PellerG írta: ↑2022.08.23. 13:55
Szóval Acerbi fog érkezni
Mivel olasz edzőnk van.
Azert most nagyon eros a tiltakozas Acerbi ellen.
Gazzetta mar a 2014-es Vucinic-Guarin tiltakozashoz hasonlitja.
Valamint megnyugtat, hogy mar Romano is arrol ir, hogy Marotta megprobal egy 1 eves ingyen kolcson uzletet a Chelseavel Chalobah kapcsan.
En ertem hogy Inzaghi mit akar, el is mondta, de azert mindent nem lehet az Inter szurkolok torkan sem lenyomni.
Ezt pedig hiaba akarja Zhang mindig az edzo kereset kielegiteni, ezt figyelembe kell vegye.
Szoval jojjon szepen Chalobah.
Anglia az egy daráló.Egy erős keretú Chelseba nem fér bele,de nálunk akár annyira befuthat mint Tomori a Milánban.
Inkább ez a Csaló bá jöjjön mint Acerbi.Hosszú az idény az alap védárhármasból bárki bármikor kieshet.
PellerG írta: ↑2022.08.23. 13:55
Szóval Acerbi fog érkezni
Mivel olasz edzőnk van.
Azert most nagyon eros a tiltakozas Acerbi ellen.
Gazzetta mar a 2014-es Vucinic-Guarin tiltakozashoz hasonlitja.
Valamint megnyugtat, hogy mar Romano is arrol ir, hogy Marotta megprobal egy 1 eves ingyen kolcson uzletet a Chelseavel Chalobah kapcsan.
En ertem hogy Inzaghi mit akar, el is mondta, de azert mindent nem lehet az Inter szurkolok torkan sem lenyomni.
Ezt pedig hiaba akarja Zhang mindig az edzo kereset kielegiteni, ezt figyelembe kell vegye.
Szoval jojjon szepen Chalobah.
Anglia az egy daráló.Egy erős keretú Chelseba nem fér bele,de nálunk akár annyira befuthat mint Tomori a Milánban.
Inkább ez a Csaló bá jöjjön mint Acerbi.Hosszú az idény az alap védárhármasból bárki bármikor kieshet.
Raadasul DeVrijnel mar a serulesek is nagyon elojottek tavaly.
2 honapot kihagyott...
A formavisszaeseserol meg ne is beszeljunk.
Nagyon nem mindegy, ki lesz a 4.szamu, akibol konnyen kezdo is lehet.
Ha már De Vrij és a sérülések azért őt is úgy igazoltuk le hogy Lazioba is sérülékeny volt és neki is volt valami komolyabb térdsérülése ha jól emlékszem.
Ezt Akanji miatt írom.
Bár őszintén Chalobah sem rossz opció,nem kevésbé volt nagyobb tehetségként kikiáltva mint most nálunk Casadei, amúgy védekező középpályás volt az eredeti posztja.
Di Marzio es a Sky szerint lezarulhat az Acerbi ugy.
Acerbi ugynoke megerkezett az Interbe szekhazba.
Kovetkezo orakban akar pont is kerulhet a megallapodas vegere.
interfan írta: ↑2022.08.23. 17:55
Inzaghi húzza oda ahova gondolom…
Nem igazán értem Inzaghi miért akarja ennyire....ráadásul a sok meccs miatt játszatni is fogja.
Én azt nem értem, hogyha egy edző ennyire ragaszkodik a volt játékosaihoz, akkor miért nem marad annál a csapatnál (ezt nem csak Inzaghira értem). Ha előző klubnál nem tudott velük maradandót alkotni, akkor miért gondolja, hogy itt sikerülni fog. Ragadzkodhatna inkább Milinkovic-Savichoz
Acerbi ugynoke Pastorello tobb oras targyalas utan tavozott az Inter szekhazbol es nyilatkozott is:
Nagyon jol sikerult a mai talakozo, kiertekeltuk a helyzetet.
