Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

tomika431

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: 2023.07.01. 11:12 Hivatalos:

Thuram az Inter jatekosa.
2028-ig ir ala, es evente 6,5m + bonuszokat fog keresni.
Remélem nem Lilian Thuram :))) Khephren Thuram se lenne rossz.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

cuchu11 írta: 2023.07.01. 11:11
mike írta: 2023.07.01. 09:24 Sztem ez a Skriniar eset pepitában, el akartuk passzolni Brozót, őt nem nagyon kérdeztük meg. Onnan ott tesz keresztbe ahol tud.
Skrini csak simán, csendben, és ingyen lelépett... szerintem mindkettőt elbaxtuk.
Szerintem meg ez 100 % -ban a Skriniar sztori ellentéte.
Amúgy Transfermarkt 25 millára értékeli, mi meg 18-ért adjuk.
.Brozo meg kapna évi 26 milliót és még az Intert akarja lehúzni.
Végtelenül pofátlan.
Szerintem is a "pofatlansag" az egeszre a megfelelo szo.

Remelem minel elobb sikerulni lezarni ezt a storyt, amit hat ahogy irta valaki "pont hozza melto bucsu".
interfan

Skriniar is elkoszont az Intertol:
Az elmult eveken te voltal az otthonom es a csaladom otthona.
A San Siro, Milano, a mi csodalatos stadionunk ahol egyutt unnepeltuk a Scudetto gyozelmet.
Ez volt az a hely amit vedtem, es az a hely ami az otthonom lett es megvedett, koszonhetoen annak a vegtelen szeretetnek, amelyet Ti szurkolok mindig is megadtatok nekem, ez kitorolhetetlen marad a szivembe.
Kulon koszonet a csapattarsaimnak, az osszes edzomnek, a stabnak, es a szakmai vezetesnek, akik mind hozzajarultak az emberi es szakmai fejlodesemhez az elmult 6 evben.
Koszonom az erzelmet az Internek, amit a gyozelmek soran adtal, de koszonom azokat is amiket a legfajdalmasabb veresegek soran is.
Koszonom Inter.
Koszonom Milano.
Szeretettel: Skri
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

interfan írta: 2023.07.01. 12:57 Skriniar is elkoszont az Intertol:
Az elmult eveken te voltal az otthonom es a csaladom otthona.
A San Siro, Milano, a mi csodalatos stadionunk ahol egyutt unnepeltuk a Scudetto gyozelmet.
Ez volt az a hely amit vedtem, es az a hely ami az otthonom lett es megvedett, koszonhetoen annak a vegtelen szeretetnek, amelyet Ti szurkolok mindig is megadtatok nekem, ez kitorolhetetlen marad a szivembe.
Kulon koszonet a csapattarsaimnak, az osszes edzomnek, a stabnak, es a szakmai vezetesnek, akik mind hozzajarultak az emberi es szakmai fejlodesemhez az elmult 6 evben.
Koszonom az erzelmet az Internek, amit a gyozelmek soran adtal, de koszonom azokat is amiket a legfajdalmasabb veresegek soran is.
Koszonom Inter.
Koszonom Milano.
Szeretettel: Skri
Óriási hiba hogy őt engedtük elmenni! Csapatkapitány matéria! Óriási veszteség nem csak és kizárólag a játéktudása, hanem a személyisége miatt!!
Brozo ennyire pénzéhes? A választ úgy gondolom ő adja meg a viselkedésével! Nagyon gáz amit csinálnak az ügynökével egyetemben! Ezek után nem tudom hogy maradhatna.......
Én mindig elismertem mert azért odatették magát a pályán a hisztijeit betudtam a győzni akarásnak, de remélem ezek után megy!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Őszintén szólva nekem ez a "Brozovic pénzéhes" dolog valahogy nem akar ebben a helyzetben összeállni.
Olyan pénzéhes, hogy az újabb meg újabb (teljesíthetetlen) kérésével, igényével óriási mértékben kockáztatja azt, hogy el tudjon menni és így itt maradjon, hogy a 3adát, 4edét keresse???
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Baggio85 írta: 2023.07.01. 13:48 Őszintén szólva nekem ez a "Brozovic pénzéhes" dolog valahogy nem akar ebben a helyzetben összeállni.
Olyan pénzéhes, hogy az újabb meg újabb (teljesíthetetlen) kérésével, igényével óriási mértékben kockáztatja azt, hogy el tudjon menni és így itt maradjon, hogy a 3adát, 4edét keresse???
Persze.
Teljesen egyértelmű hogy itt a Szaúdiak a hunyók.
Megegyeznek hogy 23 M vihetik, leülnek tárgyalni a játékossal ő többet kér,mint ők akarnak adni erre már csak 15ert vinnék.
Szóval az Inter fizesse ki azt amivel Brozo többet kér.
Persze
Baggio85

