Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

INTER-1908 írta: 2021.10.28. 09:01 Várjunk azért Correira talán ha a meccsek felén játszott ( ha jól tudom sérült is volt) Dumfries sem alapember.... ne 10 meccs után húzzunk le valakit... Correira sem ügyetlen játékos szerintem nem rossz ő. De az biztos hogy Sanchez nagyon extra volt sokkal több lehetőséget érdemel, ahogy szerintem Dambro is (persze nem kezdőként bár tegnap Darmian sok hibával játszott) de csereként mindenképp nálam első wb csere Darmian oldalán a komoly meccseken, az ilyen középcsapatok ellen pedig nyugodtan kezdhet.
Dumfriest kiveseztuk eleg sokan legutobb.

Corrrea kapcsan meg az a baj, hogy o eddigi palyafutasaban is ennyi volt.
Par napja volt itt, es erdemes ezt ujra megnezni.
Simeone 1,5m vs Correa 30m.

Correa:
128 meccs = 27 gol 15 golpassz

Simeone:
187 meccs = 56 gol 17 golpassz

1,5m vs 30m.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

INTER-1908 írta: 2021.10.28. 09:01 Várjunk azért Correira talán ha a meccsek felén játszott ( ha jól tudom sérült is volt) Dumfries sem alapember.... ne 10 meccs után húzzunk le valakit... Correira sem ügyetlen játékos szerintem nem rossz ő. De az biztos hogy Sanchez nagyon extra volt sokkal több lehetőséget érdemel, ahogy szerintem Dambro is (persze nem kezdőként bár tegnap Darmian sok hibával játszott) de csereként mindenképp nálam első wb csere Darmian oldalán a komoly meccseken, az ilyen középcsapatok ellen pedig nyugodtan kezdhet.
Ez igaz csak a helyzet az, hogy egyik játékos sem fiatal tehetség. Mind a kettőnek volt ideje bőven bizonyítani, hogy mit és mennyit is ér. Na már most. Dumfries az EB-n valóban jó teljesítményt nyújtott és nálunk is volt azért egy jó meccse, de a mai világban annak sajnos jelzés értéke van, ha valakit egy jó EB után sem akar a kutya sem és az ára 12.5 millió euró.
Sajnos nagyon buta focistának tűnik, viszont most egy elég nagy pofont kapott, így talán összekapja magát és elkezd teljesíteni.

Correa már egy jóval érdekesebb kérdés. Benne sosem volt szerintem igazi potenciál, legalábbis ha góllövő csatárt keresünk az egyértelműen nem ő. Ez az eddigi statisztikáiból is látszik. Ettől még cserecsatárnak jó lehet, de egy nagy csapatban szerintem csak 2. számú csere. Tőle azt várni, hogy bejön és eldönti a meccset, az túlzás. Oké pont így kezdett, viszont éppen ezért várunk tőle jóval többet, mint amire képes. 30 milliót meg sosem ért és ez óriási baklövés volt. Értem én, hogy fiatalabb, de jelen helyzetben jobb lett volna egy idősebb megbízhatóbb csatár (pl. Zapata), mert bízzunk benne ez csak átmeneti időszak a csapat életében. Annál is inkább, mert Martinez mellett Correa az mínusz két ember...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Correa nem tudom miért van ennyire elővéve már októberben úgy, hogy ő nem is játszott sokat....30 millióért én is többet várnék de miért temetjük már most?
Ha már statisztika, 8 meccsen játszott összesen 232 percet /BL kemény 60 perc, bajnokin meg 172/ amin van 2 gólja. Nem sok de ez a 232 perc az összes lejátszott perc kb. 30%-a. Tehát ennyi alapján mondjuk rá így a lefutott szezon kb. 20%-ánál, hogy totál bukta igazolás volt....
Várjuk meg a májust szerintem. Van olyan játékos aki később lendül be. Majd akkor meglátjuk mennyire érte meg az a 30 millió....Én megadom neki az esélyt. ;)
A másik meg, hogy tudtuk előre, hogy ő kb. 10-12 gólos csatár. Ezt simán hozhatja itt is és akkor azt kapjuk amit vártunk. :)
interfan

Cupi írta: 2021.10.28. 09:49 A másik meg, hogy tudtuk előre, hogy ő kb. 10-12 gólos csatár. Ezt simán hozhatja itt is és akkor azt kapjuk amit vártunk. :)
Inkabb itt ez a baj, hogy mindenki tudhatta es lathatta hogy kb ennyi o, ez a max 10 gol.

