Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
ricsinter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Ez szép volt 
- sly89
Megérdemelt már egy gólt Brozo. Barella nem bízta a véletlenre, jól hasra dobta magát , nehogy útban legyen 
-
INTER-1908
Alexis be dzeko le csere kéne
- CsaSzi9294
Bravo Skriniar!

Itt a vége, meg is van az általam tippelt 2-0.
De azért nem leszek mérges, ha rúgunk még…
Itt a vége, meg is van az általam tippelt 2-0.
De azért nem leszek mérges, ha rúgunk még…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2021.11.03. 22:23-kor.
- vaskalap
Így van,ez megvan.
- lucky0
Barella és Vidal ma nagyon sok labdát elszór! Kellene még egy két gól! Telhetetlen vagyok! 
- CsaSzi9294
Bravo Sanchez!

-
INTER-1908
Alexist én kezdetnem a Milan ellen nagyon jól játszott az empoli ellen is most végre gólt is lőtt nagy kedvel játszik...
Kell O nem szabad eladni!
- sorger=giallo
Értem én, hogy a győzelem számít, de nem igaz, hogy egy sima meccset sem lehet lehozni kapott gól nélkül.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
Barella főleg a másodikba szórt el sok labdát mert látszik fárad...minden meccsen játszik...komolyan nem értem miért nem lehet pihentetni egy ilyen meccsen? Oké Gag meg Vecino sem az a szint de komolyan egy Sheriff ellen nem lehetett volna őket kezdetni? Nem értem....
Vidal játéka nekem tetszett, küzdött hajtott és sok labdát szerzett...utolsó 10 percben lett nagyon pontatlan, ő nem fix kezdő, gondolom addig bírta.
Kapott gólnál Correa nem tudom miért nem ugrott fel fejelni....de mind1, lényeg simán nyertünk.
Martinez viszont hihetetlen szar sajna....sok eladott labdája is....nem is értem mi van vele....
- lucky0
Sanchez és Martinez között zongorázni lehet a különbséget a Chilei javára főleg technikai és mentális értelemben! A játék iránti elhivatottságot és szeretetet Alexisnél érzem a leginkább! Meg kellene őt sokkal inkább becsülnünk azt gondolom! Nem a mai gólja miatt írom ezt! Egyébként ha valaki ő nagyon megérdemelte! Kicsit megnyugodtam gondolom nem vagyok ezzel egyedül most! Jön a szokásos Sahtar elleni ki-ki meccsünk ezúttal úgy érzem nem hibázunk! Jéé....optimista vagyok? Na jó éccaka! Forza Inter!
- Festa
Nem rossz elképzelés.Sánchez mind az Empoli mind a Sheriff ellen nagyon élt.INTER-1908 írta: ↑2021.11.03. 22:41 Alexist én kezdetnem a Milan ellen nagyon jól játszott az empoli ellen is most végre gólt is lőtt nagy kedvel játszik...
A rossz Bl rajt után most csak rajtunk áll,hogy 2 hét múlva a Sahtar ellen bebiztositjuk -e a továbbjutást.
Ha a Real megveri a Sheriffet akkor gyakorlatilag minden el is dőlt a végére.
Brozovic góljának mivel ő a csapat motorja és megérdemelte,hogy éltessék a társak.
Volt aki tartott a 2 Sheriff elleni meccstől ,de most már letudtuk és jöhet Inzaghi első milánó derbye.
Tavasszal a Lazio-Milán 3-0 lett ezt most is elfogadnánk.
- Cupi
Egyébként én is azt érzem nyerünk mert a Sahtarnak tavalyi évvel ellentétbe most nem lesz jó az X és nem állhatnak be védekezni. Bármennyire is vicces de ha minket megvernek majd legyőzik a Sheriffet is akkor még lehetnek 2.-ok ha mi meg kikapunk Madridba az utolsó kanyarban.
- interfan
A Milan a BL-t lathatoan elengedte, 3 alapember is padozott, es kb tamadni sem akartak.CsaSzi9294 írta: ↑2021.11.03. 21:26
A Milánt csak az olasz bajnokságba tolják, a BLbe kijön, hogy nem olyan nagy szám a csapat. A bírok segítsége nélkül kb a 6-7. helyen lennének.
Utolso helyes kieses lesz, hogy csak a bajnoksag maradjon nekik.
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Brozovic 7,5
Sanchez 7,5
Vidal 7
Skriniar 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Perisic 6
Dumfries 6
Martinez 6
Darmian 5,5
Dzeko 5,5
-FcInter1908:
Brozovic 7
Vidal 7
Sanchez 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Barella 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Dumfries 6
Martinez 6
Dzeko 6
Correa 6
Darmian 5,5
-Corriere Della Sera:
Skriniar 7
Brozovic 7
Vidal 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Sanchez 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Perisic 6
Darmian 6
Dumfries 6
Martinez 6
Dzeko 6
-Calciomercato.com:
Brozovic 7,5
Sanchez 7
Skriniar 7
Vidal 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
Darmian 6
Dumfries 6
Dimarco 6
Perisic 6
Martinez 6
Dzeko 5,5
-Sky:
Brozovic 7,5
Sanchez 7,5
Vidal 7
Skriniar 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Perisic 6
Dumfries 6
Martinez 6
Darmian 5,5
Dzeko 5,5
-FcInter1908:
Brozovic 7
Vidal 7
Sanchez 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Barella 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Dumfries 6
Martinez 6
Dzeko 6
Correa 6
Darmian 5,5
-Corriere Della Sera:
Skriniar 7
Brozovic 7
Vidal 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Sanchez 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Perisic 6
Darmian 6
Dumfries 6
Martinez 6
Dzeko 6
-Calciomercato.com:
Brozovic 7,5
Sanchez 7
Skriniar 7
Vidal 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
Darmian 6
Dumfries 6
Dimarco 6
Perisic 6
Martinez 6
Dzeko 5,5
- interfan
Azert azt elmondhatjuk, hogy a ket meccsen 6-2 osszesites a Sherifre nezve hizelgo.
