Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Baggio85
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Nem lesz könnyű Münchenben nyernünk. Innen kb 80-20% az esélyek. Bevallom, ha 0-0 akkor nem mondom ezt, mert az végülis nem lett volna egy rossz eredmény a visszavágóra, így azért kicsit hiányolom, hogy címvédőként, otthon ezt a Bayern védelmet nem helyeztük nagyobb nyomás alá és nem sikerült feltörni. Számtalanszor volt, hogy megvolt a középpályán a felpasszolt labda, el lehetett/kellett volna indulni előre, ehelyett visszapasszoltuk a két belső hátvéd egyikének. Nem mondom, hogy elment a dolog, de csak azért nem, mert hátul ez a Bayern verhető. De gyanítom egy rúgott gól nem lesz elég Münchenben...
FORZA INTER!!!
ui.: remélem Ranocchia sérülése nem súlyos
FORZA INTER!!!
ui.: remélem Ranocchia sérülése nem súlyos
- Inter101
A véleményem az hogy nagyon hiányzik egy jó formában lévő Cambiasso aki rengeteg labdaszerzéssel gyakorlatilag helyzetet tud kialakitani(mármint miután megvan a labda lehet kontrázni) . Jelenleg nincs labdaszerzö középpályásunk, bármilyen furcsa is ezt mondani ugy hogy pályán van Motta, Cambiasso, Stankovic + még valaki és nem tudtuk gyorsan megjátszani Eto'o-t! Nem elég hatékony ez a dolog, és sok volt az eladott labda! Ami helyzet meg kialakult az mind kimaradt! Cambiasso szerintem nagyon el van fáradva!! Én legalábbis ezt véltem felfedezni. Igazábol eléggé meg van kötve Leonardo keze, mert valljuk be Pandev-vel nem vagyunk kisegitve, más meg nagyon nincs jelenleg. Nagyon szerencsétlen volt a csapat egy döntetlen talán igazságosabb lett volna és reménytkeltöbb a visszavágora. Igazábol nem tudom hogy most bánkodjak? Ha a BL-ben megyünk még 1 esetleg 2 kört akkor szerintem a csapat kipurcan(erönlétileg) és ez esetben eluszik a bajnokság is! Persze én mindig azt szeretném hogy nyerjenek de sajnos ez nem igy müködik! Nem tudom hogy mennyi esély maradt igy, bár a csapat képes arra hogy betaláljon legalább egyszer, kérdés addig lő-e a Bayern gólt avagy sem ill. mennyire fontos most a BL. Meglátjuk!Forza INTER!!
- Nia
Bombastico írta:Kiestünk. 1 csatárral nincs is keresni valónk.
Miért,Lemaradtam valamiről és ez már a visszavágó volt,vagy mi a sz.r van???Ugyan így is úgy is kellett volna gól Münchenben.
Egyébként meg oltári mákuk volt.Mert jobbak voltunk.Gólokkal kellett volna nyerni.
Cuchu nem alibizett,jó játékos.A lábában volt a meccs.
- mike
Injoc írta:Francesco írta:Én is látom ezt már meccsek óta..én egyértelműen azt gondolom h a Mottaval való helycsere baromság volt. Motta sokkal jobb lenne az ő helyén, Cambi meg a világ egyik ha nem a legjobb védekező középpályása/szűrője, de ehhez a posztján kell játszatni, mert különben semmit sem ér a tudása.
Jaja, ez csak Leo hatalmas baromsága.
Nem bántom Leot, de én kevésnek érzem erre a szintre ...
Kicsit bele kellett volna nyúlni a meccsbe, Coutinhot be lehetett volna hozni Etoo mellé, látszott hogy lehet szivatni a nehézkes bayern védelmet, de mégis hagyta végig Etoo-t egyedül szenvedni.
- Nia
mike írta:Annyit hozzátennék hogyha a Bl kiesés a Scudetto ára, akkor essünk ki nyugodtan.
A scudetto nekem fontosabb
Nekem is.De ez mindig így volt...Fizikailag fájna ha a perverz berlu csapat nyerné.
- bodimiki7
Nia írta:Bombastico írta:Kiestünk. 1 csatárral nincs is keresni valónk.
Miért,Lemaradtam valamiről és ez már a visszavágó volt,vagy mi a sz.r van???Ugyan így is úgy is kellett volna gól Münchenben.
Egyébként meg oltári mákuk volt.Mert jobbak voltunk.Gólokkal kellett volna nyerni.
Csak sajnos kétszer is benne maradt!
- Tommy
Nem játszottunk jól, de megvoltak a helyzeteink és akár nyerhettünk is volna, sajnos megint kimaradtak a helyzeteink, aztán jött a szokásos német mák, utolsó percben egy gól.. Így valószínű kiestünk.. Kb 20% esélyünk van. Nem baj én annyira nem szomorkodok, blre nincs idén szerintem reális esély. A scudettora kell rámenni, nem szabad hagyni, hogy a milan nyerje meg! FORZA INTER!
- Nerazzurri
Nia írta:Bombastico írta:Kiestünk. 1 csatárral nincs is keresni valónk.
Sajnos nem voltunk jobbak.
- Nia
bodimiki7 írta:Nia írta:Bombastico írta:Kiestünk. 1 csatárral nincs is keresni valónk.
Csak sajnos kétszer is benne maradt!
Ez van.Ahogy sokakéban ma este.
Nem ott játszik ahol elemében tud lenni.Meg ahogy olvasom problémák is vannak.
- Nia
Nerazzurri írta:Nia írta:Bombastico írta:Kiestünk. 1 csatárral nincs is keresni valónk.
Sajnos nem voltunk jobbak.
Minimum 4 ordító helyzetünk volt amit nagymamám is belőtt volna.(Lehet neki kellett volna játszani.)
Nem voltunk rosszak.Teljesen az volt amire számítottam.Egálban volt a 2 csapat.Nagy mákkal a végén.
- Audipower
Na Leo most bizonyította be, hogy olyan kevés ezen a szinten, mint erdőtűznek a vizipisztoly. Coutinho-t mégha nem is kezdette, de legalább a 60. perc környékén be kellett volna küldeni Cambiasso,Motta vagy Stanko helyett, de leginkább Esteban helyett, aki már bocsánat de egy nagy 0 volt és már hetek óta az, köszönhető ez annak is hogy Motta-val megcserélte őket Leo.(poszt szerint)
Mire várt, hogy találunk egy gólt???