Elkepeszto szar helyzetben pedig volt 30m limit a csatar posztra, es 30m-bol egy olyan csatart venni aki max 10 golra kepes, hat...
Ertem en hogy Inzaghi kerese volt, ahogy a jatekosos es az edzo is elmondta, de ilyen helyzetben nem biztos hogy ezt jova kellett volna hagyni, es nem nezni valaki mast ebbol a 30m-s keretbol.
Cupi

Udinese ellen nálam a Barella, DeVrij, kettős nem kezdene és pihentetném őket.

Ezt tenném ki.

Handanovic
Skriniar-Ranocchia-Bastoni
Darmian-Sensi-Brozovic-Vidal-Perisic
Dzeko-Martinez

Sanchez most nem kezdene de utána a BL meccsen a Sheriff ellen igen és ott meg Martinez pihenne mert ne felejtsük utána Derby.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

martinez jelenlegi formajat nezve en derbyn is sanchezt kezdetnem
Cupi

R9. írta: 2021.10.28. 12:47 martinez jelenlegi formajat nezve en derbyn is sanchezt kezdetnem
Ez is igaz....sajna ja
Bár a Milan ellen jó szokott lenni. ;)
interfan

Cupi írta: 2021.10.28. 12:48
R9. írta: 2021.10.28. 12:47 martinez jelenlegi formajat nezve en derbyn is sanchezt kezdetnem
Ez is igaz....sajna ja
Bár a Milan ellen jó szokott lenni. ;)
Bar eljutnak oda az eletben taktikailag hogy 3 tamado is a palyan lehet egyszerre.

Mondjuk amig nem letezik a 3-5-2 kivul taktika, addig ez valoban nehez lesz.

Irtak itt paran korabban, hogy Sanchezt egy visszavont tamado poszton megneznek, ezzel en is igy vagyok.
Nagyon jol osztogat es keveri a lapokat.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cupi írta: 2021.10.28. 12:35 Udinese ellen nálam a Barella, DeVrij, kettős nem kezdene és pihentetném őket.

Ezt tenném ki.

Handanovic
Dzeko-Martinez

Sanchez most nem kezdene de utána a BL meccsen a Sheriff ellen igen és ott meg Martinez pihenne mert ne felejtsük utána Derby.
Ezt írják most:

Handanovic
Dümfríz-Vidal-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Correa-Dzeko
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Érzem ma Dümfries nagyot alkot. :D És ezt nem éllel mondtam.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

vaskalap írta: 2021.10.30. 12:57 Érzem ma Dümfries nagyot alkot. :D És ezt nem éllel mondtam.
Nagy kár, holnap kellett volna neki, de ilyen a szerencsénk..
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

DM22 írta: 2021.10.30. 12:58
vaskalap írta: 2021.10.30. 12:57 Érzem ma Dümfries nagyot alkot. :D És ezt nem éllel mondtam.
Nagy kár, holnap kellett volna neki, de ilyen a szerencsénk..
Igaz :roll: Mikor fújom a levest,közben neki szurkolok.
Cupi

PellerG írta: 2021.10.30. 11:01
Cupi írta: 2021.10.28. 12:35 Udinese ellen nálam a Barella, DeVrij, kettős nem kezdene és pihentetném őket.

Ezt tenném ki.