Az Inter egy kozephatvedet keres, meglatjuk Acerbi lesz e ez, vagy esetleg mas.
Nyiltan es vilagosan beszeltunk, az Intertol elmondtak, vannak mas jeloltek is.
Acerbi Olasz, es egyutt dolgozott Inzaghival, ezer jelolt o is.
Ma ujabb lepest tettunk elore, mert a Lazio nyitott a kolcson uzletre is.
Acerbi az Interbe szeretne jatszani Inzaghi hivasara, ha elhagyja a Laziot akkor az Inter az 1.szamu cel.
Di Marzio es a Sky szerint Marotta tovabbra is Chalobaht szeretne, es o a prioritas neve.
Acerbi kapcsan viszont gyakorlatilag kesz a megallapodas, most az Inter elnokenek kell dontenie megadja e a vegso igent az Acerbi uzletre, vagy Marottara hallgat es var Chalobah vagy esetleg Akanjira.
Inzaghi húzza oda ahova gondolom…
Nem igazán értem Inzaghi miért akarja ennyire....ráadásul a sok meccs miatt játszatni is fogja.
interfan írta: ↑2022.08.23. 21:25
Di Marzio es a Sky szerint Marotta tovabbra is Chalobaht szeretne, es o a prioritas neve.
Acerbi kapcsan viszont gyakorlatilag kesz a megallapodas, most az Inter elnokenek kell dontenie megadja e a vegso igent az Acerbi uzletre, vagy Marottara hallgat es var Chalobah vagy esetleg Akanjira.
Megint egy szappanopera.
Minden nap ugyanaz, kicsit megtekerve.
Vesszen Acerbi
Vajon miért,a visszaosztás miatt.
Hat de mibol?
Nem lenne atigazolasi dij.
Nem adunk neki szerzodest, a Lazios szerzodeset es fizujat vallalnak at.
En nem latok ilyen osszeeskuveseket, szerintem sokkal egyszerubb a magyarazat.
Mint minden embernek a vilagon, megvannak a hulyesegei.
Ez ugyanigy igaz minden edzore.
Minden edzonek megvannak a maga hulyesegei, es rossz dontesei, kinek tobb, kinek kevesebb.
A problema forrasat kellene megszuntetni, azt hogy az edzo kereseit okezza le az elnok.
Remeljuk egy profi tulajdonosi hatterrel, es vezetessel ez jovore megvaltozik.
Hat de mibol?
Minden edzonek megvannak a maga hulyesegei, es rossz dontesei, kinek tobb, kinek kevesebb.
A problema forrasat kellene megszuntetni, azt hogy az edzo kereseit okezza le az elnok.
Azért jövő nyáron akár új tulaj, akár nem, bitang nehéz mercato lesz (kivéve ha nem egy turbános jön).
Lejár a szerződese a DD, Handa, Darmian, Cordaz, Dalbert, Gagliardini, Skriniar, Dzeko és (talán DeVrij is) sornak. Oké ebben vannak hurkák is, de ettől függetlenül, amennyiben nem újítunk szerződést úgy igazolni kell. És akkor még a lyukakról nem is beszéltünk, mert ki tudja kit fogunk még eladni? Én újítanék Skriniar (kötelező), DeVrij, DD, Darmian négyessel, a többi mehet.
Hat de mibol?
Azért jövő nyáron akár új tulaj, akár nem, bitang nehéz mercato lesz (kivéve ha nem egy turbános jön).
Lejár a szerződese a DD, Handa, Darmian, Cordaz, Dalbert, Gagliardini, Skriniar, Dzeko és (talán DeVrij is) sornak. Oké ebben vannak hurkák is, de ettől függetlenül, amennyiben nem újítunk szerződést úgy igazolni kell. És akkor még a lyukakról nem is beszéltünk, mert ki tudja kit fogunk még eladni? Én újítanék Skriniar (kötelező), DeVrij, DD, Darmian négyessel, a többi mehet.
Hat de mibol?