A Bayern középső védelme finoman szólva is gyenge volt. Ha Eto'o egyedül megforgatta őket, Coutinho-val még több vészélyt teremtettünk volna a kapujuk előtt. Na mind1, csak idegesít Leo beszari felfogása. Kimondom, hogy ez egy gyáva taktika volt.
4 védő+4 vkp.(én Stankovic-ot sem tekintem támadó kp.-nak, mivel nem is az)+ 1 irányító+ egy csatár. Ez hazai pályán, bárki is az ellenfél szánalmas.
Na és Chivu. Mi kell még, hogy kikerüljön a kezdőből. Építsük be inkább Nagatomo-t, minthogy ez a szőröstalpú játsszon. Nem tehetek róla egyszerűen útálom. Lassú, körülményes és balfék.
Fura ezt mondani, de remélem kiesünk a Bl-ből, legalább a vezetőség ráébred, hogy nem elég a "nagy bajnokaink vannak" szöveg, mint a Milan-nál, és végre igazolunk majd a nyáron. Nem a múltból kell megélni, mint teszik azt Milánó piros-fekete részén.
Nyáron igazolni kell egy klasszis középső védőt(Juhásznak örülnék:) ), egy klasszis szélsőt(Hulk,Adam Johnson,Sanchez) és egy beton vkp.-t(legalább Essien,Yaya Touré kaliberűt), be kell építeni a kezdőbe Nagatomo-t és Coutinho-t és rendben leszünk.
A legfontosabb, hogy Chivu-t és Pandev-et felejtsük el, mert az idegeimre mennek.
Ez a Bl-hajó már elment sztem, de a bajnokságot hozni fogjuk úgy érzem.
Bocs, ha hosszú voltam, de nagyon ideges vagyok!
Forza Inter!!!
Mire várt, hogy találunk egy gólt???
A Bayern középső védelme finoman szólva is gyenge volt. Ha Eto'o egyedül megforgatta őket, Coutinho-val még több vészélyt teremtettünk volna a kapujuk előtt. Na mind1, csak idegesít Leo beszari felfogása. Kimondom, hogy ez egy gyáva taktika volt.
4 védő+4 vkp.(én Stankovic-ot sem tekintem támadó kp.-nak, mivel nem is az)+ 1 irányító+ egy csatár. Ez hazai pályán, bárki is az ellenfél szánalmas.
Na és Chivu. Mi kell még, hogy kikerüljön a kezdőből. Építsük be inkább Nagatomo-t, minthogy ez a szőröstalpú játsszon. Nem tehetek róla egyszerűen útálom. Lassú, körülményes és balfék.
Fura ezt mondani, de remélem kiesünk a Bl-ből, legalább a vezetőség ráébred, hogy nem elég a "nagy bajnokaink vannak" szöveg, mint a Milan-nál, és végre igazolunk majd a nyáron. Nem a múltból kell megélni, mint teszik azt Milánó piros-fekete részén.
Nyáron igazolni kell egy klasszis középső védőt(Juhásznak örülnék:) ), egy klasszis szélsőt(Hulk,Adam Johnson,Sanchez) és egy beton vkp.-t(legalább Essien,Yaya Touré kaliberűt), be kell építeni a kezdőbe Nagatomo-t és Coutinho-t és rendben leszünk.
A legfontosabb, hogy Chivu-t és Pandev-et felejtsük el, mert az idegeimre mennek.
Ez a Bl-hajó már elment sztem, de a bajnokságot hozni fogjuk úgy érzem.
Bocs, ha hosszú voltam, de nagyon ideges vagyok!
Forza Inter!!!
- sorger=giallo
Láttátok Zanettit a gól után közvetlenül? Tapsolt és a társait biztatta. Így kell viselkednie egy CSAPATKAPITÁNYNAK!
Ez nem is célzás Gattuso felé...
Megjegyzem, nem Julio miatt ment el a meccs, szerintem. A befejezésekkel (is) komoly problémák akadtak ezúttal is. Ha néhány perccel korábban Eto'o berúgja a helyzetét, vagy Cambiasso bevarrja valamelyik (kettő is volt) ziccerét, akkor most valószínűleg győztes csapatot ünnepelnénk. A többiről ne is beszéljünk.
Mindegy ez már nem számít, nyernünk kell Münchenben!
FORZA INTER!!!
Ez nem is célzás Gattuso felé...
Megjegyzem, nem Julio miatt ment el a meccs, szerintem. A befejezésekkel (is) komoly problémák akadtak ezúttal is. Ha néhány perccel korábban Eto'o berúgja a helyzetét, vagy Cambiasso bevarrja valamelyik (kettő is volt) ziccerét, akkor most valószínűleg győztes csapatot ünnepelnénk. A többiről ne is beszéljünk.
Mindegy ez már nem számít, nyernünk kell Münchenben!
FORZA INTER!!!
- Nia
Na ezt már vártam.
Szerintem Magyarországról nem tudjuk,hogy Coutinho milyen "állapotban"van,milyen az edzésmunkája...
Na mindegy ehhez fáradt vagyok,jó éjt.
Semmi nincs veszve.Lehetetlen nem létezik.
Forza Inter
Szerintem Magyarországról nem tudjuk,hogy Coutinho milyen "állapotban"van,milyen az edzésmunkája...
Na mindegy ehhez fáradt vagyok,jó éjt.
Semmi nincs veszve.Lehetetlen nem létezik.
Forza Inter
- Baggio85

A játékosok átlagos pozíciója az uefa.com grafikáján
Címvédőként, hazai pályán 6-3-1-et játszottunk kb.
A Bayern meg 3-3-4-et. Mondjuk ehhez mérten, nem is volt rossz a védekezés (bár volt néhány helyzete a gólon kívül is a Bayernnek), de a Bayern védelem a mai Bayern támadósortól szerintem kapott volna 3-4-et.