Handanovic
Dzeko-Martinez

Ezt írják most:

Handanovic
Dümfríz-Vidal-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Correa-Dzeko
Igy teljesulne is a pihentetesre irt kivansagom 😉
Cupi

Simeone nagyon belendult a multkori 4 golja ota....meg par ilyen meccs es 60 milliot kernek majd erte. :)
interfan

Cupi írta: 2021.10.30. 18:27 Simeone nagyon belendult a multkori 4 golja ota....meg par ilyen meccs es 60 milliot kernek majd erte. :)
1,5m-t megert volna tovabbra is ezt tudom mondani, es nem latom a 30m-s Correa es kozte a kulonbseget.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Bravo Verona! :clap: :clap: :thumbup:
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2021.10.30. 18:38
Cupi írta: 2021.10.30. 18:27 Simeone nagyon belendult a multkori 4 golja ota....meg par ilyen meccs es 60 milliot kernek majd erte. :)
1,5m-t megert volna tovabbra is ezt tudom mondani, es nem latom a 30m-s Correa es kozte a kulonbseget.
Utólag már persze okos az ember! Abból kell főzni ami van! Correat ne temessük már könyörgök és nem ő tehet róla amúgy sem hogy 30 miskát fizettünk érte! Volt sérülése is illetve meglátásom szerint ő amúgy sem tipik befejező csatár! Ezt amúgy a statjai is alátámasztják! Örülnék Simeone Juniornak mint sokan közülünk de ezért ne bántsuk Correát! Fog még ő is sok örömet okozni nekünk! Hogy éppen kinek mennyi az ára és mennyiért veszi meg egy adott klub aztán hogyan teljesít az vakszerencse általában....
PellerG

lucky0 írta: 2021.10.30. 20:17
interfan írta: 2021.10.30. 18:38
Utólag már persze okos az ember! Abból kell főzni ami van! Correat ne temessük már könyörgök és nem ő tehet róla amúgy sem hogy 30 miskát fizettünk érte! Volt sérülése is illetve meglátásom szerint ő amúgy sem tipik befejező csatár! Ezt amúgy a statjai is alátámasztják! Örülnék Simeone Juniornak mint sokan közülünk de ezért ne bántsuk Correát! Fog még ő is sok örömet okozni nekünk! Hogy éppen kinek mennyi az ára és mennyiért veszi meg egy adott klub aztán hogyan teljesít az vakszerencse általában....
Úgy érzem holnap kezd Correa és a gól sem marad majd el.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Jól van ne hulyeskedjunk már simeone 2m megért volna aztán ha hozzuk mindenki kiakad hogy mit akarunk vele....
Most 1 hét alatt rúgott 6 gólt és azt mondjuk rá hogy mekkora játékos...
Azért na ez nem így működik...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2021.10.30. 19:56 Bravo Verona! :clap: :clap: :thumbup:
Ezeket a büdösgyökereket mindenki megveri, csak mi nem :lol:
Cupi

mike írta: 2021.10.30. 20:41
CsaSzi9294 írta: 2021.10.30. 19:56 Bravo Verona! :clap: :clap: :thumbup:
Ezeket a büdösgyökereket mindenki megveri, csak mi nem :lol:
Ne is emlegesd...meg mindig faj a vege ☹
CsaSzi9294

INTER-1908 írta: 2021.10.30. 20:32 Jól van ne hulyeskedjunk már simeone 2m megért volna aztán ha hozzuk mindenki kiakad hogy mit akarunk vele....
Most 1 hét alatt rúgott 6 gólt és azt mondjuk rá hogy mekkora játékos...
Azért na ez nem így működik...
Egyet értek. Majd ha a szezon végén is 2-3helyen lesz a góllövőn, akkor kellene vissza térni rá. :)
INTER-1908

Allegri mellett is elég sokan kampányoltak aztán most ki hozna ide Inzaghi helyett ?
interfan

INTER-1908 írta: 2021.10.30. 21:36 Allegri mellett is elég sokan kampányoltak aztán most ki hozna ide Inzaghi helyett ?
Azert a Juvenal levo gondokrol finomam szolva sem o tehet.
1 hete meg mar a nyakunkon voltak, es pl a BL cimvedo Chelseat is ugy verte hogy a Chelseanek eselye sem volt.