Es Lukakut ki is hagytad, meg Bellanovat.
Igaz Lukaku is, Bellanovától egyenlőre nem ájultam el.
CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.24. 08:46
Igazad van teljesen de jelenleg Zhang a mának él, túlélésért küzd. Sajnos leszarja mi lesz 2023 nyarán és majd milyen kerettel indulunk neki a 2023/24-es szezonnak.....
Es Lukakut ki is hagytad, meg Bellanovat.
Igaz Lukaku is, Bellanovától egyenlőre nem ájultam el.
Es meg meg is serult Bellanova.
Finom es noies voltal a "nem ajultam el" megfogalmazassal, eddig hullagyenge az ember.
Hala az egnek nem kotelezo az opcio.
Lukaku story nem lesz egyszeru jovore az kb fix.
Egyebkent az elmult ket ev fizeteskeptelensege, hitelbefekteto storyk, pluszos mercatok, es aldozat nevek utan, csak jobb lehet a kovetkezo mercato az uj tulajdonossal.
Cupi írta: ↑2022.08.24. 08:57
Igazad van teljesen de jelenleg Zhang a mának él, túlélésért küzd. Sajnos leszarja mi lesz 2023 nyarán és majd milyen kerettel indulunk neki a 2023/24-es szezonnak.....
Ket eve ezt csinaljak, ezert tortent mindaz ami az elmult idoszakban...
Egyebkent persze hogy nem foglalkozik azzal mi lesz 23-tol, mivel mar itt sem lesz.
Egy dologert kuzdenek joideje, a sajat erdekukert, minel tobb penzt kapjanak, es megerje nekik penzugyileg az elkerulhetetlen tavozas.
Egyebkent ha mar emberi hulyesegrol beszelunk, akkor lathatjuk azt hany meg hany esetben, hogy attol hogy valaki profi focista, majd edzo, vagy edzo, gondolhat hulyesegeket es cselekedhet is ugy.
Lasd Adani elmondta, mennyire kar hogy az Inter nem tudta eladni Skriniart.
Meg hogy ne mondja senki, hogy 50m-bol nem lehetett volna venni ket KH-t a helyere.
Nem a szurkolok miatt maradt Skriniar, hanem mert az Inter nem kapott volna 50m-nal tobbet.
Fantasztikus koponya.
50m = Demiral + Akanji, igazan jo potlas...
Cassano baratunk is elmondta, el kellett volna adnia 50m-ert, mert most az Inter azt akarja hosszabbit, es jovore eladja 70m-ert.
Ebbol is latszik, lehetett akarmekkora profi Adani es Cassano, mint minden embernek nekik is megvannak a maga hulyesegei, es a helytelen rossz donteseik.
interfan írta: ↑2022.08.24. 09:14
Ebbol is latszik, lehetett akarmekkora profi Adani es Cassano, mint minden embernek nekik is megvannak a maga hulyesegei, es a helytelen rossz donteseik.
Cassano nem volt profi csak ha volt kedve tudott jól focizni.
Azóta meg megmondó ember lett.
interfan írta: ↑2022.08.24. 09:14
Cassano nem volt profi csak ha volt kedve tudott jól focizni.
Azóta meg megmondó ember lett.
Az emberi hulyeseg mindig hatartalan lesz, es mindig mindenkinek lesznek rossz dontesei, es masok szamara erhetetlen lepesei.
Lasd az elmult 6-7 evben edzoink donteseit...
En ezert nem latok ezekben osszeseskuveseket, hanem egyszeruen annyira a magyarazat, hogy mindenkinek megvannak a maga hulyesegei.
Én nem gondolom, hogy Acerbi direkt rontott és azt sem, hogy a Milan góljának örült. Aki focizott akármilyen szinten az pontosan tudja, hogy ez nem így működik. Ráadásul ezek profik. Acerbi nem rossz játékos, negyedik embernek elmegy, bár én is jobban örülnék másnak, mert idén Rano is többet lett volna használva és nem biztos, hogy beválik nálunk.