- hvmetal
statisztika alapján várható volt,hogy kikapunk itthon.na de azt is mutatja,hogy idegenben meg megverhetjük őket.
amúgy ez miért szar eredmény nektek?
ha mi kezdünk egy góllal 60-40re megnőnek az esélyeink javunkra. 0-1nél hosszabbítás,1-2nél vagy 2-3nál de akár 18-19nél is idegenben lőtt góllal továbbmegyünk.
viszont 1 csatár van és egy rutintalan edző. a csapat bárkinek bárhol képes gólt lőni.ma a végén akartunk nyerni,aztán a bajor mák.( ha az első perctől letámadjuk őket,Robben szanaszét szopatta volna Chivut kontrából,szóval ez a kivárós taktika sem volt hülyeség)
ez van,Sampot megverjük,Nápoly meg xel a bilánnal aztán tescos kóla meg szánsájn
Forza Inter
amúgy ez miért szar eredmény nektek?
ha mi kezdünk egy góllal 60-40re megnőnek az esélyeink javunkra. 0-1nél hosszabbítás,1-2nél vagy 2-3nál de akár 18-19nél is idegenben lőtt góllal továbbmegyünk.
viszont 1 csatár van és egy rutintalan edző. a csapat bárkinek bárhol képes gólt lőni.ma a végén akartunk nyerni,aztán a bajor mák.( ha az első perctől letámadjuk őket,Robben szanaszét szopatta volna Chivut kontrából,szóval ez a kivárós taktika sem volt hülyeség)
ez van,Sampot megverjük,Nápoly meg xel a bilánnal aztán tescos kóla meg szánsájn
Forza Inter
- hvmetal
hagyjuk már szerencsétlen Coutinhot.. beáltt volna aztán valamelyik fasz(svenstejger vagy a timuscsuk) lerúgja Bajnokságban nem tudott még meccset nyerni,de a Bayern ellen ahol a világ egyik legjobb edzője van majd csodát tesz.remélem,hogy jövőre már kezdő lesz,de most. Meg Nagatomo,komolyan nézel te meccset? Okés,hogy Chivu szar,de legalább a helyén van,Nagatomo meg nem egyzszer nem ért vissza. 1meccs alapján tudod milyen edző.bezzeg mikor sorban nyertünk,meg most visszajöttünk a Milánra addig jó volt.
mondjuk okoskodni könnyebb,biztos csoda Pandev vagy Coutinho,Nagatomo játékával nincs benne a végén a gól.
mondjuk okoskodni könnyebb,biztos csoda Pandev vagy Coutinho,Nagatomo játékával nincs benne a végén a gól.
- PellerG
Vannak érdekes vélemények 
Akit ma sztem nem lehet bántani, az Chivu.
Julio hibázott, sajna tavaly pont ugyanez volt vele a Chelskea ellen, végig jó volt, majd hibájából gólt kaptunk, de nem rajta ment el. Mákker gól
Leot azért ne szidjuk már....
Egy hibája van, az igaz, hogy Mottából Pirlót csinálna, és így "feláldozza" Cambiassot! Ami sztem hiba, de másról nem tehet, mégis kit küldjön be? Pandevet? Coutinhot meg nem nagyon értem, mi alapján szeretnétek sokan a csapatba. Volt 1-1 nagy zsugája eddig, de erőtlen, simán elnyomta volna ma a Bayern védelem és középpálya, mint eddig is már nem 1 meccsen.
Deki jó volt, de elfáradt már az 1. félidő végére sajnos. Cambiassora meg azt mondnai hogy alibizik....Azért az kemény. Annyi van, hogy ebben a Motta-cserés taktikában támadnia kéne, támadásokat építeni, picit bal oldalra húzódva, viszont ő középső védekező kp.!
Sajnos szerintem ez reálisan nézve eldőlt. Ha Militot összefoltozzuk, legalább arra lenne esélyünk, hogy támadhassunk. De ugye ő meg sérülés után, amúgy is formán kívül.
Sajnálom, nem érdemeltünk vereséget!
Viszont marad még 2 nagy motiváció!--> Milant megelőzni a bajnokságban, és nem kizárt még egy Derby az olasz kupadöntőben sem!
Julio hibázott, sajna tavaly pont ugyanez volt vele a Chelskea ellen, végig jó volt, majd hibájából gólt kaptunk, de nem rajta ment el. Mákker gól
Egy hibája van, az igaz, hogy Mottából Pirlót csinálna, és így "feláldozza" Cambiassot! Ami sztem hiba, de másról nem tehet, mégis kit küldjön be? Pandevet? Coutinhot meg nem nagyon értem, mi alapján szeretnétek sokan a csapatba. Volt 1-1 nagy zsugája eddig, de erőtlen, simán elnyomta volna ma a Bayern védelem és középpálya, mint eddig is már nem 1 meccsen.
Deki jó volt, de elfáradt már az 1. félidő végére sajnos. Cambiassora meg azt mondnai hogy alibizik....Azért az kemény. Annyi van, hogy ebben a Motta-cserés taktikában támadnia kéne, támadásokat építeni, picit bal oldalra húzódva, viszont ő középső védekező kp.!
Sajnos szerintem ez reálisan nézve eldőlt. Ha Militot összefoltozzuk, legalább arra lenne esélyünk, hogy támadhassunk. De ugye ő meg sérülés után, amúgy is formán kívül.
Viszont marad még 2 nagy motiváció!--> Milant megelőzni a bajnokságban, és nem kizárt még egy Derby az olasz kupadöntőben sem!
- intertomega
Sajna ennyi. A döntetlen se lett volna nagy öröm de hát ez
Viszont el kell ismerni :1 góllal jobb volt a Bayern. Szönyen bosszantott a sok rontott passz. Eto'o nagyon veszélyes volt ugyan de rengeteget cselezett.
Lucio és Capitano remekül játszott de a román fiú ???? Áhh ...bár van remény a visszavágóban. Csucsu sem találja magát egy ideje. ma sem
A bajor gárda be akar darálni minket és támadni fognak ezerrel de ez a mi lehetőségünk. A kontra !!
Ki fognak nyílni és akkor ...
Hmm ha ez ilyen egyszerű lenne.
FORZA INTER !!!!