Mint olysokan irtak, olysok ember kapcsan, varjuk meg ezzel.
Mert Inzaghi is szep hogy hozza a kotelezoket (kiveve Shaktar), de a "nagy" meccseken 0 gyozelmet szamlal eddig.
Ezen surgosen valtozatania kell.

En inkabb ugy tennem fel a kerdest, hogy ha visszamehetne az idobe, meg mindig biztos hogy a Juvet valasztana Allegri es nem az Intert?
Mert egyertelmuen o volt iden is, es tavaly is a number 1 jeloltunk.
De tavaly Conte maradasa, iden meg Allegri dontese miatt megbukott az ugy.

Viszont Inzaghi meg nagyon sokat kell tanulnia, es fejlodnie hogy elerje azt amit Allegri elert.
Remeljuk a vart szintugras iden az Inter elen meglesz neki.
interfan

lucky0 írta: 2021.10.30. 20:17 Utólag már persze okos az ember! Abból kell főzni ami van! Correat ne temessük már könyörgök és nem ő tehet róla amúgy sem hogy 30 miskát fizettünk érte! Volt sérülése is illetve meglátásom szerint ő amúgy sem tipik befejező csatár! Ezt amúgy a statjai is alátámasztják! Örülnék Simeone Juniornak mint sokan közülünk de ezért ne bántsuk Correát! Fog még ő is sok örömet okozni nekünk! Hogy éppen kinek mennyi az ára és mennyiért veszi meg egy adott klub aztán hogyan teljesít az vakszerencse általában....
Szerintem ertelmezes kerdese az egesz, mert pl te is leirod, Correa statjai ennyik.
Mindig is ennyi volt o, tenyleg mindent elmond rola ez a merleg.
128 meccs = 27 gol 15 golpassz
Ezt mindenki tudhatta, lathatta rola, o ez a max 10 golos tamado.

Ezzel nem o van "bantva" hanem a helyzet, hogy ilyen tragikus helyzetben amikor 175m-bol elkolthetunk 42m-t, akkor 30m-ert egy ilyen statokkal rendelkezo tamadot veszunk, raadasul eleg pados szerepre.
Szerintem ha a helyzetunk total mas lenne, es pl maradt volna Lukaku meg Hakimi, es ugy erkezik Correa, akkor senki nem szolt volna.
De a helyzetunkben kiadni 30m-t a limit 42m-bol, egy 10 gol koruli tamadoert, aki raadasul nem is a kezdobe jott, azert sajnos eleg "luxus", es nagyon atgondolatlan dontes volt.

Persze az is igaz hogy utolag konnyu okoskodni, es mondani hogy a 42m limit osszeget mashogy is elehetett volna kolteni.
De viszont Correa karrierjet mindenki ismerhette, foleg Inzaghi, akinek ugye kulon kerese volt o.
Vegezetul pedig a szokasos, egesz palyafutasat korulvevo 10 gol koruli szezont siman es boven-boven hozhatja nalunk is.
Ezzel megegyszer mondom nem o van "bantva" mert o ha hozza ezt a 10 gol korulit, akkor azt hozza amit varni lehetett.
Itt az van "bantva" es "eloveve" aki mellette dontott 30m-ert amikor 42m-t tudtunk kolteni a 175m-bol.
Ez a dontes van inkabb megkerdojelezve, es nem Correa tudasa, mert az kb mindenki tudhatta hogy o nem fog 30 golos szezonokat hozni, mert 130 meccs sem volt neki eleg erre, nem hogy 38.

Ahogy irta itt valaki, most az Udinese ellen itt a tokeletes alkalom, hogy ujra golt lojjon.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2021.10.31. 06:01
INTER-1908 írta: 2021.10.30. 21:36 Allegri mellett is elég sokan kampányoltak aztán most ki hozna ide Inzaghi helyett ?
1 hete meg mar a nyakunkon voltak, es pl a BL cimvedo Chelseat is ugy verte hogy a Chelseanek eselye sem volt.

Mert Inzaghi is szep hogy hozza a kotelezoket (kiveve Shaktar), de a "nagy" meccseken 0 gyozelmet szamlal eddig.