Nem hunyó senki, nem kell senkinek, semmit fizetnie. Maradjon és akkor egyszerű a helyzet.
Csak, ha ő pénzéhes, akkor nem tudom, hogy neki ebben a verzióban mi a jó...
Ugye azt nem kell senkinek magyarázni, hogy a megállapodott 23 millió után mi lesz az INTER válasza, ha szólnak, hogy bocsi, inkább csak 13 és a felét még add oda a játékosnak?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2023.07.01. 14:50-kor.
interfan

Baggio85 írta: 2023.07.01. 13:48 Őszintén szólva nekem ez a "Brozovic pénzéhes" dolog valahogy nem akar ebben a helyzetben összeállni.
Aki nem akar elmenni, az nem targyal, hanem nemet mond.
Aki nem akar elmenni, az nem kereseket fogalmaz meg az uj fizeteserol, hanem nemet mond.

Marotta tegnap este elmondt, "Brozovicnal ez csakis penz kerdes".

Ha ez nem igy lenne, Brozovic reg kiadhatott volna egy nyiltatkozatot, hogy ot bizony egyaltalan nem erdekli a penz, sosem targyalt a Szaudikkal, maradni szeretne.
Baggio85

Azt a részét nem nagyon akarjátok megérteni, vagy felismerni, hogy Brozovic MEGSÉRTŐDÖTT (a Skriniar ügy tudatában is már), hogy Marottáék ezt a dolgot így akarták elintézni, hogy meg sem kérdezték, hanem 30 évesen elküldték volna levezetni Szaúd-Arábiába.
Persze, más játékos lehet, hogy ezt intelligensebben kezeli, Brozovic azonban nem így tette. Ennyi a történet röviden.
interfan

Baggio85 írta: 2023.07.01. 14:53 Azt a részét nem nagyon akarjátok megérteni, vagy felismerni, hogy Brozovic MEGSÉRTŐDÖTT (a Skriniar ügy tudatában is már), hogy Marottáék ezt a dolgot így akarták elintézni, hogy meg sem kérdezték, hanem 30 évesen elküldték volna levezetni Szaúd-Arábiába.
Persze, más játékos lehet, hogy ezt intelligensebben kezeli, Brozovic azonban nem így tette. Ennyi a történet röviden.
Egesz story onnan indult, hogy megkerestek Brozovicot, es mar a legelso hirek arrol szoltak "nyitott az ajanlatra".

Ezekutan jott csak az Inter.

Skriniar story teljes egeszeben mas.
interfan

Baggio85 írta: 2023.07.01. 14:48 Ugye azt nem kell senkinek magyarázni, hogy a megállapodott 23 millió után mi lesz az INTER válasza, ha szólnak, hogy bocsi, inkább csak 13 és a felét még add oda a játékosnak?!
Brozovic kert vegkielegitest/jutalekot a 23m-bol, szam szerint a hirek szerint 12m-t, mivel ennyivel kapott kevesebb ajanlatot 3 evre mint amit o kert.
Brozovic kerese 3 ev = 90m
Szaudi ajanlat 3 ev = 78m
interfan

Felmerult mint Frattesi alternativa az Udineses Lazar Samardzic.
20m-t ker erte az Udinese.
Stankov

Az a gond hogy Azpilicueta sem sikerült most majd oda is kell valaki akiért fizetni kell.
Ok hogy ott van Darmian,de akkor is kell valaki.
Arról nem is beszélve hogy egy csere jobb wingback, meg hát egy 5.-6. számú középpályás.
Ja meg még egy csatár.

Ez így elég sok, szinte kizárt hogy Onana eladása nélkül ezt meg lehessen tartani.
interfan

Stankov írta: 2023.07.01. 15:57 Az a gond hogy Azpilicueta sem sikerült most majd oda is kell valaki akiért fizetni kell.
Ok hogy ott van Darmian,de akkor is kell valaki.
Arról nem is beszélve hogy egy csere jobb wingback, meg hát egy 5.-6. számú középpályás.
Ja meg még egy csatár.

