Épp ezért, sorozatosan köpi pofán az Intert --->csókolgatás, milanba igazolás.Nia írta:Pedig egykor isten volt sokatoknál.Most meg mindenki szidja? Nem is értem
SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Komax
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
- kiscivis
Egyre közelebb állítólag a hivatalos bejelentés. Allegri már nem győz örömében ugrálni, h végre lesz egy normális támadója. Sajnálom ha létrejön az üzlet, de nem vártam többet. Ha a Juve véglegesíteni tudja Quagliarella ügyét akkor mindkét csapat jelentősen erősödik támadófronton. A vén kurva mercatoját eddig sem tartottam rossznak (bár Diego-t nem értem), de a Nápoly címerének nyalogatójával nagyon jól járhatnak.
Úgy látszik msot ez a módi. Tavaly nyáron Q és Zlatan is kb meghágta az új csapatuk címerét most meg látjuk hol tartunk. Nincs még vmi csókosszájú akire mi is rárepülhetnénk?
Úgy látszik msot ez a módi. Tavaly nyáron Q és Zlatan is kb meghágta az új csapatuk címerét most meg látjuk hol tartunk. Nincs még vmi csókosszájú akire mi is rárepülhetnénk?
- mike
DSanton39 írta:ha tényleg létrejön a váltás, a Milan lesz az egyetlen kihívónk idén
Szerintem még akkor sem , középpálya és védelem semmi.
Egyedül a Pato-Fogas-Köcsögimovics hármasban bízhatnak
- jdanika
Ez az Ibrahimovic, Juve kiesett eljött a riválishoz, megutáltatta magát, most meg elmegy a Milanba a másik riválishoz, ekkora 1 szar embert....pedig eddig semmi bajom nemvolt vele, még kedveltem is, de azért ez durva. 
- kiscivis
Na a Juve leigazolta Quagliarellat. 1 év kölcsönvételésrt 4,5 milliót fizetnek, majd megveheteik 10,5ért. Évi 2 milliót fog keresni.
- Nia
kiscivis írta:Na a Juve leigazolta Quagliarellat. 1 év kölcsönvételésrt 4,5 milliót fizetnek, majd megveheteik 10,5ért. Évi 2 milliót fog keresni.
Nagyon jó csatáruk lesz.Kíváncsi vagyok Amauri,Del Piero,Trezeguet vagy Iaquinta négyesből ki(k) fog(nak) kispadozni?Trezeguetre van tippem.Elengedhették volna vagy elengedhetnék,mert így abszolút nincs rá ott szükség,szerintem.
- Süti
DSanton39 írta:bár továbbra sem értem hogyha ennyi pénzük van hogy megvegyék őt, miért nem építenek egy rendes csapatot, posztra igazolva játékosokkal.
Gallianiék először csak kölcsönbe szerették volna elhozni, hogy a fizetée felét a Barca állja, ebbe persze nem mentek bele a spanyolok és a Milan-nál is rájöttek, hogy pénzt kell végre adniuk egy komolyabb játékosért, ha oda akarnak érni valamelyik fronton.
Ma este mutathatják be.
Így azért nagyoz erősödik a Milan, a Juve is nagyon felerősödött.
Nem vagyok elégedett a Mercattonkal.
- Süti
DSanton39 írta:bár továbbra sem értem hogyha ennyi pénzük van hogy megvegyék őt, miért nem építenek egy rendes csapatot, posztra igazolva játékosokkal.
Gallianiék először csak kölcsönbe szerették volna elhozni, hogy a fizetése felét a Barca állja, ebbe persze nem mentek bele a spanyolok és a Milan-nál is rájöttek, hogy pénzt kell végre adniuk egy komolyabb játékosért, ha oda akarnak érni valamelyik fronton.
Ma este mutathatják be.
Így azért nagyoz erősödik a Milan, a Juve is nagyon felerősödött.
Nem vagyok elégedett a Mercattonkal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süti 2010.08.28. 11:04-kor.
- bazsi
Na Homokovic hivatalosan is a Milané. Kölcsönbe, opciós joggal szerezték meg. Ha beválik 25 millió euróért vehetik meg végleg. 4 évre írt alá.
Szemétláda.

Szemétláda.
- graziejosé
bazsi írta:Na Homokovic hivatalosan is a Milané. Kölcsönbe, opciós joggal szerezték meg. Ha beválik 25 millió euróért vehetik meg végleg. 4 évre írt alá.