En inkabb ugy tennem fel a kerdest, hogy ha visszamehetne az idobe, meg mindig biztos hogy a Juvet valasztana Allegri es nem az Intert?

Viszont Inzaghi meg nagyon sokat kell tanulnia, es fejlodnie hogy elerje azt amit Allegri elert.
Allegriről nekem Mourinho jut eszembe. Van egy elképzelésük a labdarúgásról, amely megállta a helyét, de…
Az utolsó szezonja sem volt tökéletes a Juventusnal. Tény a keret azóta is változott, gyengébb lett.
Úgy éreztem, hogy a második felvonás már nem lesz az igazi, ettől függetlenül összeszedhetik magukat, de TOP 4-re lesz csak elegendő.
Nálunk milyen lenne? Jó kérdés, ahogy nézem Torinóban is 4-4-2-őt erőlteti, keret nem teljesen jó arra, nálunk pedig egyenesen alkalmatlan.

A bajnokságot valahogy be kellene húzni 🙂🥳 mindenképp kell a három pont, este pedig reméljük a Roma legalább x-el a Milánnal.
Napoli várhatóan győzni fog…
interfan

Tombi1986 írta: 2021.10.31. 06:34
interfan írta: 2021.10.31. 06:01

Allegriről nekem Mourinho jut eszembe. Van egy elképzelésük a labdarúgásról, amely megállta a helyét, de…
Az utolsó szezonja sem volt tökéletes a Juventusnal. Tény a keret azóta is változott, gyengébb lett.
Úgy éreztem, hogy a második felvonás már nem lesz az igazi, ettől függetlenül összeszedhetik magukat, de TOP 4-re lesz csak elegendő.
Nálunk milyen lenne? Jó kérdés, ahogy nézem Torinóban is 4-4-2-őt erőlteti, keret nem teljesen jó arra, nálunk pedig egyenesen alkalmatlan.

A bajnokságot valahogy be kellene húzni 🙂🥳 mindenképp kell a három pont, este pedig reméljük a Roma legalább x-el a Milánnal.
Allegri mindig is egy sokretu, tobbdimenzios, tobbstilusu edzo volt.
Rengeteg taktikat ismer, es jatszat.
Ennek volt az eredmenye a Juve ket BL dontoje egy teljesen alkalmatlan es nem azon a szinten levo kerettel.
Iden sem csak fix taktikaja van, jatszatott 4-3-3, 4-3-1-2, es 4-4-2-ot is.
Osszesegeben a biztonsagi 4-4-2 jatszajta, mint Simeone is legtobbszor az Atleticonal, de azert mint lathatjuk mas taktikat is elovesz most is, a multban meg foleg.

Viszont a Juvet rettentoen meglotte az, hogy CR-t elment es gyakorlatilag nem potoltak.
Ez a CR el 15m-ert, es Kean be 30m-ert egy elkepesztoen nagy melyutes volt.
Es ez azota latszik is a Juven.
Par hete jottek az eredmenyek, a Conte/Simeone/Mourinho fele biztonsagi jatekkal, de most ujra eltort ott valami.
INTER-1908

interfan írta: 2021.10.31. 06:44
Tombi1986 írta: 2021.10.31. 06:34
interfan írta: 2021.10.31. 06:01 Nem szeretnék Inzaghi védője lenni de az hogy nem nyert derbit azért nem igazán csak rajta múlott...
Antalanta / Lazio/ Juve ellen is jól játszott a csapat működött a taktika egy-egy egyéni hiba miatt nem nyertük meg a meccset. Ha jól tudom a csapat úgy kezdett ahogy tavaly viszont abban nem vagyok biztos hogy lett volna tavaly az első 10 fordulóban 3 rangadonk (ezt nem tudom)
Én jelenleg elégedett vagyok Inzaghival egyetlen problémám DD és Alexis jegelese, szerintem mindkettőnek benne kéne lennie a szűk rotációban

Allegri mindig is egy sokretu, tobbdimenzios, tobbstilusu edzo volt.
Ennek volt az eredmenye a Juve ket BL dontoje egy teljesen alkalmatlan es nem azon a szinten levo kerettel.
Iden sem csak fix taktikaja van, jatszatott 4-3-3, 4-3-1-2, es 4-4-2-ot is.
Osszesegeben a biztonsagi 4-4-2 jatszajta, mint Simeone is legtobbszor az Atleticonal, de azert mint lathatjuk mas taktikat is elovesz most is, a multban meg foleg.

