Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

mike írta: 2023.07.04. 18:15
interfan írta: 2023.07.04. 17:46 Sky, Di Marzio, Romano, Pedulla, SportItalia, Schira utan a Gazzetta is megerositi, 24 oran belul lezarulhat Frattesi erkezese.
Az uzlet osszerteke 33m euro, mi papiron 33m-t fizetunk, kolcson + kotelezo opcioval, a Sassuolo pedig 8m eurot fizet Mulattieriert.
Ez így nagyon állat lenne Frattesiért.
Csak legyen hivatalos.

Cancelot el kéne hozni kölcsönbe.
Jól ismerjük, mindkét oldalon tud játszani, sok gondunkat megoldaná.
15m-t keres Cancelo, es epp az Arsenal vinne 40m-ert.

Talan ezert nem merult fel meg csak pletykakent sem....

Van nekunk jobboldalra valaki mar, Lazaro. :D
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Azt nem értem, ha elmegy Onana miért nem az alábbi kapusokban gondolkozunk:
- Emiliano Martinez
- Unai Simon
- Livakovic

Szerintem fentiek közül mindegyikkel jól járunk.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Kicsit fiatalodik a keret
Elment Dzeko Dambro Brozovic mind 30 fölött volt

Jön Thuram Bisseck Frattesi mind 26 alatti
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Tombi1986 írta: 2023.07.04. 18:23 Azt nem értem, ha elmegy Onana miért nem az alábbi kapusokban gondolkozunk:
- Emiliano Martinez
- Unai Simon
- Livakovic

Szerintem fentiek közül mindegyikkel jól járunk.
Ezek közül nekem max Livakovic.
Amúgy nincsenek illúzióim, Onana sajnos menni fog, ráadásul áron alul.
Ha már ez van, akkor Trubin szerintem jó célpont.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta: 2023.07.04. 17:46 Sky, Di Marzio, Romano, Pedulla, SportItalia, Schira utan a Gazzetta is megerositi, 24 oran belul lezarulhat Frattesi erkezese.
Az uzlet osszerteke 33m euro, mi papiron 33m-t fizetunk, kolcson + kotelezo opcioval, a Sassuolo pedig 8m eurot fizet Mulattieriert.
Akkor most az is kérdés hogy mennyit is nyerünk valójában hogy nem kell egyből csak szezon végén fizetni érte.
Hogy a Brozobol kapott pénzt esetleg tudjuk Lukakura fordítani vagy csak simán formalitás, kozmetikázása a pénzügyeknek
interfan

Stankov írta: 2023.07.04. 19:01
Akkor most az is kérdés hogy mennyit is nyerünk valójában hogy nem kell egyből csak szezon végén fizetni érte.
Hogy a Brozobol kapott pénzt esetleg tudjuk Lukakura fordítani vagy csak simán formalitás, kozmetikázása a pénzügyeknek
Mivel kotelezo opcio, ezert azonnali kiadasnak minosul az adott gazdasagi ev mercatoban, es az UEFA fele is.
33m kiadas Frattesi, 8m bevetel Mulattieri.
Pont a kotelezo opcio miatt nem tudtuk evekig igazolni, es maradtunk le egy csomo jatekosrol, kb 2012-19 kozott, mivel a kotelezo opcio azonnali kiadassal kerul be az adott evbe az UEFA szemszogebol is.

A tenyleges fizetes ebbol a szempontbol mindegy mikor tortenik.
Pont ma irtam errol peldakat, hogy a legtobb uzlet tenyleges kifizetes 3-4-5 evre van elosztvw.

"

pl Lukakut is valami 4 reszletbe fizettuk volna ki, 4 ev alatt, es emiatt konkretan a penzt egy reszet nem is mi kaptuk a Chelseatol hanem a MU.

Vagy Hakimiert is osszesen 11m-t fizettunk tenylegesen.
Megis 2020-ban a mercato szempontjabol o 43m kiadas volt, 2021-ben pedig 68m bevetel.
Amit a PSG fizetett nekunk, abbol 32m ment is a Realnak, mivel evekre volt elosztva a kifizetes.
Megis 68m beveltkent lett az adott ev mercatoban elkonyvelve, hiaba nem mi kaptuk az igazolasi dij nagyreszet.

Lukakunal meg mercato szempontjabol megis 2019-ben 74m kiadassal.
2021-ben pedig 113m bevetellel kerult be az adott ev elszamolasaba.

"
interfan

Marchetti es a Sky szerint az Inter ha most leigazolja Frattesit, akkor csakis Onana eladasa eseten erkezhet Lukaku.
Kerdes Onana eladasat feltudjuk e porgetni, es megkapjuk e a vart 50m-t.
Lukaku var az Interre, de vegtelensegig biztosan nem, ezert az Inter megprobalja a kovetkezo napokban Onana eladasat letudni.

Romano szerint a Bayern Mamarashvilit vinne.
Igy Sommer tavozasa elott is megnyilna az ut.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Valószínűleg ez lesz képlet

Eladva kb:
Onana 50
Brozovic 18
Mulattieri 8
Colidio 5

Jön:
Acerbi 3
Bisseck 7
Frattesi 33
Lukaku 30
Valami kapus max 10 vagy ingyen

Körülbelül ez várható szerintem. Plusz egy ingyen középhátvéd
interfan

HerfortBalazs írta: 2023.07.04. 19:52 Valószínűleg ez lesz képlet

Eladva kb:
Onana 50
Brozovic 18
Mulattieri 8
Colidio 5

Jön:
Acerbi 3
Bisseck 7
Frattesi 33
Lukaku 30
Valami kapus max 10 vagy ingyen

Körülbelül ez várható szerintem. Plusz egy ingyen középhátvéd
Teljesen logikus es realis amit irsz.