Szemétláda.![]()
Mit fog kapni egy városi derbin
- sorger=giallo
Eddig sem volt a drukkerek szíve csücske, de ezek után pláne. Elképzelem, ahogy találkozik a pályán Materazzival...graziejosé írta:bazsi írta:Na Homokovic hivatalosan is a Milané. Kölcsönbe, opciós joggal szerezték meg. Ha beválik 25 millió euróért vehetik meg végleg. 4 évre írt alá.
Szemétláda.![]()
Mit fog kapni egy városi derbin
Ja, és egyébként érdekes módon a Milan ismét egy ex-Inter játékossal erősít. Remélem kb. akkora karriert fut be náluk, mint Vieri.
FORZA INTER!!!
- Lombardini
Most már nem csak a Juve meccseken lesz fütty.
- mike
sorger=giallo írta: Ja, és egyébként érdekes módon a Milan ismét egy ex-Inter játékossal erősít. Remélem kb. akkora karriert fut be náluk, mint Vieri.
Vagy mint Ronaldo
A Pato-Ronaldinho-Ibra biztos jó lesz, de egyik sem fog védekezni, + iszonyat mennyiségű ego lesz a csapatban.
Ráadásul a védelem és középpálya is sokkal gyengébb mint a miénk - úgy érzem velük nem lesz gond.
Ibra = köcsögakisohasemfogBLtnyerni
- DSanton39
a Barca hatalmasat bukik az üzleten, 46 v 48 M euro + Eto'oért vitték, most 24-ért adhatják el. hát nem tudom, de Guirdiola akármennyire is tehetséges edző, az átigazolásaival a Barca milliókat bukik. alsó hangon 22 milla Ibrán + Eto'o-t aki beleillett a játékrendszerükbe, Csigriszkij-en (nem tom hogy írják) 10-et. biztos büszkék rá a katalán vezetők. 
- Süti
Ez most komoly??
Most látom, hogy a DIGI Sport nem ad ma vasárnap Serie A mérkőzést élőben!!!
Ma este 22:15 Milan-Lecce, és 0:00 Bari-Juventus felvételről!!!
Mondjuk a hétfő esti meccsünket élőben adják majd, de ez egész évben így lesz??
- 20recoba
bazsi írta:Na Homokovic hivatalosan is a Milané. Kölcsönbe, opciós joggal szerezték meg. Ha beválik 25 millió euróért vehetik meg végleg. 4 évre írt alá.
Szemétláda.![]()
Homokovic
- DSanton39
Süti írta:Ez most komoly??
a digisport.hu-n megjelent hír szerint, mivel nem adják a tv-n élőben, a neten lehet nézni élőben.
- versenyszellem
mike írta:sorger=giallo írta: Ja, és egyébként érdekes módon a Milan ismét egy ex-Inter játékossal erősít. Remélem kb. akkora karriert fut be náluk, mint Vieri.
Vagy mint Ronaldo![]()
A Pato-Ronaldinho-Ibra biztos jó lesz, de egyik sem fog védekezni, + iszonyat mennyiségű ego lesz a csapatban.
Ráadásul a védelem és középpálya is sokkal gyengébb mint a miénk - úgy érzem velük nem lesz gond.
Ibra = köcsögakisohasemfogBLtnyerni
jó játékosok mostmár vannak a csapatban, kérdés, hogy milyen taktikát tud kialakítani rá Allegri és hogy a gyenge pontokat mennyire tudja eltüntetni a taktikai felállásnak köszönhetően.
én azért úgy gondolom, hogy elég jók lehetnek idén, ami gondjuk lehet az a kétfrontos csata talán.
- Nia
Süti írta:Ez most komoly??
Egyébként nem semmi egy csatorna.Az egy dolog,hogy övé a műsorváltozás joga,de az,hogy hétfőn még az volt mindenhol,hogy élőbe adja a Milan és a juve meccsét is,és helyette a motogp -t adja,na szerintem az már gáz.úgyhogy nem vegyünk semmit készpénznek ezen csatorna esetében.
Tegnap hazain a Cesena-val csak döntetlent játszottak azok a lúzerek
Ja igen olvastam egy olyat,hogy Trezeguet a Herculesben folytatja.Nincs lejjebb ha így van.De a feljutók szépen erősítettek ott is.