Sokat elmond hogy ket darab szabadrugasbol volt a Sheriff ket golja.
Nekunk meg volt 50db kapuralovesunk a ket meccsen, Sheriffnek kemeny 15db, egy szot sem szolhattak volna ha nem 6 hanem 12 golt rugunk, annyi komoly helyzetunk volt.
Ez a csoport igazi "alom" volt eleve.
Meg akar az 1.hely sem kizart, igaz ahogy a Realt kene verni Madridban, ami azert nem valoszinu.
Viszont ha Isteni szerencsenk lesz a sorsolasnal, akkor akar a 8 koze jutas sem elkepzelhetetlen.
Juve hatha elviszi az 1.helyet a Chelsea elol, igy egy eselytelen ellenfel kilove.
Maradna a PSG/City, Bayern, Pool.
Ha oket elkeruljuk, akkor ott lehet az Ajax, Salzburg csoportbol barki, es a MU.
MU persze nehez lenne, de ha lenne akkora elkepeszto szerencsenk hogy a Salzburg csoportbol kapunk valakit, vagy az Ajaxot akkor belehet jutni a 8 koze.
- interfan
Sanchez oriasit jatszott mar megint, es mindossze 10 perc kellett neki ehhez.lucky0 írta: ↑2021.11.03. 22:56 Sanchez és Martinez között zongorázni lehet a különbséget a Chilei javára főleg technikai és mentális értelemben! A játék iránti elhivatottságot és szeretetet Alexisnél érzem a leginkább! Meg kellene őt sokkal inkább becsülnünk azt gondolom! Nem a mai gólja miatt írom ezt! Egyébként ha valaki ő nagyon megérdemelte! Kicsit megnyugodtam gondolom nem vagyok ezzel egyedül most! Jön a szokásos Sahtar elleni ki-ki meccsünk ezúttal úgy érzem nem hibázunk! Jéé....optimista vagyok? Na jó éccaka! Forza Inter!
Az elmult 3 meccsen tobbet csinalt egymaga, mint a Dzeko + Martinez paros egyuttveve.
Pedig Sanchez kapott mindossze 102 percet.
Ellenben Dzeko 167 percet, Martinez meg 175 percet.
Szinten sokat elmond Sanchezrol hogy amiota Inter jatekos 23 bajnokin volt kezdo.
23 meccs = 9 gol 13 golpassz.
Ez azert onmagaert beszel.
Mindemellett az atlagai is mindig kiemelkedoek.
Sok a fizetese, de hany jatekose volt sok akik nulla azaz 0 teljesitmenyt nyujtottak?
Maradnia kell Sancheznek, es sokkal tobb bizalmat kapnia.
Mint latjuk ha megkapja ezt a bizalmat, akkor el is vele es folyamatosan bizonyit.
Nalam a Milan ellen 100% hogy kezdo lenne.
- CsaSzi9294
Amíg volt rá esélyük, akkor sem tudtak volna tovább jutni. Nem a tegnapi meccset veszem alapul.interfan írta: ↑2021.11.04. 05:28A Milan a BL-t lathatoan elengedte, 3 alapember is padozott, es kb tamadni sem akartak.CsaSzi9294 írta: ↑2021.11.03. 21:26
A Milánt csak az olasz bajnokságba tolják, a BLbe kijön, hogy nem olyan nagy szám a csapat. A bírok segítsége nélkül kb a 6-7. helyen lennének.
- interfan
Pool ellen hatalmasat jatszottak az Anfielden, meg forditani is tudtak, vegul kikaptak de Anfield es Pool, egyaltalan nem jatszottak alarendelt szerepet.CsaSzi9294 írta: ↑2021.11.04. 07:10Amíg volt rá esélyük, akkor sem tudtak volna tovább jutni. Nem a tegnapi meccset veszem alapul.interfan írta: ↑2021.11.04. 05:28A Milan a BL-t lathatoan elengedte, 3 alapember is padozott, es kb tamadni sem akartak.CsaSzi9294 írta: ↑2021.11.03. 21:26
A Nagy Cholo fele Atletico ellen siman vezettek az elso felidoben, ugy hogy emberhatranyban jatszottak es 0 kaput eltalalo lovese volt az Atleticonak.
30. perctol emberhatranyaba jatszva is tartottak az 1-0 es csak a 84.percben tudott egyenliteni az Atletico.
Vegul pedig a 98. percben tizenegyessel tudtak csak nyerni.
Azert a legnevesebb szakirok/szakertok szerint is a Milan gyozelmet erdemelt volna, es a Poolal is egyenragu ellenfel tudtak lenni az Anfielden, ez azert nagy szo.
1. Porto meccsen meg azert Ibra is csak padozott, es volt laza 6db alapember hianyzo.
Azert azt ugy nehez...
Nekunk hala az egnek egyetlen 1x volt 1db alapember hianyzonk, es nem 6.
Ezt a tegnapit meg lathatoan elengedtek, mind a kezdo, mind a jatekkepe alapjan.
4.hely, es csak a bajnoksag heti 1 meccsel marad igy nekik, mint anno nekunk tavaly.