Ez így elég sok, szinte kizárt hogy Onana eladása nélkül ezt meg lehessen tartani.
KH-t ugyanugy ingyen akarunk valoszinuleg, lasd Demiral, akit az Atalanta ingyen kolcson + sima opcioval is adna.
Vagy Chalobah egy proba ugynanigy.

5-6. szamu KP-nak felmerult Sensi maradasa, es R.Pereyra ingyen.

Tehat ezt a ket posztot meguszhatjuk ugyanugy ingyen.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Valaki talán már írta itt, Umtiti szerződését felbontotta a Barcelona, simán elhoznám ingyen, és SERIA A rutinja is van már.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Remélem hamarosan kiderül,hogy Brozovic mégis megy,A klubot szerintem nagyobb felelősség terheli,de most már ilyen balhé után ne maradjon.
interfan

Festa írta: 2023.07.01. 16:57 Remélem hamarosan kiderül,hogy Brozovic mégis megy,A klubot szerintem nagyobb felelősség terheli,de most már ilyen balhé után ne maradjon.
Legfrisebb hirek szerint megy Brozovic.
Festa

interfan írta: 2023.07.01. 17:02
Festa írta: 2023.07.01. 16:57 Remélem hamarosan kiderül,hogy Brozovic mégis megy,A klubot szerintem nagyobb felelősség terheli,de most már ilyen balhé után ne maradjon.
Most már csak akkor hiszem el ha tv háton lovagol Rijádban ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2023.07.01. 17:09-kor.
interfan

Festa írta: 2023.07.01. 17:04
Most már csak akkor hiszem el na tv háton lovagol Rijádban ;)
Inkabb egy szinarany Rolls Roycen. :D :D
Stankov

Sensinek örülnék ha kapna még egy esélyt, hátha Inzaghinal jobban menne neki illetve sérülékenysége rotáció miatt nem jönne úgy ki.

Másik ilyen játékos Zinho Vanheusden őt is ki lehetne már próbálni
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Baggio85 írta: 2023.07.01. 14:53 Azt a részét nem nagyon akarjátok megérteni, vagy felismerni, hogy Brozovic MEGSÉRTŐDÖTT (a Skriniar ügy tudatában is már), hogy Marottáék ezt a dolgot így akarták elintézni, hogy meg sem kérdezték, hanem 30 évesen elküldték volna levezetni Szaúd-Arábiába.
Ezt az álláspontot próbáltam én is képviselni, ha Brozo xarházi, akkor Skriniar is. Mindketten besértődtek, és onnan a klub szívta meg.
Csak ugye Brozo a rosszfiú, őt anyázni kell, Skriniart meg sajnálni:)

Nyilván az lenne a jó, ha lépne, a vételára nevetséges, de mindegy, vigyék.
Neki is sokmindent köszönhetünk.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Nekem rendkívül antipatikus Brozovic viselkedése, de ugyanúgy megutáltam emiatt Skriniar-t is, mert mindketten a saját érdeküket a klub érdekei fölé helyezték. Számomra az Inter a legfontosabb és a klub érdekei az elsődlegesek, fölé senki se helyezheti magát!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2023.07.01. 17:09
Festa írta: 2023.07.01. 17:04

Most már csak akkor hiszem el na tv háton lovagol Rijádban ;)
Inkabb egy szinarany Rolls Roycen. :D :D
És közben énekli,"Aranyeső a családomra"
vaskalap

Dumfriessal most mi a helyzet?Csak mert én bepróbálnám Cancelot egy kölcsön erejéig.
interfan

vaskalap írta: 2023.07.01. 18:33 Dumfriessal most mi a helyzet?Csak mert én bepróbálnám Cancelot egy kölcsön erejéig.
Semmi.
Levittuk az arat 15m-ra, ajanlgattuk sok helyre, nem hogy ajanlat, meg erdeklodes sem volt erte...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

vaskalap írta: 2023.07.01. 18:33 Dumfriessal most mi a helyzet?Csak mert én bepróbálnám Cancelot egy kölcsön erejéig.
Cancelot simán meg kéne próbálni.

