Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Sot ha tovabbmegyek es mar "5 csillagos" mercato volt emlitve, az szerintem az lenne ha kiderul semmifele aldozat nem kell.
Marad mindenki, kiszorjuk a selejtet, es jon meg Dybala Correa meg megy, aztan le is zarjuk magunkat.

Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Gosens
Lukaku-Martinez

Padon meg minosegi jatekosok mint Onana, Mkhitaryan, elol Dybala.

Ez lenne nalam az "5 csillag".
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: ↑2022.07.08. 09:04

En titkon valahol remenykedek, es adna a jo eg, hogy Bremer es Milenkovic ne jojjon, es Skriniar maradjon.
Ez lenne a "nyar igazolasa".

Persze "aldozat" meg a joeg.
Es persze Martinezert nem igazan van csapat, aki realis lehetne.
De itt is valahol bizok benne, elokerul egy Chelsea, letesz 70m-t, jon a helyere Dybala, es Skriniar marad.
Ha muszaj az "aldozat", akkor csakis igy lenne elfogadhato szamomra.
Nem tudom mi bajod van Bremerrel. Szerintem lesz olyan jó mint a szlovák. Én sem örülük, hogy eladjuk de ha muszáj és az árából jönne Bremer + Milenkovic akkor az előrelépés. Padra is jönne egy Kolarov/Rano párosnál jobb és fiatalabb védő....
Ha normális gazdasági helyzetben lennénk akkor fel sem merülne Skriniar eladása de szerintem így a maxot hozzuk ki belőle ha jön helyette ez a kettős. ;)
interfan

Cupi írta: ↑2022.07.08. 09:43

En titkon valahol remenykedek, es adna a jo eg, hogy Bremer es Milenkovic ne jojjon, es Skriniar maradjon.

De itt is valahol bizok benne, elokerul egy Chelsea, letesz 70m-t, jon a helyere Dybala, es Skriniar marad.
Nem tudom mi bajod van Bremerrel. Szerintem lesz olyan jó mint a szlovák. Én sem örülük, hogy eladjuk de ha muszáj és az árából jönne Bremer + Milenkovic akkor az előrelépés. Padra is jönne egy Kolarov/Rano párosnál jobb és fiatalabb védő....
Ha normális gazdasági helyzetben lennénk akkor fel sem merülne Skriniar eladása de szerintem így a maxot hozzuk ki belőle ha jön helyette ez a kettős. ;)
Bremer egy nagyon jo jatekos, megvan benne az, hogy ha fejlodik hogy vilagklasszis legyen.
Viszont Skriniar mar az.
Skriniar mar a legmagasabb szinten bizonyitott, es megmutta top 5 vedo a vilagon.
Bremer kapcsan meg ez hianyzik, gyonyoru a Toros teljesitmenye, viszont nem tudjuk meg a szintugras menne e neki.
Ha megy Skriniar o kotelezo, de jelenleg meg Bremer nincs Skriniar szintjen, ahhoz meg az Interbe is bizonyitani kell.
Mert sajnos tobb olyan jatekost tudunk felhozni, aki kis/kozepcsapatba jo volt, majd az Interbe besult.
Mint aki az Interbe is tudta azt, sot ne adj isten meg szintet is lepett.

En Bremerben latom ezt a lehetoseget, hogy szintet lepjen.
De jelenleg meg o kozel sem mutatott annyit mint Skriniar.

Jojjon Bremer, en is ot hoznam, 30m-ert jobbat nem talalsz az fix.
De ha valaszthatok, marad Skriniar, es nem jon Bremer, vagy megy Skriniar, es jon Bremer, akkor nalam nincsen kerdes.

De sajnos vagy sem, valoszinu nem realis tema ez.
Mivel minden valoszinuseg szerint Skriniar megy a PSG-be, onnantol meg ez a tema targytalan.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: ↑2022.07.08. 09:48

Bremer egy nagyon jo jatekos, megvan benne az, hogy ha fejlodik hogy vilagklasszis legyen.
Viszont Skriniar mar az.
Skriniar mar a legmagasabb szinten bizonyitott, es megmutta top 5 vedo a vilagon.
Bremer kapcsan meg ez hianyzik, gyonyoru a Toros teljesitmenye, viszont nem tudjuk meg a szintugras menne e neki.
Ha megy Skriniar o kotelezo, de jelenleg meg Bremer nincs Skriniar szintjen, ahhoz meg az Interbe is bizonyitani kell.
Mert sajnos tobb olyan jatekost tudunk felhozni, aki kis/kozepcsapatba jo volt, majd az Interbe besult.

De ha valaszthatok, marad Skriniar, es nem jon Bremer, vagy megy Skriniar, es jon Bremer, akkor nalam nincsen kerdes.