-
INTER-1908
Azért tegyük hozzá ehhez a nagy elengedéshez hogy jelenleg ebből a csoportból a Milan max a Porto-val tudna versenyezni
Liverpool és az Atletico is más szint és nemzetközi szinten a Milan kerete gyenge gyakorlatilag ebből a Milanból Ibrán és Giroud kívül senki nem játszott Bl-ben kettejük életkora meg 75 év... Ez a Milan ennyit tud nem kellett itt elengedni semmit.
Liverpool és az Atletico is más szint és nemzetközi szinten a Milan kerete gyenge gyakorlatilag ebből a Milanból Ibrán és Giroud kívül senki nem játszott Bl-ben kettejük életkora meg 75 év... Ez a Milan ennyit tud nem kellett itt elengedni semmit.
- interfan
Ki hogy es mit lat, de erdemes megnezni az Atletico meccset, mert ott nehez azt mondani hogy a Milan volt a gyengebb.INTER-1908 írta: ↑2021.11.04. 08:48 Azért tegyük hozzá ehhez a nagy elengedéshez hogy jelenleg ebből a csoportból a Milan max a Porto-val tudna versenyezni
De a Pool ellen sem vallottak szegyent.
-
INTER-1908
Ok de azért a sahktart még meg kell verni ami az elmúlt 3 meccsen nem igazán jött össze...interfan írta: ↑2021.11.04. 06:18Azert azt elmondhatjuk, hogy a ket meccsen 6-2 osszesites a Sherifre nezve hizelgo.
Nekunk meg volt 50db kapuralovesunk a ket meccsen, Sheriffnek kemeny 15db, egy szot sem szolhattak volna ha nem 6 hanem 12 golt rugunk, annyi komoly helyzetunk volt.
Meg akar az 1.hely sem kizart, igaz ahogy a Realt kene verni Madridban, ami azert nem valoszinu.
Viszont ha Isteni szerencsenk lesz a sorsolasnal, akkor akar a 8 koze jutas sem elkepzelhetetlen.
Juve hatha elviszi az 1.helyet a Chelsea elol, igy egy eselytelen ellenfel kilove.
Ha oket elkeruljuk, akkor ott lehet az Ajax, Salzburg csoportbol barki, es a MU.
MU persze nehez lenne, de ha lenne akkora elkepeszto szerencsenk hogy a Salzburg csoportbol kapunk valakit, vagy az Ajaxot akkor belehet jutni a 8 koze.
- interfan
Ok, de elotte legalabb egy Inter-Shaktar 5-0 sikeredett.INTER-1908 írta: ↑2021.11.04. 08:51Ok de azért a sahktart még meg kell verni ami az elmúlt 3 meccsen nem igazán jött össze...interfan írta: ↑2021.11.04. 06:18Azert azt elmondhatjuk, hogy a ket meccsen 6-2 osszesites a Sherifre nezve hizelgo.
Es a multev ket meccset latva, akkor is az lett volna a realis eredmeny.
- interfan
Egyebkent jo dolog leirni kezdjen Sanchez, de valamiert Inzaghinal a ket kezdo tamado az Dzeko-Martinez es pont.
Ami addig magyarazhato amig jol jatszanak, es jonnek a golok, golpasszok.
Viszont az elmult idoszakban ez nem igazan van meg.
A Sassuolo elleni meccs ota a bajnoksagban:
Dzeko: 252 perc = 1 gol 0 golpassz, atlaga 5.833
Martinez: 180 perc = 0 gol 1 golpassz, atlaga 5.666
Azert ezek nem eppen biztato szamok, sot...
BL-ben is olyan a merleg amilyen:
Dzeko: 301 perc = 1 gol 1 golpassz, atlaga 5.750
Martinez: 308 perc = 0 gol 0 golpassz, atlaga 5.875
Ez osszeadva is lehangolo, mert a Sass elleni bajnoki oktober 2-an volt.
Ha azota a bajnokikat + az osszes BL meccset nezzuk.
Dzeko: 553 perc = 2 gol 1 golpassz, atlaga 5.785
Martinez: 488 perc = 0 gol 1 golpassz, atlaga 5.785
Ezeken a szamokon jo lenne surgosen valtozatni.
Ha a Milan ellen mindketten betalalnak, es nyerunk is, akkor kicsit javul a merleg.
Itt az ideje mindkettonek visszatalni surgosen a golloveshez.
Ami addig magyarazhato amig jol jatszanak, es jonnek a golok, golpasszok.
Viszont az elmult idoszakban ez nem igazan van meg.
A Sassuolo elleni meccs ota a bajnoksagban:
Dzeko: 252 perc = 1 gol 0 golpassz, atlaga 5.833
Martinez: 180 perc = 0 gol 1 golpassz, atlaga 5.666
Azert ezek nem eppen biztato szamok, sot...
BL-ben is olyan a merleg amilyen:
Dzeko: 301 perc = 1 gol 1 golpassz, atlaga 5.750
Martinez: 308 perc = 0 gol 0 golpassz, atlaga 5.875
Ez osszeadva is lehangolo, mert a Sass elleni bajnoki oktober 2-an volt.
Ha azota a bajnokikat + az osszes BL meccset nezzuk.
Dzeko: 553 perc = 2 gol 1 golpassz, atlaga 5.785
Martinez: 488 perc = 0 gol 1 golpassz, atlaga 5.785
Ezeken a szamokon jo lenne surgosen valtozatni.
Ha a Milan ellen mindketten betalalnak, es nyerunk is, akkor kicsit javul a merleg.
Itt az ideje mindkettonek visszatalni surgosen a golloveshez.
- alwin91
Shatarnak óriási mákja volt az előző 3 meccsen, nem tudom elképzelni, hogy megint bemákoljanak egy pontot. Bár múltkor is ezt mondtam...