Dumfriest hülyék lennénk 15m-ért odaadni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

cancelore kene egy kolcson ajanlat, brutalisan megerosodne a jobb szelunk
amit dumfries csinal elol azt rossz nezni
interfan

R9. írta: 2023.07.01. 19:01 cancelore kene egy kolcson ajanlat, brutalisan megerosodne a jobb szelunk
amit dumfries csinal elol azt rossz nezni
15m-t keres evente, talan ezert nem merult meg csak pletykakent sem fel a neve....
interfan

Brozovicot abban a Parizsi hotelben fenykepeztek le, ahol az Al Nassr kepviseloi tartozkodnak.
Hirek szerint mar ma este alairhatja a szerzodest.

Legutolso hirek szerint az Inter 20m eurot + bonuszokat kap Brozovicert.
Festa

interfan írta: 2023.07.01. 19:47 Brozovicot abban a Parizsi hotelben fenykepeztek le, ahol az Al Nassr kepviseloi tartozkodnak.
Hirek szerint mar ma este alairhatja a szerzodest.

Legutolso hirek szerint az Inter 20m eurot + bonuszokat kap Brozovicert.
Már többször elköszönt,meg inteteres mezben posztolt.Ez az idei saga,de remélem a hétvégén lezárul,mert most unalmas.Köszönjük neki a sok évet amíg itt volt meg amikor odatette magát,de most már mindenki Frattesit várja.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

18 milliót kapunk Brozovicert.
Az jó sok, ja nem.
Festa

HerfortBalazs írta: 2023.07.01. 21:45 18 milliót kapunk Brozovicert.
Az jó sok, ja nem.
Mit akarsz?Legalább nem ingyen..
Világbajnoki ezüst és bronz valamint csak idén NL valamint BL döntőt.
Számomra nagyon dilettáns a vezetősség és csinálhatják a színvonalas videòt a Thuram érkezéséről,de ahogy az eladások kapcsán menedzseljük magukat az egészen amatőr.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

HerfortBalazs írta: 2023.07.01. 21:45 18 milliót kapunk Brozovicert.
Az jó sok, ja nem.
Amúgy ő egy pöppet túl sokat gondol magáról. Igazából a védekezést annyiban tudja segíteni, hogy sokat fut így igazából többször ér vissza megzavarni az ellent de nem kiemelkedő a szerelési készsége, és nem kiemelkedő a passzolási készsége és a kapuralövése se tökéletes sőt, nem sok nagy gólja volt. Ellenben hisztis és ha valami nem úgy van mint ahogy elképzelte elkezd gesztikulálva hisztizni a pályán... Megkapja azt a fizut az Al Nassr-nál előre sejtem, hogy Nainggolani magasságokban fogja tolni ott. Örüljünk, hogy ennyit kapunk érte. Lehet látni, hogy az ügynöke végigturnézta már párszor Európát és sehova nem kellett, nem véletlen mert a profi klubbok játékos felderítőinél olyan bonyolult játékos értékelési rendszer van amibe Brozo hozzállása nem fér bele így hiába a TM szerinti ár úgy gondolják a potenciálisan érdeklődő csapatok, hogy nem éri meg vele kockáztatni... És pont ezért nem kellett 8,5 év alatt sehova máshova. Legalábbis olyan csapatoknak ahova Brozo taksálná magát.
interfan

Romano, Sky, Di Marzio, Schira, Pedulla, SportItalia, Gazzetta is bejelentette, az Inter elfogadta az Al Nassr 18m euros ajanlatat Brozovicert.
Romano szerint mar az orvosin is atesett, minden kesz az ugyben, mar csak a hivatalos bejelentes hianyzik Romano szerint.

Gazzetta szerint a MU-nal mivel tovabbra sem rendezodott a tulajdonosvaltas, ertekelik megeri e Onana 50m-ert, vagy mas kapust nezzenek.
Gazzetta szerint amennyiben a MU nem fizet Onanaert, a Brozovicbol kapott penzbol nem Frattesi, hanem Lukaku erkezeset akarjuk lezarni, es Frattesi hatterbe szorulna mindaddig amig Onana vagy mas nagy erteku eladasunk nem lesz.
A terv az, hogy Onana eladasat is lezarni 50m-ert a jovohet elejeig.
Ha ez nem sikerul, akkor johet a B terv, es hogy Lukakut probalnank a Brozovic penzbol, es nem Frattesit.
Ha sikerul Onana eladasa, akkor a Brozovic + Onana penzbol, a "low cost" kapus + Frattesi + Lukaku sort akarjuk.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Ugy érzem ennek nagy koppanás lesz a vége ha tényleg így matekozunk :/
interfan