Esetleg meg par millio ilyen Fabbian, Satriano, Oristanio, Carboni, Males, Fontanarosa, Vanheusden sorbol.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Stankov írta: 2023.07.04. 19:01
Én ezt úgy tudom, hogy nem kerül be a 33 millió a 2023-24-es könyvekbe.
A kötelező opció valóban azonnal megjelenik, de (közben most utána néztem van e erről és a Calcio e Finanza alapján írom innen) a vásárlás összértékét el kell osztani a szerződés hosszával (amortizació így 6.valamennyi millió) hozzá kell adni a bruttó fizetését és ez terheli a könyveket minden évben, azaz a következő szezonban ez valamivel több, mint 11 millió euróval jelenik meg.
interfan

Francesco írta: 2023.07.04. 20:20 Én ezt úgy tudom, hogy nem kerül be a 33 millió a 2023-24-es könyvekbe.
A kötelező opció valóban azonnal megjelenik, de (közben most utána néztem van e erről és a Calcio e Finanza alapján írom innen) a vásárlás összértékét el kell osztani a szerződés hosszával (amortizació így 6.valamennyi millió) hozzá kell adni a bruttó fizetését és ez terheli a könyveket minden évben, azaz a következő szezonban ez valamivel több, mint 11 millió euróval jelenik meg.
Konyvelesbe sosem kerul be azonnal a teljes osszeg, lasd Hakimi pelda, de Lukaku 2019-es leigazolasa 4 eves reszlettel fizetve.
Konyvelesbe bekerul pl a jatekos fizetese is, ellenben a mercatos egyenlegbe nem kerul a jatekos fizetese.

Konyvelesbe pl Brozovic is kb 30m euro nyeresegel kerult be.
Amortizacio, fizetes felszabadulas, atigazolasi dij, bekerulesi ertek, es mindent nezve.
Mikozben a mercatos egyenlegbe +18m-val kerul be, es nem +30m-val mint a konyvelesbe.

Thuram is pl a mercatos egyenlegbe nullaval kerul be, mivel ingyen volt, ellenben a konyvelesbe -8m-val.
Valamint a mercatos egyenlegbe nem kerul be az alairasi penz amit fizettunk Thuramnak, ellenben a konyvelesbe igen ami tovabbi 5m.

A mercatos egyenlegbe azonnal megjelenik a 33m kiadas Frattesi kapcsan, mint ahogy a 8m bevetel is Mulattieri kapcsan.
UEFA fele is igy mukodott mindig is, lasd sajat peldaink, ezert nem tudtunk eveken at kotelezo opciot vallani, mivel az azonnali kiadasnak minosul, hiaba evek alatt teljesul a konkret fizetes.
Egyszoval a mercatos egyenlegunket nem befolyasolja, Frattesi 33m kiadas jelent az idei mercatos merlegunkben.

Konyveles, a fizetessel, jatekos amortizacioval megint egy masik resz.

De nekunk az elmult evekben, nem a konyvelsuknek, hanem a mercatos egyenlegunket kellett pluszban zarni, ahogy vezetoink elmondtak.
Iden pedig a legjobb esetben ez a mercatos egyenleg lehet nullas, rosszabb esetben iden is kell a plusz a mercatos egyenlegunkben.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.07.04. 20:55-kor.
interfan

Frattesi ugynoke:
Nehany reszlet, es Frattesi az Inter jatekosa lesz.
A ket klub az utolso reszleteken dolgozik, David nagyon boldog es elegedett.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2023.07.04. 20:39 Frattesi ugynoke:
Nehany reszlet, es Frattesi az Inter jatekosa lesz.
A ket klub az utolso reszleteken dolgozik, David nagyon boldog es elegedett.
Kb 2 hete nyilatkozott talán az NL bronzmeccs után,hogy ő már eldöntötte hova igazol.
Ezek szerint tényleg igaz,hogy végig mi voltunk.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Én örülök Frattesinek, 24 sincs, Brozo után, aki meg majd tölti a 31-et, kell a fiatalítás. Potenciál van benne és olasz. Barella és Bastoni után még egy fiatal olasz válogatott. Jó lesz ő.
Lukaku okoz nekem fejtörést, nem tudom, kéne még ide, vagy mást kéne helyette nézni. Nehéz.
Onanát meg el kell adni jó pénzért, bár, kérdés, valójában ki érdeklődik érte rendesen. Nála az is fura volt, miért hozzánk jött, máshova miért nem kellett annyira? Lehet, a dopping ügye is benne volt a pakliban. Nincs nagy tolongás érte, vagy nem akar egyáltalán menni, vagy... ?
Stankov

P-Inter írta: 2023.07.04. 22:13 Lukaku okoz nekem fejtörést, nem tudom, kéne még ide, vagy mást kéne helyette nézni. Nehéz.
Onanát meg el kell adni jó pénzért, bár, kérdés, valójában ki érdeklődik érte rendesen. Nála az is fura volt, miért hozzánk jött, máshova miért nem kellett annyira? Lehet, a dopping ügye is benne volt a pakliban. Nincs nagy tolongás érte, vagy nem akar egyáltalán menni, vagy... ?
Nem csodálkozom, nehéz kérdés.
De egy ilyen csatárral annyival egyszerűbb a játék és ahhoz képest hogy mekkora mind technikailag mind gyorsaságban átlagon felüli.
Én ha csak egy hajszállal és nehéz szívvel de Onanat engedném el.
Azt tényleg jó dolog hogy ennyire jó lábbal,de azért e nélkül is el van egy csapat, Handával is nyertünk bajnokságot pedig ő sem erős lábbal.
Ha találunk valakit aki hasonló jó védései hatékonysággal bír talán nem érezzük meg a hiányát.
Gondom az egésszel hogy Onana eladása nélkül is kiharcolná Lukaku hogy itt lehessen ebben szinte biztos vagyok
Festa