-
chester0921
Nagyon remélem, hogy Dumfries egyszer beilleszkedik a csapatba, de tegnap ismételten borzalmas volt, folyamatosan a vonal mellett álldogált, rendre nem zárt vissza, csak bóklászott elől. Arról persze nem tehet, hogy a társak kb. nem passzoltak neki, de valahol a többiek is érzik a holland bizonytalanságát. Elméletileg a gyorsasága a fegyvere, de annyira sablonosak és buták a megoldásai, hogy egy Cuadrado agysebésznek nézne ki mellette.
- Cupi
Martinez teljesítménye nagyobb csalódás....35 éves Dzeko szintjét sem hozza....Dzeko utóbbi meccsei gyengébbek de ő így is meglepetés pozitív értelembe ha az eddigi szezon egészét nézzük. Martinez viszont egy fiatal nagy tehetség aki tavaly is termelte a gólokat /mégha akkor is voltak gyenge meccsei/
Szerintem gáz amit ő nyom mostanában.....főleg, hogy most kapott új szerződést is.
- interfan
Hat igen...Cupi írta: ↑2021.11.04. 09:40Martinez teljesítménye nagyobb csalódás....35 éves Dzeko szintjét sem hozza....Dzeko utóbbi meccsei gyengébbek de ő így is meglepetés pozitív értelembe ha az eddigi szezon egészét nézzük. Martinez viszont egy fiatal nagy tehetség aki tavaly is termelte a gólokat /mégha akkor is voltak gyenge meccsei/
Szerintem gáz amit ő nyom mostanában.....főleg, hogy most kapott új szerződést is.
Es ezzel az a baj, hogy Martineznek kellene atvennie Lukaku szerepet es goljait.
Ehhez kepest ugyanazt hozza amit tavaly ilyenkor.
Tavaly 14 meccs = 6 gol.
Iden 14 meccs = 5 gol.
Na most hogy o lett az elsoszamu tamadonk, neki is megkellene ugrania azt a bizonyos lecet, es jobb szamokat hozni.
-
DM22
Szerintem ez nem így van. Úgy értem, persze, Martinez most kicsit halovány, ahogy Lukaku is az volt a kezdeti fellángolás után a Chelseaben. (Tudom , hogy sérült most ) .interfan írta: ↑2021.11.04. 10:24Hat igen...Cupi írta: ↑2021.11.04. 09:40Martinez teljesítménye nagyobb csalódás....35 éves Dzeko szintjét sem hozza....Dzeko utóbbi meccsei gyengébbek de ő így is meglepetés pozitív értelembe ha az eddigi szezon egészét nézzük. Martinez viszont egy fiatal nagy tehetség aki tavaly is termelte a gólokat /mégha akkor is voltak gyenge meccsei/
Es ezzel az a baj, hogy Martineznek kellene atvennie Lukaku szerepet es goljait.
Tavaly 14 meccs = 6 gol.
Iden 14 meccs = 5 gol.
Na most hogy o lett az elsoszamu tamadonk, neki is megkellene ugrania azt a bizonyos lecet, es jobb szamokat hozni.
De Martinez nem az első számú támadó. Dzeko az. Aki hozza is a gólokat. Martinez szemmel láthatóan dettó ugyanazt csinálja mint tavaly. Óriási mezőnymunka, és balról tör befelé , olykor helycserével Dzekoval.
Nekem Martinezzel kapcsolatban az a problémám, hogy nem igazán emlékszem olyan megmozdulásra 1-1 elleni szituációban amiből ő jól jön ki. Nem cselez jól , nincs meg hozzá sokszor a területe, és az ereje sem, mivel állandóan visszazár, és mikor lendületből kéne rávinni a védelemre a labdát a sebessége az egyetlen előny.
Úgyhogy én inkább a jogabonito hiányát hoznám fel neki kritikaként mintsem a gólok hiányát.
Számtalan alkalom volt ráadásul az utóbbi időben amikor kis szerencsével gólt szerezhetett volna. Kapufák, óriási védések kapusoktól...
Viszont pozitivum , hogy lefoglalja a védőket így a kp-ra kevesebb hangsúlyt helyez az ellenfél és lehetősége nyílik Calhanak és Barellanak is a gólszerzésre.
- Cupi
Az a baj pontatlan is...tegnap kb. 3x adta el nagyon buta módon a labdát amiből indulhatott is az ellenfél csak Brozo vagy Vidal visszaszerezték a lasztit...DM22 írta: ↑2021.11.04. 12:11
Szerintem ez nem így van. Úgy értem, persze, Martinez most kicsit halovány, ahogy Lukaku is az volt a kezdeti fellángolás után a Chelseaben. (Tudom , hogy sérült most ) .
De Martinez nem az első számú támadó. Dzeko az. Aki hozza is a gólokat. Martinez szemmel láthatóan dettó ugyanazt csinálja mint tavaly. Óriási mezőnymunka, és balról tör befelé , olykor helycserével Dzekoval.
Nekem Martinezzel kapcsolatban az a problémám, hogy nem igazán emlékszem olyan megmozdulásra 1-1 elleni szituációban amiből ő jól jön ki. Nem cselez jól , nincs meg hozzá sokszor a területe, és az ereje sem, mivel állandóan visszazár, és mikor lendületből kéne rávinni a védelemre a labdát a sebessége az egyetlen előny.
Úgyhogy én inkább a jogabonito hiányát hoznám fel neki kritikaként mintsem a gólok hiányát.
Számtalan alkalom volt ráadásul az utóbbi időben amikor kis szerencsével gólt szerezhetett volna. Kapufák, óriási védések kapusoktól...