Mivel minden valoszinuseg szerint Skriniar megy a PSG-be, onnantol meg ez a tema targytalan.
5*:

Onana
Skriniar-Bremer-Bastoni
Lautaro-Lukaku

Pad: Handanovic, Cordaz; D'Ambrosio, Kumbulla (kölcsön középső KH-nak, inkább, mint Acerbi), Dimarco; Darmian, Bellanova; Asllani, Mkhitaryan, Gagliardini; Correa, Dzeko

Nekem Skriniar megtartása többet jelentene, mint Dybala megszerzése.
interfan

PellerG írta: ↑2022.07.08. 09:53
interfan írta: ↑2022.07.08. 09:48

Viszont Skriniar mar az.

5*:

Onana
Skriniar-Bremer-Bastoni
Lautaro-Lukaku

Pad: Handanovic, Cordaz; D'Ambrosio, Kumbulla (kölcsön középső KH-nak, inkább, mint Acerbi), Dimarco; Darmian, Bellanova; Asllani, Mkhitaryan, Gagliardini; Correa, Dzeko

Nekem Skriniar megtartása többet jelentene, mint Dybala megszerzése.
Igazad van, valoban ez az "5 csillag".
Skriniar marad, DeVrij megy, Bremer jon.

Ez jelenleg nalam is abszolult "alom kezdo".
interfan

DiMarzio, a Sky, Corsera szerint az Inter feladta Dybalat.
A kovetkezo orakban varhato MU-Dybala targyalas.
Olaszorszagbol egyedul az Inter volt aki targyalt vele, de az Inter tamadosora kesz van, Inzaghi elegedett vele.
Dybala erkezesere Sanchezen kivul megy egy tavozora lenne szukseg, de mind Dzeko, mind Correa jo esellyel maradni fog.
A Milannak felajanlottak Dybalat, de ok 30-40m korul inkabb a fiatal De Ketelaeret akarjak vinni.
A Napoli ertekelte Dybalat mint lehetoseg, de ajanlatot nem tett.
A Roma pedig tulzonak tartja meg a 4-5m fizetesi igenyt is.
Marotta es Inzaghi szavai vilagosak voltak a tamadoreszleget illetoen az Internel.
Dybala es ugynoke mar joval korabban megertette az Inter helyzetet, es azt Lukaku a prioritas, ezert kezdtek mas csapatokat nezni.
Olaszorszagbol nem kaptak ajanlatot, a LaLiga csapataival is felvettek a kapcsolatot, ertekelik a lehetosegeket.
Viszont a PL-bol remelik a megoldast, leginkabb a MU-tol, akiknek az esetlegesen tavozo CR helyere ajanlanak Dybalat.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: ↑2022.07.08. 10:23 DiMarzio, a Sky, Corsera szerint az Inter feladta Dybalat.
Olaszorszagbol egyedul az Inter volt aki targyalt vele, de az Inter tamadosora kesz van, Inzaghi elegedett vele.
Dybala erkezesere Sanchezen kivul megy egy tavozora lenne szukseg, de mind Dzeko, mind Correa jo esellyel maradni fog.
A Milannak felajanlottak Dybalat, de ok 30-40m korul inkabb a fiatal De Ketelaeret akarjak vinni.
Marotta es Inzaghi szavai vilagosak voltak a tamadoreszleget illetoen az Internel.
Dybala es ugynoke mar joval korabban megertette az Inter helyzetet, es azt Lukaku a prioritas, ezert kezdtek mas csapatokat nezni.
Olaszorszagbol nem kaptak ajanlatot, a LaLiga csapataival is felvettek a kapcsolatot, ertekelik a lehetosegeket.
Viszont a PL-bol remelik a megoldast, leginkabb a MU-tol, akiknek az esetlegesen tavozo CR helyere ajanlanak Dybalat.
Azért az is érdekes, hogy egy szabadon igazolható Dybala nem tudja megkapni sehol azt amit kért fizetést, csak is ilyen 4-5 milliókat. Nyilván mindenki retteg a sérülésektől, mondjuk ez teljesen jogos is.
Cupi

interfan írta: ↑2022.07.08. 10:23 DiMarzio, a Sky, Corsera szerint az Inter feladta Dybalat.
PL-ben biztos jó lesz neki....nem fogják agyon rúgni ám. Biztos nem mennék oda a helyébe....nem az a játékos aki oda való. Szerinzem nem is fog odamenni.