Stankov írta: 2023.07.04. 22:51
P-Inter írta: 2023.07.04. 22:13 Lukaku okoz nekem fejtörést, nem tudom, kéne még ide, vagy mást kéne helyette nézni. Nehéz.
Nem csodálkozom, nehéz kérdés.
De egy ilyen csatárral annyival egyszerűbb a játék és ahhoz képest hogy mekkora mind technikailag mind gyorsaságban átlagon felüli.
Én ha csak egy hajszállal és nehéz szívvel de Onanat engedném el.
Azt tényleg jó dolog hogy ennyire jó lábbal,de azért e nélkül is el van egy csapat, Handával is nyertünk bajnokságot pedig ő sem erős lábbal.
Ha találunk valakit aki hasonló jó védései hatékonysággal bír talán nem érezzük meg a hiányát.
Gondom az egésszel hogy Onana eladása nélkül is kiharcolná Lukaku hogy itt lehessen ebben szinte biztos vagyok
Az alapján amit az utolsò hònapokban mutatott(Lazio,Roma,Atalanta,Sassulo meccs) egyértelműen meg kell tartani.A nyári alapozáson pedig olyan fizikális állapotba kell hozni,hogy bírja akkor a szerda-szombat ritmust is.Talán meg jobb lesz nem Correaval párban hanem inkább Lautaroval látjuk majd párban.

Fratessinek örülök és remélem,hogy hasonlò utat fog bejárni mint Barella.
Az biztos,hogy régen volt már ilyen olasz mag a csapatban.Még a Triplete csapatban is csak csere volt Materazzi
vagy néha feltűnt egy Grosso vagy Moriero.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Felmerült Sensi visszatérése a Sassuolohoz.
Nem lenne rossz, főleg ha még pénzt is kapnánk.
Nagyon úgy tűnik, hogy mozgolódunk Pereyra kapcsán, így ő lehet a Gagliardini utód.
A középpályán én már nem számítok mozgásra, erre tippelek jelenleg:

Barella, Calhanoglu, Frattesi, Mkhitaryan, Asllani, Pereyra

Hátul túl sokadjára merül fel már Demiral, túl szép lenne megúszni, valamiért nagyon erőlteti Marotta, ha jól emlékszem a Juvéhoz is ő igazolta le anno.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

PellerG írta: 2023.07.04. 23:36 A középpályán én már nem számítok mozgásra, erre tippelek jelenleg:

Én valahogy azt érzem, hogy Kamadát is be fogjuk zsákolni és Asllanit pedig kölcsön adjuk.
Festa

PellerG írta: 2023.07.04. 23:36 Felmerült Sensi visszatérése a Sassuolohoz.
Nem lenne rossz, főleg ha még pénzt is kapnánk.
Nagyon úgy tűnik, hogy mozgolódunk Pereyra kapcsán, így ő lehet a Gagliardini utód.
A középpályán én már nem számítok mozgásra, erre tippelek jelenleg:

Hátul túl sokadjára merül fel már Demiral, túl szép lenne megúszni, valamiért nagyon erőlteti Marotta, ha jól emlékszem a Juvéhoz is ő igazolta le anno.
Demiralt mennyire nem akarjuk,pedig annyira nem rossz ő .
Emlékszem tavaly Acerbit nem akartuk aztán mi lett belőle.
interfan

Di Marzio es a Sky szerint a MU megismetelte a 40m fix + 5m bonusz ajanlatat Onanaert.
Az Inter 50m fix + 10m bonuszt ker.
A targyalasok folyatatodnak.

Szinten Di Marzio es a Sky szerint elorehaladottak a targyalasok Roberto Pereyra kapcsan, aki ingyen erkezhet mint Gagliardini utod.

Amennyiben Pereyra erkezik, Sensi tavozhat.
Jelenlegi hirek szerint fizetni nem akarnak erte, sem kotelezo opciot vallalni.

Pedulla es a SportItalia szerint Demiralt akarjuk mint Skriniar utod.
Demiralnak az Interen kivul van ket masik ajanlata Torokorszagbol, de meg nem akar hazaterni, ezert inkabb az Interbe igazolna.
Kovetkezo napokban megtehetjuk a kolcsom + sima opcios ajanlatot.

Romano szerint most korai beszelni Lukaku jovojerol.
Az Inter a kovetkezo hetekben kolcson + kotelezo opcios ajanlattal allhat elo.

Sky szerint Onana eladasa kell Lukaku erkezesehez.
Tobb fiatal jatekosunk is kozel az ujabb ingyen kolcsonhoz:
Vanheusden-Standard Liege
Oristanio-Cagliari
Salcedo-Genoa
Fabbian-Verona/Lecce
Carboni-Cagliari
Satriano-Dinamo Zagreb

Handanovic jovoje pedig Onanat fugg.
Ha Onana megy, akkor Handanovic maradhat.
Akkor is ha egy fiatal kapus erkezik (Trubin, Carne), es akkor is ha egy rutinos (Sommer, Navas, Lloris).

Frattesi 2028-ig ir ala, es evenkenti 2.8m euros fizetest fog kapni.
Szerzodes resze, hogy ha az Inter a kesobbiekben eladja, az osszeg 10%-a a Sassuloe lesz.

Bisseck pedig 850 ezer euros fizetest fog kapni.

Fizeteskeretunk eddig igy alakul:

-Tavozott:

Lukaku, Dzeko, Gagliardini, Brozovic, D'Ambrosio, Dalbert, Skriniar, Bellanova

Felszabadulo fizeteskeret: 48,5m

-Erkezett:

Thuram, Bisseck, Frattesi

Fizetes kiadasuk osszesen: 14,8m

Korabban Antonello elmondta, 15% koruli fizeteskeret csokkentest kell elerjunk a nyaron.