Viszont pozitivum , hogy lefoglalja a védőket így a kp-ra kevesebb hangsúlyt helyez az ellenfél és lehetősége nyílik Calhanak és Barellanak is a gólszerzésre.
Bár sokat változott e téren azért még minden meccsre jut pár könnyen feldobom magam és várom a bíró megegye szitu is.
- interfan
En Martinezt kifejezetten sokra tartom.DM22 írta: ↑2021.11.04. 12:11Szerintem ez nem így van. Úgy értem, persze, Martinez most kicsit halovány, ahogy Lukaku is az volt a kezdeti fellángolás után a Chelseaben. (Tudom , hogy sérült most ) .interfan írta: ↑2021.11.04. 10:24Hat igen...Cupi írta: ↑2021.11.04. 09:40
Martinez teljesítménye nagyobb csalódás....35 éves Dzeko szintjét sem hozza....Dzeko utóbbi meccsei gyengébbek de ő így is meglepetés pozitív értelembe ha az eddigi szezon egészét nézzük. Martinez viszont egy fiatal nagy tehetség aki tavaly is termelte a gólokat /mégha akkor is voltak gyenge meccsei/
Tavaly 14 meccs = 6 gol.
Iden 14 meccs = 5 gol.
Irtak paran korabban hogy elkene adni, mert ot konnyu potolni.
En akkor is leirtam, hogy szerintem ez egyaltalan nem igy van, mert manapsag 70m alatt nem kapsz ertelmezheto tamadot aki 20 golokra kepes.
Viszont Lukaku tavozasaval Martineztol en varnak a szintugrast, azt a szintugrast amivel az Intert viheti a hatan (ahogy ezt tette Lukaku).
Most kapott uj szerzodest, 7m-t keres, abszolult ugymond "leader" szerepet kapott ezzel is.
De mint latjuk, ugyanazt hozza amit tavaly.
Persze mas posztok jobban termelnek, de mint latjuk a Sass meccs ota 0 golos, Dzeko meg 1db a bajnoksagba, BL statokat is latjuk, szinten 0 es 1db.
En ezert varnek tobbet, es szintugrast tole, mert Lukaku goljai pl most hianyzonak.
Tavaly 14 meccs utan 13 golja volt Lukakunak.
Iden a Dzeko + Martinez parosnak osszesen van ennyi.
Persze ez valtozhat kesobb, remeljuk fog is, de ehhez kellene az, hogy Martinez valoban "leader" noje ki magat.
-
DM22
Ez is igaz. Viszont nekem van egy olyan vízióm - bár megvalósulni nem fog - , hogy átállhatnánk 4-3-3-ra. A büdzsé és Inzaghi miatt ez nem fog megvalósulni de ha lenne pénzünk véletlen vagy letudnánk ingyen igazolni azokat akiket kell egy ilyen rendszhez akkor megnézném 1 szem csatárként. Ehhez elkéne mondjuk hozni Insigne-t ingyen, Kessie-t ingyen valamint egy jobb szélsőt és egy jobboldali védőt. Ehhez sok dolognak kéne öszeállnia. De Vrij eladása, Inzaghi paradigma váltása és sikeres igazolások.Cupi írta: ↑2021.11.04. 12:17Az a baj pontatlan is...tegnap kb. 3x adta el nagyon buta módon a labdát amiből indulhatott is az ellenfél csak Brozo vagy Vidal visszaszerezték a lasztit...DM22 írta: ↑2021.11.04. 12:11
Szerintem ez nem így van. Úgy értem, persze, Martinez most kicsit halovány, ahogy Lukaku is az volt a kezdeti fellángolás után a Chelseaben. (Tudom , hogy sérült most ) .
Bár sokat változott e téren azért még minden meccsre jut pár könnyen feldobom magam és várom a bíró megegye szitu is.![]()
Valahogy így képzelném.
Insigne , Martinez , Berardi
Kessie , Brozovic, Barella
Dimarco, Bastoni, Skriniar, Darmian
Onana
Calhanoglut sokszor használták egyébként a szélen is, nem volt rosszabb mint a jelenlegi poziciójában ( ez nem tudom mennyire pozitiv
Viszont utána számolva ez akár meg is valósítható. De Vrij -ért érkezik egy 30 , abból fedezzük Berardit vagy egy hasonló kalibert. Insigne meg Kessie viszont ingyen jönne 5-6-7 millás fizuval.
Ebben az esetben Perisicet meg kéne tartani, amit sosem gondoltam volna hogy leírok.
Szerintem ebben azért lenne fantázia mert mi adnánk a válogatott gerincét ami azért jó mert a válogatott is ebben a formációban játszik. Martinez vállán kevesebb teher lenne és koncentrálhatna arra ami egy csatár feladata.
Persze ez fikció , kezelje mindenki helyén az ötletet. Csak én már szakítanék ezzel a 3-5-2-vel. Emlékszem évekig nyomtuk a 4-2-3-1-et szerintem abból átmenni a 3-5-2-be nehezebb feladat volt.
-
DM22
Azért a szintugrás az nem úgy van , hogy kapsz egy zsíros fizut és akkor csettintésre jobb leszel. 3 hónap telt el az új idényből, új az edző , és van 3-4 új játékos a kezdőben. Szerintem javulni fog, én bízom benne.interfan írta: ↑2021.11.04. 12:23
En Martinezt kifejezetten sokra tartom.
En akkor is leirtam, hogy szerintem ez egyaltalan nem igy van, mert manapsag 70m alatt nem kapsz ertelmezheto tamadot aki 20 golokra kepes.