Viszont el kell ismerni :1 góllal jobb volt a Bayern. Szönyen bosszantott a sok rontott passz. Eto'o nagyon veszélyes volt ugyan de rengeteget cselezett.
Lucio és Capitano remekül játszott de a román fiú ???? Áhh ...bár van remény a visszavágóban. Csucsu sem találja magát egy ideje. ma sem
A bajor gárda be akar darálni minket és támadni fognak ezerrel de ez a mi lehetőségünk. A kontra !!
Ki fognak nyílni és akkor ...
FORZA INTER !!!!
- versenyszellem
nos a sok negatív véleménnyel ellenében én is tartom azt, hogy ez a meccs ahogy 0-1 lett gond nélkül lehetett volna 2-0 is akár vagy bármi egyéb kombináció.
Sajnos a Bayern kapust túl sokszor találtuk el ziccerben és emiatt ez lett. Róla pedig mindig úgy pattant, hogy utána nem lett helyzet.
3 Bayern kapuralövés volt: egyik totál középre ment sima védés. második a szerencsétlenül kipattanó labda Julioról, a harmadik a gól. Ez a támadójáték azért nem az, amitől akár idegenben össze kéne szarni magunkat.
Julio fogja meg a labdát
Chivunak segítsen be valaki a balszélen, vagy legalábbis zárjuk le Robben befelécselezős folyosóját
Etoo maradjon Etoo és közben militoi színvonalon vágja be az ilyen helyzeteit
Cambiasso, Rannochia, Motta elég ha jobban koncentrálnak kicsit a kapu előtt
...máris meglesz az eredménye, mert részemről kb ennyi ami eldöntötte a mai meccset.
nem a csatárok számán vagy a védekező taktikán múlt egyáltalán vagy azon hogy ki játszott és ki nem
De azért a tegnap meccs után jó volt látni két ilyen csapatot, ennyi helyzettel, kombinatív játékkal, tetszett, sajnálom hogy vereség lett belőle.
Sajnos a Bayern kapust túl sokszor találtuk el ziccerben és emiatt ez lett. Róla pedig mindig úgy pattant, hogy utána nem lett helyzet.
3 Bayern kapuralövés volt: egyik totál középre ment sima védés. második a szerencsétlenül kipattanó labda Julioról, a harmadik a gól. Ez a támadójáték azért nem az, amitől akár idegenben össze kéne szarni magunkat.
Julio fogja meg a labdát
Chivunak segítsen be valaki a balszélen, vagy legalábbis zárjuk le Robben befelécselezős folyosóját
Etoo maradjon Etoo és közben militoi színvonalon vágja be az ilyen helyzeteit
Cambiasso, Rannochia, Motta elég ha jobban koncentrálnak kicsit a kapu előtt
...máris meglesz az eredménye, mert részemről kb ennyi ami eldöntötte a mai meccset.
nem a csatárok számán vagy a védekező taktikán múlt egyáltalán vagy azon hogy ki játszott és ki nem
De azért a tegnap meccs után jó volt látni két ilyen csapatot, ennyi helyzettel, kombinatív játékkal, tetszett, sajnálom hogy vereség lett belőle.
- hvmetal
hát azért Chivu párszor ma is lemaradt,például az egyik kapufánál,de annyira nem volt rossz.szerintem sem úszott el semmi.igazából ez a hülyeség,hogy Leonardo bebizonyította mennyit ér,meg nem tud cserélni.nem egy meccset fordítottunk meg a cseréivel idén,meg most komolyan?szegény Coutinho,meg Pandev játékától csodát várni.a kis brazil alapból fizikálisan kevés,majd pont a németek ellen
Pandev meg idén...
nem volt értelme cserélni..ha a végén mi lövünk gólt,mindenki azt mondja,hogy Kharja behozatala milyen jó döntés volt.Német szerencse,Julió hiba és ennyi.hasonló játékkal vert ez a csapat Chelseat,Barcat,nem az edzővel volt ma a gond
nem volt értelme cserélni..ha a végén mi lövünk gólt,mindenki azt mondja,hogy Kharja behozatala milyen jó döntés volt.Német szerencse,Julió hiba és ennyi.hasonló játékkal vert ez a csapat Chelseat,Barcat,nem az edzővel volt ma a gond
- versenyszellem
intertomega írta:Eto'o nagyon veszélyes volt ugyan de rengeteget cselezett.
Etooról láttuk tavaly hogy mindent megcsinál amit az edző kér tőle, tehát számomra nem kérdés, hogy azért cselez mert ezt kéri tőle Leo.
És ez nem is hülyeség, Cambival gólt rúgatott volna.
Etoo labdát kap, egykét csel, két védőt összecsomóz aztán vagy bepassz az üresen érkező/áldogáló társnak vagy irány a kapu.
- versenyszellem
azért attól függetlenül jobb, hogy most kaptunk ki 1-0-ra, mintsem májusban 
gondolom minden bayern szurkoló azon nyomban cserélné ki a két eredményt, ha módja lenne rá
:)
gondolom minden bayern szurkoló azon nyomban cserélné ki a két eredményt, ha módja lenne rá
- realevil
a helyzet kihasználásban kellene végre javulni, mert ha csak a fele bemegy a ziccereinknek, már kapásból 2-1 lenne az eredmény.
innestől kezdve a scudettora kell koncentrálni, meg az olasz kupára, mert ezt a Bayernt nem fogjuk megverni az Allianzban. de a remény hal meg utoljára...
innestől kezdve a scudettora kell koncentrálni, meg az olasz kupára, mert ezt a Bayernt nem fogjuk megverni az Allianzban. de a remény hal meg utoljára...
- Nia
PellerG írta:Vannak érdekes vélemények
"kp".Eddig a szóig köszönöm szépen.Leírtad a gondolataimat,amit már én is próbáltam.Itt divat szapulni valakit...
Sajnos szerintem ez reálisan nézve eldőlt
Egy gól kellett volna 0-0nál is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.02.24. 09:36-kor.
- Nia
realevil írta:a helyzet kihasználásban kellene végre javulni, mert ha csak a fele bemegy a ziccereinknek, már kapásból 2-1 lenne az eredmény.