Viszont a Juvet rettentoen meglotte az, hogy CR-t elment es gyakorlatilag nem potoltak.
Ez a CR el 15m-ert, es Kean be 30m-ert egy elkepesztoen nagy melyutes volt.
Es ez azota latszik is a Juven.
Par hete jottek az eredmenyek, a Conte/Simeone/Mourinho fele biztonsagi jatekkal, de most ujra eltort ott valami.
interfan

Ha "rangadokat" nezunk a bajnoksagba, akkor tavaly az elso 10 forduloban volt:
Atalanta, Milan, Lazio.

Igy sikerult tavaly 10 fordulo utan 21 pont.

De azert a tavalyi bajnoksagi rajt kapcsan ne felejtsuk el, hogy augusztus 21-en meg az elozo szezonbol jatszottuk meccset, es szeptember 26-an mar az uj szezon indult.
Volt 1db honap a ketto kozott...

Iden a bajnoksagot nezve, az elso 10 forduloban volt:
Atalanta, Lazio, Juventus

Ha a 2019-20-as szezont nezzuk, akkor viszont mas a helyzet.
Elso 10 forduloban volt:
Milan, Lazio, Juve

Es 10 fordulo alatt nem 21, hanem 25 pontot szereztunk.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

interfan írta: 2021.10.31. 08:32 Ha "rangadokat" nezunk a bajnoksagba, akkor tavaly az elso 10 forduloban volt:
Atalanta, Milan, Lazio.

De azert a tavalyi bajnoksagi rajt kapcsan ne felejtsuk el, hogy augusztus 21-en meg az elozo szezonbol jatszottuk meccset, es szeptember 26-an mar az uj szezon indult.

Elso 10 forduloban volt:
Milan, Lazio, Juve

Azt se felejtsük el, hogy tavaly át álltunk 3-4-1-2-re, hogy Eriksennek legyen pozíciója, viszont ebben a fomációban szétesett a középpálya, és bukdácsoltunk.
Utána viszont elég szépen szállítottuk a pontokat, mikor visszaálltunk. Abban reménykedhetünk, hogy Inzaghi is változtathat és remélhetőleg stabilizálja a csapatot, ugyanakkor a mostani csapattól én nem várok akkora javulást év közben, mint amit tavaly mutattunk.
interfan

sly89 írta: 2021.10.31. 08:50
interfan írta: 2021.10.31. 08:32 Ha "rangadokat" nezunk a bajnoksagba, akkor tavaly az elso 10 forduloban volt:
Atalanta, Milan, Lazio.

Elso 10 forduloban volt:
Milan, Lazio, Juve

Azt se felejtsük el, hogy tavaly át álltunk 3-4-1-2-re, hogy Eriksennek legyen pozíciója, viszont ebben a fomációban szétesett a középpálya, és bukdácsoltunk.
Utána viszont elég szépen szállítottuk a pontokat, mikor visszaálltunk. Abban reménykedhetünk, hogy Inzaghi is változtathat és remélhetőleg stabilizálja a csapatot, ugyanakkor a mostani csapattól én nem várok akkora javulást év közben, mint amit tavaly mutattunk.
Valo igaz, tavaly Conte taktikat is valtott az elejen.
Pedig azert o is eleg stabil 3-5-2 ember.

