Ezert ment is az ajanlat az ingyen csataroknak:Baggio85 írta: ↑2023.06.22. 09:04Ok, tehát igazából megválaszoltad a kérdést: nem kötelező eladni. Nyilván akkor lesz egy határidő náluk is, amíg mehetnek, ha megfelelő ajánlat érkezik értük. Kérdés, hogy addigra marad e bárki a kiszemeltek közül.interfan írta: ↑2023.06.22. 08:55Forditva erdemes megkozeliteni.Baggio85 írta: ↑2023.06.22. 08:50 Az a baj, hogy ok (bár szomorú), hogy önfenntartó módon kell ezt a mercatot is végigcsinálni, de akkor rosszul csináljuk és úgy járhatunk mint tavaly.
Azért azt csak tudja tényleg valaki Marottáék között, hogy el kell adni valakit a magból, vagy nem!
Ha el kell, akkor felesleges húzni az időt, hogy nem engedünk egy eurót sem, mert megint nyár vége lesz mire jön egy ugyanolyan alacsonyabb ajánlat, csak már nem lesz időnk semmire.
Az, hogy a kezdő 11ből kit lehetne beáldozni... Hát leginkább senkit, de mondjuk én idény közben fejtegettem, hogy Barella karrierjének lehet, hogy jót tenne a környezetváltás. Bár ahhoz sose lenne bátorságom, merszem, hogy őt adjam el!
Én Brozot, sőt még Dzekot is sajnálom, mert az idei szezonban láttuk, hogy mennyire nem mindegy, hogy ki a 3., 4. számú játékos egy posztra... Az ő rutinjuk kb. az, amit nem lehet pénzért megvenni.
Nem kell kotelezeon eladni senkit, de barki tavozhat megfelelo ajanlat eseten, ahogy ezt Zhang, Marotta, Antonello is bejelentette.
Nincs az Internel "erinthetetlen" jatekos, ahogy Marotta par napja elmondta.
Viszont amig nincs eladas, nem tudunk venni sem.
De minek siessunk, ha nem kotelezo eladni Onanat, Barellat, Bastonit, Martinezt?
Ebben semmi "idohuzas" nincs, egyszeruen mindegyiknek megvan az ara amennyiert tavozhat.
Csak igazából van egy kis ellentmondás, mert nem kell eladnunk őket, viszont addig nem tudunk venni, de jelenleg van 1 (+1) db csatárunk. Tehát azért venni mégis csak kellene valakit.![]()
Firmino, Thuram, Zaha, Dembele.
Valamint megprobaltuk Lukaku ujabb kolcsonnel, de azt a Chelsea hatorozottan visszautasitotta.