Ha szigoruan a tavozok helyere erkezoket nezzuk:

Brozovic 12m - Frattesi 5,18m
D'Ambrosio 3,70m - Bisseck 1,13m
Lukaku/Dzeko 11,1/9,5m - Thuram 8,51m

Ezzel a 3 "cserevel" osszesen megspororlunk 10-12m eurot eves szinten.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Jó hosszú lesz még ez a mercato, érzem :D
Legjobban arra hírre szeretnék felébredni, hogy Correa lelép. De szép is lenne :D
interfan

PellerG írta: 2023.07.04. 23:36 Hátul túl sokadjára merül fel már Demiral, túl szép lenne megúszni, valamiért nagyon erőlteti Marotta, ha jól emlékszem a Juvéhoz is ő igazolta le anno.
Nem jol emlekeszel.

Demiral 2019 juliusaba lett a Juve jatekosa.
Marotta pedig 2018 decembereben az Inter vezerigazgatoja.
Magyarul nem volt koze Demiral Juveba igazolasahoz, mivel mar 7 honapja az Internel dolgozott akkor amikor Demiralt leigazolta a Juve.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2023.07.05. 09:08
PellerG írta: 2023.07.04. 23:36 Hátul túl sokadjára merül fel már Demiral, túl szép lenne megúszni, valamiért nagyon erőlteti Marotta, ha jól emlékszem a Juvéhoz is ő igazolta le anno.
Nem jol emlekeszel.

Magyarul nem volt koze Demiral Juveba igazolasahoz, mivel mar 7 honapja az Internel dolgozott akkor amikor Demiralt leigazolta a Juve.
Számomra Darmian meggyőzőbb volt jobb oldali középhátvédként, mint jobbszélsőként.
Épp ezért, ha a Bastoni - Acerbi (De Vrij) - DArmian / Bisseck sor megvan,
akkor szerintem már nem feltétlenül kell újabb középhátvéd.
Én inkább egy jobbszélsővel mélyíteném a keretet.
Dumfriesnek hoznék vetélytársat.

De a legégetőbb most egy valamire való csatár megszerzése...
interfan

Gazzetta szerint Onana kozelgo eladasnak koszonhetoen, az Inter elokesziti az ajanlatot a Chelseanek Lukakuert.
Bisseck, Thuram, Frattesi erkezese utan, most Lukaku leigazolasat akarjuk lezarni.
Az Internek lepnie kellett Frattesi ugyben, mivel a Sassuolo jelezte, ha az Inter nem lep, a Milannak adjak el, ezt pedig az Inter elakarta kerulni, es Marotta 1.szamu celja volt Frattesi vegig.
Frattesi erkezese viszont nem jelenti azt, hogy az Inter letenne Lukakurol.
Az Inter egy kolcson 5m + 30m euros kotelezo opcios ajanlatot keszit elo Lukakuert.
Ehhez viszont eladasra van szukseg, es az Inter mar reg azonositotta Onanat mint aldozat.
Ten Hag mindenkeppen Onanat akarja, es a MU uj ajanlatan mar akar a mai napon meg kell erkeznie.
Az elso 40m + 5m bonusz ajanlat keves volt, az Inter 50m + 10m bonuszt ker.
Ha a fix osszeg eleri az 50m eurot, az Inter eladja Onanat.

Az Inter Trubint szeretne mint utod, es szeretne a kezdeti 15m arat lejebb vinni, es 10m korul megszerezni.
Mamarashvili nem opcio, mivel az ara 25-30m, ennyit az Inter nem tud fizetni, es Romano szerint a Bayern targyal erte.
Carnesecchi neve is kepben van, de az o ara is 20m koruli, amennyit az Inter nem akar fizetni, ezert probaljuk Trubint megszerezni majd ha Onana tavozik.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem jol emlekeszel.

Akkor gondolom még ő nézhette ki, Paratici meg tovább vitte a munkáját.
Nem lehet véletlen, hogy minden egyes mercaton szóba hozzák velünk, teljesítményben meg kb 0 a csávó a sérülése óta.
interfan

PellerG írta: 2023.07.05. 09:56
Nem jol emlekeszel.

Akkor gondolom még ő nézhette ki, Paratici meg tovább vitte a munkáját.
Nem lehet véletlen, hogy minden egyes mercaton szóba hozzák velünk, teljesítményben meg kb 0 a csávó a sérülése óta.
Fogalmunk sincs ki nezte ki a Juvenal, eloszor is a Sassuolo meg 2019 januarban, majd onnan "felfedezte" a Juve, de hogy az Paratici volt, vagy Agnelli, vagy az edzo, sosem tudjuk meg.
Egy biztos, Marotta mar akkor az Internel dolgozott, amikor a Sassuolo leigazolta Demiralt, nem hogy a Juve.

Teljesitmenye valoban 0.
mike

interfan írta: 2023.07.05. 09:32 Ten Hag mindenkeppen Onanat akarja, es a MU uj ajanlatan mar akar a mai napon meg kell erkeznie.
Azért ez a buzi MU is mehet a pics@ba, ezek is csak rajtunk akarnak spórolni Mindenki másnak 90 milliókat fizetnek Anthonykért, Sanchokért...
Onana top 10 kapus a világon,
Rongyos 50 millióért ??
Ne legyünk már balekok.