- Komax
Részlet Ibra nyilatkozatból.:
...Az interesek szerintem most nem foglalkoznak velem, mindent megnyertek nélkülem is.... ->acmilan.hu
Épp ezen gondolkoztam a minap, vele nem biztos, hogy összejött volna. Ismerve őt, nem vagyok benne biztos hogy ilyen alázatos lett volna mint pl. Eto'o.
Ibra szavaiból az is kiderült, hogy Pep is elég jellemtelen volt vele szembe. -ez azért érdekes.
...Az interesek szerintem most nem foglalkoznak velem, mindent megnyertek nélkülem is.... ->acmilan.hu
Épp ezen gondolkoztam a minap, vele nem biztos, hogy összejött volna. Ismerve őt, nem vagyok benne biztos hogy ilyen alázatos lett volna mint pl. Eto'o.
Ibra szavaiból az is kiderült, hogy Pep is elég jellemtelen volt vele szembe. -ez azért érdekes.
- Stankov
Nekünk meg el kellene hozni Kakát Madridból
Sztem simán be lehetne építeni bármelyik szélre.
José meg még le is akciózná Morattinak az tuti!
José meg még le is akciózná Morattinak az tuti!
- Tommy
- Komax
és nyert is.Tommy írta:Vezet a Bari
- DSanton39
ez a Juventus gyengébb mint tavaly. 
-
Injoc
DSanton39 írta:ez a Juventus gyengébb mint tavaly.
muszáj volt így bekezdeni h behozhassák a tavalyi "rekordot"
- Komax
Nem akarom őket védeni, nem láttam a meccset, de Bariban nem egyszerű..
- Tommy
Igen, azért bariban pokoli nehéz mindenkinek, és azért uj edző, halom új játékos, idő kell nekik. Jó lesz szerintem ez az idei juve, de mire összeállnak a scudetto már elúszik 3-4 hely.
- Süti
DSanton39 írta:a digisport.hu-n megjelent hír szerint, mivel nem adják a tv-n élőben, a neten lehet nézni élőben.
Ez k.urva jó!!!
Konkrétan vettem magamnak egy TV-t és előfizettem a Digi-re, ráadásul csak műholdra tudtam, mert nálunk zéró a kábel lefedettsége.
Egyszerűen nem értem, hogy akkor minek vették meg a kizárólagos forgalmazási jogokat, ha utána – nem megbántva motorsport kedvelőket - berakják a Moto Gp elé.
Komolyan egyre nehezebben viselem, hogy 2010-ben nem tudom élőben követni a Serie A-t, mert az üzleti érdekek nem így kívánják.
Csináljanak egy Digi sport 2-őt,vagy mit bánom én…
- DSanton39
hosszú távon azért az esti meccsek majd ülnek, mert viszonylag ritkán van Amerikában a MotoGP. (laguna seca és indianapolis).
én bet365-ön nézem, gyengébb mint a digi live, de angol komment van.
én bet365-ön nézem, gyengébb mint a digi live, de angol komment van.
-
Injoc
sajnos ez a milan nem olyan öreguras... lehet h gyenge az ellenfél, de rendesen támad..és a kopasz mellett már ott ül az Ibra...
- Tommy
Kb a Serie A leggyengébb csapata ellen játszanak, borítékolható hogy nyernek.
- mike
Komax írta:és nyert is.Tommy írta:Vezet a Bari
Kikapott a gyuve.
Fasza
- DSanton39
basszus Bocchettit leigazolta a Rubin Kazan
11 millió eurót fizettek érte, ez potom összeg egy tehetséges olaszért, nekünk is megérte volna, ráadásul pont azon a poszton kéne erősítés.
11 millió eurót fizettek érte, ez potom összeg egy tehetséges olaszért, nekünk is megérte volna, ráadásul pont azon a poszton kéne erősítés.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Remek a Lazio, minden várakozásom felülmúlta! Bármi is lesz a meccs vége, ezt a félidőt már nem lehet elvitatni tőlük. Nagy tűz, akarás, borzasztó nagy csapategység - jellemző kép hogy egy-egy jó megmozdulás után minden közelben lévő játékos gratulál az elkövetőjének.
Hernanes kibaszott jó, Ledesma is, de mindenki átlag feletti, igazából csak Radu, Matuzalem és Del Nero lóg ki kicsit, tuti hogy jönni fog vagy Mauri vagy Foggia a szünet után, ha nem is rögtön. Van tartása a csapatnak, tartósan ilyen játékkal sok szép percet szerezhetnek a lazialéknak. Nagyon jó eddig, a Próféta meg azt nyújtja amit elvárhattunk tőle!