Szerintem nem baj, ha az edző is igazol, meg kell találni az arany középutat. Látjuk, hogy a Premier League milyen szinten van, pedig ott a csapatok igazolását is az edzők irányítják. Itt inkább az a baj, hogy az olasz edzők kicsit vakok. Sokkal problémásabbnak gondolom, hogy Onana második számú kapus, vagy hogy ilyen kondíciókkal hoztuk el tavaly Correa-t. Eddig a helyzethez képest varázslatos a mercato. Egy szem Perisic ment el azok közül, aki számít és azért ő sem biztos, hogy hozta volna a szintet zsebében egy 3 éves szerződéssel. Ellenben jött egy Onana, Mikhy, Lukaku sor, akik meghatározóak lehetnek és egy Asllani, akiben van potenciál. Szűk a pad, pedig idén ez döntő lesz, de az anyagi helyzetünkből a maximum maximumát hoztuk ki. Lehet utálni Zhang-ot is, de ha annyira csak a pénz érdekelne elkergette volna Skriniar-t. Ez már nem a romantikus klub tulajok kora. A pénz számít mindenkinek. A játékosoknak is. Ez van. Én sem adnék el valamit áron alul, ha úgy gondolom többet ér, ha tudom garantálni a versenyképességet és úgy gondolom, hogy később többért is megveszik. Márpedig a versenyképességet garantálja, nálam ő nem akkora mumus, mint ahogyan sokan beállítják. Ez már a modern idők focija, mindent a pénz ural, jobb lenne, ha lenne klub hűség és olyan tulajok, mint Moratti, de nincsenek. Az öreget szerettem, de az ínséges 9 esztendő pont azért volt, mert nem adta el azokat, akiket el kellett volna a BL győzelem után. Mert szerette őket. Mindenki döntse el maga, hogy jól tette e.
Én Chalobaht szeretném, de valahol olvastam, hogy a Chelsea 2m-t kér a kölcsönért, szerintem ezt nem fogjuk megadni. Akkor látnék rá esélyt, hogy ha a Fofana/Maguire kettős közül sikerülne igazolniuk, így egy ingyenre meggyőzzük őket, de akkor is a mercato legvégén, azt meg kérdés kivárjuk e?
Acerbit meg Marotta vétózza, ő szerintem csak tartalékban van jelen.
Szerintem a BvB engedni fog és végül Akanji lesz az érkező.
CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.24. 09:50
Én Chalobaht szeretném, de valahol olvastam, hogy a Chelsea 2m-t kér a kölcsönért, szerintem ezt nem fogjuk megadni. Akkor látnék rá esélyt, hogy ha a Fofana/Maguire kettős közül sikerülne igazolniuk, így egy ingyenre meggyőzzük őket, de akkor is a mercato legvégén, azt meg kérdés kivárjuk e?
Acerbit meg Marotta vétózza, ő szerintem csak tartalékban van jelen.
Szerintem a BvB engedni fog és végül Akanji lesz az érkező.
Marotta "vetozhat" de semmit nem er, ha Zhang nem hallgat ra...
Mivel a dontes nem Marottae.
Akanji kapcsan a Sky, Di Marzio, es a Gazzetta is megerositi, kiszorulni latszik a kepbol, mivel a Dortmund nem nyitott az ingyen kolcson + sima opciora, mi pedig kotelezot nem tudunk garantalni.
Kerdes a Chelsea adja e ingyen Chalobaht.
Acerbi kapcsan megvan a megallapodas, szinten a fentebb emlitett forrasok megerositik.
Most Zhang kezeben a dontes.
Var e meg Marotta tanacsara Chalobah ugyben.
Vagy jovahagyja Acerbit, akit Inzaghi szeretne.
Akanji kapcsan a Sky, Di Marzio, es a Gazzetta is megerositi, kiszorulni latszik a kepbol, mivel a Dortmund nem nyitott az ingyen kolcson + sima opciora, mi pedig kotelezot nem tudunk garantalni.