Thuram, Bisseck, Frattesi - eddig szuper.
Ne csesszük el.
interfan

mike írta: 2023.07.05. 10:07
interfan írta: 2023.07.05. 09:32 Ten Hag mindenkeppen Onanat akarja, es a MU uj ajanlatan mar akar a mai napon meg kell erkeznie.
Azért ez a buzi MU is mehet a pics@ba, ezek is csak rajtunk akarnak spórolni Mindenki másnak 90 milliókat fizetnek Anthonykért, Sanchokért...
Onana top 10 kapus a világon,
Rongyos 50 millióért ??
Ne legyünk már balekok.

Thuram, Bisseck, Frattesi - eddig szuper.
Ne csesszük el.
Tavaly -230m-val zartak a mercaton, ezert iden max -100/120m-ig mehetnek.

Nem ok a "buzik", hogy ennyit ajanlanak, hanem mi ha elfogadjuk ezt...

MU jol csinalja.
interfan

Romano is megerositi amit korabban a Sky, Di Marzio, es a Gazzetta is, 45m a MU ajanlat Onanaert bonuszokkal egyutt.
Meg nincs meg a megallapodas Romano szerint.
Az Inter bonuszokkal egyutt 60m-t var.
Korabbi hirek szerint 50m fix penz eseten mar mehet Onana, bonuszok nagysagatol fuggetlenul.
Hamarosan uj ajanlat erkezhet.

Az uj ajanlat Matteo Moretto ujsagiro szerint ma vagy legkesobb holnap erkezhet a MU-tol Onanaert.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Off.Kerkez a Lazioba tart.
interfan

Marchetti es a Sky szerint Onana a MU jatekosa lesz, napok kerdese mar csak.
Nagyon kozel a felek az 50m fix penz Inter kereshez.
Marchetti szerint Trubin lehet az utod, akit az Inter megprobal 10m korul megszerezni.
Lukakuert pedig megy majd az ajanlat, amint tavozott Onana.
Viszont Lukaku erkezesehez az is kell, hogy a Chelsea csokkentese a kereset erte.

Romano szerint is az Onana-MU uzletre nagy az esely, ahogy fogalmaz "Deal absolutely on".

Romano szerint ma megteheti az uj hivatalos emelt ajanlatat a MU Onanaert.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Onanaval kapcsolatban érdemes a másik irányból vizsgálni a dolgokat. Miért is jó ez nekünk hosszú távon?
Azért azt látni, hogy EGYELŐRE mi nem vagyunk a BL top 4 rendszeres tagja, viszont Onana azon a polcon van, aki képességei szerint a jelenkor modern kapusai közül ilyen csapatot "érdemel".
Nem azt mondom, hogy nem fog hiányozni, mert nagyon is, de ezzel a teljesítménnyel valószínűsítem, hogy 1-2 éven belül így is távozna.
Akkor újra előlehetne venni a kapuskérdést, újra bekéne építeni egy fiatalt. ( Mert ne legyenek kétségeink, valószínűsíthetően egy Carnessechi , esetleg valami hasonló kaliber fog érkezni ) Marotta a lehető legkevesebb pénzből akar hosszú távon a legjobb üzletet összehozni.
Mi kapunk 50m eurót, abból veszünk egy fiatal kapust, és rámehetünk Lukakura, valamint foltozgathatjuk a keretet. Azért egy olyan támadó trió ami Lukaku érkezésével teljesülne, kijelenthető , hogy a liga legjobbja.
Correaról ahogy mindenki, én is lemondtam , de hátha hoz tiszta lappal egy elfogadható évet. Az előzőnél rosszabb ugyanis nem lehet.
interfan

DM22 írta: 2023.07.05. 14:24 Correaról ahogy mindenki, én is lemondtam , de hátha hoz tiszta lappal egy elfogadható évet. Az előzőnél rosszabb ugyanis nem lehet.
Tavaly is ezt mondtuk... :D
De neki meg ezt is sikerult alulmulnia. :D :D

Komolyra forditva, en bizok benne lesz egy elmebeteg csapat aki kolcsonveszi.
Mi meg hozunk helyere barkit kolcson.

Esetleg Carewt megprobalhatjuk most atnyomni az orvosin, hatha 10 evvel kesobb az elozo sikertelen orvosi utan, most sikerul, reg volt mar az a 2013. :D
Stankov

DM22 írta: 2023.07.05. 14:24 Onanaval kapcsolatban érdemes a másik irányból vizsgálni a dolgokat. Miért is jó ez nekünk hosszú távon?
Azért azt látni, hogy EGYELŐRE mi nem vagyunk a BL top 4 rendszeres tagja, viszont Onana azon a polcon van, aki képességei szerint a jelenkor modern kapusai közül ilyen csapatot "érdemel".
Nem azt mondom, hogy nem fog hiányozni, mert nagyon is, de ezzel a teljesítménnyel valószínűsítem, hogy 1-2 éven belül így is távozna.
Így is meg lehet közelíteni,de Onana nem azért távozik mert ő akar, esetleg Bl-t akarna nyerni és nálunk kevésbé esélyes erre.
Hanem mert ilyen anyagi helyzetbe van a klub és ezt szurkolóként nagyon nehéz lenyelni.
Gondolod egy Milan megérdemel egy Maignan-t? Szerintem ez nem így működik.
Megértem a többiek frusztrációját mert itt egy klasszis kapus,ingyen ,jó korban erre el kell adni mert Zhangék foggal körömmel ragaszkodnak a klubhoz.
Ugyanakkor azért erre világvége hangulatra én sem ülök fel, mert ha túl lépünk Zhang féle dolgon azért meg lehet ezt oldani úgy hogy az Onana eladása az elfogadható kategóriában tartozzon
interfan

Carnevali a Sassuolo elnoke hivatalosan is bejelentette, Frattesi az Inter jatekosa.
Alairtak minden papirt, minden kesz.
Nem volt konnyu targyalas, mas klubok is akartak, de vegul mindenki elegedett, a Sassuolo is, az Inter is, es maga Frattesi is aki az Inter reszesitette elonyben.