Továbbra sem értem, hogy legalább BEFEKTETÉSNEK miért nem igazoljuk le ingyen....jövő nyáron meg eladjuk ha kell a pénz. Senki ne mondja azt egy 15-ért minimum nem lehetne eladni.....most 0 kiadás jövőre meg 15 millió bevétel....
Tudom, hogy van fizu is meg aláírási pénz is de én most kifejezetten az átigazolás díjra értettem a fentieket mert az most nem lenne.
Persze ha a fél idénybe sérült lesz akkor jövőre 15-öt sem adnának érte de nem kell egyből pesszimistának lenni na meg ugye nincs üzlet kockázat nélkül. ;)

Jövőre csatár terén egyébként is kell majd a pénz....Dzeko már tuti lelép, Lukaku megy vissza és itt maradunk a Correa, Martinez kettőssel.....miből is pótoljuk majd őket? Szóval most jól jönne ingyen Dybala.....
PellerG

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.08. 10:28
Azért az is érdekes, hogy egy szabadon igazolható Dybala nem tudja megkapni sehol azt amit kért fizetést, csak is ilyen 4-5 milliókat. Nyilván mindenki retteg a sérülésektől, mondjuk ez teljesen jogos is.
Valaki írta itt nemrég, hogy Dybala nem is sérülékeny.
Márpedig ez a nem érdeklődés pontosan ennek szól szerintem, elég beszédes, hogy aki vinné, az is max 4-5 mio. fizut adna neki.
Nem képes zsinórban 4 meccset lejátszani sérülés nélkül.
Nincs arányban a fizetés + a kért aláírási pénz azzal, amit adni tudna egy szezonban.
Nem a képességei kérdőjelesek, hanem az elérhetősége...
Szerintem a Juve is emiatt offolta ki.
Cupi

PellerG írta: ↑2022.07.08. 10:37
Valaki írta itt nemrég, hogy Dybala nem is sérülékeny.
Márpedig ez a nem érdeklődés pontosan ennek szól szerintem, elég beszédes, hogy aki vinné, az is max 4-5 mio. fizut adna neki.
Nem képes zsinórban 4 meccset lejátszani sérülés nélkül.
Nincs arányban a fizetés + a kért aláírási pénz azzal, amit adni tudna egy szezonban.
Nem a képességei kérdőjelesek, hanem az elérhetősége...
Szerintem a Juve is emiatt offolta ki.
Jövőre nézve ez akkoris csak egy feltételezés....nálunk más edzésmódszerek vannak, lehet neki az kevésbé "fájna".
Na meg nem arról van szó megvegyük e mondjuk 30 millióért, megéri e....
Tavaly simán megvettük Correat 30 millióért....Dybala nyomába sem ér játéktudásban és még ő is sérülékeny. :D Most meg itt szenvedünk jaj van e hely neki meg nem e lesz sokat sérült. :D
Én hoznám, főleg úgy ha nem is olyan magasak /ha igaz pl. az 5 milliós fizu/ azok a követelések. De nem én döntök, szóval mind1 is. ;)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Dybala-val kapcsolatban valóban az a leggyanúsabb dolog, hogy a Juve miért nem hosszabbított vele.
Ráadásul igazából úgy nem hosszabbítottak vele, hogy le sem ültek tárgyalni vele. Valami lehet a háttérben...
interfan

Hivatalos:

Radu 1 eves ingyen kolcsonnel a Cremonese jatekosa.
Fizetesenek a felet tovabbra is az Inter fizeti.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Baggio85 írta: ↑2022.07.08. 11:14 Dybala-val kapcsolatban valóban az a leggyanúsabb dolog, hogy a Juve miért nem hosszabbított vele.
Ráadásul igazából úgy nem hosszabbítottak vele, hogy le sem ültek tárgyalni vele. Valami lehet a háttérben...
Nem tudom, honnan veszed, hogy nem volt tárgyalás, mert volt. Elvileg 10 milliós fizu volt neki még tavaly év tavaszán belengetve és meg is volt a szóbeli megállapodás, de a sok sérülése miatt a juve módosított az ajánlatán elég jelentősen, valamint a tőkeinjekciót követően ott is szorosabbra húzták a nadrágszíjat, ezért levitték 7 millióra, sőt a folyamatos sérülések miatt ott is meccsszámhoz kötötték volna a lecsökkentett fizetése egy részét. Na ezek a kikötések a játékosnak vagy az ügynökének nem tetszettek, ezért viszonylag hamar döntöttek a váltás mellett.
Mindenesetre sokat mondó, hogy még ingyen se tolonganak érte. Persze nem bánnám, ha jönne, csak kérdés milyen áron. Akkor mér inkább Bremer. Dybala nekem kicsit olyan, mint Sensi, persze tudom az argentin nagyobb karriert futott be, de őt is mindig végig kísérték a sérülések, ehhez képest pedig relatíve nagy a fizetési igénye.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Az előző gondolatmenethez még annyit, hogy azt se felejtsük el, hogy közben jött hozzájuk a télen Vlahovic, akire építik a támadószekciót. Vele nagyot húztak.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Egyetértek az előttem szólóval.
Simán benn a pakliban hogy ránk vár.
Olaszba maradna BL be játszana lehető legjobb fizuval, erre nálunk van a legjobb esélye.
Ha nem jön össze nekünk kérdés melyből enged inkább
interfan