Acerbi kapcsan megvan a megallapodas, szinten a fentebb emlitett forrasok megerositik.
Ha a Dortmund végül még is engedi a kölcsönt, akkor Akanji is ingyen lenne, így akkor is Zhang kezében a döntés és akkor már vétózhat Marotta.
Lehet csak egy vágyálom, de én úgy érzem, hogy nem fog jönni Acerbi, csak egy C terv, aki "biztonságot" jelenthet ha nem sikerül a másik kettő.
Remélem Chalobah a végén beesik.
Ha a Dortmund végül még is engedi a kölcsönt, akkor Akanji is ingyen lenne, így akkor is Zhang kezében a döntés és akkor már vétózhat Marotta.
Lehet csak egy vágyálom, de én úgy érzem, hogy nem fog jönni Acerbi, csak egy C terv, aki "biztonságot" jelenthet ha nem sikerül a másik kettő.
Remélem Chalobah a végén beesik.
Hat igen csak a Dortmundnak az a legrosszabb uzlet...
Minden esetben Zhange a vegso szo, viszont remelem most Marottara hallgat, akire kellene.
Es azert nem lehet mindig a szurkolok hangjat figyelmen kivul hagyni.
Pont a tegnapi Gazzetta irt rola, hogy mar-mar akkor a felhaborodas Milanoban a szurkolok koreben, mint a 2014-es Vucinic-Guarin csere kapcsan.
En abban bizom, hogy a Chelsea 1 eves ingyen kolcsonnel ideadja Chalobaht, jo esellyel viszik vagy 100m-ert Fofanat, nalunk megba felmerult nevek kozul nalam egyertelmuen Chalobah a legjobb.
Gazzetta szerint minden kész Acerbi ügyben. Lazio felé nincs kötelezettség, ingyen kölcsönnel jönne. Ő lemond két havi fizuról és így az Internek csak 10 hónapra való fizetését kell állnia, vagyis összesen ennyibe kerülne a csapatnak.
Viszont kiemelik, még nincs meg a végleges döntés a vezetők részéről, mivel Chalobahra várunk. Amennyiben a Chelsea nekünk adja ingyen, abban az esetben az angol érkezhet, ha nem akkor Acerbi. https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... ene-tutto/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2022.08.24. 10:50-kor.
CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.24. 10:47
Gazzetta szerint minden kész Acerbi ügyben. Ő lemond két havi fizuról és így az Internek csak 10 hónapra való fizetését kell állnia, ennyibe kerülne a csapatnak.
Viszont kiemelik, még nincs meg a végleges döntés a vezetők részéről, mivel Chalobahra várunk. Amennyiben a Chelsea nekünk adja ingyen, abban az esetben az angol érkezhet, ha nem akkor Acerbi. https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... ene-tutto/
Kivalo, akkor "csak" 3,8m euros kiadast jelent Acerbi 1 evre, es nem 4,6m-t.
Gazzetta szerint minden kész Acerbi ügyben. Ő lemond két havi fizuról és így az Internek csak 10 hónapra való fizetését kell állnia, ennyibe kerülne a csapatnak.
Imádkozzunk, hogy a Chelsea belemegy az ingyen kölcsönbe Chalobah kapcsán. Mást nem tehetünk.
Imádkozzunk, hogy a Chelsea belemegy az ingyen kölcsönbe Chalobah kapcsán. Mást nem tehetünk.
Félek Acerbi akkor is jön ha jön ez a Chalobah gyerek is. Mindkettő kölcsön jönne kötelező opció nélkül. Túl nagy költség nem lenne ezért tartok tőle bevállaljuk Acerbit már mindenképpen. Ha sikerrel jár Marotta Londonban ha nem.
Félek Acerbi akkor is jön ha jön ez a Chalobah gyerek is. Mindkettő kölcsön jönne kötelező opció nélkül. Túl nagy költség nem lenne ezért tartok tőle bevállaljuk Acerbit már mindenképpen. Ha sikerrel jár Marotta Londonban ha nem.