Ma reggeli hirek szerint az Inter valoban Lukakut szerette volna elsonek, es o volt a prioritas, ahogy maga Antonello is elmondta.
Viszont miutan a Sassuolo targyalt a Milannal, a Sass jellezte az Internek, vagy lepnek most azonnal, vagy eladjak a jatekost a Milannak.
Az Inter felismerve a veszelyt, hogy lemarad Frattesirol, vegul mellette dontott, Marotta nagy sikere ez, akik vegig errol gyozkodte Zhangot, hogy Frattesiert lepni kell, Lukaku viszont meg raer.
Vegul a Sassuolo hivasa, hogy ha nem lep az Inter eladjak a Milannak, kesztette az Intert es Zhangot arra, a Frattesi uzletet okezza le es nem Lukakut elsonek.
Tobb lap kiemeli, Frattesi Roma szurkolo, de az Interben tobb eselyt es lehetoseget latott a bajnoki cimre mint a Romaban, ezert az Intert reszesitette elonyben.

Mar ma orvosira erkezhet Frattesi, ahogy arrol Matteo Moretto mar beszamolt korabban.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2023.07.05. 15:19 Carnevali a Sassuolo elnoke hivatalosan is bejelentette, Frattesi az Inter jatekosa.
Alairtak minden papirt, minden kesz.
Nem volt konnyu targyalas, mas klubok is akartak, de vegul mindenki elegedett, a Sassuolo is, az Inter is, es maga Frattesi is aki az Inter reszesitette elonyben.

Ma reggeli hirek szerint az Inter valoban Lukakut szerette volna elsonek, es o volt a prioritas, ahogy maga Antonello is elmondta.
Viszont miutan a Sassuolo targyalt a Milannal, a Sass jellezte az Internek, vagy lepnek most azonnal, vagy eladjak a jatekost a Milannak.
Az Inter felismerve a veszelyt, hogy lemarad Frattesirol, vegul mellette dontott, Marotta nagy sikere ez, akik vegig errol gyozkodte Zhangot, hogy Frattesiert lepni kell, Lukaku viszont meg raer.
Vegul a Sassuolo hivasa, hogy ha nem lep az Inter eladjak a Milannak, kesztette az Intert es Zhangot arra, a Frattesi uzletet okezza le es nem Lukakut elsonek.
Tobb lap kiemeli, Frattesi Roma szurkolo, de az Interben tobb eselyt es lehetoseget latott a bajnoki cimre mint a Romaban, ezert az Intert reszesitette elonyben.

Mar ma orvosira erkezhet Frattesi, ahogy arrol Matteo Moretto mar beszamolt korabban.
Ezt melyik lap hozta le? Sassuolo oldalán nem látom.
interfan

alwin91 írta: 2023.07.05. 16:05
Ezt melyik lap hozta le? Sassuolo oldalán nem látom.
[/quote]

Egyik lap sem hozta le, hanem Carnevali a Sassuolo elnoke nyilatkozta:

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... sto-929770

https://www.fcinter1908.it/copertina/ca ... i-firmato/
interfan

Romano szerint folyamatos a kapcsolat a MU es az Inter kozott, uj ajanlat erkezik hamarosan Onanaert.

Hivatalos Bastoni hosszabbitasa 2028-ig.
(Korabbi hirek szerint 5.5m euros fix fizetest + bonuszokat kap majd evente a hosszabbitassal)

Varjuk a hivatalos bejelentest Calhanoglu es DeVrij hosszabbitasarol is, es Acerbi vegleges megvasarlasarol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.07.05. 17:16-kor.
Stankov

interfan írta: 2023.07.05. 16:39
(Korabbi hirek szerint 5-5.5m euros fix fizetest + bonuszokat kap majd evente a hosszabbitassal)
Remélem kivásárlási záradék nem került bele, gondolom hamarosan ez is kiderül
mike

Stankov írta: 2023.07.05. 15:06 Megértem a többiek frusztrációját mert itt egy klasszis kapus,ingyen ,jó korban erre el kell adni mert Zhangék foggal körömmel ragaszkodnak a klubhoz.
Azt hiszem pontosan ez a szurkolók 99%-nak a problémája.
Ez volt Hakiminél és Skriniarnál is, mert mindkettő maradni akart.
Mi akartuk eladni őket, mert üres a kassza.
Most Onanát van porondon, és lesz még más is, ha így folytatjuk.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Stankov írta: 2023.07.05. 15:06
DM22 írta: 2023.07.05. 14:24 Onanaval kapcsolatban érdemes a másik irányból vizsgálni a dolgokat. Miért is jó ez nekünk hosszú távon?
Így is meg lehet közelíteni,de Onana nem azért távozik mert ő akar, esetleg Bl-t akarna nyerni és nálunk kevésbé esélyes erre.
Hanem mert ilyen anyagi helyzetbe van a klub és ezt szurkolóként nagyon nehéz lenyelni.
Gondolod egy Milan megérdemel egy Maignan-t? Szerintem ez nem így működik.
Megértem a többiek frusztrációját mert itt egy klasszis kapus,ingyen ,jó korban erre el kell adni mert Zhangék foggal körömmel ragaszkodnak a klubhoz.
Ugyanakkor azért erre világvége hangulatra én sem ülök fel, mert ha túl lépünk Zhang féle dolgon azért meg lehet ezt oldani úgy hogy az Onana eladása az elfogadható kategóriában tartozzon
Természetesen beleszámoltam a költségvetésünk hiányosságait, ami miatt eladásra "kényszerítjük". Persze az esetleges eligazolásánál értettem, hogy mindenképp "top" klubba kerül. Ezért nem is értem, hogy jelen esetben miért fogadnánk el ezt az 50m eurót, de ez legyen az én/mi gondunk. Az mondjuk tényleg érdekes, hogy a Milan miért Tonalit adta el Maignan helyett. Utóbbira is biztos volt kereslet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DM22 2023.07.05. 17:06-kor.
Festa