Ousmane Dembele ugynoke megerkezett az Inter szekhazba.
Teljesen varatlan es meglepo, erre senki nem szamitott.
Viszont az elso hirek kiemelik, nem csak Dembelet, hanem Dan Axel Zagadout is kepviseli, es valoszinu az o ugyeben targyalnak az Interrel.
A 23 eves Francia KH szerzodese lejart a Dortmundnal, igy most ingyen igazolhato.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: ↑2022.07.08. 16:37 Ousmane Dembele ugynoke megerkezett az Inter szekhazba.
Viszont az elso hirek kiemelik, nem csak Dembelet, hanem Dan Axel Zagadout is kepviseli, es valoszinu az o ugyeben targyalnak az Interrel.
A 23 eves Francia KH szerzodese lejart a Dortmundnal, igy most ingyen igazolhato.
Dembele is ingyen hozható ha jól tudom, de ugyanúgy sehova sem jó a 3-5-2-be mint Correa.
Akkor már inkább Dybala.

Zagadounál meg Bremer, Milenkovic, Akanji is sokkal jobb. Remélem max cserének kell.
interfan

mike írta: ↑2022.07.08. 16:49
interfan írta: ↑2022.07.08. 16:37 Ousmane Dembele ugynoke megerkezett az Inter szekhazba.
Dembele is ingyen hozható ha jól tudom, de ugyanúgy sehova sem jó a 3-5-2-be mint Correa.
Akkor már inkább Dybala.

Zagadounál meg Bremer, Milenkovic, Akanji is sokkal jobb. Remélem max cserének kell.
Inzaghi par napja elmondta, kell egy KH aki kozepen tud jatszani, mivel Ranocchia elment, es csak DeVrij van.

Ha Skriniar megy, allitolag akarunk egy kezdot a helyere, valamint egy cseret.

Valoszinu erre a csere posztra probalhatjuk Zagadout.
Masik ket csere KH megvan, Dimarco es D'Ambrosio.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Te jó ég, azt a gyereket ide ne hozzák!
interfan

Baggio85 írta: ↑2022.07.08. 17:11
Elso hirek szerint az ingyen KH Zagadou ugyben targyalunk.
Cupi

Baggio85 írta: ↑2022.07.08. 17:11
Nem fogjuk. Dybalat sem tudjuk 5 milliós fizuval :D Nagyarcú semmilyen francia majd biztos aláírna ennyiért. :D Szerencsére tuti nem.
interfan

ESPN is beszamol rola, az Inter-Dybala kapcsolat megszunni latszik, miutan az Inter Lukakut valasztotta, es most mar nincs hely szamara.
Megerositik, Dybala ugynoke a MU-nak ajanlotta a jatekost, CR valoszinu tavozik, igy a MU az ESPN szerint komolyan foglalkozik Dybalaval.

Ausilioval es Baccinal targyal Zagadou ugynoke.
Hirek szerint nagyon komoly lehetoseg es opcio mint 2.KH erkezo.
Ingyen erkezne, igy az Inter ajanlatot keszul tenni a jatekosnak.
mike

interfan írta: ↑2022.07.08. 17:44 Ausilioval es Baccinal targyal Zagadou ugynoke.
Csere védőnek Zagadou oké, bar Milenkovicban jobban bíztam volna.
A szerb lehet a kezdőbe jön, és akkor Bremer off:(
Lassan kiderül most már.
PellerG

mike írta: ↑2022.07.08. 17:59
interfan írta: ↑2022.07.08. 17:44 Ausilioval es Baccinal targyal Zagadou ugynoke.
Csere védőnek Zagadou oké, bar Milenkovicban jobban bíztam volna.
A szerb lehet a kezdőbe jön, és akkor Bremer off:(
Lassan kiderül most már.
1,96 magas csuklósbusz.
A Dortmundnál nem tudott felnőni a feladathoz (kerethez), most nem is marasztalták.
Ráadásul bal lábas.
Kumbulla kölcsön szerintem jobb opció lenne.
Herfort Balazs

Hozzászólás Szerző: Herfort Balazs »

23 éves még csak, ingyen Bastoni cseréjének tökéletes lenne.
interfan

Herfort Balazs írta: ↑2022.07.08. 18:20 23 éves még csak, ingyen Bastoni cseréjének tökéletes lenne.
Kozepre akarjuk, DeVrij moge.
Inzaghi elmondta, oda kell valaki, mert nincs csereje hogy Ranocchia elment.

Ingyen amugy szerintem is elfogadhato.
Inkabb legyen o ingyen, mint hogy ne ferjen bele Milenkovic miatt Bremer, es vegul bukjuk.
Sporoljuk meg azt a 15m-t Milenkovicon, tegyunk le belole Bremert, cserenek meg ingyen Zagadou elfogadhato.
interfan

Romano is megerositi, komoly lehetoseg Zagadou.
A szerzodesenek reszleteirol volt szo ma az Inter szekhazban.