Viszont Lukaku tavozasaval Martineztol en varnak a szintugrast, azt a szintugrast amivel az Intert viheti a hatan (ahogy ezt tette Lukaku).
Most kapott uj szerzodest, 7m-t keres, abszolult ugymond "leader" szerepet kapott ezzel is.
Persze mas posztok jobban termelnek, de mint latjuk a Sass meccs ota 0 golos, Dzeko meg 1db a bajnoksagba, BL statokat is latjuk, szinten 0 es 1db.
En ezert varnek tobbet, es szintugrast tole, mert Lukaku goljai pl most hianyzonak.
Persze ez valtozhat kesobb, remeljuk fog is, de ehhez kellene az, hogy Martinez valoban "leader" noje ki magat.
- interfan
Persze ez nyilvanvalo, hany jatekosunk van/volt extra fizuval es 0 teljesitmennyel, tudjuk sajnos.DM22 írta: ↑2021.11.04. 12:34Azért a szintugrás az nem úgy van , hogy kapsz egy zsíros fizut és akkor csettintésre jobb leszel. 3 hónap telt el az új idényből, új az edző , és van 3-4 új játékos a kezdőben. Szerintem javulni fog, én bízom benne.interfan írta: ↑2021.11.04. 12:23
En Martinezt kifejezetten sokra tartom.
De Martineznek ahhoz hogy ugymond az igazi elithez csatlakozzon, kell a szintugras fizetestol fuggetlenul.
Sajnos eddig ez elmaradt.
De valoban, 3 honap telt el, ideje meg van, es en is bizom benne hogy meglepi ezt a szintugrast.
Viszont van alapja azoknak a kritikaknak, amit itt is megfogalmaznak paran.
- mike
Tény, hogy vannak Lautaronak hülyeségei, de ha a hatalmas kapufája bemegy, akkor egyből máshogy beszélnénk róla.Cupi írta: ↑2021.11.04. 12:17 Az a baj pontatlan is...tegnap kb. 3x adta el nagyon buta módon a labdát amiből indulhatott is az ellenfél csak Brozo vagy Vidal visszaszerezték a lasztit...
Bár sokat változott e téren azért még minden meccsre jut pár könnyen feldobom magam és várom a bíró megegye szitu is.![]()
Szerintem nincs nagy gond vele, ő sosem lesz leader, sosem lesz nagy karakter, csak egy sima góllövő csatár, aki nem tud egész évben egyenletesen termelni. Amíg megrúgja a szezononkénti 20-25 gólját, nagy fogást nem találhatunk rajta, a stílusa olyan-amilyen, primadonna, mindig az lesz:)
Alexist jelenleg én is jobbnak tartom, simán kezdhetne a Milan ellen Dzeko mellett, de csereként is nagyon hasznos.
- Cupi
Milan ellen ha a góljával vagy góljaival nyerünk akkor el is felejtjük az eddigi gyengébb teljesítményét.mike írta: ↑2021.11.04. 17:34
Tény, hogy vannak Lautaronak hülyeségei, de ha a hatalmas kapufája bemegy, akkor egyből máshogy beszélnénk róla.
Szerintem nincs nagy gond vele, ő sosem lesz leader, sosem lesz nagy karakter, csak egy sima góllövő csatár, aki nem tud egész évben egyenletesen termelni. Amíg megrúgja a szezononkénti 20-25 gólját, nagy fogást nem találhatunk rajta, a stílusa olyan-amilyen, primadonna, mindig az lesz:)
- interfan
Gazzetta szerint egyetlen egy kerdes van a Milan elleni kezdot illetoen, Calhanoglu vagy Vidal.
Perisic visszater a kezdobe, a tobbi poszton pedig az Inzaghi alap erkezik.
Varhato kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Darmian-Barella-Brozovic-Vidal/Calha-Perisic
Dzeko-Martinez
Varhato kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dzeko-Martinez
-
INTER-1908
Én Vidalra szavazok mostanában nagyon harcosan és jól játszik kicsit olyan érzésem van vele hogy nem akar többet hozzá tenni mint amit tud korábban sokszor agyatlan módon túlvállalta magát és jöttek a buta hibák mostanában viszont harciasan és egyszerűen játszik és ez nekünk nagyon hasznosinterfan írta: ↑2021.11.05. 11:24 Gazzetta szerint egyetlen egy kerdes van a Milan elleni kezdot illetoen, Calhanoglu vagy Vidal.
Varhato kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dzeko-Martinez
- interfan
Milan vs Inter top 10 fizetes (brutto osszegek, es meg Bastoni, Martinez es Barella hosszabbitasa elott):
Romagnoli 10,18m
Perisic 9,25m
Dzeko 9,25m
Calhanoglu 9,25m
Ibrahimovic 9,17m*
Sanchez 9,17m*
Vidal 8,52m*
DeVrij 7,03m
Brozovic 6,48m
Correa 5,92m
*Novekedesi rendelet, a legalabb ket szezont Olaszorszagban eltoltott, kulfoldrol erkezo jatekosok adokedvezmenye
**Eriksen 9,83m euros fizeteset teljes egeszeben a FIFA allja a biztositas miatt.
https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/i ... li-1605819
Egyebkent Barella a hosszabbitasaval 9,25m-val szerepel az uj listan, Bastoni 8,325m-val, Martinez pedig 11,1m-val.
Dzeko kapcsan pedig kerdes 5 vagy 6m a netto fizuja, mert korabban 6m-t irtak, igy ez esetben o is 11,1m.