Erre én is gondoltam már, főleg, hogy Dimarco végül a posztján lesz használva. Skriniar-De Vrij-Bastoni / DD-Acerbi-Chalobah. Még akár reális is lehet.
Erre én is gondoltam már, főleg, hogy Dimarco végül a posztján lesz használva. Skriniar-De Vrij-Bastoni / DD-Acerbi-Chalobah. Még akár reális is lehet.
En ettol nem "tartok".
Inzaghi tobbszor elmondta, 20 mezonyjatekosunk lesz + 3 kapus.
Es mindenkinek lesz 1 csereje.
Na meg ott a fizeteskeret is.
Lehet Dimarco mint bal WB lesz hasznalva Gosens gyenge formaja miatt, de cserebe Darmian meg megy hatra ha muszaj.
Es ezzel meg is van a 6 KH es a 4 WB.
interfan írta: ↑2022.08.24. 11:18
Lehet Dimarco mint bal WB lesz hasznalva Gosens gyenge formaja miatt, de cserebe Darmian meg megy hatra ha muszaj.
Szerintem Dimarco hamarabb lesz CB mint Darmian.
Darmian inkább átmegy a bal oldalra, Dimarco meg hátrébb. Jobb wingbackbe ott van Dumfries és Bellanova.
Dambro viszont szintén tud WB és CB posztot, így annyira nem aggódok.
Majd fogsz, ha egy esetleges sérüléskor DD helyett Acerbi lesz a kezdő egy Milán ellen mondjuk...
Majd fogsz, ha egy esetleges sérüléskor DD helyett Acerbi lesz a kezdő egy Milán ellen mondjuk...
Ha jon Acerbi, akkor szerintem kizart hogy D'Ambrosio elotte lenne a sorban.
Inzaghi embere, siman 4.szamu KH lenne.
Nekem az jutott eszembe már teljes agybaj után , hogy mivan ha az egész Skriniar ügy egy nagy blöff volt? Én nem szeretem az összeesküvés elméleteket de:
Elhangzottak ezek, hogy 60m pluszos mercato kell, és ott az Oaktree, Zhang stb, de mégsem történt eddig semmi!
A PSG-vel volt 1-2 üzletünk az elmúlt időszakban. Eltudom képzelni , hogy a varázslatos Marrotta lepaktált velük, amiből mindenki csak jól jöhet ki. Húzzuk ezt az átigazolási históriát , egészen addig amíg lehet, így jelezve a többi csapatnak , hogy amíg nem adunk el valakit, nincs pénzünk. Talán emiatt (is) intéztük az igazolásainkat ezelőtt a be nem következett transzfer előtt, hogy tudják rólunk, nem leszünk ennél fizetőképesebbek aktuálisan. Talán Asllani is többe került volna? Vagy Bellanova? Talán Lukakut sem adják oda ezekkel a kondíciókkal?
Ott a Bremer ügy , ami lehetne ellenpélda, de Bremer egészen egyértelműen De Vrij utódnak tűnt. Ugyanaz a poszt, ránk várt sokáig, viszont nem tudtunk vele megállapodni. Miért lett volna biztosan Ő a Skriniar utód , miközben 3 védős felállásban középen játszott, ott hozta a legjobb teljesítményt.
Volt szó arról is, hogy De Vrij-t eltudjuk adni, de 1 éves szerződéssel senki nem volt hajlandó még csak 20m-t sem fizetni érte, talán 15m -ről beszéltek vele kapcsolatban.
Bremert ejtettük, belementünk abba, hogy akkor De Vrij marad, és jövőre valószínűleg ingyen megy, addig megkell oldani a pótlását.