Hernanes kibaszott jó, Ledesma is, de mindenki átlag feletti, igazából csak Radu, Matuzalem és Del Nero lóg ki kicsit, tuti hogy jönni fog vagy Mauri vagy Foggia a szünet után, ha nem is rögtön. Van tartása a csapatnak, tartósan ilyen játékkal sok szép percet szerezhetnek a lazialéknak. Nagyon jó eddig, a Próféta meg azt nyújtja amit elvárhattunk tőle!
- DSanton39
Ibrát meg bemutatták a meccs szünetében, vörös szőnyeget kapott a kis ...
virult a feje, de mezt nem csókolgatott, szerencsére.
virult a feje, de mezt nem csókolgatott, szerencsére.
- DSanton39
pakolt egy 4-est a Milan, bár ez a Lecce rém gyenge, de tényleg jó volt ma a Milan, és ha hozzávesszük hogy Borriello helyett majd Ibra fog játszani. hát fel kell kötni a gatyát.
a Sampban Koman 75'-től játszott. úgy tűnik tényleg számít rá az edző.
a Sampban Koman 75'-től játszott. úgy tűnik tényleg számít rá az edző.
- Nia
DSanton39 írta:ez a Juventus gyengébb mint tavaly.
A Bari az tavaly is szeretett szopatni.Mellesleg egy meccsből ne vonjunk le semmit,egyrészt mert mindig így kezdődik kezdődi(főleg utsó pár év),másrészt mindenhol fura eredmények vannak
-
Injoc
DSanton39 írta:pakolt egy 4-est a Milan, bár ez a Lecce rém gyenge, de tényleg jó volt ma a Milan, és ha hozzávesszük hogy Borriello helyett majd Ibra fog játszani. hát fel kell kötni a gatyát.
Már tavaly se azzal volt a baj h rosszul játszottak (na jó a végén már az is) csak h egyszerűen nem tudták értékesíteni a helyzeteiket...ugye akkoriban nem volt Pato és most még jött Ibra is. Amennyiben Nesta végig bírna 1 szezon sérülés nélkül..és összeállna 1 középpálya ahova beépítik Prince Boatenget...na hát akkor tényleg lesz ellenfelünk a bajnokságban is
- Nia
"""Ibra: Az Inter semmit se nyert még oda nem igazoltam!"""
Dehogynem.De igaz ami igaz,miután elment annál többet
Dehogynem.De igaz ami igaz,miután elment annál többet
- Komax
Pár gondolat az Ibra a Milanba ment történethez. Ami nekem egy kicsit bűzlik.
A tények: 1év kölcsön, majd ha beválik, 24M-t kell fizetni érte. Éves fizetését a Milan állja erre a szezonra ami 8M. (A Barcaba 12M) (ezt fórumokon olvastam))
Valószínű személyes okok miatt jött el, Guardiola valamiért neheztelt rá. Ami nekem gyanús, hogy egy Ibrahimovic kaliberű csatárért hogyhogy nem fizeti ki azonnal a 24M-s vételárat a Milan. Gyakorlatilag féláron szereznénk egy világklasszis csatárt. Nem hiszem, hogy ne lenne azonnal ennyi lóvé a kasszában. Ismerve Zlatant azt nem gondolnám róla hogy csak úgy összességében lemondana 12M-ról (2013-ig a szól barcába a szerződése), a 4M mínusz még belefér egy szezonba. Azt sem feledjük el a Barcánál új az elnökség, elképzelhető hogy Ők még lehet számolnak Ibrával, de Peppel már nem a jövő nyártól. Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de felettébb furcsa, hogy eladták meg nem is, bagóért megveheted, de ráérsz jövőre fizetni. Milannak fájna 8millába a történet, na meg csak úgy halkan a Milannak nem csatár gondjai voltak ezelőtt sem.. Ha a Milan kifizeti a Barcanak a 24M-t jövő nyáron, akkor mindenki a katalánokon röhögne. Ibra ennél sokkal többet ér.