Tehat a legfrisebb top 10 lista igy nez ki:
Martinez 11,1m
Dzeko 11,1m
Romagnoli 10,18m
Perisic 9,25m
Barella 9,25m
Calhanoglu 9,25m
Sanchez 9,17m
Ibrahimovic 9,17m
Vidal 8,52m
Bastoni 8,32m
Romagnoli 10,18m
Perisic 9,25m
Dzeko 9,25m
Calhanoglu 9,25m
Ibrahimovic 9,17m*
Sanchez 9,17m*
Vidal 8,52m*
DeVrij 7,03m
Brozovic 6,48m
Correa 5,92m
*Novekedesi rendelet, a legalabb ket szezont Olaszorszagban eltoltott, kulfoldrol erkezo jatekosok adokedvezmenye
**Eriksen 9,83m euros fizeteset teljes egeszeben a FIFA allja a biztositas miatt.
https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/i ... li-1605819
Egyebkent Barella a hosszabbitasaval 9,25m-val szerepel az uj listan, Bastoni 8,325m-val, Martinez pedig 11,1m-val.
Dzeko kapcsan pedig kerdes 5 vagy 6m a netto fizuja, mert korabban 6m-t irtak, igy ez esetben o is 11,1m.
Tehat a legfrisebb top 10 lista igy nez ki:
Martinez 11,1m
Dzeko 11,1m
Romagnoli 10,18m
Perisic 9,25m
Barella 9,25m
Calhanoglu 9,25m
Sanchez 9,17m
Ibrahimovic 9,17m
Vidal 8,52m
Bastoni 8,32m
- CsaSzi9294
Mekkora hulladék ez a merda, de talán 10 ember ellen sikerül nyerniük. De gyanítom egy 11est is kapni fognak a 90+ba… 
- interfan
Az biztos hogy ultra szarok ma.CsaSzi9294 írta: ↑2021.11.06. 19:34 Mekkora hulladék ez a merda, de talán 10 ember ellen sikerül nyerniük. De gyanítom egy 11est is kapni fognak a 90+ba…![]()
Viszont a pirostol jogosabbat sem lehetne talalni.
Mindent elmond hogy maga a kialitott jatekos sem reklamalt.
Szoval itt birozni nem lehet.
De szidni a Juvet nyugodtan, mert hatalmas 0 amit ma jatszottak.
- CsaSzi9294
Nem a bírót akartam minősíteni, mert jogos volt, hanem, hogy ekkora mázlijuk van, hogy +1en lehetnek ilyen szar játék mellett.Sikerült is nekik a 91.be ezt a fölényt gólra váltani. A kiállításig nem sok esélyük volt arra, hogy 3 ponttal zárjanak ma. Aztán az az időhúzás, amit le rendeztek a végén hazai pályán, komolyan mondom kabaré. Ehhez értenek.interfan írta: ↑2021.11.06. 19:48Az biztos hogy ultra szarok ma.CsaSzi9294 írta: ↑2021.11.06. 19:34 Mekkora hulladék ez a merda, de talán 10 ember ellen sikerül nyerniük. De gyanítom egy 11est is kapni fognak a 90+ba…![]()
Viszont a pirostol jogosabbat sem lehetne talalni.
Mindent elmond hogy maga a kialitott jatekos sem reklamalt.
Szoval itt birozni nem lehet.
De szidni a Juvet nyugodtan, mert hatalmas 0 amit ma jatszottak.
- Portiere32
Ez a juve még 3-4 évig biztosan nem lesz tényező a bajnokságban.
Hátha még hozzánk beesne PIF a bűvös sárkány csávó
Hátha még hozzánk beesne PIF a bűvös sárkány csávó
- interfan
En most nagyon bizok a gyozelemben.
A tortenelem remelem folytatodik.
2018 ota 7db Derby volt.
6 Inter gyozelem
1db Milan gyozelem
Szinten erdekesseg, hogy a fogadoirodak szerint is egyertelmuen az Inter az eselyes.
Milan 3.25x
X 3.50x
Inter 2.15x
Szamunkra ma csakis a gyozelem elfogadhato, a dontetlen most szinte egy vereseggel er fel, mert a Napoli akkor 9 pontra huzhat el tolunk.
Milannak meg akar tokeletes is lehet az X, siman benne van hogy ugyis jatszanak majd.
Itt a lehetoseg, Inzaghi most megmutathatja hogy kepes "rangadon" nyerni, es meg is kell mutatnia, mert az eddig 0 gyozelem keves a szintugrashoz.
El kell kezdeni nyerni, es megmutatnia igenis kepes eredmenyre.
A mai nap az elso lepesre tokeletes.
En ket jatekostol varok ma golt/golokat es jo teljesitmenyt.
Dzeko es Martinez.
Lukaku Interes palyafutasa alatt az osszes Milan elleni meccsen betalalt kivetel nelkul.
5 kulonbozo meccs = 5 gol.
Mint tudjuk ilyen volt egy jatekos aki vitte a csapatot a hatan a nagy meccseken is, a Milan ellen biztosan.
Persze potolni nem lehet, de hasonlot hozni igen, ezert Dzekotol kell ma a gol/golok.
Martinez amiota Inter jatekos a Milan ellen 6 meccs = 3 gol.
Az utolso meccsek Milan-Inter 0-3, Martinez 2 golt is lott.
Na ezt kell neki is folytatni, es megmutatni kepes lehet a vart szintugrasra.
Masik ok pedig nem csak a Derby, hanem eleve a vart formajavulas
A Dzeko es Martinez paros a Sass elleni bajnoki ota 1db golra volt kepes.
4 meccs = 1 db gol, ez mindenkeppen keves.
Itt az ideje ezen is surgosen javitani.
Egyszo mint szaz, nyerni kell nincs mese, elkepeszto fontos meccs erkezik.