DiMarzio es Pedulla is bejelentette, minden kesz Franco Carboni 1 eves ingyen kolcsonnel a Cagliari jatekosa.

Szinten DiMarzio szerint jovohet elejen zarulhat az Agoume-Cremonese ingyen kolcson uzlet is.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Zagoudu nem ismerem de 23 éves ingyen jönne cserenek egy Dortmundbol ami azért nem kozepcsapat ha valóban lesz ilyen uzlet én pezsgőt bontok nem nyugdíjas acerbi romagnoli párosbol választunk hanem egy tehetséges fiatal fejlődőképes játékost!!!
Bravo bravissimo!
Remélem tényleg jönni fog!
interfan

Egyre tobb megerosites erkezik a Zagadou-Inter lehetseges igazolasrol.
DiMarzio es a Sky szerint ertekeljuk mint lehetoseg, es akar hamarosan le is zarhatjuk.
Milenkovic helyett erkezhetne, akiert a Napoli is versenybe szallt, es fix kezdo posztot garantalna neki az Interrel ellentetben.

A hirek kiemelik, az Inter 15m-t sporolna ezzel, mivel Zagadou ingyen van, Milenkovic ellenben 15m.

Sky szerint napok ota nincs uj hir Skriniar ugyben.
A PSG a 60m ajanlat ota nem tett ujat, az Inter eddig hiaba varta a 70m-t megkozelito ajanlatot.
Kicsi az eselye, de az is benne van, hogy ugrik az egesz, es az Inter mas "aldozat" utan nez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.07.08. 19:53-kor.
CsaSzi9294

interfan írta: ↑2022.07.08. 19:46
A hirek kiemelik, az Inter 15m-t sporolna ezzel, mivel Zagadou ingyen van, Milenkovic ellenben 15m.
Vagyis az a 15m a Bremer üzletbe mehet is.
mike

interfan írta: ↑2022.07.08. 19:46.
Ezek szerint Bremer + Zagadou a terv Skriniar + Ranocchia helyett. Emészthető.

Milenkovic amúgy 15 millióért szerintem ajándék lenne, de ez van, nincs pénz, inkább őt passzoljuk mint a brazilt.
interfan

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.08. 19:53
interfan írta: ↑2022.07.08. 19:46
Vagyis az a 15m a Bremer üzletbe mehet is.
Siman lehet hogy ez van a hatterben, mert a Toro nem nagyon akar engedni.
Meg ha nem is az egesz 15m, de egy 5-8m maris mashogy nezhet ki, es 35-38m Bremerert.

En tartom, sokkal inkabb jojjon Zagadou, mint Milenkovic, ha ez az "ara" Bremer erkezesenek.
(Felteve ha Skriniar valoban megy)
Stankov

Valami akkor se stimmel.
Skriniar jobb kh helyére jönne Milenkovic aki szintén az . Zagadou bal lábas ő középre balra csere akkor Bremer ha jön lenne a Jkh?
Hát én megnéztem jópár összefoglalót kb 2 hete a Torinoról szinte csak középen volt talán 1-2 alkalommal volt balon. Középen tényleg egy szörnyeteg volt,uralta a játékot ott. Nem vagyon biztos benne hogy jó ötlet kirakni a "szélre".
interfan

Stankov írta: ↑2022.07.08. 20:28 Valami akkor se stimmel.
Skriniar jobb kh helyére jönne Milenkovic aki szintén az . Zagadou bal lábas ő középre balra csere akkor Bremer ha jön lenne a Jkh?
Hát én megnéztem jópár összefoglalót kb 2 hete a Torinoról szinte csak középen volt talán 1-2 alkalommal volt balon. Középen tényleg egy szörnyeteg volt,uralta a játékot ott. Nem vagyon biztos benne hogy jó ötlet kirakni a "szélre".
Pedig a hirek regota errol szolnak, hogy Skriniar helyere jobboldalra akarjuk Bremert.

Az viszont valoban egy nagyon jo kerdes, hogy Bremer mit tud majd a jobb KH poszton ha erkezik, ami valahol egy uj poszt lenne neki.
Stankov

interfan írta: ↑2022.07.08. 20:29
Pedig a hirek regota errol szolnak, hogy Skriniar helyere jobboldalra akarjuk Bremert.
Eddig nekem úgy jött le hogy Bremer "párba" jönne Milenkoviccal.
Lehet én jártam tév úton de úgy értelmeztem hogy amennyivel gyengébb Milenkovic Skriniarnál annyival erősebb Bremer De Vrijnél.
Tehát egy De Vrij-Skriniar kontra Bremer-Milenkovic
interfan

Stankov írta: ↑2022.07.08. 20:34
interfan írta: ↑2022.07.08. 20:29
Eddig nekem úgy jött le hogy Bremer "párba" jönne Milenkoviccal.
Lehet én jártam tév úton de úgy értelmeztem hogy amennyivel gyengébb Milenkovic Skriniarnál annyival erősebb Bremer De Vrijnél.
Tehát egy De Vrij-Skriniar kontra Bremer-Milenkovic
DeVrij a hirek szerint marad, Inzaghi pont nemreg nyilatkozta mennyire fontos o.
Valamint hogy DeVrij moge kell neki egy csere, mivel Ranocchia elment.