A tények: 1év kölcsön, majd ha beválik, 24M-t kell fizetni érte. Éves fizetését a Milan állja erre a szezonra ami 8M. (A Barcaba 12M) (ezt fórumokon olvastam))
Valószínű személyes okok miatt jött el, Guardiola valamiért neheztelt rá. Ami nekem gyanús, hogy egy Ibrahimovic kaliberű csatárért hogyhogy nem fizeti ki azonnal a 24M-s vételárat a Milan. Gyakorlatilag féláron szereznénk egy világklasszis csatárt. Nem hiszem, hogy ne lenne azonnal ennyi lóvé a kasszában. Ismerve Zlatant azt nem gondolnám róla hogy csak úgy összességében lemondana 12M-ról (2013-ig a szól barcába a szerződése), a 4M mínusz még belefér egy szezonba. Azt sem feledjük el a Barcánál új az elnökség, elképzelhető hogy Ők még lehet számolnak Ibrával, de Peppel már nem a jövő nyártól. Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de felettébb furcsa, hogy eladták meg nem is, bagóért megveheted, de ráérsz jövőre fizetni. Milannak fájna 8millába a történet, na meg csak úgy halkan a Milannak nem csatár gondjai voltak ezelőtt sem.. Ha a Milan kifizeti a Barcanak a 24M-t jövő nyáron, akkor mindenki a katalánokon röhögne. Ibra ennél sokkal többet ér.
- internaZIOnaLe
A Lazio egy lépésre van Roque Santa Cruz-tól. Elvileg már csak az orvosi hiányzik és 8 millió ellenében érkezne a sasokhoz!
ÉN ÖRÜLÖK NEKI! Kell az erősítés a spanoknak is!!! Így tovább!!!

ÉN ÖRÜLÖK NEKI! Kell az erősítés a spanoknak is!!! Így tovább!!!
- versenyszellem
Komax írta:Pár gondolat az Ibra a Milanba ment történethez. Ami nekem egy kicsit bűzlik.
nekem ez a 24 milla nem egyértelmű, lehet hogy a kölcsönvétel volt ennyi és idényvégén van rá opció valami konszolidáltabb összeggel..
mert az egészen biztos, hogy Ibra nem 0 pénzért ment Milanba.
- kiscivis
Az általam egyik leginkább rühellt játékos, Camoranesi a Stuttgartba igazolt. Végre nem rontja a levegőt a Serie A-ban.
- Nia
Van valami opciós jog.azt hiszem kb 60 milla lesz a Milannak ha végig meg akarja szerezni.24 most,meg valami fizi,ami ugye most egy év,meg még két év ha élnek az opcióval.Mert valami 3 évet olvastam.De szerintem mindenképp buknak rajta nem keveset.
u.i.Miért utáltad szegényt.Aljas volt és lábtörő,mindene megvolt ami kell a Juvéhez
Bár a Rómába is passzolt volna.
Van egy fogadásom,ezért megkérdezném.Hányasban játszott Ibra és Henry a Barcában?Kösz ha valaki válaszol.
u.i.Miért utáltad szegényt.Aljas volt és lábtörő,mindene megvolt ami kell a Juvéhez
Van egy fogadásom,ezért megkérdezném.Hányasban játszott Ibra és Henry a Barcában?Kösz ha valaki válaszol.
- Marco
kiscivis írta:Az általam egyik leginkább rühellt játékos, Camoranesi a Stuttgartba igazolt. Végre nem rontja a levegőt a Serie A-ban.
Ennek én is örülök, a sok juvés mindig Mátrixot szidja h mien favágó, hát sztem Camo nagyobb bunkó... Nem felejtem el mikor kupa meccsen beállt pár percre rá úgy felrúgta Balotellit h le is küldtél, meg Pelével is vmi hasonló volt ha jól emlékszek.
- Komax
Másik ilyen ökör az Zebina, egy igazi nulla.
- Marco
Komax írta:Másik ilyen ökör az Zebina, egy igazi nulla.
Őt is elengedte a Juve elvileg.
-
bugshot
Nia írta:Hányasban játszott Ibra és Henry a Barcában?Kösz ha valaki válaszol.
Ibra 9 Henry 14
- Komax
Bresciaban folytatja..Marco írta:Komax írta:Másik ilyen ökör az Zebina, egy igazi nulla.
Őt is elengedte a Juve elvileg.
- Komax
Milannál komoly hurrá hangulat van, most tőlük várják, hogy megfognak minket, de majd azt tessék figyelni hogy egy labdavesztésnél az Ibra-Robinho páros milyen lendülettel fog hátra futni hogy segítse csapatát.
Lesznek ilyen gálameccseik mint a Lecce ellen volt, de egy Bari, Napoli, Palermo ellen sehol se lesznek. Az őszük jó lesz, de szvsz nem lesz milan csoda.