mike írta: 2023.07.05. 16:53
Stankov írta: 2023.07.05. 15:06 Megértem a többiek frusztrációját mert itt egy klasszis kapus,ingyen ,jó korban erre el kell adni mert Zhangék foggal körömmel ragaszkodnak a klubhoz.
Azt hiszem pontosan ez a szurkolók 99%-nak a problémája.
Ez volt Hakiminél és Skriniarnál is, mert mindkettő maradni akart.
Mi akartuk eladni őket, mert üres a kassza.
Most Onanát van porondon, és lesz még más is, ha így folytatjuk.
Tavaly egész jòl megúsztuk Casadei és Pinamonti eladásával aztán később kiderült,hogy Skriniart is elvesztettük.
Nagyon jò lenne ha az 2024-es tulajdonváltás nem csùszna későbbre.
interfan

Calhanoglu hosszabbitasa is hivatalos, 2027-ig irt ala, es evente 6m euro + bonuszokat fog keresni.
mike

interfan írta: 2023.07.05. 17:12 Calhanoglu hosszabbitasa is hivatalos, 2027-ig irt ala, es evente 6m euro + bonuszokat fog keresni.
Helyes, Bastoni 2028, Calha 2027, így kell ezt.
Stabilitás kell, és nem engedhetjük meg hogy ingyen távozzanak játékosok.
interfan

Stankov írta: 2023.07.05. 16:52
interfan írta: 2023.07.05. 16:39
(Korabbi hirek szerint 5-5.5m euros fix fizetest + bonuszokat kap majd evente a hosszabbitassal)
Remélem kivásárlási záradék nem került bele, gondolom hamarosan ez is kiderül
Nagyon remelem hogy nem kerult bele.
A szanalom ne tovabbja lenne egy Bastoni 70m kivasarlasi zaradek, mikozben a Chelsea bonuszokkal egyutt 100m-ert vitt egy Fofanat hatra, vagy 70m-ert egy Cucurellat...

Frattesi kozben megerkezett Milanoba orvosira.
interfan

Demiral ugynoke:
101% hogy tavozik az Atalantatol.
Az Inter egy konkret lehetoseg.
Jelenleg meg nincsenek targyalasok, de mi keszen allunk.
interfan

Zanetti:

Milyen az Inter jelenlegi helyzete?

Fontos hogy az Inter meg mindig versenykepes, hiaba az elmult evek aldozatai es top jatekosok eladasa.
Tovabbra is szeretnenk, hogy az Inter versenykepes maradjon.

Iden is tavozik "nagy nev", pl Onana?

Ha fontos jatekosaid vannak, akkor ertheto hogy erdeklodnek ertuk.
Onana egyelore meg az Inter jatekosa, meglatjuk mi fog tortenni, remeljuk megtudjuk tartani az osszes fontos jatekosunkat.
Viszont a piac meg csak most kezdodott, sok minden valtozhat, es tavozhatnak is sokan, de az Inter mindig megmutatta, hogy a nagy jatekosok eladasara ellenere is versenykepes tud maradni.

Bastoni lehet CSK a hosszabbitas utan?

Orulok a hosszabbitasanak, o a jelen es a jovo is.
Ott van Martinez is.
Orulok hogy vannak ilyen jatekosaink.

Mit jelent Frattesi erkezese?

Orulok az erkesenek, o egy nagyon tehetseges jatekos, es sokat segit majd nekunk.
Koszonetet mondok a tavoznak, Gagliardini, D'Ambrosio, Brozovic, Bellanova, Dzeko, nehanyan mar evek ota itt voltak, es meg koszonni amit tettek ertunk.
Az uj csapat olyan celal jon letre, hogy tovabbra is minoseg alljon Inzaghi rendelkezesere.

Thuram?

Orulok az erkezesenek, Frattesivel egyutt ket nagyon jo jatekos erkezett.

Cel a Scudetto?

Mindig.
Az Inter 4 eve versenykepes a legmagasabb szinten.
Spalletti lerakta az alapokat, Conteval bajnokok lettunk, Inzaghi meg BL dontobe vitt minket.
Ez mind azt jelenti, az Inter versenykepes.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

huh ez a zanetti nyilatkozat milyen semmitmondo :D
interfan

Ausilio:
Olyan helyzetben vagyunk jelenleg, hogy minden evben legalabb egy nagy jatekost el kell adjunk.

Van olyan jatekos aki nem hozta azt amit elvart az elmult hosszu evekbol?

Annyi marhasagot csinaltunk mar.
Volt hogy ugy vettunk kolcson jatekost, hogy tudtuk biztosan nem lesz eredmenyes, dehat kolcson jott csak.
Voltak nagyon rossz igazolasok, amiket az edzok kertek.

Te is figyelted Kvaratskheliat tavaly?

Igen, targyalas is volt megbeszelve.
Viszont nem lett belole semmi, mert a 3-5-2 jatekrendszerbe o nem illett.
Olyan jatekosnak tartottam, akit erdemes figyelni, de azt a tanacsot adtam, hogy nem mukodokepes az o erkezese a 3-5-2 rendszer miatt.

Frattesi?

O egy nagy tehetseg, mar a Romaban is az volt, de a Sassuoloban erett be igazan.
Fiatal, velemenyem szerint fejlodhet, viszont ez nem a Sassuolo, hanem az Inter.
De biztos vagyok benne, sikerulni fog neki.