Ez a csere lehet most ugynezki ingyen Zagadou.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Interfan mennyit is kalkuláltál a Sensi,Radu,Satriano,Agoume,Pirola,Vanheudsen,Esposito sorból mercato elején bevételnek? :roll:

Nagyon úgy tűnik mindenki ingyen kölcsönért megy, sőt Radu fizujába még be is szállunk, Espositora egy opciót be tudtunk legalább tenni, jó esetben Pirola mehet pár millás kötelező opcioért. Talán még Pinamontiból látunk pénzt, de a 20-25m helyett örüljünk ha lesz egy 15m kötelező opció rá..és akkor marad még Dalbert és Lazarro,pár zsák labda talán bejön értük :D

Viccet félretéve amiben bízhatunk, hogy olyan csapatokba kölcsönözzük ki őket, ahol játszanak és bizonyíthatnak, így talán jövő nyáron tényleg lehet kis pénzt csinálni belőlük vagy akár beépíteni párat, bár erre gondolni se merek az elmúlt évek alapján.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

brecsinho írta: ↑2022.07.08. 21:55 Interfan mennyit is kalkuláltál a Sensi,Radu,Satriano,Agoume,Pirola,Vanheudsen,Esposito sorból mercato elején bevételnek? :roll:
Szerintem az eladásokat interfanra kellett volna bízni, és akkor Skrini is maradhatna... :thumbup:
mike

Én attól tartok hogy a végén Milenkovic + Zagadou lesz ebből, ne legyen igazam....

Bremer abszolút DV posztja, háromvédősben középen abszolút elit, szerintem oda jobb megoldást sehol se találnánk, csak akkor mi lesz a hollanddal?

Viszont Di Marzio szerint továbbra sem sikerült a PSG-vel megegyezni
https://sempreinter.com/2022/07/09/inte ... o-reports/
interfan

Gazzetta es a Sky is beszamol rola, a PSG szakmai igazgatoja tegnap este Milanoba erkezett, hogy lezarja a Skriniar uzletet.
Az Inter csokkentete kereset, mar "csak" 65m eurot ker Skriniarert, hogy minel hamarabb lezaruljon az eladas.

Amint sikerul Skriniar eladasa, leulunk a Toro vezetoivel Bremer ugyben.
30m + Casadei lehet az ajanlat.

Sky, Romano, Gazetta, Pedulla is beszamol rola, a DeVrij helyettes pedig Zagadou lehet, mivel Milenkovic ara 15m, es a Napoli is akarja akik a kezdobe vinnek.
Megtettuk az ajanlatunkat Zagadou szamara tegnap, jelenleg ertekelik. Rajtunk kivul a Hoffenheim, es a Nice tett ajanlatot.

Sky, DiMarzio, Pedulla, Romano, Gazzetta, SportItalia utan a TS is megerositi, Dzeko marad az Internel.
Correaert sincs erdeklodes, es maradni is akar, valamint Inzaghi elegedett es boldog a Lukaku-Martinez-Dzeko-Correa negyessel.
Ahogy elmondta, 4. tamadonk lesz, az 5. pedig egy ifista lesz, akit ha kell benevez, de el kell fogadja hogy negy nagyszeru tamado van elotte.

Dybala pedig vegleg eltavolodni latszik az Intertol mar a TS szerint is.
Tegnapi ESPN, Sky, es DiMarzio hir, hogy Dybala ugynoke a MU-val targyal.
A "leghitelesebb" Corriere szerint pedig a Romaba igazol Dybala, aki a Juveba tavozo Zaniolo helyere erkezhet.

Pedulla es a SportItalia szerint a Monza uj ajanlatot tett Pinamontiert, 17m, ami tobb mint az Atalanta altal kinalt 12m.
Viszont Pinamonti az Atalanta akar szerzodni.
Cupi

interfan írta: ↑2022.07.09. 08:24
Correaert sincs erdeklodes, es maradni is akar, valamint Inzaghi elegedett es boldog a Lukaku-Martinez-Dzeko-Correa negyessel.
Ahogy elmondta, 4. tamadonk lesz, az 5. pedig egy ifista lesz, akit ha kell benevez, de el kell fogadja hogy negy nagyszeru tamado van elotte.