Miért mi az az Allianz aréna,hogy ott nem lehet nyerni???Biztos azért vannak 13 pontos hátrányban a bajnokság,mert az a pokol
Ha nem nyerünk ez van nem volt rossz a tegnapi meccs.Egyébként sem győz mindig ugyanaz.De a hozzászólásokat kihagyom majd aznap.
- Cupi
Helyzeteket be kellett volna lőni és akkor most nincs miről vitázni.
Sajnos kimaradtak. Cambiasso-nak tényleg illett volna belőnie az egyiket legalább, de Ő nem csatár mégcsak nem is támadó középpályás, Eto'o vérbeli csatár, mégis amit kihagyott a juve ellen....van ilyen.
Teljesítménye meg azért gyengébb mert nem találja a helyét, nem ott játszik ahol szokott.
Visszavágón elvileg már lesz Milito, 2 csatárral nekik kell esni és majd meglátjuk abból mi lesz. Inkább essünk ki egy 2-2-vel minthogy egy óvatos majd csak találunk egy gólt a végén 0-0-al.
Reményt ne adjuk fel, még van 90 perc, nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen.
Ha meg kiesünk akkor megnyerjük a bajnokságot meg a kupát.

Teljesítménye meg azért gyengébb mert nem találja a helyét, nem ott játszik ahol szokott.
Visszavágón elvileg már lesz Milito, 2 csatárral nekik kell esni és majd meglátjuk abból mi lesz. Inkább essünk ki egy 2-2-vel minthogy egy óvatos majd csak találunk egy gólt a végén 0-0-al.
Ha meg kiesünk akkor megnyerjük a bajnokságot meg a kupát.
- Komax
Kellett most 12óra hogy megemésszem a történteket, rég anyáztam ennyit meccs alatt az biztos. Pedig nem szokásom csak ha semmi nem akar összejönni. Cuchu ordító helyzeténél már azt hittem az epém elfakad.
Leonak egy taktikai hibát rónák fel, Deki helyét a pályán. Ez a sem nem középpályás, sem nem csatár pozícióban egyáltalán nem találta a helyét, már a szünetben kellett volna a Kharja féle csere. Egyértelműen jobbak lettünk utána. Az nem Leo hibája hogy a BLre nincs csatárunk Eto'on kívül, aki van az sérült, vagy bűn rossz formába van. Cuchut vissza kell tenni a jól megszokott helyére, nem megy neki a támadásokban való részvétel, arra Motta jobb.
Münchenben nincs más választás, támadás! Le kell támadnunk Őket a meccs elején gól-gólokat kell szereznünk, mert ha nem sikerül gólt szerezi és csak ilyen rúgd előre lesz valami focit játszunk úgy értelem szerűen biztos a kiesés. Fel kell vállalni a 4231-t, mondjuk egy Kharja-Sneijder-Pandev + Eto'o támadó szekcióval. Vagy még Militot berakni ha felépül. Nincs mit vesztenünk már a blben e meccs után, ugyanis kiesésre állunk.
Münchenben nincs más választás, támadás! Le kell támadnunk Őket a meccs elején gól-gólokat kell szereznünk, mert ha nem sikerül gólt szerezi és csak ilyen rúgd előre lesz valami focit játszunk úgy értelem szerűen biztos a kiesés. Fel kell vállalni a 4231-t, mondjuk egy Kharja-Sneijder-Pandev + Eto'o támadó szekcióval. Vagy még Militot berakni ha felépül. Nincs mit vesztenünk már a blben e meccs után, ugyanis kiesésre állunk.
- Grimax
Cupi írta:Visszavágón elvileg már lesz Milito, 2 csatárral nekik kell esni és majd meglátjuk abból mi lesz. Inkább essünk ki egy 2-2-vel minthogy egy óvatos majd csak találunk egy gólt a végén 0-0-al.Reményt ne adjuk fel, még van 90 perc, nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen.
Ha meg kiesünk akkor megnyerjük a bajnokságot meg a kupát.![]()
Én úgy tudom, hogy Milito még nem lesz a visszavágón. Bármit is mondunk, ez a csapat messze van a tavalyitól, ha tovább is jutunk a Bayern ellen, nem sok sanszot adok magunknak, hogy bármi maradandót alkossunk idén a BL-ben.
Az, hogy egy csatár lesérül (egyetlen egy) és már csak egy csatárral tudunk játszani a BL kieséses szakaszában, az szégyen a klubra nézve, ezt nem lehet megengedni.
Ranocchia nagyon durván eladott labdái a saját térfelünkön fizikai fájdalmat okoztak, Cambi meg ha rossz poszton játszik, ha nem, formán kívül van eléggé. Egyedül Sneijder és Eto'o összjátéka hatott üdítően néha. Sok esélyt nem látok, az is nagy dolog lenne ha a Scudettot behúznánk.
- vaskalap
Aludva egyet a történtekre(és az ismétlést nézve)a véleményem nem sokat változott.Az első nagy probléma,ami kihatott az eredményre,az a csatárhiány.1 csatárral nem lehet nyerni,bár tudom,hogy ez kényszerhelyzet.Bár örülök Pazzonak,de erre is illett volna gondolni az átigazolási szezonban.A taktika alapjában nem volt rossz,de a 2.félidőben,amikor igazán dominálni kellett volna,nos ez nem sikerült.Sőt az volt az érzésem,(10 percet kivéve)hogy mi játszunk idegenben,és az első,hogy ne kapjunk gólt.A bayern azt nyújtotta amit vártam,Robben állandó veszélyt jelentett,amit Chivu nem igazán tudott kezelni.A másik dolog,lehet,hogy csak én látom igy,a szervezettség illetve az összhang hiánya egyes játékosoknál.Persze ezt egy sikeres év(és Mourinho)után másnak elég nehéz mindjárt véghezvinni.Összességében 30% esélyt látok a továbbjutásra,de ehhez kell a bayern is.
- Süti
Komax írta:Fel kell vállalni a 4231-t,
Nem biztos, hogy ennyire offenzívnak kell lenni a visszavágón, szvsz a 4-3-1-2-t kellene favorizálni, csak legyen végre egészséges Milito, és a tavalyi önmagából villantson meg végre valamit.