Janicsár írta: 2023.07.02. 05:45 Ugy érzem ennek nagy koppanás lesz a vége ha tényleg így matekozunk :/
Erdekesseg, hogy a legfrisebb hirek szerint Brozovic 70m-t kap osszesen 3 evre, azaz evente 23.33m-t.

https://m.tuttomercatoweb.com/i-fatti-d ... no-1848287

En eddig biztam benne Onana marad, mert nem lehet ekkora idiotak, hogy eladjuk, es egesz egyszeruen nem rombolhatunk tovabb.
Na ez megbukott a Marotta nyilatkozatnal, amibol kiderult aruljuk Onanat...

Viszont ha nem is magunk miatt, hanem a MU, de meg mindig bizom benne hogy marad.
MU-nal Glazerek nagyon elhuzzak a tulajdonosvaltas, folyamatosan trukkoznek a reszvenyeken, emiatt amig az nem zarul, a MU-nal prioritasokat kell allitani, es nem fer bele mindenki az eladasok + 120m koruli raforditas a mercato budgebe.
Es jelenleg siman benne van, hogy egy csatar fontosabb mint egy kapus.

Nekem az is elkepzelheto forgatokonyv, hogy Inzaghinal pedig Lukaku a prioritas es nem Frattesi.
(Nalam ez soha fel sem merulne, dehat nem en vagyok Inzaghi)
Siman eltudom kepzelni, ha a MU nem fizet, akkor a Brozovic penzbol Lukakut hozzuk es nem Frattesit.
Kesobb meg remenykedunk benne, hatha ad valaki 50m-t Onanaert, vagy 70m-t Bastoniert, vagy 90m-t Barellaert, esetleg 100m-t Martinezert.
Onana-MU szalon kivul a tobbi kizarom.

Tehat realis lehet az is, hogy vegul Onana marad, Brozovic megy, Frattesi nem jon, ellenben Lukaku igen.
KP-ra meg marad Sensi, jon valami ingyen nev, es kesz.

Meglatjuk.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Egyébként lehet az lenne a legjobb, ha Onana maradna, a Madrid pedig megvenné Lautaro-t 90 körül. Abból kijönne a Lukaku, Frattesi, Morata hármas és még maradna némi pénz akár egy Cancelo kölcsönre, akár egy értelmesebb középső védőre.
Szeretem Martinez-t, de egyik csatárunk sem klasszis és ehhez neki volt meg a legnagyobb esélye, de valahogy nem tudja áttörni a gátat.
interfan

Francesco írta: 2023.07.02. 08:08 Szeretem Martinez-t, de egyik csatárunk sem klasszis és ehhez neki volt meg a legnagyobb esélye, de valahogy nem tudja áttörni a gátat.
Pont ezert nem fogja 90-100m-ert megvenni a Real...
interfan

Gazzetta szerint Brozovic nem kapja meg a kert osszegu vegkielegitest.
Hirek szerint 5m-t kap Brozovic vegkielegiteskent, az Inter pedig 18m-t.
Tehat a teljes vetelar 23m, amibol 18m marad az Inter zsebeben, 5m-t pedig Brozovic kap.
Brozovic 3 evre 70m fizetest kap, azaz evenkenti 23.33m eurot.

Frattesi ugy jelenleg all, mivel nem lesz eleg a Brozovicbol kapott 18m + Mulattieri erte.
Egyre komolyabb alternativa Samardzic, akiert az Udinese csak 20m-t ker.

Gazzetta szerint jovohet elejen lesz ujabb targyalas a MU-val Onana ugyben.
Az Inter mar felvette a kapcsolatot Trubinnal, akiert a Shaktar 15m korul ker.
Festa