Csak a gyozelem elfogadhato, nyerni kell es menni szepen a Napoli utan a bajnoki cimet szem elott tartva.
Johetnek a Dzeko es Martinez golok.
A tortenelem remelem folytatodik.
2018 ota 7db Derby volt.
6 Inter gyozelem
1db Milan gyozelem
Szinten erdekesseg, hogy a fogadoirodak szerint is egyertelmuen az Inter az eselyes.
Milan 3.25x
X 3.50x
Inter 2.15x
Szamunkra ma csakis a gyozelem elfogadhato, a dontetlen most szinte egy vereseggel er fel, mert a Napoli akkor 9 pontra huzhat el tolunk.
Milannak meg akar tokeletes is lehet az X, siman benne van hogy ugyis jatszanak majd.
Itt a lehetoseg, Inzaghi most megmutathatja hogy kepes "rangadon" nyerni, es meg is kell mutatnia, mert az eddig 0 gyozelem keves a szintugrashoz.
El kell kezdeni nyerni, es megmutatnia igenis kepes eredmenyre.
A mai nap az elso lepesre tokeletes.
En ket jatekostol varok ma golt/golokat es jo teljesitmenyt.
Dzeko es Martinez.
Lukaku Interes palyafutasa alatt az osszes Milan elleni meccsen betalalt kivetel nelkul.
5 kulonbozo meccs = 5 gol.
Mint tudjuk ilyen volt egy jatekos aki vitte a csapatot a hatan a nagy meccseken is, a Milan ellen biztosan.
Persze potolni nem lehet, de hasonlot hozni igen, ezert Dzekotol kell ma a gol/golok.
Martinez amiota Inter jatekos a Milan ellen 6 meccs = 3 gol.
Az utolso meccsek Milan-Inter 0-3, Martinez 2 golt is lott.
Na ezt kell neki is folytatni, es megmutatni kepes lehet a vart szintugrasra.
Masik ok pedig nem csak a Derby, hanem eleve a vart formajavulas
A Dzeko es Martinez paros a Sass elleni bajnoki ota 1db golra volt kepes.
4 meccs = 1 db gol, ez mindenkeppen keves.
Itt az ideje ezen is surgosen javitani.
Egyszo mint szaz, nyerni kell nincs mese, elkepeszto fontos meccs erkezik.
Csak a gyozelem elfogadhato, nyerni kell es menni szepen a Napoli utan a bajnoki cimet szem elott tartva.
Johetnek a Dzeko es Martinez golok.
- Cupi
Ezek az odds-ok érdekesek....milan hasít a bajnokságban, ha szarul játszanak is nyernek és veretlenek is...hogy számolták ezt ki...
Másik meg nekem ma mind1 ki rúgja a gólt csak nyerjünk.
- CsaSzi9294
Úgy várom a mai meccset, mint egy gyerek a karácsonyi ajándékokat.
Én sok gólos meccsre számítok, kiállítással, 11-essel. 3-2re nyerünk!
Forza Inter!
Én sok gólos meccsre számítok, kiállítással, 11-essel. 3-2re nyerünk!
Forza Inter!
- interfan
Nincs meglepetes, hivatalos kezdok:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Darmian-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Dzeko-Martinez
Pad:
Radu, Ranocchia, D'Ambrosio, Kolarov, Dimarco, Dumfries, Gagliardini, Vidal, Vecino, Sensi, Sanchez, Correa
Hianyzo: Nincs
Tatarusanu
Calabria-Kjaer-Tomori-Toure
Tonali-Kessie
Krunic-Diaz-Leao
Ibrahimovic
Pad:
Mirante, Gabbia, Conti, Kalulu, Florenzi, Bakayoko, Saelemaekers, Bennacer, Maldini, Rebic, Giroud, Pellegri
Hianyzok: Maignan, Romagnoli, Hernandez, Castillejo, Messias
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Darmian-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Dzeko-Martinez
Pad:
Radu, Ranocchia, D'Ambrosio, Kolarov, Dimarco, Dumfries, Gagliardini, Vidal, Vecino, Sensi, Sanchez, Correa
Hianyzo: Nincs
Tatarusanu
Calabria-Kjaer-Tomori-Toure
Tonali-Kessie
Krunic-Diaz-Leao
Ibrahimovic
Pad:
Mirante, Gabbia, Conti, Kalulu, Florenzi, Bakayoko, Saelemaekers, Bennacer, Maldini, Rebic, Giroud, Pellegri
Hianyzok: Maignan, Romagnoli, Hernandez, Castillejo, Messias
- interfan
Na igy most meg inkabb csak a gyozelem
elfogadhato, a Napoli X-elt hatalmas lehetosegunk van.
5 pontra az 1.hely, es 4 pontra a Milant megkozelithetjuk ma, nincs mese nyerni kell.
Igazi fordulopont lehet ez a fordulo nekunk, lelektanilag sok mindent eldont a mai Derby, gyerunk.
5 pontra az 1.hely, es 4 pontra a Milant megkozelithetjuk ma, nincs mese nyerni kell.
Igazi fordulopont lehet ez a fordulo nekunk, lelektanilag sok mindent eldont a mai Derby, gyerunk.
- CsaSzi9294
2-3 lesz, nyugi!interfan írta: ↑2021.11.07. 19:58 Na igy most meg inkabb csak a gyozelem
- mike
Ez az a meccs, amikor letojom hogyan, de nyerni kell !!
Forza Inter!
(istenem ez a hegyi iván, full dilettáns, kretén)
Forza Inter!
(istenem ez a hegyi iván, full dilettáns, kretén)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2021.11.07. 20:35-kor.