Iden is ugyanaz a koltsegvetes ami az elmult evekben?

Mar mondtam, bizonyos gazdasagi es penzugyi elvarosokat teljesitve dolgozunk.
A koncepcio iden egyszerubb, amennyiert eladunk, azt kolthetjuk el.
Sok otlet es megoldas van, soha nem pihenunk.
Az Inter a penzugyi nehezesegek ellenere is nyerunk, nyertunk ket Szuperkupat, ket Olasz Kupat, es BL dontot is jatszottunk.
Versenykepesek vagyunk, es azon dolgozunk hogy azok is maradjunk jovore.

Onana lesz az idei aldozat?

Onana jelenleg meg az Inter kapusa.
O az Inter egyik legjobb jatekosa, es szeretnek a legjobbakkal folytatni.
Viszont ha lehetoseg adodik, es ajanlat erkezik, azt meg kell hallgassuk es ertekelnunk kell.
Viszont a mai napig egyelore nem erkezett olyan ajanlat, ami nekunk megfelel, tobbet nem mondok Onanarol, ha igy marad akkor velunk kezdi a felkeszulest.
Ha a kovetkezo 15-20 napban lesznek megfelelo ajanlatok, akkor ertekeljuk, es nem feltetlenul csak a "nagy nevekert".
Nincs hatarido, vagy hogy meddig kell valakit eladni, meglatjuk mi fog tortenni.

Trubin?

O egy tehetseg, az Internek kotelessege figyelni a tehetsegeket, de egyelore ennyit mondhatok.

Lukaku?

Nem szeretek datumrol beszelni.
Lukaku egy fontos celpont, es az egesz Inter szeretne ot.
De o mar a Chelsea jatekosa.
A Chelsea egyertelmu volt, biztosan nem adjak kolcson.
Nekunk innentol merlegelni kell a vegleges megvasarlasat.
Nem szeretek prioritas jatekosrol beszelni, Lukaku tudja hogy visszakarjuk hozni.
De majd kiderul talalunk e megoldast ra.

Handanovic?

Lathatta mindenki, aki mar tavozott, attol hivatalosan is elkoszontunk.
Handanovical ezt nem tettuk meg, ennek az oka az, hogy ertekeljuk a helyzetet.
Kovetkezo napokban varhato dontes.

Frattesi kapcsan nehez volt a targyalas?

Minden targyalas nehez, kulonosen igaz ez a Sassuolora.
Sok fordulat volt.
Tobbi klub aki megkeresete azt mondja, nem a jatekoson mulott a valasztas.
De szerintem sok mulott rajta is.
Talan meggyozobbek voltunk mint mas, es a jatekos is ide jott, mert a mi projektunket latta a legjobbnak.

Brozovic tavozasa es kozossegi medias incidensek?

Nem erdekel a kozossegi media.
Brozovic 8 evig volt az Inter jatekosa, koszonunk neki mindent.
De Brozovic mar a mult, a jelen es a jovo Frattesi.

Ujabb KP erkezik, Frattesi utan van meg barmi esely Samardzicra?

En arrol beszelek csak, amiket figyelembe tudunk venni es lehetosegunk van ra.
Vannak jelenleg is jatekosaink akik ezen a poszton betudjak tolteni a tavozok szerepet.
Tehat elsonek ertekelni kell oket, es meglatni lesz e tavozo koztuk.
Inzaghival, Zhangal, Marottaval mar meghoztuk a dontest, a keretunk iden is 20 mezonyjatekosbol es 3 kapusbol fog allni.
Minden posztra a mezonyben 2db jatekosunk lesz, igy lesz 20 mezonyjatekosunk.

Corsi az Empoli elnoke:
Az Inter az utolso napig amig Vicario a Spurs jatekosa lett erdeklodott.
De elmondtak, nekik sajnos meg par napra/hetre van szukseg, hogy eladjanak, ezutan tudnanak csak lepni Vicarioert.
Azt mondtak sajnaljak nagyon, de megertik az Empoli donteset.

Sky es Di Marzio szerint a MU 52m euros ajanlatot keszul tenni Onanaert, a korabbi 40m fix + 5m bonusz utan.
Ez az 52m euros ajanlat mar eleg lehet.

Szinten a Sky es Di Marzio szerint Bellanova utodnak felmerult Emil Holm a Speziabol.
A Spezia 10-15m-t kerne, az Inter kolcson + sima opcioval hozna mint tavaly Bellanovat.

Gazzetta szerint nagyon kozel vagyunk Onana eladasahoz.
Az Inter remeli, hogy par napon belul lezarul az ugy, es leulhet ezutan targyalni a Chelseavel Lukaku ugyben.
5m kolcson + 30m kotelezo opcio lehet az Inter ajanlata az Onana penzbol.
Ezen felul a Gazzetta szerint Trubint akarjuk, akiert max 10-15m-t adnank.
Valamint egy rutinos kapus is erkezhet, es nem Handanovic maradna.
Navas ingyen, vagy Sommer kolcson merult fel.
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

interfan írta: 2023.07.06. 06:28 Ausilio:
Van olyan jatekos aki nem hozta azt amit elvart az elmult hosszu evekbol?

Annyi marhasagot csinaltunk mar.
Volt hogy ugy vettunk kolcson jatekost, hogy tudtuk biztosan nem lesz eredmenyes, dehat kolcson jott csak.
Voltak nagyon rossz igazolasok, amiket az edzok kertek.
Itt jó a fordítás, biztos ennyire nyíltan nyilatkozott Ausilio? Kb. egyértelműsítette, hogy a botlábúak nem szakmai kiválasztás alapján, hanem edzői kérésre érkeztek :D
Válasz küldése