Frattesi nagyon kérdéses,hogy jön-e.Persze lehet vannak még nevek Marotta tarsolyában mint pl Samardzic ,de lehet aztán érkezik Sensi is senki más.Egyébként az ősszel mikor kiesett Brozovic elég jòl megvoltunk a Barella-Calhanoglu-Miki hármas belső középpályás tengellyel,de nyilván padra is kell legalább még két ember.
Ott lenne mint opciò,hogy Aslanit felépíti végre ,de idén alig használta,Ilyenkor lenne jò találni elő kapni valakit az utánpòtlásbòl ,de azok megint nem mi vagyunk.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Festa írta: 2023.07.02. 09:03 Frattesi nagyon kérdéses,hogy jön-e.Persze lehet vannak még nevek Marotta tarsolyában mint pl Samardzic ,de lehet aztán érkezik Sensi is senki más.Egyébként az ősszel mikor kiesett Brozovic elég jòl megvoltunk a Barella-Calhanoglu-Miki hármas belső középpályás tengellyel,de nyilván padra is kell legalább még két ember.
Ott lenne mint opciò,hogy Aslanit felépíti végre ,de idén alig használta,Ilyenkor lenne jò találni elő kapni valakit az utánpòtlásbòl ,de azok megint nem mi vagyunk.
Lehet a kényszerhelyzet miatt Fabbian, Asslani, Sensi sor lesz a cserepadon. Viszont így legalább nem herdáljuk el Fabbiant. Brozo pénzből menjen Lukakura és Onana maradjon. Kéne még egy védő is, nagyon…
vaskalap

Mindenki másként látja ezt a Brozo storyt,személy szerint én nem jó szájízzel gondolok rá.Lehet a klub is hibás,nem tagadom,de sztem Brozo és az arabok kézenfogva elmehetnek a bús p...ába.A mez számít!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ez a Samardzic is elég izgalmas kis játékosnak tűnik. Nem tudom ki a nagyobb tehetség ő, vagy Frattesi?
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

vaskalap írta: 2023.07.02. 11:27 Mindenki másként látja ezt a Brozo storyt,személy szerint én nem jó szájízzel gondolok rá.Lehet a klub is hibás,nem tagadom,de sztem Brozo és az arabok kézenfogva elmehetnek a bús p...ába.A mez számít!
:clap: :thumbup:
interfan

Francesco írta: 2023.07.02. 12:15 Ez a Samardzic is elég izgalmas kis játékosnak tűnik. Nem tudom ki a nagyobb tehetség ő, vagy Frattesi?
Udineseben nagyjabol kozepes atlag, nem emelkedett ki iden az Udinesebol.
5 gol 4 golpassz iden.

Tavaly kifejezetten gyenge volt, az Udinese leggyengebjei kozott volt.
2 gol 3 golpassz.

Osszesen az Udineseben:

63 meccs 7 gol 7 golpassz
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

A jövő fogja megmutatni ,mekkora értéke volt Brozo az Internek
Nemcsak játékban fog hiányozni!
Aki focizott életében,csak az tudja,ismeri a dolgot!
A játékvezetőre igenis " hatni" kell!!
Ő ebben is nagy értéke volt a csapatnak!
Nem hiszti,mint sokan feltételezik
Stankov

interfan írta: 2023.07.02. 16:43
Francesco írta: 2023.07.02. 12:15 Ez a Samardzic is elég izgalmas kis játékosnak tűnik. Nem tudom ki a nagyobb tehetség ő, vagy Frattesi?
5 gol 4 golpassz iden.

2 gol 3 golpassz.

Osszesen az Udineseben:

Az azért tegyük hozzá hogy 21 éves
interfan

Stankov írta: 2023.07.02. 17:19
5 gol 4 golpassz iden.

2 gol 3 golpassz.

Osszesen az Udineseben:

Igy van, fejlodhet meg barmennyit, de azert eddig nagyon nem az a Barella, Tonali, es tarsaik teljesitmenyet mutatja.

Ettol fuggetlenul lehet jo, de 20m-t egy ilyen teljesitmeny jelenleg nagyon nem er.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2023.07.02. 17:24

5 gol 4 golpassz iden.

2 gol 3 golpassz.

Osszesen az Udineseben:

Igy van, fejlodhet meg barmennyit, de azert eddig nagyon nem az a Barella, Tonali, es tarsaik teljesitmenyet mutatja.

Ettol fuggetlenul lehet jo, de 20m-t egy ilyen teljesitmeny jelenleg nagyon nem er.
Egyetértek. Plusz a kis Fabbian meg itt van sajátként ingyé’
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

möszi írta: 2023.07.02. 17:48
interfan írta: 2023.07.02. 17:24
Egyetértek. Plusz a kis Fabbian meg itt van sajátként ingyé’
Meg kell neki adni az esélyt! Fabbian nagy tehetség, nem szabad elherdálni senkire. Casadei 2.0.
Válasz küldése