Én Sanchezt tuti megtartanám ha nem jön Dybala....4 támadó kevés lesz....Correa kiesik izomsérüléssel 5 hétre és 1 csere lesz előre.....3 naponta meccsel az biztos nagy siker lesz....és az az egy csere is a majdnem 37 éves Dzeko....zseniális. Inzaghi akkor már nem lesz boldog.
Komolyan mi értelme van annak elzavarjuk Sanchezt és még fizetünk is neki 4,5 milliót elől meg majd szívunk ha beüt a nagy terhelés miatti izomfáradtság meg húzódás??? Ezt magyarázza már el valaki.....
interfan

Cupi írta: ↑2022.07.09. 08:47

Én Sanchezt tuti megtartanám ha nem jön Dybala....4 támadó kevés lesz....Correa kiesik izomsérüléssel 5 hétre és 1 csere lesz előre.....3 naponta meccsel az biztos nagy siker lesz....és az az egy csere is a majdnem 37 éves Dzeko....zseniális. Inzaghi akkor már nem lesz boldog.
Komolyan mi értelme van annak elzavarjuk Sanchezt és még fizetünk is neki 4,5 milliót elől meg majd szívunk ha beüt a nagy terhelés miatti izomfáradtság meg húzódás??? Ezt magyarázza már el valaki.....
Nincs ra ertelmes magyarazat, az edzonk igy dontott.
Lathattuk most is, Sanchezt csak akkor vette elo ha mas mar nem volt.

Sokszor az edzoi dontesekre nincsen semmilyen esszeru vagy logikus magyarazat...
CsaSzi9294

Cupi írta: ↑2022.07.09. 08:47
Ezzel csak az a baj, hogy pont ugyan így látja mindenki, kivéve Inzaghit. Ha maradna is Sanchez 5.nek (amit ő sem igazán akar), akkor is inkább Dambrosiot tenné be ha csatár kell.
Sajnos el kell engedni ezt a “miért nem marad Sanchez” dolgot, teljesen felesleges róla beszélni.
Egyébként totál igazad van, bízni kell benne, hogy a La-Lu kettős nem fog lesérülni, mert Correa a bemelegítő nyújtáskor is képes lesérülni, Dzeko meg trottyos. Nem lesz ez így jó… Inzaghi madár igazolásai egy forintot nem érnek, mi meg így indulunk neki a szezonnak. :roll:
Cupi

interfan írta: ↑2022.07.09. 08:50

Nincs ra ertelmes magyarazat, az edzonk igy dontott.
Lathattuk most is, Sanchezt csak akkor vette elo ha mas mar nem volt.

Sokszor az edzoi dontesekre nincsen semmilyen esszeru vagy logikus magyarazat...
Egyébként nehezen hiszem el egy profi edző aki játékos is volt az élvonalban az nem látja be igenis elférne Sanchez a padon...ne is menjünk messze, tavaly a saját szemével láthatta Correa egyrészt középszer másrészt meg 2x vagy 3x is sérült volt....ilyenkor nem matekozik agyban, hogy ha netán ez megint előjön, ami a nagy terhelés miatt benne van akkor az 1 szem 37 éves Dzeko lesz előre az egyetlen csere? El nem tudom képzelni ez nem jut az eszébe....

Nem is akarok tovább okoskodni de a 4 csatár kevés lesz. De ne legyen igazam és senki ne sérüljön le még egy kisebb húzódással sem. Ilyenben szívesen tévedek. ;) Utólag majd szívesen leírom még sok is volt ez a 4 támadó. :)
interfan

brecsinho írta: ↑2022.07.08. 21:55 Interfan mennyit is kalkuláltál a Sensi,Radu,Satriano,Agoume,Pirola,Vanheudsen,Esposito sorból mercato elején bevételnek? :roll:

Nagyon úgy tűnik mindenki ingyen kölcsönért megy, sőt Radu fizujába még be is szállunk, Espositora egy opciót be tudtunk legalább tenni, jó esetben Pirola mehet pár millás kötelező opcioért. Talán még Pinamontiból látunk pénzt, de a 20-25m helyett örüljünk ha lesz egy 15m kötelező opció rá..és akkor marad még Dalbert és Lazarro,pár zsák labda talán bejön értük :D

Viccet félretéve amiben bízhatunk, hogy olyan csapatokba kölcsönözzük ki őket, ahol játszanak és bizonyíthatnak, így talán jövő nyáron tényleg lehet kis pénzt csinálni belőlük vagy akár beépíteni párat, bár erre gondolni se merek az elmúlt évek alapján.
Sajnos ez az igazan mellbevago, es valahol a tragikus.
Egesz tavasszal azt lehetett olvasni, hogy majd 70-80-90m jon a fiatalokbol, meg toltelekekbol.
Erre most gozerovel megyunk a kb 0 fele....

Tavaly is volt kb 18 tavozo a Lukaku-Hakimi paroson kivul.
Es sikerult 18 jatekos = 0 euroval megoldani.
Ez azert "fantasztikus".
Sot mit tobb, meg 8m-t mi fizettunk a Nainggolan-Mario parosnak.
Tehat nem is 18 jatekos = 0 euro volt, hanem 18 jatekos = -8m.