Viszont Inzaghinak ezt nem latom, es nem is erzem, mert nala meg Contetol is stabilabb a 3-5-2.
Az mar egy jo kerdes hogy ez jo e szamunkra, hogy ennyire egyetlen 1db taktika letezik, vagy sem.
mike

interfan írta: 2021.10.31. 06:44 Allegri mindig is egy sokretu, tobbdimenzios, tobbstilusu edzo volt.
Szerintem meg egy exbilanos, juvés seggarc edző, szót sem érdemel :)

Ma negyed 1-kor kezdünk, be kell húzni, José meg hátha megfingatja a bilant.
interfan

mike írta: 2021.10.31. 09:45 Ma negyed 1-kor kezdünk, be kell húzni, José meg hátha megfingatja a bilant.
Nekunk kellene jovoheten "befingatni" a Milant, de nagyon, mert az a meccs nagyon de nagyon sok mindent eldont majd, mint ahogy az azt koveto Inter-Napoli is.
Ha vegre mutatunk valamit "rangadon" akkor lehet keresnivalonk a bajnoki cimert.
Viszont ha nem, akkor olyan nagy is lehet a lemaradas, ami utan mar roppant nehez lesz...
Francesco

Inzaghi esetében nem is annyira a hadrend, mint az azon belüli egyensúly megtalálása lesz a kulcs.
Ha stabilabbá tudj tenni a csapatot úgy, hogy közben támadóbb focit játszik, mint Conte, akkor meglehet a bajnoki cím. Csak a kérdés, hogy ehhez rendelkezünk e megfelelő játékosokkal. Véleményem szerint nem. És mivel pénzünk sincs, így abban reménykedhetünk, hogy a támadó focival többet nyerünk, mint bukunk és a többiek is sokat fognak botlani. Az Atalanta, Roma, Lazio, Juve esetében ez már megvan. A Napoli és a Milan esetében nincs, de a világ 8. csodája. Egyik keret sem alkalmas arra amit csinálnak velük, mégis működik. Megjegyzem a Milan esetében már láttuk ezt és azt is, hogy utána milyen tavasz következett számukra. A Napoli kapcsán abban bízhatunk, ami a mi hátrányuk is, hogy látva pár meccsüket náluk sincs meg az egyensúly, cserébe jóval nagyobb szerencséjük van és nagyobb hatásfokkal működnek. Viszont Spal örök második edző Olaszországban, maradjon is ez így.
Amúgy egyetértek a következő három bajnoki eldönti, hogy mennyire tökös a csapat. Most 9 pont kell és akkor el fognak kezdeni botladozni azok, akik nem ott vannak a tabellán ahová igazából valók.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Jó hír,hogy szerdán a Sport2 adja a Sherif elleni Bl meccset!!!

https://www.sport1tv.hu/tv-musor/

Féltem,hogy itt is streamre leszünk szorulva.
interfan

Vegul Barella megsem kapott pihenot, igy Vidal sem kezd.
Tobbi poszton a beharangozott "turnover" kezdo jott.
Igy pihenot kapott a Darmian, DeVrij, Martinez harmas.

Hivatalos kezdo:

Handanovic
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu
Dzeko-Correa
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

interfan írta: 2021.10.31. 11:43 Vegul Barella megsem kapott pihenot, igy Vidal sem kezd.
Tobbi poszton a beharangozott "turnover" kezdo jott.
Igy pihenot kapott a Darmian, DeVrij, Martinez harmas.

Hivatalos kezdo:

Handanovic
Dzeko-Correa
Kit állítottak ki????
mike

tabi.csaba írta: 2021.10.31. 11:53
interfan írta: 2021.10.31. 11:43 Hivatalos kezdo:

Handanovic
Dzeko-Correa
Kit állítottak ki????
10-en kezdünk, és lesimázzuk a meccset :)
interfan

Dumfries, Calhanoglu, Correa szamara itt a tokeletes lehetoseg ma a bizonyitasra, es vegre mutatni valamit.
interfan

mike írta: 2021.10.31. 11:58
tabi.csaba írta: 2021.10.31. 11:53
interfan írta: 2021.10.31. 11:43 Hivatalos kezdo:

Handanovic
Dzeko-Correa
Kit állítottak ki????
10-en kezdünk, és lesimázzuk a meccset :)
Perisic ugyis olyan jo volt az elmult idoben, hogy meg en is kiemeltem, hogy le a kalappal elotte.
Igy gondolom Inzaghi neki is pihenot adott, es az Udinet erejet ugy latja 10 emberrel is meglesz. :D :D

Komolyra forditva, a bal WB poszton Perisic kezd.
mike

interfan írta: 2021.10.31. 11:58 Dumfries, Calhanoglu, Correa szamara itt a tokeletes lehetoseg ma a bizonyitasra, es vegre mutatni valamit.
- Calha szerintem azért mutatott már eddig is. Vannak és lesznek is hullámzásai, de nem is az igazi posztján játszik.
A pontrúgásait jobban kell használnunk, ezt eddig nem nagyon tettük meg.
- Dumfries-ben én még mindig látok lehetőséget. Tudom kb egyedül vagyok ezzel :) , de sztem vannak skilljei, amik a hasznunkra lehetnek, csak valahogy nem tudott még beilleszkedni. Majd kiderül.
- Correa megszerzésének nem különösebben örültem, szerintem közepes focista, aki már nem is lesz jobb, és benne pont nem látok semmit ami különleges lenne, és a támadóstatjai is közepesek voltak mindig. Cáfoljon rám.
mike

Barella nagy lövőkedvében van, de ha a második esetben passzol, akkor vezetnénk.
PellerG

mike írta: 2021.10.31. 12:50 Barella nagy lövőkedvében van, de ha a második esetben passzol, akkor vezetnénk.

... nem is akárki góljával... 🤣
Francesco

PellerG írta: 2021.10.31. 12:52
mike írta: 2021.10.31. 12:50 Barella nagy lövőkedvében van, de ha a második esetben passzol, akkor vezetnénk.

... nem is akárki góljával... 🤣
Barella fogadást kötött, vagy mi ez a one man show?
CsaSzi9294

Nem temetem, de (eddig) Correa ma is annyit tett a győzelemért, mint én.
Cupi

Kapuralövési arány: Barella - Udinese - 5-1 :) Imádom, hogy ilyen aktív de azért lehetne picit pontosabb...

Ellenfélnek kb. köze nincs a meccshez. Ezt nem megnyerni valami hihetetlen nagy szégyen lenne.

Correa sajna tényleg nagyon gyenge ma is. De Dumfries is...végén 2x ahogy eladta a labdát....izzadok amikor védekezik.
PellerG

Cupi írta: 2021.10.31. 13:24 Kapuralövési arány: Barella - Udinese - 5-1 :) Imádom, hogy ilyen aktív de azért lehetne picit pontosabb...

Ellenfélnek kb. köze nincs a meccshez. Ezt nem megnyerni valami hihetetlen nagy szégyen lenne.

Correa sajna tényleg nagyon gyenge ma is. De Dumfries is...végén 2x ahogy eladta a labdát....izzadok amikor védekezik.
Viszont Calha ma sokat mutatja magát, jól mozog.
mike

CsaSzi9294 írta: 2021.10.31. 13:21 Nem temetem, de (eddig) Correa ma is annyit tett a győzelemért, mint én.
Barellának szép zsugát adott, de azon kívűl tényleg semmi. Alexis ennél többet szokott hozzátenni.
Cupi

PellerG írta: 2021.10.31. 13:27

Igen de elég messze játszik a kaputól...neki azért van egy jó lövőtechnikája. ;)
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Cupi írta: 2021.10.31. 13:31
PellerG írta: 2021.10.31. 13:27

Igen de elég messze játszik a kaputól...neki azért van egy jó lövőtechnikája. ;)
Calha szerintem is jó ma. Sokat lép hátra, robotol ezerrel Ő is, csak kevesebbet hisztizik, mint Barella, ezért a munkája nem olyan feltűnő. :)

Dumfries ma hajt, küzd és a kapu előtt csak a szerencséje hiányzik. (Na ezzel nem azt mondom, hogy szerencsétlen :D) Neki nagyon jót tenne 1-2 gól/gólpassz.

Correa eddig nagyon kevés.
Válasz küldése