Ott van az Akanji és Chalobah ügy is, nyilván a kötelező opció azért nem áll a rendelkezésünkre esetükben mert sem De Vrijből sem másból nem lett bevétel, talán mert nem is igazán akartuk eladni sem Dumfriest , sem Skriniart. Kétségem nincs afelől hogy egy irgalmatlan nagy visszautasíthatatlan ajánlat esetén eladtuk volna őket. Jelenleg a nem kötelező opciót tudjuk felajánlani, hogy a költségvetésünket ne terhelje meg.
Mi van ha Marotta tudta ezt, hogy nem kell feltétlen nagy áldozatokat hozni, de így igazolni sem tudunk majd, és ez a kisebb rossz. Ez eléggé egybevágna azokkal a nyilatkozatokkal amit Interfan is többször közölt , miszerint cél a szintentartás. Nekem ezt is jelentheti ez.
Hogy a PSG mit profitált ebből? Mert adódik a kérdés , hogy ebben az egész játszmában mit kaptak volna ők. Egyrészt, nem tartom kizártnak, hogy érdekelte őket Skriniar, de annyira távol voltak egymástól az elképzelések, hogy nyilvánvaló volt, nem fog az üzlet létrejönni. Viszont a PSG-nek szüksége van egy középső védőre, így , hogy Skriniar is "képben volt" sokkal jobb tárgyalási pozícióba kerültek más játékosok esetében. Gondoljunk bele abba, mennyivel könnyebb valakit megszerezni, ha nem csak és kizárólag ő a prioritás hanem képbe kerülnek más játékosok. Valószínűleg alacsonyabb áron tudja a csapat megszerezni a kiszemelt játékost.
Persze ez egy totális agymenés, és várom Skriniar hosszabbítását.. csak eljátszottam a gondolattal, hogy mi is volt ez a nyári őrület.
DM22 írta: ↑2022.08.24. 15:28
Nekem az jutott eszembe már teljes agybaj után , hogy mivan ha az egész Skriniar ügy egy nagy blöff volt? Én nem szeretem az összeesküvés elméleteket de:
Simán lehet ilyen is. Bármi lehet a háttérben. Persze aztán az is lehet minden egyszerű mint a faék.
Romano szerint a Milan es a Lipcse is beszallt Chalobahert.
Ellenben az Interrel, ok fizetni is tudnanak.
Chalobah garanciat ker az erdeklodo csapatokrol a jateklehetosegre, a Chelsea pedig csak abban az esetben engedi el, ha sikerul leigazolni Fofanat, Romano szerint.
Sky es Di Marzio szerint is a Milan is erdeklodik Chalobah kapcsan.
Kolcson + kotelezo opciot ajanlanak, amit az Inter nem tud.
Akanji ugynezki vegleg hatterbe szorul, Acerbi viszont hatalmas favorit Di Marzio szerint az Internel.
Francia L'Equipe a multheti sikertelen Inter-PSG targyalas hatteret irja.
A PSG ajanlata 50m volt, majd miutan az Inter ezt keveselte, egy 50m + 5m bonusz, de az Inter ezt is keveselte.
Vegul a L'Equipe szerint a PSG vezetoi azt mondtak, nem baj, jovore ingyen elvisszuk toletek, igy a ket klub vezetoi nagy balhe utan valltak el.
Szinten a L'Equipe szerint a PSG gondolkozik egy utolso utani ajanlaton, ami 60m + Diallo lenne.
Viszont a multheti sikertelen targyalas, majd balheval elvallasa utan nem valoszinu hogy megteszik ezt az ajanlatot, es az Inter is ezek utan nem biztos hogy elfogadna.
Semmilyen mas forras nem ir meg lehetseges ajanlatrol sem, es lezarultnak tekinti mindenki a Skriniar ugyet.
L'Equipe is kiemeli, a PSG inkabb Disasiert tehet ajanlatot, es o lehet az uj KH aki erkezik.
Ket jatekos tavozhat meg az Intertol, mindketto ingyen kolcson + sima opcioval.
Egyik Agoume, aki Franciaorszagba igazolhat.
Masik pedig Salcedo, akinel kerdes Seria A, vagy Seria B csapatba igazol.