A sima opcioval semmire, de semmire nem megyunk.
Evek ota igy dobaljuk mindenfele Espositot, Dalbertet, Pirolat, Lazarot, es meg sorolhatnak.
Kutya nem fizet...
Esposito is szep hogy van benne egy 7m sima opcio, dehat semmi garancia hogy megveszik, lasd a Basel sem tette.
Magyarul most 0 euro o is.
Mint ahogy Pirola kapcsan is fasza a 900 ezer euro a kolcsonert, de az opcio megint nem kotelezo, csak ha 20 meccsen palyara lep.
(Monzaban 14db meccsen jatszott)
Magyarul az o tavozasa is szinte 0 penz jelenleg.

Radu, Esposito, Satriano, Sensi = 0.
Pirola = 900 ezer.
Es minden valoszinuseg szerint a Vanheusden, Agoume, Salcedo sor is 0 euro bevetel lesz.

Ez egesz egyszeruen kijozanito.
Mashol valaki rug ket egyeneset a ladbaba 20-22 evesen, es mar 10-15m.
Mi meg keptelenek vagyunk barkit is eladni.
Ja, hala az egnek a Monza feljutott, igy DiGregoriot muszaj volt megvenniuk 4m-ert, na meg telen Gravillont megvettek 3.5m-ert.

Viszont azzal nagyon surgosen kezdeni kellene valamit, hogy megtanuljunk eladni.
Mert latjuk, sajnos tragikus a mutato.
Skriniar is vilagon top 5 KH, 27 eves, a legjobb korban van.
Erre meg mi "csokkentjuk" az arat, es 65m-ert eladnank?
Hat eleg nonszensz...
CsaSzi9294

Ha már rajtunk marad a két világklasszis akkor inkább 3. számú csatárt kellene hozni, ők meg küzdjenek meg az 5. helyért. Mondjuk pl Zapatát.
interfan

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 09:08 Ha már rajtunk marad a két világklasszis akkor inkább 3. számú csatárt kellene hozni, ők meg küzdjenek meg az 5. helyért. Mondjuk pl Zapatát.
Inzaghi vilagosan elmondta, 4 tamadonk lesz.

Ha szukseges az ifibol lesz egy 5. tamado.

Ennyi.
Ahogy irtad az elobb Sanchez kapcsan, "sajnos el kell engedni ezt a miert nem marad dolgot, teljesen felesleges rola beszelni".
Na a helyzet ugyanaz a tamado reszleg kapcsan.
4 tamadonk lesz, es osszesen 20 mezonyjatekos + 3 kapus + 3 ifista.
Inzaghi kedden vilagosan elmondta.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Zapata egy nagy mamlasz már,komoly kondiciónális gondokkal, sajnos már Ő se tud nekünk segíteni. Inzaghi korlátai lassan körvonalazódnak, nehéz lesz vele bajnokságot nyerni.
CsaSzi9294

interfan írta: ↑2022.07.09. 09:13
CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 09:08 Ha már rajtunk marad a két világklasszis akkor inkább 3. számú csatárt kellene hozni, ők meg küzdjenek meg az 5. helyért. Mondjuk pl Zapatát.
Inzaghi vilagosan elmondta, 4 tamadonk lesz.

Ha szukseges az ifibol lesz egy 5. tamado.

Ennyi.
Ahogy irtad az elobb Sanchez kapcsan, "sajnos el kell engedni ezt a miert nem marad dolgot, teljesen felesleges rola beszelni".
Na a helyzet ugyanaz a tamado reszleg kapcsan.
4 tamadonk lesz, es osszesen 20 mezonyjatekos + 3 kapus + 3 ifista.
Inzaghi kedden vilagosan elmondta.
Tudom!!!! Értem!! 4+ifi!!!

Csak azt mondtam, hogy így jobb lehetne.
Ennyi!
interfan

segogabor írta: ↑2022.07.09. 09:16 Zapata egy nagy mamlasz már,komoly kondiciónális gondokkal, sajnos már Ő se tud nekünk segíteni. Inzaghi korlátai lassan körvonalazódnak, nehéz lesz vele bajnokságot nyerni.
Hat igen...
Inzaghi nagyon eros korlatait mar lathattuk iden is.

Szerintem a tobbieken mulik mire leszunk elegek.
Remeljuk a Juve meg a Milan nem tud erdemben erositeni.
Mondjuk ha az idei roncsderbit se sikerult megnyerni, ilyen 41 eves Ibra, meg 60 evesen eletebe semmit nem nyero Pioli fele Milannal szemben, hat akkor nehez lesz...

Meg egy ilyen gyenge szezon nem lesz, az kb 100%.

En biztos nem hosszabbitottam volna, eleve szerzodese volt 23 nyarig.
Meglatjuk, remeljuk 2. nekifutasra sikerul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.07.09. 09:21-kor.
Válasz küldése