A tegnapi mérkőzés alakulhatott volna sokféleképpen. Nekem a "Mancini Inter" korszak rémlett a BL-ben, mert megvoltak a helyzetek, de nem tudtuk kihasználni őket, igaz helyzetkihasználásban a München sem villogott.
Nem olyan rossz ez 0:1, lehetett volna 2:3, vagy 3:3 is, és akkor még nehezebb helyzetben vagyunk.
Gólt, sőt gólokat kell lőni, és ehhez Milito lehet a kulcs, nélküle nem sok esélyt látok a továbbjutásra.
- BandInter
1 csatár...
A baj nem is ez hanem az hogy Cambitól és Capitanótól várta Leo azt hogy besegítsen a támadásokba. Mindketten alapjába véve védekező felfogású focista. Még Stankotól elvárható mert jó átlövései vannak bár ebből tegnap ha jól emlékszem egyet sem láttunk. Ha helyzetünk volt sokszor Sneijder és Eto'o összjátékából alakúlt ki. És ez a szomorú hogy ők ketten vannak akikre a támadások súlya nehezedett. Én Kharjat is kezdettem volna. Ő is támadóbb felfogású és rengeteget dolgozik.
A mai foci lényege a sok mozgás. Na ez az amiben tegnap mi nem nagyon mutattunk semmit. Alig támadtunk ki. Volt hogy Sneijder vitte a labdát már 0-1nél aztán Kharja és Eto'o volt elől a többiek nem hogy jöttek ki... a saját térfélen "álltak". Az volt az érzésem mintha (leegyszerűsítve) az lett volna a tegnapi taktika hogy a védelem legyen meg, elől meg majd Eto és Wes összehoz valamit. Máshol miért van az hogy ilyenkor mikor nincs csatár(vagy más poszton hiány van) akkor is megpróbálják a fiatalokat. Én nem feltétlenűl Coutinhora gondolok de ott van egy erős fizikumu Alibec. De ha jól tudom Suazo is nálunk van bár lehet nincs nevezve az általam említett két játékos a BL-be. De akkor is... 2 csatárt nevezett Leo erre a meccsre?? Ilyen nincs. Egy fiatalt akkor is leültetek a padra és Pandevet felkűldöm.
Mérges vagyok még mindíg. Pedig mondom alszok egyet és majd úgy írok.
A baj nem is ez hanem az hogy Cambitól és Capitanótól várta Leo azt hogy besegítsen a támadásokba. Mindketten alapjába véve védekező felfogású focista. Még Stankotól elvárható mert jó átlövései vannak bár ebből tegnap ha jól emlékszem egyet sem láttunk. Ha helyzetünk volt sokszor Sneijder és Eto'o összjátékából alakúlt ki. És ez a szomorú hogy ők ketten vannak akikre a támadások súlya nehezedett. Én Kharjat is kezdettem volna. Ő is támadóbb felfogású és rengeteget dolgozik.
A mai foci lényege a sok mozgás. Na ez az amiben tegnap mi nem nagyon mutattunk semmit. Alig támadtunk ki. Volt hogy Sneijder vitte a labdát már 0-1nél aztán Kharja és Eto'o volt elől a többiek nem hogy jöttek ki... a saját térfélen "álltak". Az volt az érzésem mintha (leegyszerűsítve) az lett volna a tegnapi taktika hogy a védelem legyen meg, elől meg majd Eto és Wes összehoz valamit. Máshol miért van az hogy ilyenkor mikor nincs csatár(vagy más poszton hiány van) akkor is megpróbálják a fiatalokat. Én nem feltétlenűl Coutinhora gondolok de ott van egy erős fizikumu Alibec. De ha jól tudom Suazo is nálunk van bár lehet nincs nevezve az általam említett két játékos a BL-be. De akkor is... 2 csatárt nevezett Leo erre a meccsre?? Ilyen nincs. Egy fiatalt akkor is leültetek a padra és Pandevet felkűldöm.
Mérges vagyok még mindíg. Pedig mondom alszok egyet és majd úgy írok.
-
Fan Gusto
Abszolút kellemetlen helyzetben vagyunk a csatárokat illetően,DE Leonardo még így is jól megoldotta a dolgot. Én elégedett voltam összességében a tegnapi játékkal, habár voltunk ennél jóval jobbak is, de gondoljunk csak bele mi lehetne, ha Rafa irányítaná még mindig a csapatot!
Ha valaki azt hiszi, hogy egy ilyen meccsen be lehet dobni egy Alibecet a mély vízbe az nagyon téved! Még nem is bizonyított, kis híján még a kispadon is kevesebbet ült, mint amennyi Coco anno a kórházban volt! Nem volt más megoldás.. szvsz van esélyünk a visszavágón és ha jól emlékszem a BL-menetelésünk tavaly a Chelsea ellen is egy Julio Cesar bakival kezdődött;)
Ha valaki azt hiszi, hogy egy ilyen meccsen be lehet dobni egy Alibecet a mély vízbe az nagyon téved! Még nem is bizonyított, kis híján még a kispadon is kevesebbet ült, mint amennyi Coco anno a kórházban volt! Nem volt más megoldás.. szvsz van esélyünk a visszavágón és ha jól emlékszem a BL-menetelésünk tavaly a Chelsea ellen is egy Julio Cesar bakival kezdődött;)
- 20recoba
Konkrétan még most az ideg rángat....A gól után amit éreztem, meg gondolom Ti is azt az ideget nehéz leírni
Nehéz ezt feldolgozni, de nincs mit tenni, most rá kell menni a bajnokikra utána megpróbálni nyerni Münchbenben, remélem Milito újra felveszi majd a fehér Adidas surranóját amiben kivégezte őket Madridban akkor nem lehet gond
Nehéz ezt feldolgozni, de nincs mit tenni, most rá kell menni a bajnokikra utána megpróbálni nyerni Münchbenben, remélem Milito újra felveszi majd a fehér Adidas surranóját amiben kivégezte őket Madridban akkor nem lehet gond
- Stankov
Hát nehéz helyzetbe kerültünk de semmi nincs veszve,ez a Bayern verhető nagyon verhető.Amit Wes és Eto'o kevert néhányszor azt pl nem szabad elfelejteni.Kapusunk nagyot hibázott de azért Luciot is meg lehetne kérdezni mit kavargott a saját 5ösén ha 16os vonalába áll ahol ilyen szituba kellene akkor les.
