3 hete edz a csapattal es teljeserteku edzesmunkat vegez, maga Inzaghi mondta.
Mint ahogy azt is, hogy Sanchez is barmikor jatekra kesz.
Nagyon remélem ,hogy este a Corre-lautaro csatársorral kezdünk majd.
Dzeko pihenjen csak 1 kicsit.
ricsinter

Az Atalanta meccset hagyta ki, akkor vartuk a visszatereset
Ezt nyilván tudom, csak azt hiszem tegnapi vagy azelőtti hír volt, hogy még mindig van valami kis gebasz vele.
De akkor jó, ha nincs problémája már.
interfan

ricsinter írta: 2021.10.02. 12:12
Az Atalanta meccset hagyta ki, akkor vartuk a visszatereset
Ezt nyilván tudom, csak azt hiszem tegnapi vagy azelőtti hír volt, hogy még mindig van valami kis gebasz vele.
De akkor jó, ha nincs problémája már.
Nincsen.
Inzaghi el is mondta tegnap, mindenki bevetheto es szamithat mindenkire akar kezdokent.
Egyedul Sensire nem.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Én ma estére egy nyögve nyelős, kevés gólos meccsre számítok, 0-1 lesz szerintem.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nagyon jó meccs Toro-Juve. Egyenrangú a Torinó, támadnak szépen. 🙂
Festa

Jó lenne ha iksz lenne az a a meccs Torinoban.
A Sassulo nagyon nyilt meccseket játszik,de ez kedvezehet nekünk ha kitámadnak akkor több lehetőségünk lesz kontrázni.
1-2 vagy vagy 1-3 lesz ,de a félidőben megint nem fogunk vezetni.Aki gondolja megjátszhatja. ;)
Válasz küldése