Ami nagyon zavart h a Fritzek rengeteg könnyű passzt elrontottak még a saját térfelükön ezeket szigorúan büntetni kellett volna,ezekből egy Chelsea,Barca,Arsenal stb elintézte volna nemcsak a mérkőzést hanem továbbjutást is
Ami nagyon zavart h a Fritzek rengeteg könnyű passzt elrontottak még a saját térfelükön ezeket szigorúan büntetni kellett volna,ezekből egy Chelsea,Barca,Arsenal stb elintézte volna nemcsak a mérkőzést hanem továbbjutást is
- Inter101
PellerG írta:Vannak érdekes vélemények
Egyetértek a Cambiasso-s résszel(igazábol a többivel is), szerintem ezen bukott el a Bayern elleni meccs! Nem szereztünk labdát a középpályán! Ha nincs labda nincs kontra sem! Szerintem a taktika nem volt olyan rossz, főleg ilyen kerettel. Viszont számomra érthetetlen miért nem Cambiasso játszik ott ahol Motta!! Cambiasso teljesitménye igy nagyon visszaesett és Motta meg alig szerez labdát és valljuk be nincs értékelhetö átadása sem. Motta nem lenne rosszabb a baloldalon sem, viszont Cambiasso meg sokkal de sokkal jobb lenne a védelem elött! A másik dolog ami feltünt hogy Cambiasso a végefelé csak lézengett, szerintem nagyon elfáradt, ha igy van az nagyon nem jo a jövöre nézve(sérülés veszély)! Összességében nem volt rossz a taktika, viszont nem volt kiemelkedö egyéni teljesitmény, ami a mi javunkra billenthette volna a meccset + még a végén egy szerencsétlen találattal kikaptunk! Nem tudom mikor látja be Leonardo hogy Cambiassot vissza kell rakni a helyére, jo lenne minnél elöbb! Forza INTER!!
- mike
Stankov írta:Amit Wes és Eto'o kevert néhányszor azt pl nem szabad elfelejteni.Kapusunk nagyot hibázott de azért Luciot is meg lehetne kérdezni mit kavargott a saját 5ösén ha 16os vonalába áll ahol ilyen szituba kellene akkor les.
Igen, ha valamiben bízhatunk, az a Sneijder-Etoo kapcsolat.
Tegnap is szépen kijátszották egyérintőkkel a védőket, de az utolsó passzok nem sikerültek.
Cambit vissza a védelem elé, ott a világ legjobbja, nem igaz hogy Leo ennyire vak, hogy nem látja hogy meccsek óta szenved
Lución látszott hogy meccshiányos a sérülése után, sokszor nem találta a helyét, a köv. meccsen már jó lesz.
Remélem Ranocchia sérülése nem komoly, nagyon kell nekünk, jelenleg a csapat egyik legbiztosabb pontja.
A fricceknél nem engedhetjük meg magunknak hogy 1 támadóval állunk fel.
Ha nem lesz más akkor Pandev, de meg kell osztani a védők figyelmét, enélkül Etoonak nem lesz helye a visszavágón sem.
Leo legyél már egy kicsit tökösebb vazze ..
- realevil
Nia írta:realevil írta:a helyzet kihasználásban kellene végre javulni, mert ha csak a fele bemegy a ziccereinknek, már kapásból 2-1 lenne az eredmény.
Miért mi az az Allianz aréna,hogy ott nem lehet nyerni???Biztos azért vannak 13 pontos hátrányban a bajnokság,mert az a pokol
Ha nem nyerünk ez van nem volt rossz a tegnapi meccs.Egyébként sem győz mindig ugyanaz.De a hozzászólásokat kihagyom majd aznap.
szvsz csak annyi, hogy igencsak nagy nyomás alatt játszanánk itthon is, ha 0-1ről kéne fordítanunk. nemhogy idegenben 60 000 német drukker előtt.
A Bayern hátrányáról meg csak annyi a személyes véleményem, hogy a BLben azért minden csapat összeszedi magát többé-kevésbé...
Persze reméljük a legjobbakat és hogy Eto'oék szórnak vagy 4et idegenben
Ranocchiárol lehet már tudni valamit? Remélem nem komoly a sérülése.
- Nia
Van,hogy nyomás alatt játszunk a legjobban.
Én csak arra akartam kilyukadni,hogy sokak szerint már kiestünk.Én meg azt mondom van még egy visszavágó.Ott helytállunk és lesz ami lesz.
Egyébként meg nincs olyan stadion ahol ne lehetne győzni.
Minket is vernek meg otthon
Én csak arra akartam kilyukadni,hogy sokak szerint már kiestünk.Én meg azt mondom van még egy visszavágó.Ott helytállunk és lesz ami lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.02.24. 18:51-kor.
- Süti
Stankov írta:Ami nagyon zavart h a Fritzek rengeteg könnyű passzt elrontottak még a saját térfelükön ezeket szigorúan büntetni kellett volna,ezekből egy Chelsea,Barca,Arsenal stb elintézte volna nemcsak a mérkőzést hanem továbbjutást is
Mi is rengeteg labdát adtunk el, szerencsére a németek sem bűntettek.
Lucio, Ranocchia, Maicon, Chivu, Cambiasso olyan labdákat adtak el, ami könnyen nehezebb helyzetbe is hozhatott volna minket.
Én most nem vagyok pesszimista, semmit sem veszíthetünk, remélem felszabadultan utazunk a visszavágóra.
- hvmetal
Nia írta:Van,hogy nyomás alatt játszunk a legjobban.
Möszijő benitezig azért volt egy 2éves veretlenségünk a Meazzaba.
meg ott az Arisz
- Nia
hvmetal írta:Nia írta:Van,hogy nyomás alatt játszunk a legjobban.
Möszijő benitezig azért volt egy 2éves veretlenségünk a Meazzaba.
meg ott az Arisz
Pont ezért említettem meg.46 meccs ha jól tudom bajnokin.
De azért a 9 éve hazain veretlen Josenak nem kis érdeme volt ebben.Még ha csak a bajnokságra igaz ez akkor is.
- Stankov
Süti írta:Stankov írta:Ami nagyon zavart h a Fritzek rengeteg könnyű passzt elrontottak még a saját térfelükön ezeket szigorúan büntetni kellett volna,ezekből egy Chelsea,Barca,Arsenal stb elintézte volna nemcsak a mérkőzést hanem továbbjutást is
Mi is rengeteg labdát adtunk el, szerencsére a németek sem bűntettek.
Lucio, Ranocchia, Maicon, Chivu, Cambiasso olyan labdákat adtak el, ami könnyen nehezebb helyzetbe is hozhatott volna minket.
Én most nem vagyok pesszimista, semmit sem veszíthetünk, remélem felszabadultan utazunk a visszavágóra.
Hát szerencsére nem de ez ellenérvként elég gyenge h:ők is
Ezt a bayernt lehet verni én még sima 0-3at is el tudok képzelni Münchenbe
- mike
Kettőt aludva a történtekre továbbra is úgy látom hogy két hatalmas hibát követett el Leo.
- Hazai pályán 1 csatárral, defenzív csapattal kezdett (Bl címvédőként, hazai pályán ez azért ciki).
- Cambiassot nem a posztján játszatta (a bolond is látja hogy nem működik a dolog).
De a csapat erejét mutatja hogy még így is nyerhettünk volna...remélem Milito játszhat a visszavágón, nagyon kellene Etoo mellé.
- Hazai pályán 1 csatárral, defenzív csapattal kezdett (Bl címvédőként, hazai pályán ez azért ciki).
- Cambiassot nem a posztján játszatta (a bolond is látja hogy nem működik a dolog).
De a csapat erejét mutatja hogy még így is nyerhettünk volna...remélem Milito játszhat a visszavágón, nagyon kellene Etoo mellé.
- Tommy
Nehéz lett volna 2 csatárral kezdenie, mikor 1 csatárunk van a blben jelenleg.. Pandevvel ne gyertek, mert nála még Cordoba is gyorsabb és gólerősebb jelenleg.
- Komax
Így van!Tommy írta:Nehéz lett volna 2 csatárral kezdenie, mikor 1 csatárunk van a blben jelenleg.
A félidőben változtatni kellett volna Deki pozícióján, mert egyáltalán nem működött nála a visszavont csatár-előretolt középpályás szerepkőr.
- interista23
Igazából nekem egy dolog csípte a szemem.Coutinho a padon volt egyáltalán?Miért nem cserélte be.A másik pandev.Ha nem is villog mostanában de a 75perc környékén meg lehetett volna próbálni hátha segít valamit.A másik hogy annál megalázóbb nem kell egy játékosnak hogy hátrányban a cserére várva a partvonalnál letellik a játékidő és lefújják.Mindenesetre én bizakodó vagyok hogy összekapják magukat és motiváltak lesznek.Ha meg kiesnénk akkor meg lehet a bajnokságra koncentrálni.
- intertomega
Nem hagy nyugodni a szerda !
Münchenben a hazaiak - szerintem - óriási erővel fognak nyomulni , hisz saját szurkolóikat akarják majd kiszolgálni. Nem fognak ráülni a a milánói 1 gólos előnyükre.
Na ez lesz a mi nagy esélyünk , hogy kontrákból akár 2-t is beverjünk.
Militó játszik és gólt ill. gólokat fog rúgni !!!!!!!
Juliora fogni egyedül a vereséget a Meazzában - ez nem helyes. Az olsz fórumon is neki estek. Pedig jól védett. Egy hiba ...de elől kellett volna erdményesen játszani.
..és akkor nincs baj. Na mindegy...
FORZA INTER !!!
Münchenben a hazaiak - szerintem - óriási erővel fognak nyomulni , hisz saját szurkolóikat akarják majd kiszolgálni. Nem fognak ráülni a a milánói 1 gólos előnyükre.
Na ez lesz a mi nagy esélyünk , hogy kontrákból akár 2-t is beverjünk.
Militó játszik és gólt ill. gólokat fog rúgni !!!!!!!
Juliora fogni egyedül a vereséget a Meazzában - ez nem helyes. Az olsz fórumon is neki estek. Pedig jól védett. Egy hiba ...de elől kellett volna erdményesen játszani.
FORZA INTER !!!
- mike
Tommy írta:Nehéz lett volna 2 csatárral kezdenie, mikor 1 csatárunk van a blben jelenleg.. Pandevvel ne gyertek, mert nála még Cordoba is gyorsabb és gólerősebb jelenleg.
Mindegy, kellett volna valaki aki fennt van Etoo mellett, legalább hogy lekössön 1-1 védőt. Így talán nem 4 védőt kellett volna kicseleznie Samunak, hanem mondjuk csak hármat. Meg ugye Etoo sokszor viszalépkedett a labdákért, és ugye akkor SENKI sem volt elöl.
- intertomega
interista23 írta:Igazából nekem egy dolog csípte a szemem.Coutinho a padon volt egyáltalán?Miért nem cserélte be.A másik pandev.Ha nem is villog mostanában de a 75perc környékén meg lehetett volna próbálni hátha segít valamit.A másik hogy annál megalázóbb nem kell egy játékosnak hogy hátrányban a cserére várva a partvonalnál letellik a játékidő és lefújják.Mindenesetre én bizakodó vagyok hogy összekapják magukat és motiváltak lesznek.Ha meg kiesnénk akkor meg lehet a bajnokságra koncentrálni.
De kérlek TE mit látsz Coutinhoban ? Mit láttok benne többen is . Én egy tehetséges kispályás focistát vagy egy 25 percet sem bíró fiatalt vagy hát akkor én nem veszem észre benne a zsenit ! ?
- realevil
intertomega írta:25 percet sem bíró fiatalt
ezt azért túlzásnak érzem. legutoljára is mikor pályán volt, jól játszott és még a gól is benne volt a lábában. nem az Ő hibája, hogy nem kap elég bizalmat idén; ugyan az erőnléte erősen vitatható, de tudásban semmivel sincs alacsonyabb szinten mint mondjuk Obi, aki azért kapja a lehetőségeket mégha csak 10-15 perceket is.